Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑΝΑ 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
leonkalf
Καλά, αυτό με τις γραμμές είναι για γέλια και ξέχασα να το αναφέρω.

Οι καινούργιες γραμμές, που μπήκαν πρόσφατα τον Σεπτέμβρη (σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς της Fiba), έχουν αρχίσει και σβήνονται στα Καμίνια!!!! Θύμισε γήπεδο ξέρω γω 20-30χρονών που έχουν αρχίσει και ξεφτίζουν οι γραμμές. Και εδώ μιλάμε για γραμμογράφηση 3 μηνών!!
ΓΚΑΛΗΣ
Γ.Α.Σ.Ε.

Νικάει και βλέπει παραμονή!-
http://wwwelefsinasbasket.blogspot.com/201...og-post_17.html
katestramenos
Καλησπερα.Θελω να συνεχισω τη κουβεντα λιγο για το κλειστο των Καμινιων,ισως να μην ειναι το συγκεκριμενο ποστ που πρεπει να τα γραψω αλλα βρηκα αφορμη τα σχολια των προηγουμενων.
Λοιπον.Εχω αγωνιστει τρεις(περιπου) σεζον στο συγκεκριμενο γηπεδο με την ομαδα του Πειραικου ΑΣ(πλεον Καστελλα ΑΣ) και εκτιμω οτι εχω μια πληρη αποψη για το τι συμβαινει.
1.Το προηγουμενο ταρταν το οποιο ηταν πλαστικο σε πρασινη αποχρωση ηταν λιωμενο,καμμενο,γρατζουνισμενο,ειχε κολλημενες τσιχλες και στα τελειωματα του ειχε αρκετα μπαλωματα.
2.Οι διαγραμμισεις ηταν εραστιτεχνικα" βαμμενες αλλα απολυτα ευδιακριτες και τα χρωματα που ειχαν επιλεξει ηταν τα σωστα ετσι ωστε οι αθλητες να μη μπερδευονται .Οι σημερινες χρωματικες αντιθεσεις σε συναρτηση με το τροπο που συνεχιζεται το ταρταν προς τη κερκιδα υποχρεωνουν συνεχως τους αθλητες να τρεχουν εξω απο τις μπασκετικες γραμμες .
3. Ο σημερινος ταπητας ειναι μια ψευτοδουλεια που καποιος "προλαβε" και εκανε περσυ το καλοκαιρι.Μαλιστα οι ομαδες που αγωνιζονται εκει εμειναν εκτος προπονησεων για περιπου 2 μηνες για να εκτελεσθει η ανακαινιση του γηπεδου..Το χρωμα ειναι απομιμιση παρκε και η επαφη με το παπουτσι ειναι ανυπαρκτη.
4. Οι διαγραμμισεις (οι προηγουμενες) προφανως και εχουν μπει με τη φιλοσοφια του παλιου ταρταν αλλα χωρις μελετη για το νεο υλικο το οποιο ειναι ενα πολυσυνθετικο πλαστικο και αγοραστηκε κατα πασα πιθανοτητα επειδη καποιος ειχε "δωρακι" απο το προμηθευτη....
5. Οι νεες διαγραμμισεις μπηκαν εν μια νυκτη για να προλαβουν οι ομαδες να παιξουν νομιμα στο πρωταθλημα αρα μη ζηταμε πολλα.Μαλιστα ο προπονητης του Φοινικα Αγιας Σοφιας ειχε προτεινει να βαλουν ολες οι ομαδες λεφτα για να παρουν χρωματα και διαφορα αλλα χρησιμα για τη συγκεκριμενη εργασια υλικα ετσι ωστε να προλαβουν τις ημερομηνιες.Ουτε που τους υπολογισαν...
6. Οι παλιες διαγραμμισεις των 6.25 σβηστηκαν με ιδιωτικη πρωτοβουλια του ανθρωπου μπαλαντερ απο το σωματειο των Κυριαρχων του κ.Ιωσηφ με διαλυτικο νιτρου ,σφουγγαρι και θλαση στον δεξι ωμο απο το τριψιμο.
7.Καθε φορα που εβρεχε μεχρι και την τρομερη περσινη ανακαινιση εβγαινε η Celine Dion στη κερκιδα και τραγουδουσε My heart will go on...Ελπιζω αυτο να εχει αλλαξει αν και για μενα φετος εμεινε αλλο ενα παιχνιδι στο γηπεδο αυτο(σημερα) και απο οτι δειχνει δε θα δουμε νερο...
8.Σφουγγαρισμα.ΠΟΤΕ. Η μπαλα σκουπιζεται ανα δυο φασεις οχι λογω ιδρωτα.Λογω σκονης.Τα χερια απο τη ντριπλα και τα παπουτσια γινονται ασπρα.
9. Αποδυτηρια.Το χαος.Βουλωμενα ντουζ ξεβιδωτοι παγκοι πορτες δε κλεινουν τουαλετες βρωμανε καζανακια αντιο ζωη, και ζεστο νερο κατα παραγγελια....
Αυτα και αλλα πολλα εχω δει και βλεπω στο γηπεδο των Καμινιων.
ΑΛΛΑ.Υπαρχει ενα μεγαλο αλλα που πιστευω το ξερουν ολοι απο τα Πειραικα σωματεια και δεν ασχολουνται πλεον.
Το γηπεδο δεν ανηκει στο δημο.Ανηκει στη υπηρεσια σχολικων κτιριων.Το γηπεδο στεγαζει εκατονταδες παιδια απο τα γυρω σχολεια και λειτουργει και ως σχολικο γυμναστηριο.Τα παιδακια ουτε ξερουν αλλα ουτε και "θελουν" να καταλαβουν τι σημαινει αθλητικος χωρος.Μα τα ιδια παπουτσια που τρεχουν στην αυλη μπαινουν μεσα και αλωνιζουν με την επιβλεψη ενος καθηγητη που αμη τι αλλο το τελευταιο που τον ενδιαφερει ειναι αν θα σκονιστει το γηπεδο.Η φθορα του ειναι φυσιολογικη. Καποτε ειχα ακουσει την λεξη "φιλοξενουμενος"
Αν ισχυει κατι τετοιο τοτε ολα αυτα που συζηταμε πρεπει να μπουν στο αρχειο και να συνεχισουμε ψαχνοντας αλλες λυσεις.
Να αναλωθουμε καλυτερα στο να ανοιξει παλι το παπαστρατειο η στο χωρο που δρομολογειται να κτιστει το πανεπιστημιο Πειραια να δημιουργηθει ενα νεο κλειστο.Μικρων προδιαγραφων.Δε μπορεις να κατακρινεις καποιον για το χωρο που εκεινος σε φιλοξενει.Αν ισχυει κατι τετοιο το ξαναλεω.
Προσωπικα εχω πειστει οτι θελημενα δε βαζουν παρκε και βαζουν απιστευτα υλικα γιατι ξερουν οτι θα εχουν χασουρα.Και οικονομικη αλλα και ποιοτικη.Το να χρησιμοποιουν παρκε παιδακια δημοτικου και γυμνασιου θεωρουν οτι ειναι υπερβολη.Κανουν τη δουλεια τους και ετσι.Μεγα λαθος αλλα ετσι πραττουν.
Ολα αυτα τα γραφω χωρις να εχω σκοπιμοτητα και ειναι σκεψεις-συμπερασματα απο οτι εχω δει ,ακουσει ,καταλαβει!Επισης σε οτι αναφερω αν κανω κατι λαθος θα χαρω καποιος να βγει να γραψει και να ξεκαθαρισει το τι ακριβως συμβαινει.
Καλο απογευμα.
Παντα φιλικα.
Αντωνακος Θεοδωρος

Υ.Σ Καλη επιτυχια σε ολους σημερα χωρις τραυματισμους.
Basster
Σούρμενα - Ελληνικό 50 - 54

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στο Ελληνικό, το δεύτερο στα Σούρμενα.
Η διαιτησία των Ζακεστίδη και Ουσταμπασίδη (και ειδικά ο δεύτερος θα έπρεπε να διαγραφεί και από τους καταλόγους διαιτησίας για κακοποίηση του αθλήματος) ήταν 80 - 20 υπέρ του Ελληνικού που ανέχονταν το βρώμικο παιχνίδι των παιχτών του Ελλληνικού (όπως τα νο 7 & 8 που έπαιζαν με αγκωνιές) και τους θεατρινισμούς τους ( όπως τα νο 7 & 4 που βουτούσαν αρκετά συχνά για να εκβιάσουν το φάουλ που φυσικά ο Ουσταμπασίδης σφύριζε αμέσως) και το παιχνίδι κρίθηκε τελικά σ'ένα λάθος από τον playmaker των Σουρμένων που του έκλεψε την μπάλα το νο 4 του Ελληνικού (αφού πρώτα βέβαια του είχε κάνει φάουλ που φυσικά δεν σφυρίχτηκε) και σκόραρε με λέι απ για να γίνει το σκόρ 49 -53 από 49 - 51.
CRAZYBOYY
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΓΑΣΕ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΣΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ,ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ.ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.
leonkalf
Όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε κάνοντας κλικ εδώ

Τράχωνες, Ελληνικό και Αρμενική οδηγούν την κούρσα. Οι Τράχωνες πήραν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, ότι κι αν γίνει στην επόμενη τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου (μετά την διακοπή των 3 εβδομάδων που ακολουθεί).

Η επόμενη αγωνιστική θα γίνει στις 7 Ιανουαρίου.
Swko10
Σουπερ το πρωταθλημα φετος....Θα ζορισει πολυ η τριτη θεση και προβλεψεις ειναο δυσκολες...

Οσο για την ομαδα μου,χθες παιξαμε λιγο πιο εξυπνα εκμεταλευομενοι ταχυτητα και εκρηξη και πηραμε ευκολα τη νικη με τη δυνατοτητα να παιξει ολη η ομαδα,

Κριμα για την ομαδα της Νικαιας για τα πολλα προβληματα που την κανουν φαβορι για τη Δ',κριμα και για την κατηγορια που υπαρχουν τοσο αδιαθλητικοι παιχτες,καθως σε τρεις περιπτωσεις δοθηκαν αδιαθλητικα φαουλ.Με τη θερμοκρασια στους 5 βαθμους ειμασταν τυχεροι που δεν ειχαμε σοβαροτερους τραυματισμους.

Για συμπεριφορες και αντιδρασεις δεν το συζητω καν,καθως και εμεις εχουμε τη δικη μας καμπουρα και δε μπορω να κατακρινω την αντιστοιχη του Πανεαπολικου,οσο δικιο και αν εχει η ομαδα μου.

Τελειωνοντας δε μπορουμε να κρυψουμε τη χαρα μας,για τον πρωτο ποντο του 14χρονου πιτσιρικα μας,που ειναι ο πρωτος που προερχεται απο τις ακαδημιες μας,που στο δευτερο χρονο παρουσιας τους,καταφεραν και οδηγησαν ενα παιχτη να μπορει να στεκεται εστω και για 5 λεπτα σε αγωνα της αντρικης,και να ειμαστε ολοι αισιοδοξοι,οτι οι κοποι του συλλογου θα φανουν σε 3-4 χρονια και η ομαδα θα εχει τα δικα της ταλεντακια,με τη γραμματεα της ομαδας να αξιζει τα ευσημα καθως ασχολειται για μινι,παμπαιδες και παιδες ολες τις ημερες της εβδομαδας,και παρολη την ελλειψη χρηματων και αλλων διευκολυνσεων,η ευαισθησια πανω στις ακαδημιες ειναι παρα πολυ μεγαλη,ισως και μεγαλυτερη απο την αντρικη(κατι που ετσι θα πρεπει να γινεται),και η ανταγωνιστικοτητα στα ορια του Μοσχατου ολο και αυξανεται.

45 Παιδακια για ακαδημιες με παροντες γονεις διοικηση,γιατρους και εφορους,ειναι παρα πολυ συμμαζεμενη δουλεια.

Καλες γιορτρες,και ελπιζω ο Αη Γιαννης σε 20 μερες,να μας φερει στη τριτη θεση και να μας ξεχασει εκει...
alpapamarin
Σούρμενα-Ελληνικό : 50 - 54

Το παιχνίδι της Παρασκευής ανάμεσα στα δύο σωματεία της πόλης του Ελληνικού, ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και πιστεύω ότι παρόλο το χαμηλό σκόρ, οι 100, περίπου, θεατές το χάρηκαν.

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα παραπάνω κόσμο στο γήπεδο. Όπως έχει τονίσει και ο φίλος Leonkalf, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ψυχολογία των αθλητών, να γεμίζουν τα γήπεδα. Το χαιρόμαστε νομίζω όλοι περισσότερο. Θα περιμένω στο δεύτερο γύρο μεγαλύτερη προσέλευση, όχι μόνο στο παιχνίδι με τα Σούρμενα. Και γιατί όχι, να σπάσει το ρεκόρ προσέλευσης των 350 ατόμων που είχε λάβει χώρα στον "τελικό" με την Αρμενική, τον Μάιο του 2009.

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, τα Σούρμενα ήταν μπροστά με ενέργειες του Ευστρατίου. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι και με μπροστάρηδες τους Ιντζελέρ και Ζηνέλη καταφέραμε να χτίσουμε μια μικρή, αλλά σημαντική διαφορά. Σημαντικός για την εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν ο τραυματισμός του Πετς, καθώς αποδυνάμωσε το inside game των Σουρμένω. Καθώς εξελισσόταν το δεύτερο δεκάλεπτο, δεν μπορούσαμε να ξεφύγουμε με μεγαλύτερες διαφορές από τους 6-8 πόντους, καθώς ο Κάρδαρης ήταν ζεστός και με δικές του φάσεις κρατούσε τα Σούρμενα κοντά. Το ημίχονο έκλεισε με εμάς προηγούμενους με 9 πόντους (30-39).

Τα πρώτα πέντε λεπτά του τρίτου δεκαλέπτου είχαν πάθος-ένταση και πολλές μάχες αλλά ελάχιστες εύστοχες προσπάθειες. Ήταν εύλογο βέβαια, καθώς και οι ομάδες κουράστηκαν αλλά και οι άμυνες έσφιξαν ακόμα περισσότερο. Με πρωταγωνιστή τον Τσιμπιράκη που πήρε και έβαλε, κρίσιμες προσπάθειες ξεφύγαμε με 14 πόντους προς το τέλος του δεκάλεπτου, αλλά από ασυννενοησία δεχτήκαμε ένα τρίποντο στην τελευταία φάση και στο 30' το σκορ ήταν 37-48. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν είμασταν καλοί, ενώ αντίστοιχα τα Σούρμενα ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους. Κάναμε λάθη ενώ είμασταν αρκετά άστοχοι επιθετικά. Παρόλο που συντηρούσαμε μια διαφορά γύρω στους 10 πόντους δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι και όταν σε δύο σερί φάσεις δεχτήκαμε τρίποντα από τους Ευστρατίου και Κουτσαύτη και το ματς πήγε στους 4 πόντους. Τα Σούρμενα πλησίασαν και στους 2 πόντους και είχαν και επίθεση που θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν ή να προσπεράσουν. Σημαντικό ήταν το κλέψιμο του Λιοφάγου περί τα δύο λεπτά πριν από το τέλος που μας πήγε πάλι στους 4 πόντους διαφορά. Από εκεί και πέρα οι άμυνες δέσποζαν, και οι ομάδες σκόραραν μόνο με ελεύθερες βολές, με εμάς να επικρατούμε τελικά με 50-54.

Το παιχνίδι για μένα κρίθηκε από τέσσερειςς λόγους : α) Τα πολλά επιθετικά ρημπάουντ που πήραμε, β) Το κλέψιμο του Λιοφάγου στο τέλος του παιχνιδιού, γ) Την μεγάλη συνεισφορά των πιτσιρικάδων μας στο παιχνίδι της ομάδας και δ) Την αστοχία των Σουρμένων σε μακρινά σουτ.

Η διαιτησία των Ουσταμπασίδη-Λάτση έκανε λάθη και θα πρέπει να παραδεχθώ ότι σε δύο φάσεις που θυμάμαι αδικήθηκαν τα Σούρμενα. Δεν νομίζω όμως ότι επηρέασε την τελική έκβαση.

Η συμπεριφορά παικτών-προπονητών-παραγόντων και από τις δύο ομάδες ήταν άψογη!

Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλλαν έτσι ώστε να μην φανεί η απουσία μου στους τελευταίους αγώνες της ομάδας.

Να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους τους συμφορουμίτες με υγεία και πολλά χαμόγελα γι'αυτούς και τις οικογένειές τους.






petran777
ΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ - ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ 57-61

3 συνεχομενη ηττα για την ομαδα μου αλλα αυτη τη φορα με χαμογελα απεναντι στην με διαφορα καλυτερη ομαδα της κατηγοριας.
Το παιχνιδι ηταν ντερμπυ καθ'ολη τη διαρκεια του και πιστευω οτι ο κοσμος που παρεβρεθηκε στο κλειστο των Καμινιων εφυγε χορτατος.
Πολυ καλα διαβασμενες και οι 2 ομαδες με προσαρμοσμενες αμυνες στα ατου της καθεμιας εκατεροθεν κατι που δικαιολογει το σχετικα μικρο σκορ για το επιπεδο του μπασκετ που παιχτηκε.
Συγχαρητηρια στην ομαδα των Τραχωνων για το πολυ καλο συνολο που εχουν χτισει και δικαια βρισκονται στην κορυφη της βαθμολογιας.

Ελπιζω η εμφανιση της Παρασκευης να ειναι ενα νεο ξεκινημα για εμας και θεωρω οτι αν καταφερουμε να παρουσιαζουμε την ιδια θεληση και παθος για τη νικη καθε αγωνιστικη, θα φτασουμε στο στοχο που εχουμε φετος.

Καλες γιορτες ευχομαι σε ολους και με υγεια!!!

Με σεβασμο,

Νο.9 ΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ
Basster
QUOTE(alpapamarin @ Dec 19 2010, 18:59 ) *
Σημαντικό ήταν το κλέψιμο του Λιοφάγου περί τα δύο λεπτά πριν από το τέλος που μας πήγε πάλι στους 4 πόντους διαφορά.


Η κλωτσιά του Λιοφάγου στο χέρι του Ευστρατίου όταν ήταν πεσμένος στο παρκέ ήταν πιο σημαντική...
Και δεν δόθηκε αντιαθλητικό...
Για αυτό και μπήκε ο δεύτερος playmaker κι εγινε το "λάθος" που πρώτα ήταν, πάλι, φάουλ του Λιοφάγου...
Άμα αυτό δεν επηρρέασε την έκβαση του αγώνα τι να πω...
Swko10
Ετοιμαζεται ενα πολυ ενδιαφερον ποστ στο σαιτ του Λεοντα.

70 σκορερς.Οι 5 πρωτοι απο καθε συλλογο.
42 καυτοι σουτερ τριων ποντων.Οι τρεις πρωτοι απο καθε συλλογο.
Οι πιο παραγωγικη δωδεκαδα
Τα δωδεκα πιο καυτα χερια απο τα 6,75.
Η βαθμολογια με βαση τις διαφορες ποντων.
Συνολικη διαθεση για οποιον ενδιαφερομενο οι συνολικοι ποντοι απο καθε παιχτη ακομα και οι συμμετοχες απο την αρχη της σεζον για καθε ομαδα.

Και αλλες ενδιαφερουσες παρατηρησεις που θα τραβηξουν το ενδιαφερον παιχτων και προπονητων,για να γινει μια αρχη για το τι συνεβει στην Γ' Εσκανα στον πρωτο γυρο και να βγουν τα πρωτα συμπερασματα για ομαδες και παιχτες...

Η καταμετρηση ολοκληρωθηκε,οι αρκετες ωρες που σπαταληθηκαν για κατι που ολοι αγαπαμε,πιστευουμε οτι θα τραβηξει το ενδιαφερον και την προσοχη πολλων...

Συντομα θα ειναι ανεβασμενο στο φορουμ του Λεοντα,ανοιχτο προς ολους,με αποδεκτα τα σχολεια και περεταιρω αναλυσεις απο ολους και για ολα...

Καλες γιορτες να χουμε...
alpapamarin
Να δώσω συγχαρητήρια για την καλή δουλειά που λαμβάνει χώρα στο Μοσχάτο σε όλα τα επίπεδα, και σε όλα τα τμήματα.

Σας εύχομαι ειλικρινά να παραμείνετε ένα υγιές σωματείο και γιατί όχι, να γίνετε και η πρώτη ομάδα της πόλης σας.
Swko10
Να σαι καλα φιλε μου.

Με τον κοπο και την αγαπη μας για την ομαδα προσπαθουμε και εντος και εκτος των γραμμων για το καλυτερο.

Η παρεα μας ειναι ανοιχτη και οσοι πιστοι προσερχονται...Μακαρι οι προσδοκιες και οι φιλοδοξιες μας να πειτευχθουν,και να συναντησουν αντιστοιχα φιλοδοξα και καλα παιδια τα οποια ειναι καλοδεχουμενα για να γινουν μελη του συλογου μας.

Οσο για το παραπανω,με το που διορθωθει το μικρο προβλημα με τον σερβερ,ενα πολυ καλο,και ενδιαφερον ποστ,θα ειναι στη διαθεση ολων μας.

Παιρνοντας μια προγευση,μεσα στην τριαδα των πρωτων σκορερς,συνανταμε παιχτες ομαδων,απο την αρχη,απο τη μεση και απο το τελος του βαθμολογικου πινακα....

Κυριολεκτικα εχει παρα πολυ μεγαλο ενδιαφερον η αναλυση.

Τα περισοτερα στο αρθρο ποy θα αναρτηθει στο φορουμ του σαιτ της ομαδας μου...
kostas23
QUOTE (Swko10 @ Dec 21 2010, 14:33 ) *
Ετοιμαζεται ενα πολυ ενδιαφερον ποστ στο σαιτ του Λεοντα.

70 σκορερς.Οι 5 πρωτοι απο καθε συλλογο.
42 καυτοι σουτερ τριων ποντων.Οι τρεις πρωτοι απο καθε συλλογο.
Οι πιο παραγωγικη δωδεκαδα
Τα δωδεκα πιο καυτα χερια απο τα 6,75.
Η βαθμολογια με βαση τις διαφορες ποντων.
Συνολικη διαθεση για οποιον ενδιαφερομενο οι συνολικοι ποντοι απο καθε παιχτη ακομα και οι συμμετοχες απο την αρχη της σεζον για καθε ομαδα.

Και αλλες ενδιαφερουσες παρατηρησεις που θα τραβηξουν το ενδιαφερον παιχτων και προπονητων,για να γινει μια αρχη για το τι συνεβει στην Γ' Εσκανα στον πρωτο γυρο και να βγουν τα πρωτα συμπερασματα για ομαδες και παιχτες...

Η καταμετρηση ολοκληρωθηκε,οι αρκετες ωρες που σπαταληθηκαν για κατι που ολοι αγαπαμε,πιστευουμε οτι θα τραβηξει το ενδιαφερον και την προσοχη πολλων...

Συντομα θα ειναι ανεβασμενο στο φορουμ του Λεοντα,ανοιχτο προς ολους,με αποδεκτα τα σχολεια και περεταιρω αναλυσεις απο ολους και για ολα...

Καλες γιορτες να χουμε...




θα ηθελα να ακουσω αποψεις για τους καλυτερους μικρους της κατηγοριας τουλαχιστον απο αυτα που ειδαμε στον πρωτο γυρο???
ΓΚΑΛΗΣ
Γ.Α.Σ.Ε.

Τον καταδίκασε η Ν. Σμύρνη!-
http://wwwelefsinasbasket.blogspot.com/201...og-post_19.html
castle7
Μπράβο ρε Swko σε σένα αλλά και στην ομάδα σου.
Τέτοιες ενέργειες δείχνουν πόσο αγαπάνε κάποιοι αυτό που κάνουν
Πιστεύω ότι ξεχωρίζει ο Λέοντας όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω απο αυτό και με το site του αλλά και με αυτά που κάνει και δείχνει οτι έχουν όρεξη για δουλειά οι άνθρωποί του για να πάνε όσο ψηλότερα γίνεται. Κάτι που όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να συμβεί.



QUOTE(Swko10 @ Dec 21 2010, 15:33 ) *
Ετοιμαζεται ενα πολυ ενδιαφερον ποστ στο σαιτ του Λεοντα.

70 σκορερς.Οι 5 πρωτοι απο καθε συλλογο.
42 καυτοι σουτερ τριων ποντων.Οι τρεις πρωτοι απο καθε συλλογο.
Οι πιο παραγωγικη δωδεκαδα
Τα δωδεκα πιο καυτα χερια απο τα 6,75.
Η βαθμολογια με βαση τις διαφορες ποντων.
Συνολικη διαθεση για οποιον ενδιαφερομενο οι συνολικοι ποντοι απο καθε παιχτη ακομα και οι συμμετοχες απο την αρχη της σεζον για καθε ομαδα.

Και αλλες ενδιαφερουσες παρατηρησεις που θα τραβηξουν το ενδιαφερον παιχτων και προπονητων,για να γινει μια αρχη για το τι συνεβει στην Γ' Εσκανα στον πρωτο γυρο και να βγουν τα πρωτα συμπερασματα για ομαδες και παιχτες...

Η καταμετρηση ολοκληρωθηκε,οι αρκετες ωρες που σπαταληθηκαν για κατι που ολοι αγαπαμε,πιστευουμε οτι θα τραβηξει το ενδιαφερον και την προσοχη πολλων...

Συντομα θα ειναι ανεβασμενο στο φορουμ του Λεοντα,ανοιχτο προς ολους,με αποδεκτα τα σχολεια και περεταιρω αναλυσεις απο ολους και για ολα...

Καλες γιορτες να χουμε...

Swko10
QUOTE(castle7 @ Dec 22 2010, 13:34 ) *
Μπράβο ρε Swko σε σένα αλλά και στην ομάδα σου.
Τέτοιες ενέργειες δείχνουν πόσο αγαπάνε κάποιοι αυτό που κάνουν
Πιστεύω ότι ξεχωρίζει ο Λέοντας όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω απο αυτό και με το site του αλλά και με αυτά που κάνει και δείχνει οτι έχουν όρεξη για δουλειά οι άνθρωποί του για να πάνε όσο ψηλότερα γίνεται. Κάτι που όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να συμβεί.


Σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια.

Ελπιζουμε να γινουν ακομα καλυτερα βλεποντας το περιεχομενο του ποστ.

Ολα τα παραπανω θα ναι στη διαθεση ολων,χωρις υπερβολες,κλιμακες η σκιτσα και τρελες αναλυσεις με λιτο και σαφες περιεχομενο και πρωταγωνιστες τους παιχτες και τις ομαδες τους.

Ολα αυτα θα ανεβαινουν σιγα σιγα και πιστευω οτι αυριο μεχρι το μεσημερακι θα υπαρχει οτι χρειαζεται,ωστε περα απο την εικονα του καθενα για τις ομαδες της κατηγοριας,να εχει και μια αντικειμενικη εικονα με βαση τις επιδοσεις ολων...

Και παλι πολλα ευχαριστω για τα καλα σας λογια για το συλογο μας...
Swko10
Το πρωτο σκελος ειναι στη διαθεση ολων.Αργα το βραδυ η νωρις το πρωι το δευτερο σκελος θα ειναι στη διαθεση ολων...


Λιγο πιο κατω αναφερω το σαιτ της ομαδας μου...

Αμεσο λινκ για το αρθρο ειναι το επομενο

http://www.asleon.org/forum/viewtopic.php?f=28&t=20

Καλη αναγνωση και ερχεται και συνεχεια...
petran777
QUOTE(Swko10 @ Dec 22 2010, 19:37 ) *
Το πρωτο σκελος ειναι στη διαθεση ολων.Αργα το βραδυ η νωρις το πρωι το δευτερο σκελος θα ειναι στη διαθεση ολων...


Λιγο πιο κατω αναφερω το σαιτ της ομαδας μου...

Αμεσο λινκ για το αρθρο ειναι το επομενο

http://www.asleon.org/forum/viewtopic.php?f=28&t=20

Καλη αναγνωση και ερχεται και συνεχεια...


Πολυ καλη δουλεια..!!Συγχαρητηρια σε ολους οσους εργαστηκαν για να βγει αυτο το πολυ καλο αποτελεσμα!
Συνεχιστε τη καλη δουλεια και θα τα πουμε κι απο κοντα με το νεο εττος...

Καλες Γιορτες
POWER_KF
QUOTE(Swko10 @ Dec 22 2010, 19:37 ) *
Το πρωτο σκελος ειναι στη διαθεση ολων.Αργα το βραδυ η νωρις το πρωι το δευτερο σκελος θα ειναι στη διαθεση ολων...

http://www.asleon.org/forum/viewtopic.php?f=28&t=20

Καλη αναγνωση και ερχεται και συνεχεια...



Πάρα πολύ καλή δουλειά.... Ελπίζω τα παιδιά στο AtticaBasket να τη δουν και να ανοίξει καμιά πόρτα συμπληρωματικής απασχόλησης (Υπάρχει και ο Leon σαν μέσο....).
Εύχομαι σε εσένα και την ομάδα σου τα καλύτερα για τον δεύτερο γύρο, χωρίς τραυματισμούς και σε ότι αφορά την άνοδο, αν αποτελεί στόχο σας να τον πετύχετε χωρίς θυσίες.
Εύχομαι επίσης σε όλο τον κόσμο μπασκετικό και μη, να οπλιστεί με υπομονή για τα δύσκολα που έρχονται και να ξεσκάσει λίγο τώρα τις γιορτές ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον.
Τέλος, εύχομαι η πολύπαθη ΕΣΚΑΝΑ να βρει τον χαμένο δρόμο της το '11 και να ανακτήσει τη χαμένη σοβαρότητά της. Νομίζω ότι είναι καθήκον όλων όσων σχετίζονται με το χώρο να βάλουν το λιθαράκι τους για να συνεχίσουμε να βλέπουμε ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ αλλά ΚΑΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!
Καλές γιορτές σε όλους και όποιος ξέρει για κανένα φιλικό μέσα στις γιορτές ας το γράψει μην πάθουμε και κανένα σύνδρομο στέρησης!!!!!
tromos
Χρονια πολλα καλα χριστουγεννα σε ολους!!!
Πολυ καλα ολα αυτα που εφτιαξε ο Λεων αλλα εχει και λαθη....στους σκορερς!!!!
Καλη χρονια να εχουμε.....
Swko10
Η καταμετρηση εγινε με βαση το attika...οτι λαθος εχει εκει,εγινε και στο αρθρο...

Ελπιζω παντως να ναι μικρη η αποκλιση.

χρονια πολλα σε ολους
tromos
QUOTE(Swko10 @ Dec 27 2010, 01:34 ) *
Η καταμετρηση εγινε με βαση το attika...οτι λαθος εχει εκει,εγινε και στο αρθρο...

Ελπιζω παντως να ναι μικρη η αποκλιση.

χρονια πολλα σε ολους

Δεν ειπα οτι το εχεις κανει επιτηδες απλα το ανεφερα,στο αττικα ειναι σωστο γιαθτο στο ειπα....δεν πειραζει καλυτερα κρυβεις αυτον τον παικτη και δεν θα τον ξερουν οι αλλοι....
Swko10
Χρονια πολλα και καθε χαρα σε ολους...

Ευχομαι ο Λεοντας να ειναι σαν το νεο ετος και να μπει σε ολους σας με χαρα για το δευτερο γυρο...

Καλη πρωτοχρονια να χουμε και πανω απ ολα υγεια
leonkalf
Καλή χρονιά σε όλους και καλή δύναμη!

Την Παρασκευή ξεκινάει πάλι το πρωτάθλημα. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:


1ο ΚΓΔ Νικαίας 21.30 ΕΑ Νικαίας – Πειραϊκός

Κλ. Καμινίων 20.30 Προφ. Ηλίας – Παννεαπολικός

Κλ. Σαλαμίνας 21.15 Τελαμώνας – Γλυφάδα

Κλ. Ελληνικού 21.30 Ελληνικό – Εν. Αρμενίων

Κλ. Ν. Σμύρνης 21.45 Ν. Σμύρνης – Σούρμενα

Κλ. Αλίμου 21.45 Τραχωνες – ΓΑΣΕ

Κλ. Μοσχάτου 21.30 Λέων Μοσχ. – Καστέλλα
POWER_KF
Για να αρχίσουμε πάλι να ζεστάνουμε το forum. Μετά από τις τυπικές ευχές ας πάμε στη μάχη των προγνωστικών.
Νέα χρονιά, μίνι προετοιμασία, ελπίζουμε να δούμε ακόμη καλύτερες τις ομάδες. Ξεκινώ προβλέψεις χωρίς να ξέρω τι έχει μεσολαβήσει στις ομάδες τις τελευταίες 15 μέρες. Πάντως η πρώτη αγωνιστική μετά τις γιορτές συνήθως κρύβει εκπλήξεις....

ΕΑ Νικαίας – Πειραϊκός. 1 - Πιστεύω στην έδρα της Νίκαιαςς αν και θεωρώ τον Πειραϊκό ομάδα ανόδου.
Προφ. Ηλίας – Παννεαπολικός 1 - Χωρίς περιθώρια για απώλειες του Προφήτη έναντι του καταδιακασμένου Παννεαπολικού
Τελαμώνας – Γλυφάδα 1 - Εύκολο λογικά βράδυ για τον Τελαμώνα
Ελληνικό – Εν. Αρμενίων 2 - Η Αρμενική πρέπει να πάρει ένα διπλό από διεκδικητή ανόδου.
Ν. Σμύρνης – Σούρμενα 2 - Επίσης και τα Σούρμενα πρέπει να κερδίσουν αν θέλουν να βλέπουν άνοδο
Τραχωνες – ΓΑΣΕ 1 - Εύκολος Άσσος
Λέων Μοσχ. – Καστέλλα 1 - Ωραίο ντέρμπι που βλέπω να το κερδίζει η έδρα. Κατά τη γνώμη μου το πλέον ενδιαφέρον μάτς μαζί με αυτό του Ελληνικού (μεταξύ μας σε ένα από τα δύο με βλέπω την Παρασκευή.....)
petran777
Καλη χρονια στους μπασκετικους φιλους,

Επανεκκινηση του πρωταθληματος μας αυτη τη Παρασκευη με την τελευταια αγωνιστικη του α' γυρου. Πολυ ησυχια εχει πεσει στο forum, μαλλον τα μελομακαρονα και οι κουραμπιεδες ακομα δεν εχουν χονευτει.... smiley.gif

Στα προγνωστικα...

ΕΑ Νικαίας – Πειραϊκός 1
Σε ενα πανομοιοτυπο στυλ παιχνιδιου και οι δυο ομαδες θεωρω οτι θα επικρατησει η γηπεδουχος στο δυσκολο αγωνιστικο χωρο του Σελεπιτσαρη.

Προφ. Ηλίας – Παννεαπολικός 1
Με την εικονα που παρουσιαζει ο Παννεαπολικος ευκολα ή δυσκολα θα επικρατησει ο Προφητης.

Τελαμώνας – Γλυφάδα 1
Θα το παλεψει η Γλυφαδα αλλα ο Τελαμωνας και καλυτερη ομαδα αλλα και πολυ δυνατος παραδοσιακα στην εδρα του.

Ελληνικό – Εν. Αρμενίων 1
Καλυτερη ομαδα το Ελληνικο θα πρεπει να κανει υπερβαση η Αρμενικη για να παρει το ροζ.

Ν. Σμύρνης – Σούρμενα 1
Ντερμπακι στο Αρτακης, δινω προβαδισμα στη γηπεδουχο που ειναι πιο εξοικειωμενη στα δυσκολα στεφανια του 'ιστορικου' γηπεδου.

Τραχωνες – ΓΑΣΕ 1
Το τρενο εχει σφυριξει ηδη για τη Β', τεραστια διαφορα δυναμικοτητας των δυο ομαδων...+15

Λέων Μοσχ. – Καστέλλα 2
Δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα για εμας που μετα απο το αρνητικο σερι των τελευταιων παιχνιδιων θελουμε το ροζ για να συνεχισουμε να ελπιζουμε. Φυσικα προβλεπεται ντερμπαρα οπως καθε ματς μας με Λεοντα.


Με σεβασμο,
Νο.9 ΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ
Swko10
Καλη χρονια και καθε προσωπικη ευτυχια στον καθενα με υγεια πανω απ ολα.

Ας κανουμε κατι που γουσταρουμε πολυ εκτος απ το να παιζουμε μπασκετακι..

ΕΑ Νικαίας – Πειραϊκός 1.
Καπου στον ασσο βλεπω και εγω το ματσακι.Η συναμη στο ζορικο πλαστικο της Νικαιας θα κερδισει την ταχυτητα


Προφ. Ηλίας – Παννεαπολικός 1
Πολυ ευκολος ασσος,ο Παννεαπολικος διχασμενος ειναι καταδικασμενος

Τελαμώνας – Γλυφάδα 2
Νομιζω οτι η καλη αμυνα της Γλυφαδας δεν θα ζοριστει στον εναν και μοναδικο πλεον καλο παιχτη που εχει απομεινει στον Τελαμωνα,και εστω με ζορι και ξυλο,θα το παρει το ματσακι

Ελληνικό – Εν. Αρμενίων 1
Ξερω οτι η Αρμενικη ειχε ελαχιστες προπονησεις στη διακοπη,σε αντιθεση με την σουπερ οργανωμενη ομαδα του Ελληνικου,που θεωρω οτι θα επιστρεψει σε αυτον τον γυρο ακομα πιο δυνατη


Ν. Σμύρνης – Σούρμενα 2.
Τα Σουρμενα θα παλεψουν για την ανοδο φετος και γι αυτο θα το καθαρισουν αυτο το ματσακι οσο αποτελεσματικη και αν ειναι η Ν.Σμυρνη στην εδρα της.


Τραχωνες – ΓΑΣΕ
Ενας ευκολος ασσος στην ομαδα που με την σταση της στον δευτερο γυρο θα κρινει την τριτη θεση και τον υποβιβασμο.

Λέων Μοσχ. – Καστέλλα 2
Η Καστελλα και με 2 προπονησεις θα ναι πιο ετοιμη απο εμας που με το ζορι θα κατεβασουμε 10 αδα καθως οι διακοπες δεν τελειωσαν για τους περισσοτερους που ''δυστυχως'' οι εργασιες τους,τους εδωσαν την ευχαιρια να απουσιασουν αρκετες μερες απ την Αθηνα.

Καλη αγωνιστικη να χουμε...
traxonas
Τραχωνες - ΓΑΣΕ 83 - 55 (44-24)

Με το δεξι μπηκε η νεα χρονια για την ομαδα μας.
Παιξαμε αρκετα καλο και θεαματικο μπασκετ, μεχρι ενα σημειο, και παροτι τα σουτ γενικα δεν μπαινανε,
βαλαμε αρκετα απο αιφνιδιασμους και δευτερες επιθεσεις απο επιθετικα ριμπαουντ.
Συγχαρητηρια σ'ολα τα παιδια για την εμφανιση και την συγκομιδη των 12 νικων στον πρωτο γυρο.
Ακολουθουν δυο απο τα πιο δυσκολα και καθοριστικα ντερμπι,με Σουρμενα εντος και Αρμενικη εκτος, που θα κρινουν
πολλα για τη συνεχεια.
Η ομαδα της Ελευσινας κατεβηκε στον Αλιμο με εννεα παικτες, δεν ξερω τι μπορει να σημαινει αυτο.

ΥΓ. Φιλε swko, απαντωντας στο σχολιο σου, η σταση μας στο β' γυρο θα ειναι η ιδια με τον πρωτο δηλ. προσπαθεια
μονο για νικη σε καθε αγωνα. Το ιδιο νομιζω οτι επιδιωκει καθε ομαδα που εχει στοχους . Νασαι σιγουρος οτι δεν εχουμε δημιουργησει ουτε ''υποχρεωσεις'' ουτε ''οφειλομενα'' με καμια ομαδα. Παιζουμε μονο για την παρτι μας.
leonkalf
Χθες στο Μοσχάτο έγινε ένα αρκετά ενδιαφέρον ματς, ανάμεσα σε 2 ομάδες που κυνήγησαν ως το τέλος τη νίκη που ήταν και για τους 2 εξίσου σημαντική.

Το παιχνίδι καθόλη τη διάρκεια ήταν πολύ κλειστό, καμία ομάδα δεν πήρε σημαντική διαφορά και κρίθηκε στην εκπνοή με εύστοχο σουτ της Καστέλλας. Τελικό αποτέλεσμα 57-58

Στα 15'' ο Λέων προηγήθηκε 57-56 με εύστοχο layup του Λουκή, μετά από επαναφορά της μπάλας από τα πλάγια και καλά εκτελεσμένο σύστημα, μετά από time out του Λέων. Στην επίθεση της Καστέλλας, ο Λουκής έκλεψε τη μπάλα λίγο έξω από τη ρακέτα του Λέων πέφτοντας στο παρκέ, εκεί την έπιασε μαζί με παίκτη της Καστέλλας και δόθηκε "jumpball", με χρόνο 3.5'' για τη λήξη και την κατοχή στην Καστέλλα κάτω από καλάθι. Time-out από Καστέλλα, και στη συνέχεια η επαναφορά της μπάλας πήγε στον "μικρό" #13, ο οποίος μάλλον δε το περίμενε, έδειξε να πανικοβάλλεται και έδωσε τη μπάλα, αφού προηγουμένως πρέπει να έκανε βήματα πάνω στην ταραχή του, στον Ρίπη ο οποίος ήταν περίπου στα 6μ. γυρισμένος με πλάτη στο καλάθι, γύρισε προς το καλάθι πετώντας τη μπάλα με μεγάλη καμπύλη και αυτή μπήκε στο καλάθι (εντός χρόνου).

Περίμενα την Καστέλλα καλύτερη είναι η αλήθεια. Έχει καλούς παίκτες, όχι όμως αρκετές εναλλακτικές λύσεις. Ειδικά μέσα στο καλάθι έχει ουσιαστικά 2 παίκτες (Ρίπη, Φιλοσίδη). Το ίτι κέρδισε χθες ήταν μεγάλη επιτυχία, όπως πήγε το παιχνίδι και τέτοιες νίκες σίγουρα σου δίνουν αέρα για να συνεχίσεις κι αν πάρει μια ομάδα φόρα μπορεί και να μη σταματήσει. Καταλύτης πιστεύω στη νίκη της, ήταν οι 10π. του Λινάρδου, ο οποίος βρήκε χώρους και διαδρόμους στην άμυνα του Λέων που οι υπόλοιποι δεν βρήκαν.

Ο Λέων έπαιξε καλή άμυνα στα ατού της Καστέλλας, έφερε το ματς αμυντικά όπως ήθελε όμως επιθετικά δεν έκανε ένα ξέσπασμα που θεωρώ ότι θα έδινε και τη νίκη. Τρίποντα που άλλες φορές μπαίνουν, παρότι χθες βγήκαν από τις κινήσεις ελεύθερα δεν μπήκαν, συν το ότι μέσα στο καλάθι δεν πήρε τους πόντους που περίμενε.
Και αν δεν καθαρίζεις ένα παιχνίδι και πας στο ρίσκο της τελευταίας ζαριάς.. έτσι είναι. Μπορεί να πληγωθείς.. και τέτοιες ήττες πονάνε.


Πάντως τέτοια παιχνίδια είναι όμορφα να τα βλέπει ο κόσμος, θεωρώ ότι και οι 2 ομάδες έδειξαν πράγματα, είχαν ένα αγωνιστικό προσανατολισμό και η δουλειά των προπονητών έχει αρχίσει να φαίνεται. Κρίμα που χθες δεν ήρθε αρκετός κόσμος να δει το παιχνίδι.


Με την έως τώρα κατάσταση στους μνηστήρες της 3ης θέσης, που είναι πολλοί, κανείς δεν πρέπει να απογοητεύετε. 3 ομάδες (Σούρμενα, Καστέλλα, Αρμενική) ισοβαθμούν στην 3η θέση με 8νίκες-5ήττες και από πίσω άλλες 3 ομάδες (Πειραϊκός,Ν.Σμύρνη, Λέων) με 7-6.
6 ομάδες με διαφορά +/- 1β.

Οπότε ούτε η Καστέλλα έχει περιθώρια για πανηγυρισμούς, ούτε ο Λέων για κλάμματα. Ξεκινάει ο 2ος γύρος την ερχόμενη βδομάδα, 13 παιχνίδια απομένουν... έχει πολύ ψωμί ακόμα. Κάποιες από αυτές τις 6 ομάδες που δείχνουν να διεκδικούν την 3η προνομιούχο θέση (γιατί οι 2 πρώτοι έχουν νομίζω κριθεί από χθες, Τράχωνες και Ελληνικό θεωρώ ότι θα είναι στην Β' του χρόνου) μπορεί να βρεθούν να παλεύουν στο τέλος για να μην πέσουν, είδικά αν πέσουν πάνω από 4 ομάδες (ανάλογα με την πορεία των ομάδων της εσκανα στην Γ' εθνική, όπου είναι και φέτος ζόρικα τα πράγματα).

Οπότε, δουλειά/προπόνηση και καλό Β' γύρο!
Προσπαθήστε παιδιά να ακούτε αυτά που σας λένε οι προπονητές σας, και το κυριότερο προσπαθήστε να γίνετε επαγγελματίες κατά συνείδηση!! Αυτό το τελευταίο μου το έχει πει προπονητής που είχα και δε θα το ξεχάσω ποτέ.. Όποιος παίκτης αυτών των κατηγοριών το καταλάβει, μόνο όφελος θα έχει (αυτός και η ομάδα του).
petran777
ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ 57-58

Ειχα προβλεψει ντερμπαρα αλλα με τιποτα δεν φανταζομουν οτι θα ειχε τετοια δραματικη εξελιξη...

Τελικα η διακοπη κοστισε και στις δυο ομαδες καθως στο πρωτο ημιχρονο δεν υπηρχε ρυθμος και δεν παιζοταν καλο μπασκετ και γενικοτερα υπηρχε μια χαλαροτητα μεσα στο παρκε, στους παγκους και στην εξεδρα. Με σκορ 28-27 υπερ των γηπεδουχων εληξε το α' ημιχρονο.

Το παιχνιδι αναψε ομως για τα καλα στο β' ημιχρονο και εκει που εμοιαζε με 'φιλικο' επιτελους εγινε πραγματικο ντερμπυ!!Σκληρες αμυνες (οχι αντιαθλητικες), ενταση και νευρα εδωσαν την απαραιτητη πινελια σε ενα παιχνιδι που θα μου μεινει αξεχαστο...

Η νικη ηρθε ανελπιστα στο νεκρο χρονο οπως ανεφερεται και στο www.attikabasket.gr, κατι που την κανει ξεχωριστη για βαθμολογικους και ψυχολογικους λογους. Επιστρεψαμε στις νικες μετα απο το αρνητικο μας σερι και συνεχιζουμε να ελπιζουμε σε κατι καλυτερο.

Συγχαρητηρια στους αθλητες και των δυο ομαδων για την υπερπροσπαθεια και το ευ αγωνιζεσθαι...Μελανο σημειο ενας διαπληκτισμος μετα τη ληξη μεταξυ ενος συμπαικτη μου και του Νο.7 που ευτυχως με την εγκαιρη παρεμβαση των ψυχραιμοτερων γλυτωσαμε τη συρραξη..

Θελω να αφιερωσω τη νικη αυτη στον Εφορο της ομαδας μου ΚΥΡΙΟ Τασο Τιοπουλο που ειναι συνεχεια διπλα μας!!

Με σεβασμο,
Νο.9 ΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ

ΥΓ.: Στην εξεδρα παρευρεθην και το φιλαρακι μου ο Don που του χα ταξει καλη εμφανιση αν ερχοταν....Παιχταρα μου για παρτυ σου!!!Καλο δευτερο γυρο σου ευχομαι και ελπιζω καποια στιγμη να ειμαστε συμπαικτες..!!!
leonkalf
Ξέχασα να αναφέρω ότι το buzzer beater το έσταξε ο συμφορουμίτης petran777!!!

Συγχαρητήρια και θέλουμε και μια περιγραφή εκ μέρους σου smile.gif
Σε σένα είχε σχεδιαστεί να πάει η μπαλα? Έχεις ξαναβάλει τέτοιο σουτ (γενικά δεν είδα να απειλείς έξω από τη ρακέτα)?

Καλή συνέχεια.
petran777
QUOTE(leonkalf @ Jan 8 2011, 18:45 ) *
Ξέχασα να αναφέρω ότι το buzzer beater το έσταξε ο συμφορουμίτης petran777!!!

Συγχαρητήρια και θέλουμε και μια περιγραφή εκ μέρους σου smile.gif
Σε σένα είχε σχεδιαστεί να πάει η μπαλα? Έχεις ξαναβάλει τέτοιο σουτ (γενικά δεν είδα να απειλείς έξω από τη ρακέτα)?

Καλή συνέχεια.



Ειχε σχεδιαστει να την παρω αλλα οχι ετσι οπως βγηκε η φαση καθως τα δυο σκριν που σχεδιασε ο Coach τα σπασατε. Δεν εχει ξανατυχει να βαλω buzzer beater για αυτο και θα μου μεινει αξεχαστο το ματσακι. Δεν απειλω εξω απο τη ρακετα απο τη στιγμη που τα καταφερνω να πηγαινω κοντα στο καλαθι...αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορω να σουταρω κιολας.. smiley.gif

Σε ευχαριστω για την αναφορα και καλη συνεχεια στην ομαδα σου!
alpapamarin
Ελληνικό - Αρμενική : 57 - 53

Ένα παιχνίδι που κρίθηκε ουσιαστικά στα σημεία. Νομίζω ότι κερδίσαμε γιατί κατά τη γνώμη μου είμασταν λίγοι πιο τυχεροί και ίσως να είχαμε λίγες περισσότερες ανάσες μετά το 30ο λεπτό.

Στο κλειστό του Ελληνικού μαζεύτηκαν καμιά 50αριά άνθρωποι και παρακολούθησαν ένα παιχνίδι που σίγουρα (όπως και το παιχνίδι με τα Σούρμενα) δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας ως προς το φαντασμαγορικό θέαμα, αλλά από την άλλη είχε πάθος, μεγάλες ανατροπές και ένταση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η Αρμενική ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε στο 2ο λεπτό με 0-5. Η αντίδραση του Ελληνικού ήταν άμεση και στα επόμενα 15 λεπτά ήταν καλύτερο και έκτισε διαφορές έως και 10 πόντους. Τα αρκετά μας λάθη και τα άσχημα τελειώματα σε εύκολες φαινομενικά φάσεις σε συνδυασμό με ένα πολύ καλό παιχνίδι από τον Αμπατζή έδωσαν τη δυνατότητα στην Αρμενική να μειώσει τη διαφορά και να περάσει και μπροστά με τρίποντο στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου μπήκαν στο γήπεδο οι παίκτες της Αρμενικής και οι φανέλες των παικτών του Ελληνικού. Όπως καταλαβαίνετε ήταν εύκολο για τους παίκτες της Αρμενικής, που έπαιζαν παρεπιπτόντως με πολύ μεγάλο πάθος, να χτίσουν διαφορά 12 πόντων μέσα σε 5 λεπτά. Κάπου τότε, μπήκαν και οι παίκτες του Ελληνικού στο παιχνίδι. Με διάθεση στην άμυνα (που χάριν σε αυτή κλείσαμε τον πρώτο γύρο στη θέση που βρισκόμαστε, γιατί με τους 60 πόντους μ.ο. που σκοράρουμε στην επίθεση χωρίς καλή άμυνα θα παλεύαμε για να σωθούμε...) ορθολογικό τρέξιμο στον αιφνιδιασμό και καλά τελειώματα, μαζέψαμε στα υπόλοιπα 5 λεπτά το παιχνίδι και οδηγηθήκαμε ισόπαλοι στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι άμυνες έσφιξαν παραπάνω στα τελευταία λεπτά. Διατηρούσαμε ισχνό προβάδισμα και το σίγουρο είναι ότι πηγαίνοντας στα τελευταία λεπτά ενός τέτοιου σημαντικού αγώνα, ακόμα και το να προηγήσε με ένα πόντο σου δίνει μεγάλο ψυχολογικό προβάδισμα. Για μένα το παιχνίδι κρίθηκε από δύο συνεχείς φάσεις περί τα δύο λεπτά από το τέλος του αγώνα. Με το Ελληνικό να προηγείται ένα πόντο και την μπάλα στην Αρμενική, ο #11 χάνει ένα φαινομενικά εύκολο αριστερό drive και στην αμέσως επόμενη φάση κολλάει ένα πολύ πολύ μεγάλο τρίποντο ο Μάριος Ιντζελέρ.

Η διαιτησία ειδικά του κυρίου Μαυρέλη δεν ήταν πολύ καλή ενώ θεωρώ πως ο κύριος Ντζαμάρας μοίρασε το καρπούζι (αν και off season φρούτο) στη μέση. Μεγάλη κουβέντα έγινε για μια φάση του #11 της Αρμενικής, ο οποίος γλιστρώντας έπεσε κάτω, συνεχίζοντας να ντριπλάρει και δόθηκαν βήματα. Από την οπτική γωνία που είδα τη φάση, θεωρώ πως δεν έπρεπε να δωθούν γιατί η ντρίπλα δεν διεκόπη ποτέ. Θα μπορούσα να αναφέρω αντίστοιχες φάσεις εις βάρος του Ελληνικού, αλλά θεωρώ πως δεν έχει νόημα. Τα λάθη για μένα ήταν μοιρασμένα και δεν έκριναν τον νικήτή.

Το Ελληνικό κέρδισε στα σημεία εχθές γιατί ήταν καλύτερο στο 52% της διάρκειας του παιχνιδιού. Η Αρμενική είναι μια πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα, που όταν φέρεί το παιχνίδι στα μέτρα της είναι δύσκολο να χάσει. Εχθές το έφερε στα μέτρα της γεγονός που δίνει μεγάλη αξία (βαθμολογική και ψυχολογική μετά την ανατροπή διαφοράς 12 πόντων) στη νίκη μας. Έχω πολλούς φίλους στην Αρμενική, και αναφερόμενους ειδικά στους Γετιμιάν, Αποστολίδη και Αμπατζή τους προ(σ)καλώ να συνεχίζουμε να παίζουμε τουλάχιστον για τα 5 επόμενα χρόνια.

Τελειώνοντας παρόλο που οι νίκες ανήκουν σε όλους, τη χθεσινή νίκη θέλω να την αφιερώσω στο Μάριο Ιντζελέρ, ο οποίος μπήκε πρόωρα στο γήπεδο, μετά από τον τραυματισμό του για τον οποίο ευθύνομαι εγώ, και έκανε ένα πολύ ψυχωμένο και ώριμο παιχνίδι και στον προπονητή μας Στέφανο Νικολαϊδη, για τον οποίο το χθεσινό παιχνίδι είχε πάρα πολλές ιδιαιτερότητες και γνωρίζω ότι ειδικά αυτή τη νίκη την ήθελε πολύ.

Το τέλος του πρώτου γύρου μας βρίσκει στη δεύτερη θέση. Ελπίζω να συνεχίσουμε ανάλογα και αν είμαστε υγιείς και συγκεντρωμένοι να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από τη φετεινή χρονιά. Δεν αναφέρομαι μόνο σε ανόδους, παραμονές ή καθόδους, γιατί για τους περισσότερους ρομαντικούς αθλητές, ειδικά της ηλικίας μου, το πιο σημαντικό είναι να χαιρόμαστε το παιχνίδι, να παθιοζόμαστε να κερδίσουμε αλλά στο τέλος να δίνουμε το χέρι σε συμπαίκτες και αντιπάλους και να προσδοκούμε την επόμενη φορά που θα βρεθούμε όλοι μαζί στο γήπεδο.

Καλη χρονιά σε όλους και χωρίς τραυματισμούς

Υ.Γ.1 Μασκοφόρε Ζορρό Ιντζελέρ είσαι από τους μεγαλύτερους clutch shooters που έχω ποτέ γνωρίσει 77.gif

Υ.Γ.2 Και επειδή πρέπει να το ρίχνουμε και λίγο έξω, να αναφέρω ότι αύριο, μετά την πρωινή προπόνηση θα μαζευτούμε στην οικία του κυρίου Μπούτα, σύσσωμη η ομάδα και το προπονητικό επιτελείο για να επιδοθούμε στην καθιερωμένη για την εποχή χαρτοπαιξία. Εγώ πάντως δεν θα παίξω, θα τρώω τα κάστανα του Μπούτα θα ποντάρω τα λεφτά μου στο Ζηνέλη και το Λιοφάγο και ελπίζω να μην με απογοητεύσουν.

leonkalf
QUOTE (alpapamarin @ Jan 8 2011, 20:03 ) *
Υ.Γ.1 Μασκοφόρε Ζορρό Ιντζελέρ είσαι από τους μεγαλύτερους clutch shooters που έχω ποτέ γνωρίσει 77.gif

Σωστά!! Αλλά δεν έζησες και εμένα από κοντά... tongue.gif Αν και είχαμε βρεθεί κάποια εποχή (όχι μακρινή) να το συζητάμε.. κρίμα, ειλικρινά! Αν γύριζα το χρόνο πίσω, θα είχα κάνει άλλη (τη σωστή) επιλογή..

Να ευχαριστείς την τύχη (και ότι άλλο έπαιξε ρόλο..) που ήρθε ο Μάριος σε σας φέτος wink.gif



QUOTE (alpapamarin @ Jan 8 2011, 20:03 ) *
Υ.Γ.2 Και επειδή πρέπει να το ρίχνουμε και λίγο έξω, να αναφέρω ότι αύριο, μετά την πρωινή προπόνηση θα μαζευτούμε στην οικία του κυρίου Μπούτα, σύσσωμη η ομάδα και το προπονητικό επιτελείο για να επιδοθούμε στην καθιερωμένη για την εποχή χαρτοπαιξία. Εγώ πάντως δεν θα παίξω, θα τρώω τα κάστανα του Μπούτα θα ποντάρω τα λεφτά μου στο Ζηνέλη και το Λιοφάγο και ελπίζω να μην με απογοητεύσουν.

Πόνταρε στον Μάριο ρε, έχει ρέντα... smiley.gif
alpapamarin
QUOTE(leonkalf @ Jan 9 2011, 00:18 ) *
Σωστά!! Αλλά δεν έζησες και εμένα από κοντά... tongue.gif Αν και είχαμε βρεθεί κάποια εποχή (όχι μακρινή) να το συζητάμε.. κρίμα, ειλικρινά! Αν γύριζα το χρόνο πίσω, θα είχα κάνει άλλη (τη σωστή) επιλογή..

Να ευχαριστείς την τύχη (και ότι άλλο έπαιξε ρόλο..) που ήρθε ο Μάριος σε σας φέτος wink.gif


Πόνταρε στον Μάριο ρε, έχει ρέντα... smiley.gif


Είναι όντως κρίμα που αυτή η συνεργασία δεν προχώρησε τότε. Είναι πολλοί όμως οι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν είτε θετικά είτε αρνητικά. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις την σωστή επιλογή cool.gif
Όσο για το Μάριο, πραγματικά χαιρόμαστε (όλοι εκτός από τους αντιπάλους) που είναι μαζί μας στο Ελληνικό.

Για να δούμε, για να δούμε..Θα σας κρατήσω ενήμερους.
Don
ΥΓ.: Στην εξεδρα παρευρεθην και το φιλαρακι μου ο Don που του χα ταξει καλη εμφανιση αν ερχοταν....Παιχταρα μου για παρτυ σου!!!Καλο δευτερο γυρο σου ευχομαι και ελπιζω καποια στιγμη να ειμαστε συμπαικτες..!!!
[/quote]
Σιγουρα και με τιποτα δεν θα μπορουσα να χασω ενα τετοιο παιχνιδι μεταξυ της περσινης μου ομαδας και της ομαδας που εχω παρα πολλους φιλους.Ενα παιχνιδι που δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο ενα ματς Α ΕΣΚΑΝΑ.Εναλαγες του σκορ καλες προσωπικες προσπαθειες και απο τους παιχτες και των 2 ομαδων και φυσικα καλες τακτικες απο τους στρατηγους και των δυο παγκων!!!Τελικα το παιχνιδι ειχε Χιτσκοκικο τελος και ενω ολοι πιστευανε οτι ειχε τελειωσει γιατι ο Λεωντας μπορεσε και εσπασε τα σκριν της Καστελλας,μιλησε μια μεγαλη προσωπικοτητα της κατηγοριας και οχι μονο!!!Πηρε την μπαλα και με ενα σουτ εκτος ισοροπιας και υπο πιεση εστειλε την Λεωνταρα στο καναβατσο και την Καστελλα στον7 ουρανο!!!Αυτο ειναι το μπασκετακι ομως ενα αθλημα που μοιραζει απλοχερα συγκινησεις!!!
Πετρο σε ευχαριστω πολυ για την αφιερωση,σε ευχαριστω για τις ευχες σου και ελπιζω και εγω καποια στιγμη στο κοντινο μελλον γιατι δεν με παιρνει να ευχηθω πιο μακροπροθεσμα(λογο ηλικιας) να παιξουμε και πλαι-πλαι!!!
Καλη συνεχεια σε σενα,στην ομαδα σου και φυσικα στην παλια μου ομαδα την Λεωνταρα!!!
alpapamarin
Μετά το πέρας του πρώτου γύρου, θα επιχειρήσω μια σύντομη αναφορά στις ομάδες της κατηγορίας. Αναφέρω προκαταβολικά πως οι εκτιμήσεις μου βασίζονται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τους, στους αγώνες των ομάδων με τη δική μου και είναι πολύ πιθανό να μην έχω την ακριβέστερη εικόνα για όλες τις ομάδες.

• Τράχωνες : Δικαίως πρώτοι, με την καλύτερη επίθεση και πάρα πολλές λύσεις τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Με μια καυτή έδρα που μαζεύει 200 άτομα για πλάκα μοιάζουν από τώρα έτοιμοι για τη Β’ κατηγορία. Ένα από τα πλέον σημαντικά για τους Τράχωνες είναι ότι ο Γιώργος Σολωμός έχει φτιάξει μια ομάδα με δικά του παιδιά και έχει καταφέρει όλα αυτά τα παιδιά να παίζουν και για εκείνον. Η σωστή δουλειά που γίνεται στους Τράχωνες, από τα τμήματα υποδομής (απόδειξη οι πολλοί «ντόπιοι» πιτσιρικάδες που παίζουν στο ανδρικό) μέχρι και το ανδρικό δεν θα αργήσει να φανεί, και είμαι βέβαιος ότι αν συνεχίσουν έτσι θα ξεπεράσουν και τον Άλιμο σε όλα τα επίπεδα.
• Αρμενική : Μια πολύ σκληρή ομάδα, με το βασικό κορμό να παίζει μαζί για τουλάχιστον 3-4 χρόνια. Από τις πιο έμπειρες ομάδες της κατηγορίας, με παίκτες που έχουν πολλές εικόνες από αρκετές κατηγορίες πιο ψηλά. Είναι συσπειρωμένοι και δεν παρατάνε τα παιχνίδια. Έχουν κάνει μια εκτός προγράμματος ήττα (με Προφήτη αν δεν απατώμαι) και υστερούν στους «μικρούς», όπου κατ’ εμέ έχουν ένα πολύ αξιόπιστο παίκτη. Αν δεν κουραστούν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες και παραμείνουν στο γήπεδο θα κυνηγήσουν την άνοδο μέχρι το τέλος.
• Σούρμενα : Οι συμπολίτες του Ελληνικού θα είναι από τους βασικότερους διεκδικητές της ανόδου. Επίσης μια ομάδα πολύ δυνατή, με τους περισσότερους παίκτες και τον προπονητή να είναι μαζί για χρόνια. Ξεκίνησαν τη χρονιά με κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα αλλά και με το δυσκολότερο, απ’ όλες τις διεκδικήτριες ομάδες, πρόγραμμα. Αν εξαιρέσουμε τους Τράχωνες, έχουν όλα αν δεν απατώμαι τα ντέρμπι, στην έδρα τους και είναι στο χέρι τους να πάνε πολύ καλύτερα. Η υστέρηση που είχαν στον πρώτο γύρο στους «μικρούς» αντισταθμίστηκε από την επιστροφή στην ομάδα ενός από τους καλύτερους «μικρούς» της κατηγορίας.
• Καστέλλα : Πρόκειται για μια αρκετά αξιόπιστη ομάδα που παίζει σε μια από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας. Έχουν δύο παίκτες με μεγάλη επαφή με το καλάθι που δύσκολα αντιμετωπίζονται στην καλή τους μέρα. Στο μεταξύ μας παιχνίδι η ομάδα της Καστέλλας δεν ήταν καλή,, αλλά νομίζω ότι ήταν μια κακή παρένθεση γι’ αυτούς. Τόσο οι παίκτες όσο και ο προπονητής έχουν πολύ όρεξη για κάτι καλό. Μαζί με τα Σούρμενα και την Αρμενική είναι από τις ομάδες που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να ανέβουν.
• Λέων Μοσχάτου : Ίσως η πιο δεμένη ομάδα της κατηγορίας. Ξεκίνησαν καλά αλλά μετά έχασαν κάποια παιχνίδια και εκτιμώ ότι ίσως και να απογοητεύτηκαν. Έχουν ένα πολύ καλό προπονητικό δίδυμο και έναν από τους καλύτερους ψηλούς της κατηγορίας που ζει για να παίζει για τον Λέοντα. Η διοίκηση της ομάδας είναι κοντά στους παίκτες και τον προπονητή και τους βοηθάει όσο μπορεί. Έχουν κάνει έξι ήττες και πιστεύω ότι έχουν τα περισσότερα ντέρμπι εκτός στο δεύτερο γύρο, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνούν το προπέρσινο κατόρθωμα του Ελληνικού που με 7-6 στον πρώτο γύρο και 12-1 στο δεύτερο, κατάφερε να ανέβει.
• Νέα Σμύρνη : Ομάδα που κάτω από πάρα πολλές αντιξοότητες έχει καταφέρει να κάνει έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο και που αν δεν είχε χάσει τα παιχνίδια με Πειραϊκό και Σούρμενα θα ήταν μόνη της στην Τρίτη θέση. Έχουν πολλά προβλήματα με το γηπεδικό, όπως οι περισσότερες ομάδες της Νέας Σμύρνης, αλλά και με τις παρουσίες παικτών. Παλεύουν όλα τα παιχνίδια στην έδρα τους και πιστεύω ότι θα σωθούν εύκολα. Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Αγγελάκης με κάποια βοήθεια από τον έφορό του, κρατάει ένα σύλλογο μόνος του και αυτό θα πρέπει να του αναγνωριστεί δημόσια.
• Πειραϊκός : Ο Πειραϊκός ανασυγκροτήθηκε μετά από λίγα χρόνια απραξίας. Στην αρχή όλοι θεωρούσαν ότι θα υποβιβαζόταν εύκολα αλλά με τη δουλειά, το πείσμα τους και το ταλέντο που έχει αυτή η ομάδα έχουν διαψεύσει τους περισσότερους. Τα μειονεκτήματά τους είναι ότι δεν είναι δυνατοί κοντά στο καλάθι και ότι είναι σχετικά άπειροι. Αν θέλουν να δουλέψουν και τους δουλέψουν είναι σίγουρο ότι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και για υψηλότερες κατηγορίες.
• Ε.Α. Νίκαιας : Ομάδα που μοιάζει με τον Πειραϊκό. Με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και μετά από μια άσχημη χρονιά στη Β’ΕΣΚΑΝΑ πέρσι, ανασυγκροτήθηκαν το καλοκαίρι και με την προσθήκη λίγων έμπειρων παικτών ξεκίνησαν πολύ δυνατά. Ας μην ξεχνάμε ότι Τράχωνες και Ελληνικό έχασαν μέσα στη Νίκαια. Εμφάνισαν σημάδια κούρασης μετά τη μέση του Νοεμβρίου και θα πρέπει να προσέξουν για να σώσουν την παρτίδα σύντομα. Έχουν δύσκολη έδρα και μέλλον αν πλαισιώνουν κάθε χρονιά την ομάδα με τους κατάλληλους παίκτες.
• Τελαμώνας : Η ομάδα της Σαλαμίνας είναι όπως την έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Σκληρή στην έδρα της, όπου μαζεύονται πάνω από 100 άτομα κάθε φορά, με τον Κώστα Πούτο ηγέτη είτε παίζει είτε όχι. Μακάρι να είμαστε όλοι τόσο τυχεροί και αποφασισμένοι να παίζουμε τόσο όσο έχει παίξει ο Πούτος. Μετά τη φυγή του Νάννου έχασε αξιοπιστία στο σκοράρισμα. Έχει δύο πολύ καλούς ψηλούς αλλά υστερεί πολύ στους «μικρούς». Θα παλέψει με τη Νίκαια και ίσως και με Πειραϊκό για την αποφυγή της 10ης θέσης που δυνητικά μπορεί να οδηγήσει στην Δ’ ΕΣΚΑΝΑ.
• Προφήτης Ηλίας : Έκαναν γενναίο ξεκαθάρισμα το καλοκαίρι, όπου έφυγαν πολλοί από τους μεγαλύτερους ηλικιακά παίκτες. Έχουν πολύ καλό και επιτυχημένο προπονητη, πάθος αλλά είχαν και διάφορα ανορθόδοξα αποτελέσματα, καθώς έχουν κερδίσει Καστέλλα και Αρμενική και έχουν χάσει από τους συνδιεκδικητές της παραμονής. Πρέπει να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρουν να παραμείνουν.
• Γλυφάδα, Παννεαπολικός, ΓΑΣΕ : Ομάδες που δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Στηρίζονται επιθετικά σε λίγους παίκτες και υστερούν και στους «μικρούς». Στεναχωριέμαι πραγματικά για την ιστορική Γλυφάδα στην οποία παίζουν και πολλοί φίλοι. Θα είναι πραγματική υπέρβαση αν θα καταφέρει μια από τις τρεις ομάδες να παραμείνει, δίνω πάντως κάποιες πιθανότητες στη Γλυφάδα.
petran777
Καλημερα στους μπασκετοφιλους,

Εκκινηση του δευτερου γυρου σημερα, θα κανως την αρχη αυτη τη φορα στο φορουμ.

Τα προγνωστικα μου...

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ - ΝΙΚΑΙΑ 1
Μετα τη μεγαλη σε εκταση νικη του Προφητη σιγουρα η ψυχολογια θα βρισκεται σε υψηλα επιπεδα και μια ενδεχομενη νικη θα τους απομακρυνει καπως απο την επικινδυνη ζωνη. Η Νικαια θα το παλεψει με το γνωστο 'γρηγορο' παιχνιδι της αλλα πιστευω οτι θα επικρατησει η δυναμη και η εμπειρια της ομαδας του Προφητη.


ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ 1
Η επιστροφη του Πουτου στους αγωνιστικους χωρους αλλα και η υπεροπλια στους ψηλους σε σχεση με τον Πειραικο θεωρω οτι ευκολα ή δυσκολα θα επικρατησει η εδρα.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΓΛΥΦΑΔΑ 1
Σε ενα ματς που αναμετρωνται οι καλυτερες αμυνες της κατηγοριες, το επιθετικο ταλεντο του Ελληνικου θα κανει τη διαφορα...+10


ΑΟΚ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ - ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ 1
Σε ενα τοπικο ντερμπυ (δεν γνωριζω πως ειναι οι σχεσεις των δυο σωματειων) θα παω με ρισκο υπερ του ΑΟΚ καθως νομιζω οτι υπερτερει στα σημεια εναντι της Αρμενικης.

ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ - Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ 1
Το ντερμπυ της αγωνιστικης, δινω σαφες προβαδισμα στους Τραχωνες. Ο επιθετικος πλουραλισμος των Τραχωνων σε συνδιασμο με την οχι και τοσο 'σφικτη' αμυνα των Σουρμενων πιστευω οτι θα κανει τη διαφορα. Προβλεπω υψηλο σκορ για το επιπεδο της Γ' Εσκανα

ΛΕΩΝ - ΓΑΣΕ 1
Ο σαφως πληγωμενος Λεοντας δεν παει για αλλο αποτελεσμα στην εδρα του καθως απο δω και στο εξης καθε ηττα 'εκτος προγραμματος' θα στοιχιζει σε οποια ομαδα εχει βλεψεις για το κατι παραπανω. Ο ΓΑΣΕ δειχνει αποδυναμομενος εκτος εδρας και πιστευω οτι η καλυτερη ομαδα (ΛΕΩΝ) θα νικησει.

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ - ΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ 2
Αν και εξακολουθουμε να μην βγαζουμε στο γηπεδο τη δυναμικη μας ως ομαδα (στο βαθμο που προσωπικα θα ηθελα) παμε στη Νεαπολη μονο για ενα αποτελεσμα...τη νικη!!Ευελπιστω σε καλη εμφανιση και πιστευω οτι παμε 'υποψιασμενοι'. Ο Παννεαπολικος δειχνει οτι εχει αποδεχθει τη μοιρα του για φετος, αλλα κανενα παιχνιδι δεν ειναι ευκολο και οταν μια ομαδα παιζει χωρις αγχος/πιεση και δεν εχει τιποτα να χασει δεν θελει και πολυ να γινει...

Καλη αγωνιστικη ευχομαι, χωρις τραυματισμους και παρατραγουδα.

Με σεβασμο,
Νο.9 ΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ
COACHBASKETBALL
Αποτελέσματα σε σύνολο 91 παιχνιδιών
Νίκες εντός 53 58%
Νίκες εκτός 38 42%
Πόντοι
Πόντοι σύνολο 11210 123.19 / αγώνα
Πόντοι εντός έδρας 5774 63.45 / αγώνα
Πόντοι εκτός έδρας 5436 59.74 / αγώνα

Επίθεση Top 5
Ομάδα Πόντοι Μ.Ο.
1. ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ / ΔΙΑ 1011 77.77
2. ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔ. 842 64.77
3. ΑΟΣ ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ 841 64.69
4. ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ 831 63.92
5. ΑΟΚ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 826 63.54

Αμυνα Top 5
Ομάδα Πόντοι Μ.Ο.
1. ΑΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 683 52.54
2. ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ / ΔΙΑ 723 55.62
3. ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΣ 729 56.08
4. ΑΟ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 735 56.54
5. ΑΣ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ 777 59.77

Χειρότερες Επιθέσεις
Ομάδα Πόντοι Μ.Ο.
1. ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΣ 649 49.92
2. ΑΟ ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 664 51.08
3. ΑΟ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 743 57.15

Χειρότερες Άμυνες

Ομάδα
Πόντοι Μ.Ο.
1. ΓΑΣ ΕΛΕΥΣΙΣ 904 69.54
2. ΑΟ ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 902 69.38
3. ΑΟΚ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 843 64.85

Powered By
Basketball Coach
Support www.LocalBasket.gr
πηγη http://www.localbasket.gr/index.php?option...&Itemid=245


tromos
Πολυ καλο παιχνιδι στο γηπεδο των Τραχωνων αναμεσα στους ΤΡΑΧΩΝΕΣ με τα ΣΟΥΡΜΕΝΑ,οπως και περσυ στην εναρξη δευτερου γυρου ΤΡΑΧΩΝΕΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ............¨ΑΝΑΒΟΛΗ¨ κριτης δεν ηρθε. Απαρδεκτη για αλλη μια φορα η ΕΣΚΑΝΑ.....
satyros
POSO IRTHANE TA SOYRMENA?
tromos
QUOTE(satyros @ Jan 15 2011, 01:08 ) *
POSO IRTHANE TA SOYRMENA?

ΙΣΟΠΑΛΙΑ......
satyros
???????????/
Swko10
Ας ξεχαστει το ματς με την Καστελλα,εξαλλου δε θα βγει καποια ακρη και ας κοιταξω πιο μπροστα...

Νικη εχθες για την ομαδα μου,σε ενα μετριο παιχνιδι,με μια εσωτερικη παρεξηγηση με τον συμπαιχτη μου Λουκη,να με αναγκαζει να ζητησω συγνωμη εκ μερους και των δυο πρωτα σε προπονητη,συμπαιχτες,διοικηση και φιλους και στη συνεχεια στην φιλοξενουμενη ομαδα στην οποια δεν θα επρεπε επουδενει να φανει η οποιαδηποτε εσωτερικη παρεξηγηση της ομαδας μου.

Θεωρω τον ΓΑΣΕ πολυ καλυτερη ομαδα απο αλλες η οποιες βρισκονται πιο ψηλα στη βαθμολογια,και πιστευω πως αν μαχεται και στη συνεχεια του πρωταθληματος οπως παλεψε και εμας εχθες,ισως η τυχη να τον ευνοησει και να δει το φιναλε του πρωταθληματος λιγο πανω απο την ζωνη του υποβιβασμου.

Σουπερ παιχτης ο Ντακουλιας,και πολυ καλος χαρακτηρας,κρατωντας τον ΓΑΣΕ σε ενα πολυ καλο ανταγωνιστικο επιπεδο και με τη συμπεριφορα και με την αξια του.

Αψογοι οι δυο νεαροι διαιτητες που μας σφυριξαν εχθες,με τον πρωτο διαιτητη να παραμενει σχεδον αλανθαστος σε αλλο ενα παιχνιδι που τον παρατηρω να σφυριζει,και ευλογα αξιζει και σε αυτον ενα σκαλι πιο πανω κατα τη γνωμη μου...

Περιμενουμε ενα πολυ ωραιο παιχνιδι για ακομα μια φορα με τα Σουρμενα την αλλη Παρασκευη,και αν ο οποιοσδηποτε εχει καποια ενημερωση για το ποτε θα πραγματοποιηθουν τα αναβληθεντα ας μας ενημερωσει.

Και τελος αν μπορει καποιος να μας περιγραψει ποσο πιο χαλια ηταν η κατασταση στο κλειστο της Σαλαμινας που αναβληθηκε το παιχνιδι με τον Πειραικο...

Καλη εβδομαδα σε ολους...
Basster
QUOTE(satyros @ Jan 15 2011, 00:08 ) *
POSO IRTHANE TA SOYRMENA?


Ρε σάτυρε τσέκαρε λίγο τα προηγούμενα ποστ πριν γράψεις. Φιλικά στο λέω πάντα
tromos
Σωτηρακη προσεχε τα καρφωματα αυτη τη φορα μην σπασουμε τιποτα παλι οκ?
Ελπιζω να γινει ενα καλο παιχνιδι και να ειναι μονο παιχνιδι μπασκετ.....
Swko10
Αν ειναι να ξαναπαιξουμε στο σαλε για σκεψου το λιγο καλυτερα...

Τετοια εμπειρια δεν την συναντας καθε μερα.

Θα ναι σιγουρα καλο το ματσακι.

Εχουμε αντιληφθει πλεον τους στοχους μας και ερχομαστε απλα να χαρουμε το παιχνιδι.

Νομιζω πως οπως εξελισεται το πρωταθλημα η τριτη θεση σας αξιζει και με το παραπανω,και το χα αναφερει απο την αρχη,απο τις ηττες κι ολας που ειχατε.

Μαθατε ποτε θα παιξετε με Τραχωνες να ρθουμε να χαζεψουμε?
tromos
QUOTE(Swko10 @ Jan 16 2011, 21:10 ) *
Αν ειναι να ξαναπαιξουμε στο σαλε για σκεψου το λιγο καλυτερα...

Τετοια εμπειρια δεν την συναντας καθε μερα.

Θα ναι σιγουρα καλο το ματσακι.

Εχουμε αντιληφθει πλεον τους στοχους μας και ερχομαστε απλα να χαρουμε το παιχνιδι.

Νομιζω πως οπως εξελισεται το πρωταθλημα η τριτη θεση σας αξιζει και με το παραπανω,και το χα αναφερει απο την αρχη,απο τις ηττες κι ολας που ειχατε.

Μαθατε ποτε θα παιξετε με Τραχωνες να ρθουμε να χαζεψουμε?

Ακομα δεν μαθαμε,κατι ακουγετε για δευτερα 31/1,καλα θα ηταν παλι να παιξουμε εκει οπως περσυ,και εσεις εχετε τον ιδιο στοχο οποτε δεν ψαρωνουμε.....
Swko10
Εμεις μετα την Καστελλα κατανοησαμε πως στοχος ειναι μονο η σωτηρια της ομαδας.

Καλως η κακως και τελαμωνας,και προφητης με Νικαια ειναι ζορικα καρυδια και η τεταρτη 8εση για υποβιβασμο δεν εχει κλεισει ακομα.

Με ολα τα ντερμπυ εκτος εδρας,ευελπιστουμε να μην εχουμε αλλες απωλειες στο Μοσχατο,να σωθει η φετινη παρτιδα και να αναδιοργανωθουμε με τον ιδιο προπονητη και για του χρονου και να φανουμε ανταξιοι των φετινων μας προσδοκιων στη νεα σεζον.

Εσεις απο την αλλη,με μια νικη στον Αλιμο στις 31/1 οπως λες κλειδωνετε την τριτη θεση και δικαιολογειται τον τιτλο του φαβορι απο το καλοκαιρι...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.