QUOTE(aegeansheed @ Apr 16 2014, 17:15 )

Αυτή θα μπορούσε να ήταν η εικόνα ενός γαύρου που παρακολουθεί το match και ξύπνησαν στο μυαλό του παραλληλισμοί με προηγούμενους Τελικούς και λοιπά φαντάσματα.
Η εικόνα ενός ουδέτερου ήταν ότι η Real το είχε το ματσάκι και πάτησε και γκάζι όποτε ήθελε, κέρδισε άνετα με λίγα λόγια.
Δεν είδα κάποιον με εκδικητικές διαθέσεις, είδα μια πολύ καλή ομάδα που είχε το κίνητρο να παίξει το μπάσκετ που ξέρει μπροστά στους οπαδούς της και να νικήσει τον προσκεκλημένο της.
ο τροπος που πανηγύριζε ο Ρουντι, τα διαρκή πλάνα στην κερκίδα, με τους ιδρωμένους χοντρομπαλάδες και τις κακομούτσουνες ισπανίδες να πανηγυρίζουν, αλλά και το μπλάκ αουτ της Ρεαλ οταν ο Ολυμπιακος άρχισε να τρέχει σερί στην δευτερη περίοδο και έφερε το παιχνίδι στα ίσια, εμένα άλλα μου φανέρωσαν.
Και η Μπαρτσα έπαιζε με τους Τουρκους λίγο νωρίτερα, αλλά δεν ήταν ίδια η εικόνα, ουτε στο παρκέ, ουτε στη κερκίδα.
Προς θεου, δεν λέω οτι η Ρεαλ μας φοβάται.. Λεω όμως οτι την θέλει την εκδίκηση και το έδειχνε συνεχώς.
Απο εκεί και πέρα, η διαφορά στην ποιότητα ηταν χθες μεγάλη. Οταν ο Ολυμπιακός ξαναμπλόκαρε, η Ρεαλ πάτησε ξανά το γκάζι και χάθηκε.
Το πρόβλημα ηταν οτι ο Ολυμπιακός δεν είχε τις λύσεις για να κρατηθεί στο παιχνίδι. Αν τις είχε ομως, ή αν τις εμφανίσει αυριο, πιστεύω οτι η Ρεαλ δεν θα δείξει ξανά το ιδιο ατσαλάκωτο προφίλ (που για περίπου μια περίοδο χθες τσαλακώθηκε).
Βεβαιως, μιλάμε για μια σειρά αγώνων, και αμφιβάλω οτι ο Ολυμπιακός, ακόμα και αν κάνει ενα θαυμα αύριο και κάνει το διπλό, θα μπορέσει να κρατήσει αλώβητο το ΣΕΦ.
Η σειρά έτσι και αλλιώς έγερνε υπερ της Ρεαλ. Μετά και απο το χθεσινό, έχει γύρει για τα καλά προς το μέρος της και αν πρέπει να δώσω ενα προγνωστικό θα έλεγα οτι με ενα 2-0 αυριο, θα πρέπει να παλέψουμε για να αποφύγουμε τη σκούπα.
Για τον Ολυμπιακό δε, θα ελεγα οτι για να πετύχει πρόκριση θέλει 2 νίκες στην Ισπανία και να πάει σε μια κουφή πρόκριση με 3-2 (εχοντας και μια ηττα στο ΣΕΦ, που την έχω δεδομένη) ..
Αυτα, μετά το χθεσινό παιχνίδι πάντα..
Για να αλλάξει η εικόνα αυτή, θα πρέπει να δουμε εναν άλλο Ολυμπιακό, αρχής γενομένης απο το αυριανό παιχνίδι, όπου τονίζοντας ξανά το αρχικό μου σχόλιο, πιστεύω οτι αν βάλει δύσκολα στη Ρεαλ, μπορεί να την αγχώσει και να μετατρέψει την μεγάλη τους επιθυμία για εκδίκηση, σε άγχος και νευρικότητα.
QUOTE(louie @ Apr 16 2014, 17:28 )

γενικα οι περισσοτεροι παιχτες ηταν κατωτεροι της περιστασης αλλα βλεποντας απ'εξω την κατασταση βλεπω οτι και οι φιλοι του ολυμπιακου οπως και οι δημοσιογραφοι αλλαζουν γνωμη για τους παιχτες ανα αγωνα.
εγω πάντως έχω πλέον, εδώ και καιρό, κατασταλάξει και αν ενας πραγματικά μου φαίνεται λίγος, αυτός ειναι ο Λοτζέσκι...
Πολύς κόσμος στέκεται σε στατιστικά, πόντους, ασσιστ κλπ..
Εγώ στέκομαι στην γενική παρουσία του παίχτη.
Ο Λοτζέσκι παίζει μόνιμα κακή άμυνα και ξεχνιέται στις περιστροφές, ενώ σπανίως ειναι τολμηρός στην επίθεση.
Ο Πετγουει για παράδειγμα, δεν με χαλάει. Τον πάω. Ειναι μαχητης, ειναι αθλητικός, ειναι και λίγο κουτος, αλλα του το συγχωρώ..
Ο Μαντζαρης, χθες ειδικά, δεν πήρε και πολύ τη μπάλα στα χέρια του, αφου ο Σπανούλης το ειχε πάρει προσωπικά το θέμα.
Ο Λοτζέσκι ομως, με βγάζει απο τα ρούχα μου..
Σουτερ εισαι ρε μεγάλε.. Εισαι στο τρίποντο, έχεις τη μπάλα στα χέρια.. τι κάνεις προσποίηση και την δίνεις δίπλα, και το κάνεις αυτό ξανά, και ξανά, και ξανά, και ξανά;;;;;;
Σήκω να πουμε! Σήκω.. σήκω και 2 και 3 φορές, και αν δεν σου κάτσει η μπίλια, δεν σου έκατσε.. χαλάλι..
Εδώ κρύβεσαι και περιμένεις να περάσεις ώρα στο παρκέ οσο πιο αναίμακτα γίνεται..
Ο Λοτζέσκι ειναι ο Αβραμόπουλος του μπάσκετ και εγώ μισώ τον Αβραμόπουλο