Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ 2011-12
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
GENERALS 1966
QUOTE(wizard23 @ May 17 2012, 11:13 ) *
Τώρα η Πεντέλη γιατί μπαίνει στην αντιπαράθεση σας που κολάει εχεις φαίνεται αποθημένα και ακόμα δεν μπορείς να χωνέψεις δεν πειράζει ομως ,συγχαρητήρια στην ομάδασου που ανέβηκε κατα την αποψη μου δίκαια συγχαρητήρια και στην ομάδα του Γαλατσίου για την υπέροχη προσπάθεια τους και ευχομαι αυτην την ωραία παρέα που εχουν δημιουργήσει να μήν την χαλάσουν και του χρόνου να πανυγηρήσσουν την ανοδο.
Ειναι γεγονός οτι στην Πεντέλη υπάρχουν μονο ΑΝΔΡΕΣ με ολη την σημασία της λέξης και οχι αλήτες και κάφροι που κρύβονται πίσω απο την οπαδικότητα αλλα οταν ειναι μόνοι τους ειναι κότες, ο ανδρισμός τους δεν αποδεικνύεται με βρισιες με ροχαλες και ολα τα συμπαραμαρτούμενα που εσείς εχετε εισαγάγει στον χώρο του μπάσκετ,ανδρισμος σημαίνει να παραδέχεσαι αντρίκια τα λάθη σου και οχι με κλαψουρίσματα και νομικίστικα τερτίπια να προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα και ο νοων νοήτω. Αυτά ευχομαι καλο καλοκαίρι σε ολους.


Το ξεκινάς από πολύ νωρίς...! Έχουμε ακόμα Μάιο. Χαλάρωσε και απόλαυσε το καλοκαίρι σου...μακριά όμως από τις κότες που αναφέρεις...γτ ίσως είναι μεταλλαγμένες και ενδεχομένως να σου χαλάσουν τα καλοκαιρινά σου σχέδια.

Πόση χολή, κακία και πικρία ακόμα για τον ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ??? Για πόσο ακόμα θα σας πονάει? Για παααααρα πολύ ακόμη..αυτό είναι σίγουρο! Μην τρελαίνεστε που μας αναφέρουν και μας σχολιάζουν παντού, από τα μικρότερα αθλητικά sites μέχρι μεγαθήρια τύπου contra.gr, sport.gr, sport24.gr, zougla.gr με εκτενή αφιερώματα. Δεν είναι τυχαίο που εν μέσω μετάδοσης του F4 αναφέρθηκαν δημοσιογράφοι και παλαίμαχοι στην προσπάθεια του ιστορικού για άνοδο στην Γ Εθνική.

Η ιστορία δεν αγοράζεται ΚΥΡΙΟΙ. ΓΡΑΦΕΤΑΙ. Κι εμείς ΝΑΙ (!) εκτελούμε εντεταλμένη υπηρεσία: ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΑΥΤΗΣ.-
Gen
Τις βρισιές κ το φτυσιμο το έχουνε εισάγει εμεις στον αθλητισμό;;; Σε λιγο θα μας πεις οτι εμεις προκαλούμε κ τα επεισοδια στην σουπερλιγκ!!! Βγες απο την γυαλλα σου παλικαρι μου, κατσε να πας του χρονου να παίξεις στην Νικαια κ στην Αμαλλιαδα κ μετα θα δεις οτι ημασταν εκκλησια μπροστα τους...
fapa13
Πολλά μπράβο στην συμπαθέστατη (τουλάχιστον σε εμένα) ιστορική ομάδα του Παπάγου για την σκληρή δουλειά και την επιστροφή στην Γ'ΕΘΝΙΚΗ.

Του χρόνου πάτε για νέα άνοδο? bball.gif
13plus
QUOTE (DJS @ May 5 2012, 13:14 ) *
Αρχικα αν προσεξες εδωσα συγχαρητηρια στην ομαδα σου....2ον ειπα οτι κατα τη γνωμη μου με την ομαδα που εχετε δεν κανετε για γ εθνικη...3ον ειχα πει οτι για το ματς του ζωγραφου χωρις να ξερω τις απουσιες του ζωγραφου...4ον ειδα ποσο ευκολα κερδισες με ενα ποντο το ζωγραφου που επαιζε χωρις 6 παικτες που μου θες και ανοδο.....5ον το αν ειμαι απιστευτος τυπος ασε να τον ξερουν αλλοι καλυτερα smiley.gif ...και 5ον δεν εχω καμια εμπαθεια για την ομαδα σου και ας κερδισεις τον παπαγου δεν με αφορα απλα λεω οτι βλεπω.....Αληθεια ο πλουτενσκι γιατι σταματησε???


Καλησπέρα και απο μένα.

Ο Πλουτέτσκι σταμάτησε γιατι του χρωστούσαν λεφτα...

shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif Ο νοών νοήτω!!
assistant
Μετα απο πολυ καιρο καλησπερα σας.

Το προβλημα που δημιουργηθηκε με το Λαδικο ειναι ενα και το καταλαβαν απο πολυ νωρις οι φιλαθλοι του Παπαγου(ο Θεος να τους κανει).

Χρειαζονται καμια 50αρια απο δαυτους(τους φιλαθλους) και ισως ειναι λιγοι για να φθασουν την καρδια και τα φρυδια του Λαδικου.

Αυτο ειναι το προβλημα σας,παραδεχθειτε το τωρα που ανεβηκατε.

Γεια χαρα.
GENERALS 1966
QUOTE(assistant @ May 21 2012, 00:45 ) *
Μετα απο πολυ καιρο καλησπερα σας.

Το προβλημα που δημιουργηθηκε με το Λαδικο ειναι ενα και το καταλαβαν απο πολυ νωρις οι φιλαθλοι του Παπαγου(ο Θεος να τους κανει).

Χρειαζονται καμια 50αρια απο δαυτους(τους φιλαθλους) και ισως ειναι λιγοι για να φθασουν την καρδια και τα φρυδια του Λαδικου.

Αυτο ειναι το προβλημα σας,παραδεχθειτε το τωρα που ανεβηκατε.

Γεια χαρα.


Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Μπα σε καλό σου πρωινιάτικα!!!
Jabar
Μην ξεκινάτε βεντέτες χωρίς λόγο.Μια χαρά παιδί είναι ο Λαδικός ,τον ξέρω προσωπικά.Αλλά όταν οι φίλαθλοι ξεφεύγουν, πόσο μάλλον ένα παιδί που ζει έντονα τον αγώνα κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση.Ότι συγχωρείτε στους παίχτες της ομάδας σας και το θεωρείτε μαγκιά ,η λέτε εντάξει ξέφυγε λίγο το παιδί το ίδιο με κατανόηση να φέρεστε και στους αντιπάλους.Όταν ο τεράστιος λαός του ΠΑΟ ,της ΑΕΚ κλπ λέει ότι αυτό το ματς το πήραμε εμείς,βρίζοντας η ασκώντας ψυχολογική πίεση,όλο και κάποιος παίκτης θα ξεφεύγει και με το δίκιο του.Δεν είναι υποχρεωμένοι να σκύβουν τα κεφάλια όταν υβρίζονται και εκτιμώ ανθρώπους που στέκονται απέναντι σε πλήθος.Καταλαβαίνω,χωρίς να συμφωνώ ότι μέσα στον αγώνα συμβαίνουν διάφορα,αλλά μέχρι εκεί.Ο διάλογος λύνει τις παρεξηγήσεις.
GENERALS 1966
Μόνο τυχαίο όμως δεν μπορεί να θεωρήθεί το ότι ασχολούμαστε αποκλειστικά και ΜΟΝΟ με αυτόν τον παίκτη και την προκλητικότατη συμπεριφορά του από το ματς του 1ου γύρου. Καπνός=Φωτιά!
Τελοσπάντων........
Gen
Κ ο Χαρακτινος πανυγηριζε έξαλλα αλλα δεν του μιλησε κανενας, παρ´οτι ηταν κ πολυ πιο μεγαλη η προσφορα του στην ομαδα του, απλα γιατι δεν προκάλεσε!!! Να τον χαίρεστε λοιπον, κ πολυ ασχοληθήκαμε με το πιτσιρίκια που πουλαει οπαδιλικι στους αδαείς...
13plus
QUOTE (assistant @ May 21 2012, 00:45 ) *
Μετα απο πολυ καιρο καλησπερα σας.

Το προβλημα που δημιουργηθηκε με το Λαδικο ειναι ενα και το καταλαβαν απο πολυ νωρις οι φιλαθλοι του Παπαγου(ο Θεος να τους κανει).

Χρειαζονται καμια 50αρια απο δαυτους(τους φιλαθλους) και ισως ειναι λιγοι για να φθασουν την καρδια και τα φρυδια του Λαδικου.

Αυτο ειναι το προβλημα σας,παραδεχθειτε το τωρα που ανεβηκατε.

Γεια χαρα.

Γεια χαρά

Νομίζω πως ο καθένας εκανε τη δουλεία του...
Ο Λαδικός τη δική του και η εξέδρα τη δική της.
Άν κρίνω απο το αποτέλεσμα μάλλον η εξέδρα την εκανε καλύτερα. Ο παίχτης δεν πρέπει να βγαίνει εκτος παιχνιδιού οτι και να ακούει απ' έξω!!!
Congrats και στους δύο!!
13plus
QUOTE (HighLow @ May 15 2012, 15:11 ) *
Τέλος στο πρωτάθλημα Α' ΕΣΚΑ με ένα εκπληκτικό σε πάθος παιχνίδι!!!
Πάθος από τις δύο ομάδες μέσα στο παρκέ, στους πάγκους, αλλά και απίστευτο πάθος στις εξέδρες!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ΟΛΟΥΣ!!! (και όταν λέμε ΟΛΟΥΣ...εννοούμε ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!)
ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 65-71 (3ος ΤΕΛΙΚΟΣ PLAY OFF)

BRAVO στην ομάδα του ΠΑΠΑΓΟΥ για την άνοδό της! Εύχομαι την ίδια πορεία και στη Γ'ΕΘΝΙΚΗ!!!
Το ερασιτεχνικό μπάσκετ χρειάζεται τέτοιες ομάδες στις γειτονιές του!!!

Για τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, τι να πρωτοπεί κανείς!
Μια ομάδα παιδιών που ξεκινά με ΜΟΝΟ κοινό σημείο την ΑΓΑΠΗ για το μπάσκετ και καταφέρνει να πρωταγωνιστήσει σε ένα πρωτάθλημα όπου:
1. Εχει το χαμηλότερο προυπολογισμό,
2. ΔΕΝ έχει πλήρες roster,
3. ΔΕΝ έχει δικό του γήπεδο (Το κλειστό του Γαλατσίου το μοιράζεται με 2 ακόμη συλλόγους - 5 τμήματα).
4. Τα παιδικο-εφηβικά του και οι ακαδημίες του προπονούνται στα ανοικτά γήπεδα του Αλσους,
5. ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!

Αυτή η ομάδα, από την Β' ΕΣΚΑ πριν ένα χρόνο, έφτασε να διεκδικεί την άνοδό της στη Γ' ΕΘΝΙΚΗ μέσα σε λιγότερο από 11 μήνες, παίζοντας ένα διαβολικά παθιασμένο μπάσκετ μπροστά στους γονείς, τα παιδιά των Ακαδημιών του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και στους κολλητούς τους! Και στο τέλος οι "κολλητοί" έγιναν πάρα πολλοί!!!

Και βέβαια πρέπει να το ΦΩΝΑΞΩ: ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!!! (εκτός αν η χρήση του κλειστού 10 ωρολογιακές ώρες από τις 56 της εβδομάδας θεωρείται βοήθεια και όχι υποχρέωση...)

Αυτή η ομάδα χρησιμοποίησε 16 αθλητές όλη τη χρονιά, 12 ΑΝΔΡΕΣ - 2 ΕΦΗΒΟΥΣ - 2 ΠΑΙΔΕΣ σε ένα μαραθώνιο 34 αγώνων!!!

Πολλά συγχαρητήρια στον Μάκη ΚΟΥΜΑΡΑ, τον Δάσκαλο-Προπονητή του Μπάσκετ, και στον αξιολογότατο βοηθό του Μιχάλη ΓΚΟΛΕΜΑ!!!

Εύχομαι του χρόνο να ξαναζήσουμε τέτοιες απίθανες στιγμές, και να πανηγυρίσουμε μεγάλες επιτυχίες!!!

ΣΑΣ ευχαριστουμε ΟΛΟΥΣ!!!
77.gif 77.gif 77.gif

Καλά τα λες αλλά για το μπάτζετ θα διαφωνήσω...Λες πως είχατε τον χαμηλότερο προϋπολογισμό!!!
Δηλαδή όταν λες χαμηλό και τα δίνεις ε ναι τότε είναι χαμηλό, αλλά να δεν τα δίνεις τι είναι;;
floky
QUOTE (Gen @ May 16 2012, 22:58 ) *
Δεν έγραψα τοσες μερες γιατι περιμενα ΞΥΔΙ πρώτης ποιότητας που ειχα παραγγείλει για τους πικροχολους φιλους του φορουμ που στεναχωρηθηκαν με την ΑΝΤΡΙΚΙΑ νικη και άνοδο του Α.Σ.Παπαγου... Επιβεβαιώθηκε αλλη μια φορα οτι οταν ειναι σοβαρη αυτη η ομαδα νικάει οοοοολη την Α ΕΣΚΑ, κ οταν λεμε ολη εννοουμε ΟΛΗ!!! Να συγχαρώ την εξέδρα του Γαλατσιου για το δυναμικό παρων, κ τους παικτες της ομαδας για την προσπαθεια τους, εκτος του ανόητου λαδικου που προκαλούσε οποτε μπορουσε αλλα και του Φρυμα που ηταν η δυσάρεστη έκπληξη της σειράς, στο τελευταιο παιχνιδι πρόσθεσε κ τις τρικλοποδιές στο ρεπερτόριο του, κριμα γτ τον ειχαμε σε υπόληψη... Για να δουμε του χρονου , θα ειναι τοσο αντρες οι της Πεντέλης...;;;

ειχα μερες να μπω και να διαβασω και απορω πως και τα σχολια σου και τη κατασταση που προσπαθεις χωρις λογο να δημιουργησεις δεν την εχουν σβησει ακομα θυμαμαι οτι κακα σχολια πρεπει να μην γραφονται ετσι θυμαμαι...
τωρα ως αναφορα για το σχολιο σου το τελευταιο ξερεισ που θα μας βρεισ εμεισ δεν κρυβομαστε και μπορεις να διαπιστωσεις και απο κοντα καποια πραγματα σταματα λοιπον να προσβαλεισ μια ολοκληρη κοινοτητα και να σπερνεισ εχθρα χωρισ λογο και αμα εσυ εισαι αυτο για το οποιο απορεισ για τη πεντελη μπορεισ να ερθεισ και να το δουμε απο κοντα ξερεισ που θα μασ βρεισ.......

QUOTE (floky @ May 29 2012, 17:17 ) *
ειχα μερες να μπω και να διαβασω και απορω πως και τα σχολια σου και τη κατασταση που προσπαθεις χωρις λογο να δημιουργησεις δεν την εχουν σβησει ακομα θυμαμαι οτι κακα σχολια πρεπει να μην γραφονται ετσι θυμαμαι...
τωρα ως αναφορα για το σχολιο σου το τελευταιο ξερεισ που θα μας βρεισ εμεισ δεν κρυβομαστε και μπορεις να διαπιστωσεις και απο κοντα καποια πραγματα σταματα λοιπον να προσβαλεισ μια ολοκληρη κοινοτητα και να σπερνεισ εχθρα χωρισ λογο και αμα εσυ εισαι αυτο για το οποιο απορεισ για τη πεντελη μπορεισ να ερθεισ και να το δουμε απο κοντα ξερεισ που θα μασ βρεισ.......

επισης να δωσω και παλι συγχαρητηρια στο παπαγο για την ανοδο του και ελπιζω κατι ζιζανια σαν εσενα να τα αποκλεισουν απο την ομαδα για να παει μπροστα και εκει που αξιζει βαση και της ιστοριας της...

QUOTE (wizard23 @ May 17 2012, 11:13 ) *
Τώρα η Πεντέλη γιατί μπαίνει στην αντιπαράθεση σας που κολάει εχεις φαίνεται αποθημένα και ακόμα δεν μπορείς να χωνέψεις δεν πειράζει ομως ,συγχαρητήρια στην ομάδασου που ανέβηκε κατα την αποψη μου δίκαια συγχαρητήρια και στην ομάδα του Γαλατσίου για την υπέροχη προσπάθεια τους και ευχομαι αυτην την ωραία παρέα που εχουν δημιουργήσει να μήν την χαλάσουν και του χρόνου να πανυγηρήσσουν την ανοδο.
Ειναι γεγονός οτι στην Πεντέλη υπάρχουν μονο ΑΝΔΡΕΣ με ολη την σημασία της λέξης και οχι αλήτες και κάφροι που κρύβονται πίσω απο την οπαδικότητα αλλα οταν ειναι μόνοι τους ειναι κότες, ο ανδρισμός τους δεν αποδεικνύεται με βρισιες με ροχαλες και ολα τα συμπαραμαρτούμενα που εσείς εχετε εισαγάγει στον χώρο του μπάσκετ,ανδρισμος σημαίνει να παραδέχεσαι αντρίκια τα λάθη σου και οχι με κλαψουρίσματα και νομικίστικα τερτίπια να προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα και ο νοων νοήτω. Αυτά ευχομαι καλο καλοκαίρι σε ολους.

φιλε μου καλε επειδη δεν ειναι ωραιο αυτο που γινεται απο λογια ειναι ευκολος ο κυριος εμεις εκει ειμαστε αμα θελει μπορει να ερθει να μας τα πι και απο κοντα...
aionio talento

Ευχομαι καλο καλοκαιρι σε ολους οσους ειχαν σχεση με το topic της Α ΕΣΚΑ 2011 - 2012 !!


Ιδιαιτερα στους ανθρωπους του ΑΡΕΩΣ (που λενε και οι μορφωμενοι . . ) ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ! ! !

Αντε παιδια και του χρονου παρτε την coachara σας και τραβατε προ ΕΛΒΕΤΙΑ μερια (CAS)

μπας και απο 8οι βγειτε 7οι !!!


Ευχομαι επισης στην ομαδα μου να αργησει πολυ να βρεθει σε τετοιες κατηγοριες ξανα οπου οσον αφορα το μπασκετ

που παιζεται μια χαρα ειναι αλλα ειναι ΓΕΜΑΤΗ ΠΟΝΗΡΟΥΣ . . και για να μην νομιζουν καποιοι οτι αναφερομαι

μονο στο ΙΣΤΟΡΙΚΟ σωματειο που εκανε ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΣΤΑΣΗ . . . αλλα και σε κατι αλλους ΓΑΤΟΥΛΗΔΕΣ . .


που πολλες εβδομαδες μετα την ληξη του πρωταθληματος εκαναν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ προπονηση προσεξτε . .


Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Σ Η . . (οχι μεταβατικη ουτε δοκιμες παικτων) προσδωκοντας ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ

ΝΕΑ PLAY OFFS ! ! !


Για ολους αυτους λοιπον ΦΙΛΑΚΙΑ και ελπιζω να μαυρισετε απο τα μπανια ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ !!!!!!
ANTONIO DAVIS
QUOTE(aionio talento @ Jun 5 2012, 17:06 ) *
Ευχομαι καλο καλοκαιρι σε ολους οσους ειχαν σχεση με το topic της Α ΕΣΚΑ 2011 - 2012 !!


Ιδιαιτερα στους ανθρωπους του ΑΡΕΩΣ (που λενε και οι μορφωμενοι . . ) ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ! ! !

Αντε παιδια και του χρονου παρτε την coachara σας και τραβατε προ ΕΛΒΕΤΙΑ μερια (CAS)

μπας και απο 8οι βγειτε 7οι !!!


Ευχομαι επισης στην ομαδα μου να αργησει πολυ να βρεθει σε τετοιες κατηγοριες ξανα οπου οσον αφορα το μπασκετ

που παιζεται μια χαρα ειναι αλλα ειναι ΓΕΜΑΤΗ ΠΟΝΗΡΟΥΣ . . και για να μην νομιζουν καποιοι οτι αναφερομαι

μονο στο ΙΣΤΟΡΙΚΟ σωματειο που εκανε ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΣΤΑΣΗ . . . αλλα και σε κατι αλλους ΓΑΤΟΥΛΗΔΕΣ . .


που πολλες εβδομαδες μετα την ληξη του πρωταθληματος εκαναν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ προπονηση προσεξτε . .


Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Σ Η . . (οχι μεταβατικη ουτε δοκιμες παικτων) προσδωκοντας ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ

ΝΕΑ PLAY OFFS ! ! !


Για ολους αυτους λοιπον ΦΙΛΑΚΙΑ και ελπιζω να μαυρισετε απο τα μπανια ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ !!!!!!

ΖΩΓΡΑΦ-ισες φιλαράκι...

Παραθέτω την ανακοίνωση που κατα τη γνώμη μου θα έπρεπε να βγάλει ο Α.Σ Παπάγου για το στραπάτσο που έφαγε η Πετρούπολη στο ΑΣΕΑΔ‎

"Με απόφαση που ακροβατεί ανάμεσα στα όρια της αυθαίρετης ερμηνίας του κανονισμού και του απροκάλυπτου σκανδάλου, το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε την άρνηση κατάθεσης της ταυτότητας του προπονητή μας στον αγώνα Άρης Πετρουπόλεως- Α.Σ.Παπάγου, που έληξε με νίκη των φιλοξενουμένων. Καταγγέλουμε την απόφαση ως μεθοδευμένη και απαράδεκτη, αφού θεωρούμε ότι η μη παρουσίαση της ταυτότητας του εν λόγω προπονητή επηρέασε με σαφή και καταλυτικό τρόπο τη διεξαγωγή του αγώνα και αλλοίωσε το αποτέλεσμα του. Συγκεκριμένα, οι παίκτες και οι προπονητές του φίλου και ιστορικού σωματείου ανάλωσαν τις δυνάμεις τους στη διάρκεια του αγώνα προκειμένου να διαπιστώσουν ποιός είναι αυτός ο άγνωστος που υποδύεται τον προπονητή υου Παπάγου και τι αυτός επαγγέλεται, με αποτέλεσμα να ασκήσουν πλημμελώς τα αγωνιστικά τους καθήκοντα. Το Δ.Σ. του Α.Σ.Παπάγου, με πλήρη συναίσθηση και υπό το βάρος της ευθύνης γιά την αλλοίωση του Πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑ 2011-12, δηλώνει ότι αποσύρει οριστικά την ομάδα του από τα Πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και θα δηλώσει συμμετοχή στη Γ' Εθνική Κατηγορία Ανδρών γιά την περίοδο 2012-13. Απευθύνουμε τη συμπάθειά μας στο σωματείο του Άρη Πετρουπόλεως και ως ένδειξη ελάχιστης αποζημίωσης θα του αποστείλουμε ένα συλλεκτικό dvd με στιγμιότυπα της πορείας του Α.Σ.Παπάγου την τελευταία 25ετία, υπογεγγραμένο από το Νότη Κονδύλη. Ελπίζουμε μάλιστα η προβολή του dvd στους αθλητές και τους προπονητές σας να αποτελέσει έναυσμα και ισχυρό κίνητρο γιά τη συνέχιση της έντιμης προσπάθειάς τους μέσα στους αγωνιστικούς στίβους του μπάσκετ, της Ιστορίας και της ζωής. Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΨΥΧΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΩΣ ΑΠΛΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ,Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ...

Και καλά να είμασταν,πάλι Παπάγος θα'μασταν ρεεεεε..Αντε γειά!
EAST END
QUOTE(ANTONIO DAVIS @ Jun 5 2012, 22:15 ) *
ΖΩΓΡΑΦ-ισες φιλαράκι...

Παραθέτω την ανακοίνωση που κατα τη γνώμη μου θα έπρεπε να βγάλει ο Α.Σ Παπάγου για το στραπάτσο που έφαγε η Πετρούπολη στο ΑΣΕΑΔ‎

"Με απόφαση που ακροβατεί ανάμεσα στα όρια της αυθαίρετης ερμηνίας του κανονισμού και του απροκάλυπτου σκανδάλου, το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε την άρνηση κατάθεσης της ταυτότητας του προπονητή μας στον αγώνα Άρης Πετρουπόλεως- Α.Σ.Παπάγου, που έληξε με νίκη των φιλοξενουμένων. Καταγγέλουμε την απόφαση ως μεθοδευμένη και απαράδεκτη, αφού θεωρούμε ότι η μη παρουσίαση της ταυτότητας του εν λόγω προπονητή επηρέασε με σαφή και καταλυτικό τρόπο τη διεξαγωγή του αγώνα και αλλοίωσε το αποτέλεσμα του. Συγκεκριμένα, οι παίκτες και οι προπονητές του φίλου και ιστορικού σωματείου ανάλωσαν τις δυνάμεις τους στη διάρκεια του αγώνα προκειμένου να διαπιστώσουν ποιός είναι αυτός ο άγνωστος που υποδύεται τον προπονητή υου Παπάγου και τι αυτός επαγγέλεται, με αποτέλεσμα να ασκήσουν πλημμελώς τα αγωνιστικά τους καθήκοντα. Το Δ.Σ. του Α.Σ.Παπάγου, με πλήρη συναίσθηση και υπό το βάρος της ευθύνης γιά την αλλοίωση του Πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑ 2011-12, δηλώνει ότι αποσύρει οριστικά την ομάδα του από τα Πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και θα δηλώσει συμμετοχή στη Γ' Εθνική Κατηγορία Ανδρών γιά την περίοδο 2012-13. Απευθύνουμε τη συμπάθειά μας στο σωματείο του Άρη Πετρουπόλεως και ως ένδειξη ελάχιστης αποζημίωσης θα του αποστείλουμε ένα συλλεκτικό dvd με στιγμιότυπα της πορείας του Α.Σ.Παπάγου την τελευταία 25ετία, υπογεγγραμένο από το Νότη Κονδύλη. Ελπίζουμε μάλιστα η προβολή του dvd στους αθλητές και τους προπονητές σας να αποτελέσει έναυσμα και ισχυρό κίνητρο γιά τη συνέχιση της έντιμης προσπάθειάς τους μέσα στους αγωνιστικούς στίβους του μπάσκετ, της Ιστορίας και της ζωής. Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΨΥΧΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΩΣ ΑΠΛΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ,Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ...

Και καλά να είμασταν,πάλι Παπάγος θα'μασταν ρεεεεε..Αντε γειά!


xaxaxaxaxaxa απίστευτος!!!!!χαχαχαχαχαχαχα................
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.