Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Διάφορα Θέματα Μπασκετικής Επικαιρότητας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
weirdo1977
οποιον προπονητή k να πάρεις σε αυτά τα χρήματα το ίδιο θα είναι, πραγματικά δεν με απασχολεί το θέμα εκτος k αν είναι να φέρουν κανένα από τα μεγάλα όνομα ...και αυτό όχι τόσο για την προπονητική αξια όσο για να μην υπάρχει γκρίνια στην κερκίδα αν και πάλι ... εμείς έχουμε δει Νίκο Γκάλη 77.gif ... τι να μας πουν ο "Ιβκοβιτς" και ο "Μεσινα" τώρα tongue.gif
hagi
Η άποψή μου για το θέμα του προπονητή είναι η εξής : Ο Χέρμπερτ δεν είναι τραγικός ή πολύ κακός αλλά δεν είναι και ο άνθρωπός που μπορείς να εμπιστευτείς 100%. Πιστεύω δηλαδή ότι βάσει του φετινού καλού ρόστερ της ομάδας , ο Χέρμπερτ θα μπορούσε να κάνει καλύτερη διαχείρηση των παιχτών και ενδεχομένως θα μπορούσε να αλλάξει και κάποια πράγματα στο ρόστερ.Έχει δύο νεαρούς στους οποίους δεν δίνει καθόλου χρόνο συμμετοχής και τον Παντελιάδη στον οποίο επίσης δεν δίνει χρόνο.Άρα η ομάδα παίζει με 9 παίχτες και με τους τραυματισμούς πόλλες φορές με 8 ,για να μην πούμε για τον Ηλιάδη που και αυτόν τον βάζει όταν του έρθει έμπνευση.

Με λίγα λόγια το rotation που κάνει δεν είναι καλό και είναι πολύ λογικό οι παίχτες που παίζουν συνέχεια να κουραστούν και να μην μπορούν να αποδώσουν το ίδιο καλά σε όλα τα παιχνίδια,ειδικά όσο τελειώνει η αγωνιστική περίοδος.
Αυτό που θα μπορούσε να κάνει είναι ή να χρησιμοποιούσε τους μικρούς ή αφού δεν τους υπολογίζει ας έπαιρνε κάποιους άλλους που έστω θα έπαιζαν ελάχιστα αλλά θα ξεκούραζαν τους άλλους.Όσο αφορά τον Παντελιάδη δε νομίζω ότι είναι τόσο τραγικός που δεν θα μπορούσε να βοηθήσει ή να ξεκουράσει στο παιχνίδι τους βασικούς.
Για τον Ηλιάδη δεν το συζητώ,τραγικός ο Χέρμπερτ.Θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ περισσότερο αν του έδινε χρόνο σε όλα τα παιχνίδια.
Και πέρα από το rotation δείχνει να μην μπορεί πολλές φορές να επιβληθεί στην ομάδα.Θα πρέπει να είναι ο αρχηγός και στους παίχτες αλλά και στους βοηθούς του.Αυτό το πράγμα με τις τεχνικές ποινές ας πούμε τελευταία είναι τραγικό.

Κάτι αλλο επίσης που θυμήθηκα τώρα είναι ο Ματαλόν.Γιατί να τον δώσουμε και να μην παίξει σε μας όταν μάλιστα δεν υπολογίζεις στον τρίτο playmaker.Το παιδι έχει ταλέντο και είναι πολύ καλός.Θα μπορούσε να βοηθήσει και να γίνει και ο ίδιος καλύτερος.Δηλαδή ο Βεργίνης πως παίζει στον ΠΑΟΚ;;Είναι μικρός δηλαδή και δεν μπορεί να παίξει με τους μεγάλους;; 68.gif Δεν καταλαβαίνω.

Με λίγα λόγια κάποιος άλλος προπονητής θα μπορούσε να κάνει όλα τα παραπάνω καλύτερα και να μην "καίει" τους παίχτες.Βέβαια συμφωνώ ότι σε αυτά τα λεφτά μπορεί να μην υπάρχει και καλύτερος αλλα μήπως από του χρόνου πρέπει να δώσουμε ποιο πολλά λεφτά και να πάρουμε ένα μεγάλο όνομα;;Γιατί μόνο έτσι πιστεύω ότι θα φτιάξουμε ομάδα.Φυσικά να μείνουν και χρήματα να πάρουμε παίχτες tongue.gif

Όλα αυτά που είπα δεν θα άλλοξουν αν καταφέρουμε να παίξουμε στον τελικό του πρωταθλήματος.Δεν τον θεωρώ άχρηστο τον Χέρμπερτ αλλά όχι και πολύ ικανό..
hagi
Διάβασα το παράκατω στο basketblog που αφορά τον Σχορτσιανίτη και μου κακοφάνηκε λίγο (όχι για τον Σόφο) :

QUOTE
Του Γιώργου Κογκαλίδη
16/03/2008 (22:37)
Στόχος είναι, όπως γράψαμε προχθές ("Μετρά ανάποδα") να είναι έτοιμος στα πλέι οφ κόντρα στον Άρη, ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό.


Δηλαδή τον Άρη τον έχουν σίγουρα ξεγραμμένο από τον τελικό.Ακόμη και έτσι να είναι δεν μπορείς να γράφεις αυτό το πράγμα έτσι "στεγνά"... 68.gif ΈΛΕΟΣ δηλαδή.. 19.gif
weirdo1977
ε καλά είναι γνωστη η εμπάθεια του Κογκαλίδη... απέναντι στην ομάδα χάρη στην οποια τρώει ψωμί.... τι να κάνουμε, κάποια πράματα δεν αλλάζουν..
celtic_pride
Με αφορμή αυτά που έγραψε ο hagi στο τοπικ του αγώνα με την Ριτας...


Η ΚΑΕ με τα φετινά έσοδα είναι 1εκ περιπου μέσα (έτσι είπωθηκε από δημοσιογράφους εδώ στην Θεσ/νικη)

Κατα την προσωπική μου γνώμη οι αίτιες για τη μη προσελευση του κόσμου είναι 3:

1) Η καλη πορεία του ποδοσφαίρου (ας μην γελιόμαστε, είναι το πιο προβεβλημένο άθλημα, και η φιλοδοξία κατάκτησης του κυπέλλου έχει οδηγήσει πολλούς Αρειανούς εκει. Για παράδειγμα, πολλοί φίλοι μου τρέχουν καθε Κυριακή στο Κλ. Βικελίδης, αλλά δεν έχουν έρθει ουτε σε έναν αγώνα φέτος στο Παλε...)

2) Η έλλειψη κίνητρου (από τους "πανηγυρτζήδες" οπαδούς, γιατί όταν κάποιος αγάπαει μια ομάδα είναι πάντα εκεί. Π.χ. 2006, η πορεία στο Uleb και η προσδωκία για την Ευρωλίγκας και πέρσι ο ενθουσιάσμος της πρώτης συμμετοχής...)

3) Ο προπονητής (Διαφωνώ κάθετα με την άποψη αυτή αλλά μην ξέχναμε ότι οι πέρισσοτεροι φίλαθλοι είναι απ'αυτό που είπαμε παραπάνω. Οταν ο Αρειανός το καλοκαίρι, διώχνει το Ματσόν (που όλη τη χρονιά τον εβρίζε), ζει με το όνειρο του Γιαννάκη (ασχετα από ότι αν ποτε υπήρξε), και τελικά του έρχεται o Χερμπερτ (που και δεν τον ξέρει, και ακούει ότι έβγαλε την Ορτεζ εκτός πλει-οφ, τότε ξενερώνει....)

Η διοικήση έκανε κάλεσμα στον κόσμο. μειώνοντας τις τιμές φέτος, αλλά ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε...

Προσωπικά πιστεύω, η χρονιά θα σωθεί μόνο αν η ομάδα πάει στον τελικό και τα δώσει όλα εκεί.....
basketaris
Πιστευω οτι μετα το ταρακουνημα απο τον Τζεβελεκη, οι παικτες να ξυπνησαν και να αντιληφθηκαν οτι η φανελα του ΑΡΗ δε σηκωνει εμφανισεις σαν την τελευταια με την Ολυμπια!

Ελπιζω σε νικη την Κυριακη, για να κλειδωθει η 3η θεση και να ετοιμαστουμε εν οψει πλει-οφ στα εναπομειναντα παιχνιδια της regular season! Προσωπικα, μονο το 5Χ5 θα με αφησει ικανοποιημενο, με παραλληλα σημαδια αγωνιστικης ανακαμψης...
Warrior
Tι θα γινει ρε παιδια με αυτο το χαλι μας επιτελους;;

ειμαστε στο -22 στο τελος του 3ου δεκαλεπτου με Πανελληνιο...

Αρχικα εβριζα τον Κυριακου για το 25ευρω εισητηριο,αλλα τωρα τον ευγνομονω!!Με γλιτωσε...
Go Aris
Αίσχος...η άμυνα ανύπαρκτη, πλήρης απουσία μαχητικότητας...Προπονητής και παίκτες όλοι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου...
Warrior
Θα χασουμε και την διαφορα του 1ου αγωνα ετσι οπως παμε(+22)....Ντροπη σε ολους τους!
celtic_pride
N T Ρ Ο Π Η.....Μάλλον όλοι τους (παικτες και προπονητής) γράψανε στα π@#$ρια τους τον Τζεβελέκη... 68.gif 68.gif 68.gif


Και μετά κλαιγόμαστε " Δεν πάει ο κόσμος στο Παλε...".. Άμα βλέπει εμφανίσεις σαν την σημερινή, καλά κάνει και δεν πάει.... 68.gif
The Admiral
Δυστυχως η ομαδα δειχνει αδιαφορια,κακη νοοτροπια και παιζει και απωθητικο μπασκετ 68.gif .

Πώς να ειμαστε αισιοδοξοι για το μελλον ετσι?
thrylos7
Πρέπει να πέσουν πρόστιμα...
Koul
Υπάρχουν φορές που μία ήττα μπορεί να κάνει περισσότερο καλό παρά κακό σε μια ομάδα. Να αποτελέσει έναυσμα για να δρομολογηθούν εξελίξεις. Είναι ολοφάνερο ότι τον τελευταίο καιρό η ομάδα δε ρολάρει. Και ότι αποδίδει πολύ κάτω απο τις πραγματικές δυνατότητές της. Φυσικά για την κακή εικόνα δεν μπορεί να ευθύνεται μόνο ένας άνθρωπος (το καλοκαίρι κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να φύγουν πολλοί παίκτες), νομίζω όμως πως ήρθε η ώρα να αντικατασταθεί ο Χέρμπερτ. Τρεις ήττες στη σειρά από υποδεέστερους αντιπάλους και μάλιστα με τέτοιες εμφανίσεις δεν καταπίνονται εύκολα. 68.gif Ειδικά από τη στιγμή που πλέον δεν υπάρχει ούτε το ελαφρυντικό της κούρασης από την Ευρωλίγκα. Φήμες ούτως ή άλλως έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται:

"ΟΛΟ και πιο έντονα ακούγεται στη Θεσσαλονίκη ότι ο Αντρέα Ματζόν μπορεί να επιστρέψει στον πάγκο του Άρη. Ο Χέρμπερτ δεν ενθουσίασε με τις επιδόσεις του στο κοουτσάρισμα και ο Ιταλός μετά το πέρασμά του από το πρωτάθλημα της πατρίδας του, ενδέχεται να αναλάβει ξανά τον Άρη. Οι οπαδοί του σοβαρού επαγγελματία Ματζόν δεν λείπουν. Ειδικά αν δίπλα του κάνει τα πρώτα βήματα ως ασίσταντ ο Γιώργος Σιγάλας." (Τα Νέα - 29/3/2008)

(http://www.tanea.gr//Article.aspx?d=20080329&nid=8006995&sn=&spid=227)

Τουλάχιστον με τον Ματσόν παίζαμε σκυλίσια άμυνα και αν μη τι άλλο οι παίκτες είχαν πάθος και διάθεση, κάτι που τώρα φαίνεται να τους λείπει. Με ενόχλησε επίσης πρόσφατη δήλωση του Καλαϊτζή ότι φέτος ο πήχυς τέθηκε ψηλότερα απ' ότι έπρεπε και ότι η κατάκτηση της 3ης θέσης θα είναι σαν πρωτάθλημα για τον Άρη.

1ον) Η 3η θέση ποτέ δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί σαν πρωτάθλημα από μια ομάδα με την ιστορία του Άρη και

2ον) Δηλαδή από ποιον να χάσουμε την τρίτη θέση; Τον Πανιώνιο, τον Πανελλήνιο ή το Αιγάλεω; Έχει κάποιος από αυτούς συγκρίσιμο ρόστερ με το δικό μας; Δεν έχω απαίτηση να αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟ, αλλά όχι και να πανηγυρίσουμε για την 3η θέση. Την πρώτη φορά που το καταφέραμε απέναντι στο Μαρούσι του Γιαννάκη ναι, αλλά τότε ήταν άλλες οι συνθήκες απ' ότι τώρα.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Πεδουλάκης αποτελεί πολύ καλή περίπτωση για τον Άρη (πέρα από την επιλογή Ματσόν που είναι δοκιμασμένη και επίσης καλή) από το καλοκαίρι κι έπειτα. Σε όποια ομάδα πέρασε έκανε σπουδαία δουλειά και βλέπετε τώρα τι κάνει με το Ρέθυμνο που ήταν με ενάμισι πόδι στην Α2. Νομίζω ότι συγκαταλέγεται στους καλύτερους Έλληνες προπονητές (μαζί με Γιαννάκη και Κατσικάρη) και ότι αξίζει η διοίκηση να επενδύσει σ' αυτόν. Δεν είναι κακός προπονητής ο Χέρμπερτ αλλά δεν είναι και αυτός που θα κάνει τη διαφορά. Και έχοντας αυτήν την εικόνα 4 αγωνιστικές πριν τα πλεϊ-οφ μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε...

(Και μία υποσημείωση για τον Κογκαλίδη με αφορμή το σχόλιό του για τους τελικούς του πρωταθλήματος που αναφέρθηκε: Να θυμίσω ότι πρόσφατα αυτός ο άνθρωπος υποκίνησε το θέμα με το διαβατήριο του Μάσεϊ κάνοντας ζημιά στην ομάδα και ζητώντας μάλιστα να απομακρυνθεί άμεσα ο παίκτης από το σύλλογο)
celtic_pride
Ακουστηκε απο Αρειανό σε Ρ/Σ της Θεσ/νικης: "Παικτες + Νικολ + Παπαχατζής είναι συννεοημένοι να "σουτάρουν" τον Γκορντι....."


Ε ρε τρέλα που υπάρχει σ' αυτήν την πόλη.... icon_drunk.gif icon_drunk.gif


Υ.Γ. Με Σιγάλα ασίσταντ για του χρόνου, και τον Ζουρο ( tongue.gif ) να μας ξαναφερουνε, ο πάγκος δεν θα κοιμάται....
hagi
ΝΤΡΟΠΗ και από μένα !!!!! 68.gif 68.gif 68.gif Έλεος,εγώ που άνοιξα το τοπικ για το άδειο Παλέ λέω ότι ένας πολύ σημαντικός λόγος πλέον είναι αυτές οι εμφανίσεις που δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται..

Πλέον πιστεύω ότι ο Χέρμπερτ δεν μπορεί να διαχειριστεί το υλικό της ομάδας αλλα κυρίως την ψυχολογία της.Αυτό είναι το σημαντικότερο..Δεν φαίνεται να μπορεί να τους αλλάξει την ψυχολογία και να τους επιβληθεί ώστε να ξυπνήσουν και να παίξουν όπως μπορούν..Δεν είναι τόσο η ήττα που με πείραξε αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αλλά και όλες οι τελευταίες ήττες.Πλησιάζουν τα play-off και αν είμαστε έτσι δεν μας βλέπω να μπορούμε να πάρουμε ούτε καν την τρίτη θέση..

Και αυτό όπως όλοι καταλαβαίνουμε είναι καταστροφικό!!Εντάξει δεν θέλω να βιάζομαι αλλά δεν φταίω εγώ με αυτά που βλέπω...Είναι απίστευτη η ομάδα..Δεν έχει πάθος δεν έχει τίποτα..Παίζει για να παίζει..Κάτι πρέπει να αλλάξει και μάλλον αυτό θα πρέπει να είναι ο προπονητής...Ίσως βέβαια να μην είναι και η κατάλληλη στιγμή για αλλάγή αλλά δεν βλέπω φως..
weirdo1977
Σιγαλας - Παπαχατζης - Νικολαϊδης, ειναι μια χαρα ακομη και σημερα wink.gif
sarounas
QUOTE(weirdo1977 @ Mar 31 2008, 10:44 ) *
Σιγαλας - Παπαχατζης - Νικολαϊδης, ειναι μια χαρα ακομη και σημερα wink.gif

ούτε εμένα μου κακοφαίνεται κάτι τέτοιο tongue.gif
αυτός ο Χέρμπερτ μου θυμίζει έντονα εκείνον τον απερίγραπτο τον Φίσερ το 1991 (παρεμπιπτόντως και εκείνος με μεγάλη καριέρα από την Ορτέζ είχε έρθει στον Άρη) άσε που είναι και ίδιοι εμφανισιακά και εκτός τόπου και χρόνου με την ελληνική νοοτροπία
αν και τούτος εδώ με τα μάστερ αθλητικής ψυχολογίας που έχει θα έπρεπε να προσαρμοστεί έστω και λίγο wink.gif
celtic_pride
QUOTE
Μία άκρως ενδιαφέρουσα έρευνα η οποία ασχολείται με τους προϋπολογισμούς των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων και των ομάδων της Ευρωλίγκας διεξήγαγε η ρωσική εφημερίδα «Sport Express». Η ΤΣΣΚΑ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια έχοντας το υψηλότερο μπάτζετ, το οποίο φτάνει τα 50.000.000 δολάρια! Δεύτερος, αλλά όχι καταϊδρωμένος σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα είναι ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στοιχίζει 42.120.000 δολάρια… Η Ελλάδα φαίνεται πως «σπατάλησε» αρκετά χρήματα για μεταγραφές, αφού στη τέταρτη θέση της λίστας, βρίσκεται ο Ολυμπιακός, του οποίου ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 35.880.000 δολάρια! Ο Άρης αν και έχει μείνει αρκετά πίσω στη μάχη των μπάτζετ, ξόδεψε 12.480.000 δολάρια για να χτίσει τη φετινή του ομάδα.


superbasket.gr


12.480.000 $ --> 8.000.000 E

Oρίστε??? blink.gif blink.gif blink.gif . Στο πλήρες αρθρο εμφανίζει την Εφες με μονο (!) 12 εκατ $

Απο πότε έχουμε 8 εκατ. μπάτζετ?? blink.gif blink.gif
geosider
ποτε αρχιζουν τα πλει οφ; αμα γινεται να μην παιξουμε με την αεκ
Alexmei
Tώρα που έρχετε ο Μπάρτον για το φιλικό με την Λεμεσό, δεν τον μπερδεύουμε με τον Χέρμπερτ ; tongue.gif bball.gif biggrin.gif
Flash
Βρε παιδιά μια απορία που είναι σίγουρα άκαιρη αλλά την θέτω αφενός επειδή δεν μπόρεσα ποτέ να την απαντήσω αφετέρου επειδή ο νυν προπονητής του Άρη δε φαίνεται να κάνει καμια σπουδαία δουλειά. Είμαι σίγουρος πως οι φίλοι του Άρη το έχετε συζητήσει εκτενώς και θα μου δώσετε μια απάντηση.

Ο Ματσόν γιατί έφυγε ; Μια χαρά τα πήγε πέρυσι η ομάδα στο πρωτάθλημα, έχασε στο τσακ την πρόκριση για τους τελικούς και στην Ευρωλίγγα έφτασε Τοπ 16 όπου αποκλείστηκε απο τη συνέχεια όντας σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Και πέρα από αυτά ο Ματσόν μου έδινε την εικόνα ενός πολύ σοβαρού επαγγελματία , γνώστη του αθλήματος και με μαστερ στην ψυχολογία (κυριολεκτικό αυτό) ενώ φαινόταν να συνηδητοποιεί πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα. Άρα γιατί να φύγει ; sad.gif
scales84
ο ματσον προτιμησε να παει στην κλιμαμιο..και αποδειχτηκε οτι εκανε λαθος επιλογη
weirdo1977
ψιτ, Warrior... έχεις υποσχεθεί ένα topic tongue.gif
celtic_pride
Παρακολούθησε κάποιος τον αγώνα με τον ΑΓΟΡ τηλεοπτικά έτσι ώστε να μας μεταφέρει κάποια σχόλια?? Πάντως βλέποντας μόνο τα νούμερα, πρέπει να είχαμε "σουπερ" Νταριους (έχασε κανένα λει απ? tongue.gif ) και Τερι....


Υ.Γ. Εισαι ΑΡΗΣ, παίζεις πάντα για την ιστορία σου....
The Admiral
Στην τελευταια αγωνιστικη ο Αρης πρεπει να παιξει παλι για την ιστορια του!

ΥΓ. Και ο Κολοσσος επισης,εφοσον το πραξει και ο ΟΣΦΠ tongue.gif ...
valsam
Να δειτε που στην πυλαια την τεταρτη το γηπεδο θα ειναι μισοαδειο!!!!
Δεν θα πανε γιατι
1)αν χασουν θα φανε μεγαλη πικρα και σου λεει ο αλλος κατσε μην μας δειξει και η t.v σε κανα πλανο με κατεβασμενα μουτρα!
2)Και αν κερδισουν παλι θα λενε απο μεσα τους "πω ρε ξεφτιλα μας εσωσε ο Αρης!!!"
Δικοπο μαχαιρι!!!!!
ptolemaidaras
Εγω να ρωτησω κατι ασχετο και εντελως υποθετικο, ετσι απλα για να φτιαχνουμε σεναρια και να συζηταμε ιστοριες απο το διαστημα....?
ΑΝ χασει ο Αρης, που κανονικα δεν πρεπει να χασει γιατι η διαφορα ειναι χαωδης, και σωσει τον ΠΑΟΚ, ποια θα πρεπει να ειναι η επομενη μερα στον Αρη???
celtic_pride
Δεν ξέρω αλλά έχω ένα κακό προαίσθημα για το ματς. Την 3η θεση την έχουμε, αδιάφοροι θα είμαστε... κάτι μου λέει ότι θα γίνουμε οι "σωτήρες" των συμπολιτών....
Rondo
Θεωρώ πως ο Άρης πρέπει να κερδίσει τον Παοκ και να τον υποβιβάσει διότι είναι ο δικέφαλος η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας μετά την Ολυμπιάδα και αν και έχουν ιστορία δεν αξίζουν να δείχνουν αυτό το πρόσωπο και καλό θα είναι να πάνε στην Α2 μπας και σοβαρευτούν...
scales84
παιδια ολοι οι αριανοι πιστευω θελουμε να κερδισουμε και να ριξουμε αν γινεται τον αιωνιο αντιπαλο,και μαλιστα στα ισα χωρις να κανουμε δωρα σε ρεθυμνο και κολοσσο,κατι που αν ειχαμε κανει θα τους ειχαμε φερει σε πολυ πιο δυσκολη θεση...

αλλα εχω ενα προαισθημα,οτι η ζουγκλα θα ναι μια λεξη πολυ λιγη για να μεταφερει αυτα που θα δουμε στο κρατικο την μεγαλη τεταρτη
weirdo1977
σε τέτοια περίπτωση παίρνεις την ομάδα k φεύγεις, απλά τα πράματα... θα χρειαστούμε βεβαια μερικά κολάρα αλλα θα το χούμε φροντίσει αυτό wink.gif
The Admiral
Περα απο την πλακα,ο Rondo το εθεσε στη σωστη του βαση νομιζω το θεμα.Απο τη στιγμη που κερδισαμε καθαρα τον ΑΓΟΡ,γιατι να κανουμε δωρα στον ΠΑΟΚ.Γιατι να επωμιστουμε μια πιθανη αλλοιωση του πρωταθληματος.Παιζεις παντα για τη νικη,ωστε να μη μπορει να σου πει κανενας τιποτα.Γιατι δηλ. να ριξουμε τον ΑΓΟΡ,αδικο δε θα'ναι?
reth1
QUOTE(The Admiral @ Apr 20 2008, 14:54 ) *
Περα απο την πλακα,ο Rondo το εθεσε στη σωστη του βαση νομιζω το θεμα.Απο τη στιγμη που κερδισαμε καθαρα τον ΑΓΟΡ,γιατι να κανουμε δωρα στον ΠΑΟΚ.Γιατι να επωμιστουμε μια πιθανη αλλοιωση του πρωταθληματος.Παιζεις παντα για τη νικη,ωστε να μη μπορει να σου πει κανενας τιποτα.Γιατι δηλ. να ριξουμε τον ΑΓΟΡ,αδικο δε θα'ναι?


σωστά!
valsam
Σημερα πηγα σε κατι παιδικα γενεθλια οπου βρισκοντουσαν αρκετοι Παοκτιδες μπαμπαδες και ολοι μου ελεγαν οτι δεν θα φυγουν ζωντανοι οι παικτες του ΑΡΗ αν κερδισουμε!!!!!!
Μετα απο ολα αυτα που ακουσα παλι σημερα ξαναθυμηθηκα το τι εστι Παοκ και παρολου που εχθες ελεγα το οτι ειναι ασχημο ο Παοκ να πεσει στην Α2 κ.τ.λ.
Τωρα θελω να πεσουν στην Α2 και να μεινουν εκει για πολλα χρονια!
Αν ηταν ο Αρης στην τωρινη θεση του Παοκ θα εδιναν και τρελο πριμ για να ρηξουν τον ΑΡΗ, και αυτο δεν το αμφισβητησε κανενας τους!!!!
Οχι ελεος!!!!!
reth1
εγώ ως βάζελος (άσχετο), μπασκετικά Αρειανός (αξέχαστες βραδυές από το 1986 και επειτα και μαζί και στα πέτρινα χρόνια) και Ρεθυμνιώτης μπασκετόφιλος (ΑΓΟΡ!) περιμένω απλά από τον Αρη να κάνει το καθήκον του... Τις προάλλες μες στο γήπεδο τους φώναζα ότι αυτοί είναι η αιτία που ήμουν εκεί με διαρκείας (και για το γενικότερο πάθος μου με το μπασκετ)...

Ειμαι στα 33 μου και νιώθω υπέροχα πλέον, να βλέπω να παρελάζουν από την πόλη μας ομάδες που μέχρι περυσι τις έβλεπα μόνο από το γυαλί της TV. ΠΑΟ, Αρης, Oλυμπιακός, ακόμη και ΠΑΟΚ, κ.α. Και θέλω να συμβεί και του χρόνου αυτό γιατί το αξίζουμε σαν ομάδα...
koufos7
vamos arianara.
scales84
Επίθεση από αγνώστους δέχθηκαν οι παίκτες του Άρη, Τζερεμάια Μάσεϊ και Μπρέισι Ράιτ, μετά το τέλος της προπόνησης κι ενώ κατευθύνονταν με το αυτοκίνητο στις οικίες τους.


Οι δύο Αμερικανοί δεν τραυματίσθηκαν και μετέβησαν άμεσα στο αστυνομικό τμήμα, για να καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστων.

Ειπαμε θελουν να σωθουν με καθε τροπο...αλλα υπαρχει κι ενα μετρο
valsam
Aφου τους εσπασαν το παρμπριζ πεταξαν μεσα στο αυτοκινητο αναμενο καπνογονο!!!!!!!
Τι ηθελαν δηλ. να τους σκωτοσουν?
Δεν παιζονται αυτοι οι απαλαεο!!!
Να τους ρηξουν εκει στην Α2 και να κανουν και επεισοδια στο ματς και να φανε και καμια -20 βαθμους για να πεσουν και απο εκει στη Β εθνικη!!!!!
Φτανει πια με αυτους τους γκαου!!!!!
NBAer
Εντυπωσιαζομαι με το ποσο ευκολα γινεστε τοσο αδαεις. Γενικευετε και ισοπεδωνετε υπερμετρα τα παντα!
Αυτο που εγινε στους Μασει και Ραιτ(αν εγινε απο ΠΑΟΚτσηδες που μαλλον ετσι λογικα θα ειναι) αποτελει για εσας δειγμα των οπαδων του ΠΑΟΚ? Και οχι οτι εγινε απο μια ελαχιστοελαχιστη μεριδα καποιοων ανθρωπων που μονο ζωα μπορουν να χαρακτηριστουν?

Δεν παιζονται αυτοι οι απαλαεο ε? Μηπως παιζονται εκεινοι οι οπαδοι του Αρη που μπηκαν μεσα στο γηπεδο και χτυπησαν 2 παικτες του Ηρακλη? Μηπως παιζονται επειδη εσπασαν τζαμια σε σπιτια παικτων του Ηρακλη απειλωντας ακομα και τις οικογενειες τους αν βαλουν γκολ κατα του Αρη? Μηπως παιζονταν οταν πετουσαν δακρυγονα στα αποδυτηρια του Ηρακλη πριν τον αγωνα? icon_wave.gif

Αυτο που λεω γιατι, για οσους δεν το καταλαβαν, ειναι οτι "τετοιοι" υπαρχουν σε ολες τις ομαδες. Αποτελουν την συντριπτικη μειοψηφια και πολυ απλα δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο το συνολο των οπαδων/φιλαθλων μιας ομαδας! Η καμπυλη συμπεριφορας του Μπελ λεει οτι παντα θα υπαρχουν τετοια ζωα και θα κατανεμονται ομοιομορφα σε ολες τις ομαδες αναλογα με το πληθος των οπαδων που εχει η καθε μια. Απλα.....


Οσο για το ματς δεν χρειαζεται να αναφερω τα αυτονοητα οτι ο Αρης εχει το δικαιωμα να κανει οτι θελει χωρις να εχει δικαιωμα αλλος να τον κατηγορησει για αυτο. Ειτε να παιξει χαλαρα, ειτε να βαλει τα "τριτα", ειτε να το παλεψει σαν να επαιζε τελικο ευρωλιγκας, ειτε οτιδηποτε.
celtic_pride
Πραγματικά ΝΤΡΟΠΗ σε αυτούς τους τραμπούκους.... Δυστυχώς, το κλίμα δυναμιτίστηκε άγρια στην πόλη μετά το συμβάν.... Προσωπικά, αυτό που με απασχολεί είναι μόνο αν επηρεάστηκε ή οχι η ψυχολογία για των παικτών... Τώρα για το παιχνίδι της Τετάρτης, ας κερδίσει ο καλύτερος (εννοείται πως θα είναι ο Αρης.. tongue.gif ) και σε τελική ανάλυση ο Αρης δεν ρίχνει τον Παοκ, ο Παοκ πέφτει μόνος του...

Ανεξάρτητα όμως από την οποία οπαδική κόντρα και καζούρα που υπάρχει, η διαφαινόμενη πτώση του Παοκ, θα σημαίνει ΠΟΛΛΑ βήματα πίσω για (αλλοτε) μπασκετομάνα Θεσ/νίκη, ειδικότερα τώρα που το αγαπημένο μας άθλημα περνάει μια παρατεταμένη κρίση γενικότερα....
Μπορώ να έχω στην Α1 (και συγνώμη απο τους μη Θεσσαλονικείς του φορουμ), δυνατούς Παοκ, Ηρακλή, Μεντ, Πανόραμα?
The Admiral
Σιγουρα δεν ειναι ο μεσος οπαδος μιας ομαδας αυτος που θα ριξει καπνογονο μες στο αμαξι ενος παικτη αντιπαλου συλλογου.Ωστοσο αρκετες ομαδες εχουν κακο ιστορικο ροπης σε τετοιες συμπεριφορες,διχως οι εκαστοτε διοικησεις να ειναι αμοιρες ευθυνων.Οσο λοιπον δε λαμβανονται μετρα για την εξαλειψη τετοιων συμπεριφορωνν,τοσο θα τραμπουκοποιουνται Αρειανοι,Παοκτζηδες και Ολυμπιακοι μεχρι να γινουν σταδιακα η πλειονοτητα των οπαδων.

Ο Αρης ΔΕΝ επιτρεπεται να παιξει χαλαρα με τον ΠΑΟΚ,γιατι (και) σε αυτο το παιχνιδι παιζεται ποιος θα πεσει κατηγορια και δεν ειναι σωστο να ευνοησει καμια ομαδα.

Τελος,δε νομιζω να ειναι τοσο τραγικο να παιζει μια ομαδα απο τη Θεσσαλονικη του χρονου στην Α1.Γιατι δηλ. να μεινει η Κρητη χωρις ομαδα?Το μπασκετ δεν παιζεται με τοπικιστικα,αλλα με αγωνιστικα κριτηρια.
weirdo1977
τα site της πόλης πάντως δεν αναφέρουν τίποτα... είναι τυχαίο ?
weirdo1977
QUOTE(www.arisbc.gr)
21.04.2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εγκληματική επίθεση από άγνωστους ή καλύτερα «γνωστούς άγνωστους» δέχθηκαν σήμερα το βράδυ οι καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Τζερεμάϊα Μάσεϊ και Μπρέισι Ράϊτ την ώρα που επέστρεφαν στα σπίτια τους μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης.

Οι δύο καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας μετά την άνανδρη επίθεση κατήγγειλαν το συμβάν στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας καταθέτοντας μήνυση κατ’ αγνώστων. Μετά από αυτό το δυσάρεστο γεγονός, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. θα ζητήσει αύριο από τον προϊστάμενο εισαγγελίας να ορίσει δύο τουλάχιστον εισαγγελείς οι οποίοι θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας μας κόντρα στον ΠΑΟΚ την προσεχή Τετάρτη (23/04), ενώ καθιστά σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα της.

Δυστυχώς, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. μετά από αυτή την απαράδεκτη ενέργεια σε βάρος των δύο συγκεκριμένων καλαθοσφαιριστών εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η καλαθοσφαιρική μας ομάδα έχει δείξει πολλές φορές στην μακρά και ένδοξη ιστορία της και εξακολουθεί να δείχνει εμπράκτως και με κάθε ευκαιρία την αυστηρή προσήλωσή της στους κανόνες του αθλητικού ιδεώδους και του «ευ αγωνίζεσθαι». Για την προαγωγή των κανόνων αυτών και την εξύψωση της αξιοπιστίας των διοργανώσεων στις οποίες μετέχει, αλλά και για την εξύψωση του δικού της κύρους, στο αγωνιστικό επίπεδο αντιμετωπίζει κάθε ανεξαιρέτως αγώνα με την ίδια σοβαρότητα, σεβόμενη τον αγωνιστικό της αντίπαλο και κατ’ αντανάκλαση και τις λοιπές ομάδες της εκάστοτε διοργάνωσης. Και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο διατηρεί συνειδητά χαμηλούς τόνους και επιδεικνύει αθλητική και κοινωνική ευπρέπεια, ώστε να μη δίνει αφορμές για την πρόκληση έντασης ανάμεσα στους φιλάθλους και τους οπαδούς της και αυτούς των άλλων ομάδων. Για την σταθερή αυτή «πολιτική» της, η ομάδα μας απολαμβάνει την σταθερή εκτίμηση και τον σεβασμό των εγχώριων και των ευρωπαϊκών αθλητικών αρχών και του φίλαθλου κοινού της Χώρας μας και του εξωτερικού.

Σήμερα όμως δεν μπορούμε να σιωπήσουμε μπροστά στην απρόκλητη και άνανδρη εγκληματική επίθεση που δέχθηκαν οι καλαθοσφαιριστές μας Τζέρεμάϊα Μάσεϊ και Μπρέισι Ράιτ ενώ επέβαιναν στο αυτοκίνητό τους, από άγνωστους (ή «γνωστούς άγνωστους»), οι οποίοι, επιβαίνοντας σε τρεις μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, εκτόξευσαν εναντίον τους αναισθητικό σπρέι, αποπειράθηκαν με ογκόλιθους και λοστούς να θραύσουν το παμπρίζ του αυτοκινήτου τους και αμέσως μετά έριξαν μέσα σ’ αυτό αναμμένο πυρσό. Οι εγκληματικές αυτές ενέργειες για τον οποιοδήποτε μέσο νοήμονα άνθρωπο δεν μπορεί παρά να συνδέονται με τον προσεχή αγώνα της ομάδας μας και να αποβλέπουν τουλάχιστον στον τραυματισμό των παραπάνω καλαθοσφαιριστών μας και τη μη συμμετοχή τους στον αγώνα ή έστω στη δημιουργία κλίματος εκφοβισμού και τρομοκράτησης αυτών και των συμπαικτών τους.

Τις εγκληματικές αυτές ενέργειες, καταδικάζουμε και στηλιτεύουμε απερίφραστα, όπως κάθε πολίτης αυτής της Χώρας, όπως –πιστεύουμε και θεωρούμε δεδομένο– και η διοίκηση και οι φίλαθλοι ακόμη και οι οπαδοί του προσεχούς σεβαστού αντιπάλου μας. Και, ως εκ περισσού, καλούμε τους δικούς μας φιλάθλους και οπαδούς να επιδείξουν, για μια ακόμα φορά, τη σωφροσύνη και την αθλητική ευπρέπεια που τους χαρα


στο πρώτο αντικείμενο που θα πέσει μεθαύριο η ομάδα πρέπει να αποσυρθεί .-
NBAer
QUOTE(weirdo1977 @ Apr 22 2008, 00:08 ) *
τα site της πόλης πάντως δεν αναφέρουν τίποτα... είναι τυχαίο ?

Ποια ειναι τα σαιτ της πολης?
celtic_pride
QUOTE(The Admiral @ Apr 21 2008, 23:58 ) *
Τελος,δε νομιζω να ειναι τοσο τραγικο να παιζει μια ομαδα απο τη Θεσσαλονικη του χρονου στην Α1.Γιατι δηλ. να μεινει η Κρητη χωρις ομαδα?Το μπασκετ δεν παιζεται με τοπικιστικα,αλλα με αγωνιστικα κριτηρια.


Admiral, συγνώμη (πραγματικά) που αντιμετωπίζω το θέμα τοπικίστικα, αλλά δεν θέλω να ασχολούμαι μόνο εγώ (σαν Αρης) με το μπάσκετ στην πόλη που το ανέδειξε.. Όταν όμαδες της πόλης μου με σημαντική μπασκετική ιστορία (Παοκ, ακομα και ο Ηρακλης), ουσιαστικά έχουν απαξιώσει το μπάσκετ τους, τότε δεν ο Αρης δεν θα έχει εσωτερικό ανταγωνισμό και (αναπόφευκτα) ο Αρειανός θα στραφεί στο ποδοόσφαιρο (πράγμα που έχει αρχίσει να γίνεται....)

Μακάρι κάθε πόλη της Ελλάδας να έχει μια (δυνατή) ομάδα στην Α1.....


Πιστεύετε ότι το γεγονός αυτό, ίσως επηρεάσει την παραμονή την επόμενη χρονιά των παικτών?? (Το απεύχομαι..)

Weirdo, +1... Oχι αντικείμενο, χαρτοπετσέτα αν πέσει.....


Ως προς τα σαιτ, υπάρχει σε ολα....(τουλάχστον τα γνωστα)
weirdo1977
libero.fm
metropolisradio.gr


ασχετο..... ευγενιε κανε την μαγκια μεθαυριο κ θα διορθώσω την υπογραφή μου wink.gif
celtic_pride
QUOTE(weirdo1977 @ Apr 22 2008, 00:22 ) *
libero.fm
metropolisradio.gr
ασχετο..... ευγενιε κανε την μαγκια μεθαυριο κ θα διορθώσω την υπογραφή μου wink.gif


το μετροπολις (metrosport.gr) το εχει. Το Λιμπερο δεν το εχει αλλα το ανάφεραν (το άκουσα στην (μονη καθημερινη μπασκετική εκπομπή της πολης, ασχετο) εκπομπή του Βλαχοπουλου)
NBAer
QUOTE(weirdo1977 @ Apr 22 2008, 00:22 ) *
libero.fm
metropolisradio.gr
ασχετο..... ευγενιε κανε την μαγκια μεθαυριο κ θα διορθώσω την υπογραφή μου wink.gif

http://www.metropolisradio.gr/800

Ο libero αν το εχεις παρακολουθησει το ζητημα, για να δειξει μια ειδηση πρεπει να περασουν καμια 5-10 ωρες οποτε λογικο που δεν το εχει δειξει ακομα για αυτο το λογο.

Αρα το "τα site της πόλης πάντως δεν αναφέρουν τίποτα... είναι τυχαίο ?" δεν ισχυει....
weirdo1977
QUOTE(NBAer @ Apr 22 2008, 00:28 ) *
http://www.metropolisradio.gr/800

Ο libero αν το εχεις παρακολουθησει το ζητημα, για να δειξει μια ειδηση πρεπει να περασουν καμια 5-10 ωρες οποτε λογικο που δεν το εχει δειξει ακομα για αυτο το λογο.

Αρα το "τα site της πόλης πάντως δεν αναφέρουν τίποτα... είναι τυχαίο ?" δεν ισχυει....



με μικρότερα γράμματα δεν μπορούσαν το βγάλουν ? μας στράβωσαν 24.gif
NBAer
QUOTE(weirdo1977 @ Apr 22 2008, 00:33 ) *
με μικρότερα γράμματα δεν μπορούσαν το βγάλουν ? μας στράβωσαν 24.gif

Δεν καταλαβαινω τι λες. Το μεγεθος της γραμματοσειρας με την οποια το εχουν ειναι το ιδιο με τα μεγεθη των γραμματοσειρων που εχουν και τις αλλες προσφατες ειδησεις....

Καταλαβαινω τη θεληση σου να το κανεις θεμα, οτι φοβουνται να το παρουσιασουν και να το δειξουν σαν ειδηση ποσο μαλλον να το καταδικασουν, πχ αν επροκειτο για οπαδους του Ολυμπιακου πχ θα βλεπαμε τα ιδια σαιτ να λεγανε τα 1002 οπως "Αυτοι ειναι οι Αθηναιοι, η καταντια της Ελλαδας, αισχος!" κλπ, και εχεις δικιο, το εχουμε δει και στο παρελθον. Καποια αρνητικα πραγματα που εχουν προκληθει και συνδεονται με το ονομα του ΠΑΟΚ, κρυβονται και φοβουνται να τα πουνε τα ΜΜΕ της πολης.
Και ο λογος ειναι πολυ απλα το μεγεθος του ΠΑΟΚ, το πληθος των οπαδων του ΠΑΟΚ, οπου επειδη ειναι ο μεγαλυτερος πελατης τους στην πολη, δεν θελουν να τον δυσαρεστουν. Απλα....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.