Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Διάφορα Θέματα Μπασκετικής Επικαιρότητας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
weirdo1977
QUOTE(NBAer @ Apr 22 2008, 00:41 ) *
Και ο λογος ειναι πολυ απλα το μεγεθος του ΠΑΟΚ, το πληθος των οπαδων του ΠΑΟΚ, οπου επειδη ειναι ο μεγαλυτερος πελατης τους στην πολη, δεν θελουν να τον δυσαρεστουν. Απλα....



ας μην το σχολιάσω k χαλάσουμε τις καρδιές μας, είμαι εδώ για να περνάω καλά k όχι να χαλιέμαι...
NBAer
QUOTE(weirdo1977 @ Apr 22 2008, 00:49 ) *
ας μην το σχολάσω k χαλάσουμε τις καρδιές μας, είμαι εδώ για να περνάω καλά k όχι να χαλιέμαι...

Γιατι ποιος νομιζεις οτι ειναι ο λογος?

Ποιος νομιζεις ειναι ο λογος που κρατανε συμφωνα με οπαδους σας, τον ΠΑΟΚ στην κατηγορια στο ποδοσφαιρο και στο μπασκετ ολα αυτα τα χρονια? Ποιος ειναι ο λογος που παιρνει δημοσιες χορηγιες ολα αυτα τα χρονια στο ποδοσφαιρο και στο μπασκετ και τον αποκαλουν οι οπαδοι σας ομαδα του δημοσιου?
Ποιος αλλος εκτος απο αυτον που ειπα?

Μην τυφλωνεστε απο οπαδισμο. Ο λογος ειναι αυτος που ειπα απλα:
Εχει τεραστιο πληθος λαου, υποστηρικτων δηλαδη και φοβουνται τις αντιδρασεις του αν κατι πολυ κακο συμβει.

Ποιος ο λογος που τα ΜΜΕ της πολης δεν τολμουν να πουνε κακη κουβεντα περι ΠΑΟΚ σε κατι τετοιες ειδησεις?
Απλα πραγματα. Ο μεγαλυτερος πελατης τους ειναι αυτος(οι οπαδοι του ΠΑΟΚ) και δεν θελουν προφανως να του πανε κοντρα. wink.gif
weirdo1977
τα χουμε πει με πμ αυτα, δεν θα μπω σε αυτην την διαδικασια .-
NBAer
QUOTE(weirdo1977 @ Apr 22 2008, 01:01 ) *
τα χουμε πει με πμ αυτα, δεν θα μπω σε αυτην την διαδικασια .-

Στο πμ μου ειπες οτι 1+1 κανει 3. biggrin.gif
Και ετσι ή αλλιως ακομα και 1+1=3 ποιος ειναι ο λογος κατα τη γνωμη σου που τα ΜΜΕ της πολης αβανταρουν τον ΠΑΟΚ?
weirdo1977
δεν ειναι χωρος που θα το συζητησω αυτο και αφηνω την ειρωνεία να περάσει...
The Admiral
Νομιζω εχει δικιο ο ΝΒΑερ.Ετσι ειναι,ας μη κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.Βεβαια,πιστευω οτι δεν εχει τοση σημασια το μεγεθος των οπαδων της μιας ή της αλλης ομαδας.Οι πολιτικοι και τα ΜΜΕ εχουν μια ιδιαιτερη αντιληψη της εννοιας "πολιτικο-επικοινωνιακο κοστος" ως εξης: αν μια μαζα ανθρωπων που γεμιζει ενα ταξι διαμαρτυρηθει με αναρμοστο και "θορυβωδη" τροπο,οφειλουν να τους φοβουνται και να τους αφουγκραζονται.Οχι γιατι ειναι πολλοι,αλλα γιατι ακουγονται και προβαλλονται,αρα μπορουν να επιδρασουν στη δημοσια εικονα του μεσου ενημερωσης ή του πολιτικου.Δεν εχει σημασια ποσο σημαντικο ειναι αυτο το πληθος δηλαδη,αλλα το ποσο "επικοινωνιακο".Ποσοι ειναι πια αυτοι που θα ψηφισουν ενα πολιτικο κομμα επειδη εσωσε "την Παοκαρα" ή "την Αρειαναρα"?Αυτα ειναι τα κριτηρια του λογικου ανθρωπου?Αν θα παιζει ο ΠΑΟΚ ή αν θα παιρνει πρωτο μισθο 300 ευρω και ειναι ανασφαλιστος?Αν εξαιρεσουμε λοιπον τους μονοκυτταρους οργανισμους-οπαδους των ομαδων,η συντριπτικη πλειονοτητα των φιλαθλων δε δινει μια δυαρα για το ποιος πολιτικος και ΜΜΕ ευνοησε ή οχι την ομαδα του.Και το ΠΑΣΟΚ υποτιθεται οτι ηταν κωλος και βρακι με τον Κοκκαλη και αμα ανεβαινε η ΝΔ θα τον εβαζε φυλακη και θα δυσαρεστουνταν ετσι οι μισοι Ελληνες που ειναι Ολυμπιακοι.Τριχες κατσαρες.Μετα απο 4 χρονια διακυβερνησης της ΝΔ ο Ολυμπιακος παιρνει (παλι) πετσινο πρωταθλημα στην μπαλα και το ΠΑΣΟΚ παει για τριτο κομμα με προεδρο εναν τυπο που ειναι ικανος να σκοτωθει παιζοντας ρακετες.
hagi
Στην Ελλάδα δυστυχώς είμαστε για τα πανηγύρια και μόνο..Έλεος δηλαδή να μην μπορεί ένας αθλητής να γυρίζει αμέριμνος στην πόλη που παίζει μπάσκετ..Είναι τραγικό το γεγονός και μόνο κακό κάνει στην πόλη της Θεσσαλονίκης.Αντί να χαιρόμαστε που παίχτες τέτοιου επιπέδου έρχονται στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα τα ζώα έκαναν και εκεί το θαύμα τους..

Το σίγουρο είναι ότι ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ.Για την ακρίβεια σκατά οπαδοί δηλαδή γιατί μόνο χούλιγκαν μπορεί να είναι αυτοί που απλά τους αρέσουν τα χρώματα του ΠΑΟΚ.Γιατί σαφώς δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ.
Όμως αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα και δεν ξέρω τί θα δούμε αύριο.Πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ βαριά και θα υπάρχει μεγάλη ένταση.Τους παίχτες δεν ξέρω αν θα τους επιρρεάσει θετικά ή αρνητικά το γεγονός.

Ο ΠΑΟΚ όμως όντως πέφτει μόνος του.Δεν φταίει δηλαδή ο Άρης που έφτασε ως εδώ.Εγώ είμαι από αυτούς που δεν θέλω να πέσει ο ΠΑΟΚ γιατί πιστεύω και γω σε όλα τα παραπάνω που έχουν γραφτεί,αλλά όχι και έτσι.Όχι να σκοτώσουμε και τους ανθρώπους για να μην πέσει ο ΠΑΟΚ.Και αν το καλοσκεφτούμε,ίσως τελικά να μην αξίζει να μείνει και στην κατηγορία αφού δεν έδειξε κάτι φέτος.Και είναι και αδικία και για τις άλλες ομάδες που προσπαθούν.Άλλωστε μπορεί να του κάνει καλό και του χρόνου να επανέλθει καλύτερος.

Φυσικά στο παιχνίδι μπορεί να γίνουν όλα.Μπορεί να κερδίσει ο ΠΑΟΚ γιατί πάντα στα ντέρμπι η κατάσταση διαφοροποιήτε.Ειδικά όταν ο Άρης δεν έχει μεγάλο κίνητρο.Δεν ξέρω τί θα δούμε πραγματικά.
Εκείνο που εύχομαι είναι να μην πάθει κανένας τίποτα.Είναι κρίμα αυτά τα ΖΩΑ να χαλάνε την εικόνα του αθλήματος που λατρεύουμε.. 68.gif
amboulas
αρη παιξε για την ιστορια σου.δεν φταις εσυ για την καταντια του παοκ!
belalik
Ρε παιδιά, σχετικό/άσχετο, παίζει κανα link για τον σημερινό αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΡΗ; Μπορεί κανείς να το κάνει broadcast από sopcast μήπως; ... ΑΝ έχετε ακούσει τίποτα, ρίχτε κανα ποστ.. Σόρρυ για το (ελαφρύ) off topic..
6-0
Να κάνω μια χαζή ερώτηση;

Γιατί ο Άρης δεν κλείνει τον Πεδουλάκη για του χρόνου τώρα που είναι ελεύθερος; Πιστεύουν αυτοί που είναι στη διοίκηση ότι με τα πειράματα τύπου Χέρμπερτ αποκτά η ομάδα ευρωπαϊκό αέρα;
Konstantinos_Thessaloniki
Πιστεύω το θέμα Πεδουλάκη έχει πολυσυζητηθεί από τους φιλάθλους του Άρη, και διχάζει πολλούς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διοίκηση, το τελευταίο που θα'θελε είναι να διχαστεί ο κόσμος, ειδικά μετά τη φετινή τραγική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, τόσο στους αγώνες πρωταθλήματος, όσο και στης Euroleague.

Με βάση τις δηλώσεις του κ.Τζεβελέκη, ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς έχει γίνει σε κάποιο σημαντικό ποσοστό, φυσικά προέχουν τα play-offs και η διάκριση μέσα από αυτά.
Το ''πείραμα'' του coach Herbert μέχρι στιγμής πάει καλά με βάση τα αποτελέσματα, όντως κάποιες ήττες δυσαρέστησαν πολλούς, αλλά η ομάδα είναι μέσα στους στόχους. Μάλλον το Καναδέζικο ταπεραμέντο, και η οπτική μέσα από την οποία βλέπει ο coach το μπάσκετ δεν αρέσει σε πολλούς.

Αλλο το μεσογειακό ταπεραμέντο (βλέπε Ματζόν..) και άλλο το σκανδιναυικό..

Υ.Γ. Κοιτάξτε αποτελέσματα και όχι πεποιθήσεις προσωπικές.. wink.gif
6-0
Τη συζήτηση αυτή που λες δεν την έχω παρακολουθήσει, αλλά υποθέτω ότι ξεκίνησε πριν ο Γιαννάκης, τον οποίο πολλοί αρειανοί επιθυμούσαν για προπονητή (τότε τουλάχιστον), καταλήξει στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ λογικό να επιθυμείς ότι καλύτερο για την ομάδα σου, αλλά από τη στιγμή που ο Γιαννάκης έχει φύγει απ' το ράφι, δε βλέπω κάποια άλλη καλύτερη επιλογή διαθέσιμη.
Εκτός κι αν ο Άρης χτυπήσει το Μεσίνα το καλοκαίρι.

Ο Πεδουλάκης επανειλημένα έχει δείξει ότι παράγει έργο όπου δουλεύει και τις ομάδες του τις ανεβάζει ένα επίπεδο. Δε βλέπω το λόγο να μην κάνει το ίδιο και στον Άρη.

Ο Χέρμπερτ από την άλλη, με καλύτερο ρόστερ από το περσινό έχει για μένα χειρότερα αποτελέσματα από το Ματσόν.
weirdo1977
QUOTE(Konstantinos_Thessaloniki @ Apr 29 2008, 12:41 ) *
Πιστεύω το θέμα Πεδουλάκη έχει πολυσυζητηθεί από τους φιλάθλους του Άρη, και διχάζει πολλούς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διοίκηση, το τελευταίο που θα'θελε είναι να διχαστεί ο κόσμος, ειδικά μετά τη φετινή τραγική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, τόσο στους αγώνες πρωταθλήματος, όσο και στης Euroleague.


ποιος κόσμος να διχαστεί ? υπάρχει κόσμος ? 1000 άτομα είμαστε, οι ίδιοι k οι ίδιοι, αυτά τα 1000 άτομα ο,τι k να γίνει θα είμαστε εκεί... ο πεδουλάκης είναι η καλύτερη, αν όχι η μονη λύση αυτήν την στιγμή...
petrovic
Από τον Άρη λείπει κατά τη γνώμη μου το ελληνικό στοιχείο υψηλού επιπέδου. Ίσως (ίσως λέω, εσείς μπορεί να ξέρετε καλύτερα) αυτή να είναι μια αιτία που ο κόσμος δεν είναι κοντά στην ομάδα ,μολονότι αυτή έχει σταθεροποιηθεί ως η 3η ομάδα της χώρας.Χωρίς να ξέρω τα οικονομικά μεγέθη της ομάδας, πιστεύω ότι θα βοηθούσε πολύ ο ερχομός δύο παιχτών της δωδεκάδας της Εθνικής, πχ Ζήσης-Φώτσης. Εάν πάλι δεν υπάρχουν λεφτά για κάτι τέτοιο, ας ψαχτεί για μεταγραφές τύπου Μαυροκεφαλίδη-Ταπούτου (κάτι είχα διαβάσει σχετικά προ ημερών)-Καλάθη(η ιστορία επαναλαμβάνεται-φτιάχνει ωραία ιστορία και για μάρκετινγκ)
Dread
Είναι κρίμα πάντως αν είναι όντως αυτός ο λόγος, μιας και ο Άρης έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς Αμερικάνους που παίζουν αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, τον Massey (για να μην πω τον πιο δημοφιλή, με μοναδικό συναγωνισμό τον Solomon της Efes). Γιατί πρέπει το θέαμα και τα αποτελέσματα να έχουν ελληνική σφραγίδα προέλευσης;
petrovic
Δεν είναι αυτός ο μοναδικός λόγος για τις άδειες κερκίδες στο Παλέ.Πριν λίγο είδα και εγώ ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει αναλυθεί παλιότερα σε σχετικό τόπικ , στο οποίο και υποδεικνύονταν ως αιτίες: το ακριβό εισιτήριο, η καλή πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας, το γενικά κακό οικονομικό κλίμα, το γεγονός ότι η ομάδα αδυνατεί να κάνει το βήμα παραπάνω.Απλώς εγώ πρόσθεσα μια έλλειψη που κατά τη γνώμη μου έχει η ομάδα του Άρη.Γενικά, το κοινό δένεται περισσότερο με τους Έλληνες παίχτες , τους γουστάρει περισσότερο . Αυτό είναι και το λογικό άλλωστε.
thrylos7
Δεν έχει να προσφέρει κάτι στη συζήτηση το παρακάτω...

Πριν λίγες μέρες είδα στον ύπνο μου ότι στον Άρη έχει κλείσει ο Σκουρτόπουλος, ενώ έμεινε ο Μάσεϊ...

(Όχι, δεν είναι κανενός είδους υποννοούμενο, απλά το είδα biggrin.gif )

QUOTE
Με βάση τις δηλώσεις του κ.Τζεβελέκη, ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς έχει γίνει σε κάποιο σημαντικό ποσοστό


Με τον Μάσεϊ (απ' τα σημαντικότερα θέματα δηλαδή) τί γίνεται; Αναφέρομαι κυρίως στον ενδεχόμενο αντικαταστάτη του, αφού με την οικονομική εικόνα (αυτή που μπορούμε να έχουμε τέλος πάντων) της ομάδας, μου φαίνεται σχεδόν αδύνατο να μείνει. Αν ισχύει το παραπάνω (quote), τότε λογικά αφορά και τον Μάσεϊ.
Konstantinos_Thessaloniki
Με τη λέξη ''διχασμός'' που χρησιμοποίησα, ήθελα να πω, πως με τον Πεδουλάκη στον πάγκο της ομάδας, αυτός ο κόσμος που θέλει ένα ισχυρό ''ηλεκτροσόκ'' για να σηκωθεί από τον καναπέ και ν'αφήσει την τηλεορασίτσα του, θα ''μουδιάσει'' περισσότερο, μιας και πολλά τα ..προηγούμενα με τον coach Πεδουλάκη. Εγώ προσωπικά δεν έχω τίποτα μαζί του, αλλά έχω πολλές αμφιβολίες για την αξία του σαν ''μεγάλος'' και έμπιστος προπονητής.

Θα'θελα να θέσω ένα ερώτημα. Γιατί καμία ομάδα από τις πλέον καθιερωμένες στις θέσεις 4-5-6 δεν τον εμπιστεύτηκαν ξανά?! (πλην Πανελληνίου που τον έδιωξε κακήν κακώς..)
Γιατί δεν έκανε την αλλαγή ο κ.Λιανός στον πάγκο του Πανιωνίου, όταν και ο coach Νέναντ Μάρκοβιτς τέθηκε (και είναι ακόμη..) υπό ισχυρή αμφισβήτηση;

Kαι κάτι ακόμη.. κυκλοφόρησε μία φήμη περί επίσημης πρότασης του Άρη στον coach Μπαρτζώκα.. θα'θελε ο coach της χρονιάς κατ'εμέ (μαζί με τον Σκουρτό..) να γίνει πάλι βοηθός?!πισογύρισμα δηλαδή?! rolleyes.gif

Υ.Γ. Οσο για τον σχεδιασμό της ομάδας, ο Μάσσευ συμπεριλαμβάνεται σε αυτόν.. όσοι πιστοί επιθυμούν να πληρώσουν το buy-out που είναι υψηλό, ας το κάνουν..τότε, η υπόθεση θα μοιάζει με αυτή του Σίσκα πέρσυ το καλοκαίρι, όπου σε ανύποπτο χρόνο αποτελούσε παρελθόν από τον Παναθηνα'ι'κό. cool.gif
rchos
για τον αρη υπαρχει και φετος η αμφισβητηση του αδειου ταμειου που υπηρχε και περσι.η αδυναμια δηλαδη για το κατι παραπανω.δεν ξερω ποσα χρηματα υπαρχουν στην ομαδα προς διαθεση για μεταγραφες αλλα νομιζω οτι 4 κινησεις θα ζεστανουν και κοσμο και θα ειναι πολυ καλες για την συνεχεια.φυσικα δεν ξερω αν μπορουν οικονομικα να τις κανουν οι διοικουντες του αρη.
1)παραμονη μασευ.νομιζω ειναι το αλφα και το ωμεγα.αν φυγει η ξενερα θα ειναι τεραστια.οταν εφυγε ο στακ υπηρχε ο μαικ.οταν εφυγε ο μαικ υπηρχε ο μασευ.τωρα αν φυγει ο μασευ δεν υπαρχει καποιος απο πισω.
2)κακιουζης.δεν ξερω τι συμβολαιο εχει με την καχα αλλα δεν πιστευω να ειναι και πολυ χαρουμενος με το επιπεδο της ομαδας του οποτε γιατι οχι η συμμετοχη ξανα στην ευρωλιγκα να ειναι δελεαρ.το κασε του θα εχει πεσει κιολας.
3)πελεκανος.θελουν να τον ξεφορτοθουν απο την ρεαλ μαζι με τον παπαδοπουλο γιατι και οι δυο εκαναν πολυ κακες χρονιες.θα βοηθησει τον αρη πολυ και ειναι και ελληνας που συγκαταλεγεται στην προεπιλογη της εθνικης συνηθως.
4)ματζον στον παγκο του αρη.ο προπονητης που εκανε το μεγαλο βημα ειναι αυτος που μπορει ισως να κανει και το επομενο.

απο κει και περα ο αρης θα πρεπει να ειναι ετοιμος να χτυπησει οποιον ελληνα ποιοτικο ελευθερο.στην πιθανοτητα να αφεθει ας πουμε ο μαυροκεφαλιδης ελευθερος απο ολυμπιακο ο αρης θα πρεπει να κινηθει αμεσα!
φυσικα αν δεν υπαρχει σαλιο οπως λεμε ολα πανε περιπατο.ο αρης θα πεσει σιγα σιγακαι απο την τριτη θεση σε τετοια περιπτωση.
Konstantinos_Thessaloniki
Ο Κακιούζης πιστεύω το περασμένο καλοκαίρι έδειξε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τόσο τα χρήματα, όσο η ποιοτική ζωή που έχει στην Ισπανία. Μιας και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για τον Μιχάλη, μόνο και μόνο επειδή είναι αρχηγός της Εθνικής και όνομα-''κράχτης''.

Οπότε και το καλοκαίρι πιστεύω θα μείνει στην Ισπανία, μιας και η φετινή του χρονιά και τα νούμερα που έχει κάνει, τον επαναφέρουν στο γνωστό επίπεδο. Αλλωστε η Kajasol μια χαρά τα πάει..
Τέλος, δεν νομίζω ο Άρης να μπορεί να διαθέσει σχεδόν 1 εκατ. για τον Μιχαλάκη. Δεν το'χει κάνει τα τελευταία χρόνια και δεν θα το κάνει και τώρα, να δώσει δηλαδή τόσα λεφτά σε έναν παίκτη, ενώ με τα ίδια λεφτά μπορεί να φέρει 2-3 παίκτες που θα προσφέρουν και πολύ περισσότερα στο αγωνιστικό, και όχι όμως στις κερκίδες..
rchos
το οτι ενδιαφερθηκε ο ολυμπιακος ειναι καινουριο φρουτο και το ακουμε απο σενα τωρα πρωτη φορα.οσο για την καχασολ απεχει πολυ απο το να χαρακτηριστει επιτυχιμενη η πορεια της.για να μπει στα πλευ οφ ξεκινησε.στην μεση της χρονιας ηταν και καποια στιγμη στην γραμμη του υποβιβασμου και τελικα τωρα ειναι στην εντεκατη θεση.επιτυχιμενη χρονια για εναν αθλητη που τα τελευταια χρονια επαιζε για το πρωταθλημα και στην ευρωπη επαιζε στην ευρωλιγκα δεν νομιζω οτι μπορει να χαρακτηριστει!
klearxos
Συμφωνα με το site της goalday ο Μασευ την επομενη χρονια θα ειναι παικτης της Ρεαλ.
Vas
Άκουσα στην έρα σπορ ότι παίζει να φύγει τώρα , για να παίξει στα play off της Ισπανίας με ρεαλ.

Θα τον αφήσει να φύγει ο Άρης τώρα???
Warrior
Δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο ενδεχομενο....να φυγει τωρα εννοω!
klearxos
QUOTE(Vas @ May 6 2008, 15:01 ) *
Άκουσα στην έρα σπορ ότι παίζει να φύγει τώρα , για να παίξει στα play off της Ισπανίας με ρεαλ.

Θα τον αφήσει να φύγει ο Άρης τώρα???


Αν αποκλειστουμε μεθαυριο ισως...
Θα τσεπωσουν και το μυριο...
weirdo1977
αυτήν την καχυποψία μας την έχει ριζώσει βαθιά ο super-3 ε ? ας μην είμαστε άδικοι με ανθρώπους που αν k θα μπορούσαν, δεν μας έχουν δώσει τέτοια δείγματα γραφής...
6-0
Αν κάποια ομάδα προσφέρει στον Άρη ένα σκασμό λεφτά για τον Μάσει τον οποίο πολύ σωστά έσπευσε η διοίκηση να κλείσει για 2 χρόνια, πιστεύετε φίλοι αρειανοί ότι δεν πρέπει να τον δώσει ο Άρης; Εγώ όχι.

Αν δεν τον δώσει τώρα του χρόνου θα τον χάσει χωρίς να πάρει τίποτα. Το έχει δηλώσει και ο ίδιος ο Μάσει ότι θέλει να παίξει σε κορυφαία ομάδα της ευρωλίγκα και όσο μεγάλη αγάπη και να έχει στην ομάδα, αν μπει στην ίδια ζυγαριά με την προσωπική του φιλοδοξία η τελευταία θα βαρύνει περισσότερο.
Warrior
Εγω νομιζω οτι πολυ δυσκολα θα παραμεινει του χρονου ο Μασει στην ομαδα μας....

Ειναι κατι που δεν μου αρεσει,αλλα ταυτοχρονα μπορω να το καταλαβω μιας και το θεωρω φυσικο
επακολουθο καποιων πραγματων...Αλλα ας το συζητησουμε οταν θα ρθει αυτη η ωρα! smile.gif
Konstantinos_Thessaloniki
Οσοι πιστοί, διαβάστε μία ενδιαφέρουσα ''μίνι'' συνέντευξη του Μάριο Ματαλόν.. smile.gif bball.gif

http://blogs.newhellas.gr/?p=60
Alexmei


sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif

Άρε ρε Τζέρι...
ΚιτρινιΑΡΗΣ
Έκλεισε με ΑΝΤ1 ο Άρης για τα τηλεοπτικά;;;

Τι γίνεται με την υπόθεση Ηρακλή-Σχορτσιανίτη; έχουν πράγματι κατασχεθεί ή πρόκειται να κατασχεθούν τα έσοδα από τα τηλεοπτικά;;; shot.gif
Tatubasketfan
Είδατε τη κλήρωση του πρωταθλήματος;πήραν απ'όλες τις ομάδες συνεντεύξεις εκτός από τον Άρη και την Καβάλα...δε ντρέπονται λίγο λέω εγώ.... 68.gif 68.gif
celtic_pride
QUOTE(Tatubasketfan @ Sep 17 2008, 23:42 ) *
Είδατε τη κλήρωση του πρωταθλήματος;πήραν απ'όλες τις ομάδες συνεντεύξεις εκτός από τον Άρη και την Καβάλα...δε ντρέπονται λίγο λέω εγώ.... 68.gif 68.gif


Το παρατήρησα και εγώ αυτό.. 68.gif 68.gif Υποτίθεται πως ο Αρης θα είναι το "βαρύ" χαρτί της ΕΡΤ φέτος..... Εκτός αν κράτησαν ως "καβάτζα" τις δηλώσεις που έκανε ο Τζεβ όταν κληρώθηκε ο Αρης και σε λέει "μίλησε κάποιος από αυτούς" icon_drunk.gif icon_drunk.gif
hagi
Η αλήθεια είναι ότι το παρατήρησα και γω.Περίμενα να μιλήσει κάποιος από τον Άρη αλλά τίποτα.Εντάξει μίλησαν κάποιοι νωρίτερα αλλά για άλλα πράγματα.Εντάξει δεν δίνω τόση σημασία σε αυτό βέβαια.Άλλωστε αν και είμαι Πειραιώτης έχω παρατηρήσει ότι όντως τα κανάλια δεν δίνουν πολύ σημασία στον Άρη δυστυχώς.
Βέβαια και για την Καβαλα θα έπρεπε να πουν κάτι παραπάνω,αλλά είπαμε εντάξει δεν πρέπει να δίνουμε και πολύ σημασία σε αυτά.

Η ουσία είναι ότι η κλήρωση δεν μου φαίνεται πολύ καλή γιατί όλα τα δυνατά θεωρητικά παιχνίδια τα έχουμε εντός έδρας στον πρώτο γύρο,πλην Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, και αυτό θα είναι πρόβλημα γιατί στον δεύτερο γύρο θα είναι δύσκολο να κερδίσεις όλα τα παιχνίδια εκτός.
scales84
Το παν ειναι να ξεκινησουμε με νικη κοντρα στον δυνατο πανελληνιο και μετα οτι καλυτερο στο σεφ κεκλεισμενων των θυρων και με τον ανετοιμο μαλλον ολυμπιακο..εστω να τον κοντραρουμε για να πιστεψουν λιγο οι παικτες
Weekendman
http://www.superbasket.gr/?c=311&a=107085
Εντάξει δεν πρόσφερε και τα αναμενόμενα ο Μότολα στον Άρη πέρσι ,αλλά και να αποσυρθεί απο τα 32;
a bullet for your head
QUOTE(Weekendman @ Sep 23 2008, 21:07 ) *
http://www.superbasket.gr/?c=311&a=107085
Εντάξει δεν πρόσφερε και τα αναμενόμενα ο Μότολα στον Άρη πέρσι ,αλλά και να αποσυρθεί απο τα 32;

Ειχε 1-2 καλα χρονια ακομα..
hagi
Κουφό blink.gif Δεν το περίμενα..Δεν είχε λόγο να σταματήσει..Ο Μότολα είναι ένας καλός παίχτης που με μια καλή διαχείριση από έναν καλό προπονητή πιστεύω ότι χωρούσε σε οποιαδήποτε ομάδα.

Αλλά μάλλον κάτι άλλο θα έχει στο μυαλό του..Καλή του επιτυχία σε ότι και αν κάνει..
the hoop
ο μοτολα ηταν να αποσυρ8ει περσυ αλλα ο μανατζερ του τον επεισε να παιξει μια χρονια ακομα. εχει επιχειρησεις οικοδομικες στο ελσινκι και θελει να επικεντρωθει εκει. με λιγα λογια εχασε τον ενθουσιασμο του.
valsam
Απ'τους χειροτερους αμυντικα ψηλους που ειχαμε ποτε!!!!
Μπαι-μπαι Χανο !!!
Δεν θα μας λειψεις !!!!!!!!!!
SteelGandalf
Από άποψη παιχνιδιού, στην παρουσία του στον Άρη (την περσινή σεζόν) όντως δε θα μας λείψει. Όμως είχε ικανότητες (δε χρειάζεται να πω κάτι εγώ, αφού "μιλάει" η πορεία του) και από άποψη χαρακτήρα (σαν παίχτης) είναι από τα "παιδιά" τα οποία ποτέ δεν δημιούργησαν προβλήματα στην ομάδα.

Να είναι καλά σε ότι και αν κάνει το παλικάρι... smile.gif
celtic_pride
QUOTE(SteelGandalf @ Sep 26 2008, 00:13 ) *
Να είναι καλά σε ότι και αν κάνει το παλικάρι... smile.gif


Kάπου άκουσα ότι έχει κατασκευαστική εταιρία στην Φιλανδία... Και ότι ήθελε να αποσυρθεί από πέρσυ, αλλά ο μάνατζερ του τον έπεισε να παίξει άλλο ένα χρόνο
celtic_pride
Σορυ παιδια!! Απάντησα χωρίς να έχω διαβάσει το ποστ του the hoop.... tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Το ακούσα στο ραδιόφωνο.... biggrin.gif
celtic_pride
Πάντε προς την μέση και δείτε τα ονόματα στην 3η υποκατηγορία (Toronto Raptors) και..................κρατηθείτε.....

http://www.nba.com/raptors/news/mlsel_management.html

SteelGandalf
QUOTE(celtic_pride @ Oct 26 2008, 20:21 ) *
Πάντε προς την μέση και δείτε τα ονόματα στην 3η υποκατηγορία (Toronto Raptors) και..................κρατηθείτε.....

http://www.nba.com/raptors/news/mlsel_management.html


Gord Herbert - Assistant Coach/Player Development

Είναι ο ίδιος; Δηλαδή φεύγοντας από τον Άρη μας, δεν είχε άλλη πρόταση από Ευρωπαϊκή ομάδα; shot.gif
EXPLOITED ARIS
QUOTE(SteelGandalf @ Oct 28 2008, 06:57 ) *
Gord Herbert - Assistant Coach/Player Development

Είναι ο ίδιος; Δηλαδή φεύγοντας από τον Άρη μας, δεν είχε άλλη πρόταση από Ευρωπαϊκή ομάδα; shot.gif

Ζητουσε πολλα και μονο ομαδα απο ΝΒΑ μπορουσε να τα δωσει!!!
Αν γινεται να φτασει στον Βορειο Πολο shot.gif shot.gif shot.gif
valsam
Τελικα που ειναι ολοι εκεινοι που με εκραζαν που τα εβαλα με τον αγαπημενο τους Χερμπερτ και ελεγα απο την αρχη οτι ουτε για 4η τοπικη κατηγορια δεν εκανε βλεποντας την τραγικη αμυνα που παιζαμε!
Τουλαχιστον με τον Ματζον παιζουμε αμυνα!
Και αν λεω αν με τα φραγκα του Ουασινγκτον παρουμε εναν κατεξοχην σκορερ(στους ψηλους λεω γιατι Μπαρλος-Αγαδακος και Νελσον ολοι μαζι δεν βλεπω να εχουν πανω απο 15 ποντους μ.ο) θα παμε καλα!
EXPLOITED ARIS
Oπως συζητηθηκε και σε αλλο τοπικ χρειαζομαστε εναν ψηλο,γερο κορμι που να παιζει με πλατη στο καλαθι.Ελπιζω να αρχισουν το ψαξιμο τωρα που εφυγε αυτη η καταστροφη ο Ουασινγκτον...
Ο Παοκ σκεφτεται σοβαρα να χτυπησει τον Στακ.Αν το κανει και αυτο ο Ραιαν... kill.gif
MORTIS75
ETSI DIAVASA K EGO STO SPORT24 OTI THELEI TON STAK O PAOK

ALLA DIAVASA POS TON THELEI K OARIS
weirdo1977
e ένταξη, προφανώς τον προτείνει ο μάνατζερ του σε διαφορες ομάδες
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.