Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Διάφορα Θέματα Μπασκετικής Επικαιρότητας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
natouralistis
Άρης KOZUV Live

https://www.youtube.com/watch?v=Ic4_VhcLZQE

περιγράφει και Θεούλης...
sinkazama82
QUOTE (natouralistis @ Sep 11 2015, 18:51 ) *
Άρης KOZUV Live

https://www.youtube.com/watch?v=Ic4_VhcLZQE

περιγράφει και Θεούλης...


Μόνο που λέει Κοροιβός φτάνει. Αν και εντάξει, ένα παράσημο του αξίζει, μεταδίδει απ'τις 2 η ώρα το παλληκάρι και έχει κι άλλες δυο μέρες μπροστά του
SteelGandalf
Ενημερώνονται οι φίλοι της ομάδας του Άρη, καθώς και όλοι όσοι δουν την συγκεκριμένη ανάρτηση, πως η θεματική ενότητα που αφορά τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, έχει πλέον μεταφερθεί στο φόρουμ "Ευρωπαϊκό Μπάσκετ", έχοντας αφαιρεθεί από μπροστά η λέξη "Άρης", αφού πλέον ο παίχτης ανήκει στην Barcelona.

Όσοι ενδιαφέρονται να μαθαίνουν τα νέα του, πλέον μπορούν να το κάνουν μεταφερόμενοι εκεί. wink.gif
SteelGandalf
QUOTE(www.arisbc.gr - 6/10/2015)
Έναρξη συνεργασίας με τον «ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ» – τα προνόμια των κατόχων διαρκείας

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με την κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», η οποία θα αποτελέσει τον επίσημο ιατρικό υποστηρικτή της ομάδας μας για την φετινή σεζόν.


Ο «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» είναι γενική Κλινική και καλύπτει σχεδόν το σύνολο των παθολογικών και χειρουργικών ειδικοτήτων της ιατρικής. Ακόμη από το ξεκίνημά της, η Κλινική είχε το προνόμιο να συμπεριλάβει στο επιτελείο της ορισμένους από τους κορυφαίους ιατρούς της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Βόρειας Ελλάδας. Η νοσηλεία και η παραϊατρική φροντίδα είναι υψηλότατου επιπέδου. Τα τμήματα διαθέτουν εξοπλισμό υπερσύγχρονο και διαρκώς ανανεούμενο ώστε να ανταποκρίνεται στις τελευταίες εξελίξεις της ιατρικής τεχνολογίας.

ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η συνεργασία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ δεν περιορίζεται στενά στις τέσσερις γραμμές του παρκέ, καθώς παρέχει σημαντικά προνόμια στους κατόχους διαρκείας.

Αναλυτικά:

Για τους κατόχους διαρκείας όλων των κατηγοριών και τις οικογένειές τους:

* Ψηφιακή μαστογραφία και τεστ PAP με 40 ευρώ το άτομο.
* PSA (Προστατικό αντιγόνο) με 20 ευρώ το άτομο
* Απεριόριστες επισκέψεις όλο το 24ωρο στις ειδικότητες Παιδιάτρου, Παθολόγου, Καρδιολόγου και Γυναικολόγου με προνομιακή τιμή 20 ευρώ ανά επίσκεψη.
* Έκπτωση 20% σε πρωτοβάθμια παροχή υπηρεσιών υγείας (εξαιρούνται ιατρικές αμοιβές, υλικά και φάρμακα).
* Έκπτωση 10% για νοσηλεία στο ποσό της συμμετοχής των ασφαλισμένων χωρίς όριο και 15% για τους ανασφάλιστους (εξαιρούνται ιατρικές αμοιβές, υλικά και φάρμακα).
* Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο σε περίπτωση επείγουσας εισαγωγής (εντός του Νομού Θεσσαλονίκης).
Ειδικά για τους κατόχους διαρκείας gold ΚΑΙ PLATINUM
* Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία και τεστ PAP ή PSA ένα ανά έτος και ανά κάτοχο.
SteelGandalf
QUOTE(euroleague.sport24.gr - 15/10/2015)
"Έφυγε" ο Νέιτ Χάφμαν

Η περιπέτεια του Νέιτ Χάφμαν ολοκληρώθηκε, δυστυχώς με αρνητικό τρόπο. Ο άλλοτε σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ άφησε την τελευταία του πνοή, νικημένος από τον καρκίνο.


Ανήμερα της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου της Euroleague, ένας από τους κορυφαίους σέντερ όλων των εποχών στη διοργάνωση, άφησε την τελευταία του πνοή. Ο Νέιτ Χάφμαν δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο, από την οποία νικήθηκε το πρωί της Πέμπτης (15/10).

Ο άλλοτε σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε γνωστοποιήσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε πριν από μερικές ημέρες, σκορπώντας την θλίψη σε όλο τον μπασκετικό κόσμο της υφηλίου. Πρόκειται άλλωστε για μία χαρακτηριστική φιγούρα της Euroleague, όπου διέπρεψε στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας με τη φανέλα της "ομάδας του λαού". Λίγες ημέρες μετά τη γνωστοποίηση της περιπέτειάς του, μίλησε μάλιστα δημόσια για το χρονοδιάγραμμα που προβλεπόταν από τους γιατρούς.

"Δεν μου μένει πολύς χρόνος. Έχω έξι με δώδεκα μήνες ζωής", τόνισε. Η μοίρα όμως δεν του επέτρεψε να ζήσει τόσο, αφού απεβίωσε δύο εβδομάδες αργότερα. Γεννήθηκε στις 2 Απριλίου 1975 στο Μπατλ Κρικ Ρίβερ του Μίσιγκαν, ενώ στην καριέρα του, αγωνίστηκε σε Αϊντάχο Στάμπιντ (NBDL), Φουενλαμπράδα (Ισπανία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) και Τορόντο Ράπτορς (ΝΒΑ), κατακτώντας με τους Ισραηλινούς την Σουπρολίγκα το 2001.


Άλλος ένας μεγάλος παίχτης, πολύ πρόωρα χαμένος, προστέθηκε στην μακάβρια λίστα της φετινής, καταραμένης για το μπάσκετ, χρονιάς...

Ελαφρύ το χώμα ρε παλικάρι, καλό παράδεισο και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου... sad.gif
SteelGandalf
Να πάρει η ευχή, έχει καταντήσει τραγωδία πια, ειδικά, η συγκεκριμένη χρονιά για το μπάσκετ.

QUOTE(www.pressaris.gr - 20/10/2015)
«Έφυγε» ο Μάκης Δενδρινός…

Ο Μάκης Δενδρινός έδινε τη δική του «μάχη» για τη ζωή το τελευταίο διάστημα, όμως τελικά δεν μπόρεσε να βγει νικητής…


Σε ηλικία 65 ετών ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Μάκης Δενδρινός ήταν ο προπονητής που οδήγησε την Εθνική Ομάδα σε Ευρωμπάσκετ, Μουντομπάσκετ και Ολυμπιακούς Αγώνες την τριετία 1994-1996, ενώ είχε θητεύσει στον Πανιώνιο τόσο ως παίκτης όσο και σαν προπονητής.

Μάλιστα, από τη θητεία του ως παίκτης, τον συνόδευε το προσωνύμιο «Βούδας», λόγω της ψυχραιμίας με την οποία αντιμετώπιζε δύσκολες καταστάσεις. Ωστόσο, ο «Βούδας» δεν τα… κατάφερε.

Ο Δενδρινός συνέδεσε το όνομά του με τον Πανιώνιο, με τον οποίο αγωνίστηκε από το 1968 έως το 1981.


Τον σκεφτόμουν εχθές, παρακολουθώντας το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Ειδικά ο κόουτς Μίσσας, που σχολίαζε το παιχνίδι και ήταν "σειρά" του, μου τον θύμισε και αναρωτιόμουν τι να κάνει, αφού δεν είχαμε νέα του, πέρα από τα γνωστά του Ιουνίου.

Ό,τι και να πούμε είναι λίγο, μπροστά σε μια ανθρώπινη απώλεια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και καλό παράδεισο να έχει αυτός ο ωραίος ο άνθρωπος...

Συλλυπητήρια στους οικείους του...
algait
Ο Θεός να τον αναπάυσει. Ήταν ο άνθρωπος που πρωτοχαρακτήρισε τον Αρη "Αυτοκράτορα", έστω και με αρνητική έννοια.
SteelGandalf
Η παρακάτω είδηση δεν είναι μπασκετικής φύσεως, είναι όμως σχετική με την θεματική ενότητα, καθώς αφορά τον ιδιοκτήτη του Άρη, κύριο Νικόλαο Λάσκαρη και το ίδρυμα το οποίο έχει δημιουργήσει -Laskaris Foundation-!

Την έχω κρατήσει εδώ και καιρό για να την αναρτήσω, επειδή τέτοιες προσπάθειες πρέπει να γίνονται γνωστές!

QUOTE(www.pressaris.gr - 25/9/2015)
Λάσκαρης και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό! Χορηγός πληρώματος στο Ράλι Ακρόπολις!

Χορηγός και στο Ράλι Ακρόπολις θα είναι ο Νίκος Λάσκαρης! Οι δραστηριότητες του ιδιοκτήτη του Άρη δεν περιορίζονται στο μπάσκετ, καθώς το ίδρυμα Λάσκαρη θα στηρίξει στο φημισμένο αγώνα δρόμου του μηχανοκίνητου αθλητισμού το πλήρωμα του Λάμπρου Αθανασούλα και του Νίκου Ζακχαίου.


Το δελτίο Τύπου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Λάμπρος Αθανασούλας, με συνοδηγό τον Νίκο Ζακχαίο, θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Ακρόπολις με ένα Skoda Fabia R5 με την υποστήριξη του Lascaris Foundation.

Το ελληνικό πλήρωμα που τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες για τα ελληνικά χρώματα, με κορυφαία τη νίκη τους στην κατηγορία Παραγωγής του WRC και την 8η θέση γενικής στο Ράλλυ Ακρόπολις το 2009, θα έχει στη διάθεσή του ένα ολοκαίνουριο Skoda Fabia R5 της Motorsport Italia, που ειδικά για το Ράλλυ Ακρόπολις θα έχει την εργοστασιακή υποστήριξη της Skoda Motorsport. Η συμμετοχή τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και έχει δηλωθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με δικαίωμα συγκομιδής βαθμών.

Χορηγός της προσπάθειας είναι το Lascaris Foundation, που έχει δώσει και το όνομά του στην ομάδα, την Lascaris Foundation Team Greece! Το Lascaris Foundation είναι ένα οικογενειακό, μη κερδοσκοπικό ίδρυμα, με έδρα την Ζυρίχη της Ελβετίας, με αντικείμενο την προστασία, τη διατήρηση, την προώθηση και την ενίσχυση της Ελληνικής Εθνικής ταυτότητας δια μέσω πολιτιστικών, κοινωνικών, και οικονομικών σχεδίων και προγραμμάτων.

Κύριοι τομείς εστίασης του Foundation είναι:

1. Παιδεία και Πολιτισμός

2. Ενίσχυση της Κοινωνικής Πρόνοιας, ιδιαίτερα στα παραμεθόρια νησιά

3. Ανάπτυξη της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας

4. Ενίσχυση του Αθλητισμού

Ειδικότερα για τον αθλητισμό, το Lascaris Foundation έχει θέσει ως στόχο την προώθηση πλήρως των αθλητικών δραστηριοτήτων και αθλητικών συμμετοχών της Ελλάδας σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Η φιλοσοφία του Αθλητισμού και το ότι οι αθλητικές δραστηριότητες ενθαρρύνουν τη σωματική δραστηριότητα και την υγεία, προωθούν τη συνεργασία, ενθαρρύνουν τη στρατηγική σκέψη και το ομαδικό παιχνίδι, αγκαλιάζουν πλήρως τις θεμελιώδεις αξίες για τις οποίες έχει συσταθεί το Lascaris Foundation.

Το Ράλλυ Ακρόπολις θα διεξαχθεί σε ειδικές διαδρομές της Πελοποννήσου και της Αττικής το διήμερο 10 και 11 Οκτωβρίου, με την εκκίνηση να λαμβάνει χώρα στην Ακρόπολη το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 15:00 ενώ το Service Park θα βρίσκεται στο Λουτράκι στον χώρο της Σχολής Μηχανικού.

Χορηγός επικοινωνίας της ομάδας είναι το περιοδικό 4Τροχοί, ενώ το πλήρωμα θα χρησιμοποιεί λάστιχα της Pirelli.

Λάμπρος Αθανασούλας: Η προσπάθεια για τη συμμετοχή μας στο Ράλλυ Ακρόπολις καρποφόρησε πραγματικά την τελευταία στιγμή, χάρη στη μεγάλη χορηγία του Lascaris Foundation. Είναι εξαιρετικά σημαντικό, εν μέσω κρίσης, να υπάρχουν οργανισμοί που στηρίζουν τις προσπάθειες Ελλήνων αθλητών να διακριθούν σε διεθνές επίπεδο. Τους ευχαριστώ από καρδιάς και υπόσχομαι από την πλευρά μας, ο Νίκος και εγώ, να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».


Για την ιστορία, το πλήρωμα των Λάμπρου Αθανασούλα και Νικολάου Ζακχαίου, τερμάτισε 3ο στην γενική κατάταξη του αγώνα!!!
SteelGandalf
Προχθές, "έφυγε" ένας ακόμη μπασκετικός και μάλιστα όχι σε μεγάλη ηλικία:

QUOTE(www.pressaris.gr - 18/11/2015)
«Έφυγε» ο Κώστας Μεσάικος…

«Έφυγε» τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/11) μετά από μεγάλη μάχη με βαριά ασθένεια ο πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Μακεδονικού, Κώστας Μεσάικος, σε ηλικία 61 χρόνων κι αφού τις τελευταίες 15 ημέρες νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.


Η κηδεία του Μεσάικου θα γίνει αύριο ή μεθαύριο στο Καστανόφυτο Καστοριάς, απ' όπου και καταγόταν. Εκεί όπου και θα του αποδοθεί το τελευταίο αντίο σε έναν άνρθωπο που ήταν όλη η ομάδα μόνος του είτε όταν έδρα της ήταν το κλειστό της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη είτε όταν μετακόμισε στην Κοζάνη.

Μάλιστα με έδρα του την Κοζάνη ο Μεσάικος είδε τον Μακεδονικό να φθάνει στον τελικό του ULEB Cup της αγωνιστικής περιόδου 2004-2005 με αντίπαλο την Λιετούβος Ρίτας. Σε ένα χρονικό σημείο όπου έφθασε ένα παιχνίδι μακριά από την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου που αν γινόταν πράξη θα ισοδυναμούσε με την εξασφάλιση συμμετοχής στην Euroleague της αγωνιστικής περιόδου 2005-2006.

Πηγή: sport24.gr


Ας είναι ελαφρύ το χώμα και καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.