Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑΝΑ 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
POWER_KF
Άλλο ένα πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του. Κατά την άποψή μου το φετεινό πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ίσως ήταν το καλύτερο (ενδεχομένως και το πιο συναρπαστικό) της χρονιάς. Μέχρι τελευταία αγωνιστική παίχτηκε η τρίτη θέση, η μάχη της ζώνης του υποβιβασμού η οποία δεν έχει καθαρίσει ακόμη κ.α.
Είναι κρίμα να υπάρχει ένταση στο forum χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
Ας σταθούμε στα θετικά. Φέτος, αν ψάξουμε στα ποσταρίσματα και τα συγκρίνουμε με της περασμένης χρονιάς για τη Γ' θα δούμε ότι έχει λείψει αρκετά το θέμα των αγώνων που τους έκρινε η διαιτησία. Πεντακάθαροι οι πρωταθλητές ΤΡΑΧΩΝΕΣ και το δεύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Μάχη με απώλεια από τους ίδιους τους διεκδικητές της τρίτης θέσης (Σούρμενα, Καστέλα) και αρπαγή από τον Προφήτη που έκανε το καθήκον του. Να ψάξει τον στόχο του μέχρι τέλους.
Προσωπικά, επαναλαμβάνω ότι θεωρώ το καλύτερο πρωτάθλημα της Γ των τελευταίων χρόνων και ίσως το καλύτερο της ΕΣΚΑΝΑ (σε ότι αφορά τη σχεδόν ίση δυναμικότητα των ομάδων, με εξαίρεση τις δύο πρώτες).
Προσωπικά, πέρα από τις ομάδες που ανεβαίνουν, μου άρεσε ιδιαίτερα ο Πειραϊκός. Θεωρώ ότι λόγω ατυχιών βρέθηκε σε αυτή τη θέση ο Τελαμώνας ενώ ξεπέρασε τις δυνατότητές της η Ν. Σμύρνη και η Νίκαια. Περίμενα περισσότερα από την Αρμενική και την Καστέλα. Τα Σούρμενα πλήρωσαν την ολιγωρία τους να αλλάξουν προπονητή και χημεία έγκαιρα (Προσωπικά θεωρούσα ότι θα ήταν άνετα μέσα στην τριάδα λόγω ρόστερ) ενώ ο Λέοντας είναι αυτοκαταστροφικός. Εκεί που πιστεύεις ότι θα κάνει κάτι καλό τα καταστρέφει όλα μόνος του. Είναι ένα σύνολο περίπου ισοδύναμο, ικανό για τα πάντα. Τέλος, οι ομάδες που πέφτουν δεν νομίζω ότι ήταν τόσο κακές. Μάλλον ατύχησαν να παίξουν σε ένα ανταγωνιστικότατο πρωτάθλημα.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, περαστικά σε όσους είχαν μικρούς ή μεγάλους τραυματισμούς και καλή δύναμη σε όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό μπάσκετ. Χρειάζεται. Η επόμενη χρονιά θα είναι άκρως μίζερη.
Πάντως, καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε να γράψουμε αναλυτικά (δημοσιογραφικά....) για κάθε ομάδα σε επίπεδο ομάδας, προπονητή, παικτών. Εγώ υποσχομαι να το κάνω τις προσεχείς ημέρες.
traxonas
Επιτελους καταφερα να βαλω φοτος απο την φιεστα της Παρασκευης.Παμε λοιπον.

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment





Click to view attachment
Swko10
Πολλα μπραβο ρε Τραχωνα.Παντα χαρες.Μακαρι να το ζουσαμε και εμεις.

Του χρονου ειναι κοντα ομως.Δε γαμ..ται.

Καλη πορεια στην Β'
pistolinas7
[quote name='Swko10' date='May 2 2011, 19:33 ' post='482902']
Πολλα μπραβο ρε Τραχωνα.Παντα χαρες.Μακαρι να το ζουσαμε και εμεις.

Του χρονου ειναι κοντα ομως.Δε γαμ..ται.

Καλη πορεια στην B

Απο που πηγαζει αυτη η ακρατη αισιοδοξια φιλε μου σωκο??υπαρχει ακτι που δεν ξερουμε??
traxonas
QUOTE(Swko10 @ May 2 2011, 19:33 ) *
Πολλα μπραβο ρε Τραχωνα.Παντα χαρες.Μακαρι να το ζουσαμε και εμεις.

Του χρονου ειναι κοντα ομως.Δε γαμ..ται.

Καλη πορεια στην Β'


Νασαι καλα swko. Το χρειαζομαστε , γιατι τα τελευταια χρονια ειχαμε φαει πολυ πικρα. Δυο πτωσεις, ενα σωσιμο σε
ισοβαθμια, κακες επιλογες απο απειρια, αλλα ευτυχως δεν χασαμε το ηθικο μας. Οι καλυτερες μερες ερχονται, αρκει
να εισαι προσηλωμενος στην δουλεια και να επιμενεις. Θα επανελθω...
Ευχομαι τα καλυτερα και για τα δικα σας σχεδια του χρονου.
Crete78
QUOTE (someone @ Apr 30 2011, 02:17 ) *
σε ματς που οι ψηλοι των γηπεδουχων και το 10 θα επρεπε να ειχαν αποβληθει με 5 φαουλ απ τα πρωτα 5 λεπτα θα ντρεπομουν να διαμαρτηρηθω για τη διαιτησια...

magic32 μην ασχολεισαι με ανθρωπους που τελειωνουν 2 συνεχομενες χρονιες τελευταιοι στην κατηγορια που αγωνιζονται


-Πρώτο unfair, προσπαθείς να εκμεταλευτείς την θέση της ομάδας μας για να μας πείσεις ότι επειδή είμασταν πρωτελευταίοι πέρυσι και φέτος δεν δικαιούμαστε να έχουμε άποψη ενώ εσύ πέρυσι που ήσουν τρίτος από το τέλος και έμεινες έξω στο κύπελλο απο εμάς δικαιούσαι να λες ότι θέλεις επειδή φέτος έκανες καλή χρονιά. Ο ένας από τους δύο ψηλούς μπήκε στο 5 ,άρα έπρεπε να βγει αμέσως έξω λοιπόν...Ούτε τα 28 φάουλ σε έφτασαν αχόρταγε? ήθελες και άλλα?Τόσες βουτίες που έκαναν οι ψηλοί σας για να έκβιασουν τα φάουλ και με όλους τους καλούς παίκτες μας με 2 φάουλ από το πρώτο δεκάλεπτο δεν σας έφταναν?

QUOTE (someone @ Apr 30 2011, 19:46 ) *
σε προκαλω να ψαξεις ολο το περσινο thread και θα δεις οτι δεν υπαρχει ουτε ενα ποστ που θα διαμαρτυρομαστε για το οτιδηποτε...εχει τυχει στην ομαδα του προφητη να εχω γνωρισει υποβιβασμους ,ανοδους ως πρωτος ακομη και ως πεμπτος, παραμονες περιμενωντας να δω τι θα γινει στα μπαραζ της γ εθνικης...οποτε σ αυτο το γυρισμα της ροδας που λες εχω βρεθει και πιστεψε με σε ματς που τελειωνει με 36 ποντους διαφορας και 110-0 να ειναι η διαιτησια δεν διαμαρτηρηθηκε ποτε κανεις συμπαικτης η προπονητης μου...
και κατι τελευταιο,μια απλη απορεια οταν στα τελευταια 3.9 δευτερα ο κουκουβακης (#10) διηνυσε ολο το γηπεδο εκανε μπασιμο και η μπαλα ειχε μπει στο καλαθι πριν καν ληξει ο χρονος σφυρηξε τιποτα η διαιτησια;;;
γιατι αν οντως σεβεστε (μπασκετικα τουλαχιστον) τους εαυτους σας δεν θα αφηνατε εναν παικτη γ τοπικου να θυμησει κατι απο David Rivers


Ψεύτης ή παραμυθάς είσαι τελικά ? μας λες ότι ποτέ σας δεν έχει διαμαρτυρηθεί παίκτης ή προπονητής σου ακόμα όταν χάνει με διαφορά και στο επόμενο post σου, λες ότι διαμαρτύρεσαι συνέχεια εσύ και τρως τεχνικές ποινές και ο προπονητής σου χανει -κερδίζει (με χαρακτηριστικό παραδείγμα την αποβολή του στην τριανταρα απο τουσ Τράχωνες 6 λεπτά πριν το τέλος) διαμαρτύρεται αλλά δεν πιάνεται, γιατί έτσι είναι ο Κάσσης!!!

QUOTE (someone @ May 2 2011, 13:16 ) *
πρώτον ποτε δε μιλησα εγω για κανεναν εκ των 2 διαιτητων και δεν θα μιλησω ποτε γιατι τους απεχθανομαι,φετος ειχα περισσοτερες τεχνικες απ ολους τους συμπαικτες μου μαζι και οι περισσοτερες ηταν για ειρωνεια προς αυτους..ο κασσης και σε αγωνα 30 ποντων υπερ μας παλι ετσι θα εκανε οποτε δεν ειναι αντιπροσωπευτικο το παραδειγμα που δινεις..δεν ξερω αν οντως η ομαδα μου αξιζε περισσοτερο την ανοδο απο αλλες αλλα αυτο που με πειραξε ηταν πως με το περας του αγωνα ετρεξε ο συμπαικτης σου να εκμηδενισει ολη μας την προσπαθεια στο φορουμ...και ουτε αυτο με νοιαζει ιδιεταιρα,ενιωσε οτι αδικηθηκε και ηθελε να το εκφρασει..απλως οι περισοτεροι που διαβαζουν δεν βρισκονταν στο γηπεδο και επειδη σαν ομαδα δεν ασχολουμαστε τοσο με το φορουμ,επρεπε καποιος να υποστηριξει την ομαδα...
Εξαλλου,φιλους μπορει να μην εχω στην ομαδα σας,αλλα τα τελευταια χρονια εχουμε κανει τοσο φιλικα που αισθανομαι οικεια οταν παιζουμε αντιπαλοι...και τωρα που τα πνευματα οξυνθηκαν λιγο προβλημα μαζι σας δεν εχω κανενα
αλλα οσο ποσταρετε θα σας απανταω shot.gif


Μόνος σου αυτοδιαψεύδεσαι και όμως μυαλό δεν βάζεις!!!!!

QUOTE (someone @ May 2 2011, 17:33 ) *
Το συνεχιζεις..Και αφου εχει βουιξει η εσκανα και εισαι ενημερωμενος,να ξερεις οτι ενημερωμενοι ειμαστε και εμεις για καταστασεις γι αυτο μην προσπαθεις με αυτο τον υπουλο τροπο να κερδισεις τις εντυπωσεις...

ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΙ,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ (ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ..και αν οντως ειχατε ηθος δεν θα κανατε απαξιωτικα σχολια και επιθεση για το ματς και γενικα το θεσμο αλλα θα αναφερατε τα παραπονα σας με τροπο που θα αποσκοπουσε και σε λυση τους..

Και σ' εμας παικτης κουτσαινει ακομα σε φαση που δεν σφυρηχτηκε τιποτα...εγω απηντησα γιατι ακριβως ο τραυματιας συμπαικτης σου δεν ανεφερε πουθενα την ανωτεροτητα της ομαδας του προφητη παρα μονο για σπρωξιμο που ειχαμε απ τους διαιτητες,μεχρι και ο magic32,οποιος δεν εχει καμια σχεση με την ομαδα,αντεδρασε στο ποστ του...στο κατω κατω και στον πρωτο γυρω η διαφορα ηταν 30 ποντοι παλι..το καναμε τοτε αρα ειχα πιθανοτητες απο πριν να το κανουμε ξανα..

Η μονη συγγνωμη που μπορω να πω ειναι για τον τροπο που εγραψα που πεφτετε 2 συνεχομενες χρονιες..γενικα δεν ειμαι τοσο επιθετικος αλλα προκαλεσε επιδεικτικα στο ποστ του..αν ο τροπος σας ηταν καλυτερος νομιζω πως δεν θα ασχολιομουν καθολου,καθως ειμαι ο πρωτος σε καθε αγωνα που θα παραπονεθει στους διαιτητες,οποτε μπορω να κατανοησω τη ψυχολογια σας..Ειναι απολυτως λογικο ενας αθλητης να φευγει απ το γηπεδο νιωθοντας αδικημενος αλλα δεν εχει το δικαιωμα να εκφραζετε κατ αυτον τον τροπο..

και τωρα ομως που τα πνευματα οξυνθηκαν λιγο προβλημα μαζι σας δεν εχω κανενα
αλλα οσο ποσταρετε θα σας απανταω shot.gif


-Η μοναδικη ενημέρωση που είχες εσύ προσώπικα ήταν τι ώρα είναι ο αγώνας γιατί μόνο αυτό το στοιχείο μπορείς να συγκρατήσεις και να μην το ξεχάσεις μέχρι να έρθεις στο γήπεδο!!!!! Να μην είσαι καθόλου διακριτικός αλλά να μας πεις ότι στοιχεία έχεις για να σε κολήσω στον τοίχο με επιχειρήματα όπως σε όλα τα post σου!!!!Εγώ αν ήμουν στη θέση σου δεν θα έγραφα ξάνα τίποτα γιατί θα κάνεις στο τέλος όσους δεν έχουν δει τον αγώνα να πιστεψουν ότι κέρδισες με την διαιτησία και όχι με την αξία σου!!!
-Άσε τους θεσμούς γιατιί εμείς μιλήσαμε μόνο για την αντιμετώπιση που είχαμε από την διαιτήσια στο συγκεκριμένο ματς με απώτερο σκοπό να φύγει η διαφορά και όχι για όλο το πρωτάθλημα. Ηθέλες λοιποόν να συγκαλέσουμε σύσκεψη στην Εσκανά και να ζητάμε με αφορμή το παιχνίδι μεταξύ μας να μιλησουμε για απαράδεκτη διαιτησία για να το συζητήσουν όλοι μαζί και να το λύσουν?Τι άλλο θα μας προτείνεις ακόμα θέλω να δω...
-Ο συμπαίκτης σου μπορεί να χτύπησε σε κάποια από τις βουτίες που κάνατε, μπορεί και να χτύπησε σε κάποιο από τα 28 φάουλ που κερδίσατε, θα δω το βίντεο του αγώνα και θα σου πω!!!
-Αμφισβητείς και το ήθος μας μετά από τα τόσα καλά λόγια που είπαμε για εσάς, αν δεν καταλαβαίνεις τι γράφω βάλε κάποιον να στα μεταφράσει αν και εγώ τα έγραψα όσο πιο απλά γίνεται για να τα καταλάβεις και δεν είχα καμία διάθεση να σε μπερδέψω!!!!
-Η μόνη συγνώμη που μπορείς να πεις και είναι και η αιτία των 500 post μεταξύ μας ,πολύ σωστά βρήκες οτί είναι αυτή η σου η κουβέντα, αλλά συγνώμη δεν είπες, απλά θα μπορούσες να πεις!!!
-Πρότεινε μας ένα τρόπο εσύ που έχεις δεχθεί τόσες τεχνικές ποινές όπως λές, για να διαμαρτυρόμαστε στο μέλλον και να μην χρειάζεται να βγαίνεις να μας υποβιβάζεις...

QUOTE (magic32 @ May 2 2011, 17:54 ) *
αντεδρασα γιατι μου φαινεται αστειο σ ενα αμτς 39-75 να μιλαμε για διατησια..αναλονομαστε σε διατησια στα ντερμπυ ν αναλοθουμε και σε περιπατους..και στο φιναλε και να εγινε τεχνητα η διαφορα για τον προφητη(που δεν καταλαβαινω που την χρειαζοταν)εφοσον δεν εποφεληθηκε απο αυτο δεν υπαρχει λογος αναφορας..

οπως επισης και χωρις να δω το ματς δεν μου κανει εντυπωση η διαφορα..εδω ριξανε 30 στον πειραικο που ακομα και χωρις τον κατσουρη ειναι πολυ καλυτερος απο τον πανεαπολικο..

Αλλα εμενα μ κανει εντυπωση που εσεις του πανεαπολικου εφανιστηκατε απο το πουθενα πριν και μετα το ματς στο φορουμ...Σαν να ειχατε καποιο συμφερον ρε παιδι μου..


Magic εξήγησε μου με μπασκετικούς όρους μιας και δεν ήσουν στο γήπεδο πως η ομάδα του Προφήτη που πιέζει σε όλο το γήπεδο, κάνει παγίδες και παίζει για να ανοίξει την ψαλίδα της διαφοράς έχει κάνει 10 φάουλ : (1ο δεκάλεπτο 3, 2ο δεκάλεπτο 2, 3ο δεκάλεπτο 2 και 4ο δεκάλεπτο 3)και ο Παννεαπολικός έχει πάει 2 φορές στις βολές (μια στο πρώτο ημίχρονο και μια 3,9 πριν το τέλος του αγώνα) και εμείς που παίζαμε χαλαρή ζώνη έχουμε 25+ φάουλ!!!Σημείωση για να καταλάβεις, ο Προφήτης σούταρε 30 βολές που σημαίνει ότι τα περισσότερα φάουλ τα πήρε στην τελική προσπάθεια ενω εμείς τα παίρναμε σε κάτι άκυρα σημεία του γηπέδου απλά και μόνο για να υπάρχει μια σχετική ισορροπία στον πίνακα και με μεγάλη προσοχή για να μην πάμε στο bonus των βολών!!!Ποιός σου είπε ότι όταν μια ομάδα είναι καλύτερη πρέπει η άλλη να χάσει με όσους πιο πολλούς πόντους γίνεται επειδή η πρώτη κυνηγάει να πιάσει μια διαφορά?εμείς για αυτό διαμαρτυρηθήκαμε και μόνο οπότε εξήγησε μου τι συμφέρον μπορεί να έχουμε αφού δεν κρίθηκε από την διαφορά πόντων η άνοδος να βγούμε και να πούμε ότι αδικηθήκαμε ?Με βολές 4-30 αν το ματς είχε γίνει στα Μεγαρα με τις τοπικές ομάδες εκεί να είναι στο ρόλο του γηπεδούχου δεν θα είχαν φύγει οι διαιτητές ακόμα από το γήπεδο!!!!!
-Αν ακόμα σου φαίνεται αστείο μετά από τόσα επιχειρήματα που σου έγραψα, εμάς δεν μας φάνηκε καθόλου αστείο όταν στο τέλος παρά την απόγοητευση μας είδαμε την διαιτήτρια μετά το ρεσιτάλ διαιτησίας της να μας κρατάει ένα δελτίο και μετά να είναι έξω από τα αποδυτήρια και να κάνει πλάκα με του αντιπάλους!!!!!!!!!!!
magic32
Την ερωτηση σχετικα με το πως γινεται μια ομαδα να πιεζει ασφυκτικα σε ολο το γηπεδο και η αλλη να παιζει χαλαρη ζωνη κι οι βολες να ναι 30-5 καντην στους αντιπαλους παο-οσφπ στο ελληνικο πρωταθλημα που κερδιζουν με 40αρες και αναλογη διαφορα βολων..δλδ να βγουν ολοι καθε βδομαδα με 40 στο κεφαλ και να μιλανε για σφαγη?

καλως η κακως μπορει να εγινε αυτο που λες..αλλα οταν παιζει η ομαδα πυο βγηκε 3η με την τελευταια κι εχει κινητρο μονο η 3η που ειναι και η καλυτερη αμυνα στην κατηγορια δεν βλεπω κατι παραλογο στο να ερθει 39-75 και χωρις σπρωξιμο..

αυτα και αρκετα θεωρω οτι το αναλυσαμε....
Crete78
QUOTE (magic32 @ May 3 2011, 02:41 ) *
Την ερωτηση σχετικα με το πως γινεται μια ομαδα να πιεζει ασφυκτικα σε ολο το γηπεδο και η αλλη να παιζει χαλαρη ζωνη κι οι βολες να ναι 30-5 καντην στους αντιπαλους παο-οσφπ στο ελληνικο πρωταθλημα που κερδιζουν με 40αρες και αναλογη διαφορα βολων..δλδ να βγουν ολοι καθε βδομαδα με 40 στο κεφαλ και να μιλανε για σφαγη?

καλως η κακως μπορει να εγινε αυτο που λες..αλλα οταν παιζει η ομαδα πυο βγηκε 3η με την τελευταια κι εχει κινητρο μονο η 3η που ειναι και η καλυτερη αμυνα στην κατηγορια δεν βλεπω κατι παραλογο στο να ερθει 39-75 και χωρις σπρωξιμο..

αυτα και αρκετα θεωρω οτι το αναλυσαμε....


Τώρα κατάλαβα γιατί σε λένε magic, βάφτισες και τον Προφήτη ΠΑΟ και Ολυμπιακό και τον εαυτό σου καθηγητή καλαθοσφαίρισης που μπορείς από την κερκίδα και τον καναπέ του σπιτιού σου να κρίνεις παιχνίδια. Βρες μου λοιπόν αφού είσαι τόσο καλός ένα παιχνίδι με βολές 4-30 και ας είναι και Α1...Δέχομαι και αγώνες ΝΒΑ προκειμένου να βγεις αληθινός.. Η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας έχει την τέταρτη χειρότερη επίθεση μετά τους τρεις που έπεσαν και πολλά σκορ κοντά στους 30-40 πόντους οπότε μην μου μιλάς με λογική στο κομμάτι αυτό.. Ούτε την βαθμολογία δεν έχεις δει καν, θα μου πεις έχει σημασία αν είσαι τελευταίος ή προτελευταίος..Όταν το παίζεις παντογνώστης έχει!!! Σίγουρα αναλύσαμε αρκετά ένα παιχνίδι που δεν χρειαζόταν αλλά κάπως έτσι γίνεται όταν μιλάς υποτιμητικά για ένα αντίπαλο (someone) ή κάνεις κρίση με την μπύρα στο χέρι και το κουτί της πίτσας αγκαλιά χωρίς να έχεις δει το παιχνίδι (magic).
Χορευτης
QUOTE(Crete78 @ May 3 2011, 00:33 ) *
Τώρα κατάλαβα γιατί σε λένε magic, βάφτισες και τον Προφήτη ΠΑΟ και Ολυμπιακό και τον εαυτό σου καθηγητή καλαθοσφαίρισης που μπορείς από την κερκίδα και τον καναπέ του σπιτιού σου να κρίνεις παιχνίδια. Βρες μου λοιπόν αφού είσαι τόσο καλός ένα παιχνίδι με βολές 4-30 και ας είναι και Α1...Δέχομαι και αγώνες ΝΒΑ προκειμένου να βγεις αληθινός.. Η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας έχει την τέταρτη χειρότερη επίθεση μετά τους τρεις που έπεσαν και πολλά σκορ κοντά στους 30-40 πόντους οπότε μην μου μιλάς με λογική στο κομμάτι αυτό.. Ούτε την βαθμολογία δεν έχεις δει καν, θα μου πεις έχει σημασία αν είσαι τελευταίος ή προτελευταίος..Όταν το παίζεις παντογνώστης έχει!!! Σίγουρα αναλύσαμε αρκετά ένα παιχνίδι που δεν χρειαζόταν αλλά κάπως έτσι γίνεται όταν μιλάς υποτιμητικά για ένα αντίπαλο (someone) ή κάνεις κρίση με την μπύρα στο χέρι και το κουτί της πίτσας αγκαλιά χωρίς να έχεις δει το παιχνίδι (magic).



Ρε Crete78 μετα απο τοσες μερες που ποσταρεις υπαρχει κανενα νοημα να το συνεχιζεις???Οχι μονο εσυ για να μην παρεξηγηθω, αλλα κ οι αλλοι.. Πιστευεις οτι θα αλλαξει τπτ? Πιστευεις οτι θα αλλαξεις την γνωμη των αλλων η την δικη σου?
magic32
QUOTE(Crete78 @ May 3 2011, 09:33 ) *
Τώρα κατάλαβα γιατί σε λένε magic, βάφτισες και τον Προφήτη ΠΑΟ και Ολυμπιακό και τον εαυτό σου καθηγητή καλαθοσφαίρισης που μπορείς από την κερκίδα και τον καναπέ του σπιτιού σου να κρίνεις παιχνίδια. Βρες μου λοιπόν αφού είσαι τόσο καλός ένα παιχνίδι με βολές 4-30 και ας είναι και Α1...Δέχομαι και αγώνες ΝΒΑ προκειμένου να βγεις αληθινός.. Η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας έχει την τέταρτη χειρότερη επίθεση μετά τους τρεις που έπεσαν και πολλά σκορ κοντά στους 30-40 πόντους οπότε μην μου μιλάς με λογική στο κομμάτι αυτό.. Ούτε την βαθμολογία δεν έχεις δει καν, θα μου πεις έχει σημασία αν είσαι τελευταίος ή προτελευταίος..Όταν το παίζεις παντογνώστης έχει!!! Σίγουρα αναλύσαμε αρκετά ένα παιχνίδι που δεν χρειαζόταν αλλά κάπως έτσι γίνεται όταν μιλάς υποτιμητικά για ένα αντίπαλο (someone) ή κάνεις κρίση με την μπύρα στο χέρι και το κουτί της πίτσας αγκαλιά χωρίς να έχεις δει το παιχνίδι (magic).

τωρα με αποστομωσες...Κατσε πιστευε σε ματς 36 ποντων οτι εφταιγε η διατησια....ουτως η αλλως οι ζεστες αρχισανε να σφιγγουν
Crete78
QUOTE (Χορευτης @ May 3 2011, 09:58 ) *
Ρε Crete78 μετα απο τοσες μερες που ποσταρεις υπαρχει κανενα νοημα να το συνεχιζεις???Οχι μονο εσυ για να μην παρεξηγηθω, αλλα κ οι αλλοι.. Πιστευεις οτι θα αλλαξει τπτ? Πιστευεις οτι θα αλλαξεις την γνωμη των αλλων η την δικη σου?


Έχεις δίκιο όσες μέρες και να το συζητάμε δεν πρόκειται να βγει άκρη απλά κάποιες φορές παρασύρεσαι και η μια απάντηση φέρνει την άλλη, έστω και έτσι πήρε ζωή το forum αν και δεν είναι και ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος... Από την πλευρά μου σταματάω εδώ wink.gif

QUOTE (magic32 @ May 3 2011, 10:03 ) *
τωρα με αποστομωσες...Κατσε πιστευε σε ματς 36 ποντων οτι εφταιγε η διατησια....ουτως η αλλως οι ζεστες αρχισανε να σφιγγουν


Εσύ που έχεις παίξει μπάσκετ δεν πρέπει να τα λες αυτά, εμείς δεν αμφισβητήσαμε ποτέ την νίκη του Προφήτη, το μόνο που είπαμε ήταν ότι οι διαιτητές μας πήγαν με το έτσι θέλω στην 36αρα!!! Τώρα αν δεν μπόρεσες να καταλάβεις το σκεπτικό των τόσων post όλες αυτές τις μέρες τότε δεν είναι θέμα ζέστης, αλλά κατασκευαστικού προβλήματος δικού σου γιατί εγώ έκανα ανάλυση για να μπορούν να καταλάβουν και μαθητές του Δημοτικού...
smart
Crete78 χαλαρωσε.... ολοι και ολα σου φταινε... υστερα απο 30αρα... και πεσιμο τα κεφαλια σκυμμενα...
Swko10
QUOTE(pistolinas7 @ May 2 2011, 19:55 ) *
Απο που πηγαζει αυτη η ακρατη αισιοδοξια φιλε μου σωκο??υπαρχει ακτι που δεν ξερουμε??


Λιγη υπομονη να δουμε τι θα γινει με τον Κρονο και θα σ ενημερωσω...Αν νοιαζεσαι για το αθλημα,του χρονου στο Μοσχατο θα παιζεται ωραιο μπασκετ.
jemius
ασε ρε ενημερωνω εγω.αμα πεσει ο κρονος θα πεσει και η νεα σμυρνη και ετσι θα παρετε καποιους παιχτες ( λεω και ονοματα αμα θελεις )που θα θελησουν να φυγουν.Τη νεα σμυρνη την ρωτησατε ?
magic32
QUOTE(Crete78 @ May 3 2011, 11:04 ) *
Έχεις δίκιο όσες μέρες και να το συζητάμε δεν πρόκειται να βγει άκρη απλά κάποιες φορές παρασύρεσαι και η μια απάντηση φέρνει την άλλη, έστω και έτσι πήρε ζωή το forum αν και δεν είναι και ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος... Από την πλευρά μου σταματάω εδώ wink.gif



Εσύ που έχεις παίξει μπάσκετ δεν πρέπει να τα λες αυτά, εμείς δεν αμφισβητήσαμε ποτέ την νίκη του Προφήτη, το μόνο που είπαμε ήταν ότι οι διαιτητές μας πήγαν με το έτσι θέλω στην 36αρα!!! Τώρα αν δεν μπόρεσες να καταλάβεις το σκεπτικό των τόσων post όλες αυτές τις μέρες τότε δεν είναι θέμα ζέστης, αλλά κατασκευαστικού προβλήματος δικού σου γιατί εγώ έκανα ανάλυση για να μπορούν να καταλάβουν και μαθητές του Δημοτικού...

οση αναλυση και να κανεις δεν πειθεις κανενα περα απο τον προσωπικο σου εγωισμο..

στα τελευταια 4 ματς ο μεσος ορος ηττας σας ηταν γυρω στους 40..ισως και παραπανω....σε καθε ματς το ιδιο προβλημα θα χατε ε?
referee
QUOTE(Crete78 @ May 3 2011, 09:33 ) *
Σίγουρα αναλύσαμε αρκετά ένα παιχνίδι που δεν χρειαζόταν αλλά κάπως έτσι γίνεται όταν μιλάς υποτιμητικά για ένα αντίπαλο (someone) ή κάνεις κρίση με την μπύρα στο χέρι και το κουτί της πίτσας αγκαλιά χωρίς να έχεις δει το παιχνίδι (magic).


Για τον magic32 ειδικά,πρέπει να σου πω ότι δεν τρώει πίτσες και δεν πίνει μπύρες...Μόνο hot dog σε γνωστό μαγαζί του Πειραιά και πίνει πολλά αναψυκτικά...Guarantee πληροφορία αυτή... icon_drunk.gif
magic32
QUOTE(referee @ May 3 2011, 16:40 ) *
Για τον magic32 ειδικά,πρέπει να σου πω ότι δεν τρώει πίτσες και δεν πίνει μπύρες...Μόνο hot dog σε γνωστό μαγαζί του Πειραιά και πίνει πολλά αναψυκτικά...Guarantee πληροφορία αυτή... icon_drunk.gif

χαχαχαχα...και μετα απο συμβουλη εμπειρου παικτη της γ εσκανα εχουμε προσθεσει και τις αναμεικτες κρεπες στο μενου... smiley.gif
referee
QUOTE(magic32 @ May 3 2011, 16:44 ) *
χαχαχαχα...και μετα απο συμβουλη εμπειρου παικτη της γ εσκανα εχουμε προσθεσει και τις αναμεικτες κρεπες στο μενου... smiley.gif


Γι'αυτό εξάλλου γράφουμε και στο topic της Γ' ΕΣΚΑΝΑ..Για να μη βγούμε off topic...Χαχαχαχα...
Crete78
QUOTE (magic32 @ May 3 2011, 15:58 ) *
οση αναλυση και να κανεις δεν πειθεις κανενα περα απο τον προσωπικο σου εγωισμο..

στα τελευταια 4 ματς ο μεσος ορος ηττας σας ηταν γυρω στους 40..ισως και παραπανω....σε καθε ματς το ιδιο προβλημα θα χατε ε?


Από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν και δεν μιλάμε για τους Τράχωνες που ήταν μια ταχύτητα πάνω από όλους, χάσαμε στο γήπεδο μας 10 πόντους (Καστέλα) και 8 (Σούρμενα) αφού ασχολείσαι με τις διαφορές.Στα ματς που λες μόλις η διαφορά έφευγε, επαίζαν οι μικροί που έφταναν και τους 5 στη δωδεκάδα, ανάμεσα τους και 97ρηδες!!!Στο συγκεκριμένο ματς για να μην μπορεί κανείς να μας κατηγορήσει ότι δώσαμε στον Προφήτη την διαφορά που ήθελε, δεν έπαιξαν όσο άλλες φορές οι μικροί, είναι η αλήθεια. Χαίρομαι που δεν χρείαστηκε η διαφορά γιατί καταλαβαίνεις τι θα έλεγαν τώρα οι άμεσα ενδιαφερόμενοι. Στην Ελλάδα όλες οι ομάδες όταν χρειάζονται κάτι, το φτάνουν με ένα μαγικό τρόπο, 36 ήθελε ας πούμε ο Προφήτης 36 πήρε και κανείς δεν έχει την παραμικρή αγωνία..Αυτό που με ανησυχεί με σένα είναι ότι όλα τα σενάρια σου φαίνονται πιστευτά εκτός από το ότι μπορεί να είναι τα πράγματα όπως σου τα λέω, έστω και αν σου παραθέτω στοιχεία και δεν έχεις δει τον αγώνα!!!!
Από την Νέα Σμύρνη έχασα με 33 αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερη από το Ελληνικό που έχασα με 10, δεν υπάρχει πουθενά αυτή η λογική, απλά είναι κάποιες ομάδες που ο τρόπος παιχνιδιού τους σου ταιρίαζει καλύτερα και άλλες που όσες φορές και αν παίξεις δεν μπορείς να τις κερδίσεις, έστω και αν δεν είναι από τις πρώτες!!
QUOTE (referee @ May 3 2011, 16:40 ) *
Για τον magic32 ειδικά,πρέπει να σου πω ότι δεν τρώει πίτσες και δεν πίνει μπύρες...Μόνο hot dog σε γνωστό μαγαζί του Πειραιά και πίνει πολλά αναψυκτικά...Guarantee πληροφορία αυτή... icon_drunk.gif

Έχω εμπιστοσύνη στις πηγές σου referee αλλά αν δεν τον δω να τρώει δεν μπορώ να εκθειάσω το ταλέντο του στα hotdog, σε αντίθεση με αυτόν που χωρίς να έχει δει τα παιχνίδια πάντα ξέρει τι έγινε!!!!
Ας κλείσουμε έτσι χιουμοριστικά "Ο Magic 32 δεν χρειάζεται να πάει στα παιχνίδια της ΕΣΚΑΝΑ για να ξέρει τι έγινε και να έχει άποψη, σε αντίθεση με τον Chuk Norris που πάει σε όλους τους αγώνες για να φτάσει στο επίπεδο του Magic32 και να σχολιάσει ένα ματς" smiley.gif
Καλό καλοκαίρι να έχουμε!!!
magic32
QUOTE(Crete78 @ May 3 2011, 17:43 ) *
Από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν και δεν μιλάμε για τους Τράχωνες που ήταν μια ταχύτητα πάνω από όλους, χάσαμε στο γήπεδο μας 10 πόντους (Καστέλα) και 8 (Σούρμενα) αφού ασχολείσαι με τις διαφορές.Στα ματς που λες μόλις η διαφορά έφευγε, επαίζαν οι μικροί που έφταναν και τους 5 στη δωδεκάδα, ανάμεσα τους και 97ρηδες!!!Στο συγκεκριμένο ματς για να μην μπορεί κανείς να μας κατηγορήσει ότι δώσαμε στον Προφήτη την διαφορά που ήθελε, δεν έπαιξαν όσο άλλες φορές οι μικροί, είναι η αλήθεια. Χαίρομαι που δεν χρείαστηκε η διαφορά γιατί καταλαβαίνεις τι θα έλεγαν τώρα οι άμεσα ενδιαφερόμενοι. Στην Ελλάδα όλες οι ομάδες όταν χρειάζονται κάτι, το φτάνουν με ένα μαγικό τρόπο, 36 ήθελε ας πούμε ο Προφήτης 36 πήρε και κανείς δεν έχει την παραμικρή αγωνία..Αυτό που με ανησυχεί με σένα είναι ότι όλα τα σενάρια σου φαίνονται πιστευτά εκτός από το ότι μπορεί να είναι τα πράγματα όπως σου τα λέω, έστω και αν σου παραθέτω στοιχεία και δεν έχεις δει τον αγώνα!!!!
Από την Νέα Σμύρνη έχασα με 33 αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερη από το Ελληνικό που έχασα με 10, δεν υπάρχει πουθενά αυτή η λογική, απλά είναι κάποιες ομάδες που ο τρόπος παιχνιδιού τους σου ταιρίαζει καλύτερα και άλλες που όσες φορές και αν παίξεις δεν μπορείς να τις κερδίσεις, έστω και αν δεν είναι από τις πρώτες!!

Έχω εμπιστοσύνη στις πηγές σου referee αλλά αν δεν τον δω να τρώει δεν μπορώ να εκθειάσω το ταλέντο του στα hotdog, σε αντίθεση με αυτόν που χωρίς να έχει δει τα παιχνίδια πάντα ξέρει τι έγινε!!!!
Ας κλείσουμε έτσι χιουμοριστικά "Ο Magic 32 δεν χρειάζεται να πάει στα παιχνίδια της ΕΣΚΑΝΑ για να ξέρει τι έγινε και να έχει άποψη, σε αντίθεση με τον Chuk Norris που πάει σε όλους τους αγώνες για να φτάσει στο επίπεδο του Magic32 και να σχολιάσει ένα ματς" smiley.gif
Καλό καλοκαίρι να έχουμε!!!

οσο και να προσπαθεις να με κοροιδεψεις δεν μπορεις..ναι δεν χρειαζεται να παω να δω το πανεαπολικος-προφητης για να μαντεψω οτι θα χασετε με 40 ποντους..αν υπηρχε μπετ στη γ εσκανα στο αττικα οπως στην α αυτη τη διαφορα θα επαιζε..κι οχι επειδη την ηθελε ο προφητης πυο δεν το ηξερα καν πριν τον αγωνα αλλα γιατι ολοι ξεραμε οτι επαιζε η χειροτερη ομαδα του πρωταθληματος ονας εντελως αδιαφορη με την πιο φορμαρισμενη ισως με κινητρο και καλυτερη αμυνα...Ολα τ αλλα που μου λες εγω τ ακουω σαν φτηνες δικαιολογιες...Καλο καλοκαιρι και σε σενα..

υγ.Το περα στην α εσκανα παλευε ολα τα ματς..ακομα και με τον πρωτο..με 2 βδομαδες διακοπης ομως οντας αδιαφορο και προφανως μην κανοντας προπονηση λογω πασχα εφαγε 50 στο κεφαλι απο τον ενδιαφερομενο και τυπικο στις προπονησεις φαρο.....λετε να εφταιγε η διατησια κι εκει?

υγ2.στον πρωτο γυρο που ηρθατε 71-34 παλι η διατησια εφταιγε?

υγ3.επισης η ομαδα με το χειροτερο goal average..κι αυτο λογω διατησιας?

αντε καλο καλοκαιρι..αν και ξερω οτι για να πεισεις τον εγωισμο σου οτι εχεις δικιο θα ξαναπαντησεις...
katestramenos
Νικολα(magic32) δε ξερω τι λενε οι αλλοι εγω θα σε ψηφισω ως το ατομο με τους περισσοτερους τσακωμους φετος στο Basketforum.Παντου μπλεγμενος...Φαντασου να επαιζες κιολας τι θα γινοταν..
Αντε καλο καλοκαιρι και πειτε στο Λεωνιδα να ετοιμασει τα post με τις μεταγραφες.!!!
magic32
QUOTE(katestramenos @ May 3 2011, 18:09 ) *
Νικολα(magic32) δε ξερω τι λενε οι αλλοι εγω θα σε ψηφισω ως το ατομο με τους περισσοτερους τσακωμους φετος στο Basketforum.Παντου μπλεγμενος...Φαντασου να επαιζες κιολας τι θα γινοταν..
Αντε καλο καλοκαιρι και πειτε στο Λεωνιδα να ετοιμασει τα post με τις μεταγραφες.!!!

smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

ενοχλουν οι αποψεις μου.
Swko10
QUOTE(jemius @ May 3 2011, 15:30 ) *
ασε ρε ενημερωνω εγω.αμα πεσει ο κρονος θα πεσει και η νεα σμυρνη και ετσι θα παρετε καποιους παιχτες ( λεω και ονοματα αμα θελεις )που θα θελησουν να φυγουν.Τη νεα σμυρνη την ρωτησατε ?


Για δυο ποστ που εχεις φτιαξει παραεισαι εξυπνος,αλλα να εισαι σιγουρος πως αναφερομαι σε παραπανω απο 3 παιχτες κυριως ομαδων της β' εσκανα και 2 απο την α'.

Οσο για την Νεα Σμυρνη εγω τα χει ξαναπει.Ειχε σουπερ υλικο φετος και αδικηθηκε.Οποιον και αν ειχαμε απο την πενταδα τους θα ηταν πολυτιμη προσθηκη για καθε ομαδα της Γ΄ και Β' εσκανα.

Αλλα μην αγχωνεσαι ΠΑΛΙΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ.Κανουμε καλη δουλεια και θα ενημερωθεις συντομα γι αυτην.Και δεν μιλαω αποκλειστικα για την αντρικη αλλα κυριως στις ακαδημιες.Θα δεις πραξεις και θα χαρεις μαζι μας
Basster
QUOTE(Χορευτης @ May 3 2011, 09:58 ) *
Ρε Crete78 μετα απο τοσες μερες που ποσταρεις υπαρχει κανενα νοημα να το συνεχιζεις???Οχι μονο εσυ για να μην παρεξηγηθω, αλλα κ οι αλλοι.. Πιστευεις οτι θα αλλαξει τπτ? Πιστευεις οτι θα αλλαξεις την γνωμη των αλλων η την δικη σου?


Εγώ είμαι με τον Crete78 πάντως...

QUOTE(magic32 @ May 3 2011, 15:58 ) *
οση αναλυση και να κανεις δεν πειθεις κανενα περα απο τον προσωπικο σου εγωισμο..

στα τελευταια 4 ματς ο μεσος ορος ηττας σας ηταν γυρω στους 40..ισως και παραπανω....σε καθε ματς το ιδιο προβλημα θα χατε ε?


Εγώ είμαι με τον Crete78 πάντως...
Χορευτης
QUOTE(Swko10 @ May 3 2011, 10:28 ) *
Για δυο ποστ που εχεις φτιαξει παραεισαι εξυπνος,αλλα να εισαι σιγουρος πως αναφερομαι σε παραπανω απο 3 παιχτες κυριως ομαδων της β' εσκανα και 2 απο την α'.

Οσο για την Νεα Σμυρνη εγω τα χει ξαναπει.Ειχε σουπερ υλικο φετος και αδικηθηκε.Οποιον και αν ειχαμε απο την πενταδα τους θα ηταν πολυτιμη προσθηκη για καθε ομαδα της Γ΄ και Β' εσκανα.

Αλλα μην αγχωνεσαι ΠΑΛΙΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ.Κανουμε καλη δουλεια και θα ενημερωθεις συντομα γι αυτην.Και δεν μιλαω αποκλειστικα για την αντρικη αλλα κυριως στις ακαδημιες.Θα δεις πραξεις και θα χαρεις μαζι μας


Μακαρι ΣΩΤΟ να προχωρησετε σε αυτες τις μεταγραφικες κινησεις. θα πρεπει να ανεβασεται ομως πολυ το μεταγραφικο buget...
Swko10
Και βεβαια θα το ανεβασουμε.

Τα Σουρμενα φετος με μπατζετ 10-12 χιλιαρικα τι κανανε?
Οι λιγοι και καλοι πληρωμενοι στην Καστελλα?
Στην Νικαια η στον Πειραικο τα ευκολα 150ευρα?
Ο Γασε καλως η κακως πληρωνε 1-2 παιχτες,αντιστοιχα και οι Αρμενιοι.

Για πιο πανω κατηγορια δεν θα αναφερθω καν.

Εμεις εχουμε την ειλικρινια μας για οπλο.
Προσφερουμε ενα γυμναστηριο,προπονησεις με 13-15 ατομα απο την ερχομενη Δευτερα ή Τριτη μεχρι του χρονου τον Μαη.2-3 ατομα στον παγκο να ασχολουνται με την ομαδα.
Εναν γιατρο για τα δυσκολα και κατα 99% φυσικοθεραπευτη σε ολα τα ματς.
Και μοναδικη ενασχοληση των παιχτων με το μπασκετ και τιποτε αλλο.

Το πιο συμαντικο ειναι η παρεα μας.Καθ ολη τη διαρκεια της χρονιας,ημασταν μια ομαδα που απο μονοι μας,το 70-80% των παιδιων βγαιναμε εξω μετα απο νικες και ηττες γιατι γουσταραμε ο ενας τον αλλον ακομα και αν στο τελος αυτης της χρονιας καποιοι αλλαζουν φανελα.

Οτι χρηματα παρουμε απο χορηγους θα τα δωσουμε στις ακαδημιες.Καλυτερα εναν ταλαντουχο 15αρι,παρα εναν μησθοφορο μιας χρονιας.Η περσινη χρονια μας το διδαξε.Με τις δικες μας δυναμεις φετος ημασταν αρκετα ανταγωνιστικοι.

Να σαι σιγουρος οτι οσοι απο τα παιδια που θελουμε,αποφασισουν τελικως και ερθουν,θα γινουν αμεσως ενα με την ομαδα,και θα εχουν για πολυ καιρο διπλα τους μερικους ανθρωπους που θα τους σταθουν φιλοι πραγματικοι.

Αν αυτα δεν αποτελουν πλεονεκτηματα,τοτε το ταμα του καθε καιροσκοπου προεδρου για 100-200 ευρω το μηνα,οι βεντετισμοι μεταξυ των παιχτων οταν ερχονται τα κακα αποτελεσματα,καθως και τα πιστολια στα μεσα της χρονιας,ειναι μια ιδανικη λυση για να ξενερωσει ο οποιοσδηποτε.Συνηθως τα πιο πολλα λεφτα τα ταζουν οι ομαδες που αποτελουν σακους του μποξ.
Σιγουρα ομως θα υπαρχουν και 2-3 ομαδες(και αμα),που θα ειναι μεσα στους στοχους και θα πλερω καθε μηνα.

Γι αυτο λοιπον το μονο μπατζετ που προβλεπω ειναι ο νεος χορηγος να κερναει συχνα κανα σουβλακι για να δουμε λιγο φως.
magic32
QUOTE(Swko10 @ May 3 2011, 20:48 ) *
Και βεβαια θα το ανεβασουμε.

Τα Σουρμενα φετος με μπατζετ 10-12 χιλιαρικα τι κανανε?
Οι λιγοι και καλοι πληρωμενοι στην Καστελλα?
Στην Νικαια η στον Πειραικο τα ευκολα 150ευρα?
Ο Γασε καλως η κακως πληρωνε 1-2 παιχτες,αντιστοιχα και οι Αρμενιοι.

Για πιο πανω κατηγορια δεν θα αναφερθω καν.

Εμεις εχουμε την ειλικρινια μας για οπλο.
Προσφερουμε ενα γυμναστηριο,προπονησεις με 13-15 ατομα απο την ερχομενη Δευτερα ή Τριτη μεχρι του χρονου τον Μαη.2-3 ατομα στον παγκο να ασχολουνται με την ομαδα.
Εναν γιατρο για τα δυσκολα και κατα 99% φυσικοθεραπευτη σε ολα τα ματς.
Και μοναδικη ενασχοληση των παιχτων με το μπασκετ και τιποτε αλλο.

Το πιο συμαντικο ειναι η παρεα μας.Καθ ολη τη διαρκεια της χρονιας,ημασταν μια ομαδα που απο μονοι μας,το 70-80% των παιδιων βγαιναμε εξω μετα απο νικες και ηττες γιατι γουσταραμε ο ενας τον αλλον ακομα και αν στο τελος αυτης της χρονιας καποιοι αλλαζουν φανελα.

Οτι χρηματα παρουμε απο χορηγους θα τα δωσουμε στις ακαδημιες.Καλυτερα εναν ταλαντουχο 15αρι,παρα εναν μησθοφορο μιας χρονιας.Η περσινη χρονια μας το διδαξε.Με τις δικες μας δυναμεις φετος ημασταν αρκετα ανταγωνιστικοι.

Να σαι σιγουρος οτι οσοι απο τα παιδια που θελουμε,αποφασισουν τελικως και ερθουν,θα γινουν αμεσως ενα με την ομαδα,και θα εχουν για πολυ καιρο διπλα τους μερικους ανθρωπους που θα τους σταθουν φιλοι πραγματικοι.

Αν αυτα δεν αποτελουν πλεονεκτηματα,τοτε το ταμα του καθε καιροσκοπου προεδρου για 100-200 ευρω το μηνα,οι βεντετισμοι μεταξυ των παιχτων οταν ερχονται τα κακα αποτελεσματα,καθως και τα πιστολια στα μεσα της χρονιας,ειναι μια ιδανικη λυση για να ξενερωσει ο οποιοσδηποτε.Συνηθως τα πιο πολλα λεφτα τα ταζουν οι ομαδες που αποτελουν σακους του μποξ.
Σιγουρα ομως θα υπαρχουν και 2-3 ομαδες(και αμα),που θα ειναι μεσα στους στοχους και θα πλερω καθε μηνα.

Γι αυτο λοιπον το μονο μπατζετ που προβλεπω ειναι ο νεος χορηγος να κερναει συχνα κανα σουβλακι για να δουμε λιγο φως.

150ευρα στον πειραικο?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Χορευτης
QUOTE(Swko10 @ May 3 2011, 11:48 ) *
Και βεβαια θα το ανεβασουμε.

Τα Σουρμενα φετος με μπατζετ 10-12 χιλιαρικα τι κανανε?
Οι λιγοι και καλοι πληρωμενοι στην Καστελλα?
Στην Νικαια η στον Πειραικο τα ευκολα 150ευρα?
Ο Γασε καλως η κακως πληρωνε 1-2 παιχτες,αντιστοιχα και οι Αρμενιοι.

Για πιο πανω κατηγορια δεν θα αναφερθω καν.

Εμεις εχουμε την ειλικρινια μας για οπλο.
Προσφερουμε ενα γυμναστηριο,προπονησεις με 13-15 ατομα απο την ερχομενη Δευτερα ή Τριτη μεχρι του χρονου τον Μαη.2-3 ατομα στον παγκο να ασχολουνται με την ομαδα.
Εναν γιατρο για τα δυσκολα και κατα 99% φυσικοθεραπευτη σε ολα τα ματς.
Και μοναδικη ενασχοληση των παιχτων με το μπασκετ και τιποτε αλλο.

Το πιο συμαντικο ειναι η παρεα μας.Καθ ολη τη διαρκεια της χρονιας,ημασταν μια ομαδα που απο μονοι μας,το 70-80% των παιδιων βγαιναμε εξω μετα απο νικες και ηττες γιατι γουσταραμε ο ενας τον αλλον ακομα και αν στο τελος αυτης της χρονιας καποιοι αλλαζουν φανελα.

Οτι χρηματα παρουμε απο χορηγους θα τα δωσουμε στις ακαδημιες.Καλυτερα εναν ταλαντουχο 15αρι,παρα εναν μησθοφορο μιας χρονιας.Η περσινη χρονια μας το διδαξε.Με τις δικες μας δυναμεις φετος ημασταν αρκετα ανταγωνιστικοι.

Να σαι σιγουρος οτι οσοι απο τα παιδια που θελουμε,αποφασισουν τελικως και ερθουν,θα γινουν αμεσως ενα με την ομαδα,και θα εχουν για πολυ καιρο διπλα τους μερικους ανθρωπους που θα τους σταθουν φιλοι πραγματικοι.

Αν αυτα δεν αποτελουν πλεονεκτηματα,τοτε το ταμα του καθε καιροσκοπου προεδρου για 100-200 ευρω το μηνα,οι βεντετισμοι μεταξυ των παιχτων οταν ερχονται τα κακα αποτελεσματα,καθως και τα πιστολια στα μεσα της χρονιας,ειναι μια ιδανικη λυση για να ξενερωσει ο οποιοσδηποτε.Συνηθως τα πιο πολλα λεφτα τα ταζουν οι ομαδες που αποτελουν σακους του μποξ.
Σιγουρα ομως θα υπαρχουν και 2-3 ομαδες(και αμα),που θα ειναι μεσα στους στοχους και θα πλερω καθε μηνα.

Γι αυτο λοιπον το μονο μπατζετ που προβλεπω ειναι ο νεος χορηγος να κερναει συχνα κανα σουβλακι για να δουμε λιγο φως.


Μου αρεσει που στα ποσα επεσες μεσα!!!!!!!! Ειδικα στα Σουρμενα εβαλαν κ κατι παραπανω.....
Swko10
Πραγματικα ρε ποτοσογλου,εισαι ζαλαδα ρε φιλε.

Ασχολεισου με το τοπικ "δεν παιζω πουθενα" και μην ασχολεισαι με οσα γραφω.Και εγω το ιδιο κανω με σενα.

οσο για τα ποσα ειναι πραγματικα και στον Πειραικο τα πηρανε 2-3 παιδια μεχρι καποιο σημειο βεβαια.

Και στα σουρμενα μαζι με προπονητη το ποσο ειναι καπου εκει μεσα.Αντε να ναι 8-10 χιλιαρικα,μαζι με καποιους που πηραν λεφτα πριν καν ξεκινησει η περσινη σεζον.Το οτι το μπατζετ μπορει να ταν 20 δεν εχει να λεει.Ολοι στα λογια ειπαμε δινουν.

Λετε να μην ξερω?Και εσυ ρε χορευτη νομιζω ξερεις ακομα καλυτερα
giorgos10
QUOTE(Swko10 @ May 3 2011, 22:26 ) *
Πραγματικα ρε ποτοσογλου,εισαι ζαλαδα ρε φιλε.

Ασχολεισου με το τοπικ "δεν παιζω πουθενα" και μην ασχολεισαι με οσα γραφω.Και εγω το ιδιο κανω με σενα.

οσο για τα ποσα ειναι πραγματικα και στον Πειραικο τα πηρανε 2-3 παιδια μεχρι καποιο σημειο βεβαια.

Και στα σουρμενα μαζι με προπονητη το ποσο ειναι καπου εκει μεσα.Αντε να ναι 8-10 χιλιαρικα,μαζι με καποιους που πηραν λεφτα πριν καν ξεκινησει η περσινη σεζον.Το οτι το μπατζετ μπορει να ταν 20 δεν εχει να λεει.Ολοι στα λογια ειπαμε δινουν.

Λετε να μην ξερω?Και εσυ ρε χορευτη νομιζω ξερεις ακομα καλυτερα

μακαρι να γινουν ολα οπως τα λες απλα η βιτρινα μιας ομαδας ειναι πρωτα το αντρικο τμημα.....το να φερεις ενα πολυ καλο παιχτη κ να δωσεις καποια χρηματα δεν σημαινει οτι εχεις μισθοφορο....τα μια ομαδα να δινει καποια χρηματα δεν ειναι εγκλημα..νομιζω οτι εχετε κανει το σωματειο να βγαζει χρηματα
Swko10
QUOTE(giorgos10 @ May 3 2011, 23:01 ) *
μακαρι να γινουν ολα οπως τα λες απλα η βιτρινα μιας ομαδας ειναι πρωτα το αντρικο τμημα.....το να φερεις ενα πολυ καλο παιχτη κ να δωσεις καποια χρηματα δεν σημαινει οτι εχεις μισθοφορο....τα μια ομαδα να δινει καποια χρηματα δεν ειναι εγκλημα..νομιζω οτι εχετε κανει το σωματειο να βγαζει χρηματα


Ισα ισα με μια καλη προταση θα φευγα και εγω.

Απλα μιλαω για την κατασταση φετος παντου φιλε μου.

Αξιζει να πιστευεις σε μισθους που σπανια δινονται???
giorgos10
QUOTE(Swko10 @ May 3 2011, 23:41 ) *
Ισα ισα με μια καλη προταση θα φευγα και εγω.

Απλα μιλαω για την κατασταση φετος παντου φιλε μου.

Αξιζει να πιστευεις σε μισθους που σπανια δινονται???

πολυ σωστος!!!καποιος αλλος θα πει κατι ειναι να παρω κατι παρα τιποτα...ποτε θα μας πεις για τις μεταγραφες τησ ομαδας?
magic32
QUOTE(Swko10 @ May 3 2011, 22:26 ) *
Πραγματικα ρε ποτοσογλου,εισαι ζαλαδα ρε φιλε.

Ασχολεισου με το τοπικ "δεν παιζω πουθενα" και μην ασχολεισαι με οσα γραφω.Και εγω το ιδιο κανω με σενα.

οσο για τα ποσα ειναι πραγματικα και στον Πειραικο τα πηρανε 2-3 παιδια μεχρι καποιο σημειο βεβαια.

Και στα σουρμενα μαζι με προπονητη το ποσο ειναι καπου εκει μεσα.Αντε να ναι 8-10 χιλιαρικα,μαζι με καποιους που πηραν λεφτα πριν καν ξεκινησει η περσινη σεζον.Το οτι το μπατζετ μπορει να ταν 20 δεν εχει να λεει.Ολοι στα λογια ειπαμε δινουν.

Λετε να μην ξερω?Και εσυ ρε χορευτη νομιζω ξερεις ακομα καλυτερα

ζαλαδα εγω?χαχαχαχαχαχα..μιθλησε ο γραφικος για ζαλαδα...Ασε μας ρε κολλια..αντε κλαψε λιγο ακομα...Πες μας κανα φουμαρο απο αυτα που εχεις...150 ευρω στον πειραικο?Στον πειραικο που εζησα απο κοντα και αν δεν υπηρχε ο χρηστος ο πουτουλιδης φετος μπορει να μην κατεβαινε....Τοσα ξερεις τοσα λες...Δηλαδη παιρνανε στον πειραικο οι πιτσιρικαδες 150 ευρω κι εσεις στο λεων παιζατε για 2 σουβλακια οπως μας ελεγες...Κοιταξου στον καθρεφτη..

Και επειδη παλι ασχολεισαι με μενα..Οταν παιξεις οπου εχω παιξει εγω ειτε ως εφηβος ειστε ως αντρας,οταν πετυχεις τις νικες και τις ανοδους πυο εχω πετυχει με τις ΣΟΒΑΡΕΣ ομαδες που εχω παιξει κι οχι καφενεια θα ξαναμιλησουμε...

Και επειδη φετος δνε επαιζα πουθενα,προσεχε μην παιξουμε αντιπαλοι του χρονου και ο δεν παιζω πουθενα σε κανει να κλαις και να βαζεις τα μεγαλεπηβολα σχεδια σου στο ντουλαπακι και να γραφεις επι 3 μηνες σαν αδιαφορος..

υγ..Κι επειδη παλι θ απαντησεις τπτ περιεργο με προσωπικη επιθεση σε μενα γιατι δεν σε παιρνει να κανεις τπτ αλλο απο αυτες τις γελοιες ατακες,δεν ασχοληθηκα με κανενα γραφομενο σου,δεν ασοχληθηκα με οσα αναφερεις οτι θα γινουν που δικες μου πηγες λενε οτι ειναι φουμαρα,ασχοληθηκα με ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ που γραφεις περι του πειραικου....
magic32
και μιας και σ ενοχλουν αυτα που λεω μπορεις να κανεις οτι εκανα και γω για να μην βλεπω πλεον τις γραφικοτητες σου...IGNORE..

αντε καλο σου καλοκαιρι και του χρονου στα παρκε....
petran777
QUOTE(Swko10 @ May 3 2011, 20:48 ) *
Και βεβαια θα το ανεβασουμε.

Τα Σουρμενα φετος με μπατζετ 10-12 χιλιαρικα τι κανανε?
Οι λιγοι και καλοι πληρωμενοι στην Καστελλα?
Στην Νικαια η στον Πειραικο τα ευκολα 150ευρα?
Ο Γασε καλως η κακως πληρωνε 1-2 παιχτες,αντιστοιχα και οι Αρμενιοι.

Για πιο πανω κατηγορια δεν θα αναφερθω καν.

Εμεις εχουμε την ειλικρινια μας για οπλο.
Προσφερουμε ενα γυμναστηριο,προπονησεις με 13-15 ατομα απο την ερχομενη Δευτερα ή Τριτη μεχρι του χρονου τον Μαη.2-3 ατομα στον παγκο να ασχολουνται με την ομαδα.
Εναν γιατρο για τα δυσκολα και κατα 99% φυσικοθεραπευτη σε ολα τα ματς.
Και μοναδικη ενασχοληση των παιχτων με το μπασκετ και τιποτε αλλο.

Το πιο συμαντικο ειναι η παρεα μας.Καθ ολη τη διαρκεια της χρονιας,ημασταν μια ομαδα που απο μονοι μας,το 70-80% των παιδιων βγαιναμε εξω μετα απο νικες και ηττες γιατι γουσταραμε ο ενας τον αλλον ακομα και αν στο τελος αυτης της χρονιας καποιοι αλλαζουν φανελα.

Οτι χρηματα παρουμε απο χορηγους θα τα δωσουμε στις ακαδημιες.Καλυτερα εναν ταλαντουχο 15αρι,παρα εναν μησθοφορο μιας χρονιας.Η περσινη χρονια μας το διδαξε.Με τις δικες μας δυναμεις φετος ημασταν αρκετα ανταγωνιστικοι.

Να σαι σιγουρος οτι οσοι απο τα παιδια που θελουμε,αποφασισουν τελικως και ερθουν,θα γινουν αμεσως ενα με την ομαδα,και θα εχουν για πολυ καιρο διπλα τους μερικους ανθρωπους που θα τους σταθουν φιλοι πραγματικοι.

Αν αυτα δεν αποτελουν πλεονεκτηματα,τοτε το ταμα του καθε καιροσκοπου προεδρου για 100-200 ευρω το μηνα,οι βεντετισμοι μεταξυ των παιχτων οταν ερχονται τα κακα αποτελεσματα,καθως και τα πιστολια στα μεσα της χρονιας,ειναι μια ιδανικη λυση για να ξενερωσει ο οποιοσδηποτε.Συνηθως τα πιο πολλα λεφτα τα ταζουν οι ομαδες που αποτελουν σακους του μποξ.
Σιγουρα ομως θα υπαρχουν και 2-3 ομαδες(και αμα),που θα ειναι μεσα στους στοχους και θα πλερω καθε μηνα.

Γι αυτο λοιπον το μονο μπατζετ που προβλεπω ειναι ο νεος χορηγος να κερναει συχνα κανα σουβλακι για να δουμε λιγο φως.


Φιλε Σωκο10,

Δεν ξερω πως τα μαθαινεις ολα, ισως καποια συγγενεια με τον Μακη Τριανταφυλλοπουλο, και αφου πλεον βγηκαν στη φορα σαν ενας απο τους λιγους και καλους πληρωμενους οπως λες, θελω να ευχαριστησω δημοσια την διοικηση της Καστελλας για το εξοχικο στην Χαλκιδικη (το ποιο ποδι μην ρωτησετε) και τις μετοχες σε ελβετικη τραπεζα.

Δυστυχως με την τεταρτη θεση εχασα το πριμ ανοδου που για μενα προσωπικα ηταν ενα σκαφος για να κανω κουρα το καλοκαιρι...

Οι υπολοιποι ηδη εχουν φυγει για Σευχελες...

Περαστικα μας...Και ακομα δεν εχει ζεστανει για τα καλα...!!
Swko10
Εχουμε αρκετους καλους κοινους γνωστους για να εισαι τοσο ειρωνικος σε πραγματα που εχουν μια βαση.

Μπασκετικος μας κοινος γνωστος μου ανακοινωνε περισυ να ερθουμε πακετο στην καστελλα για ενα αντιστοιχο ποσο που φετος καποιοι παιρνατε.
Και στην τελικη μαγκια και δικη σας και της ομαδας.

Τεσπα δεν θελω να δωσω αλλη συνεχεια.Μια συγκριση εκανα με το πως εχουν τα δεδομενα.Οσοι ξερουν καταλαβαινουν,και ειμαι σιγουρος πως και εσυ γνωριζεις.

Καλη τυχη για του χρονου να χεις ειτε στην β'(λογικα δυο συγχωνευσεις θα γινουν σιγουρα,και θα ανεβει η ομαδα σου),ειτε στην α' αν θα κανεις το καλο το βημα....

Καλο βραδυ
petran777
QUOTE(Swko10 @ May 4 2011, 02:01 ) *
Εχουμε αρκετους καλους κοινους γνωστους για να εισαι τοσο ειρωνικος σε πραγματα που εχουν μια βαση.

Μπασκετικος μας κοινος γνωστος μου ανακοινωνε περισυ να ερθουμε πακετο στην καστελλα για ενα αντιστοιχο ποσο που φετος καποιοι παιρνατε.
Και στην τελικη μαγκια και δικη σας και της ομαδας.

Τεσπα δεν θελω να δωσω αλλη συνεχεια.Μια συγκριση εκανα με το πως εχουν τα δεδομενα.Οσοι ξερουν καταλαβαινουν,και ειμαι σιγουρος πως και εσυ γνωριζεις.

Καλη τυχη για του χρονου να χεις ειτε στην β'(λογικα δυο συγχωνευσεις θα γινουν σιγουρα,και θα ανεβει η ομαδα σου),ειτε στην α' αν θα κανεις το καλο το βημα....

Καλο βραδυ


Χαβαλε κανω καθως η χρονια τελειωσε και φανταζομαι οτι δεν το παιρνεις προσωπικα.Απλα ο τροπος που γραφεις για καποιες καταστασεις σε αλλες ομαδες ειναι 'ελκυστικος΄ για καζουρα...

Ειλικρινα δεν ξερω τι ειπωθηκε μεταξυ του κοινου μας γνωστου-καστελλας-εσενα οποτε δεν μπορω ουτε να το αμφισβητησω αλλα ουτε και να το υποστηριξω. Απο οσο γνωριζω ολα τα παιδια (συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου) αγωνιστηκαμε αφιλοκερδως. Τωρα αν υπαρχει καποιο παρασκηνιο, που δεν πιστευω, παω πασο...

Σε ευχαριστω για τις ευχες για τη νεα χρονια, το που θα με(ας) βρει θα το δειξει ο χρονος...εχει μελλον ακομα....

peace.gif peace.gif peace.gif

Καληνυχτα
dakota
QUOTE (magic32 @ May 3 2011, 23:52 ) *
ζαλαδα εγω?χαχαχαχαχαχα..μιθλησε ο γραφικος για ζαλαδα...Ασε μας ρε κολλια..αντε κλαψε λιγο ακομα...Πες μας κανα φουμαρο απο αυτα που εχεις...150 ευρω στον πειραικο?Στον πειραικο που εζησα απο κοντα και αν δεν υπηρχε ο χρηστος ο πουτουλιδης φετος μπορει να μην κατεβαινε....Τοσα ξερεις τοσα λες...Δηλαδη παιρνανε στον πειραικο οι πιτσιρικαδες 150 ευρω κι εσεις στο λεων παιζατε για 2 σουβλακια οπως μας ελεγες...Κοιταξου στον καθρεφτη..

Και επειδη παλι ασχολεισαι με μενα..Οταν παιξεις οπου εχω παιξει εγω ειτε ως εφηβος ειστε ως αντρας,οταν πετυχεις τις νικες και τις ανοδους πυο εχω πετυχει με τις ΣΟΒΑΡΕΣ ομαδες που εχω παιξει κι οχι καφενεια θα ξαναμιλησουμε...

Και επειδη φετος δνε επαιζα πουθενα,προσεχε μην παιξουμε αντιπαλοι του χρονου και ο δεν παιζω πουθενα σε κανει να κλαις και να βαζεις τα μεγαλεπηβολα σχεδια σου στο ντουλαπακι και να γραφεις επι 3 μηνες σαν αδιαφορος..

υγ..Κι επειδη παλι θ απαντησεις τπτ περιεργο με προσωπικη επιθεση σε μενα γιατι δεν σε παιρνει να κανεις τπτ αλλο απο αυτες τις γελοιες ατακες,δεν ασχοληθηκα με κανενα γραφομενο σου,δεν ασοχληθηκα με οσα αναφερεις οτι θα γινουν που δικες μου πηγες λενε οτι ειναι φουμαρα,ασχοληθηκα με ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ που γραφεις περι του πειραικου....

ρε μαγκες χαλαρωστε και ολα θα πανε καλα ....οποιος θελει για μονομαχια στο γηπεδο ειμαι ετοιμος να σας βοηθησω...και ο νικητης θα κερασει μπυρες και σουβλακια ....εκει θα κανετε θραυση και οι 2 .......
magic32
QUOTE(dakota @ May 4 2011, 13:14 ) *
ρε μαγκες χαλαρωστε και ολα θα πανε καλα ....οποιος θελει για μονομαχια στο γηπεδο ειμαι ετοιμος να σας βοηθησω...και ο νικητης θα κερασει μπυρες και σουβλακια ....εκει θα κανετε θραυση και οι 2 .......

νομιζω οτι ξερεις οτι προτιμω τα hot dog και τις "αναμικτες"κρεπες οπως κι εσυ αλλωστε..αν και πηρες απουσια τη δευτερα... smiley.gif
milf_hunter#7
Φιλε ΣΩΤΗΡΗ θα επρεπε να τα ξερεις απο πρωτο χερι των Σουρμενων τα λεφτα, το μπατζετ ηταν 2000 ευρω,τιποτα απο εκει και περα,και οσο για την ομαδα μου φετος ηταν ενας αθλος αυτο που καναμε!
Το μονο που μας κρατησε σαν ομαδα και δεν τα παρατησαμε ηταν οτι ημασταν ολοι μαζι,σαν παικτες,και μετα μας βοηθησε οσο προλαβε ο νεος μας Προπονητης....
Swko10
Φιλε εγω γνωριζω απο συμπαιχτες σου,οτι τα 2 χιλιαρικα μοιραστηκαν μονο τον Αυγουστο σε 2-3 ατομα.

Επισης ο προπονητης σας,πληρονοταν αλλα και πληρωνεται με διπλασια χρηματα σε σχεση με του Λεοντα για παραδειγμα.

Οταν ξαναμπηκατε στο παιχνιδι της ανοδου και αφου εφυγε ο Μουρη,ξαναεπεσαν καποα χρηματα για να αλλαξει κλιμα στην ομαδα και να φανει σουπερ ο δευτερος κοουτς που ουσιαστικα σας εφερε τα ιδια αποτελεσματα με τον πρωτο.

Μονο αυτα τα χρηματα ειναι 10 χηνες.

Με το βοηθητικο να το μοιραζεστε με γυναικειο και αντρικο Ελληνικου,με ενα υλικο οπου πριν ξεκινησει η σεζον ηταν φαβορι,αλλα και με τοσο φανατισμενους φιλους,η υπερπροσπαθεια ηταν στο να μην ανεβετε,η στο να ανεβετε τελικα?

Ισως τωρα που τελειωσε η χρονια ειναι γενικοτερα καλη στιγμη να βγουν μερικα συμπερασματα.
POWER_KF
QUOTE(milf_hunter#7 @ May 4 2011, 16:38 ) *
Φιλε ΣΩΤΗΡΗ θα επρεπε να τα ξερεις απο πρωτο χερι των Σουρμενων τα λεφτα, το μπατζετ ηταν 2000 ευρω,τιποτα απο εκει και περα,και οσο για την ομαδα μου φετος ηταν ενας αθλος αυτο που καναμε!
Το μονο που μας κρατησε σαν ομαδα και δεν τα παρατησαμε ηταν οτι ημασταν ολοι μαζι,σαν παικτες,και μετα μας βοηθησε οσο προλαβε ο νεος μας Προπονητης....


Προφανώς αναφέρεσαι στα μηνιαία.....!!!!! Δεν είμαι δύσπιστος αλλά ξέρω τυχαία τι ήταν να πάρουν κάποιοι παίχτες σας. Και λέω ήταν γιατί δεν ξέρω αν τα πήραν, οπότε αν δεν τα πήραν μπορεί να ισχύει το 2000.
Με αφορμή όμως αυτό που γράφεις (και όχι μόνο σε σχέση με αυτό) γράφονται διάφορα του στυλ το μπάτζετ μας ήταν 2000, ήταν 67 σουβλάκια και 3 πατάτες, ήταν 12 εισητήρια κινηματογράφου και 12 λαϊκή απογευματινή θεάτρου, ήταν μια ομαδική επίσκεψη στη Φυλής για ξεχαρμάνιασμα κ.α. και με πιάνει τρέλα. Γιατί αντίστοιχα ακούω παίχτες αυτών των ομάδων να λένε ο τάδε παίρνει 300 € οδοιπορικά γιατί έρχεται από μακριά ενώ οι άλλοι από 50 - 100 €. Αν βάλει κανείς κάτω αυτά τα ολίγα και με 50 € Χ 10 παίχτες είναι 500 €/ μήνα δηλ. 4.000 € στην πιο ξεφτίλα χωρίς το μισθό του προπονητή ή του βοηθού κ.ο.κ. Εκτός αν η αναφορά γίνεται πέρα από τα οδοιπορικά. Γιατί το έχω ακούσει και αυτό από παίχτη. Θέλω λέει 150 € για τις βενζίνες μου και άλλα 300 € τον μήνα.
Αν εσείς λοιπόν στα Σούρμενα φέρατε τον Κάρδαρη τζάμπα, τα παιδιά του Αστέρα τζάμπα, (αναφέρω αυτούς τυχαία) τον προπονητή τζάμπα και τη βγάλατε με 2000 τότε πραγματικά ο συμπαθής έφορός σας κος Μωραϊτης πρέπει να αντικαταστήσει τον Παπακωνσταντίνου ή να πει το μυστικό και στις άλλες ομάδες ώστε να μην αισθάνονται τόσο έντονο το πρόβλημα της κρίσης.
Κατά την προσωπική μου άποψη το ελάχιστο συνολικό κόστος ύπαρξης μιας ομάδας στη Γ κατηγορία είναι 8.000 έως 10.000 €. Το μέγιστο πάντως δε νομίζω ότι είναι πάνω από 15.000 με 18.000 €.
Αυτά και πάλι συγνώμη που πήρα αφορμή από το post του milf7 αλλά κάθε χρόνο τέτοια εποχή λέγονται τα ίδια και στο τέλος τον Ιούνιο στις καφετέριες κάθε γειτονιάς ακούς τις συζητήσεις για 200άρια και 300άρια.... Εκτός αν είναι χρηματιστηριακές φούσκες.... Αν όχι ας ανοιχτεί ένα νέο topic προσφοράς μπασκετικής εργασίας αφιλοκερδώς. Μόνο κάτι παλληκάρια που έχουν κόψει το μπάσκετ από τα εφηβικά και σκέφτονται να το αρχίσουν 5-6 χρόνια μετά πιστεύω ότι θα γράψουν....
Χορευτης
QUOTE(POWER_KF @ May 4 2011, 08:55 ) *
Προφανώς αναφέρεσαι στα μηνιαία.....!!!!! Δεν είμαι δύσπιστος αλλά ξέρω τυχαία τι ήταν να πάρουν κάποιοι παίχτες σας. Και λέω ήταν γιατί δεν ξέρω αν τα πήραν, οπότε αν δεν τα πήραν μπορεί να ισχύει το 2000.
Με αφορμή όμως αυτό που γράφεις (και όχι μόνο σε σχέση με αυτό) γράφονται διάφορα του στυλ το μπάτζετ μας ήταν 2000, ήταν 67 σουβλάκια και 3 πατάτες, ήταν 12 εισητήρια κινηματογράφου και 12 λαϊκή απογευματινή θεάτρου, ήταν μια ομαδική επίσκεψη στη Φυλής για ξεχαρμάνιασμα κ.α. και με πιάνει τρέλα. Γιατί αντίστοιχα ακούω παίχτες αυτών των ομάδων να λένε ο τάδε παίρνει 300 € οδοιπορικά γιατί έρχεται από μακριά ενώ οι άλλοι από 50 - 100 €. Αν βάλει κανείς κάτω αυτά τα ολίγα και με 50 € Χ 10 παίχτες είναι 500 €/ μήνα δηλ. 4.000 € στην πιο ξεφτίλα χωρίς το μισθό του προπονητή ή του βοηθού κ.ο.κ. Εκτός αν η αναφορά γίνεται πέρα από τα οδοιπορικά. Γιατί το έχω ακούσει και αυτό από παίχτη. Θέλω λέει 150 € για τις βενζίνες μου και άλλα 300 € τον μήνα.
Αν εσείς λοιπόν στα Σούρμενα φέρατε τον Κάρδαρη τζάμπα, τα παιδιά του Αστέρα τζάμπα, (αναφέρω αυτούς τυχαία) τον προπονητή τζάμπα και τη βγάλατε με 2000 τότε πραγματικά ο συμπαθής έφορός σας κος Μωραϊτης πρέπει να αντικαταστήσει τον Παπακωνσταντίνου ή να πει το μυστικό και στις άλλες ομάδες ώστε να μην αισθάνονται τόσο έντονο το πρόβλημα της κρίσης.
Κατά την προσωπική μου άποψη το ελάχιστο συνολικό κόστος ύπαρξης μιας ομάδας στη Γ κατηγορία είναι 8.000 έως 10.000 €. Το μέγιστο πάντως δε νομίζω ότι είναι πάνω από 15.000 με 18.000 €.
Αυτά και πάλι συγνώμη που πήρα αφορμή από το post του milf7 αλλά κάθε χρόνο τέτοια εποχή λέγονται τα ίδια και στο τέλος τον Ιούνιο στις καφετέριες κάθε γειτονιάς ακούς τις συζητήσεις για 200άρια και 300άρια.... Εκτός αν είναι χρηματιστηριακές φούσκες.... Αν όχι ας ανοιχτεί ένα νέο topic προσφοράς μπασκετικής εργασίας αφιλοκερδώς. Μόνο κάτι παλληκάρια που έχουν κόψει το μπάσκετ από τα εφηβικά και σκέφτονται να το αρχίσουν 5-6 χρόνια μετά πιστεύω ότι θα γράψουν....



Δυστηχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα που αναφερει ο milf7.. Κ οσο κ να σου φαινεται περιεργο.. Απο αυτα που συζηταμε στις καφετεριες τις γειτονιας το συμπερασμα ειναι οτι ταξανε 2000αρα κ 3000αρα σε παιχτες κ τα παιδια πηρανε 200 ερω ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ!!!!! Δεν πληρωσανε ουτε τα παιδια που κανανε προπονητες στις ακαδημιες...
ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ...
ΟΥΤΕ ΕΝΑ HOT-DOG ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ..
POWER_KF
Τότε φίλε Χορευτή λυπάμαι για ότι σας συνέβει. Βέβαια, τα μεγάλα παιδιά πρέπει να προσέχουν που βάζουν την υπογραφή τους και το ....... τους. Οπότε το δις εξ ξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!!!! Προσοχή για του χρόνου.
Και για να προστατευτούν όσοι δεν ξέρουν για την επόμενη χρονιά, καλό είναι να γράψουν οι παίχτες των διαφόρων ομάδων, ποιές ομάδες ήταν συνεπείς και ποιες όχι. Ανεξάρτητα από ποσά. Μόνο ως προς τη συνέπεια.
Σας εύχομαι του χρόνου καλύτερες μπασκετικές στέγες, τουλάχιστον σε ότι αφορά την ειλικρίνεια!!!!
Αυτούς που λυπάμαι περισσότερο είναι βέβαια τα παιδιά που ήρθαν από τον Αστέρα. Απλήρωτοι εκεί, απλήρωτοι κι εδώ. Του χρόνου καλό είναι να μην πάνε σε ομάδα γιατί μάλλον είναι γκαντέμηδες!!!! smiley.gif
Χορευτης
QUOTE(POWER_KF @ May 4 2011, 10:45 ) *
Τότε φίλε Χορευτή λυπάμαι για ότι σας συνέβει. Βέβαια, τα μεγάλα παιδιά πρέπει να προσέχουν που βάζουν την υπογραφή τους και το ....... τους. Οπότε το δις εξ ξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!!!! Προσοχή για του χρόνου.
Και για να προστατευτούν όσοι δεν ξέρουν για την επόμενη χρονιά, καλό είναι να γράψουν οι παίχτες των διαφόρων ομάδων, ποιές ομάδες ήταν συνεπείς και ποιες όχι. Ανεξάρτητα από ποσά. Μόνο ως προς τη συνέπεια.
Σας εύχομαι του χρόνου καλύτερες μπασκετικές στέγες, τουλάχιστον σε ότι αφορά την ειλικρίνεια!!!!
Αυτούς που λυπάμαι περισσότερο είναι βέβαια τα παιδιά που ήρθαν από τον Αστέρα. Απλήρωτοι εκεί, απλήρωτοι κι εδώ. Του χρόνου καλό είναι να μην πάνε σε ομάδα γιατί μάλλον είναι γκαντέμηδες!!!! smiley.gif


Το θεμα δεν ειναι να βγουμε να πουμε ποιοι ειναι οι αφερεγγυοι.. Γτ να βγω εγω τωρα κ να το πω κ να φανω κακος..
Πρωτα πρωτα πρεπει να το καταλαβουν αυτοι. Δηλαδη αν η χρονια ειχε ευτυχη καταληξη κ μας εβρισκε στην 3η θεση κ του χρονου στην Β θα αλλαζε κατι??? Νομιζουν οτι θα μεναμε??? Νομιζουν οτι θα μεναμε να ακουσουμε τι θα μας ταζανε παλι???
Τι θα κερδιζανε??? Ασανσερ θα γινοταν η ομαδα... Εγω βγαινω κ τα λεω γτ ημουν δανεικος κ πλεον δεν εχω καμια σχεση με το συλλογο... Αλλα σου λεω απο πρωτο χερι οτι ολα τα παιδια ειναι ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΑ... Δεν εχουν μελλον μεχρι κ οι ακαδημιες διαλλημενες ειναι ζητημα να μετρουν 30 παιδακια... Κ στα λεει καποιος που ηταν τυχερος.. Μονο 3,5 μηνες εκατσα πιο πριν τα παιδια ειχαν περασει χειροτερα... Αυτο που καναμε ηταν ΑΘΛΟΣ κ παιζαμε για εμας γτ το γουσταρουμε κ οσο μπορουσαμε φτιαξαμε κ κλιμα κ το χαρηκαμε.. Οσο μας το επιτρεπανε οι καταστασεις...
Χορευτης
QUOTE(POWER_KF @ May 4 2011, 10:45 ) *
Τότε φίλε Χορευτή λυπάμαι για ότι σας συνέβει. Βέβαια, τα μεγάλα παιδιά πρέπει να προσέχουν που βάζουν την υπογραφή τους και το ....... τους. Οπότε το δις εξ ξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!!!! Προσοχή για του χρόνου.
Και για να προστατευτούν όσοι δεν ξέρουν για την επόμενη χρονιά, καλό είναι να γράψουν οι παίχτες των διαφόρων ομάδων, ποιές ομάδες ήταν συνεπείς και ποιες όχι. Ανεξάρτητα από ποσά. Μόνο ως προς τη συνέπεια.
Σας εύχομαι του χρόνου καλύτερες μπασκετικές στέγες, τουλάχιστον σε ότι αφορά την ειλικρίνεια!!!!
Αυτούς που λυπάμαι περισσότερο είναι βέβαια τα παιδιά που ήρθαν από τον Αστέρα. Απλήρωτοι εκεί, απλήρωτοι κι εδώ. Του χρόνου καλό είναι να μην πάνε σε ομάδα γιατί μάλλον είναι γκαντέμηδες!!!! smiley.gif


Το θεμα δεν ειναι να βγουμε να πουμε ποιοι ειναι οι αφερεγγυοι.. Γτ να βγω εγω τωρα κ να το πω κ να φανω κακος..
Πρωτα πρωτα πρεπει να το καταλαβουν αυτοι. Δηλαδη αν η χρονια ειχε ευτυχη καταληξη κ μας εβρισκε στην 3η θεση κ του χρονου στην Β θα αλλαζε κατι??? Νομιζουν οτι θα μεναμε??? Νομιζουν οτι θα μεναμε να ακουσουμε τι θα μας ταζανε παλι???
Τι θα κερδιζανε??? Ασανσερ θα γινοταν η ομαδα... Εγω βγαινω κ τα λεω γτ ημουν δανεικος κ πλεον δεν εχω καμια σχεση με το συλλογο... Αλλα σου λεω απο πρωτο χερι οτι ολα τα παιδια ειναι ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΑ... Δεν εχουν μελλον μεχρι κ οι ακαδημιες διαλλημενες ειναι ζητημα να μετρουν 30 παιδακια... Κ στα λεει καποιος που ηταν τυχερος.. Μονο 3,5 μηνες εκατσα πιο πριν τα παιδια ειχαν περασει χειροτερα... Αυτο που καναμε ηταν ΑΘΛΟΣ κ παιζαμε για εμας γτ το γουσταρουμε κ οσο μπορουσαμε φτιαξαμε κ κλιμα κ το χαρηκαμε.. Οσο μας το επιτρεπανε οι καταστασεις...
magic32
και μονο η συγκριση μπαστουνη-προηγουμενου προπονητη σουρμενων ειναι αστεια
alpapamarin
Ο χρήστης με το ψευδώνυμο rookie (θα ήθελε να ήταν γιατί πλέον είναι μπαρουτοκαπνισμένος βετεράνος), έχει υποσχεθεί να βγει και να γράψει μετά το πέρας του πρωταθλήματος. Αν δεν το κάνει, θα τον εκθέσω ανεπανόρθωτα. Και ναι, αυτό είναι απειλή...
Basster
QUOTE(Swko10 @ May 4 2011, 17:54 ) *
Οταν ξαναμπηκατε στο παιχνιδι της ανοδου και αφου εφυγε ο Μουρη,ξαναεπεσαν καποα χρηματα για να αλλαξει κλιμα στην ομαδα και να φανει σουπερ ο δευτερος κοουτς που ουσιαστικα σας εφερε τα ιδια αποτελεσματα με τον πρωτο.

Ισως τωρα που τελειωσε η χρονια ειναι γενικοτερα καλη στιγμη να βγουν μερικα συμπερασματα.


Άμα είχε μείνει ο Μούρι μάλλον θα παλεύαμε να μείνουμε στην κατηγορία...

QUOTE(Χορευτης @ May 4 2011, 18:16 ) *
Δυστηχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα που αναφερει ο milf7.. Κ οσο κ να σου φαινεται περιεργο.. Απο αυτα που συζηταμε στις καφετεριες τις γειτονιας το συμπερασμα ειναι οτι ταξανε 2000αρα κ 3000αρα σε παιχτες κ τα παιδια πηρανε 200 ερω ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ!!!!! Δεν πληρωσανε ουτε τα παιδια που κανανε προπονητες στις ακαδημιες...
ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ...
ΟΥΤΕ ΕΝΑ HOT-DOG ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ..


Ευχαριστούμε...
milf_hunter#7
Μια χαρα απαντησε ο Χορευτης,με καλυπτουν να μην απανταω και εγω,οσο γιαυτα που εμαθες Σωτηρη μαλλον ηταν ψεματα. Οι προπονητες δεν ξερω τι επερναν και δεν με ενδιαφερει.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.