QUOTE(j-kidd13 @ Dec 1 2015, 16:06 )
Η δικη μου αποψη.
Αν απομονοσω τα ονοματα και το γεγονος οτι ο ενας ηταν καποτε πικ πρωτου γυρου και ο αλλος πηγαινε σχολειο στο Μινσκ τοτε,αυτη τη στιγμη στο τρειντ εκλαμβανω ως ισους τον Τζεφερσον και τον Πορζνιγκις.Προφανως αν ειχα τον Τζεφ και μου λεγε καποιος σου δινω 1-1 τον Πορζινγκις,δεν νομιζω οτι θα το εκανα,αλλα θα το σκεφτομουν σοβαρα σιγουρα.Αντιστοιχα αν ειχα τον Πορζινγκις και μου λεγε ο Σπυρος παρε Τζεφερσον σε 1-1 ,θα το σκεφτομουν επισης πολυ σοβαρα,αλλα το πιθανοτερο ειναι να του ελεγα παρε τα @@@@@ μου...
Επομενως τους βγαζω απο το τρειντ,γιατι εγω μπορει να ειμαι επιφυλακτικος με τον Πορζινγκις,αλλα βλεποντας να παιζει στο 38 σε λαστ,και ο Τζεφ να σερνεται,τουλαχιστον τους βαζω στα ιδια...(το ιδιο θα εκανα και με τον Μπιλ που ηταν το αρχικο κομματι του τρειντ αντι του Λετονου).Περα απο αυτο ομως ο Πορζινγκις,και αυτο ειναι το πιο σημαντικο,ειναι παικτης που δεν ειναι ευκολα προσδιορισιμος,για να υπολογιστει μια αξια του.
Αρα για μενα μενει το τρειντ Καζινς-Παουελ για Λαουρι-Καπελα.
Καζινς για μενα ειναι παικτης 50+.Οκ εχει καπια θεματακια,χανει σκορπια ματς,αλλα το ιδιο συμβαινει και με τον Λαουρι,ο οποιος απ οταν αρχισε να παιζει βασικος,τα τελευταια 5 χρονια,εχει μο 68 ματς ανα σεζον.Προσωπικα θα ηθελα να καλυφθει μια διαφορα της ταξεως των 4-5 ποντων στο 3ο σκελος υπερ του bullet,και θα θεωρουσα το τρειντ κομπλε.Οπως ειπα και στον Σπυρο,δεν θα συναινεσω να παρει τον Καζινς,εναν παικτη που μπορει να του κανει τεραστεια διαφορα,βαζοντας τον Καπελα να καλυψει τη διαφορα αυτη,επειδη εκανε 4 σερι καλα ματς και κλασικα ο Σπυρος αρχισε τα κλασικος 30αρης πλεον ο Καπελα....
Τα ιδια ειχαμε και με τον Χεντερσον..."Δεν παιζει να μην ειναι στο 27-28,χαλαρα" και εχουμε βαρεθει να μετραμε 10αρια του Χεντε.
Απο εμενα θα ηθελα το τριτο σκελος-αφου το Τζεφ-Πορζινγκις το θεωρω σαν ισο-να ειναι ενας παικτης που θα ειναι σταθερος,οπως πχ ο Μοντα,και να βαλει κατι αναλογο χαμηλοτερο ο bullet.
πριν 10-15 μερες .. δηλ πριν το 66 και το 52 του Πορζινγκις ... σε ΟΠΟΙΟΝ ειπα Καζινς Πορ για Λοουρι Τζεφ που ηταν προταση του Μπουλετ .. μου ειπε ''εισαι τρελος?? ποιος Πορζινγκις ???''
πρεπει να μου το ειπες κι εσυ αυτο ... ο Στελιος σιγουρα , το θυμαμαι.
ενα διαστημα 15ημερων ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΟ για το υπολοιπο της σεζον δεν πα να κανει και 5 60αρια στη σειρα και 5 10αρια στη σειρα (βλεπε Χεντε που ακομα το παιδι δεν εχει μπει σε ρυθμο btw επιλογη του Παναγιωτη τοτε σε σχεση με dannyGreen,Burke,Βayless που εδινα)
το να εξισωνεις εσυ Πορζινγκις Τζεφερσον κατα τη γνωμη μου ειναι το λιγοτερο ''ασταθες'' βαση προιστοριας και φυσικα τα rookie δεδομενα για τον Λετονο που ειναι 19-20 ετων.(φανταζομαι δεν θα πεσει ξεζουμισμα στο μεγαλυτερο τους προτζεκτ τα τελευταια 10χρονια).
το ειπες και μονος σου εξαλλου οτι η αξια του δεν ειναι ευκολα προσδιορισιμη !! και μιλαμε οτι το ανταλλαγμα του ειναι ο franchise player των Μπομπκατς και ενας παικτης 15αδας πριν 1-2 χρονια.
πιο συγκεκριμενα οσον αφορα τον Τζεφερσον .. (τον αδυνατισμενο Τζεφερσον φετος) .. λες και δεν εχουμε παιξει φαντασι ξανα και δεν τον εχουμε δει τοσες και τοσες φορες να ανεβαινει μετα απο 1-2 μηνες απο την αρχη της σεζον.
με λιγα λογια .. μιλαμε για ενα trade που πριν 10-15μερες εβγαινε ΧΑΒΑΛΕ στο 2-2 με Καζινς Πορζινγκις για Λαουρι Τζεφ.
εε περα τον δυο μεγαλων παιχνιδιων του μικρου και 1-2 ακομα 40+ (με κατι απιθανα stats με 6-7 ταπες δηλ ποσο θα συνεχιστει αυτο ?) .. δεν αλλαξε και κατι τρομερο (στη συγκεκριμενη συζητηση βγαζω το δεδομενο του τραυματισμου του Τζεφ)
εσυ προφανως ξεφτιλιζεις Τζεφερσον που με μετριο ξεκινημα (αρκετα αστοχος) λιγα λεπτα (27μ.ο.) εβγαζε ΑΚΟΠΑ 32-33 μεσο ορο.
οσον αφορα τον Καπελα ... λογια του προπονητη του ειναι οτι προοριζεται για βασικος , οχι δικα μου.
(και μην ξεχναμε οτι διπλα του εχει τον κατσικωμενο Χαουαρντ ετσι ... αυτοματο upside ΚΑΙ αυτο με σουπερμαν εξω ανα πασα στιγμη)
μπορει βεβαια και αυτο να αλλαξει .. who knows ?
btw η επιλογη και η επιμονη στον Καπελα ειναι του Μπουλετ και οχι δικη μου προταση.
μην νομιζει δηλαδη και κανεις οτι εγω παω να τον πασαρω .. για εμενα ο Καπελα με θεση βασικου ειναι 28-30αρης ακοπα.
μαλιστα σε ενδεχομενο τραυματισμο Χαουαρντ παει για 32-33αρης .. κατι που υποστηριζω απο την πρωτη μερα εξαλλου.
ΔΕΝ ειναι δυνατον να συγκρινουμε κοιτωντας ΜΟΝΟ το last σε μια σεζον που εχει ακομα ψωμι μπροστα της.
εγω πχ οταν εδωσα Κεμπα Μορις στο 33 -32 αντιστοιχα για Χειγουρντ Μπερκ στο 27-22 αντιστοιχα .. γιατι δεν υπηρξαν αντιδρασεις ? γιατι ηταν το ονομα και η προοπτικη των παικτων που επαιρνα τοτε.
οπως και τωρα παιζει ρολο το ονομα και η προοπτικη του παικτη που δινω (Τζεφ) σε σχεση με rookie Πορζ.
εννοειται οτι κοιταμε τα last ... αλλα στο δικο μου μυαλο υπαρχουν κι αλλοι σημαντικοι παραγοντες.
(πχ στο συγκεκριμενο trade .. πιο πιθανο ειναι να ανεβει στο 35-36 ο Αλ Τζεφερσον και να κατεβει το λαστ του Πορ στο 31-32 .. παρα να κρατηθει στο 38 και ο Τζεφ να μεινει στο 32.)
το veto πρεπει να μπαινει σε εξοφθαλμα trades.
οχι σε οριακα. (γιατι στα οριακα θα ακουστουν πολλες διαφορετικες γνωμες)
γνωμη μου.
αυτα απο εμενα.
εχω και αγωνα σε λιγο και φτιαχτηκα τωρα !!!