Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Real Madrid vs. Olympiacos Piraeus
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2013-14
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
redleg7
QUOTE (Zoys @ Apr 26 2014, 13:45 ) *
Ο Llull έχει συμβόλαιο με την Ρεάλ μέχρι το 2018. Από πού ακριβώς προέκυψε ότι θα φύγει;

Επίσης, να παρακαλέσω τα επόμενα post που δεν θα αφορούν άμεσα τα παιχνίδια της Ρεάλ με τον Ολυμπιακό, αλλά γενικότερα την δομή της Ευρωλίγκας να γράφονται στο Euroleague-off topic.

Καπου διαβασα οτι πιεζουν οι Ροκετς να τον ενταξουν απο του χρονου οπου εχουν και τα δικαιωματα του.
GK_23
QUOTE(The Admiral @ Apr 26 2014, 10:39 ) *
Ασεβεις και αδικαιολογητες οι δηλωσεις των Αγγελοπουλων,καταδεικνυουν οτι δε γνωριζουν το μπασκετ οσο νομιζουν. Εξαφανισαν και την αισθηση οτι διαφερουν απο το Δ. Γιαννακοπουλο σε νοοτροπια,αν και αυτο ειχε φανει απο καιρο. Τουλαχιστον αυτος λεει ο,τι λεει με ζεστο κεφαλι,αυτοι τα πιστευουν κιολας.

Ο Ολυμπιακος δεν ειναι ομαδα για F4. Υπαρχουν φετος τουλαχιστον 5 ομαδες καλυτερες του. 20 παιχνιδια να επαιζε χθες σαν το χθεσινο,θα τα εχανε ολα. Σημειωτεον επαιξε αρκετα πανω απο το 100% του,παλεψε πραγματικα,αλλα ουτε καν πλησιασε στην ανατροπη.

Ολα αυτα δεν ειναι μειωτικα για την ομαδα του. Ειναι καλη ,αλλα οχι αρκετα καλη. Ελεγαν οι προεδροι οτι παικτες του εφυγαν για αλλες ομαδες και εχασαν με 20 ποντους στο κεφαλι. Φετος οσοι εφυγαν δικαιωθηκαν ολοι μα ολοι. Αυτο ισχυει και για τον ΠΑΟ. Στο υψηλοτερο επιπεδο πρεπει να εχεις τους καλυτερους παικτες, δεν μπορεις να κερδιζεις συνεχεια ως το underdog. Οι τραυματισμοι δεν ειναι δικαιολογια,ουτε η αμυνα της αντιπαλης ομαδας ειναι ελλειψη σεβασμου. Η επικληση αυτων φανερωνει την ογκωδη αγνοια τους για το αθλημα.

Όσο "εμπρηστική" και αν ακούγεται η παραπάνω άποψη στα αυτιά των φίλων του Ολυμπιακού, προσωπικά την υπογράφω με χέρια και πόδια, παρόλο που είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού. Το "παραμύθι" που έχουν πουλήσει φέτος στον κόσμο οι Αφοί, ο Μπαρτζώκας και τα ερυθρύλευκα ΜΜΕ έχει ξεπεράσει κάθε όριο κατά την άποψή μου. Φυσικά σε μια ενδεχόμενη απώλεια του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός θα έχει κατορθώσει μέσα σε μια σεζόν να κάνει τον Πεδουλάκη κυπελλούχο, τον Αλβέρτη πρωταθλητή και να στείλει τον Μπουρούση στο Φ4. Αν η σεζόν κλείσει με 0/3 τότε η ομάδα θα έχει κάνει τη χειρότερη συγκομιδή αμέσως μετά τη σεζόν 2007-2008. Αυτή ήταν η τελευταία σεζόν όπου ο Ολυμπιακός δεν κατέκτησε κανέναν εγχώριο τίτλο και δεν έπαιξε καν στο Φ4 της Ευρωλίγκας. Τα μόνο κέρδη του Ολυμπιακού από τη φετινή σεζόν θα είναι δύο (Ντάνστον πρωτίστως και Λοτζέσκι δευτερευόντως) από τους 9(!) συνολικά ξένους που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας και ο Παπαπέτρου, ο οποίος μπήκε στο rotation από σπόντα (τραυματισμός Περπέρογλου) και για τον οποίο θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να αξιοποιηθεί περισσότερο του χρόνου. Οι ζημιές θα είναι αρκετά περισσότερες, με κυριότερες τη διατάραξη της χημείας από τις πολλές και αποτυχημένες ως επί το πλείστον μεταγραφές και το γεγονός πως η ομάδα γέμισε με γυρολόγους Αμερικανούς χαμηλής ποιότητας και παραμέλησε τα νεαρά ελληνόπουλα. Η δικαιολογία περί "φτηνού" μπάτζετ δεν στέκει. Δεν είχε μικρό μπάτζετ ο Ολυμπιακός. Αν η ομάδα έδωσε 650 χιλιάρικα συμβόλαιο στο Μπέγκιτς για να τον έχει να προπονείται μόνος του και άλλα 300 χιλιάρικα για να πάρει τον Σερμαντίνι μεσούσης της σεζόν για να γράφει DNP στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν, τότε το πρόβλημα είναι αλλού.

Διαβάζω πολλά σχόλια του στυλ "ευχαριστούμε την ομάδα για όσα μας πρόσφερε αυτήν την τριετία" και αναρωτιέμαι σε ποια ομάδα αναφέρονται. Μόλις 4 από τους παίκτες που αγωνίστηκαν χθες ήταν μέλη της back to back ομάδας. Η ομάδα της διετίας του 2011-2013 ξεκίνησε να αποδομείται από πέρυσι το καλοκαίρι και η αιτία για αυτό ήταν η αλαζονεία της διοίκησης και του προπονητή. Πλέον μιλάμε για μια εντελώς διαφορετική ομάδα, τόσο σε μονάδες όσο κυρίως σε αγωνιστικό στυλ. Η παρουσία των Αφών όχι μόνο δεν αποτελεί εχέγγυο για μελλοντικές επιτυχίες αλλά αντίθετα δηλώσεις όπως οι χθεσινές μάλλον αφήνουν υποσχέσεις για επιστροφή στις εποχές 2004-2011. Φυσικά το να χάνεις στους "8" από μια ομάδα που ήταν καλύτερή σου, δεν αποτελεί καταστροφή. Συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κανείς. Τις προσδοκίες όμως για θρι πιτ τις καλλιέργησε η ίδια η διοίκηση και έκαναν μεγάλο κακό στην ομάδα κατά την διάρκεια της σεζόν.

Και επειδή ξεκινάει ήδη να καλλιεργείται ένα κλίμα υποτίμησης του εγχώριου πρωταθλήματος, εγώ θα πω το εξής: Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Ασχέτως τι γνώμη έχω για την ΕΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ, τον Βασιλακόπουλο, τον Γιαννακόπουλο, τα εξωαγωνιστικά γενικότερα, ο ΠΑΟ όσα ματς κέρδισε πέρυσι και φέτος απέναντι στον ΟΣΦΠ τα κέρδισε δίκαια μέσα στο παρκέ. Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται μονίμως κατώτερος των περιστάσεων τα δύο τελευταία χρόνια απέναντι στον ΠΑΟ. Το τι έκανε ο Χίος και οι φίλαθλοι στην κερκίδα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Ο Μάντζαρης έκανε τις πιο σωστές δηλώσεις χθες το βράδυ: Πρέπει να συσπειρωθούμε για το Πρωτάθλημα.

Τέλος, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου του Ολυμπιακού έχει πέσει στην ίδια παγίδα που είχε πέσει στις αρχές της σεζόν 2011-2012 και δεν βλέπει ότι αυτή τη στιγμή συντελείται ουσιαστικά πισωγύρισμα. Η ομάδα που στήθηκε το καλοκαίρι του 2011 χλευάστηκε στην κυριολεξία από τον ίδιο τον κόσμο του Ολυμπιακού, όταν ξεκινούσε την προσπάθειά της, και αυτό εν πολλοίς οφειλόταν στο ότι ο κόσμος ήταν κουρασμένος από τις συνεχόμενες αποτυχίες των προηγούμενων ομάδων. Η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού έχει τύχει τέτοιας στήριξης από τον κόσμο, όση δεν έχει τύχει ποτέ καμία άλλη ομάδα σε κανέναν τμήμα του συλλόγου. Οι δε πρόεδροι και ειδικά ο προπονητής έχουν κυριολεχτικά ανακηρυχτεί αλάθητοι. Αυτό με τη σειρά του οφείλεται στις επιτυχίες της προηγούμενης ομάδας. Έλα μου ντε όμως που δεν έχει καμία σχέση η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού με την ομάδα του 2011-2013. Όπως δεν είχε καμία εντελώς σχέση με τις ομάδες των προηγούμενων ετών η ομάδα του 2011.

Ξέρω ότι η γνώμη δεν θα αρέσει στην συντριπτική πλειοψηφία των Ολυμπιακών αλλά έχω εκφράσει και παλιότερα στο φόρουμ την απαισιοδοξία μου για τη φετινή σεζόν και το μέλλον της ομάδας γενικότερα, αν και εφόσον συνεχίσει να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.
Zoys
QUOTE(redleg7 @ Apr 26 2014, 13:50 ) *
Καπου διαβασα οτι πιεζουν οι Ροκετς να τον ενταξουν απο του χρονου οπου εχουν και τα δικαιωματα του.

Είναι σε επίπεδο φήμης ακόμα, όχι για να το δέσουμε κόμπο όπως του Mirotic που είναι σχεδόν βέβαιο ότι του χρόνου πάει προς Σικάγο μεριά.
koostas
QUOTE (redleg7 @ Apr 26 2014, 13:48 ) *
Δεν ισοσταθμιζεται η απουσια καποιου Καρολ με τον mvp του περσινου τελικου τον Λο.
Ουτε η απουσια του Περπερογλου με τον τραυματισμο του ρολιστα των 2 λεπτων του Ντρειπερ.
Δεν ειναι η απολυτη δικαιολογια αλλα ειναι γεγονος.
Αναφερομαι λοιπον οτι η μονη Ευρωπαικη ομαδα που πηγε στο πιο κρισιμο σημειο στο Τοπ 16 να παιξει για το πλεονεκτημα ειναι ο Ολυμπιακος.Επαιξε τα πιο κρισιμα ματς χωρις Σπανουλη-Λο-Πριντεζη.
Για καποιον ειναι δικαιολογια.Για τον τεχνικο και το σταφ ειναι γεγονος και ΓΟΛΓΟΘΑΣ.

Επισης Γεναρη μηνα ειναι πασιγνωστο οτι δεν μπορεις να αντικαταστησεις κανενα.Ο Αζινκα υπεγραψε στους Πελικανς ενω τα ειχε βρει με την ομαδα και απο εκει και περα το χαος και οι ομαδες των Κουκ και ΝτεΜαρκους Νελσον ειπανε ενα ωραιοτατο οχι γιατι δεν μπορουσαν να τους αντικαταστησουν για τον λόγο οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμοι παιχτες τετοια εποχη.
Ο Ναβαρο επαιξε σε ολα τα κρισιμα ματς στο Τοπ 16.Στο τελος μονο ξεκουραστηκε λιγο.Δεν ειχε αποδεκατισμο οπως ειχε ολοκληρο το ροστερ του Ολυμπιακου.
Περσι εχασε 2 παιχτες και οχι πενταδατους και εχασε με συνοπτικες διαδικασιες τα παντα.Ακομα και το Πρωταθλημα Ισπανιας.
Η Τσσκα ειχε τραυματια τον Τεοντοσιτς και εκανε 2 ηττες.Δηλαδη αναφερεις κατι που απλα με επιβεβαιωνει.


τεσπα, αποψη σου...
τον λο δηλαδη δεκεμβρη δεν τον ειχατε φερει??
πρωτη φορα ακουω οτι δεν μπορεις στο μπασκετ να βρεις αμερικανο μεσουσης της χρονιας... μια χαρα βρισκεις.. αλλωστε δεν ψαχνατε τον ηγετης της ομαδας...
σου λεμε οτι δεν μπορεις να συγκρινεις λο-καρολ, αλλα περπε-καρολ...

δηλαδη αμα χασεις το πρωταθλημα απο παναθηναικο, θα σου φταει ο τραυματισμος τον Δεκεμβρη του λο???? δηλαδη ειναι αξιολογη αποψη μπασκετικα αυτη?
redleg7
QUOTE (koostas @ Apr 26 2014, 13:53 ) *
τεσπα, αποψη σου...
τον λο δηλαδη δεκεμβρη δεν τον ειχατε φερει??
πρωτη φορα ακουω οτι δεν μπορεις στο μπασκετ να βρεις αμερικανο μεσουσης της χρονιας... μια χαρα βρισκεις.. αλλωστε δεν ψαχνατε τον ηγετης της ομαδας...
σου λεμε οτι δεν μπορεις να συγκρινεις λο-καρολ, αλλα περπε-καρολ...

δηλαδη αμα χασεις το πρωταθλημα απο παναθηναικο, θα σου φταει ο τραυματισμος τον Δεκεμβρη του λο???? δηλαδη ειναι αξιολογη αποψη μπασκετικα αυτη?

Ο Λο ηρθε τον Δεκεμβρη αλλα ηταν και η εξαιρεση.Ο Ντορσι εφυγε ως ανεπιθυμητος απο τον Ιβανοβιτς και εμεινε ελευθερος.Εδεσε και με την ομαδα οποτε ειχαμε και αστρο τοτε.
Ομως απο περσι εχουν αλλαξει πολλα.Αρχικα δεν μπορεις να κανεις μεταγραφη απο ομαδα που εχει περασει στο Τοπ 16.Η μονη καλη περιπτωση ηταν του Χακετ αλλα πηγε Αρμανι για πολλους λογους.
Ολη η Σιενα εκει μετακομισε σχεδον.
Τωρα αν ψαχνεις για Αμερικανους με μηνιαια συμβολαια στο ΝΒΑ τι να βρεις?Δεν συγκρινεται η αγορα του καλοκαιριου με αυτη μεσουσης της περιοδου.Αυτο αναφερω εγω.

QUOTE (D-Wade @ Apr 26 2014, 13:58 ) *
Αρα λες οτι οι Αγγελόπουλοι κλέβουν το κράτος? Δίνουν μαύρα λεφτά?

Λεω οτι ΟΛΟΙ δηλωνουν λιγοτερα απο αυτα που πραγματικα σκανε.Μα ολοι και σε ΟΛΗ την Ευρωπη.Πρωτον δεν γινεται να παραθετω το μπατζετ του 2011-2012 και να ειναι στα 20 εκ ευρω και το φετινο να ειναι μικροτερο.Ειναι απλη αριθμητικη.Εναν εναν να παρει καποιους τους παιχτες το διαπιστωνει.
Zoys
Για τελευταία φορά, κόψτε τα off-topic ή πηγαίνετε στα σωστά topic για να γράφετε (π.χ. το Ολυμπιακός-off topic όπου και μεταφέρθηκαν τα ποστ για τα μπάτζετ). Ο επόμενος που θα γράψει ποστ άσχετο με την σειρά θα έχει κυρώσεις.


qspock
ΜΠΡΑΒΟ στον Ολυμπιακο. Ηταν πραγματι μαχητης, επεσε από μια ομαδα που τα εδωσε όλα για να τον κερδισει. Και ειχε και την εδρα, καθως και τον Λαμονικα. Τον τελευταιο πρεπει να ζοριστικε η ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ που να τον βαλει, σε Μαδριτη ή Μοσχα. Τελικα τον κερδισε η Ρεαλ από την ΤΣΣΚΑ... Η τεχνικη ποινη στον Σπανουλη απλα ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ. Απίστευτος ο τυπος! Ουτε προσχηματα κραταει, απορω τι καθοταν να του πει ο Σπανουλης, τον σεβονται αδικαιολόγητα! Ο τυπος είναι ο μεγαλύτερος ανθέλληνας μετα τον Γιουκεμπραντ...

Από κει και περα: Αν ο Ολυμπιακος επαιζε ένα παιχνιδι με αυτή την ομαδα στο fiνal four, ακομα και με ταλαιπωρημένους απου τραυματισμούς παιχτες, χωρις τον Λο και με πυρετους του Νειλου που δεν περνανε, πιθανότατα να κερδιζε τη Ρεαλ, όπως εκανε και περσυ στον τελικο.

Το πλεονεκτημα εδρας όμως είναι πολύ σημαντικο. Η φετινη ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ χαθηκε όχι στα πλει οφς, αφου και περσυ ο Ολυμπιακος μπορει να μη παιρνουσε αν επεφτε πανω σε Ρεαλ με μειονέκτημα (εδώ η Εφες τον ζορισε). Η φετινη χρονια χαθηκε στην φαση των 16, λογω δυσκολου ομιλου και συνεχων, ατελειωτων τραυματισμων οπου χαθηκε το αβανταζ της εδρας.

Του χρονου χρειαζονται ελάχιστες αλλα καιριες κινησεις: Ο Λο παραμενει ένα ερωτηματκο, αν και προσωπικα θεωρω πως δεν θα ανακαμψει ποτε ή ο Ολυμπιακος δεν θα ρισκαρει να τον κλεισει συμβολαιο (ευλογα).
Οι κινησεις είναι λιγες και πρεπει να γινουν από την αρχη. Όχι να εχουμε φαινομενα Μπεκιτς και Σερμαντινι, που και οι 2 μαζι στοίχισαν δυσαναλογα με την αποδοση τους και δεν προσφεραν τελικα περισσοτερα από τον λιγο μεν φιλοτιμο δε Σιμονς.

Αυτά τα περι Σλουκα δεν στεκουν. Οσο ηταν μεσα ο Μαντζαρης-Σαδα του Ολυμπιακου, τον αφήνανε τελειως. Εκεινος ναι, επρεπε να φανει περισσοτερο επιθετικα. Όμως δε το εχει. Τον Σλουκα κατευειαν τον πιεζανε πολύ δινοντας του την πρεπουσα προσοχη. Τον μαθανε πλεον, δεν μπορει να σκοραρει όπως σκοραρε παλια, και αυτος είναι ο λογος που δεν σας φαινεται ο ιδιος.

Το σκαουτινγκ των αντιπαλων και των 2 Ελληνικων ομαδων ηταν ΑΡΙΣΤΟ. Ευλογα, αφου μας σεβονταν πλεον και μας φοβούνται... Νομιζω το κερδίσαμε αυτό.

Όχι δακρυα για αυτή την ομαδα. Το μελλον της ανηκει, εχει νεους ταλαντούχους παιχτες, ΣΤΑΘΕΡΗ (επιτελους) διοικηση, τον Σπανουλη, εργατικο προπονητη (και πλεον κι εμπειρο) αλλα και το βασικοτερο: Πλεον εχει και ΦΙΛΑΘΛΟ κοινο που γεμιζει το γηπεδο κι εχει επιπεδο. Ξερει να σταθει στην ομαδα κι αυτό φανηκε από το τελευταιο ματς. Κι ελπιζω να φανει επιτελους και στους τελικους, οπου το πλεονεκτημα εδρας εχει παει περιπατο εξαιτίας των ανεγκέφαλων.

Πραγματικα πολλα τα κερδη φετος, παρακαταθήκη για τα επομενα χρονια...

Το μελλον ανηκει σε αυτή την ομαδα. 41.gif



rankin
Αυτό ακριβώς που λέει ο Zoys
Νομίζω πως υποβιβάζουμε την αξία της σειράς ασχολούμενοι με τους τελικούς της Α1.

Ειδαμε 5 παιχνίδια με πολυ τροφή για ανάλυση (και σκέψη).
Είδαμε τον Ολυμπιακό να παλεύει, αλλα τελικά να μένει απο καύσιμα.
Είδαμε τον Μπουρούση να φωνάζει "βάμος", που σίγουρα κάτι θα σημαίνει στα καρδιτσιώτικα..
Είδαμε πολύ δουλεία απο τον πάγκο.
Ακούσαμε τον Βαγγέλα να λεει οτι παίζουμε σωστή άμυνα, εχοντας φαει 40 + πόντους στο ημίχρονο..

Η σειρά τα είχε όλα. Τι να λέμε τώρα;
Αν και νομίζω οτι τα 5 παιχνίδια σε 12 μέρες ήταν κάψιμο, για τα ευρωπαικά δεδομένα.

Ειλικρινά, αν δεν παίζαμε πλει οφ στην Α1 και τελείωνε τώρα η σεζόν, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα..
Ας ξεκινούσε ο σχεδιασμός αύριο.
Βαριέμαι ξανά τις ίδιες καφρίλες, ξύλο, διαιτητές, κροτίδες, φασαρίες...
Ληξτε το να χαλαρώσουμε και εμείς.
Η ευρωλιγκα είναι πραγματικά σπουδαία λιγκα για να τσακωνόμαστε για το τοπικό πρωτάθλημα.
KingCrimson
QUOTE(1600 @ Apr 26 2014, 01:36 ) *
Φιλε μου, μας εχουνε παρει χαμπαρι στην αλλη ακρη του κοσμου, οτι 7 στις 10 επιθεσεις, τις τελειωνει ο Σπανουλης, προφανως καθ' υποδειξη του προπονητη. (Αποψη μου κι απλα ευχομαι να ειναι ετσι, γιατι ο coach σχεδιαζει τα συστηματα)
Και ειναι αρκετες αυτες οι φορες που αυτο το πλανο, μας εχει στοιχισει, ματς. πλεονεκτηματα εδρας, κυπελλα, και αλλα πολλα.
Σιγουρα θα μου αντιπαραθεσεις οτι εχει φερει και επιτυχιες ολο αυτο σκηνικο. Δε διαφωνω. Το θεμα μας ειναι οτι ειμαστε στο 2014 και ο Γκαλης ανηκει σε αλλον αιωνα.


Εγω δεν αποκλείω οτι αυτο, για το 7/10 να το χε βάλει ως όρο στον συβολαιο του απο την αρχή
T.W.Is.M.
QUOTE(rankin @ Apr 26 2014, 16:10 ) *
Αυτό ακριβώς που λέει ο Zoys
Νομίζω πως υποβιβάζουμε την αξία της σειράς ασχολούμενοι με τους τελικούς της Α1.

Ειδαμε 5 παιχνίδια με πολυ τροφή για ανάλυση (και σκέψη).
Είδαμε τον Ολυμπιακό να παλεύει, αλλα τελικά να μένει απο καύσιμα.
Είδαμε τον Μπουρούση να φωνάζει "βάμος", που σίγουρα κάτι θα σημαίνει στα καρδιτσιώτικα..
Είδαμε πολύ δουλεία απο τον πάγκο.
Ακούσαμε τον Βαγγέλα να λεει οτι παίζουμε σωστή άμυνα, εχοντας φαει 40 + πόντους στο ημίχρονο..

Η σειρά τα είχε όλα. Τι να λέμε τώρα;
Αν και νομίζω οτι τα 5 παιχνίδια σε 12 μέρες ήταν κάψιμο, για τα ευρωπαικά δεδομένα.

Ειλικρινά, αν δεν παίζαμε πλει οφ στην Α1 και τελείωνε τώρα η σεζόν, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα..
Ας ξεκινούσε ο σχεδιασμός αύριο.
Βαριέμαι ξανά τις ίδιες καφρίλες, ξύλο, διαιτητές, κροτίδες, φασαρίες...
Ληξτε το να χαλαρώσουμε και εμείς.
Η ευρωλιγκα είναι πραγματικά σπουδαία λιγκα για να τσακωνόμαστε για το τοπικό πρωτάθλημα.


Καλα τα λες για την Α1 και το περιβαλλον των αγωνων. Νομιζω οτι κι εμεις υποβιβαζουμε τους εαυτους μας μιλωντας για ολα αυτα. Αλλα ειλικρινα τωρα, δεν τα περιμενεις με ανυπομονησια αυτα τα παιχνιδια, εστω και μονο στο αγωνιστικο κομματι? Ειναι το μεγαλυτερο ντερμπι της μπασκετικης Ευρωπης κι ας εχει κακιστο θεαμα. Η ενταση ειναι στο κοκκινο συνεχεια(και στο πρασινο, μην παρεξηγειστε εσεις οι απεναντι tongue.gif ). ΟΚ, μπορει το Μπαρτσελονα-Ρεαλ να ειναι πιο δυνατο φετος, να το δουμε και στο φαιναλ φορ(οπου θα υποστηριξουμε Μπαρτσελονα και θα αρχισουμε το trash talking στη Ρεαλ απο τωρα, οπως καναμε τοσο καιρο με την Αρμανι wink.gif ), αλλα η διαφορα του αγωνιστικου κλιματος και της εντασης ειναι οσο μεταξυ κανονικης περιοδου και πλει οφ του ΝΒΑ.

Οσο για το "βαμος" του Μπουρουση, δεν ειναι κατι στα καρδιτσιωτικα. Ειναι ενα χωριο της Κρητης στο νομο Χανιων. Οι παιχτες της Ρεαλ διασκεδασαν τοσο το χτεσινο ματς, που οποιος σκοραρε ελεγε στους αλλους που θα παει διακοπες. Ο Σερχι ειπε Μυκονος, ο Llull ειπε Ibiza, ο Μιροτιτς ειπε Σικαγο(δε θα παει διακοπες, αλλα για προπονηση πριν υπογραψει στους Μπουλς), ο Ρουντι Τενεριφη, ο Ρεγιες Σεβαστουπολη(θελει να το παιξει και σκληρος) κι ο Μπουρουσης στο Βαμο Χανιων. Αμεσως να βγαλεις κι εσυ την κακια σου...
aionio talento
Ο σλουκας με την ΤΡΑΓΙΚΗ αποδοση στα 5 ματς (κακως λετε μονο για μη σκοραρισμα . . και στην αμυνα ΘΕΑΤΗΣ) με προβληματιζει πολυ λιγοτερο μπασκετικα γιατι ειναι παικτης που εχει δειξει την αξια του και πολυ περισσοτερο
σε θεμα ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ! Μια λεπτομερεια ειναι οτι λογω του κολινς και της ανακαμψης του μειωθηκαν τα λεπτα συμμετοχης
του στο Παρκε ! Ε ΚΑΙ ????? Μην τα παρατας !! Ο Παπαλουκας με 23 λεπτα μ.ο συμμετοχης στα χρονια του στην Τσσκα εκανε
ΠΑΠΑΔΕΣ και σχεδον το μισο ματς (17 λεπτα) το ''εβλεπε'' απο παγκο !! Να του κανει τα 20 λεπτα 5 η καθολου να το καταλαβω
αλλα με 4 η 5 λεπτα λιγοτερα δεν εγινε κατι !! Ολα τα παραπανω ειναι δικη μου ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ''υποθεση'' δεν ειμαι ο ιδιος για να ξερω ! αν πεφτω εξω και παιζει κατι αλλο οκ ! αν ειναι αυτο με μια λεξη : Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ
yorgos
QUOTE
Τους Αγγελοπουλέους του είχα ανέκαθεν σε μεγαλύτερη υπόληψη από τον δικό μας, δυστυχώς τον τελευταίο καιρό μου τα "χαλάνε" και ελπίζω να μπουν στο ίδιο "τριπάκι" με τον ΔΓ , αξίζουν περισσότερο σεβασμό , ας μη γίνουν κι αυτοί "γραφικοί Ελληνοπαραγωντες" . Η ΡΕΑΛ πέρασε δίκαια 100% και το ταβάνι για εσάς ήταν ρεαλιστικά το 2-2, σκληρό - απογοητευτικό ή όπως αλλιώς θες πέστε το αλλά αυτή είναι η αλήθεια, θα ήταν αδικία να πάει ο Ολυμπιακός στην θέση της ΡΕΑΛ στο Φ4, ήταν καταφανεστατα καλύτερη ομάδα, και το λέω ενώ σε όλο το ματς σας υποστήριζα σαν να έπαιζε η ομάδα μου ...


+1. Κορυφαία δήλωση ότι κανείς παίκτης της Ρεάλ δε θα ήθελαν να παίζει στον Ολυμπιακό. Αλλά όπως και να το κάνουμε ο κύριος Δημήτρης κατά καιρούς έχει πει καλύτερα, είναι ένα σκαλί πιο πάνω το άτομο, έχουν πολλά ψωμιά να φάνε για να τον φτάσουν. Αλλά ναι, ολισθαίνουν επικινδύνως, η σοβαρότητα έχει πάει περίπατο προ πολλού. Κρίμα γιατί αδικούν την προσπάθειά τους.
redleg7
Οντως δεν θα μπορουσε ευκολα να βαλει κανεις παιχτης της Ρεαλ ή της οποιας Ρεαλ την φανελα του btb πρωταθλητη Ευρωπης και της πιο πετυχημενης ομαδας τουλαχιστον την τελευταια 5ετια.Δεν αρκει απλα και μονο το ταλεντο.Εχουν φορεσει παρα παρα πολλοι αθληταραδες με τεραστιο ταλεντο απο αυτη την ομαδα και δεν καταφεραν πολλα και αλλοι δεν καταφεραν και τιποτα.
Για να την βαλει και να την ¨σηκωσει¨ κανεις θελει εκτος απο ταλεντο(που πραφανως καποιοι απο αυτους επαναλαμβανω οτι εχουν πολυ μεγαλο και καποιοι αλλοι καθολου) θελει και ψυχη και εντιμοτητα(στο πρωτο κομματι δεν καταφερε να ανταπαξελθει ο Μπουσουσης γι αυτο και δεν κατακτησε τιποτα).Οσον αφορα το κομματι της εντιμοτητας τι να πρωτοπιαστει κανεις?Οτι στο ροστερ του ενος ολοι οι αθλητες ειναι ενας και ενας και εχει κορυφαιες προσωπικοτητες ενω παραλληλα αυτος που ανηκε στο ροστερ του Ολυμπιακου μεχρι και το 2010 απομακρυνθηκε με τις κλωτσιες ωστε να καταληξει πλεον με την σταμπα(εκτος του αποτυχημενου) της ντοπας που θα την κουβαλαει για ολη του την ζωη.Δεν κανω καν αναφορα πλεον γιατι αυτο με τις δηλωσεις των προεδρων παραγινε πια για την εντιμοτητα των συλλογων.
Οταν ο ενας παιζει στην πρωτη φαση μετα την τιμωρια των Μπεγκιτς-Σερμαντινι και για την αξιοπιστια της διοργανωσης και εχει κατακτησει μαθηματικα την κορυφη παει στην Μαλαγα που ενδιαφεροταν για το ματς και κερδιζει.Το ιδιο και με τους υπολοιπους την στιγμη που στο πιο κρισιμο σημειο του θεσμου ο ¨Κυριος¨ Μπερτομεου αρνειται να βαλει στο προγραμμα μια μερα πριν το ματς στο Καουνας και δεν φτανει αυτο ειδαν οτι ειδαν τα ματια μας.
Περσι την ιδια εποχη η Μπαρτσελονα κερδισε στο Τελ αβιβ και ενω ειχε κατακτησει μαθηματικα την πρωτη θεση χωρις να προκαλεσει κανενα.Το ιδιο εκανε και φετος καθως στα ματς που εχασε τα εχασε ενω η Μιλανο ηταν ηδη 2η και η Λαμποραλ ειχε αποκλειστει αρκετες αγωνιστικες πιο πριν.Ακομα και στην Μαλαγα δεν χαριστηκε οταν καιγοταν.
Επισης οποιος μου δωσει το ονομα του προεδρου των Ισπανων εχει κερασμενο ενα τριημερο απο εμενα σε σουιτα της αρεσκειας του γιατι αφου μιλαμε για σεβασμο θα ηθελα καποια στιγμη να ασχοληθουν με τα ταμεια αυτων των ομαδων να μας πουν απο που προερχονται τα χρηματα και λοιπες ομορφιες ωστε να παιχτει το παιχνιδι τελειως στα ισα.
Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει.Απλα οι ιδιοι επελεξαν δημοσια να αναφερουν την προτιμηση ολων μας(εστω της συντριπτικης πλειοψηφιας).Απο την αλλη δεν μπορω να ακουω οτι δεν σεβαστηκαν την Ρεαλ και λοιπα οταν εχουμε δει απο περσι τα αισχη και την στιγμη που διασυρεται μια ολοκληρη διοργανωση.
Δεν ξερω αν το εχουμε καταλαβει αλλα ο Ολυμπιακος εμεινε εκτος κυριως για το γεγονος της αναξιοπιστιας του θεσμου.
Δεν συζητω για το ποτε πρεπει να στροφαρει το ρημαδι τους και να σκεφτουν να επιβραβευσουν τις πρωτες ομαδες της πρωτης φασης των ομιλων.Εδω ακομα δεν εχουν σκεφτει πως θα φερουν περισσοτερα εσοδα στην διοργανωση με αποτελεσμα ο νικητης αυτης να παιρνει το 1/5 μιας απλης νικης στο Τσαμπιονς Λιγκ.
Ειναι παρα παρα πολλα σημαντικα θεματα που προυπαρχουν των δηλωσεων των προεδρων του Ολυμπιακου που οπως και να το κανουμε απο την τσεπη τους σταζουν 20 μυρια τον χρονο και απο αυτη καλυπτουν σε καθε ΑΜΚ για να ειναι το ταμειο πανισχυρο και χωρις χρεη την στιγμη που το μεγαλυτερο μερος της Ευρωπης εχει βουλιαξει και που στην τελικη απογοητευτηκαν με αυτα που γινανε πριν τα πλει οφ.Αντιθετα με αλλους δεν δανειζονται απο πουθενα ουτε τροφοδοτει την Καε η Παε Ολυμπιακος οπου θα μπορουσε να συμβει και αυτο οπως γινοταν παλιοτερα.Και οπως θα γινει και στην περιπτωση της Μπαγερν απο του χρονου.Οπως ολοι πιστευαμε οτι ο Ολυμπιακος εχει θεση στο f4 η εστω θα μπορουσε να την διεκδικησει υπο κανονικες συνθηκες.Ας γινει ο θεσμος πρωτα σοβαρος να εξαλειφθουν αυτα τα φαινομενα και μετα συζηταμε για τις δηλωσεις του καθε παραγοντα.
redleg7
Να ζητησω συγνωμη προκαταβολικα αν δεν επρεπε να τοποθετησω το ποστ μου σε αυτη την ενοτητα απλα διαβασα προηγουμενως τα ποστ και απαντησα.
erwi grey
Eνα τελευταιο σχολιο πανω στον αγωνα και γενικοτερα στη φετινη πορεια του Ολυμπιακου ειναι, πως ο σημαντικοτερος παικτης που χασαμε απο περισυ για μενα περισσοτερο απο Χαινς και Παπανικολαου ηταν ο Λο, ο καλυτερος Αμερικανος τα τελευταια χρονια στην Ευρωπη που εδενε τελεια με τον Σπανουλη, ηταν ο βασικος λογος που αποκλειστηκε η ομαδα.
AKRG
Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια, ο ΛΟ "έβγαζε" τα κάστανα από την φωτιά αρκετές φορές και έκανε και δουλείες που δεν φαινόντουσαν στα στατιστικά πάντα, μιλάω για τον καλό ΛΟ , προ τραυματισμού.
erwi grey
QUOTE(andykrg @ Apr 27 2014, 19:06 ) *
Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια, ο ΛΟ "έβγαζε" τα κάστανα από την φωτιά αρκετές φορές και έκανε και δουλείες που δεν φαινόντουσαν στα στατιστικά πάντα, μιλάω για τον καλό ΛΟ , προ τραυματισμού.

Το πιο σημαντικο ηταν η αμυνα που επαιζε ο Λο δε νομιζω να εκαναν παρτι ο Λανγκφορντ η μεχρι και ο Γιουλ και φανηκε πολυ στα παιχνιδια με την Ρεαλ που μειναμε μονο με τον Μαντζαρη να προσπαθει να παιξει αμυνα χωρις και αυτος να ειναι στα παλια του επιπεδα, επισης ηταν ιδιοφυης ο ρυθμος που εδινε στο τρανζισιον, κριμα αν και δε νομιζω να επιστρεψει το ελπιζω.
Anaz
QUOTE(GK_23 @ Apr 26 2014, 13:50 ) *
Η ομάδα της διετίας του 2011-2013 ξεκίνησε να αποδομείται από πέρυσι το καλοκαίρι και η αιτία για αυτό ήταν η αλαζονεία της διοίκησης και του προπονητή.
Aν θες εξηγησε το αυτο λιγο περισσοτερο, γιατι αν οφειλεται αποκλειστικα στην αποδεσμευση του Αντιτς μου φαινεται τουλαχιστον υπερβολικο, στα ορια της φαιδροτητας.

Ο Μπαρτζωκας εχει ανακυρηχτει αλαθητος??? ohmy.gif blink.gif Εντελως εκτος πραγματικοτητας σχολιο imo. Το οτι δεν υποφερει της ΑΡΡΩΣΤΗΣ κριτικης που ειχαν οι προκατοχοι του, εγω το βρισκω εξαιρετικα θετικο. Οπως ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ βρισκω και το γεγονος οτι η ομαδα συνολικα χαιρει της στηριξης του κοσμου, και δεν υποφερει της πιεσης που ειχαν οι παλιοτερες, ακομα κι αν δεν ειναι η (ολο)ιδια με αυτη που κερδισε αυτη την στηριξη.

Προσωπικα δε, διαφωνω επισης με το οτι παραμεληθηκαν οι νεοι, και οτι αυτη η ομαδα εχει εντελως διαφορετικο στυλ απ'την παλιοτερη, στον βαθμο που τα θετεις.

Στα υπολοιπα με βρισκεις αρκετα συμφωνο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.