Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ 2011-12
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
terastios
QUOTE(Psychogiopoulos @ Mar 3 2012, 05:42 ) *
Κατ' αρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα του Κορωπίου για τη νίκη της.
Θέλω να σε ρωτήσω φίλε μου αν καταλαβαίνεις ότι το ποστ σου είναι προκλητικό για τους αθλητές κ τους διοικούντες του Ζωγράφου.
Πιθανότατα θεωρείς ότι η ομαδα σου (απ ότι καταλαβαίνω είναι η Πεντέλη) είναι η πιο αδικημένη ομάδα του πρωταθλήματος. Σου έχω νέα: το ίδιο πιστεύει το 99% των αθλητών / παραγόντων / φιλάθλων του πρωταθλήματος. Το ίδιο ακριβώς θα πίστευες σε όποια ομάδα κ αν άνηκες.
Φιλική συμβουλή: δες πως μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα σου εντός παρκέ κ μη μηδενίζεις τις προσπάθειες των συμπαικτών μου με τα ποστ σου σε μια χρονιά με πολλές αντιξοότητες για την ομάδα. Το φόρουμ το διαβάζουν κυρίως παιδιά από άλλες ομάδες της ΕΣΚΑ (ανεξαρτήτως πόστου) κ το μόνο που πετυχαίνεις είναι να δημιουργείς αρνητικές εντυπώσεις για την ομάδα μου (εκτός αν αυτό ακριβώς θέλεις να πετύχεις)
Η διοίκηση της ομάδας είναι η ίδια εδώ κ χρόνια. Που ήταν η "φιλικά προσκείμενη" ΕΣΚΑ τα προηγούμενα χρόνια που η ομάδα είχε δύο συνεχόμενες πτώσεις κ ειδικά τη δεύτερη χρονιά που έχανε παιχνίδια στην παράταση κ στο τελευταίο σουτ ενώ με 1-2 παραπάνω νίκες θα είχε σωθεί;
Κ επειδή οι πληροφορίες σου ελέγχονται, για την ιστορία, η διαιτησία για μένα σφύριζε έδρα κ οι διαιτητές δε βιάστηκαν καθόλου να κλείσουν το φύλλο αγώνα αλλά περίμεναν σχεδόν 1 ώρα την αστυνομία (από κάποιο σημείο αναμονής κ μετά δε γίνεται να παιχθεί μπάσκετ) κ όταν ήρθε η αστυνομία τους ενημέρωσε ότι δε μπορούσε να μείνει γι αυτό έκλεισαν το φύλλο αγώνα. Οπότε έλεγχε τις πληροφορίες σου αν θέλεις.
Αν κάποιος αδικήθηκε από όλο αυτό ήταν η ομάδα μου γιατί εκείνη τη στιγμή είχε το momentum, η περιφέρεια μας ήταν ζεστή, ο Βλάχος είχε μόλις κάνει το 5ο φάουλ του, κερδίζαμε 3 πόντους κ είχαμε 4 βολές κ ο Δρακόπουλος ήταν σε κακή μέρα.
Κ αν κ από ότι έχω καταλάβει ο κανονισμός δεν προβλέπει συνέχιση του αγώνα αν αυτός διακοπεί με υπαιτιότητα της μίας ομάδας, χαίρομαι που συνεχίστηκε ο αγώνας παρ' ότι η ομάδα μου έχασε γιατί η ομάδα θέλει ότι στόχο έχει να τον πετυχαίνει στο παρκέ κ να μη δίνει δικαιώματα σε κάτι τύπους σαν εσένα να λένε διάφορα
Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες

Καταρχήν δεν είμαι τύπος αλλά ενα μέλος του φόρουμ που λέει την άποψη του χωρίς να βρίζει και να κατηγορεί κανέναν
Ειμαι φιλαθλος της Πεντέλης και την εχω δει σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια ( ακομα και στο κύπελο με το Ζωγράφου).
Σαφώς και δεν θέλω να μηδενίσω καμία προσπάθεια κανενός εντός παρκέ και προπάντον παικτών. Νομίζω όμως ότι στο φόρουμ μπορεί κάποιος να εκφράσει μια άποψη, και αν από το 'φίλα προσκείμενη' εσύ κάνεις όλες αυτές τις σκέψεις είναι δικαίωμα σου.
Το αν θα ένιωθα αδικημένος οποια ομάδα και αν υποστήριζα επέτρεψε μου να το εκφράσω εγώ.
Επειδή αναφέρθηκες στη διοίκηση σας την οποία συγχαίρω για την προσπάθεια της όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω κανένα λόγο να υποβαθμίσω την προσπάθεια της.
Φιλική αποψη μετά από πολλά χρόνια που παρακολουθώ ΕΣΚΑ ( Α & Β ) : όλες οι διοικήσεις προσπαθούν να βοήθησουν την ομάδα τους με όποιο τρόπο μπορούν, απλώς καποιες φορές το πετυχαίνουν και κάποιες όχι.Τη μία χρονία όχι, την επόμενη ναι, μιας και οι παραγοντες/ισοροπίες που επιρεάζουν έναν αγώνα αλλάζουν στο πέρασμα το χρόνου. Στο Κορωπί ήταν η πρώτη φορά που χάσατε στην παράταση μετά από 6 κερδισμένες ( επειδή ανάφερες ότι παλαιότερα τις χάνατε) ? Και για να αναφερθώ για την Πεντέλη, γιατί ενώ κάθε καλοκαίρι προετοιμάζετε να πρωταγωνιστήσει, δεν τα καταφέρνει ? πέρσι ούτε στα play off δεν μπήκε και πίστεψε έχει από τις πιο παλιές διοικήσεις στην ΕΣΚΑ.
Ξαναλέω ότι δεν επιδιώκω να δημιουργήσω αρνητικές εντυπώσεις για κανέναν και κυρίως για παίκτες που ιδρώνουν στα παρκέ. Απλώς στα φόρουμ εκφράζονται απόψεις, δε σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνούν όλοι με αυτές και ότι είναι πάντοτε σωστές, οπως η δική μου ή η δική σου.

Υ.Γ για το παιχνίδι με το κορωπί ανέφερα ότι οι πληροφορίες έλέγχονται αλλά νομίζω ότι ο φίλος από το κορωπί εδωσε τη δική του άποψη για το παιχνίδι.

θα συμφωνήσω μαζί σου καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες.
jhantzop

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1
ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2
ΤΥΦΩΝ ΑΣ - ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 1
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2
ΔΑΣΑΛ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 2
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 1


KOBY
ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1
ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1
ΤΥΦΩΝ ΑΣ - ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 2
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2
ΔΑΣΑΛ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 2
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 1
THE STING



Α ΕΣΚΑ ΑΝΔΡΩΝ

M P
1 ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 20 34
2 ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 20 34
3 ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 20 34
4 ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 20 34
5 ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 20 34
6 ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 20 33
7 ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 20 32
8 ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 20 29
9 ΤΥΦΩΝ ΑΣ 20 28
10 ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 20 27
11 ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 20 27
12 ΔΑΣΑΛ 20 26
13 ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 20 25
14 ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 20 23

ΟΛΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΒΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ???
HighLow
ΓΑΛΑΤΣΙ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 67-65 (36-40)!
Πολύ δυνατό παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο μέρος που "σφίξανε" οι άμυνες.
Το παιχνίδι δικαίωσε το χαρακτηρισμό του ντέρμπυ κορυφής!
Γεμάτο το κλειστό του Γαλατσίου, με τα "κλασσικά" παράπονα για τα σφυρίγματα και από τις δύο πλευρές.
blove.gif
The Grey
Η Ραφηνα κερδισε στο τελος αν και ειχε ξεφυγει με 20+
MENEGIN11
Γαλάτσι πήρε μια σπουδαία νίκη απέναντι στο Χαλάνδρι με 67-65 ενώ ο Αργοναύτης έκανε την έκπληξη της 21ης αγωνιστικής καθώς επικράτησε του Σπόρτιγκ με 70-67.

Η ομάδα της Ραφήνας μάλιστα πήγε στα αποδυτήρια έχοντας μια διαφορά 20 πόντων, στο δεύτερο ημίχρονο άντεξε στην αντεπίθεση του Σπόρτιγκ και πήρε τη νίκη με 70-67. Ο Παπάγος επαλήθευσε τα προγνωστικά που τον ήθελαν να είναι το φαβορί στην αναμέτρηση με τον Άγιο Θωμά και επικράτησε με 73-54 για την 21 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑ.

Τα αποτελέσματα

Παπάγος - Άγιος Θωμάς 73-54
Γαλάτσι - Χαλάνδρι 67-65
Τυφώνας - Πεντέλη 58-61
Άρης Πετρούπολης - Ζωγράφου 58-64
Αργοναύτης - Σπόρτιγκ 70-67



Κάθε ομάδα από την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2012-13) θα έχει δικαίωμα να κάνει δύο μεταγραφές αθλητών άνω των 30 ετών.

Η ΕΟΚ και στο πλαίσιο του διαλόγου και της συνεργασίας της με τον ΠΣΑΚ για την εξεύρεση λύσεων σε ζητήματα προς διευθέτηση έκανε δεκτό το αίτημα του Συνδέσμου των καλαθοσφαιριστών για αύξηση του αριθμού των αθλητών άνω των 30 ετών που επιτρέπεται να μεταγραφούν, από έναν σε δυο.

Θυμίζουμε πως ως και φέτος κάθε ομάδα από την Β' Εθνική και κάτω είχε δικαίωμα να προχωρήσει σε μόνο μία μεταγραφή αθλητή άνω των 30 ετών.

billy_14
Τυφών-Πεντέλη 68-71 (35-36)

Δεκάλεπτα: 17-10, 35-36, 53-51, 68-71.
Διαιτητές: Μαλανδρής-Παπαγιαννόπουλος.
Τυφών (Κτιστάκης): Χασαπόπουλος 17 (4), Ροϊδης 8 (1), Καλφόπουλος 5, Χανιώτης 9 (2), Αποστόλου, Ασημένιος 20, Καραγεώργος 2, Χριστοφάκης 3 (1), Λεγάτος 4, Γαλανάκης.
Πεντέλη (Ταμπάκης): Κουτσώνας 15 (3), Μάντζιος 4, Κανταρτζής 17 (3), Αττίκος 6, Τσόπης 15 (1), Χαρτοματσίδης 3 (1), Μπίγκος 2, Μανιάτης 7 (1), Δρακάκης 2.

Μεγάλη νίκη για την Πεντέλη από όλες τις απόψεις. Νίκη σε μια έδρα πολύ δύσκολη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, νίκη απέναντι στον κακό της εαυτό που την περιόρισε στους 10 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και την άφησε πίσω και με διψήφια διαφορά αργότερα. Σε συνδυασμό δε και με τη νίκη του Γαλατσίου επί του Χαλανδρίου την ανέβασε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία. Η σειρά των τεσσάρων, πλέον, πρωτοπόρων με βάση τα μεταξύ τους παιχνίδια διαμορφώθηκε ως εξής: Ζωγράφου 9 βαθμοί (+18), Πεντέλη 9 (+13), Κορωπί 8, Γαλάτσι 4. Υπολείπονται μεταξύ τους οι αγώνες Ζωγράφου-Γαλατσίου και Κορωπίου-Γαλατσίου. Όλα αυτά βέβαια υπολογίζοντας νίκη του Κορωπίου στα Λιόσια (δεν ξέρω ακόμα αποτέλεσμα), αλλιώς θα επανέλθω αργότερα...

Ο Τυφώνας ήταν σαφώς η καλύτερη ομάδα για 15 περίπου λεπτά, αλλά μετά το ματς έγινε... ροντέο με συνεχείς εναλλαγές στην πρωτοπορία - αλλά πάντα μέσα σε αθλητικότατα πλαίσια για να μην παρεξηγηθεί ο όρος που χρησιμοποιώ. Μας έκανε πολύ μεγάλη ζημιά ο Ασημένιος μέσα στο καλάθι και ο Χασαπόπουλος από την περιφέρεια, αλλά είχαμε κι εμείς σούπερ Κουτσώνα με τρία τρίποντα στο δεύτερο δεκάλεπτο παρακαλώ! Εκτός απ' αυτά τα... κατορθώματα ο Σάκης ήταν για μια ακόμα φορά ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, κλέβοντας τη μπάλα στην επαναφορά και ευστοχώντας σε λέι απ και δύο βολές όταν η μπάλα έκαιγε. Πολύ καλός και ο Τσόπης με 15 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ ο Κανταρτζής ακόμα και σε μέτρια μέρα από πλευράς ευστοχίας (και πρώτο ματς που δεν πήγε ούτε μία φορά στη γραμμή των βολών) έβαλε τα τρίποντα που έπρεπε και ένα... τεράστιο δίποντο στο φινάλε. Η Πεντέλη έδειξε και κάποιες... αυτοκτονικές τάσεις, αφού στις τελευταίες φάσεις του παιχνιδιού με το σκορ στο 68-71 ο Μανιάτης έχασε δύο βολές και στην άλλη άκρη ο Καραγεώργος αστόχησε σε εντελώς ελεύθερο τρίποντο, όπως και ο Καλφόπουλος που πήρε το επιθετικό ριμπάουντ.

Υ.Γ.: Φάση από το δεύτερο ημίχρονο που πρέπει να δείχνεται σε βίντεο στα παιδιά που τώρα μαθαίνουν μπάσκετ... Ο ένας γερόλυκος (Ασημένιος) κλέβει τη μπάλα από τον άλλο (Κανταρτζής) πάνω στη σταυρωτή, και μόλις το πλέι μέικερ παίρνει μπάλα για να οργανώσει επίθεση για τον Τυφώνα ο Τάσος χαϊδεύει τον αντίπαλό του στο κεφάλι κι ο Δαμιανός ανταποδίδει. Όλα αυτά σ' έναν αγώνα που πηγαίνει πόντο πόντο. Αν και ξέροντας τι παιδιά είναι και οι δύο δεν μου έκανε καμιά εντύπωση, το αναφέρω ως ενδεικτικό του αθλητικού ήθους που μου αρέσει να συναντώ στα γήπεδα.

Υ.Γ. 2: Ημέρα γενεθλίων η σημερινή. Κερδισμένος ο Κώστας Χαρτοματσίδης που πάτησε τα 29, χαμένος ο Αλέξης Καλφόπουλος που έφτασε αισίως τα 40... Πολύχρονοι και οι δύο! Ψάχνοντας τα αρχεία μου βρήκα ότι είχαν ξαναγιορτάσει τα γενέθλιά τους μαζί σε αγώνα στις 5 Μαρτίου 2007, ως συμπαίκτες όμως στο Νεοπεντελικό! Για την ιστορία, εκείνη τη βραδιά ο ΝΑΟ είχε νικήσει το Κορωπί με 64-62...

Υ.Γ. 3: Ο Φίλιππος Ταμπάκης επέστρεψε ως φίλος στο κλειστό του Ηρακλείου κι αυτό ήταν φυσικό και επόμενο. Όπως θα επιστρέψει και στην Πεντέλη ο Αλέξης Καρατζάς σε τρεις εβδομάδες, ως κόουτς πλέον του Σπόρτιγκ...
acyacy
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΑΠΟΛΛΟΝ ΠΟΣΟ ΕΛΗΞΕ
DJS
QUOTE(HighLow @ Mar 5 2012, 23:03 ) *
ΓΑΛΑΤΣΙ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 67-65 (36-40)!
Πολύ δυνατό παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο μέρος που "σφίξανε" οι άμυνες.
Το παιχνίδι δικαίωσε το χαρακτηρισμό του ντέρμπυ κορυφής!
Γεμάτο το κλειστό του Γαλατσίου, με τα "κλασσικά" παράπονα για τα σφυρίγματα και από τις δύο πλευρές.
blove.gif

Φιλε ημουνα στο γηπεδο,χωρις να υποστηριζω κανενα απο τους 2.Πολυ σπρωξιμο το γαλατσι απο τη διαιτησια και δεν νομιζω να αξιζει να ανεβει με αυτη την ομαδα που εχει στη γ εθνικη για μενα!Στα κρισιμα σφυριγματα παντα επαιρνε τη μπαλλα.Εξαιρετικοι παικτες το 12 και το 15 του χαλανδριου που επαιζαν μονοι τους απεναντι στο γαλατσι απο το οποιο ξεχωρισε το νουμερο 4 στα κρισιμα σημεια(οποτε επαιρνε πασα απο το 13 που κουτουλαγε,δεν εδινε πασα ουτε απο το δεξι στο αριστερο).Καλη συνεχεια και στους 2 αλλα νομιζω οτι καμια απο τις 2 ομαδες δεν θα ανεβει κατηγορια! smiley.gif
MENEGIN11
QUOTE(acyacy @ Mar 5 2012, 23:43 ) *
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΑΠΟΛΛΟΝ ΠΟΣΟ ΕΛΗΞΕ

ΔΑΣΑΛ - Κορωπί 67-73
Μαρκόπουλο - Απόλλων 62-54


Η επόμενη αγωνιστική (12/03, 22η)

Κορωπί – Μαρκόπουλο
Άγιος Θωμάς – ΔΑΣΑΛ
Απόλλων – Άρης Πετρούπολης
Σπόρτιγκ – Τυφώνας
Πεντέλη – Παπάγος
Ζωγράφου – Γαλάτσι
Χαλάνδρι – Αργοναύτης

Η βαθμολογία (σε 21 αγώνες)

1. Ζωγράφου 36
2. Πεντέλη 36
3. Κορωπί 36
4. Γαλάτσι 36
5. Χαλάνδρι 35
6. Παπάγος 35
7. Σπόρτιγκ 33
8. Αρης Πετρούπολης 30
9. Τυφώνας 29
10. Αργοναύτης 29
11. Αγιος Θωμάς 28
12. ΔΑΣΑΛ 27
13. Μαρκόπουλο 27
14. Απόλλωνας 24
THE STING
[quote name='HighLow' date='Mar 5 2012, 23:03 ' post='538849']
ΓΑΛΑΤΣΙ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 67-65 (36-40)!
Πολύ δυνατό παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο μέρος που "σφίξανε" οι άμυνες.
Το παιχνίδι δικαίωσε το χαρακτηρισμό του ντέρμπυ κορυφής!
Γεμάτο το κλειστό του Γαλατσίου, με τα "κλασσικά" παράπονα για τα σφυρίγματα και από τις δύο πλευρές.


Oi υπανθρωποι κτυπησαν ξανα ,δυο προστυχοι , αντιπροσωποι ποιας σκοπιμοτητας δεν ξερω ...ανθρωποι οι οποιοι περνουν ενα βημα και εχουν κλιθει απο το οποιοδηποτε ΑΡΜΟΔΙΟ οργανο να διευθυνουν (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ) ενα παιχνιδι ...ενα παιχνιδι μπασκετ μεταξυ νεων ανθρωπων ,περνουν ενα ΡΟΛΟ και δεν σεβονται τον ιδρωτα αυτων των παιδιων δεν σεβονται αυτους που καθονται στα καθισματακια γυρω απο το γηπεδο δεν σεβονται την ιδεα του ΑΓΩΝΑ δεν σεβοντα αυτους που μπορει να σακατευτουν κατα τη διαρκεια αυτου του ΑΓΩΝΑ !!!!Παρα με ανεση Θεου σφυριζουν οτι θελουν ανεξελεγκτα εχουν το απυροβλητο στη διαθεση τους και ηθικολογουν .....αχχ ποσο αστειοι ειναι ..φτωχοι ...αψυχοι και ελεεινοι κρυβονται πισω απο τις χαριτωμενες ΓΚΡΙ στολες τους (Κυριε????Πλακια (ο νεαρουλης) ειστε ΠΟΛΥ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ !!!!!!
Οσο για τη αλλη μορφη τι να πω ατυχος και χαρτζιλικωμενος οΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ !!!

[quote name='THE STING' date='Mar 6 2012, 12:50 ' post='538887']
[quote name='HighLow' date='Mar 5 2012, 23:03 ' post='538849']
ΓΑΛΑΤΣΙ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 67-65 (36-40)!
Πολύ δυνατό παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο μέρος που "σφίξανε" οι άμυνες.
Το παιχνίδι δικαίωσε το χαρακτηρισμό του ντέρμπυ κορυφής!
Γεμάτο το κλειστό του Γαλατσίου, με τα "κλασσικά" παράπονα για τα σφυρίγματα και από τις δύο πλευρές.


Oi υπανθρωποι κτυπησαν ξανα ,δυο προστυχοι , αντιπροσωποι ποιας σκοπιμοτητας δεν ξερω ...ανθρωποι οι οποιοι περνουν ενα βημα και εχουν κλιθει απο το οποιοδηποτε ΑΡΜΟΔΙΟ οργανο να διευθυνουν (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ) ενα παιχνιδι ...ενα παιχνιδι μπασκετ μεταξυ νεων ανθρωπων ,περνουν ενα ΡΟΛΟ και δεν σεβονται τον ιδρωτα αυτων των παιδιων δεν σεβονται αυτους που καθονται στα καθισματακια γυρω απο το γηπεδο δεν σεβονται την ιδεα του ΑΓΩΝΑ δεν σεβοντα αυτους που μπορει να σακατευτουν κατα τη διαρκεια αυτου του ΑΓΩΝΑ !!!!Παρα με ανεση Θεου σφυριζουν οτι θελουν ανεξελεγκτα εχουν το απυροβλητο στη διαθεση τους και ηθικολογουν .....αχχ ποσο αστειοι ειναι ..φτωχοι ...αψυχοι και ελεεινοι κρυβονται πισω απο τις χαριτωμενες ΓΚΡΙ στολες τους (Κυριε????Πλακια (ο νεαρουλης) ειστε ΠΟΛΥ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ !!!!!!
Οσο για τη αλλη μορφη τι να πω ατυχος και χαρτζιλικωμενος οΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ !!!


‎....και για να επανελθω δεν εχουν γευθει ποτε τη χαρα του ΝΙΚΗΤΗ .Του ανθρωπου που μαχεται για ενα σκοπο και ειτε νικα ειτε χανει ,και αν ποτε το επαιξαν το τοπι δεν νομιζω οτι καταλαβαν και πολλα ....αλλα ερεθιζονται να ειναι αρχοντες ...χωρις ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ !!!!
DARKO
Να βοηθησω τους συλλογισμους των φιλων με ενα quizaki
οταν κανεις μια δουλιτσα ποτε πληρωνεσαι και πιοι δεν θελεις να σε δουν?
MENEGIN11
κ μεσα σ ολα τα παρασκηνιακα,σταθερα κ παραδοσιακα η α εσκα παραμενει η πιο προπονητοφαγα κατηγορια,αφου αισιως φτασαμε στις 11 αλλαγες (μερικες στην ιδια ομαδα),αν αληθευει το δημοσιευμα σημερα στο φως για απομακρυνση δεσποτακη απο τον απολλωνα
MENEGIN11
κ μεσα σ ολα τα παρασκηνιακα,σταθερα κ παραδοσιακα η α εσκα παραμενει η πιο προπονητοφαγα κατηγορια,αφου αισιως φτασαμε στις 11 αλλαγες (μερικες στην ιδια ομαδα),αν αληθευει το δημοσιευμα σημερα στο φως για απομακρυνση δεσποτακη απο τον απολλωνα

κ μεσα σ ολα τα παρασκηνιακα,σταθερα κ παραδοσιακα η α εσκα παραμενει η πιο προπονητοφαγα κατηγορια,αφου αισιως φτασαμε στις 11 αλλαγες (μερικες στην ιδια ομαδα),αν αληθευει το δημοσιευμα σημερα στο φως για απομακρυνση δεσποτακη απο τον απολλωνα
PAPAGOS 13
Ν.ΠΕΝΤΕΛΗΣ 21.00 ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ-ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ(ΜΑΝΟΣ-ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ)

ΣΠΟΡΤΙΓΚ 21.00 ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΤΥΦΩΝ ΑΣ(ΨΑΡΙΑΝΟΣ-ΠΕΤΡΑΚΗΣ)

Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ 21.45 ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡ.(ΡΑΧΙΩΤΗΣ-ΦΑΛΟΥΚΑ)

ΓΟΥΔΗ Δ.Ζ. 20.00 ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ-ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ(ΠΟΝΤΑΣ-ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ)

1ο ΓΥΜΝ.ΚΟΡΩΠΙΟΥ 19.45 ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ 21.00 ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ(ΣΚΟΥΤΑΣ-ΣΕΛΛΗΝΑΣ)

ΖΩΓΡΑΦΟΥ 21.30 ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ(ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΧΡΗΤΙΔΗΣ ΗΛ.)



ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.....
ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ-ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΣΜΟΣ....
ΞΕΜΕΙΝΕ Η ΕΣΚΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ....??
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(PAPAGOS 13 @ Mar 7 2012, 14:53 ) *
Ν.ΠΕΝΤΕΛΗΣ 21.00 ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ-ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ(ΜΑΝΟΣ-ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ)

ΣΠΟΡΤΙΓΚ 21.00 ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΤΥΦΩΝ ΑΣ(ΨΑΡΙΑΝΟΣ-ΠΕΤΡΑΚΗΣ)

Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ 21.45 ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡ.(ΡΑΧΙΩΤΗΣ-ΦΑΛΟΥΚΑ)

ΓΟΥΔΗ Δ.Ζ. 20.00 ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ-ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ(ΠΟΝΤΑΣ-ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ)

1ο ΓΥΜΝ.ΚΟΡΩΠΙΟΥ 19.45 ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ 21.00 ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ(ΣΚΟΥΤΑΣ-ΣΕΛΛΗΝΑΣ)

ΖΩΓΡΑΦΟΥ 21.30 ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ(ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΧΡΗΤΙΔΗΣ ΗΛ.)



ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.....
ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ-ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΣΜΟΣ....
ΞΕΜΕΙΝΕ Η ΕΣΚΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ....??


αφου οι αθηναιοι διαιτητες εβγαλαν ανακοινωση πως δεν θα παιξουν το κορωπι μεχρι το τελος της περιοδου...
dion
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Mar 8 2012, 08:15 ) *
αφου οι αθηναιοι διαιτητες εβγαλαν ανακοινωση πως δεν θα παιξουν το κορωπι μεχρι το τελος της περιοδου...

παντως πριν απο μερικα χρονια που και παλι ειχαν <τιμωρηθει> με τον ιδιο τροπο ωφεληθηκαν αφου αυτοι που ορισθηκαν απο αλλους συνδεσμους τους επαιξαν 70-30 μεσα εξω.
Αναρωτιεμαι αν η ΕΣΚΑ ελαβε υποψη την υποτροπη.
Παντως ισονομια απο την ΕΣΚΑ και την ΕΟΚ απεναντι στα σωματεια δεν υπαρχει .
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(dion @ Mar 8 2012, 06:52 ) *
παντως πριν απο μερικα χρονια που και παλι ειχαν <τιμωρηθει> με τον ιδιο τροπο ωφεληθηκαν αφου αυτοι που ορισθηκαν απο αλλους συνδεσμους τους επαιξαν 70-30 μεσα εξω.
Αναρωτιεμαι αν η ΕΣΚΑ ελαβε υποψη την υποτροπη.
Παντως ισονομια απο την ΕΣΚΑ και την ΕΟΚ απεναντι στα σωματεια δεν υπαρχει .


ολα υποκειμενικα ειναι.το κορωπι τιμωρηθηκε απο την εσκα να παιζει χωρις φιλαθλους μεχρι το τελος της σεζον και απο τους αθηναιους διαιτητες το ιδιο.απο την αλλη ο αετος εφαγε απο την εοκ μια αγωνιστικη κι ενω οι αθηναιοι ειχαν βγαλει ανακοινωση οτι δεν θα τον σφυριξουν μεχρι τελος της σεζον λιγες μερες μετα την αναιρεσαν...
dion
Δεν βρισκω πουθενα την ανακοινωση της ΕΟΚ τη σχετικη με την δικαιωση του αθλητη Λογοθετη συμφωνα με την οποια δεν αναγνωριζε στο ΑΣΕΑΔ την αρμοδιοτητα να κρινει σαν αντισυνταγματικη την παραγραφο της εγκυκλιου μεταγραφων που απαγορευει στις ομαδες να αποκτουν περισσοτερους απο ενα αθλητες ανω των τριαντα ετων ανα μεταγραφικη περιοδο.
Μετα την ανακοινωση καταλαβα οτι δεν προκειται να εκδοσει το σχετικο δελτιο κατι που ομως δυστυχως για την αξιοπιστια της ΕΟΚ πραγματοποιηθηκε και απο την προηγουμενη αγωνιστικη ο παικτης αγωνιζεται κανονικα.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ?
Νομιζω οτι υπαρχει μεγαλο μπλεξιμο.
barbarosa
QUOTE (dion @ Mar 8 2012, 16:18 ) *
Δεν βρισκω πουθενα την ανακοινωση της ΕΟΚ τη σχετικη με την δικαιωση του αθλητη Λογοθετη συμφωνα με την οποια δεν αναγνωριζε στο ΑΣΕΑΔ την αρμοδιοτητα να κρινει σαν αντισυνταγματικη την παραγραφο της εγκυκλιου μεταγραφων που απαγορευει στις ομαδες να αποκτουν περισσοτερους απο ενα αθλητες ανω των τριαντα ετων ανα μεταγραφικη περιοδο.
Μετα την ανακοινωση καταλαβα οτι δεν προκειται να εκδοσει το σχετικο δελτιο κατι που ομως δυστυχως για την αξιοπιστια της ΕΟΚ πραγματοποιηθηκε και απο την προηγουμενη αγωνιστικη ο παικτης αγωνιζεται κανονικα.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ?
Νομιζω οτι υπαρχει μεγαλο μπλεξιμο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η γερασμένη ΕΟΚ λόγο έλλειψης οράματος φέρεται με αλαζονεία εδώ και αρκετά χρόνια και με παρόμοιες αποφάσεις (η απόφαση είναι δίκαιη, ο χρόνος της εκδίκασης είναι απαράδεκτος και αλλοιώνει το ήδη ταλαιπωρημένο πρωτάθλημα) διαλύει το άθλημα που εκλέχθηκε για να υπηρετεί. Τώρα όμως για την συγκεκριμένη απόφαση ο Παπάγος έχει απόλυτο δίκιο μας και είχε το κουράγιο και την διάθεση να κυνηγήσει κάτι το οποίο οι υπόλοιπες ομάδες ενώ το κατέκριναν, δεν έκαναν τίποτε για να το αλλάξουν. Τεράστια δικαίωση για τους στρατηγούς και τον Λογοθέτη και μπράβο τους. Είμαι σίγουρος ότι αν είχατε και εσείς στην Πεντέλη έτοιμο παίκτη 30+ για να βοηθήσει τη ομάδα τώρα θα μιλούσατε διαφορετικά και θα του βγάζατε δελτίο άμεσα.

QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Mar 8 2012, 08:15 ) *
αφου οι αθηναιοι διαιτητες εβγαλαν ανακοινωση πως δεν θα παιξουν το κορωπι μεχρι το τελος της περιοδου...

Ακόμα το μαγειρεύουν το Κορωπί-Μαρκοπουλο και δεν έχουμε το διαιτητικό δίδυμο? Αν δείχνουν τέτοια προσοχή σε παιχνίδι με τον τελευταίο φαντάζομαι τι γίνεται όταν παίζουν με τις ομάδες της πρώτης εξάδας. Τουλάχιστον περίεργη θα χαρακτήριζα την σιωπή από Μεσόγεια μεριά παρά τις διαμαρτυρίες των αντιπάλων για διαιτητική εύνοια.
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(barbarosa @ Mar 9 2012, 23:27 ) *
Το μόνο σίγουρο είναι πως η γερασμένη ΕΟΚ λόγο έλλειψης οράματος φέρεται με αλαζονεία εδώ και αρκετά χρόνια και με παρόμοιες αποφάσεις (η απόφαση είναι δίκαιη, ο χρόνος της εκδίκασης είναι απαράδεκτος και αλλοιώνει το ήδη ταλαιπωρημένο πρωτάθλημα) διαλύει το άθλημα που εκλέχθηκε για να υπηρετεί. Τώρα όμως για την συγκεκριμένη απόφαση ο Παπάγος έχει απόλυτο δίκιο μας και είχε το κουράγιο και την διάθεση να κυνηγήσει κάτι το οποίο οι υπόλοιπες ομάδες ενώ το κατέκριναν, δεν έκαναν τίποτε για να το αλλάξουν. Τεράστια δικαίωση για τους στρατηγούς και τον Λογοθέτη και μπράβο τους. Είμαι σίγουρος ότι αν είχατε και εσείς στην Πεντέλη έτοιμο παίκτη 30+ για να βοηθήσει τη ομάδα τώρα θα μιλούσατε διαφορετικά και θα του βγάζατε δελτίο άμεσα.


Ακόμα το μαγειρεύουν το Κορωπί-Μαρκοπουλο και δεν έχουμε το διαιτητικό δίδυμο? Αν δείχνουν τέτοια προσοχή σε παιχνίδι με τον τελευταίο φαντάζομαι τι γίνεται όταν παίζουν με τις ομάδες της πρώτης εξάδας. Τουλάχιστον περίεργη θα χαρακτήριζα την σιωπή από Μεσόγεια μεριά παρά τις διαμαρτυρίες των αντιπάλων για διαιτητική εύνοια.


δεν μαγειρευεται τιποτα!!απλα επειδη αθηναιοι διαιτητες δεν θα πανε πρεπει το κορωπι να απευθυνθει σε αλλη ενωση για να φερει διαιτητες απο αλλου.
barbarosa
Άλλη ένωση. Να υποθέσω πως πρέπει να πληρώσουν και τα έξοδα μετακίνησης των διαιτητών σε κάθε εντός-εκτός έδρας παιχνίδι?. Καλύτερα μέσα στην τιμή με μία μικρή επιβάρυνση να είναι και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Βολεύει όλους.
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(barbarosa @ Mar 10 2012, 11:48 ) *
Άλλη ένωση. Να υποθέσω πως πρέπει να πληρώσουν και τα έξοδα μετακίνησης των διαιτητών σε κάθε εντός-εκτός έδρας παιχνίδι?. Καλύτερα μέσα στην τιμή με μία μικρή επιβάρυνση να είναι και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Βολεύει όλους.


κανονικοτατα!!η ομαδα πληρωνει και τα οδοιπορικα των διαιτητων!!
tsili82
QUOTE(barbarosa @ Mar 10 2012, 13:48 ) *
Άλλη ένωση. Να υποθέσω πως πρέπει να πληρώσουν και τα έξοδα μετακίνησης των διαιτητών σε κάθε εντός-εκτός έδρας παιχνίδι?. Καλύτερα μέσα στην τιμή με μία μικρή επιβάρυνση να είναι και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Βολεύει όλους.

Ξερεις και την ταριφα?Αλλαζει απο ενωση σε ενωση?ΦΠΑ βαζουν μεσα? Μεχρι να φτασουν στο κορωπι απο αλλες ενωσεις περνανε σχεδον απο ολες τις περιοχες που εχουν οφελος να χασει το κορωπι- το Παπαγου, με το οποιο ασχοληθηκες σε προηγουμενο ποστ, ειναι εξοδος στην Αττικη Οδο!Μηπως να σταματησουν να παρουν προσφορες?Η μηπως,καλυτερα, να σταματησεις να λες βλακειες?Εχεις γραψει 3 ποστ και μονο για μπασκετ δεν μιλας!
barbarosa
QUOTE (tsili82 @ Mar 10 2012, 13:46 ) *
Ξερεις και την ταριφα?Αλλαζει απο ενωση σε ενωση?ΦΠΑ βαζουν μεσα? Μεχρι να φτασουν στο κορωπι απο αλλες ενωσεις περνανε σχεδον απο ολες τις περιοχες που εχουν οφελος να χασει το κορωπι- το Παπαγου, με το οποιο ασχοληθηκες σε προηγουμενο ποστ, ειναι εξοδος στην Αττικη Οδο!Μηπως να σταματησουν να παρουν προσφορες?Η μηπως,καλυτερα, να σταματησεις να λες βλακειες?Εχεις γραψει 3 ποστ και μονο για μπασκετ δεν μιλας!

200-500
tsili82
QUOTE(barbarosa @ Mar 10 2012, 15:57 ) *
200-500

Το διδυμο ή εκαστος?Τα μεταφορικα είναι μέσα? Φ.Π.Α? Καλυπτουν και νοσοκομειακα εξοδα σε περιπτωση τραμπουκισμου?Σε βλεπω ενημερωμενο και θελω να μαθω....
loufer
QUOTE(tsili82 @ Mar 10 2012, 16:49 ) *
Το διδυμο ή εκαστος?Τα μεταφορικα είναι μέσα? Φ.Π.Α? Καλυπτουν και νοσοκομειακα εξοδα σε περιπτωση τραμπουκισμου?Σε βλεπω ενημερωμενο και θελω να μαθω....



Εγώ ξέρω ότι ο Τσιλιβάκος από μόνος του δίνει από ένα κατοσταρικάκι στον κάθε διαιτητή, ε όλο και από κάπου αλλού θα μαζευτεί το 500αρικάκι rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
tsili82
QUOTE(loufer @ Mar 11 2012, 13:44 ) *
Εγώ ξέρω ότι ο Τσιλιβάκος από μόνος του δίνει από ένα κατοσταρικάκι στον κάθε διαιτητή, ε όλο και από κάπου αλλού θα μαζευτεί το 500αρικάκι rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

O Loufer ολα τα ξερει...Το παραδεχομαι λοιπον!!Εγω ειμαι ο διεφθαρμενος της ΕΣΚΑ.... icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
gspara
QUOTE (tsili82 @ Mar 11 2012, 13:22 ) *
O Loufer ολα τα ξερει...Το παραδεχομαι λοιπον!!Εγω ειμαι ο διεφθαρμενος της ΕΣΚΑ.... icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Ξερει κανεις που μπορω να βρω το προγραμμα κυπελλου της Εσκα?
PAPAGOS 13
Το ανανεομένο πρόγραμμα με διαιτητές...


Ν.ΠΕΝΤΕΛΗΣ 21.00 ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ-ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ(ΜΑΝΟΣ-ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ)

ΣΠΟΡΤΙΓΚ 21.00 ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΤΥΦΩΝ ΑΣ(ΨΑΡΙΑΝΟΣ-ΠΕΤΡΑΚΗΣ)

Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ 21.45 ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡ.(ΡΑΧΙΩΤΗΣ-ΦΑΛΟΥΚΑ)

ΓΟΥΔΗ Δ.Ζ. 20.00 ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ-ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ(ΠΟΝΤΑΣ-ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ)

1ο ΓΥΜΝ.ΚΟΡΩΠΙΟΥ 19.45 ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΠΛΕΤΣΑΣ-ΤΣΑΛΑΣ)

ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ 21.00 ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ(ΣΚΟΥΤΑΣ-ΣΕΛΛΗΝΑΣ)

ΖΩΓΡΑΦΟΥ 21.30 ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ(ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΧΡΗΤΙΔΗΣ ΗΛ.)


Περιμένω σχόλια αλλά ΚΑΙ Προγνωστικά!!!!! shot.gif
terastios
QUOTE(PAPAGOS 13 @ Mar 12 2012, 13:16 ) *
Το ανανεομένο πρόγραμμα με διαιτητές...


Ν.ΠΕΝΤΕΛΗΣ 21.00 ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ-ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ(ΜΑΝΟΣ-ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ)

ΣΠΟΡΤΙΓΚ 21.00 ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΤΥΦΩΝ ΑΣ(ΨΑΡΙΑΝΟΣ-ΠΕΤΡΑΚΗΣ)

Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ 21.45 ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡ.(ΡΑΧΙΩΤΗΣ-ΦΑΛΟΥΚΑ)
ΓΟΥΔΗ Δ.Ζ. 20.00 ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ-ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ(ΠΟΝΤΑΣ-ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ)

1ο ΓΥΜΝ.ΚΟΡΩΠΙΟΥ 19.45 ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΠΛΕΤΣΑΣ-ΤΣΑΛΑΣ)

ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ 21.00 ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ(ΣΚΟΥΤΑΣ-ΣΕΛΛΗΝΑΣ)

ΖΩΓΡΑΦΟΥ 21.30 ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ(ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΧΡΗΤΙΔΗΣ ΗΛ.)


Περιμένω σχόλια αλλά ΚΑΙ Προγνωστικά!!!!! shot.gif


καταρχήν θα έπρεπε να μας δώσεις από την αρχή στα δικά σου...
πολύ γρήγορα χωρίς να βάζω στα κριτήρια τους γκρίζους τα βλέπω άσσους εκτός το παιχνίδι στη Ριζούπολη.
με εντονο μαύρο τα "υποπτα" παιχνίδια

Εδώ στην Πεντέλη το κρύο είναι τσουχτερό, περιμένω όμως ένα καυτό παιχνίδι από δυο πολύ καλες ομάδες που θα βοηθήσουν τους θεατές να μην παγώσουν. Και φυσικά προβλέπω και ευχομαι νίκη της Πεντέλης.

smiley.gif
PAPAGOS 13
QUOTE(terastios @ Mar 12 2012, 13:35 ) *
καταρχήν θα έπρεπε να μας δώσεις από την αρχή στα δικά σου...
πολύ γρήγορα χωρίς να βάζω στα κριτήρια τους γκρίζους τα βλέπω άσσους εκτός το παιχνίδι στη Ριζούπολη.
με εντονο μαύρο τα "υποπτα" παιχνίδια

Εδώ στην Πεντέλη το κρύο είναι τσουχτερό, περιμένω όμως ένα καυτό παιχνίδι από δυο πολύ καλες ομάδες που θα βοηθήσουν τους θεατές να μην παγώσουν. Και φυσικά προβλέπω και ευχομαι νίκη της Πεντέλης.

smiley.gif


Εμείς θα έρθουμε να σας ζεστάνουμε το καθόλα φιλόξενο γήπεδο!!! Μακάρι να κερδίσει ο Παπάγος και να πάμε για κανένα καλαμάκι μετά...
Με έντονα γράμματα είναι το μάτσ περίεργο απο μόνο του....!!!!
Εντός ολίγου και τα δικά μου προγνωστικά!!!
jhantzop

ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 2
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΤΥΦΩΝ ΑΣ 2
ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡ. 2
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 2
ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 1
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2

Εγώ βλέπω πολλά διπλά tongue.gif


DJS

ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1 απο δω μεχρι το ζωγραφου



MENEGIN11
Κορωπί - Μαρκόπουλο 75-47
Άγιος Θωμάς - ΔΑΣΑΛ 80-86
Σπόρτιγκ - Τυφώνας 54-56
Απόλλωνας - Άρης Πετρούπολης 49-63
terastios
QUOTE(periman @ Mar 12 2012, 23:08 ) *
Κορωπί - Μαρκόπουλο 75-47
Άγιος Θωμάς - ΔΑΣΑΛ 80-86
Σπόρτιγκ - Τυφώνας 54-56
Απόλλωνας - Άρης Πετρούπολης 49-63

Πεντέλη - Παπαγου 52-60
cmng_t
QUOTE(DJS @ Mar 12 2012, 15:23 ) *
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1 απο δω μεχρι το ζωγραφου

Ελπίζω να μη το είχες παίξει στοιχημα φιλε.
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 41-49 ugly8.gif
gspara
QUOTE (cmng_t @ Mar 12 2012, 23:42 ) *
Ελπίζω να μη το είχες παίξει στοιχημα φιλε.
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 41-49 ugly8.gif

Παλικαρισια νικη τακτικης του Γαλατσιου σε ματς κακοποιηση του αθληματος με συγκλονιστικο φιναλε καθως ο Χαρακτηνος με 3ποντο σε νεκρο χρονο καλυψε το -7 της ηττας του 1ου γυρου.
jhantzop
QUOTE(jhantzop @ Mar 12 2012, 14:29 ) *
...
Εγώ βλέπω πολλά διπλά tongue.gif


Έχασα το διπλό της Ραφήνας! Όλα τ' άλλα ήρθαν!

smiley.gif


Gen
Παλικαρισια παναξια κ παντελονατη νικη μεσα στην Πεντελη απο τον Α.Σ.Π. Οι Κυριοι βρισκονταν μονο στις 4 γραμμες του γηπεδου αφου οι αθλητες και ο προπονητης της ομαδας ηταν οι μονοι που προσπαθησαν να συγκρατησουν 2-3 προκλητικους κ γραφικους "κυριους" της κατα τα αλλα φιλοξενης Πεντελης. Μπροστα απο την αρχη ο Α.Σ.Παπαγου , δν κινδυνεψε σε κανενα σημειο κ μονο στο τελος η Πεντελη προσπαθησε να καλυψει την νικη των 6 ποντων στο σαλουν αλλα ο "Τασο ψυχαρα για παντα παπαγαρα"τασος Καταρτζης ηταν πολυ μονος κ δν εφτασαν οι σχεδον μισοι ποντοι της ομαδας που πετυχε 25-52 ολοι μαζι αφου ο πολυ καλος στον πρωτο γυρο Τσοπης κλειστηκε πολυ καλα απο τους ψηλους του Παπαγου. Καλη συνεχεια στην Πεντελη
aballos
QUOTE (DJS @ Mar 12 2012, 15:23 ) *
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1 απο δω μεχρι το ζωγραφου


Περαστικά σου!!!
κάτι άλλο ήταν από εδώ μέχρι του Ζωγράφου!!χιχιχιχι!
λίγο χιούμορ,ελπίζω να μην παρεξηγείσαι!!
aganaktismenos patisiotis
Σήμερα παρακολουθήσαμε άλλη μια παράσταση απο το μπασκετικό ανέκδοτο που δημιούργησε ο κος Αποσκίτης, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος υπεύθυνος για αυτό το τσίρκο που παρουσιάζεται στα παρκέ φέτος φορώντας της ένδοξη φανέλα του Σπόρτιγκ.

Τέσσερις μαρτυρικές αγωνιστικές ακόμα αδέρφια !!!
Gen
Το ειδα τωρα κ το επισημαινω: μπραβο στον aganaktismeno για την φωτογραφια που εχει με τον αυμνηστο Αλφονσο Φορντ με τις 4 ομαδες που αγωνιστηκε στην Ελλαδα, Αλφονσο ζεις στις καρδιες μας...
GENERALS 1966
QUOTE(Gen @ Mar 13 2012, 01:33 ) *
Το ειδα τωρα κ το επισημαινω: μπραβο στον aganaktismeno για την φωτογραφια που εχει με τον αυμνηστο Αλφονσο Φορντ με τις 4 ομαδες που αγωνιστηκε στην Ελλαδα, Αλφονσο ζεις στις καρδιες μας...

R.E.S.P.E.C.T.
PAPAGOS 13
RESPECT για τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Alfonso....

Για σήμερα λίγο πολύ τα ξέρετε για το ματσάκι της Πεντέλης με το Παπάγο...
Τα διαιτητικά ΑΙΣΧΗ που προσπάθησε να ανακόψει τη φόρα των Στρατηγων ο "μόνο κύριο δεν τον λες" Μάνος.
Ισοροπιστής αλλά πολλές φορές απών Κανακάρης.

Την άλλη Δευτέρα κόντρα στον σχεδόν διαλυμένο(δεν ξέρω αν έχουν φύγει και παίκτες- ασχολούμαι μόνο με τους συνδιεκδικητές μας) Σπόρτινγκ.
Ένα μάτς που θυμίζει παλιές μεγάλες κόντρες.
Ελπίζουμε να είναι γιορτή.
Εμείς θα είμαστε εκεί για να γιορτάσουμε μιά ακόμη νίκη επί του Σπόρτινγκ.
dion
QUOTE(Gen @ Mar 13 2012, 01:16 ) *
Παλικαρισια παναξια κ παντελονατη νικη μεσα στην Πεντελη απο τον Α.Σ.Π. Οι Κυριοι βρισκονταν μονο στις 4 γραμμες του γηπεδου αφου οι αθλητες και ο προπονητης της ομαδας ηταν οι μονοι που προσπαθησαν να συγκρατησουν 2-3 προκλητικους κ γραφικους "κυριους" της κατα τα αλλα φιλοξενης Πεντελης. Μπροστα απο την αρχη ο Α.Σ.Παπαγου , δν κινδυνεψε σε κανενα σημειο κ μονο στο τελος η Πεντελη προσπαθησε να καλυψει την νικη των 6 ποντων στο σαλουν αλλα ο "Τασο ψυχαρα για παντα παπαγαρα"τασος Καταρτζης ηταν πολυ μονος κ δν εφτασαν οι σχεδον μισοι ποντοι της ομαδας που πετυχε 25-52 ολοι μαζι αφου ο πολυ καλος στον πρωτο γυρο Τσοπης κλειστηκε πολυ καλα απο τους ψηλους του Παπαγου. Καλη συνεχεια στην Πεντελη


Πρεπει να ντρεπονται οι οπαδοι του ΠΑΠΑΓΟΥ τα ψευτοπαληκαρα ,που οπου πηγαινουν προκαλουν, με την ανοχη των παραγοντων της ιστορικης πλην ταλαιπωρης ομαδας και των αθλιων διοικουντων την ΕΣΚΑ.
Για την διοικηση της ΕΟΚ το μονο που μπορει να πει κανεις ειναι οτι το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι.
ΒΡΩΜΙΑ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΕΜΕΤΟΣ.
Κυριοι αν αγαπατε το ΜΠΑΣΚΕΤ και εχετε τσιπα, αφηστε το ησυχο οσο πιο γρηγορα μπορειτε.ΤΩΡΑ.
Αν με προκαλεσετε θα το μετανοιωσετε αχροιοι.

QUOTE(Gen @ Mar 13 2012, 01:33 ) *
Το ειδα τωρα κ το επισημαινω: μπραβο στον aganaktismeno για την φωτογραφια που εχει με τον αυμνηστο Αλφονσο Φορντ με τις 4 ομαδες που αγωνιστηκε στην Ελλαδα, Αλφονσο ζεις στις καρδιες μας...


ποσο σας λυπαμαι αληθεια ψευτοενδοξοι, με το απομειναρι της δοξας σας ,που με τους θεατρινισμους του σας δουλευει ψιλο γαζι και πουλαει για το μαγαζι του.
billy_14
Πεντέλη-Παπάγου 52-60 (22-28)
Δεκάλεπτα: 17-21, 22-28, 37-46, 52-60.
Διαιτητές: Μάνος - Κανακάρης.
Πεντέλη (Ταμπάκης): Κουτσώνας 3 (1), Μάντζιος 4, Κανταρτζής 25 (3), Αττίκος 16 (1), Τσόπης, Δρακάκης, Μπίγκος 4, Μανιάτης, Χαρτοματσίδης, Ζερβολέας.
Παπάγου (Κονδύλης): Σιμόπουλος 2, Καλογερόπουλος 11 (1), Αρσένης 20 (4), Μακρής 13, Υφαντής 16 (1), Λογοθέτης 2, Παπαθεοδώρου 1, Τσιρόπουλος 5 (1).

Εν ολίγοις για το ματς:
Για την Πεντέλη: Δε μπήκαμε ποτέ στο ματς, αν κερδίζαμε θα ήμασταν πρώτοι στην τριπλή ισοβαθμία, τώρα χάσαμε τη διαφορά και πρέπει να παλέψουμε ακόμα και για τα πλέι-οφ. Ήμασταν πολύ άστοχοι και εκνευριστήκαμε τσάμπα από σφυρίγματα και περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Μέγα λάθος, δίκαιη ήττα.
Για τον Παπάγου: Το πολύ καλό παιχνίδι ορισμένων παικτών (με πρώτους τον Αρσένη και τον Μακρή, που έβαλαν κάποια πολύ σημαντικά σουτ) τους κράτησε μπροστά τη στιγμή που αρχίσαμε να ξαναδιεκδικούμε. Έβγαλαν τον καλύτερο εαυτό τους στο κρίσιμο παιχνίδι, ξαναμπήκαν στο κόλπο, τους αξίζουν συγχαρητήρια. ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην ομάδα ΜΟΝΟ.
Για τη διαιτησία: Δεν μιλάω ποτέ έτσι κι αλλιώς. Τη στιγμή μάλιστα που από τον Παπάγου υποστηρίζουν ότι αδικήθηκαν κιόλας... ό,τι και να πω εγώ περισσεύει...

Για την εξέδρα του Παπάγου οφείλω να πω κάτι παραπάνω, αφού κάποιος ήρθε να με χαιρετήσει στο τέλος και ενάντια στις αρχές μου αρνήθηκα να του δώσω το χέρι, παρ' όλο που μου ζήτησε συγγνώμη.
Γιατί μου ζήτησε συγγνώμη; Γιατί πριν τον αγώνα και στα τάιμ άουτ είχα συνέχεια μέσα στα μάτια μου ένα λέιζερ (μάλλον ή με αγάπησαν πολύ, ή θεωρούσαν ότι αν δεν κρατούσα σωστή στατιστική θα κέρδιζαν). Το αντιμετώπισα με χιούμορ, έβαλα το ντοσιέ μου μπροστά στο κεφάλι μου να σκάει επάνω, γενικώς σιγά μη μας ενοχλούν κάτι τέτοια τόσα χρόνια στα γήπεδα. Γιατί λοιπόν δεν έδωσα το χέρι; Γιατί σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο το εν λόγω λέιζερ ήταν στραμμένο κατευθείαν πάνω στον -κατά τα άλλα- "Τάσο ψυχάρα, για πάντα Παπαγάρα". Μιλάμε για ΠΟΛΥ σεβασμό προς κάποιον που οι ίδιοι τίμησαν στο ματς του πρώτου γύρου.
Στο ημίχρονο, λοιπόν, κι ενώ ο γυμνασίαρχος δεν έκανε τίποτα για να φύγει το λέιζερ, κάποιος από το σύλλογο πήγε να ζητήσει από την εξέδρα την απομάκρυνσή του. Όπως αντιλαμβάνεστε, δέχτηκε έναν ολόκληρο χείμαρρο από "κομπλιμέντα", και πάνω που αυτός ο μυστηριώδης κύριος-συνδετικός κρίκος εξέδρας και πάγκου Παπάγου- είχε... αγριέψει κι από πάνω η εξέδρα έβραζε, όρμησε ο κουμπάρος του δικού μας βλέποντάς τον να κινδυνεύει και έπιασε τον εν λόγω κύριο από τη μπλούζα, με άγριες διαθέσεις ομολογουμένως. Τρέχω να τους χωρίσω (οι αθλητές ήταν ακόμα στα αποδυτήρια, κύριε Gen, εγώ ήμουν αυτός που έτρεξε) και τι να δω; Καμιά εικοσαριά άτομα είχαν πηδήσει από την εξέδρα στο παρκέ, ορισμένα μάλιστα με τα πρόσωπα καλυμμένα! Άρχισαν να χτυπάνε τον άνθρωπο (τον οποίο εγώ ο ίδιος μάλωσα στο τέλος γιατί δεν είχε καμιά δουλειά να ανακατευτεί- σημειωτέον είναι πατέρας παίκτη της ομάδας και οκτώ χρόνια τώρα δεν έχει χάσει παιχνίδι χωρίς ΠΟΤΕ να δώσει αφορμή, σκεφτείτε τι είδε και του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι) και να πουλάνε τσαμπουκά παντού, υπό το "διακριτικό" βλέμμα του γυμνασιάρχου βεβαίως (οι διαιτητές ήταν κι αυτοί στα αποδυτήρια, ούτε λόγος λοιπόν για διακοπή παιχνιδιού παρά την εισβολή). Βεβαίως ΚΑΝΕΙΣ από τη δική μας εξέδρα δεν πήδησε στο γήπεδο να τους "απαντήσει", και απομακρύνθηκαν με τα χίλια ζόρια βρίζοντας και απειλώντας όταν μπήκαν οι παίκτες μας στο γήπεδο (οι παίκτες του Παπάγου βρίσκονταν ακόμα στα αποδυτήρια, από τα οποία βγήκαν πολύ μετά).
Γι' αυτό το λόγο δεν έδωσα το χέρι μου σ' αυτόν τον άνθρωπο, όπως το έδωσα στους νικητές παίκτες του Παπάγου. Θα ήταν σα να αναγνώριζα ως νόμιμη αυτή την περιφερόμενη αλητεία. Και πραγματικά τα βάζω με τον εαυτό μου που ως ρομαντικός μ*****ς είχα πιστέψει στον πρώτο γύρο ότι "εντάξει, τα παιδιά από αγάπη για την ομάδα τους το κάνουν, κι ας παρεκτρέπονται καμιά φορά". Ας κρίνουν όσοι δουν το ματς αύριο στην τηλεόραση, αν τολμήσουν φυσικά από το κανάλι να δείξουν τι έγινε κι αν τους το επιτρέψει η μάλλον υποθάλπουσα την όλη κατάσταση ΕΣΚΑ! (Σημ.: Ο κύριος Αλεξόπουλος ήταν στο γήπεδο...)
Προτιμώ, κύριε Gen, να είμαι με τους "γραφικούς", παρά στο όνομα της οποιασδήποτε ιστορίας μου να ανέχομαι τέτοιου είδους υποστήριξη (; ) προς την ομάδα μου. Και χαίρομαι για την αντίδραση της δικής μας εξέδρας, που κράτησε την ψυχραιμία της όταν κάποιοι από τους νταήδες περνούσαν μέσα από γυναικόπαιδα κι έρχονταν στο δικό μας κομμάτι της κερκίδας να προκαλέσουν...
Δεν θα έγραφα τόσα πολλά, και λυπάμαι που δεν γράφω για μπάσκετ. Αλλά όχι και να διαστρεβλώνεται έτσι η αλήθεια... Η Πεντέλη, κύριε, είναι φιλόξενη, ναι, αλλά προς φιλάθλους, όχι προς αφιονισμένους όχλους...
Και τώρα μπορείτε ν' ανοίξετε τους οχετούς σας εις βάρος μου. Γράψτε ό,τι θέλετε, δεν έχω καμιά διάθεση να σας απαντήσω... Όπως είχε πει κάποτε και ο Φιλίππου, εγώ στο πανηγύρι των ζουρλών δε συμμετέχω...
DJS
QUOTE(aballos @ Mar 13 2012, 01:18 ) *
Περαστικά σου!!!
κάτι άλλο ήταν από εδώ μέχρι του Ζωγράφου!!χιχιχιχι!
λίγο χιούμορ,ελπίζω να μην παρεξηγείσαι!!

Εχεις δικιο λαθος προγνωστικο,ομολογω πως υποτιμησα το γαλατσι δεν γνωριζα και τις απουσιες του 2 παικτων του ζωγραφου.Πολυ κακο ματς και συμφωνω με το φιλο που ειπε για νικη τακτικης.Ο Ζωγραφου πρεπει να εχασε πανω απο 25βολες!!!! στο ματς τα σπασανε κυριολεκτικα smiley.gif Καλη συνεχεια και στους 2 και μακρια απο τραυματισμους bball.gif
Gen
QUOTE(billy_14 @ Mar 13 2012, 03:51 ) *
Πεντέλη-Παπάγου 52-60 (22-28)
Δεκάλεπτα: 17-21, 22-28, 37-46, 52-60.
Διαιτητές: Μάνος - Κανακάρης.
Πεντέλη (Ταμπάκης): Κουτσώνας 3 (1), Μάντζιος 4, Κανταρτζής 25 (3), Αττίκος 16 (1), Τσόπης, Δρακάκης, Μπίγκος 4, Μανιάτης, Χαρτοματσίδης, Ζερβολέας.
Παπάγου (Κονδύλης): Σιμόπουλος 2, Καλογερόπουλος 11 (1), Αρσένης 20 (4), Μακρής 13, Υφαντής 16 (1), Λογοθέτης 2, Παπαθεοδώρου 1, Τσιρόπουλος 5 (1).

Εν ολίγοις για το ματς:
Για την Πεντέλη: Δε μπήκαμε ποτέ στο ματς, αν κερδίζαμε θα ήμασταν πρώτοι στην τριπλή ισοβαθμία, τώρα χάσαμε τη διαφορά και πρέπει να παλέψουμε ακόμα και για τα πλέι-οφ. Ήμασταν πολύ άστοχοι και εκνευριστήκαμε τσάμπα από σφυρίγματα και περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Μέγα λάθος, δίκαιη ήττα.
Για τον Παπάγου: Το πολύ καλό παιχνίδι ορισμένων παικτών (με πρώτους τον Αρσένη και τον Μακρή, που έβαλαν κάποια πολύ σημαντικά σουτ) τους κράτησε μπροστά τη στιγμή που αρχίσαμε να ξαναδιεκδικούμε. Έβγαλαν τον καλύτερο εαυτό τους στο κρίσιμο παιχνίδι, ξαναμπήκαν στο κόλπο, τους αξίζουν συγχαρητήρια. ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην ομάδα ΜΟΝΟ.
Για τη διαιτησία: Δεν μιλάω ποτέ έτσι κι αλλιώς. Τη στιγμή μάλιστα που από τον Παπάγου υποστηρίζουν ότι αδικήθηκαν κιόλας... ό,τι και να πω εγώ περισσεύει...

Για την εξέδρα του Παπάγου οφείλω να πω κάτι παραπάνω, αφού κάποιος ήρθε να με χαιρετήσει στο τέλος και ενάντια στις αρχές μου αρνήθηκα να του δώσω το χέρι, παρ' όλο που μου ζήτησε συγγνώμη.
Γιατί μου ζήτησε συγγνώμη; Γιατί πριν τον αγώνα και στα τάιμ άουτ είχα συνέχεια μέσα στα μάτια μου ένα λέιζερ (μάλλον ή με αγάπησαν πολύ, ή θεωρούσαν ότι αν δεν κρατούσα σωστή στατιστική θα κέρδιζαν). Το αντιμετώπισα με χιούμορ, έβαλα το ντοσιέ μου μπροστά στο κεφάλι μου να σκάει επάνω, γενικώς σιγά μη μας ενοχλούν κάτι τέτοια τόσα χρόνια στα γήπεδα. Γιατί λοιπόν δεν έδωσα το χέρι; Γιατί σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο το εν λόγω λέιζερ ήταν στραμμένο κατευθείαν πάνω στον -κατά τα άλλα- "Τάσο ψυχάρα, για πάντα Παπαγάρα". Μιλάμε για ΠΟΛΥ σεβασμό προς κάποιον που οι ίδιοι τίμησαν στο ματς του πρώτου γύρου.
Στο ημίχρονο, λοιπόν, κι ενώ ο γυμνασίαρχος δεν έκανε τίποτα για να φύγει το λέιζερ, κάποιος από το σύλλογο πήγε να ζητήσει από την εξέδρα την απομάκρυνσή του. Όπως αντιλαμβάνεστε, δέχτηκε έναν ολόκληρο χείμαρρο από "κομπλιμέντα", και πάνω που αυτός ο μυστηριώδης κύριος-συνδετικός κρίκος εξέδρας και πάγκου Παπάγου- είχε... αγριέψει κι από πάνω η εξέδρα έβραζε, όρμησε ο κουμπάρος του δικού μας βλέποντάς τον να κινδυνεύει και έπιασε τον εν λόγω κύριο από τη μπλούζα, με άγριες διαθέσεις ομολογουμένως. Τρέχω να τους χωρίσω (οι αθλητές ήταν ακόμα στα αποδυτήρια, κύριε Gen, εγώ ήμουν αυτός που έτρεξε) και τι να δω; Καμιά εικοσαριά άτομα είχαν πηδήσει από την εξέδρα στο παρκέ, ορισμένα μάλιστα με τα πρόσωπα καλυμμένα! Άρχισαν να χτυπάνε τον άνθρωπο (τον οποίο εγώ ο ίδιος μάλωσα στο τέλος γιατί δεν είχε καμιά δουλειά να ανακατευτεί- σημειωτέον είναι πατέρας παίκτη της ομάδας και οκτώ χρόνια τώρα δεν έχει χάσει παιχνίδι χωρίς ΠΟΤΕ να δώσει αφορμή, σκεφτείτε τι είδε και του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι) και να πουλάνε τσαμπουκά παντού, υπό το "διακριτικό" βλέμμα του γυμνασιάρχου βεβαίως (οι διαιτητές ήταν κι αυτοί στα αποδυτήρια, ούτε λόγος λοιπόν για διακοπή παιχνιδιού παρά την εισβολή). Βεβαίως ΚΑΝΕΙΣ από τη δική μας εξέδρα δεν πήδησε στο γήπεδο να τους "απαντήσει", και απομακρύνθηκαν με τα χίλια ζόρια βρίζοντας και απειλώντας όταν μπήκαν οι παίκτες μας στο γήπεδο (οι παίκτες του Παπάγου βρίσκονταν ακόμα στα αποδυτήρια, από τα οποία βγήκαν πολύ μετά).
Γι' αυτό το λόγο δεν έδωσα το χέρι μου σ' αυτόν τον άνθρωπο, όπως το έδωσα στους νικητές παίκτες του Παπάγου. Θα ήταν σα να αναγνώριζα ως νόμιμη αυτή την περιφερόμενη αλητεία. Και πραγματικά τα βάζω με τον εαυτό μου που ως ρομαντικός μ*****ς είχα πιστέψει στον πρώτο γύρο ότι "εντάξει, τα παιδιά από αγάπη για την ομάδα τους το κάνουν, κι ας παρεκτρέπονται καμιά φορά". Ας κρίνουν όσοι δουν το ματς αύριο στην τηλεόραση, αν τολμήσουν φυσικά από το κανάλι να δείξουν τι έγινε κι αν τους το επιτρέψει η μάλλον υποθάλπουσα την όλη κατάσταση ΕΣΚΑ! (Σημ.: Ο κύριος Αλεξόπουλος ήταν στο γήπεδο...)
Προτιμώ, κύριε Gen, να είμαι με τους "γραφικούς", παρά στο όνομα της οποιασδήποτε ιστορίας μου να ανέχομαι τέτοιου είδους υποστήριξη (; ) προς την ομάδα μου. Και χαίρομαι για την αντίδραση της δικής μας εξέδρας, που κράτησε την ψυχραιμία της όταν κάποιοι από τους νταήδες περνούσαν μέσα από γυναικόπαιδα κι έρχονταν στο δικό μας κομμάτι της κερκίδας να προκαλέσουν...
Δεν θα έγραφα τόσα πολλά, και λυπάμαι που δεν γράφω για μπάσκετ. Αλλά όχι και να διαστρεβλώνεται έτσι η αλήθεια... Η Πεντέλη, κύριε, είναι φιλόξενη, ναι, αλλά προς φιλάθλους, όχι προς αφιονισμένους όχλους...
Και τώρα μπορείτε ν' ανοίξετε τους οχετούς σας εις βάρος μου. Γράψτε ό,τι θέλετε, δεν έχω καμιά διάθεση να σας απαντήσω... Όπως είχε πει κάποτε και ο Φιλίππου, εγώ στο πανηγύρι των ζουρλών δε συμμετέχω...



Το που ακριβως αδικηθηκες απο την διατησια δν ξερω, αντιθετα αν δεις το παιχνιδι θα δεις οτι στον καταρτζη δινονταν πολυ πιο ευκολα τα φαουλ παρ´οτι τον φυλουσε ενα παικτης ενω στην δικη σας πιεση 2 παικτων στο κατεβασμα μας δωθηκε φαουλ μονο στο τελος. Οι περιφερομενοι εχουν παει σε ολα τα γηπεδα της εσκα κ εφυγαν σαν κυριοι, εκτος απο το σπορτινγκ, χωρισ να εχει γινει το παραμικρο, οι περισσοτεροι που μπηκαν ηταν για να χωρισουν κ οχι για να τσακωθουν, ο φιλος σας με την πορτοκαλι μπλουζα προκαλουσε συνεχως, καποιοι κ καποιες απο την εξεδρα εβριζαν τον υφαντη, απειλησαν οτι θα φωναξουν αστυνομια επειδη καποιοι δεν πληρωσαν την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ κ οχι το ΝΟΜΙΜΟ εισητηριο της ΕΣΚΑ που δεν υπαρχει φετος. Το οτι περασαν μεσα απο την εξεδρα σασ χωρισ να πειραξουν ή να ασχοληθουν με καποιον εκτοσ απο τον Προεδρο σασ, ο οποιοσ ειναι πολυ αντρασ απ´οτι φανηκε, συγνωμη που δν καθησαν να τον ακουν να τουσ βριζει..Το οτι καποιοι ενοχλουνται απο την ενισχυση του Παπαγου με τοσο κοσμο εκτος εδρας που φωναζε σε ολο το ματς ειναι εμφανες κ δεδομενο, αυτος ο κοσμος εχει παρασυρει πολλους απο αλλους συλλογους να πηγαινει στο γηπεδο κ να φερνει κ τους φιλους του... Κ συζητηται απο ολους τους παικτες για την εξεδρα του Παπαγου, σε αντιθεση με την πολιτικη της ΕΣΚΑ , λιγοι κ καλοι στο γηπεδο για να μπορει ο καθε κυριος μανος να σφυριζει οτι θελει ή να μην σφυριζει αντιστοιχα χωρις να διαμαρτυρετΙ κανενας...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.