QUOTE (WONDERER @ Sep 8 2016, 15:24 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
το ότι το εγραψε κάποιος δημοσιογράφος δεν σημαίνει και απαραίτητα πως είναι εγκύρο...
νομίζω το καταλαβαίνεις και μόνος σου αυτό..
Θα ήθελα να διαβάσω αν θέλεις και εσύ το συγκεκριμένο άρθρο...αν μπορείς ανέβασε ένα λινκ
έχοντα φίλους στην κόρινθο ενημερώθηκα πως απλά δεν ισχύει..(γελάγανε στην ιδέα)
και βασικα νομίζω πως δεν έχει καμία λογική επαρχιακή ομάδα πιστεύω θα συμφωνήσεις να ζητήσει μόνη της στους καιρούς μας να πηγαίνει βόλτα στα νησιά...
φιλικά πάντα...
Πες στο φιλο σου στην Κορινθο να μην γελαει πολυ...
Αφου λοιπον ενας δημοσιογραφος μπορει να μην ειναι εγκυρος τοτε ισως να πειστεις απο τη μαρτυρια του εκπροσωπου της Ακρατας στην κληρωση του πρωταθληματος. Ο κυριος αυτος μου ανεφερε οτι ο εκπροσωπος της ΕΟΚ λιγο πριν αρχισει η κληρωση ειπε πως απορριφθηκε το αιτημα της Κορινθου για μεταφορα στον αλλο ομιλο.
Η Κορινθος εχει κανει φετος μια πολυ μεγαλη επενδυση και ειναι λογικο να σκεφτηκαν τη μεταφορα στον ευκολο ομιλο ωστε παρα τα περισσοτερα εξοδα, να προστατευσουν την επενδυση τους και να μειωσουν τις πιθανοτητες αποτυχιας. Νομιζω οτι ολο αυτο το σκεπτικο ειναι περα για περα λογικο παρολο που η Κορινθος ειναι επαρχιακη ομαδα...
QUOTE (benchwarmer @ Sep 9 2016, 17:01 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Το να μην αναφέρεται ρητά στην προκήρυξη εξαρχής πόσες ομάδες θα πέσουν κλπ είναι επιεικώς απαράδεκτο. Και λογικά θα οδηγηθούμε στις περσινές καταστάσεις.. Ίσως όλο το σύστημα να χρειάζεται μια ριζική αλλαγή, με λιγότερες ομάδες στις εθνικές κατηγορίες (τι να κάνουμε, είναι η οικονομική συγκυρία τέτοια) και τόνωση των τοπικών πρωταθλημάτων.
Στα αγωνιστικά τώρα μιας ομάδας που ξέρω καλά, έμεινε τελικά στον Γλαύκο ο Λιούρδης (2ος σκόρερ πέρυσι) επομένως, και με τις μεταγραφές που έγιναν στις θέσεις που πονούσε η ομάδα πέρυσι (το "1" και το "5") νομίζω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Βέβαια από ότι διαβάζω θα είναι ανεβασμένο το επίπεδο και γενικά, επομένως στόχος φυσικά παραμένει η παραμονή. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει καλό κλίμα και ηρεμία, και μετρημένα βήματα.
Το αντίθετο νομίζω πως συμβαίνει στην Αχαγιά, όπου πέφτει αρκετό χρήμα, αλλά αγωνιστικά ίσως οδηγηθεί σε περίεργα συμπτώματα "βεντετισμού" κλπ, συνηθισμένα σε τέτοιες κατηγορίες όταν ειδικά αλλάζουν και πολλά από χρόνο σε χρόνο. Σίγουρα βέβαια οι μονάδες είναι καλές για να επιτευχθεί η παραμονή.
Την παραμονή που κατά τη γνώμη μου δεν πρόκειται να καταφέρει το Αίγιο, από όσα μπορώ να διακρίνω από το ρόστερ που στήθηκε.
Η Ακράτα φυσικά είναι η δυνατότερη από τις 4 αχαϊκές ομάδες, το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει θα φανεί στο παρκέ...
Κανοντας μια γενικοτερη συγκριση των εκπροσωπων της αχαιας θα συμφωνησω οτι ο Κεραυνος παρα τις μεταγραφες του Φωτιου και του Αγγελοπουλου, δυσκολα θα κερδισει την παραμονη του κυριως γτ ολο το υπολοιπο ροστερ ειναι επιπεδου εσκαη και μαλιστα ουτε καν Α1. Οι αλλες τρεις ομαδες εχουν μικρες διαφορες μεταξυ τους, εχοντας η καθεμια καποια σημαντικα πλεονεκτηματα να επιδειξει. Η Ακρατα ειδικα αν ολοκληρωθει του Βεσκουκη φανταζει ενα βημα πιο μπροστα διοτι εχει και το αβανταζ του αναλλοιωτου περυσινου κορμου. Ο Γλαυκος εκανε δυο κινησεις που τον ανεβαζουν επιπεδο, ειναι ομαδα του προπονητη με οτι αυτο συνεπαγεται και εχει πολυ καλο βαθμο ομοιογενειας. Η Αχαγια ατομικα ισως να εχει το καλυτερο ροστερ αλλα ειναι συζητησιμο το αν θα μπορεσει να γινει ομαδα καποια στιγμη. Παντως θεωρω οτι αν υποβιβαστουν 4-5 ομαδες θα σωθουν και οι τρεις εστω και με δυσκολια.