sadman
Oct 25 2010, 14:01
QUOTE(Swko10 @ Oct 24 2010, 23:28 )

A.S. SORMENA 1896
Ονομα βαρυ σαν ιστορια...
Θα μας τρελανεις ρε φιλε?Προπερσυ μαζι παιζαμε στη δελτα,και επρεπε να γινει μακελειο για να κερδισετε και να ανεβετε.2 χρονιες ειστε στη Γ σταθερα και φετος που παλευεται για κατι καλυτερο,προκαλεις συνεχως προβληματα στην ομαδα σου με αυτα που γραφεις.
Ασχολεισου λιγο με τη συμπεριφορα σου και ασε τον Λεοντα στη κατωτεροτητα του,με 18 ατομα ανδρικο,νεοσχηματισμενο παιδικο,εφηβικο και ακαδημιες,2 κλειστα γυμναστηρια που φιλοξενουν μεχρι και τις ακαδημιες μας,και γυμναστηριο με ιατρειο καθημερινα στη διαθεση μας.
Λεφτα μπορει να μην εχουμε,ιστορια ενδοξη μπορει να μην εχουμε,αλλα με τα παραπανω που αναφερω,και με τις τεσσερις τελευταιες χρονιες μεσα στους στοχους μας,μπορεις να συνεχισεις να μας υποβιβαζεις και να βγαζεις κακια.
Στεναχωριεμαι που και φετος,απουσιαζει καποιος τυπος απο τον Λεοντα σαν εσενα,που θα κανει το εφε του,θα πεταει δυο-τρεις εξυπναδες στα δυσκολα,και θα προκαλει προβληματα μεσα και εξω απ την ομαδα.
Οσο για σενα γειτωνα ισχυουν και στην δικη σου τραγικη περιπτωση,τα παραπανω.Να γνωριζεις εφοσον το εθιξες οτι το συμμφερον μου ειναι οι φιλοι μου,ο κολλητος μου,και το καλο κλιμα στην ομαδα,με κανα δυο πιτογυρα που κερναει ο προεδρος Χριστουγεννα και Πασχα.Και τελειωνοντας θα προσθεσω για να τελειωνουμε με τις αερολογιες,πως καποιοι μυριστικαν φραγκα στα Σουρμενα και πικραθηκαν που δεν τρωνε κι αυτοι απ τη πιτα.Μια χαρα ομαδα ειχατε και περισυ αλλα φετος θυμηθηκατε να μιλησετε που επεσε λιγο παραδακι,και δεν τρωτε οσοι δεν κανετε για την κατηγορια.
Δεν θα δωσω συνεχεια,δεν ενδιαφερεται κανεις ουτε για εσας,ουτε για το αν τα Σουρμενα εχουν η οχι προπονητη καθως η διοικηση της ομαδας σου δειχνει σταθερη πιστευοντας τον ιδιο ανθρωπο αρκετο καιρο τωρα...
Καλη εβδομαδα και καλη συνεχεια σ ολους...
Και ειπα δεν θα ξαναγραψω... Swko (παιξαμε και αντιπαλοι στο κυπελλο φετος) καλα οσα λες, απλα θελω να σε ενημερωσω οτι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ καποιος απο τους παλιους παικτες που φυγαμε απο την ομαδα των Σουρμενων να ασχολειται και να καθεται να βριζει πρωην προπονητη και συμπαικτες στα φορουμ κλπ. Και επειδη ξερω τα παιδια ενα ενα, βαζω και το χερι μου στη φωτια γι αυτο.. Εξαλλου ολοι ειμασταν πολλα χρονια στην ομαδα, καποιοι απο τις ακαδημιες και στο κατω κατω φυγαμε ενω ξεραμε οτι θα πεσουν λεφτα. Λες να μην αφησαμε την ομαδα στα δυσκολα και να φευγαμε τωρα? Απλα καποια πραγματα δεν ηταν ανεκτα πλεον. Οσον αφορα για το ποιος αξιζε να παιζει που, ειναι μεγαλη κουβεντα κ ας προσεχουμε λιγο τα λογια μας. Εγραψα και παραπανω οτι το να επιλεξει καποιος να παιξει σε χαμηλοτερη κατηγορια δεν σημαινει κατι για την αξια του και μπορει να οφειλεται σε πολλους ασχετους λογους.. Οσοι ειναι απο αλλες ομαδες μην εξαγιαζετε ή αντιθετα κατακρινετε ατομα και καταστασεις απο τις πληροφοριες που μπορειτε να συλλεξετε απλα απο ενα φορουμ, χωρις να εχετε πληρη γνωση της καταστασης. Παντα φιλικα
ο παλιος 'sourmena'
Basster
Oct 25 2010, 17:53
QUOTE(Swko10 @ Oct 24 2010, 23:28 )

A.S. SORMENA 1896
Ονομα βαρυ σαν ιστορια...
Θα μας τρελανεις ρε φιλε?Προπερσυ μαζι παιζαμε στη δελτα,και επρεπε να γινει μακελειο για να κερδισετε και να ανεβετε.2 χρονιες ειστε στη Γ σταθερα και φετος που παλευεται για κατι καλυτερο,προκαλεις συνεχως προβληματα στην ομαδα σου με αυτα που γραφεις.
Οσο για σενα γειτωνα ισχυουν και στην δικη σου τραγικη περιπτωση,τα παραπανω.Να γνωριζεις εφοσον το εθιξες οτι το συμμφερον μου ειναι οι φιλοι μου,ο κολλητος μου,και το καλο κλιμα στην ομαδα,με κανα δυο πιτογυρα που κερναει ο προεδρος Χριστουγεννα και Πασχα.Και τελειωνοντας θα προσθεσω για να τελειωνουμε με τις αερολογιες,πως καποιοι μυριστικαν φραγκα στα Σουρμενα και πικραθηκαν που δεν τρωνε κι αυτοι απ τη πιτα.Μια χαρα ομαδα ειχατε και περισυ αλλα φετος θυμηθηκατε να μιλησετε που επεσε λιγο παραδακι,και δεν τρωτε οσοι δεν κανετε για την κατηγορια.
Δεν θα δωσω συνεχεια,δεν ενδιαφερεται κανεις ουτε για εσας,ουτε για το αν τα Σουρμενα εχουν η οχι προπονητη καθως η διοικηση της ομαδας σου δειχνει σταθερη πιστευοντας τον ιδιο ανθρωπο αρκετο καιρο τωρα...
Καλη εβδομαδα και καλη συνεχεια σ ολους...
Μιας και είπες μια ανακρίβεια με το πρόπερσι να σε διορθώσω και να σου πω ότι 2008/9 2009/10 και φέτος τα Σούρμενα είναι Γ. Ίσως ο προπονητής να έκανε για όταν, και άμα, η ομάδα ήταν στη Δ αλλά για Γ δεν κάνει. Και άσε να το κρίνουμε οι φίλαθλοι αν η ομάδα κάνει για την κατηγορία η όχι. Και άμα μιλήσω με τη διοίκηση θα σου πω στο τέλος της χρονιάς άμα η διοίκηση πίστευε τον προπονητή η όχι.
Josh_7_Child
Oct 25 2010, 18:01
Επειδή έχει αρχίσει να με εκνευρίζει η επίθεση που γίνεται στον προπονητή των Σουρμένων (και σε κάθε προπονητή, δεν έχει σημασία ποιον) από εδώ μεσα, θα ήθελα εκφράσω 2-3 σκέψεις μου ως φίλος του αθλήματος κι αυτού εδώ του forum.
Απ' ότι μπορώ να καταλάβω, μερικοι(ή μερικές) προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα στην ομάδα των Σουρμένων, όντας πάντα κρυμμένοι πίσω από το φουστάνι της μαμάς (ανωνυμία ενός forum στο internet). Αν αυτοί οι κύριοι(ή κυρίες) πραγματικά πονάνε την ομάδα όπως λένε, θα ήταν καλύτερο να μην εξασκούνται στο ξεκατίνιασμα μέσα από αυτό εδώ το forum. Θα ήταν προτιμότερο να βγούν μπροστά, να παρουσιαστούν με την ιδιότητά τους(π.χ. φίλαθλος, γονέας παίχτη, παλιός παίχτης κλπ) και να ζητήσουν να μιλήσουν με κάποιο μέλος της ομάδας(έφορο, πρόεδρο, προπονητή) σχετικά με τους προβληματισμούς τους. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να βρεις έναν υπεύθυνο μετά από ένα αγώνα, ή στην προπόνηση όταν είσαι κάποιος που τραβάει τέτοιο ζόρι με την ομάδα και που υποφέρει να την βλέπει έτσι. Αλλιώς είναι αναπόφευκτο για τον ουδέτερο παρατηρητή να συμπεράνει ότι "παίζουν" προσωπικά συμφέροντα πίσω από το κράξιμο προς τον προπονητή της ομάδας από 2-3 κυρίους(ή κυρίες), βλέπε Basster, satyros, geitonas.
Και λογικά, από τη στιγμή που στους αγώνες των Σουρμένων οι ντόπιοι φίλαθλοι δεν είναι πάνω από 15-20 άτομα, όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, άρα οι τρεις προαναφερθέντες κύριοι(ή κυρίες) για να καίγονται τόσο πολύ για την ομάδα, θα την παρακολουθούν κιόλας από κοντά. Πείτε λοιπόν τα ντέρτια σας ντόμπρα, πρόσωπο με πρόσωπο στον επόμενο αγώνα. Είναι άνανδρο να μουρμουράει κάποιος από μέσα του στους αγώνες και να βγαίνει την επόμενη μέρα ως ο ειδήμων της ομάδας που τα λέει έξω από τα δόντια στα forums. Δημιουργεί σύγχυση στην ομάδα που (λέει ότι) αγαπάει και κάνει συμπαίχτες - προπονητές - διοίκηση να ψάχνουν μεταξύ τους να βρούν ποιοι είναι αυτοί που μιλάνε έτσι πίσω από την πλάτη τους και να υποψιάζονται παλιοί φίλοι και γνωστοί, ο ένας τον άλλο.
Εξάλλου οι κύριοι(ή κυρίες) είναι προφανές ότι ΘΕΛΟΥΝ να δημιουργήσουν πρόβλημα, αλλιώς δεν θα προσπαθούσαν να κατασκευάσουν εντυπώσεις μέσα εδώ, θα τα λέγανε μεταξύ τους με personal messages.
Sorry σε όλους για το μακροσκελές του κειμένου, αλλά όσοι έχουν ζήσει παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν(πιστεύω είναι αρκετοί, μέσα σε αυτούς κι εγώ) καταλαβαίνουν. Μπορει να χρειάζεται αλλαγή στον πάγκο των Σουρμένων, μπορεί και όχι. Το βέβαιο είναι όμως ότι αυτό δεν θα το επιβάλλουν κάποιοι ΑΝΩΝΥΜΟΙ μέσα από ένα forum, που κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι και προβοκάτορες...
Ένας ουδέτερος παρατηρητής.
Basster
Oct 25 2010, 18:21
QUOTE(Josh_7_Child @ Oct 25 2010, 19:01 )

Επειδή έχει αρχίσει να με εκνευρίζει η επίθεση που γίνεται στον προπονητή των Σουρμένων (και σε κάθε προπονητή, δεν έχει σημασία ποιον) από εδώ μεσα, θα ήθελα εκφράσω 2-3 σκέψεις μου ως φίλος του αθλήματος κι αυτού εδώ του forum.
Απ' ότι μπορώ να καταλάβω, μερικοι(ή μερικές) προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα στην ομάδα των Σουρμένων, όντας πάντα κρυμμένοι πίσω από το φουστάνι της μαμάς (ανωνυμία ενός forum στο internet). Αν αυτοί οι κύριοι(ή κυρίες) πραγματικά πονάνε την ομάδα όπως λένε, θα ήταν καλύτερο να μην εξασκούνται στο ξεκατίνιασμα μέσα από αυτό εδώ το forum. Θα ήταν προτιμότερο να βγούν μπροστά, να παρουσιαστούν με την ιδιότητά τους(π.χ. φίλαθλος, γονέας παίχτη, παλιός παίχτης κλπ) και να ζητήσουν να μιλήσουν με κάποιο μέλος της ομάδας(έφορο, πρόεδρο, προπονητή) σχετικά με τους προβληματισμούς τους. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να βρεις έναν υπεύθυνο μετά από ένα αγώνα, ή στην προπόνηση όταν είσαι κάποιος που τραβάει τέτοιο ζόρι με την ομάδα και που υποφέρει να την βλέπει έτσι. Αλλιώς είναι αναπόφευκτο για τον ουδέτερο παρατηρητή να συμπεράνει ότι "παίζουν" προσωπικά συμφέροντα πίσω από το κράξιμο προς τον προπονητή της ομάδας από 2-3 κυρίους(ή κυρίες), βλέπε Basster, satyros, geitonas.
Και λογικά, από τη στιγμή που στους αγώνες των Σουρμένων οι ντόπιοι φίλαθλοι δεν είναι πάνω από 15-20 άτομα, όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, άρα οι τρεις προαναφερθέντες κύριοι(ή κυρίες) για να καίγονται τόσο πολύ για την ομάδα, θα την παρακολουθούν κιόλας από κοντά. Πείτε λοιπόν τα ντέρτια σας ντόμπρα, πρόσωπο με πρόσωπο στον επόμενο αγώνα. Είναι άνανδρο να μουρμουράει κάποιος από μέσα του στους αγώνες και να βγαίνει την επόμενη μέρα ως ο ειδήμων της ομάδας που τα λέει έξω από τα δόντια στα forums. Δημιουργεί σύγχυση στην ομάδα που (λέει ότι) αγαπάει και κάνει συμπαίχτες - προπονητές - διοίκηση να ψάχνουν μεταξύ τους να βρούν ποιοι είναι αυτοί που μιλάνε έτσι πίσω από την πλάτη τους και να υποψιάζονται παλιοί φίλοι και γνωστοί, ο ένας τον άλλο.
Εξάλλου οι κύριοι(ή κυρίες) είναι προφανές ότι ΘΕΛΟΥΝ να δημιουργήσουν πρόβλημα, αλλιώς δεν θα προσπαθούσαν να κατασκευάσουν εντυπώσεις μέσα εδώ, θα τα λέγανε μεταξύ τους με personal messages.
Sorry σε όλους για το μακροσκελές του κειμένου, αλλά όσοι έχουν ζήσει παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν(πιστεύω είναι αρκετοί, μέσα σε αυτούς κι εγώ) καταλαβαίνουν. Μπορει να χρειάζεται αλλαγή στον πάγκο των Σουρμένων, μπορεί και όχι. Το βέβαιο είναι όμως ότι αυτό δεν θα το επιβάλλουν κάποιοι ΑΝΩΝΥΜΟΙ μέσα από ένα forum, που κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι και προβοκάτορες...
Ένας ουδέτερος παρατηρητής.
Από πότε δηλαδή στα φόρουμ δε μπορούμε να πούμε τη γνώμη μας; Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν ακριβώς για αυτό το λόγο (ή και για αυτό το λόγο).
Και για να σου ξεκαθαρίσω κάτι μιας και είπες για προσωπικά συμφέροντα, ούτε προπονητής είμαι για να θέλω να του φάω τη θέση, ούτε παίχτης που δεν παίζει ή έφυγε εξαιτίας του ούτε πατέρας κανενός ούτε κολλητάρι με κάποιον παίχτη. Απλά είμαι Σουρμενιώτης που πονάει την ομάδα και πονάει να τη βλέπει σε αυτό το χάλι.
παιδιά όλες οι απαντήσεις θα δωθούν στο παρκέ (που δεν υπάρχει αλλά λέμε). Ας αφήσουμε να περάσει ο καιρός και ας μην προπυλακίζουμε προπονητές - παίχτες - διοικήσεις κτλ. Ας δώσουμε πίστωση χρόνου.
ΓΚΑΛΗΣ
Oct 26 2010, 03:37
COACHBASKETBALL
Oct 26 2010, 12:53
TA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Γ ΕΣΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ...!!!!
http://www.localbasket.gr/index.php?option...&Itemid=245ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΔΩ
http://www.localbasket.gr/ΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΕΣ
castle7
Oct 26 2010, 12:56
QUOTE(Basster @ Oct 25 2010, 19:21 )

Από πότε δηλαδή στα φόρουμ δε μπορούμε να πούμε τη γνώμη μας; Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν ακριβώς για αυτό το λόγο (ή και για αυτό το λόγο).
Και για να σου ξεκαθαρίσω κάτι μιας και είπες για προσωπικά συμφέροντα, ούτε προπονητής είμαι για να θέλω να του φάω τη θέση, ούτε παίχτης που δεν παίζει ή έφυγε εξαιτίας του ούτε πατέρας κανενός ούτε κολλητάρι με κάποιον παίχτη. Απλά είμαι Σουρμενιώτης που πονάει την ομάδα και πονάει να τη βλέπει σε αυτό το χάλι.
Συμφωνώ μαζί σου Basster. Για αυτό υπάρχει και αυτό το forum για να εκθέτει ο καθένας την άποψή του (πολλές φορές και χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύψει το όνομά του).
Josh δεν χρειάζεται κάποιος να θέλει να προκαλέσει κάτι λέγοντας οτιδήποτε για προπονητή ή παίκτη. Μπορεί όντως να είναι απλώς Σουρμενιώτης και να θέλει να εκφράσει την αγανάκτησή του, αν και δεν νομίζω σε αυτές τις κατηγορίες να υπάρχουν φίλαθλοι μιας ομάδας τέτοιας κατηγορίας χωρίς να έχουν κάποια σχέση με την ομάδα!
Έτσι και αλλιώς έτσι θέλει να εκφραστεί και μέσω αυτού του forum,και έτσι εκφράζεται. Πιστεύω αν ήθελε να κάνει κάτι παραπάνω θα ήταν πιο ενεργός και θα είχε πιάσει κάποιον παράγοντα και θα του τα είχε πει.
Άλλωστε δεν νομίζω κανένας εδω μέσα να πιστεύει ότι θα αναγκαστεί ο coach των Σουρμένων να παραιτηθεί επειδή δυο άγνωστοι λένε ότι δεν κάνει για την ομάδα.
Ειδικά από τη στιγμή που όλοι στην διοίκηση τον θελουν.
leonkalf
Oct 26 2010, 13:23
Παιδιά από τα Σούρμενα, ανακυκλώνεστε στα ίδια και στα ίδια χωρίς κάτι καινούργιο στη συζήτηση και -κυρίως- χωρίς επιχειρήματα.. Δεν είδα πουθενά κάτι μπασκετικό σαν ανάλυση για την δυσαρέσκειά σας προς τον coach. Κρίνετε μόνο βάση αποτελεσμάτων.. Όπως έχουμε χιλιοπεί εδώ βασική μας επιδίωξη είναι να συζητάμε μπασκετικά και όχι κουτσομπολίστικα...
Επίσης, επειδή το topic αφορά την κατηγορία ολόκληρη αν θέλετε δημιουργήστε ένα ξεχωριστό νέο topic για την ομάδα των Σουρμένων και θα μεταφέρω εκεί όλα τα posts να συνεχίσετε την κουβέντα.
Χορευτης
Oct 26 2010, 17:09
QUOTE(milf_hunter#7 @ Oct 23 2010, 15:52 )

Ειμαι ο 7 απο τα Σουρμενα θα ηθελα να μου πειτε ποιοι ειναι παικτες πουμενουν απ'εξω που θα μπορουσαν να βοηθησουν...
Κι' ομως υπαρχουν καποιοι....
Basster
Oct 26 2010, 18:02
QUOTE(leonkalf @ Oct 26 2010, 14:23 )

Παιδιά από τα Σούρμενα, ανακυκλώνεστε στα ίδια και στα ίδια χωρίς κάτι καινούργιο στη συζήτηση και -κυρίως- χωρίς επιχειρήματα.. Δεν είδα πουθενά κάτι μπασκετικό σαν ανάλυση για την δυσαρέσκειά σας προς τον coach. Κρίνετε μόνο βάση αποτελεσμάτων.. Όπως έχουμε χιλιοπεί εδώ βασική μας επιδίωξη είναι να συζητάμε μπασκετικά και όχι κουτσομπολίστικα...
Επίσης, επειδή το topic αφορά την κατηγορία ολόκληρη αν θέλετε δημιουργήστε ένα ξεχωριστό νέο topic για την ομάδα των Σουρμένων και θα μεταφέρω εκεί όλα τα posts να συνεχίσετε την κουβέντα.
Ο προπονητής δεν κάνει σωστή διαχείριση υλικού. Αφήνει εκτός δωδεκάδας ή έχει στον πάγκο χωρίς να τους βάλει να παίξουν παίκτες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα.
Επιμένει σε παίκτες που είναι ντεφορμέ και βγάζει ολόκληρα παιχνίδια με αυτούς.
Δε συμπεριφέρεται σωστά στους μικρούς, και όχι μόνο, της ομάδας. Άμα κάποιος παίκτης κάνει κάποιο λάθος θα τους τα "χώσει" εκτός κι αν πρόκειται για τους "σταρ" της ομάδας οπότε μένουν στο απυρόβλητο.
Πριν την έναρξη της περσινής σεζόν, δηλαδή καλοκαίρι του 2009, "διαφήμιζε" στο γκρουπ της ομάδας στο Facebook κάποιες προσθήκες στο ρόστερ που εκτός από μία - δύο οι υπόλοιποι δεν εμφανίστηκαν ποτέ!
Και κάτι παρόμοιο πρέπει να συμβαίνει και φέτος.
CRAZYBOYY
Oct 28 2010, 17:20
ο κατρης απο το ΓΑΣΕ ποθ ειναι?εχω να τον δω 2 αγωνιστικες
Swko10
Oct 28 2010, 18:03
Μετα απο αλλη μια αδιαφορη εβδομαδα στο φορουμ,εφτασε νομιζω η ωρα να ασχολειθουμε λιγο με το μπασκετακι και τους αυριανους αγωνες.
Ε.Α. Νίκαιας-Ένωση Τραχώνων 2.Εχω τη γνωμη οτι η Νικαια ειναι πολυ σκληρη ομαδα και κυριως μεσα στο τραγικο κλειστο της.Πως ομως να κοντραριστουν φετος οι Τραχωνες?Ευκολα η δυσκολα αλλο ενα διπλακι για την Ενωση.
Πειραϊκός Σύνδεσμος-Α.Σ. Λέων Μοσχάτου 1.Καποιοι μπορει να τσιγκλισουν,αλλα με 2 βασικες απουσιες,με 2 καλες προπονησεις οπου η μια ηταν φιλικο γι αυτη τη βδομαδα,με τον Πειραικο να τρεχει και να μη φτανει με τα πιτσιρικια του,πιστευω οτι η ελειψη ομοιογενειας και συνοχης θα μας στοιχισει,οσο μεγαλη προσπαθεια και αν γινεται.
Γλυφάδα Ένωση-Α.Ο. Παννεαπολικός 1 Καποια στιγμη θα κερδισει η Γλυφαδα,και γιατι απο μετρια ομαδα στη Β' τελευταιος στη Γ' δεν αντεχεται,αλλα και επειδη οι φιλοξενουμενοι δεν εχουν βρει ακομα τα πατηματα τους
Ένωση Αρμενίων-Α.Σ. Καστέλλας 1. Καλη ομαδα η Καστελλα,φαβορι για ανοδο,αλλα η Αρμενικη με την δυναμη,την ομοιογενεια και το παθος της,θα το παλεψει και θα το κερδισει το ματσακι,που λογικα θα κριθει σε πολυ μικρη διαφορα ποντων.
Α.Σ. Σουρμένων-Γ.Α.Σ. Ελευσίς 1.Περα απο μια δυναμικη οπως ολες οι ομαδες της Ελευσινας,ο ΓΑΣΕ δεν εχει δειξει ακομα την ομαδα που ενεβηκε κατηγορια και δικαιολογημενα θα βαλει καρβουνο στο τραινο που ξεκιναει να παρει μπροστα.(Εκτος απο προγνωση,ειναι και ευχη,μηπως και σταματησει το πριξιμο για τον κοουτς των Σουρμενων.Δεν αντεχεται αλλη αναλυση)
Α.Ο. Προφήτης Ηλίας-Α.Ο. Ελληνικού 1.Δεν ξερω καμια ομαδα απο τις δυο.Αν ημουν παιχτης των γηπεδουχων και ειχα βλεψεις για κατι φετος,θα σκυλιαζα για μια πολυ καλη εντος εδρας νικη απεναντι σε εναν πολυ δυνατο αντιπαλο.
Α.Ο.Σ. Τελαμώνας-Α.Ο.Κ. Νέας Σμύρνης 1.Οσο καλη ομαδα και αν εχει η Νεα Σμυρνη,δυσκολα θα καταφερει να κερδισει μεσα στο αχουρι την πολυ δυνατη ομαδα,κυριως εντος εδρας,της Σαλαμινας.
Καλα ματσακια να χουμε...
http://www.asleon.org/forum/viewtopic.php?f=28&t=15
ΓΚΑΛΗΣ
Oct 29 2010, 02:04
leonkalf
Oct 29 2010, 08:01
ΣΗΜΕΡΑ:
1ο Κ.Γ Νικαίας 21.30 ΕΑ Νικαίας Εν. - Τραχώνων (Ουσταμπασίδης , Δελαγραμμάτικας ) κομ. Τοξόπουλος
Κλ.Π.Σαλπέας 21.45 Πειραϊκός - Λέων Μοσχ. (Μαγγωνάκης, Κιουλάφας) κομ. Χελιώτης
Κλ.Νέας Σμύρνης 21.45 Εν. Αρμενίων – Καστέλλα (Βίλλιας, Κλαδιανός) κομ. Δραμεσιώτης
Κλ .Ελληνικού Β' 20.00 Σούρμενα – ΓΑΣΕ Ελευσίας (Μέλης, Καρότσης) κομ. Παπαγ/λος
Κλ.Καμινίων 20.30 Προφ. Ηλίας – Ελληνικό (Τζαμάκου, Καρακωνσταντόπουλος) κομ. Νάκος
Κλ.Σαλαμίνας 21.15 Τελαμώνας - ΑΟΚ Ν. Σμύρνης (Ντζαμάρας, Δανιήλ) κομ. Τσάμης
Κυριακή 1/11: (σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα των διαιτητών για την επόμενη βδομάδα)
ΕΑΚ Γλυφάδας 21.00 Γλυφάδα Εν. Σ. - Παννεαπολικός (Μαραβέλιας, Γαρδέλης) κομ. Μίχας
Gilos31
Oct 29 2010, 09:43
Νίκαια - Τραχωνες 2 με 15+
Πειραικος - Λέων 2 με 10+
Γλυφάδα - Παννεαπολικος 1 με 5+(στο τέλος )
Αρμενικη - Καστελλα 1 με 5+
Σουρμενα - Γασε 1 με 20+
Προφήτης - Ελληνικό 2 με 5-
Τελαμωνας - ΑΠΟ ΝΣ 1 με 15+
Καλή επιτυχία σε όλους
Basster
Oct 29 2010, 21:07
Σούρμενα - ΓΑΣΕ 71 - 52
Μετά από καιρό μια καλή εμφάνιση για τα Σούρμενα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έκαναν λάθη αλλά τουλάχιστον έβγαλαν φάσεις όπως στο τέταρτο δεκάλεπτο που το νούμερο 7 (milf hunter 7) κλέβει την μπάλα και φεύγει στον αιφνιδιασμό για το λέι απ όπου τρώει βέβαια μια ξεγυρισμένη τάπα αλλά παίρνει το ριμπάουντ και καταφέρνει να σκοράρει. Στα θετικά επίσης ότι με την αποβολή του νούμερο 10 με δύο αντιαθλητικά φάουλ μπήκε το 4 στο παιχνίδι και έπαιξε καλά, άρα κρίμα που δεν του δίνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο προπονητής. Κι ο ΓΑΣΕ βέβαια το πάλεψε το παιχνίδι.
geitonas
Oct 29 2010, 21:22
QUOTE(Basster @ Oct 29 2010, 22:07 )

Σούρμενα - ΓΑΣΕ 71 - 52
Μετά από καιρό μια καλή εμφάνιση για τα Σούρμενα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έκαναν λάθη αλλά τουλάχιστον έβγαλαν φάσεις όπως στο τέταρτο δεκάλεπτο που το νούμερο 7 (milf hunter 7) κλέβει την μπάλα και φεύγει στον αιφνιδιασμό για το λέι απ όπου τρώει βέβαια μια ξεγυρισμένη τάπα αλλά παίρνει το ριμπάουντ και καταφέρνει να σκοράρει. Στα θετικά επίσης ότι με την αποβολή του νούμερο 10 με δύο αντιαθλητικά φάουλ μπήκε το 4 στο παιχνίδι και έπαιξε καλά, άρα κρίμα που δεν του δίνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο προπονητής. Κι ο ΓΑΣΕ βέβαια το πάλεψε το παιχνίδι.
Όντως πού το έκρυβαν το 4 τόσο καιρό..!
Basster
Oct 29 2010, 21:30
QUOTE(geitonas @ Oct 29 2010, 22:22 )

Όντως πού το έκρυβαν το 4 τόσο καιρό..!
Και σκόραρε και τάπες έριξε και ριμπάουντ πήρε και κλεψίματα έκανε. Δηλαδή είναι πραγματικά κρίμα να μην παίζει.
satyros
Oct 29 2010, 22:03
ENTAKSEI PAIDIA GENIKA AS IREMISOUME LIGO I OMADA EDIKSE SIMADIA ANAKAMPSHS,DEN EPAIKSE BEBAIA SPOUDAIO BASKET ALLA SE MERIKES STIGMES KRIFTIKE I BALLA.I OMADA EXEI TROMERO ULIKO.OSO GIA TO 4 OSOI KSEROUNE APO ESKANA DEN EINAI TYXAIOS PAIXTHS.APLA I OMADA EXEI POIOTIKOUS PSILOUS KAI DE BOROUNE NA PAIZOUNE OLOI.ALLA KALO INE NA DINONTE EYKAIRIES.SIGXARITIRIA STA SOURMENA GIA TIN NIKH
stathismag
Oct 29 2010, 22:29
ΝΙΚΑΙΑ-ΤΡΑΧΩΝΕΣ 64-59 1
satyros
Oct 29 2010, 22:34
EGW TO EXW PEI..I NIKAIA THA EINAI I EYXARISTI EKPLIKSI FETOS.....
milf_hunter#7
Oct 29 2010, 22:48
ΣΟΥΡΜΕΝΑ - ΓΑΣΕ 72-51 αν δεν κανω λαθος.
Επιτέλους νίκη!!!Αν και δεν κάναμε καλη εμφάνηση κερδίσαμε εύκολα και ακούραστα,μπράβο στον ΓΑΣΕ.
Ο ένας διαιτητης απαραδεκτος εδωσε 3 τεχνικες ποινες και 1 αντιαθλητικο φαουλ που δεν υπηρχε.Το αλλο ηταν.
Παμε για το επομενο τωρα....
alpapamarin
Oct 29 2010, 22:57
Προφήτης Ηλίας - Ελληνικό : 43 - 61
NIKAIA NEWS
Oct 29 2010, 23:04
QUOTE(satyros @ Oct 29 2010, 23:34 )

EGW TO EXW PEI..I NIKAIA THA EINAI I EYXARISTI EKPLIKSI FETOS.....
Μεγάλη νίκη για τη Νίκαια με πάρα πολύ καλή άμυνα από τον 11 ( Παναγιωτόπουλο αν γνωρίζω καλά ) στον Γρηγοράκο και μεγάλα τρίποντα από τον Ντόνη, τον Τζώρτζη και τον πιτσιρικά με το 15. Λίγοι οι Τράχωνες για τα τρεχαντήρια της Νίκαιας...
Καλό βράδυ σε όλους.
Swko10
Oct 29 2010, 23:24
Εχασε και ο Λεων σημερα 6 ποντους.Η αναλυση μου πριν το παιχνιδι,κρυβει και τα αιτια της ηττας.
Καλως η κακως,η ηττα των Τραχωνων δινει αλλο ενδιαφερον στο πρωταθλημα,και μας κρατα και εμας στο παιχνιδι,παρολο που ειναι πολυ νωρις.
Εχουμε δειξει πολλες φορες τη μαγκια μας οταν ειμαστε με 5 και με 6 σερι νικες,ειμαι σιγουρος πως αυτη τη φορα θα την δειξουμε και μετα απο μια δικαιη,αλλα κακοφτιαγμενη για εμας ηττα,παιζοντας ενα ωραιο παιχνιδι με τα παιδια της Νικαιας την αλλη βδομαδα.
Πολυ ομορφο το θεαμα των παρα πολλων νεαρων στον Πειραικο.Καλη συνεχεια και σε αυτους και καλο Σαββατοκυριακο σε ολους μας...
sporakias
Oct 30 2010, 21:04
QUOTE (NIKAIA NEWS @ Oct 30 2010, 00:04 )

Μεγάλη νίκη για τη Νίκαια με πάρα πολύ καλή άμυνα από τον 11 ( Παναγιωτόπουλο αν γνωρίζω καλά ) στον Γρηγοράκο και μεγάλα τρίποντα από τον Ντόνη, τον Τζώρτζη και τον πιτσιρικά με το 15. Λίγοι οι Τράχωνες για τα τρεχαντήρια της Νίκαιας...
Καλό βράδυ σε όλους.
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο 11 ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ 21 ΠΟΝΤΟΥΣ???
stathismag
Oct 30 2010, 21:46
Γιατι πολυ απλα φιλε μου ενω ξεκινησε με πολυ καλα ποσοστα ευστοχιας ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ και σκοραροντας ακετους ποντους απο τους 21π στο α ημιχρονο απο τη στιγμη που μπηκε ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ {το11}τον πιεσε και επαιξε αρκετα καλα επανω του αν μου επιτρεπετε και τον δυσκολεψε πολυ οδηγοντας τον σε κακες επιλογες και λαθη.Απ΄οτι παρατηρησα οι ΤΡΑΧΩΝΕΣ ειχαν κανα δυο παιδια στη περιφερεια{μου διαφευγουν τα ονοματα τους}τραυματιες που δυστυχως τους στοιχησαν.Παρα την ηττα που γνωρισαν η γνωμη μου ειναι οτι παραμενουν πρωτο φαβορι για ανοδο στη β....μην πω και για τη πρωτη θεση.
traxonas
Oct 31 2010, 16:15
QUOTE(stathismag @ Oct 30 2010, 22:46 )

Απ΄οτι παρατηρησα οι ΤΡΑΧΩΝΕΣ ειχαν κανα δυο παιδια στη περιφερεια{μου διαφευγουν τα ονοματα τους}τραυματιες που δυστυχως τους στοιχησαν.
Δυστυχως,φιλε σταθη, οι απωλειες ειναι πεντε, προχθες προστεθηκε και έκτος με διαστρεμμα, και
μαλλον θα κανουμε και αλλους ευτυχισμενους σαν την Νικαια μεχρι να μαζεψουμε ανδρες εστω και για μονό στην προπονηση.
Για το προχθεσινο ματς εχω να πω οτι εγινε ενα πολυ κακο παιχνιδι, σε ενα γλιστερο, παραξενο γηπεδο με την ΝΙΚΑΙΑ
να βαζει παρα πολλα τριποντα σε ενα στυλ παιχνιδιου, που εμενα προσωπιικα δεν μου αρεσει αλλα αυτα ειναι προσωπικα
γουστα..
Εμεις ειμασταν αλλου γι'αλλου, με πολλες βασικες απουσιες, ασυνδετοι και ατολμοι. Ετσι οπως εξελιχθηκε το παιχνιδι
χασαμε δικαια αλλα πιστευω πως δυσκολα θα ξαναβαλει τοσα τριποντα η Νικαια. Αν το καταφερνουν καθε φορα, τοτε τους
αξιζει και η ανοδος!
Ακολουθουν δυο παρα πολυ δυσκολα πλεον παιχνιδια για μας με Τελαμωνα και Ελληνικο, οι εναπομειναντες υγιεις πρεπει
να κανουν την υπερβαση και να τα δωσουν ολα , για να μεινουμε μεσα στους στοχους.
nitros
Oct 31 2010, 18:52
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ζήτημα είναι να έβαλε 5 πόντους.Τότε ήταν που τον έπαιξε άμυνα το 11 (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ).Αυτό σαν παρένθεση στην ερώτηση του φίλου για το πως έγινε να τον έπαιξε πολύ καλή άμυνα και να έβαλε 21 πόντους.
Για να πω και γω την άποψη μου οι ΤΡΑΧΩΝΕΣ δεν μου γέμισαν το μάτι...Συμφωνώ ότι ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ είναι ο καλύτερος παίχτης της κατηγορίας από ότι έχω δει μέχρι στιγμής αλλά η συνολική εικόνα της ομάδας δεν μου φάνηκε καλή...Δεν γνωρίζω αν με την προσθήκη των τραυματιών βελτιωθούν τόσο πολύ τα πράγματα αλλά εμένα οι ΤΡΑΧΩΝΕΣ μου φάνηκαν τραγικά προβλέψιμοι...Άτολμοι σε απίστευτο βαθμό και γενικά αν δεν την ΄πάρει ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ να την βάλει στο καλάθι χάσανε...Δεν μπορεί ένας παίχτης να κάνει την διαφορά και αυτό εκμεταλλεύθηκε η νίκαια παίζοντας άμυνα 1-4 τετράγωνο μην αφήνοντας να πάρει την μπάλα...Οι υπόλοιποι παίχτες δεν ήξεραν τι να κάνουν την μπάλα πραγματικά.!!!
Εκεί κρίθηκε η νίκη και όχι στα τρίποντα που βάλαμε γιατί τα περισσότερα ήταν ελεύθερα...Η αλήθεια είναι ότι οι ΤΡΑΧΩΝΕΣ δεν παίζουν και καμιά άμυνα της προκοπής...Δουλεμένη ομάδα έως κάποιο βαθμό αλλά όπως προείπα προβλέψιμη...Έχει τους παίχτες να τραβήξουν το σκορ αλλά και αυτοί διστάζουν και ψάχνουν να βρουν τον ένα...Αν συνεχίσουν έτσι στα επόμενα ματς δεν θα είναι έκπληξη αν χάσουν 2-3 φορές μέχρι να επιστρέψουν και οι τραυματίες τους....
Τώρα για την νίκαια συγχαρητήρια πολλά στους συμπαίχτες μου που παίξανε με πάθος και τα δώσανε όλα απέναντι σε μία ομάδα που έχει σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία από μας και θεωρητικά πάντα πριν το ματς ήταν φαβορί και μάλιστα να μας κερδίσει και με μεγάλη διαφορά...!!!Αυτή η ομάδα που έχουμε δεν έχει ταβάνι και από ταλέντο άλλο τίποτα...Γίνεται πολύ καλή δουλειά και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος...
Γ.Α.Σ.Ε.
Εύκολα τα Σούρμενα τον Γ.Α.Σ.Ε.-
http://wwwelefsinasbasket.blogspot.com/201...-post_3757.htmlΤο Μπάσκετ στην Ελευσίνα-
http://wwwelefsinasbasket.blogspot.com/!Νέες ψηφοφορίες,νέες βαθμολογίες!
POWER_KF
Nov 1 2010, 15:45
QUOTE(nitros @ Oct 31 2010, 18:52 )

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ζήτημα είναι να έβαλε 5 πόντους.Τότε ήταν που τον έπαιξε άμυνα το 11 (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ).Αυτό σαν παρένθεση στην ερώτηση του φίλου για το πως έγινε να τον έπαιξε πολύ καλή άμυνα και να έβαλε 21 πόντους.
Για να πω και γω την άποψη μου οι ΤΡΑΧΩΝΕΣ δεν μου γέμισαν το μάτι...Συμφωνώ ότι ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ είναι ο καλύτερος παίχτης της κατηγορίας από ότι έχω δει μέχρι στιγμής αλλά η συνολική εικόνα της ομάδας δεν μου φάνηκε καλή...Δεν γνωρίζω αν με την προσθήκη των τραυματιών βελτιωθούν τόσο πολύ τα πράγματα αλλά εμένα οι ΤΡΑΧΩΝΕΣ μου φάνηκαν τραγικά προβλέψιμοι...Άτολμοι σε απίστευτο βαθμό και γενικά αν δεν την ΄πάρει ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ να την βάλει στο καλάθι χάσανε...Δεν μπορεί ένας παίχτης να κάνει την διαφορά και αυτό εκμεταλλεύθηκε η νίκαια παίζοντας άμυνα 1-4 τετράγωνο μην αφήνοντας να πάρει την μπάλα...Οι υπόλοιποι παίχτες δεν ήξεραν τι να κάνουν την μπάλα πραγματικά.!!!
Εκεί κρίθηκε η νίκη και όχι στα τρίποντα που βάλαμε γιατί τα περισσότερα ήταν ελεύθερα...Η αλήθεια είναι ότι οι ΤΡΑΧΩΝΕΣ δεν παίζουν και καμιά άμυνα της προκοπής...Δουλεμένη ομάδα έως κάποιο βαθμό αλλά όπως προείπα προβλέψιμη...Έχει τους παίχτες να τραβήξουν το σκορ αλλά και αυτοί διστάζουν και ψάχνουν να βρουν τον ένα...Αν συνεχίσουν έτσι στα επόμενα ματς δεν θα είναι έκπληξη αν χάσουν 2-3 φορές μέχρι να επιστρέψουν και οι τραυματίες τους....
Τώρα για την νίκαια συγχαρητήρια πολλά στους συμπαίχτες μου που παίξανε με πάθος και τα δώσανε όλα απέναντι σε μία ομάδα που έχει σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία από μας και θεωρητικά πάντα πριν το ματς ήταν φαβορί και μάλιστα να μας κερδίσει και με μεγάλη διαφορά...!!!Αυτή η ομάδα που έχουμε δεν έχει ταβάνι και από ταλέντο άλλο τίποτα...Γίνεται πολύ καλή δουλειά και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος...
Φίλε Νίτρο, δεν είδα τον αγώνα της Παρασκευής. Έχω δεί όμως δύο φετεινούς αγώνες των Τραχώνων. Θα σου συνιστούσα να μην πας με αυτά τα μυαλά στον δεύτερο γύρο στον Άλιμο για την ποιότητα των Τραχώνων γιατί θα έχεις "προβλέψιμο" όλεθρο.
Το γεγονός ότι ο Γρηγοράκος είναι ο αποτελσματικότερος παίκτης της κατηγορίας είναι προφανές. Εξάλλου προέρχεται από Γ' Εθνική και ήταν και εκεί από τους αποτελεσματικότερους. Το αν όμως οι Τράχωνες δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο αμυντικά το μαρτυρά η δεύτερη θέση τους στην άμυνα με 56 πόντους Μ.Ο. (site ΕΣΚΑΝΑ) και με μια πεντάδα τραυματιών όπως διάβασα παραπάνω. Αυτό κάτι πρέπει να λέει. Εγώ που τους είδα με τα Σούρμενα εκτός και την Αρμενική στο γήπεδό τους έχω άλλη άποψη. Είναι ομάδα γρήγορη με πολλές λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Προχθές μάλλον ήταν μαγική εικόνα.
Σε κάθε περίπτωση όμως δε θα έγραφα γιατί δε με εδιαφέρουν οι προσωπικές απόψεις του καθενός για την κάθε ομάδα. Είναι ελεύθερος να γράφει ότι θέλει και ότι πιστεύει.
Ο λόγος που γράφω είναι γιατί δε μου αρέσει, σαν λάτρης του σύγχρονου μπάσκετ, να ακούω ότι μπασκετικές λύσεις είναι οι ζώνες τύπου 1-4. Αν είναι το ταμπούρωμα μπάσκετ που φανερώνει το ταλέντο της ομάδας σου, τότε λυπάμαι αλλά δεν έχετε μέλλον. Ξαναλέω ότι δεν είδα το ματς, ούτε έχω δει φέτος την ομάδα σου και δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω για το πλούσιο ταλέντο της. Για ζώνες δε θέλω να ακούω επαίνους. Αν έχετε πράγματι ταλέντο θα χαρώ να σας δω σε αγώνα να παίζετε ένας εναντίον ενός σε άμυνα και επίθεση με αντιπάλους τύπου Γρηγοράκου και να βγαίνετε νικητές. Εξάλλου η γειτονιά σας φημίζεται για τις μπαασκετικές της υποδομές και από συγκυρίες βρίσκονται οι ομάδες της εκεί. Ανήκουν για ψηλότερα. Όσο για την ομάδα σου της εύχομαι το καλύτερο, γιατί έχει έναν συμπαθέστατο προπονητή, που σίγουρα αναγκάζεται, χωρίς να του αρέσει, να χτυπάει τους αγώνες με ζώνες..... σε ένα γήπεδο που δεν κάνει παρά μόνο για αθλοπαιδιές δημοτικών σχολείων...!!!!
Σκεφτομαι τι παιχτουρα θα ναι αυτος ο τυπος,που στις νικες λενε ολοι ποσους εβαλε,και στην ηττα ποσους δεν καταφερε να βαλει για να κερδισουν οι Τραχωνες.
Οπως και να χει,και παρολες τις απουσιες των φιλοξενουμενων,μαγκικη πολυ η νικη της Νικαιας και το πρωταθλημα στα καρβουνα κρατωντας εμενα τουλαχιστον σε μεγαλη αγωνια,με ανυπομονησια για το ποτε θα ρθει η Παρασκευη.
Ουτως η αλλως τα ματσακια και αυτης της Παρασκευης ειναι σουπερ,και ολα μπορουν να γινουν και να χουμε παλι εκπληξεις και αλλαγες.Νομιζω οτι βλεπουμε ενα πολυ ανταγωνιστικο και σκληρο πρωταθλημα στη Γ΄' Εσκανα φετος,ειτε το επιπεδο ειναι χαμηλο,ειτε υψηλο.
Καλη βδομαδα να χουμε,καλες προπονησεις...
http://www.asleon.org/forum/viewtopic.php?f=28&t=17
Ευχαριστούμε κατ'αρχήν για τα καλά σου λόγια...Εννοείται ότι δεν πρόκειται να πάμε με αυτά τα μυαλά στον άλιμο αλλά μέχρι τότε έχουμε δρόμο ακόμα....Εγώ το μόνο που ήθελα να πω είναι ότι έτσι όπως είδα την ομάδα των ΤΡΑΧΩΝΩΝ δεν νομίζω ότι θα πάει τρένο όπως όλοι νομίζουν...Πρέπει να προσέξει γιατί έχει καλό υλικό αλλά πρέπει να το εκμεταλλευτεί και να μην αναλώνεται....Αν με καταλαβαίνεις....Έτσι θα κάνει το έργο της πιο εύκολο και δεν θα κάνει ομάδες σαν την ΝΙΚΑΙΑ χαρούμενες όπως προείπε κάποιος....Εγώ απλά μιλάω για το ένα ματς που είδα που μπορεί να ήταν και μαγική εικόνα όπως λες....Αλλά η αλήθεια είναι ότι συνήθως βάζουμε παραπάνω τρίποντα...Τώρα όσον αφορά την άμυνα η ζώνη είναι τρικ που χρησιμοποιούν ομάδες που υστερούν σε άλλα σημεία...Για παράδειγμα εμείς υστερούμε σε δύναμη γιατί ο μέσος όρος ηλικίας μας είναι 22 χρονών ...Και κατά την γνώμη μου η ζώνη δεν είναι κακοποίηση του αθλήματος όπως πιστεύεις...Απλά οι καλές ομάδες οφείλουν να βρίσκουν λύση απέναντι της πράγμα που δεν έκανε η ομάδα των ΤΡΑΧΩΝΩΝ η οποία εγκλωβίστηκε και προσπαθούσε να βρει έναν παίχτη...Για αυτό και πέτυχε η άμυνα και πήραμε μια καλή νίκη...Και για του λόγου το αληθές στο πρώτο ημίχρονο που δεν παίξαμε ζώνη το ματς ήταν στους 4 πόντους...Οπότε δεν φταίει η άμυνα αλλά οι λάθος επιλογές των αντιπάλων...Έτσι είναι το μπάσκετ όμως...Καλή τύχη στην ομάδα των ΤΡΑΧΩΝΩΝ εύχομαι...Να επιστρέψουν οι τραυματίες τους και μακάρι να μην ξαναπάθουν τίποτα τα παιδιά...!!!
Γ.Α.Σ.Ε.
Το δύσκολο πρόγραμμα πέρασε!Ανάλυση του Γ.Α.Σ.Ε. των πρώτων 5 αγωνιστικών!-
http://wwwelefsinasbasket.blogspot.com/201...-post_7261.htmlΤο Μπάσκετ στην Ελευσίνα-
http://wwwelefsinasbasket.blogspot.com/!Νέες ψηφοφορίες,νέες βαθμολογίες!
Για να αποκτησει λιγο ενδιαφερον η βδομαδα,ας ασχοληθουμε λιγο μετα ματσακια...
Α.Ο. Παννεαπολικός-Πειραϊκός Σύνδεσμος 1.Εμεις μια εβδομαδα πριν ειχαμε και τις απουσιες μας.Ενας πληρης Πανναπολικος θα το κερδισει το ματσακι...
Α.Σ. Καστέλλας-Γλυφάδα Ένωση 1.Επιστροφη στις νικες για την Καστελλα.Η Γλυφαδα,κατωτερη των προσδοκιων προς το παρον.
Α.Σ. Λέων Μοσχάτου-Ε.Α. Νίκαιας 2.Ειμαστε με 4 απουσιες,για διαφορους λογους.Η νικαια ερχεται φορτσατη απ την αλλη πλευρα.Το καλο σερι ηταν μια καλη αρχη και πως θα ξανααρχισει????Ελπιζω σε ενα ωραιο ματσακι,με τη Νικαια να βαζει οσο το δυνατον λιγοτερα σουτακια αυτη τη βδομαδα,μηπως και κρατησουμε χαμηλα το σκορ και μεινουμε στο παιχνιδι.
Γ.Α.Σ. Ελευσίς-Ένωση Αρμενίων 2.Πολυ δυνατη η Ενωση και θα μπει στο παιχνιδι για την ανοδο.Η Ελευσινα θα παλεψει αλλα δυσκολα θα κερδισει μια τοσο σκληρη ομαδα.
Α.Σ. Σουρμένων-Α.Ο. Προφήτης Ηλίας 1.Το τραινο ξεκινησε....Ξερος ασσος,λογω παθους,εδρας,ποιοτητας και πολλα αλλα.Ασσος
Ένωση Τραχώνων-Α.Ο.Σ. Τελαμώνας 1.Οσες δυσκολιες και αν εχουν οι Τραχωνες,οσο καλη ομαδα και αν εχει ο Τελαμωνας,η εδρα ειναι εδρα,και το τεσσαρι το καλο θα πυροβολησει ξανα και ξανα,και θα το τσιμπησει το διποντο μεσα στην εδρα του.
Α.Ο.Κ. Νέας Σμύρνης-Α.Ο. Ελληνικού 1.Ξερω οτι το Ελληνικο εχει πολυ καλη ομαδα,αλλα η δυνατη εδρα και η φανελα της Ν.Σμυρνης ισως δωσει το παιχνιδι στην εδρα.
Καλες προπονησεις να χουμε και την Παρασκευη καλα ματσακια....
castle7
Nov 3 2010, 08:33
Ας πω και εγω τις προβλεψεις μου αν και πεφτω αρκετα εξω!Το πρωτάθλημα έχει ανατροπές και από ότι φαίνεται όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους!!
Α! Ρε φίλε Swko10 αφού είσαι και στο Λέοντα γιατί προβλέπεις συνέχεια ήττα της ομάδας σου σε κάθε αγωνιστική; Τόσο πολύ δεν την πιστεύεις;;;Το κάνεις μήπως για να καθησυχάσεις τους αντιπάλους να μην έρθουν υποψιασμένοι;; Δεν νομίζω να πετυχαίνει :-)) Εκτός βέβαια και αν το κάνεις για γούρι οπότε πάω πάσο! Όλοι έχουμε τα γούρια μας!!
Καλή αγωνιστική και ελπίζω να πέσεις μέσα στις προβλέψεις σου! Μπορεί να μην κερδίσει η ομάδα σου αλλά εσύ θα είσαι μέσα!!χεχε!
Α.Ο. Παννεαπολικός-Πειραϊκός Σύνδεσμος 1 Μάλλον άσσο αν και ο Πειραικός δείχνει ότι δεν κωλάει και ότι βγεί. Βέβαια μακριά από την έδρα του περνάει δύσκολα
Α.Σ. Καστέλλας-Γλυφάδα Ένωση 1. Η Γλυφάδα πρέπει να είναι η πιο αδύναμη της κατηγορίας και φαβορί για τη Δ'
Α.Σ. Λέων Μοσχάτου-Ε.Α. Νίκαιας 1. εδώ θα πάς κόντρα στον Swko10 και θα το δώσω στο Λέοντα. Η Νίκαια δεν μπορεί να τα καταφέρει
Γ.Α.Σ. Ελευσίς-Ένωση Αρμενίων 2.Απλά πολυ δυνατοι οι Αρμένιοι και δεμένοι με καλό κορμό.
Α.Σ. Σουρμένων-Α.Ο. Προφήτης Ηλίας 1. Τα Σούρμενα πρέπει να ξεκινήσουν να κερδίζουν σερί.
Ένωση Τραχώνων-Α.Ο.Σ. Τελαμώνας 1. Το φαβορί εύκολα χωρίς να μπορεί ο Τελαμώνας να κοντράρει μακριά από το (ιδιαίτερο) γήπεδό του που παίρνει και όλα τα σφυρίγματα.
Α.Ο.Κ. Νέας Σμύρνης-Α.Ο. Ελληνικού 1. Έχει δείξει η Ν. Σμύρνη ότι στην έδρα της παίζει αλλιώς αλλα μέχρι τώρα έχει κερδίσει μόνο εύκολους αντιπάλους εκεί. Πολύ αμφίρροπο.
Σε αυτές τις κατηγορίες όλα αλλάζουν από τη μία αγωνιστική στην άλλη αφού ο τραυματισμός ενός παίκτη ανατρέπει όλες τις ισορροπίες!
QUOTE(castle7 @ Nov 3 2010, 09:33 )

Ας πω και εγω τις προβλεψεις μου αν και πεφτω αρκετα εξω!Το πρωτάθλημα έχει ανατροπές και από ότι φαίνεται όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους!!
Α! Ρε φίλε Swko10 αφού είσαι και στο Λέοντα γιατί προβλέπεις συνέχεια ήττα της ομάδας σου σε κάθε αγωνιστική; Τόσο πολύ δεν την πιστεύεις;;;Το κάνεις μήπως για να καθησυχάσεις τους αντιπάλους να μην έρθουν υποψιασμένοι;; Δεν νομίζω να πετυχαίνει :-)) Εκτός βέβαια και αν το κάνεις για γούρι οπότε πάω πάσο! Όλοι έχουμε τα γούρια μας!!
Καλή αγωνιστική και ελπίζω να πέσεις μέσα στις προβλέψεις σου! Μπορεί να μην κερδίσει η ομάδα σου αλλά εσύ θα είσαι μέσα!!χεχε!
Α.Ο. Παννεαπολικός-Πειραϊκός Σύνδεσμος 1 Μάλλον άσσο αν και ο Πειραικός δείχνει ότι δεν κωλάει και ότι βγεί. Βέβαια μακριά από την έδρα του περνάει δύσκολα
Α.Σ. Καστέλλας-Γλυφάδα Ένωση 1. Η Γλυφάδα πρέπει να είναι η πιο αδύναμη της κατηγορίας και φαβορί για τη Δ'
Α.Σ. Λέων Μοσχάτου-Ε.Α. Νίκαιας 1. εδώ θα πάς κόντρα στον Swko10 και θα το δώσω στο Λέοντα. Η Νίκαια δεν μπορεί να τα καταφέρει
Γ.Α.Σ. Ελευσίς-Ένωση Αρμενίων 2.Απλά πολυ δυνατοι οι Αρμένιοι και δεμένοι με καλό κορμό.
Α.Σ. Σουρμένων-Α.Ο. Προφήτης Ηλίας 1. Τα Σούρμενα πρέπει να ξεκινήσουν να κερδίζουν σερί.
Ένωση Τραχώνων-Α.Ο.Σ. Τελαμώνας 1. Το φαβορί εύκολα χωρίς να μπορεί ο Τελαμώνας να κοντράρει μακριά από το (ιδιαίτερο) γήπεδό του που παίρνει και όλα τα σφυρίγματα.
Α.Ο.Κ. Νέας Σμύρνης-Α.Ο. Ελληνικού 1. Έχει δείξει η Ν. Σμύρνη ότι στην έδρα της παίζει αλλιώς αλλα μέχρι τώρα έχει κερδίσει μόνο εύκολους αντιπάλους εκεί. Πολύ αμφίρροπο.
Σε αυτές τις κατηγορίες όλα αλλάζουν από τη μία αγωνιστική στην άλλη αφού ο τραυματισμός ενός παίκτη ανατρέπει όλες τις ισορροπίες!
Και οι δικες σου προβλεψεις να βγουν φιλε μου,δε θα με χαλασουν....για να ξερεις!!!!
traxonas
Nov 4 2010, 16:17
Παννεαπολικός-Πειραϊκός
2 Μου αρεσε ο Πειραικος, διπλο ετσι για την εκπληξη
Καστέλλα-Γλυφάδα Ένωση
1 Ιδιαιτερο γηπεδο και η Γλυφαδα δεν νομιζω οτι μπορει να χτυπησει εκει την Καστελλα.
Λέων Μοσχάτου-Ε.Α. Νίκαιας
1 Και πιο δυνατος κοντα στο καλαθι ο Λεων και λογω εδρας.
Γ.Α.Σ. Ελευσίς-Ένωση Αρμενίων
1 Ανεβαινει ο ΓΑΣΕ και πρεπει να μαζεψει βαθμους νωρις, αλλιως...
Σουρμενα- Προφήτης Ηλίας
1 Στανταρακι, εχουν παραπανω δυνατοτητες
Ένωση Τραχώνων- Τελαμώνας
2 με μια λεξη...αποδεκατισμενοι.Ελπιζω μονο στην υπερβαση και στην εδρα.
ΝΕΑ σμυρνη - Ελληνικο
1 Παραξενο παιχνιδι. Δινω τον ασο μονο και μονο γιατι μας συμφερει!
pitahot
Nov 5 2010, 15:38
Παννεαπολικός-Πειραϊκός 2(ντερμπι που πιστευω στο τελος θα κερδισει ο πειρΙΚΟς)
Καστέλλα-Γλυφάδα Ένωση 1(ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ)
Λέων Μοσχάτου-Ε.Α. Νίκαιας 2.(ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΩΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ)
Γ.Α.Σ. Ελευσίς-Ένωση Αρμενίων 1 (ΑΝ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ)
Σουρμενα- Προφήτης Ηλίας 1 (ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΑΠΟ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ)
Ένωση Τραχώνων- Τελαμώνας 1(ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Ο ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟ ΤΟ ΝΑΝΝΟ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΣΣΟ ΛΟΓΟ ΕΔΡΑΣ)
ΝΕΑ σμυρνη - Ελληνικο 1(Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ 17 ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ)
Basster
Nov 5 2010, 22:46
Σούρμενα - Προφήτης Ηλίας 47 -45 (ημίχρονο 18 - 31)
Τα Σούρμενα πολύ άστοχα στις βολές, πρέπει να έχασαν γύρω στις 20. Ο Προφήτης φάνηκε δουλεμένη ομάδα αλλά κάνει πάρα πολλά και σκλήρα φάουλ και με την ανοχή των διαιτητών Ντζαμάρα και Μουρατίδη, που άμα κέρδιζε ο Προφήτης θα έπρεπε να παραπεμφθούν για αλλοίωση αποτελέσματος, κόντεψε να το πάρει το παιχνίδι. Τρανό παράδειγμα στο τέταρτο δεκάλεπτο το πρώτο φάουλ που σφυρίχτηκε σε παίκτη του Προφήτη ήταν αφού είχαν ήδη παιχτεί 9 λεπτά και 40 δεύτερα, δηλαδή 20 δεύτερα πριν τελειώσει ο αγώνας! Πάλι καλά στο τελευταίο λεπτό του αγώνα τα Σούρμενα είχαν καθαρό μυαλό και πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη, έτσι όπως εξελίχτηκε ο αγώνας.
Κερδισε και ο Λεων δυο ποντους την Νικαια.
Παιχτηκε ενα παρα πολυ ασχημο παιχνιδι σημερα με τους Σταθοπουλο και Δημακη να μας δινουν το παιχνιδι.
Πολυ αναρχη,αλλα πολυ δυνατη ομαδα η Νικαια με τα τριποντα να φευγουν σαν οβιδες,και τους πιτσιρικαδες να μπουκαρουν συνεχως απο παντου...
Καλη συνεχεια και καλο Σαββατοκυριακο για ολους μας.
traxonas
Nov 6 2010, 00:05
Τραχωνες - Τελαμωνας 105-74 νομιζω. Απιθανο πρωτο ημιχρονο καπου 60-30 το σκορ, παιξανε ολοι υπεροχα, δεν μπορω
να βρω καποιον υστερησαντα απο την ομαδα μου. Κρυφος ασος στο μανικι ο Κουτροπουλος, βομβαρδισε απο τα 6.75
27 ποντους με 5 τριποντα.
Στο τριτο λεπτο του γ' δεκαλεπτου, με ενα 11-0 νομιζω το σκορ πηρε διαστασεις, ο Σολωμος εδωσε σε ολους χρονο
συμμετοχης και καπου για δεκαεπτα λεπτα περιμεναμε απλα να τελειωσει το παιχνιδι. Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια και
των δυο ομαδων.
mckladi
Nov 6 2010, 00:06
Τράχωνες Express !!!
Ένωση Τραχώνων/Δία - Τελαμώνας 105-74
Ρεσιτάλ έξω από τα 6.75 και από τις 2 ομάδες και κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ από τους γηπεδούχους ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν πίεσαν πολύ στην άμυνα και αυτό φώναζε από τα μόλις 14 φάουλ σε όλο το παιχνίδι έναντι των 27 των γηπεδούχων.
ο Τελαμώνας θέλει αρκετή δουλειά ακόμα ενώ η Ένωση πιστεύω ότι πρέπει να βρει της σταθερότητά της ως ομάδα.
Καλή συνέχεια και στις 2 ομάδες...
Υ.Γ.
Πρόβλεψη traxonas : Ένωση Τραχώνων- Τελαμώνας 2 με μια λεξη...αποδεκατισμενοι.Ελπιζω μονο στην υπερβαση και στην εδρα.
Νομίζω πως σε διέψευσαν!!!!! πιο πολύ πικραμένη πρόβλεψη παρά προβλεψη το είδα φίλε μου με όλο το σεβασμό ως παλιότερος που είσαι στο Forum
QUOTE(traxonas @ Nov 6 2010, 01:05 )

Τραχωνες - Τελαμωνας 105-74 νομιζω. Απιθανο πρωτο ημιχρονο καπου 60-30 το σκορ, παιξανε ολοι υπεροχα, δεν μπορω
να βρω καποιον υστερησαντα απο την ομαδα μου. Κρυφος ασος στο μανικι ο Κουτροπουλος, βομβαρδισε απο τα 6.75
27 ποντους με 5 τριποντα.
Στο τριτο λεπτο του γ' δεκαλεπτου, με ενα 11-0 νομιζω το σκορ πηρε διαστασεις, ο Σολωμος εδωσε σε ολους χρονο
συμμετοχης και καπου για δεκαεπτα λεπτα περιμεναμε απλα να τελειωσει το παιχνιδι. Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια και
των δυο ομαδων.
Τρομοκρατειτε κοσμο φιλαρακι...
NIKAIA NEWS
Nov 6 2010, 00:19
Ο Παννεαπολικός αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων και έχασε από τον Πειραϊκό με 9 π. Καλύτερος από τους νικητές ο Κατσούρης ( πρέπει να έβαλε πάνω από 25π. ), ενώ από τον Παννεαπολικό... ίσως ο Μαρίνος.
alpapamarin
Nov 6 2010, 00:28
Νέα Σμύρνη - Ελληνικό : 47 - 71
QUOTE(alpapamarin @ Nov 6 2010, 01:28 )

Νέα Σμύρνη - Ελληνικό : 47 - 71
μπραβο φιλαρακι...
alpapamarin
Nov 6 2010, 00:41
QUOTE(Negro8 @ Nov 6 2010, 00:38 )

μπραβο φιλαρακι...
Βρίσκουμε ρυθμό φίλε και ξέρεις καλά ότι η σκληρή δουλειά αποδίδει. Μας λείπεις όμως...
Σε περιμένω την άλλη Παρασκευή Ελληνικό - Τράχωνες.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.