O βασιλιας λοιπον επεσε.Μεχρι και τις αρχες του 4ου δεκαλεπτου πιστευα στην νικη,αλλα οι παικτες το παρατησαν.
Δεν εχω διαθεση για πολλα λογια, αυτο που με στενοχωρησε πιο πολυ σημερα ηταν ο θανατος ενος νεου ανθρωπου σε ηλικια 45 ετων απο αυτην την κωλοαρρωστεια. Για τον Τιτο Βιλανοβα μιλαω φυσικα.Πολυ κριμα να ταλαιπωρειται μια ψυχη ετσι μεχρι να φυγει.
Χασαμε γιατι:
1ον) Στα αγωνιστικα η ομαδα ηταν καλη εως πολυ καλη στην αμυνα,αλλα το προβλημα ηταν στην επιθεση απο την αλλη μερια λογω της αμυνας της Ρεαλ. Αυτη ηταν μια απαντηση σε οσους υποστηριζαν οτι η Ρεαλ αμυντικα δεν μπορει..Ειχα γραψει οτι αλλο το τι αμυνα παιζει συνηθως,και αλλο τι αμυνα μπορει να παιξει αμα θελει και χρειαζεται .
2ον) Ο Ντανστον νικηθηκε σημερα απο τον Μπουρουση.Ενταξει στα 5 παιχνιδια μεταξυ τους εχουν σκορ 4-1 μετα το σημερινο.
3ον) Γιατι η Ρεαλ εχει εδρα.Σε αντιθεση με την ΤΣΣΚΑ για παραδειγμα που σημερα αποτι διαβασα ειχε το γηπεδο 4.500 θεατες.
4ον) Γιατι η Ρεαλ και γενικοτερα το ισπανικο μπασκετ τα τελευταια 10 χρονια,εχει αναδειξει παικτες που ειναι σε ταλεντο οτι πιο κοντινο στο nba που εβγαλε η Ευρωπη EVER. Απλα Respect.
5ον) Γιατι η ομαδα ειχε σημερα μονο τον Σπανουλη στο παρκε επιθετικα.
6ον) Γιατι ο Περπερογλου ελειπε και η ομαδα εχει ταλανιστει απο πολλους τραυματισμους.
Θα κλεισω λεγοντας οτι απο σημερα το νεο μου ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ εχει ονομα Κωστας Σλουκας. Κωστακη αγορι μου χαρη μας κανεις που παιζεις? Εξηγουμαι. Ο Πριντ σημερα ηταν τραγικος για παραδειγμα.Ο Σλουκας ομως ηταν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ.Μιλαμε το παιδι λες και εκανε αγγαρεια που ηταν μεσα,εχανε βολη και εδειχνε μια αδιαφορια τυπου στα @@ μου...Αυτο το πραγμα ειναι απαραδεκτο.
Τωρα πρεπει να τα δωσει ολα η ομαδα στους τελικους με τον Παναθηναικο που σημερα εχασε με 30 ποντους απο την Τσσκα σε ενα γηπεδο ουσιαστικα ουδετερο,καθως μεσα ηταν κατι ξεπαγιασμενες γιαγιαδες συνολικα 4,5 χιλιαδων θεατων..Ημαρτον ρε παιδια τι εδρα ειναι αυτη?? Χαινς αγορι μου γυρνα πισω να κανεις με τον Ντανστον παππαδες..
Το καλοκαιρι η ομαδα θελει ενισχυση σημαντικη αν θελει να ανεβει ενα σκαλι ακομη. Κορυφη δεν σημαινει να κατακτας καθε χρονο την Ευρωλιγκα αλλα να κανεις αυτα που εχει κανει η Τσσκα,η Μακαμπι και ο Παναθηναικος τα τελευταια 15 χρονια.
Καλη επιτυχια στην Μπαρτσελονα!

Πολύ εύστοχα όλα όσα έχεις γράψει, τεκμηριωμένα χωρίς φανφάρες κτλ , μόνη μου ένσταση η σκληρή κριτική στον Σλούκα, δεν του αξίζει..
Ας ελπίσουμε να σταματήσουν τα "παιχνιδάκια" οι πρόεδροι μας και να δούμε μια σειρά τελικών αντάξια των ομάδων μας..