Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA fantasy 08-09
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > BasketForum Games (NBA Fantasy Leagues)
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
sarounas
παιδιά όχι, είμαι αρνητικός και στις δύο προτάσεις sad.gif
Gravedigger
QUOTE (sarounas @ Jan 7 2009, 02:35 ) *

Roy,Gasol για Howard,Green...Αν και το σκέφτομαι ακόμα,το ρίχνω στο τραπέζι ώστε αν είσαι αρνητικός να σταματήσω να το σκέφτομαι tongue.gif
Ginobili
QUOTE(sarounas @ Jan 7 2009, 00:35 ) *

Ποιες 2??? Μόνο η δική μου υπάρχει....η άλλη του j-kidd13 δεν "υπάρχει" μπροστά στην δική μου.... tongue.gif
Εξάλλου ο Μπαργκιάνι είναι ζήτημα χρόνου να ξαναβυθιστεί μέχρι να γυρίσει ο Ζερμέιν...

QUOTE(Gravedigger @ Jan 7 2009, 00:37 ) *
Roy,Gasol για Howard,Green...Αν και το σκέφτομαι ακόμα,το ρίχνω στο τραπέζι ώστε αν είσαι αρνητικός να σταματήσω να το σκέφτομαι tongue.gif

Καλά ρε...πόσο θα μείνει έξω ο Roy ????
Gravedigger
QUOTE (Ginobili @ Jan 7 2009, 02:42 ) *

1 αγώνα ως 1 βδομάδα smile.gif (Τόσο ηλίθια φαίνεται?Έχω και προιστορία με τον Wade tongue.gif )
Για μένα είναι λογική πρόταση.Εσείς θέλετε να τον κλέψετε!
Ginobili
QUOTE(Gravedigger @ Jan 7 2009, 00:44 ) *
1 αγώνα ως 1 βδομάδα smile.gif (Τόσο ηλίθια φαίνεται?Έχω και προιστορία με τον Wade tongue.gif )

Καλά ηλίθια δεν είναι σίγουρα,μια μικρή τάση όμως αυτοκτονίας..την έχεις.... tongue.gif
j-kidd13
QUOTE(Ginobili @ Jan 7 2009, 02:42 ) *
Ποιες 2??? Μόνο η δική μου υπάρχει....η άλλη του j-kidd13 δεν "υπάρχει" μπροστά στην δική μου.... tongue.gif
Εξάλλου ο Μπαργκιάνι είναι ζήτημα χρόνου να ξαναβυθιστεί μέχρι να γυρίσει ο Ζερμέιν...

Ποια πρόταση???????Οι παίχτες σου πέρα απο την καλή τελευταία φόρμα τους,έχουν τέτοια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους που ούτε μετοχές στο χρηματιστήριο να ήταν!!!Ενώ ο Αλ είναι σίγουρο χαρτάκι..... 69.gif
Ginobili
QUOTE(j-kidd13 @ Jan 7 2009, 01:47 ) *
Ποια πρόταση???????Οι παίχτες σου πέρα απο την καλή τελευταία φόρμα τους,έχουν τέτοια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους που ούτε μετοχές στο χρηματιστήριο να ήταν!!!Ενώ ο Αλ είναι σίγουρο χαρτάκι..... 69.gif

Με συγχωρείς δηλαδή...Γκει κ Τζ.Τόμπσον=Robinson+O'Neal????? Πλάκα με κάνεις????
j-kidd13
QUOTE(Ginobili @ Jan 7 2009, 02:51 ) *
Με συγχωρείς δηλαδή...Γκει κ Τζ.Τόμπσον=Robinson+O'Neal????? Πλάκα με κάνεις????

Δεν μιλάω γι αυτην την πρόταση,αλλά για τον Χάριγκτον μόνο του....Επίσης εγώ θέλω μόνο του τον Χάουαρντ(καλά την πρόταση με τον Γκέι δεν πολυπίστευα οτι θα την δεχόταν...)
Ginobili
QUOTE(j-kidd13 @ Jan 7 2009, 01:54 ) *
Δεν μιλάω γι αυτην την πρόταση,αλλά για τον Χάριγκτον μόνο του....Επίσης εγώ θέλω μόνο του τον Χάουαρντ(καλά την πρόταση με τον Γκέι δεν πολυπίστευα οτι θα την δεχόταν...)

icon_drunk.gif ....Με τον Χάριγκτον μόνο του...όχι Χάουαρντ δεν παίρνεις.....αλλά ούτε καν τον Ντουράν....
j-kidd13
QUOTE(Ginobili @ Jan 7 2009, 02:57 ) *
icon_drunk.gif ....Με τον Χάριγκτον μόνο του...όχι Χάουαρντ δεν παίρνεις.....αλλά ούτε καν τον Ντουράν....

Εννοείται πως δεν θα τον έδινα μόνο του.Πακετάκι με έναν για συμπλήρωμα...
j-kidd13
Δίνω πακέτο Γκέι και Ρόουζ...Τι προσφέρετε?
sarounas
QUOTE(j-kidd13 @ Jan 7 2009, 03:42 ) *
Δίνω πακέτο Γκέι και Ρόουζ...Τι προσφέρετε?

δίνω Χάουαρντ και Ρόνι Μπρούερ
σε απλά μαθηματικά πλεονεκτείς καθαρά καθώς παίρνεις 2100 (1300+800) σε 66 αγώνες αφού ο Ντουάιτ έχασε δύο ματς (3 στην πραγματικότητα λόγο τραυματισμού) και δίνεις 2000 (1050+950) σε 68 αγώνες
j-kidd13
QUOTE(sarounas @ Jan 7 2009, 03:59 ) *
δίνω Χάουαρντ και Ρόνι Μπρούερ
σε απλά μαθηματικά πλεονεκτείς καθαρά καθώς παίρνεις 2100 (1300+800) σε 66 αγώνες αφού ο Ντουάιτ έχασε δύο ματς (3 στην πραγματικότητα λόγο τραυματισμού) και δίνεις 2000 (1050+950) σε 68 αγώνες

Φοι αντί Μπρούερ???????
sarounas
QUOTE(j-kidd13 @ Jan 7 2009, 04:03 ) *
Φοι αντί Μπρούερ???????

τσου sad.gif
εκεί το πράγμα καταντά κοροιδία για μένα wink.gif
j-kidd13
QUOTE(sarounas @ Jan 7 2009, 04:18 ) *
τσου sad.gif
εκεί το πράγμα καταντά κοροιδία για μένα wink.gif

Ok...Eίμαι θετικός στην πρώτη πρόταση σου...Απλά επειδή μου έχουν γυαλίσει 2 παιχτάκια εδώ και καιρό,έχω ηδη κάνει μια άλλη πρόταση και περιμένω.Αν δεν γίνει δεκτή,το συζητάμε...
Pierce
και ο jackson τουλαχιστον 2 βδομαδες εξω. Τι αμαρτιες πληρωνω..... rolleyes.gif
sarounas
QUOTE(pierce21 @ Jan 7 2009, 21:36 ) *
και ο jackson τουλαχιστον 2 βδομαδες εξω. Τι αμαρτιες πληρωνω..... rolleyes.gif

αλλάζουμε τους τραυματίες μας;
σου δίνω Γκίλμπο, Έλτον Μπραντ δώσε μου Άντονι και Τζάκσον laugh.gif

είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και για Φόι, Χάουαρντ, Μπαρνιάνι, Γκριν, Θαντέους Γιαννγκ κλπ
σοβαρές όμως (πχ μην μου δίνεται πχ 3 παίκτες για έναν)
pmam
Σκεφτόμουν να προτείνω jamison, okafor & maggette για τον young, αλλά αφού δεν ενδιαφέρεσαι... tongue.gif
Εγώ δίνω Hawes, Ilgauskas ή/και Fisher για ένα σοβαρό guard. (Σοβαρό είπαμε, ε?) biggrin.gif
kostasvc15
Κι αλλα 60αρια απο τους παιχταραδες μου..65 ο ουειντ και 60 ο καρτερ..Δινω τον Ουειντ για δυο παιχτες..αυτος που θα μου δωσει τους 2 καλυτερους θα τον παρειsmile.gif
Gravedigger
Οι παίχτες μου με μπροστάρηδες τους Deron και Wallace αποφάσισαν να παρατείνουν τις διακοπές των Χριστουγέννων οπότε μπένουν στο γήπεδο για βολτούλα.Durant και Granger οι μόνοι που αρνήθηκαν τις διακοπές tongue.gif
Ginobili
Έλεος πιαααα!!!!! Πάλι τα'φτυσε??? Γιατί δεν μπορούμε να πάρουμε ελεύθερους παίκτες??? Ήλπιζα ότι τουλάχιστον σήμερα θα μπορούσαμε... Να δω πως θα φτιάξω ρόστερ...
sarounas
παιδιά μη μου κάνετε άλλες προτάσεις για τον Χάουαρντ, αποφάσισα να τον κρατήσω (εκτός πια και αν κανείς θέλει να κάνει δώρα) rolleyes.gif
το λέω για να μην κάνετε τζάμπα προτάσεις wink.gif

ο Μπαρνιάνι συνεχίζει να ξεσαλώνει.. δύο εβδομάδες τον έχω και μου 'χει δώσει 300 πόντους, επί Τριάνο έχει βρεί ρόλο για τα καλά στην ομάδα αφού βοηθήθηκε και από την απουσία του άμπαλου του Ζερμέιν που 'χει 2 χρόνια να παίξει καλό μπάσκετ
και να σκεφτεί κανείς ότι τον πήρα από τους free agent laugh.gif laugh.gif

Pierce
καλα εδω ο κεμπ πηρε τον στακει τον γουεστμπρουκ και τον γουιλσον τσαντλερ απο τους FA, τι να μας πει και ο μπαρνιανι.... icon_drunk.gif
benchwarmer
QUOTE(pierce21 @ Jan 14 2009, 22:08 ) *
καλα εδω ο κεμπ πηρε τον στακει τον γουεστμπρουκ και τον γουιλσον τσαντλερ απο τους FA, τι να μας πει και ο μπαρνιανι.... icon_drunk.gif

Οσο σκεφτομαι οτι ειχα και τον Στακει και τον Μπαρνιανι καποια στιγμη..... Γκρρρρρρ

Εγω πλεον ουτε να παρω ελευθερους μπορω, ουτε να κανω τρειντ..
sarounas
QUOTE(pierce21 @ Jan 14 2009, 23:08 ) *

κάτι λέει και ο Μπαρνιάνι wink.gif
βλέπω σήμερα πάλι 50άρι με 31π. αυτή τη φορά blink.gif 77.gif

προσφέρω Μπίμπι για ανάλογο sg,sf
αν θέλετε δίνω σε πακέτο και κάποιον άλλο (εκτός όμως από τον Χάουαρντ και τον Φόι)
kostasvc15
Ο Καρτερ σε 4 παιχνιδια ειναι χωμα και εχθες δεν επεξε ο μαριον.
Δινω Ουειντ και q για δυο καλους
Mamuwalde
q richardson εννοείς φαντάζομαι . έριξα μια πρόταση
sarounas
αλλαγή σχεδίων cool.gif
δίνω πακέτο αυτούς τους συγκεκριμένους 3 (Χάουαρντ-Μπρούερ-Θαντέους Γιανγκ)
θέλω δύο καλούς
περιμένω μέχρι το βράδυ να εξετάσω τις όποιες προτάσεις
Ginobili
ψηθείτε να κάνουμε κανά trade ρε παιδιά.....
Όλοι οι παίκτες μου ανταλλάσσονται...

-Μπάρμπυ...??? Δίνεις Τζινόμπιλι για Μάγιο?
Ginobili
Γιατί δεν μπορώ εδώ και 2 εβδομάδες να πάρω έναν παίκτη από τους ελεύθερους? Έχει καταντήσει αηδία πια το παιχνίδι!!!!
j-kidd13
Ρε παίδες ψάχνω για κανα trade...για κάντε κι εσείς καμια πρόταση...
kostasvc15
Πο****α ζωη...Δε γινονται αυτα ρε....Εχω 4 τραυματιες που δε ξερω ποτε θα γυρισουν και οι παικτες που εδωσα στον Γκινομπιλι βγαζουν απιστευτα σκορ.43π,11α,8ρ ο Μο που εμενα μου εδινε 30 σκορ το πολυ και ο Ντιο τα ιδια και αυτοι που πηρα τον παιζουν...μερικοι ειστε πολυ τυχεροι

j-kidd13
Αλλάξανε τα schedules στο φαντασυ???Βλέπω περισσότερες μέρες τώρα....
Pierce
πανε πακετο οι δυο βδομαδες λογω All star game
j-kidd13
Kάτι πείραξαν στα standings γιατι μου τα βγάζει κάπως περίεργα........
Mamuwalde
τι δε σ'αρέσει ? που είμαι πρώτος ?
tongue.gif
j-kidd13
QUOTE(giopride @ Feb 8 2009, 12:16 ) *
τι δε σ'αρέσει ? που είμαι πρώτος ?
tongue.gif

Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου... smiley.gif ,ίσα ίσα που ανέβηκα 2 θέσεις...τον gravedigger δεν ξέρω αν πειράζει...(ps....θέλω τον Kidd μου....θα μου τον δώσεις???)
Mamuwalde
τι έχεις να μου δώσεις ph34r.gif ?
j-kidd13
QUOTE(giopride @ Feb 8 2009, 13:09 ) *
τι έχεις να μου δώσεις ph34r.gif ?

Τώρα θα αφοσιωθώ στην Διαχείρηση Ανθρωπίνων Πόρων μπας και περάσω κανα μάθημα....Αργότερα θα αφοσιωθώ και στο τι θα σου δώσω...Θα έχεις pm.....
Gravedigger
QUOTE (j-kidd13 @ Feb 8 2009, 12:53 ) *
Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου... smiley.gif ,ίσα ίσα που ανέβηκα 2 θέσεις...τον gravedigger δεν ξέρω αν πειράζει...(ps....θέλω τον Kidd μου....θα μου τον δώσεις???)

Εμένα με πειράζει!Άσε που αυτή την βδομάδα έχω διπλασιάσει την διαφορά μου από τον Kemp!Λογικά θα το φτιάξουν...
j-kidd13
Εχω να δωσω ενα πακετακι με Ρασαρντ Λιιουις και Αλεν Αιβερσον...Any offers???
j-kidd13
Παλι πειραματιζονται με αυτα τα standings???Δεν βγαζει τα σκορ...Ημαρτον...
Gravedigger
QUOTE (j-kidd13 @ Feb 26 2009, 12:57 ) *
Παλι πειραματιζονται με αυτα τα standings???Δεν βγαζει τα σκορ...Ημαρτον...

Κάποια στιγμή θα τα φτιάξουν.Δεν είναι η 1η φορά που γίνεται.Έχω χάσει το μέτρημα tongue.gif
j-kidd13
QUOTE(Gravedigger @ Feb 26 2009, 21:07 ) *
Κάποια στιγμή θα τα φτιάξουν.Δεν είναι η 1η φορά που γίνεται.Έχω χάσει το μέτρημα tongue.gif

Aν δεν κανω λαθος ειναι η 3η φορα που εξαφανιζονται τα σκορ...
j-kidd13
Το παιχνιδι τελειωνει με το τελος της regular season η συνεχιζεται και στα Play-offs?
Gravedigger
Όχι δεν έχει play-off.Με το τέλος της κανονικής περιόδου,τελειώνει.
pmam
To παρατήσαμε λίγο το παιχνίδι, ε?
Για να δώσω λίγη ζωή... Δίνω Jamison, Gordon (& Deng αν ενδιαφέρεται κάποιος) κυρίως, αλλά επίσης διαθέσιμοι είναι οι Chalmers, Maggette, J-rich (ίσως και McDyess) και θέλω sf... Περιμένω προτάσεις...
kostasvc15
Εχω περασει 2ος και εχω και 2 τραυματιες καλους..Ειδικα ο Τζεφερσον που ειναι καιρο εξω...Αντε και του χρονου πρωτος
Pierce
εχει προβλημα το παιχνιδι στις βαθμολογιες Κωστα, 3ος πρεπει να εισαι
pmam
Εγώ πάλι νομίζω ότι αυτές πρέπει να είναι οι κανονικές βαθμολογίες...
Δεν μου είχαν αρέσει οι προηγούμενες (που ήμασταν όλοι κάτω από 20.000) και σίγουρα δεν ήμασταν σε εκείνη τη σειρά πριν χαλάσουν... Επομένως πιστεύω ότι αυτές είναι πράγματι σωστές...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.