QUOTE (don juan @ Nov 13 2010, 17:15 )

Ηττα για το λεων χθες σε ενα ματς που απο την αρχη φανηκε οτι θα εχει πολυ ασχημη τροπη για την ομαδα του μοσχατου! Ανημπορος να αντιδρασει στον επιθετικο οιστρο του Πουτου! Αγυμναστος, ενω φανηκε να εχει χασει και τα καλα τρεξιματα (δημιουργημα του Λωλου) με εναν προπονητη να μοιαζει ξενο σωμα, να δοκιμαζει σχηματα με ανομοιογενεια να επιμενει σε συγκεκριμενες εκδηλωσεις επιθεσεων και το ενα λαθος να διαδεχεται το αλλο! Κριμα για την ομαδα του Μοσχατου(στην οποια περασα σχεδον 3 χρονια) να εχει ενα προπονητικο team που δ ενδιαφερεται και φροντιζει να το δειχνει με 1002 τροπους! Οι κυριοι Τσαπακης και Καλφαγιαννης ηρθαν με υποσχεσεις για δουλεια αλλα το αποτελεσμα ηταν το αντιθετο! Οι φανελες πλεον δεν ιδρωνουν και ο Λεων πηγαινει απο παρασκευη σε παρασκευη με μονο οπλο του την ψυχη, το παθος και τη θεληση για τη νικη! καλη επιτυχια να εχει ο λεων απο εδω και περα σε ολα τα παιχνιδια του, χωρις εμενα(νο 13) και ευχομαι στο τελος τησ χρονιας ο απολογισμος να ειναι θετικος!
καλη συνεχεια μαγκες
Έλειπα 4 μέρες εκτός Ελλάδας, και σήμερα γυρίζοντας βλέπω το παραπάνω post και μένω έκπληκτος...
Πραγματικά Γιάννη Αλεξίου με εξέπληξες, πολύ άσχημα όμως...
Είναι η γνώμη σου αυτή, και εγώ την κάθε άποψη και γνώμη την σέβομαι. Επέτρεψέ μου όμως να σου πω ότι αυτά που λες δεν στέκουν.. και το λέω με πάσα βεβαιότητα αφού γνωρίζω την κατάσταση, γνωρίζω τον Μάνο τον Τσαπάκη και γνωρίζω φυσικά και τον εαυτό μου. Γράφεις αναλήθειες.
Μπορείς να έχεις
εσύ τέτοια άποψη για έναν προπονητή σαν τον Μάνο? Πόσα χρόνια παίζεις μπάσκετ και με πόσους προπονητές έχεις δουλέψει και γράφεις τέτοια πράγματα?
Το ύφος σου είναι άκρως υπεροπτικό και εκτός πραγματικότητας!! Αντί να λες ευχαριστώ που είχες την τύχη να δουλέψεις με έναν τέτοιο άνθρωπο, κι αντί να εκμεταλλευτείς αυτή την ευκαιρία (έχοντας και το πλεονέκτημα να παίζεις 20-30 λεπτά ελέω του κανονισμού της εσκανα) και να κάτσεις να δουλέψεις να βελτιωθείς βγαίνεις και γράφεις όλα αυτά?
Συγγνώμη, αλλά είναι εξοργιστικά!!
Και για μένα, μπορείς να πεις και να το συζητήσουμε.. άλλωστε προπονητής δεν είμαι (όχι ακόμα τουλάχιστον), για να γίνω έχω να μάθω πολλά και να βγάλω και σχολή αλλά για τον Μάνο τον Τσαπάκη που τον έχω ζήσει τον τελευταίο 1 χρόνο από κοντά δε το δέχομαι με τίποτα!! ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ!!
Εκφράσεις και κατηγορίες όπως αδιαφορία, μόνο υποσχέσεις, απροπονησία κλπ κλπ είναι εκτός κάθε πραγματικότητας!! Διαστρεβλώνεις (και δεν καταλαβαίνω το γιατί) μια κατάσταση, χωρίς λόγο. Αυτό μόνο εσύ το ξέρεις.
Μάλλον απ' ότι καταλαβαίνω, το μπάσκετ για σένα σημαίνει μόνο χαβαλές στην προπόνηση και να περάσουμε καλά γελώντας 2 ώρες στην προπόνηση.. Ευτυχώς, δεν είναι ετσι τα πράγματα.. Ίσως εκτός μπάσκετ βρεις αυτά που θες, θα μπορείς να πηγαίνεις και στο οακα άνετα να βλέπεις τον παναθηναϊκό χωρίς να πρέπει να την κοπανήσεις από την προπόνηση (και μάλιστα παραμονή αγώνα..), δεν θα χρειάζεται να στεναχωριέσαι που δε δίνουν σε σένα οι συμπαίκτες σου τη μπάλα να σουτάρεις τρίποντα συνεχώς, δε θα έχεις τους προπονητές σου πάνω από το κεφάλι σου να σου φωνάζουν να λυγίσεις τα ποδαράκια σου να παίξεις άμυνα, να μην χάνεις τον παίκτη σου κ.α
Το φαινόμενο αυτό, το συναντάμε πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια.. Δεν είναι μόνο θέμα του Γιάννη νομίζω. Πολλοί "μικροί" (όπως τους βάφτισε η εσκανα τα τελ. χρόνια) έχουν αποκτήσει αυτό το υφάκι, αυτό το τουπέ κι αυτή τη συμπεριφορά εξαιτίας των δυνατοτήτων που τους δίνει ο κανονισμός. Να ξέρατε πόσοι προπονητές θα είχαν "στείλει" τέτοιους μικρούς σπίτι τους (και καλά θα έκαναν) αλλά τους δένει τα χέρια ο κανονισμός..
Ας μου πει ένας (δεν θα υπάρχει το ξέρω) αν πριν 10 χρόνια (εκεί γύρω) και παλιότερα θα τολμούσε ένας παίκτης 18-20 χρονών να κάνει αυτά που κάνουν οι τωρινοί? Όχι παρκέ δε θα έβλεπαν, ούτε μπάλα δε θα ακουμπούσαν...
Σημεία των καιρών?? Πάντως όχι καλά σημεία..
Γιάννη, και κάθε Γιάννη, σκεφτείτε τα όλα αυτά (τα θέματα συμπεριφοράς και στυλ) και όσοι θέλετε να παίξετε μπάσκετ, αλλάξτε το... Ακούστε με, αν θέλετε..
QUOTE (kurspuroskaroumpalos @ Nov 13 2010, 22:40 )

Σόρι αδερφέ, αλλά πρέπει να το πω:
ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΣΑΠΑΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ???????
Ευχαριστώ, φιλιά!!
Ωραία ατάκα...!!
Επιχειρήματα υπάρχουν ή έτσι στον αέρα το λες?