Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CSKA Moscow vs. Panatinaikos Athens
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2013-14
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
North_gato
QUOTE (Dred11 @ Apr 21 2014, 23:56 ) *
Ελπιδοφόρο πάντως ότι σε μια κακή επιθετικά βραδιά στην έδρα μας κερδίσαμε. Παίξαμε σκυλίσια άμυνα βέβαια. Ελπίζω να αντέξουμε σωματικά στο επόμενο παιχνίδι.



Ελπιζω να αντεξουμε και εμεις να το δουμε, μια και το δευτερο ημιχρονο που τουλαχιστον εγω ειδα, προκαλουσε να κανεις κατι αλλο.
bbplayer
QUOTE (North_gato @ Apr 22 2014, 00:19 ) *
Ελπιζω να αντεξουμε και εμεις να το δουμε, μια και το δευτερο ημιχρονο που τουλαχιστον εγω ειδα, προκαλουσε να κανεις κατι αλλο.


έτσι θα πάνε όλα τα ματς πιστεύω. Αν δεις ότι και το πρώτο που πήγε στους 77 πόντους , χρειάστηκε παράταση να φτάσει εκεί. Καμια ομάδα δεν ανοίγει το ρυθμό. Εμείς δε μπορούμε και η ΤΣΣΚΑ αρέσκεται σε σχήματα που δε μπορούν
katharop
Στη συνέχεια, είπε: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ δεν θα τα παρατήσει, δεν θέλει να πάει στη Μόσχα για πέμπτο ματς καθώς ξέρει ότι εκεί όλα μπορούν να συμβούν. Παίζουμε στην έδρας μας, νομίζω έχουμε μεγαλύτερο ροτέισον και πρέπει να νικήσουμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει να πάμε στο Final 4».

μασιουλης
bbplayer
ο ΔΓ καλό θα είναι να το βουλώσει , έστω και για λίγο όσο είναι η σειρα σε εξέλιξη. Δε μπορεί να μην έχει διδαχθεί τίποτα απο το πρόσφατο παρελθόν. Ακόμα κι αυτός θα έχει βγάλει κάποια συμπεράσματα. Εκτός και εάν η μούρλα του είναι πάνω από την ομάδα
Reggie Miller 31
Ίσως ο χειρότερος παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια κ παρά την νίκη! Η ομάδα στην επίθεση δεν έχει σύστημα, δεν έχει τίποτα! Είναι σχεδόν όλα ατομικές προσπάθειες! Αυτό φαίνεται κ όταν έχουμε επιθέσεις στο τέλος που η μπάλα συνήθως κολλάει! Επίσης, ο Γκιστ πάρα πολύ υποτονικός... Μπράμος έξω απο τα νερά του κ ΔΔ εκεί που πάει να κάνει κάτι καλό, ξαφνικά το χάος... Σίγουρα την ΤΣΣΚΑ δεν την έχουμε στις 3 νίκες κ ταβάνι αυτής της ομάδας είναι ο 5ος αγώνας!

Για τον κόσμο, πραγματικά κρίμα που δεν γέμισε το ΟΑΚΑ σε αυτό το παιχνίδι. Την Τετάρτη θα παρακαλάνε για εισιτήριο... είναι οι γνωστοί πανηγυρτζίδες!

Για ΔΓ πιστεύω δεν τα εννοεί αυτά που λέει, μιλάει πιο πολύ για τον φόβο των Ιουδαίων! Ας πάρει παίκτες το καλοκαίρι, να κερδίζει κ την διαιτησία όπως το 2009!

ΥΓ Αυτός ο Ουκιτς... Αυτός ο Ούκιτς... Μέτα τον Γιάκα, ίσως ο πιο αντιπαθητικός παίκτης στον ΠΑΟ...
A.CAB
Ομολογώ πως δεν περίμενα να κερδίσουμε σήμερα όσο το ματς πλησιάζε προς το φινάλε. Ευτυχώς είχα λάθος και κερδίσαμε μετά από πολύ καιρό (πιθανότατα από την Εφές έξω) παιχνίδι που έφτασε στο φινάλε. Παίζει να είναι το δεύτερο της εποχής Αλβέρτη. Υπήρχαν πολλά ψυχικά αποθέματα και φάνηκε το πάθος στο παρκέ. Καθαρό μυαλό και σύστημα στην επίθεση πάλι δεν υπήρχε βέβαια αλλά εφόσον τους κρατήσαμε στο Πεδουλάκειο 59 ήταν λογικό να νικήσουμε.
Αμυντικά σταθήκαμε εξαιρετικά. Ξύλο στο ξύλο και δύναμη στη δύναμη. Κανένας παίχτης της ΤΣΣΚΑ δεν έπιασε καλή απόδοση (ακόμα και ο Γούιμς έμεινε αρκετά κάτω απ' τα στάνταρ του) και οι Ρώσοι δεν δείξανε ποτέ να βρίσκουν ρυθμό. Λίγο πιο σοβαροί ή πιο εύστοχοι να ήμασταν επιθετικά θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα.
Οι τρεις διακριθέντες ήταν ο Ράιτ, ο Μήτσος και ο Λάσμε. Όταν βέβαια ο πρώτος είναι ο καλύτερός μας παίχτης τότε υπάρχει κάποιο θέμα αλλά δεν πειράζει. Ο ΔΔ γεμάτη εμφάνιση και ξενέρωσε κόσμο. Μακάρι να έχει τις ανάσες και για την Τετάρτη. Ενώ ο Λάσμε τα έβαλε με τους πάντες. Δεν έκανε τέλειο παιχνίδι, αλλά λόγω πάθους και μόνο πήρε τη φροντ λάιν της ΤΣΣΚΑ παραμάζωμα.
Μπράμος-Μασιούλις, φοβερή δουλειά στην άμυνα αλλά αγνοούνται επιθετικά. Πρέπει όπως και δήποτε να δώσουν σκορ την Τετάρτη.
Ο Κάρι δυστυχως δεν προσφέρει επίσης εκεί που μπορεί και πρέπει, δηλαδή στο σκοράρισμα ενώ ο Γκιστ ήταν σκιά του εαυτού του. Ο Φώτσης έδωσε πολλές μάχες και ήταν θετικότατος αλλά πολύ άστοχος.
Ο Ούκιτς θα έχει να λέει για το τρίποντο απ' τα 10 μέτρα αλλά ήταν και πάλι χάλια ενώ ο Μπατίστ δεν μπόρεσε ούτε για 3 λεπτά. Επικές χορευτικές κίνησεις Λουκά. Δεν μπορεί να ξέχασε το μπάσκετ. Πιστεύω πως θα δώσει κι άλλες λύσεις στο επόμενο.

Ενδιαφέρουσα η αντιμετώπιση του Γουίμς προς το φινάλε. Τίποτα δεν πάει καλά για την ΤΣΣΚΑ από κανένα οπότε είναι η ώρα του "η μπάλα στο Γουίμς". Η αλλαγή στο μαρκάρισμα με το Λάσμε πάνω του στην αρχή μου φάνηκε λάθος. Δεν πέτυχε κανά δυο φορές αλλά ο Αλβέρτης επέμεινε σε αυτή. Τελικά στο σύνολό της αποδείχτηκε σωστή γιατί και ο Λάσμε δυσκόλεψε τα σουτ του Γουίμς και ο Μπράμος έπαιξε παλικαρίσια τον Κρίσιτς και δεν του επέτρεψε να πάρει μπάλα.

Ελπίζω να έχουμε τις σωματικές αντοχές να ανταπεξέλθουμε σε 48 ώρες. Τον τρόπο τον έχουμε βρει για το 2-2 πάντως.
louie
καλο παιχνιδι για την ομαδα, αμυνα που τσακιζε κοκκαλα στο δευτερος ημιχρονο και καλη επιθεση στο πρωτο. δεν ανεβηκε η αισιοδοξια μου για το θεμα της προκρισης και σε αυτο βοηθαει και η προκλητικη διαιτησια των ρωσων που μας εχουν σφαξει ευθαρσως στο παρελθον και δειχνουν οτι θα το κανουν και φετος αν χρειαστει. οντως ο γιαννακοπουλος δεν βοηθαει με τις δηλωσεις του αλλα δεν παλευεται αυτη η τσσκα και της τα εχουμε μαζεμενα. παντως αν την ζορισουμε κι αλλο την τσσκα δεν φημιζονται και πολυ για το μενταλιτυ τους και μπορει να αυτοκτονησουν μονοι τους(μιλος γυρνα, μας λειπεις).

και κατι τελευταιο. πρεπει επιτελους να μπει κανα τριποντο. σε ολοκληρη τη σειρα εχουμε 22,7% στα τριποντα! δεν γινεται δουλεια ετσι. οι 2 κλασσικοι σουτερ μας, ο μπραμος και ο καρι, εχουν αθροιστικα 1/18 τριποντα!!
ALdaperan
Δυστυχώς παρά τη νίκη η εικόνα της ομάδας είναι πλήρως απογοτευτική. Δεν ενθουσιαστηκα καθόλου ούτε και ελπίζω να περάσουμε f4. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε το 5ο παιχνίδι αν φτάσουμε βέβαια ως εκεί. Μόνο απο άποψης κούρασης και αν το πάρεις δεν θα ανταπεξέλθουμε, ήδη φαίνονται πολλοί παίκτες μας αρκετά πεσμένοι καταπονημένοι (ΔΔ,Φώτσης,μπράμος)

Ενώ η άμυνα μας είναι πολύ καλή και σκληρή, επιθετικά η ομάδα κολλάει απίστευτα και εκτός αυτού είμαστε πολύ άστοχοι !!
Θυμάμαι μια σχετική φάση στην επίθεση 5 vs 5 που είχε τη μπάλα ο Διαμαντίδης και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες ήταν ακροβολισμένοι στην περιφέρεια χωρίς να κάνει κίνηση ούτε ένας , ούτε screen ούτε σύστημα ούτε τίποτα. Αποτέλεσμα να λήξει ο χρόνος και η μπάλα να μείνει στα χέρια μας!

Αν και φαινομενικά ο ΠΑΟ φαίνεται να μπορεί να χτυπήσει τη ΤΣΣΚΑ παρ'όλα αυτά το θεωρώ αδύνατον να πάρουμε άλλα 2 ματς με την εικόνα που δείχνει η ομάδα. Αντίθετα στον Ολυμπιακό δίνω περισσότερες πιθανότητες να κάνει το 2/2 απέναντι στην πολύ πιο δυνατή ρεάλ !!
doctorjekil
Για μια ακομα φορα στα τελευταια λεπτα του αγωνα στην επιθεση μας επιασε πλημμυρα,κακες αποστασεις,μηδεν κινηση,κακη κυκλοφορια...μεχρι ποτε θα την βγαζουμε μονο με την αμυνα?καποια στιγμη θα χρειαστει να βαλουμε και ενα γκολ στην επιθεση,οπως χρειαστηκε στο πρωτο ματς στην μοσχα...ευτυχως η τσσκα καποιες στιγμες μοιαζει χειροτερη και απο μας στην δικη της επιθεση και αυτο ειναι το μονο που μας δινει καποιες ελπιδες
bbplayer
όπως και να έχει το πράγμα, ότι και να κάνουμε με την ΤΣΣΚΑ, η ομάδα έχει φτάσει στο όριο της. Παραπάνω δεν πάει έτσι όπως είναι. Το καλοκαίρι πρέπει να αποφασίσουν τι σκέφτονται και τι σκοπεύουν να κάνουν.

Τε σπα, δεν είναι του παρόντος
lakersdynasty
Γιατί δυσανασχετούμε για την επίθεση στα τελευταία λεπτά όταν η επίθεση μας δεν είναι καλή ή επαρκής για ολόκληρα 40λεπτα όλη τη σεζόν;

Έτσι κι αλλιώς αυτός είναι ο λόγος που πολλά παιχνίδια κατέληξαν να γίνουν ντέρμπι.


Reggie Miller 31
QUOTE (lakersdynasty @ Apr 22 2014, 14:26 ) *
Γιατί δυσανασχετούμε για την επίθεση στα τελευταία λεπτά όταν η επίθεση μας δεν είναι καλή ή επαρκής για ολόκληρα 40λεπτα όλη τη σεζόν;

Έτσι κι αλλιώς αυτός είναι ο λόγος που πολλά παιχνίδια κατέληξαν να γίνουν ντέρμπι.

Μα όταν δεν υπάρχει μια καλά σχεδιασμένη επίθεση για τα τελευταία λεπτά κάνει με την μια μπαμ που ακριβώς πονάμε! Γενικά το κυριότερο πρόβλημα της ομάδας είναι στο ότι δεν έχει δημιουργό κ έναν σκόρερ στυλ Ουιμς. Πραγματικά όπως έχουν γράψει και τα παιδιά και εγώ πιο πάνω, η εικόνα της ομάδας είναι απίστευτα κακή! ισως ειναι ο χειρότερος ΠΑΟ απο το 1997...
Dreamerpanos
Σωστός...με τέτοια άμυνα να τσακίζει κόκαλα,μία επίθεση λίγο άνω του μετρίου θες για να πας F4 και χωρίς να προσφέρεις θέαμα....

Το ότι το ταβάνι της ομάδας είναι το 5ο ματς διαφωνώ....αφού φτάνει στο 5ο ματς γιατί να μην πάει και παρακάτω?Ένα ματς είναι....
Reggie Miller 31
QUOTE (Dreamerpanos @ Apr 22 2014, 14:40 ) *
Το ότι το ταβάνι της ομάδας είναι το 5ο ματς διαφωνώ....αφού φτάνει στο 5ο ματς γιατί να μην πάει και παρακάτω?Ένα ματς είναι....

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ταβάνι, γιατί πολύ απλά δεν έχουν τις αντοχές για να κερδίσουν μια σειρά 5 αγώνων κ μάλιστα τους 3 σερί, μέσα σε 5 μέρες! Απλά δες τι εγινε κ πέρσι με την Μπάρτσα απο το 4ο παιχνίδι κ μετά! wink.gif
Dreamerpanos
Ά,από άποψη κούρασης ναι δίκιο έχεις....Εδώ συμφωνούμε....
goofy87
Λίγο πολύ αυτά που ήθελα να πω τα ανέφεραν οι προηγούμενοι συμφορουμίτες. Η ομάδα αν και λειτουργεί σχεδόν άριστα αμυντικά, επιθετικά πολλές φορές δείχνει πως "κολλάει". Σε όλη τη σειρά είμαστε απελπιστικά άστοχοι από τη περιφέρεια, με τα περισσότερα σουτ, ωστόσο, να είναι υπό καλές προυποθέσεις. Δυστυχώς ο Ούκιτς δεν έχει τα ιδια τελειώματα, όπως περσι, ο Λάσμε δείχνει "βαρύς" και αυτό με προβληματίζει περισσότερο από όλα.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους, Κάρυ, Μπράμος και Ματσιούλις δείχνουν αρκετά ασταθεις στο σουτ, μάλιστα ο πρώτος εξ' αυτών δεν είναι τόσο συνεπής στην άμυνα.

Ο Ράιτ βγάζει απίστευτη ενέργεια στο παρκέ, αν έπαιζε λίγο πιο μυαλομένα στην επίθεση...

Ο Μήτσος μου φάνηκε αρκετά "φρέσκος" και αυτό μοιάζει ελπιδοφορο για την συνέχεια.

Γκιστ και Φώτσης παίζουν παθιασμένα, μπορούν ακόμα καλύτερα. Μπράβο στον Μαυροκεφαλίδη, παίζει πολύ έξυπνα στην επίθεση μέσα στα λεπτά που του δίνονται.
shtarkws
Mπραβο στον Παναθηναικο για την νικη!Μακαρι να κερδισουμε αλλη μια φορα στην εδρα μας για να μην ειναι απλα νικη γοητρου.

ΥΓ.για να κανεις ''σιγουρη'' επιθεση πρΕπει να εχεις ή γκαρντ που να παιρνει σκριν και να τελειωνει τη φαση,ή ψηλο με αξιοπιστο ποστ παιχνιδι.Εμεις δεν εχουμε τιποτα απο τα δυο οποτε ολες οι επιθεσεις μας θα ειναι υψηλου ρισκου
bbplayer
QUOTE (shtarkws @ Apr 22 2014, 17:08 ) *
ΥΓ.για να κανεις ''σιγουρη'' επιθεση πρΕπει να εχεις ή γκαρντ που να παιρνει σκριν και να τελειωνει τη φαση,ή ψηλο με αξιοπιστο ποστ παιχνιδι.Εμεις δεν εχουμε τιποτα απο τα δυο οποτε ολες οι επιθεσεις μας θα ειναι υψηλου ρισκου


+1

ειδικά το για το bold, έβλεπα χθες τα missmatch που έδινε η ΤΣΣΚΑ και έκλαιγα sad.gif
Reggie Miller 31
Εν τω μεταξύ διαβάζοντας το άρθρο του Παπαδογιάννη στο Gazzetta (ναι, ναι, αυτού που -δικαίως- κράζει πολλά κακώς κείμενα σε αυτή την χώρα και τους χούλιγκαν με πράσινα κ κόκκινα γυαλιά), νόμιζα ότι είδα άλλον αγώνα χθες!

Δεν γράφει απλά με τσαρούχια, αλλά με φουστανέλα, καριοφίλι και γυαλί μπλε βαθύ, αυτά που φοράνε στην Μύκονο με τους καθρέπτες! Ειδικά η φράση για την Ελληνική ψυχή, είναι καθαρά μπασκετικό και τεχνικό κριτήριο ανάλυσης, τόσο για τον χθεσινό αγώνα, όσο και για ολόκληρη την σειρά! Άλλωστε στην πανάθα πόσες γηγενείς ελληνικές ψυχάρες παίζουνε;;; 2 μόνο;;;;

Έχουμε τον πόνο μας, έχουμε και τους τσολιάδες, με τα μπλε γυαλιά!

Και για να καταλάβουμε κ λίγο απο μπασκετική ανάλυση, μεγάλος Σωτήρης Γεωργίου που τα λέει όλα! Ειδικά στο κομμάτι για ΔΔ συμφωνώ απόλυτα... http://www.basketblog.gr/index.php?option=...&Itemid=258
paodynasty
QUOTE(Reggie Miller 31 @ Apr 22 2014, 15:47 ) *
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ταβάνι, γιατί πολύ απλά δεν έχουν τις αντοχές για να κερδίσουν μια σειρά 5 αγώνων κ μάλιστα τους 3 σερί, μέσα σε 5 μέρες! Απλά δες τι εγινε κ πέρσι με την Μπάρτσα απο το 4ο παιχνίδι κ μετά! wink.gif


δεν είναι ακριβώς έτσι :

πέρσυ παίζαμε με ένα ροτέισον 7 (βασικά) παικτών συν το Σόφο που έπαιξε για 50' και στα 5 παιχνίδια αλλά και αυτά στην ουσία με το ζόρι τα πήρε επειδή δεν υπήρχε άλλος, είχε ήδη σκάσει. Κι αυτά με αντίπαλο την υπερπλήρη Μπαρτσελόνα.
Φέτος παίζουμε τη σειρά με δέκα παίκτες και με τόσους παίζουν κι οι Ρώσοι. Εχθές μάλιστα ο Μασιούλις δήλωσε ότι μπορούμε να περάσουμε γιατί έχουμε πιο μεγάλο ροτέισον !
shtarkws
QUOTE(paodynasty @ Apr 22 2014, 18:10 ) *
δεν είναι ακριβώς έτσι :

πέρσυ παίζαμε με ένα ροτέισον 7 (βασικά) παικτών συν το Σόφο που έπαιξε για 50' και στα 5 παιχνίδια αλλά και αυτά στην ουσία με το ζόρι τα πήρε επειδή δεν υπήρχε άλλος, είχε ήδη σκάσει. Κι αυτά με αντίπαλο την υπερπλήρη Μπαρτσελόνα.
Φέτος παίζουμε τη σειρά με δέκα παίκτες και με τόσους παίζουν κι οι Ρώσοι. Εχθές μάλιστα ο Μασιούλις δήλωσε ότι μπορούμε να περάσουμε γιατί έχουμε πιο μεγάλο ροτέισον !


To ροτεισιον μεγαλωσε γιατι ηρθε ο Ραιτ και αρχισε να παιρνει χρονο συμμετοχης ο Λουκάς με τον Μπατίστ.Αν παρουν χρονο και ο Παππας με τον Γιανκοβιτς θα μεγαλωσει ακομη περισσοτερο
qspock
QUOTE(paodynasty @ Apr 22 2014, 18:10 ) *
δεν είναι ακριβώς έτσι :

πέρσυ παίζαμε με ένα ροτέισον 7 (βασικά) παικτών συν το Σόφο που έπαιξε για 50' και στα 5 παιχνίδια αλλά και αυτά στην ουσία με το ζόρι τα πήρε επειδή δεν υπήρχε άλλος, είχε ήδη σκάσει. Κι αυτά με αντίπαλο την υπερπλήρη Μπαρτσελόνα.
Φέτος παίζουμε τη σειρά με δέκα παίκτες και με τόσους παίζουν κι οι Ρώσοι. Εχθές μάλιστα ο Μασιούλις δήλωσε ότι μπορούμε να περάσουμε γιατί έχουμε πιο μεγάλο ροτέισον !

Αυτο ειναι σχετικο: Στους κοντους η ΤΣΣΚΑ εχει εμφανες προβλημα. Ωστοσο με την παρουσια του Καρυ που ειναι ουσιαστικα εκτος γιατι δεν μαρκαρει, τον Ουκιτς ανυπαρκτο επιθετικα τον Παππα και τον Γιανκοβιτς ξενα σωματα, τα πραγματα ειναι οριακα καλυτερα για τον ΠΑΟ. Να ειναι καλα ο Ραιτ που ειναι ο μονος που μπορει να μαρκαρει. Αν επιστρεψει ο Τεοντοσιτς τοτε εχουμε ισορροπία ή και επεροπλια της ΤΣΣΚΑ σε βαθος χρονου λογω κουρασης-καταπονησης του ΔΔ και του (ακομη?) τραυματια Ουκιτς. Εκτος αν αρχισει τα τρελα ο Τεο για να γινει ηρωας... (πολυ πιθανο).

Στους ψηλους: Ο ΠΑΟ εχει Μπατιστ=0, Κινεζο=lol και ουσιαστικα ΣΩΖΕΤΑΙ απο τον αναγεννημενο Μαυροκεφαλιδη. Tο παιχνιδι του παει γιατι βρεθηκε ομαδα με πιο αργα ποδια απο αυτον... biggrin.gif Αρα? Μαλλον η ΤΣΣΚΑ εχει πλεονεκτημα, ασχετα αν ο Κριστιτς (χωρις καρεκλα στα χερια) δεν μπορει καθολου σε ολη τη σειρα...
Απο κει και περα, Μασιουλης Μπραμος Φωτσης Γκιστ μαλλον ισοδυναμουν με τους φοργουορτν της ΤΣΣΚΑ, τους οποιους θα υπερκερουσαν αν δεν υπηρχε ο Κριαπα...
erwi grey
QUOTE(Reggie Miller 31 @ Apr 23 2014, 00:08 ) *
Εν τω μεταξύ διαβάζοντας το άρθρο του Παπαδογιάννη στο Gazzetta (ναι, ναι, αυτού που -δικαίως- κράζει πολλά κακώς κείμενα σε αυτή την χώρα και τους χούλιγκαν με πράσινα κ κόκκινα γυαλιά), νόμιζα ότι είδα άλλον αγώνα χθες!

Δεν γράφει απλά με τσαρούχια, αλλά με φουστανέλα, καριοφίλι και γυαλί μπλε βαθύ, αυτά που φοράνε στην Μύκονο με τους καθρέπτες! Ειδικά η φράση για την Ελληνική ψυχή, είναι καθαρά μπασκετικό και τεχνικό κριτήριο ανάλυσης, τόσο για τον χθεσινό αγώνα, όσο και για ολόκληρη την σειρά! Άλλωστε στην πανάθα πόσες γηγενείς ελληνικές ψυχάρες παίζουνε;;; 2 μόνο;;;;

Έχουμε τον πόνο μας, έχουμε και τους τσολιάδες, με τα μπλε γυαλιά!

Και για να καταλάβουμε κ λίγο απο μπασκετική ανάλυση, μεγάλος Σωτήρης Γεωργίου που τα λέει όλα! Ειδικά στο κομμάτι για ΔΔ συμφωνώ απόλυτα... http://www.basketblog.gr/index.php?option=...&Itemid=258

Eγω διαβαζω μονο Τζεικ, για να μαθαινω μπασκετακι, ολοι οι αλλοι δημοσιογραφοι, δεν εχουν αυγα. tongue.gif
http://www.pamesports.gr/289020/ayto-shmainei-prwtathlhtes
yorgos
QUOTE
Tο παιχνιδι του παει γιατι βρεθηκε ομαδα με πιο αργα ποδια απο αυτον...


Σωστόοος.
louie
QUOTE (erwi grey @ Apr 23 2014, 01:45 ) *
Eγω διαβαζω μονο Τζεικ, για να μαθαινω μπασκετακι, ολοι οι αλλοι δημοσιογραφοι, δεν εχουν αυγα. tongue.gif
http://www.pamesports.gr/289020/ayto-shmainei-prwtathlhtes



να σου πω την αληθεια ενας πασιγνωστος ως παντελως ασχετος οπως ο τζεικ ειναι καλυτερος απο καποιους κατευθυνομενους που το παιζουν βαθια μπασκετικοι, αμεμπτοι και αντικειμενικοι σαν τον παπαδογιαννη, τον γεωργιου ή την απολυτη θεοτητα τον τασο τον μαγουλα. τουλαχιστον με τον πρωτο ξερουν ολοι να μην τον παιρνουν στα σοβαρα.

εχω ξαναπει την γνωμη μου για την μπασκετικη δημοσιογραφια στην ελλαδα. ειναι η ιδια με την αθλητικη δημοσιογραφια γενικα και την δημοσιογραφια γενικοτερα στην ελλαδα. ολοι μα ολοι ειναι σαπιοι. και οχι, δεν υπαρχουν εξαιρεσεις παρα μονο ελαχιστες που με την σπανιοτητα τους επιβεβαιωνουν τον κανονα. ολοι προσπαθουν να περασουν την υποκειμενικη τους αποψη σαν αυθεντια ενω δεν εχουν οι περισσοτεροι πολλες γνωσεις πανω στο αθλημα, ειναι κατευθυνομενοι ειτε γιατι ειναι φιλαρακια με καποιους παιχτες, προπονητες κτλ, ειτε γιατι υποστηριζουν καποια ομαδα αλλα το παιζουν αντικειμενικοι ειτε γιατι πολυ απλα παιρνουν γραμμη για το τι να γραφουν απο τα αφεντικα τους. κανεις δεν υπαρχει που να μην ανηκει σε αυτη την κατηγορια.

αν πρεπει να βρω καποιους που να εκτιμω ειναι ο τζιμ απο το hoopfellas ο οποιος ακομα γραφει στο μπλογκ του ή στο basketblog που περισσοτερο γραφει γενικα αρθρα για το μπασκετ, επισης ο στεφανος τριανταφυλλος ειναι ο μονος απο μεγαλο σαιτ που προσπαθει να μενει αντικειμενικος αν και ειναι γνωστο τι ομαδα υποστηριζει και παρασυρεται ελαφρα αλλα περισσοτερο μου αρεσουν οι αναλυσεις του σε τεχνικα κομματια. τελος και ο υιος συριγος ειναι αρκετα συμπαθης.

αυτες ειναι εξαιρεσεις 2-3 σε ολοκληρο το μπασκετικο κυκλωμα. για καθε εναν τετοιο υπαρχουν αλλοι 100 βαθια βολεμενα σιχαματα οπως ο παπαδογιαννης κι ο μαγουλας. και φυσικα μην ξεχναμε και τα 2 τοτεμ της δτ. τον χατζη και τον ιωαννου. γι αυτο σου λεω την γνωμη του καθε δημοσιογραφου την παιρνω τοσο σοβαρα οσο και την γνωμη του οποιουδηποτε τυχαιου οπαδου
erwi grey
QUOTE(louie @ Apr 23 2014, 08:42 ) *
να σου πω την αληθεια ενας πασιγνωστος ως παντελως ασχετος οπως ο τζεικ ειναι καλυτερος απο καποιους κατευθυνομενους που το παιζουν βαθια μπασκετικοι, αμεμπτοι και αντικειμενικοι σαν τον παπαδογιαννη, τον γεωργιου ή την απολυτη θεοτητα τον τασο τον μαγουλα. τουλαχιστον με τον πρωτο ξερουν ολοι να μην τον παιρνουν στα σοβαρα.

εχω ξαναπει την γνωμη μου για την μπασκετικη δημοσιογραφια στην ελλαδα. ειναι η ιδια με την αθλητικη δημοσιογραφια γενικα και την δημοσιογραφια γενικοτερα στην ελλαδα. ολοι μα ολοι ειναι σαπιοι. και οχι, δεν υπαρχουν εξαιρεσεις παρα μονο ελαχιστες που με την σπανιοτητα τους επιβεβαιωνουν τον κανονα. ολοι προσπαθουν να περασουν την υποκειμενικη τους αποψη σαν αυθεντια ενω δεν εχουν οι περισσοτεροι πολλες γνωσεις πανω στο αθλημα, ειναι κατευθυνομενοι ειτε γιατι ειναι φιλαρακια με καποιους παιχτες, προπονητες κτλ, ειτε γιατι υποστηριζουν καποια ομαδα αλλα το παιζουν αντικειμενικοι ειτε γιατι πολυ απλα παιρνουν γραμμη για το τι να γραφουν απο τα αφεντικα τους. κανεις δεν υπαρχει που να μην ανηκει σε αυτη την κατηγορια.

αν πρεπει να βρω καποιους που να εκτιμω ειναι ο τζιμ απο το hoopfellas ο οποιος ακομα γραφει στο μπλογκ του ή στο basketblog που περισσοτερο γραφει γενικα αρθρα για το μπασκετ, επισης ο στεφανος τριανταφυλλος ειναι ο μονος απο μεγαλο σαιτ που προσπαθει να μενει αντικειμενικος αν και ειναι γνωστο τι ομαδα υποστηριζει και παρασυρεται ελαφρα αλλα περισσοτερο μου αρεσουν οι αναλυσεις του σε τεχνικα κομματια. τελος και ο υιος συριγος ειναι αρκετα συμπαθης.

αυτες ειναι εξαιρεσεις 2-3 σε ολοκληρο το μπασκετικο κυκλωμα. για καθε εναν τετοιο υπαρχουν αλλοι 100 βαθια βολεμενα σιχαματα οπως ο παπαδογιαννης κι ο μαγουλας. και φυσικα μην ξεχναμε και τα 2 τοτεμ της δτ. τον χατζη και τον ιωαννου. γι αυτο σου λεω την γνωμη του καθε δημοσιογραφου την παιρνω τοσο σοβαρα οσο και την γνωμη του οποιουδηποτε τυχαιου οπαδου

Συμφωνω σε ολα οσα εγραψες, απλα εχει πολυ πλακα ο ατιμος.
Reggie Miller 31
QUOTE (louie @ Apr 23 2014, 01:42 ) *
να σου πω την αληθεια ενας πασιγνωστος ως παντελως ασχετος οπως ο τζεικ ειναι καλυτερος απο καποιους κατευθυνομενους που το παιζουν βαθια μπασκετικοι, αμεμπτοι και αντικειμενικοι σαν τον παπαδογιαννη, τον γεωργιου ή την απολυτη θεοτητα τον τασο τον μαγουλα. τουλαχιστον με τον πρωτο ξερουν ολοι να μην τον παιρνουν στα σοβαρα.

εχω ξαναπει την γνωμη μου για την μπασκετικη δημοσιογραφια στην ελλαδα. ειναι η ιδια με την αθλητικη δημοσιογραφια γενικα και την δημοσιογραφια γενικοτερα στην ελλαδα. ολοι μα ολοι ειναι σαπιοι. και οχι, δεν υπαρχουν εξαιρεσεις παρα μονο ελαχιστες που με την σπανιοτητα τους επιβεβαιωνουν τον κανονα. ολοι προσπαθουν να περασουν την υποκειμενικη τους αποψη σαν αυθεντια ενω δεν εχουν οι περισσοτεροι πολλες γνωσεις πανω στο αθλημα, ειναι κατευθυνομενοι ειτε γιατι ειναι φιλαρακια με καποιους παιχτες, προπονητες κτλ, ειτε γιατι υποστηριζουν καποια ομαδα αλλα το παιζουν αντικειμενικοι ειτε γιατι πολυ απλα παιρνουν γραμμη για το τι να γραφουν απο τα αφεντικα τους. κανεις δεν υπαρχει που να μην ανηκει σε αυτη την κατηγορια.

αν πρεπει να βρω καποιους που να εκτιμω ειναι ο τζιμ απο το hoopfellas ο οποιος ακομα γραφει στο μπλογκ του ή στο basketblog που περισσοτερο γραφει γενικα αρθρα για το μπασκετ, επισης ο στεφανος τριανταφυλλος ειναι ο μονος απο μεγαλο σαιτ που προσπαθει να μενει αντικειμενικος αν και ειναι γνωστο τι ομαδα υποστηριζει και παρασυρεται ελαφρα αλλα περισσοτερο μου αρεσουν οι αναλυσεις του σε τεχνικα κομματια. τελος και ο υιος συριγος ειναι αρκετα συμπαθης.

αυτες ειναι εξαιρεσεις 2-3 σε ολοκληρο το μπασκετικο κυκλωμα. για καθε εναν τετοιο υπαρχουν αλλοι 100 βαθια βολεμενα σιχαματα οπως ο παπαδογιαννης κι ο μαγουλας. και φυσικα μην ξεχναμε και τα 2 τοτεμ της δτ. τον χατζη και τον ιωαννου. γι αυτο σου λεω την γνωμη του καθε δημοσιογραφου την παιρνω τοσο σοβαρα οσο και την γνωμη του οποιουδηποτε τυχαιου οπαδου

Για Γεωργίου διαφωνώ, για τους άλλους συμφωνώ όσο δεν πάει! και για να μην βγούμε κ εντελώς off-topic, δεν γίνεται να διαβάζω απο δημοσιογράφο που και καλά είναι απο τους top στο μπάσκετ να μου λέει κουραφέξαλα για ελληνικές ψυχές κλπ, για συλλόγους που στηρίζονται κυρίως σε ξένους, και κυρίως σε 2 αγώνες που απο άποψη τεχνικής ανάλυσης μπορείς να πεις πάρα πολλά! Είναι ο ίδιος που έκραζε την Α1 μέχρι πέρσι κ φέτος την εξυμνεί γιατί την έχει το Nova! Είναι αυτός που τόσα χρόνια κράζει τον ΔΔ που απέχει απο την Εθνική κ αλήθεια θέλω να γράψει ένα άρθρο για το πως θα έπαιζε ο ΔΔ αν είχε πάει κ στο Ευρωμπάσκετ της πλάκας το καλοκαίρι! Πραγματικά έχουμε τον πόνο μας, έχουμε και τον κάθε φουστανελά!

ΥΓ Respect σε Τζέικ! Πρόεδρος σε ομάδα κ παράλληλα έκανε κ μετάδοση της στον ΑΝΤ1!!!!!
ΥΓ2 Απούλητα σήμερα τα εισιτήρια... φαίνεται κάποιοι πάνε στο ΟΑΚΑ μόνο όταν είναι να σηκώσει κούπες, όταν έχει happenings (στυλ επιστροφή Ζοτς) ή όταν παίζουν εκ του ασφαλούς (βλ. αγώνες πέρσι με την Μπάρτσα)! Στους τελικούς θα γλύφουν πάλι για κανά εισιτήριο κ θα μας σπάνε τα νεύρα με τις μπασκετικές αναλύσεις του στυλ "βάλε μέσα τους αράπηδες ρε Αλβέρτη". Το τελευταίο το άκουσα απο τον διπλανό μου στον αγώνα με την Φενερ!
louie
QUOTE (Reggie Miller 31 @ Apr 23 2014, 15:01 ) *
Για Γεωργίου διαφωνώ, για τους άλλους συμφωνώ όσο δεν πάει! και για να μην βγούμε κ εντελώς off-topic, δεν γίνεται να διαβάζω απο δημοσιογράφο που και καλά είναι απο τους top στο μπάσκετ να μου λέει κουραφέξαλα για ελληνικές ψυχές κλπ, για συλλόγους που στηρίζονται κυρίως σε ξένους, και κυρίως σε 2 αγώνες που απο άποψη τεχνικής ανάλυσης μπορείς να πεις πάρα πολλά! Είναι ο ίδιος που έκραζε την Α1 μέχρι πέρσι κ φέτος την εξυμνεί γιατί την έχει το Nova! Είναι αυτός που τόσα χρόνια κράζει τον ΔΔ που απέχει απο την Εθνική κ αλήθεια θέλω να γράψει ένα άρθρο για το πως θα έπαιζε ο ΔΔ αν είχε πάει κ στο Ευρωμπάσκετ της πλάκας το καλοκαίρι! Πραγματικά έχουμε τον πόνο μας, έχουμε και τον κάθε φουστανελά!

ΥΓ Respect σε Τζέικ! Πρόεδρος σε ομάδα κ παράλληλα έκανε κ μετάδοση της στον ΑΝΤ1!!!!!
ΥΓ2 Απούλητα σήμερα τα εισιτήρια... φαίνεται κάποιοι πάνε στο ΟΑΚΑ μόνο όταν είναι να σηκώσει κούπες, όταν έχει happenings (στυλ επιστροφή Ζοτς) ή όταν παίζουν εκ του ασφαλούς (βλ. αγώνες πέρσι με την Μπάρτσα)! Στους τελικούς θα γλύφουν πάλι για κανά εισιτήριο κ θα μας σπάνε τα νεύρα με τις μπασκετικές αναλύσεις του στυλ "βάλε μέσα τους αράπηδες ρε Αλβέρτη". Το τελευταίο το άκουσα απο τον διπλανό μου στον αγώνα με την Φενερ!


ενταξει εγω προχτες ακουγα συνεχεια εναν πισω μου να φωναζει νευριασμενος οποτε πηγαινουμε για λει απ γιατι τα καρφωματα ειναι πιο σιγουρα... υπαρχουν σωστες μπασκετικες αποψεις.

υγ: ο παπαδογιαννης δεν ειναι τοπ δημοσιογραφος. ειναι ενας αστειος με προσωπικα κομπλεξ και συμπαθειες που εχει το βημα να τα εκφραζει. και δεν ξερει να αναλυει καθολου μπασκετ. δεν μπαινει ποτε σε τεχνικα κομματια του μπασκετ γι αυτο γραφει για την ελληνικη ψυχη και τετοια γραφικα.
doctorjekil
QUOTE(Reggie Miller 31 @ Apr 23 2014, 15:01 ) *
Για Γεωργίου διαφωνώ, για τους άλλους συμφωνώ όσο δεν πάει! και για να μην βγούμε κ εντελώς off-topic, δεν γίνεται να διαβάζω απο δημοσιογράφο που και καλά είναι απο τους top στο μπάσκετ να μου λέει κουραφέξαλα για ελληνικές ψυχές κλπ, για συλλόγους που στηρίζονται κυρίως σε ξένους, και κυρίως σε 2 αγώνες που απο άποψη τεχνικής ανάλυσης μπορείς να πεις πάρα πολλά! Είναι ο ίδιος που έκραζε την Α1 μέχρι πέρσι κ φέτος την εξυμνεί γιατί την έχει το Nova! Είναι αυτός που τόσα χρόνια κράζει τον ΔΔ που απέχει απο την Εθνική κ αλήθεια θέλω να γράψει ένα άρθρο για το πως θα έπαιζε ο ΔΔ αν είχε πάει κ στο Ευρωμπάσκετ της πλάκας το καλοκαίρι! Πραγματικά έχουμε τον πόνο μας, έχουμε και τον κάθε φουστανελά!

ΥΓ Respect σε Τζέικ! Πρόεδρος σε ομάδα κ παράλληλα έκανε κ μετάδοση της στον ΑΝΤ1!!!!!
ΥΓ2 Απούλητα σήμερα τα εισιτήρια... φαίνεται κάποιοι πάνε στο ΟΑΚΑ μόνο όταν είναι να σηκώσει κούπες, όταν έχει happenings (στυλ επιστροφή Ζοτς) ή όταν παίζουν εκ του ασφαλούς (βλ. αγώνες πέρσι με την Μπάρτσα)! Στους τελικούς θα γλύφουν πάλι για κανά εισιτήριο κ θα μας σπάνε τα νεύρα με τις μπασκετικές αναλύσεις του στυλ "βάλε μέσα τους αράπηδες ρε Αλβέρτη". Το τελευταίο το άκουσα απο τον διπλανό μου στον αγώνα με την Φενερ!

Πες τα...απαραδεκτα πραγματα,ειναι αδιανοητο να μην εχουν πουληθει ηδη τα εισητηρια...και διαβαζα οτι ο κοσμος κανει ουρα στην λεωφορο για να παρει εισητηρια για τον τελικο κυπελλου στο ποδοσφαιρο!!!!!!!!!τελικα μας ψεκαζουν
AKRG
QUOTE (Reggie Miller 31 @ Apr 23 2014, 15:01 ) *
ΥΓ2 Απούλητα σήμερα τα εισιτήρια... φαίνεται κάποιοι πάνε στο ΟΑΚΑ μόνο όταν είναι να σηκώσει κούπες, όταν έχει happenings (στυλ επιστροφή Ζοτς) ή όταν παίζουν εκ του ασφαλούς (βλ. αγώνες πέρσι με την Μπάρτσα)! Στους τελικούς θα γλύφουν πάλι για κανά εισιτήριο κ θα μας σπάνε τα νεύρα με τις μπασκετικές αναλύσεις του στυλ "βάλε μέσα τους αράπηδες ρε Αλβέρτη". Το τελευταίο το άκουσα απο τον διπλανό μου στον αγώνα με την Φενερ!


Δυστυχώq αυτή είναι η πραγματικότητα του Νέο-Έλληνα οπαδού που τον όρο "φίλαθλος" τον λοιδορεί και τον χλευάζει με την ίδια ευκολία που χλευάζει τους ίδιους παίχτες που δυο-τρεις φάσεις πριν μπορεί και να τους αποθέωνε ! Σουρεαλ made in Greece ... tongue.gif


QUOTE (doctorjekil @ Apr 23 2014, 15:27 ) *
Πες τα...απαραδεκτα πραγματα,ειναι αδιανοητο να μην εχουν πουληθει ηδη τα εισητηρια...και διαβαζα οτι ο κοσμος κανει ουρα στην λεωφορο για να παρει εισητηρια για τον τελικο κυπελλου στο ποδοσφαιρο!!!!!!!!!τελικα μας ψεκαζουν


Αν δεν μας ψεκάζουν ... ε τότε δεν υπάρχει γιατρειά για αυτόν το τόπο ! tongue.gif



Υστ: Σήμερα γύρισα πίσω, τις ευχές μου σε όλους και όλες και με 2 νίκες σήμερα να γουστάρουμε ... άκρως τρελά, κουτσά, στραβά κι Ελληνικά
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Nik Tepits
Paidia paizei kana link? Sorry gia ta greeklish, eimai ektos elladas.
Dreamerpanos
QUOTE (Nik Tepits @ Apr 23 2014, 18:54 ) *
Paidia paizei kana link? Sorry gia ta greeklish, eimai ektos elladas.



http://www.hprt.gr/webtv-live

Αυτό σου παίζει?
shtarkws
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας . Μπορούμε
Nik Tepits
Me to pou arxizei to mats to vgalane!
AKRG
Καλά ξεκινήσαμε, ελπίζω να αντέξουμε την κούραση απόψε..
gspara
Toν καταπιε τον Κριαπα ο Μασιουλις....μονο ο μεγιστος Χατζη νομιζει οτι ειναι ακομα στην 5αδα!!!
bbplayer
μπασκετάρα! επιτέλους!!! wav.gif
Dreamerpanos
Έχουμε ψυχή,έχουμε ενέργεια....μα πάνω από όλα....ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ PLAYS!
AKRG
Ο Γιόνας τα πάει προς στιγμήν καλά απόψε και αυτό είναι πολύ σημαντικό , αλλάζουν οι ισορροπίες .. wink.gif
shtarkws
Καλή η άμυνα μας εως τώρα, εχει ως αχίλλειο πτερνα τον καουν αν παει η μπαλα χαμηλά. Ελπιζω να μας παίξει αρκετή ζώνη ο Μεσίνα.
ΥΓ κλειδί σημερα μπορεί να γίνει ο Λουκας
AKRG
Να βλέπω συνεργασίες Μήτσου - Μπατίστ ... να δακρύζω
gspara
Μεγαλος ζημιαρης ο Φριντζον....αν με ρωταγανε ποιον παιχτη της Τσσκα θα ηθελα στην ομαδα μου,αυτον θα επελεγα.
Anubis
2ο ο γιονας αν συνεχισουμε με το ιδιο παθος μπορουμε. Επρεπε να κανουμε φαουλσ την τελευταια επιθεση στο ριμπαουντ.
shtarkws
8 ασίστ στο πρώτο δεκάλεπτο, επιτέλους! Αυτο λέγεται επιθετικό πλάνο. Ο ΔΔ καλα θα ειναι να συνεχίσει να πασάρει και ας μην σουτάρει
ο Καρυ πρέπει να παίξει μονο αν μας παίξουν ζώνη αλλιως ειναι 1 ταχυτητα κατω
a.car


Αυτος ο Χαινς βουνα κουναει




Ρεσιταλ Χατζηπαπαριας ,μιλαμε για σοου.
AKRG
Τι έβαλε ο Κάρυς !!
bbplayer
ρε παιδιά στου Ράιτ το πόδι χτύπησε η μπάλα???? είδες κανείς στα σίγουρα? εμένα για του Ρώσου μου φάνηκε!
kostas b
QUOTE (shtarkws @ Apr 23 2014, 18:30 ) *
ο Καρυ πρέπει να παίξει μονο αν μας παίξουν ζώνη αλλιως ειναι 1 ταχυτητα κατω


Τι φάλτσο και αυτό όμως έ? biggrin.gif biggrin.gif

Με τις βολές έχουν κρατηθεί στο παιχνίδι!
bbplayer
σαν πολύ να έχει καθίσει έξω ο Φωτσης. βάλτον ρε Φράγκι
gspara
το πιο ωραιο ματς της σειρας για την ωρα.....αντρικειο με τον Παναθηναικο αποφασισμενο να λυγισει σιδερα!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.