Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Διάφορα Θέματα Μπασκετικής Επικαιρότητας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Johnaros
Με λεωφορείο ρε συ είναι αρκετά πάνω από 6 ώρες, και πρέπει να γίνουν και στάσεις να ξεπιαστούν οι παίκτες.
Δεν πάνε για βόλτα, για παιχνίδι πάνε.
Με τα πόδια λυγισμένα τόσες ώρες.
Βάλε και μέχρι το γήπεδο, βγαίνει το 8ωράκι.
Ντροπή πάντως, όχι για το πούλμαν καθαυτό, αλλά για την τεράστια διαφορά συνθηκών μεταξύ των ομάδων σε όλα τα επίπεδα.
natouralistis
QUOTE (Johnaros @ Oct 25 2011, 00:20 ) *
Ντροπή πάντως, όχι για το πούλμαν καθαυτό, αλλά για την τεράστια διαφορά συνθηκών μεταξύ των ομάδων σε όλα τα επίπεδα.


Το ντροπη ειναι μικρη λεξη για να περιγραψει τη ξεφτιλα του πραγματος...

Ο Αρης , ο πραγματικος αυτοκρατορας του Ελληνικου μπασκετ, η ομαδα που εμαθε το μπασκετ στους Ελληνες ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ να τυγχανει τετοιας αντιμετωπισης!!

Κλειστο Βασιλακοπουλε, ουτως η αλλως το διελυσες το μαγαζι, μη το κρατας αλλο!
gallistis
QUOTE(Johnaros @ Oct 25 2011, 00:20 ) *
Με λεωφορείο ρε συ είναι αρκετά πάνω από 6 ώρες, και πρέπει να γίνουν και στάσεις να ξεπιαστούν οι παίκτες.
Δεν πάνε για βόλτα, για παιχνίδι πάνε.
Με τα πόδια λυγισμένα τόσες ώρες.
Βάλε και μέχρι το γήπεδο, βγαίνει το 8ωράκι.
Ντροπή πάντως, όχι για το πούλμαν καθαυτό, αλλά για την τεράστια διαφορά συνθηκών μεταξύ των ομάδων σε όλα τα επίπεδα.


αθηνα-καβαλα που το εχω κανει απειρες φορες στη ζωη μου με κτελ,πριν απο 20 χρονια(πριν αρχισουν να φτιαχνουν το δρομο) το καναμε σε 9 ωρες...ουτως η αλλως σε ξενοδοχειο κοιμηθηκαν,δε πηγαν στα καπακια για το παιχνιδι

οπως και να εχει ομως το πραγμα ,να παιζουν τετοια μικροπρεπη παιχνιδια σε βαρος της ιστοριας του αρη μας ειναι ντροπη...ξερει κανεις που κοιμηθηκαν?ελπιζω να μη τους εβαλαν σε κανενα ξενοδοχειο ημιπαραμονης...

Johnaros
Ναι ρε συ, δεν είπα ότι τα καημένα τα παιδιά που τα κουβαλάνε με το λεωφορείο.
Αλλά κάπου να κρατάμε και τα προσχήματα.
Αν δε μπορούν όλες οι ομάδες να πάνε με αεροπλάνο, να σκάει ανάλογα με το μπάτζετ της κάθε ομάδα λεφτά στη χειρότερη να βγαίνει ένα ποσό και να το μοιράζονται οι ομάδες για τα οδιπορικά, τι να πω...
Το ίδιο και σε πολλά θεμελιώδη πράγματα, π.χ. θέρμανση στα κλειστά.
SteelGandalf
Ενώθηκαν τα δύο topics (Άρης: Διάφορα σχόλια και Άρης - Off topic) σε ένα, αφού είχαν περίπου την ίδια χρησιμότητα.

Έτσι, στην συγκεκριμένη θεματική ενότητα, μπορούμε να αναφέρουμε οτιδήποτε επιθυμούμε και αφορά τον μπασκετικό Άρη και όχι μόνο.
gallistis
και για να μη ξεχνιομαστε,σαν χθες, πριν 32 χρόνια πρωτο επαιξε στον Αρη μας, ο μέγιστος Νικος Γκαλης

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=112688

Α, ναι και σαν σήμερα αλώσαμε τη βαρκελώνη το 1987...(ειναι κλοπη,κτλ)

SteelGandalf
QUOTE(www.gazzetta.gr)
«Οι αιώνιοι γκρέμισαν το μπάσκετ!»

Καυστική ανακοίνωση κατά των ομάδων μπάσκετ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού έβγαλε ο Super 3 με αφορμή την ήττα του Αρη στο Αλεξάνδρειο από τους «ερυθρόλευκους».

Στην ιδιαίτερα έντονη ανακοίνωση του Super 3 αφού επισημαίνεται ότι ο Αρης έκανε το μπάσκετ εθνικό σπορ, τονίζεται ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός το κατέστρεψαν. Αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «το καταντήσατε του κλότσου και του μπάτσου, προϊόν που δεν προσελκύει κανέναν, ζημιογόνο για την τηλεόραση, αδιάφορο για την κοινωνία»! Επίσης ο Super 3 τους κατηγορεί ότι κανονίζουν μέχρι και την κλήρωση του Κυπέλλου για να παίζουν οι δυο τους στον τελικό, με αποτέλεσμα το άθλημα να αφήνει αδιάφορη την ελληνική κοινωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όχι, ο ΑΡΗΣ δεν ανακάλυψε τον μπάσκετ. Όχι, ο ΑΡΗΣ δεν έφερε το μπάσκετ στην Ελλάδα. Όχι, ο ΑΡΗΣ δεν έφερε τον πρώτο Ευρωπαϊκό τίτλο στη χώρα, ούτε καν τους περισσότερους. Όχι ο ΑΡΗΣ δεν πάτησε την κορυφή της Ευρώπης. Όχι, ο ΑΡΗΣ δεν έφερε τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Ευρώπης.

Ο ΑΡΗΣ όμως έκανε τούτο το άθλημα, Εθνικό άθλημα. Ο ΑΡΗΣ έβαλε στην καθημερινότητα των Ελλήνων την… σπυριάρα μπάλα. Ο ΑΡΗΣ δίδαξε τι είναι το τάιμ-άουτ, τι είναι το τζαμπ-σουτ, τι είναι το σπάσιμο μέσης, τι είναι η ζώνη και τι το μαν-του-μαν.

Ο ΑΡΗΣ έφερε το μπάσκετ μέσα στην τηλεόραση, το έβαλε μέσα στην οικογένεια, το έκανε επιλογή των πιτσιρικάδων ως άθλημα. Ο ΑΡΗΣ κατόρθωσε να συσπειρώσει μια ολόκληρη χώρα, να την καθηλώσει και να της αλλάξει συνήθειες, αγωνιζόμενος τις Πέμπτες.

Ο ΑΡΗΣ «δημιούργησε» το μπάσκετ στην Ελλάδα. Πήρε ένα προϊόν λίγων και το έκανε εθνικό σπορ. Πήρε ένα προϊόν υποβαθμισμένο και το ανέδειξε σε κυρίαρχο. Και φυσικά ό,τι πέτυχε ο ΑΡΗΣ, το πέτυχε αγωνιστικά, το πέτυχε οργανωτικά, το πέτυχε στο προσκήνιο. Δεν θα μπορούσε ν’ αγκαλιαστεί τόσο πολύ αυτός ο Σύλλογος από το πανελλήνιο αν η προσπάθεια στηρίζονταν στην κλοπή, στην εξαγορά, στην εξαπάτηση.

Ο ΑΡΗΣ δίχως Ευρωπαϊκές κούπες, δίχως εκατομμύρια εκατομμυρίων, είχε καθηλώσει, είχε συσπειρώσει όλη την Ελλάδα και είχε αναδείξει το άθλημα κυρίαρχο. Έγινε σύνθημα και τραγούδι στο στόμα κάθε νεαρού παιδιού, αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού κάθε ελληνικής οικογένειας.

Και που κατάντησε το μπάσκετ σήμερα; Εσείς, κόκκινοι και πράσινοι κόκκοι, κατορθώσατε να γκρεμίσετε ό,τι με αγάπη, ρομαντισμό, αφοσίωση και καθαρότητα στήθηκε. Με τα ρυπαρά σας χρήματα στήσατε έναν ολόκληρο μηχανισμό που τον τροφοδοτείτε μεν για να σας εξυπηρετεί, αλλά ταυτόχρονα σκοτώσατε το μπάσκετ.

Από Εθνικό σπορ το καταντήσατε του κλότσου και του μπάτσου, προϊόν που δεν προσελκύει κανέναν, ζημιογόνο για την τηλεόραση (που κάποτε λόγω διαφημίσεων χάνονταν ολόκληρα αγωνιστικά λεπτά), αδιάφορο για την κοινωνία. Καταντήσατε το μπάσκετ στην απόλυτη ξεφτίλα, εκ προοιμίου να είναι γνωστό το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου κατόπιν ειδικής «κλήρωσης».

Καταντήσατε τον Τελικό του Κυπέλλου να γίνεται μεταξύ συγγενών και φίλων ή σχολιαρόπαιδων. Τσιράκια σας οι γκριζοφορεμένοι κομπάρσοι και οι μαϊντανοί παράγοντες της Ελληνικής Καλαθόσφαιρας που το παραγοντικό τους ανάστημα ίσα που τους επιτρέπει να σφουγγαρίζουν με σκάλα τα παρκέ των γηπέδων.

Το Ελληνικό μπάσκετ πλέον αφήνει παγερά αδιάφορη την κοινωνία. Όσα κύπελλα και όσα πρωταθλήματα να τοποθετήσετε στη συλλογή σας, ουδέποτε θα βιώσετε την καθολική αποδοχή και αναγνώριση που ακολουθούσε τον ΑΡΗ. Διότι οι μαστραπάδες σας είναι είτε εξαγορασμένοι, είτε κλεμμένοι ή «δανεικοί» με λεφτά άλλων… σίγουρα πάντως όχι κερδισμένοι...».
tuareg
Ναι μεν τα χωνει στους Παο/Οσφπ αλλα κανοντας τη διαπιστωση στο τελος οτι το μπασκετ αφηνει παγερα αδιαφορη την Ελληνικη κοινωνια χωρις να προτεινει λυση για την επαναφορα του (ο συλλογος οπαδων της ομαδας που υποτιθεται οτι εχει τη δυναμικη να το επαναφερει) ειναι σα να λενε μεχρι εδω ηταν,εμεις καθομαστε στις δαφνες του παρελθοντος μας που δε μπορειτε να φτασετε και γραφουμε και το μπασκετακι που εχετε δημιουργησει κι εσας.....πληρης απαξιωση.
Αλλωστε την ομαδα την απαξιωσε φετος πρωτος ο επισημος συλλογος ΑΡΗΣ.
Οταν με δηλωσεις επι δηλωσεων ολων των φορεων του μας λεει ποσο κοπτεται για το μπασκετ και πως ολοι πρεπει να βοηθησουν για να βρεθει λυση,αλλα το καλοκαιρι οταν προσχωρησε η ''Γεννεσης''στη ΠΑΕ ολοι τους χειροκροτησαν για τη πρωτοβουλια κανοντας κοκοκο,αντι να τους φερουν προ των ευθυνων τους για τα προβληματα στη ΚΑΕ.


ViC
δίκιο έχει ο tuareg ...
αλλά και η ανακοίνωση δεν έχει άδικο ...
icon_drunk.gif

δυστυχώς το ελληνικό μπάσκετ κατάντησε τσιφλίκι τους. Ιστορικές ομάδες της ρομαντικής εποχής του μπάσκετ σβήστηκαν από το χάρτη, λόγω κακοδιαχείρισης ή απλά επειδή δεν άντεξαν τον ανταγωνισμό (βλέπε ΑΕΚ, Ηρακλή, Απόλλωνα Πάτρας, Λάρισα, Δάφνη, Παγκράτι, Μίλωνα, Σπόρτινγκ, Πανελλήνιο και η λίστα δεν τελειώνει...)

χωρίς να θέλω να συγκρίνω το NBA με την Ελλάδα (και με την Ευρώπη γενικότερα), είναι όμως η διαφορά στη φιλοσοφία. 18 ομάδες έχουν πάρει πρωτάθλημα στα 65 χρόνια του NBA και άλλες 8 έχουν φτάσει τουλάχιστον σε έναν τελικό, εκπροσωπώντας έτσι πάνω από 20 πόλεις. Τα τελευταία 10 χρόνια μάλιστα το πρωτάθλημα έχουν το πάρει 6 διαφορετικές ομάδες.
Αντίθετα, στην Ελλάδα στα τελευταία 65 πρωταθλήματα αντίστοιχα, τα έχουν πάρει 6 ομάδες (και υπάρχουν και κάτι προπολεμικοί τίτλοι του Ηρακλή και της Νήαρ Ηστ), για να μη μιλήσω για την τελευταία δεκαετία...
Εδώ αν πέσει ποτέ ιδέα για οικονομικό fair play, θα καταρεύσει το σύμπαν...
Nuntius
Δεν είναι θέμα διαφοράς στην φιλοσοφία μονάχα. Είναι και θέμα διαφοράς στην οικονομία. Στις ΗΠΑ όλες οι πολιτείες έχουν αρκετό πλούτο για να σκάσουν τόνους χρήματα για εισητήρια στο μπάσκετ. Μιλλιούνια οι επιχειρηματίες και οι επενδυτές που ασχολούνται με αυτό. Και τα franchises είναι και τελείως laissez-faire (άρα χοντρά φράγκα χωρίς μεγάλο κοστολόγιο). Άλλωστε, το NBA είναι σχεδόν ανεξάρτητη αρχή.

Στην Ευρώπη δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν μπορούν όλες οι πόλεις να συντήρησου μια ομάδα σε top flight. Ούτε υπάρχουν πάντα οι συνθήκες να χώσεις άπειρο χρήμα στο μπάσκετ. Άσε που, ειδικά στην Ελλάδα, ο παρεμβατισμός του κράτους στον αθλητισμό (γενικότερα) αποτρέπει αρκετούς επιχειρηματίες. Βάλε και τα άπειρα λαδώματα και τις "χάρες" που παίζουν ακόμα και στο scouting.

Γενικά, στην Ελλάδα ακόμα να καταλάβουμε πως ο επαγγελματικός αθλητισμός μας έχει καταστρέψει.
SteelGandalf
Αν ποτέ (που δεν το βλέπω) εφαρμοζόταν στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη (εφόσον τα δεδομένα με τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις παραμείνουν ίδια και δεν υπάρξει διάσπαση) ένα πρότυπο τύπου Salary Cap του ΝΒΑ, τότε θα μπορούσε να εξυγιανθεί η κατάσταση και ο χώρος.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα αναφερόμαστε σε περασμένα μεγαλεία (και δεν αναφέρομαι μόνο στον Άρη)...

Από του χρόνου φεύγουν οι Γιαννακόπουλοι (και όχι μόνο) από τον Παναθηναϊκό. Για να δούμε μέσα σε αυτά τα πλαίσια που θα οδηγηθεί η κατάσταση. Άλλωστε ο βρεγμένος (εν προκειμένω ο Άρης) την βροχή δεν τη φοβάται.
ViC
μα μόνο μέσω του ανταγωνισμού μεταξύ αρκετών ομάδων θα έχουμε πρόοδο. Τη δεκαετία του '90 ήταν αδιανόητο ότι θα έρθει ο παναθηναϊκός ή ο ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη, θα φορτώσει 30 πόντους διαφορά τον Άρη και θα φύγει σα να ήρθε για προπόνηση. Ας παίρνανε πρωταθλήματα... Υπήρχε ανταγωνισμός! Ένας Άρης, ένας ΠΑΟΚ, μια ΑΕΚ, ένας Ηρακλής, κάτι!
τελωσπάντων... δεν μπορεί πόλεις σαν τη Λάρισα, την Πάτρα, το Ηράκλειο κ.ο.κ. να μην μπορούν να συντηρήσουν μια μικρομεσαία ομάδα μπάσκετ που να έχει ένα "άλφα" επίπεδο ανταγωνισμού. Μόνο τον κόσμο να είχαν συσπειρώσει θα ήταν αρκετό...Μπράβο στην Καβάλα που κέρδισε τον παναθηναϊκό και μπράβο στη Ρόδο για την ομάδα που έχει. Αλλά είναι εξαιρέσεις.
gallistis
παντως για να μη λεμε μονο τα ασχημα ,μου αρεσε που το σαιτ της ομάδας ευχηθηκε στον γκάλη για την εορτή του και στο παιχνιδι με τους ολλανδούς η μασκώτ είχε μπλούζα με το πρόσωπο του γκάλη

http://www.arisbc.gr/#/el/Χρόνια-π...ο-Γκάλη-




ViC
QUOTE(gallistis @ Dec 10 2011, 12:46 ) *
παντως για να μη λεμε μονο τα ασχημα ,μου αρεσε που το σαιτ της ομάδας ευχηθηκε στον γκάλη για την εορτή του και στο παιχνιδι με τους ολλανδούς η μασκώτ είχε μπλούζα με το πρόσωπο του γκάλη

http://www.arisbc.gr/#/el/Χρόνια-π...ο-Γκάλη-


ωραία όλα αυτά, αλλά λίγο λαϊκίστικα αν δεν έχουν ουσία. Για παράδειγμα, μια τιμή για τον Γκάλη θα ήταν να βρισκόταν πάλι μέσα στην ομάδα από κάποιο πόστο.
βέβαια, και ο Νικ δεν είναι χαζός. Σιγά μην πήγαινε να μπλέξει με τα λαμόγια...
gallistis
η 1000η δημοσιευση μου...ας ειναι σε θρεντ της αρειανάρας μας...
Timemaster
QUOTE(gallistis @ Dec 21 2011, 01:49 ) *
η 1000η δημοσιευση μου...ας ειναι σε θρεντ της αρειανάρας μας...



για τον Άρη ρε γ....

καλώς μας ήρθες στο κλαμπ του ΝΒΑ!!!
icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
Nuntius
QUOTE (Timemaster @ Dec 21 2011, 18:43 ) *
καλώς μας ήρθες στο κλαμπ του ΝΒΑ!!!
icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif


Από το post 1001 μπαίνει στο κλαμπ σας smiley.gif
Timemaster
QUOTE(Nuntius @ Dec 21 2011, 18:45 ) *
Από το post 1001 μπαίνει στο κλαμπ σας smiley.gif


ΝΑΙ Έ;


έλα gallistis μπορείς μπορείς....
μπορείς να αναβαθμιστείς!
smiley.gif
Timemaster
συνέντευξη Θεού....
http://www.pressaris.gr/basketball/4527-o-...s-sto-pressaris

από όλα κρατώ μονάχα η απάντηση του για το τι του έχει κάνει εντύπωση από τον Άρη

QUOTE
Μου αρέσει που οι παίκτες του πολεμούν μέσα στο γήπεδο, έχουν φιλότιμο και είναι μαχητικοί. Και δεν μπορείς να έχεις παράπονο από αυτόν που παλεύει.
SteelGandalf
Για τον "Θεό" δεν μπορούμε να μιλάμε εμείς οι κοινοί θνητοί.

Ο ορισμός του επαγγελματία αθλητή. Ο ορισμός του ειδώλου!!!

Νικόλα σ' ευχαριστούμε πάντα για όλα όσα, απλόχερα, μας χάρισες.

Ζούμε κι εμείς με το όνειρο να σε δούμε να επιστρέφεις κοντά στην ομάδα που τόσο σε αγάπησε και την αγάπησες και στον κόσμο της που σε λατρεύει ακόμη, σαν να μην πέρασε μια μέρα...

Εγώ φίλε Timemaster κρατώ το εξής:

QUOTE
Σκέφτεσαι κάποια στιγμή να βοηθήσεις τον Άρη αν βρεθεί ένας ρόλος που να σου ταιριάζει;
Ναι, δεν το κρύβω. Περνάει συχνά από το μυαλό μου. Επειδή όμως είμαι ένας άνθρωπος που δεν συμβιβάζεται εύκολα, δεν μου αρέσει να προσποιούμαι και να παρακαλάω τον καθένα, προσπαθώ να εντοπίσω από ποιο πόστο μπορώ να βοηθήσω τον Άρη. Εφόσον προκύψει όμως μια διοίκηση που θα είναι εύρωστη, έχω στο μυαλό μου κάτι, αλλά θα πρέπει να υπάρξουν και οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Να γίνω όμως ξαφνικά πρόεδρος ή παράγοντας νομίζω πως δεν μου ταιριάζει.


Παραλήρημα Mode On

Νικόλα θα μπορούσες να κάνεις πάρα πολλά αν πραγματικά το θέλεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Άρης μας, σε έχει πραγματικά ανάγκη. Στο μπάσκετ δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να δημιουργηθεί μια σοβαρή, σταθερή και δυνατή ομάδα.

Ικανότητες να ηγηθείς, δεν τίθεται θέμα, διαθέτεις και με το παραπάνω. Όραμα και μόνο με την παρουσία σου μπορείς να δώσεις. Είσαι σε θέση να κάνεις, με μια σου μόνο κίνηση, το Παλέ να ξανά φαίνεται τόσο, μα τόσο, μικρό...

Σου ευχόμαστε να έχεις υγεία, εσύ και η οικογένεια σου και σύντομα να σε έχουμε κοντά μας.

Σε χρειαζόμαστε Νικ. Σε χρειάζεται η ομάδα. Έλα πίσω εκεί όπου ανήκεις. Βάλε τις βάσεις για να ξαναγίνει ο Άρης Αυτοκράτορας και να μην επιστρέψει ποτέ σε τέτοιες καταστάσεις...

Παραλήρημα Mode Off
gallistis
QUOTE(Timemaster @ Dec 21 2011, 18:47 ) *
ΝΑΙ Έ;


έλα gallistis μπορείς μπορείς....
μπορείς να αναβαθμιστείς!
smiley.gif



smiley.gif smiley.gif smiley.gif

QUOTE(SteelGandalf @ Dec 21 2011, 22:28 ) *
Για τον "Θεό" δεν μπορούμε να μιλάμε εμείς οι κοινοί θνητοί.

Ο ορισμός του επαγγελματία αθλητή. Ο ορισμός του ειδώλου!!!

Νικόλα σ' ευχαριστούμε πάντα για όλα όσα, απλόχερα, μας χάρισες.

Ζούμε κι εμείς με το όνειρο να σε δούμε να επιστρέφεις κοντά στην ομάδα που τόσο σε αγάπησε και την αγάπησες και στον κόσμο της που σε λατρεύει ακόμη, σαν να μην πέρασε μια μέρα...


Παραλήρημα Mode On

Νικόλα θα μπορούσες να κάνεις πάρα πολλά αν πραγματικά το θέλεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Άρης μας, σε έχει πραγματικά ανάγκη. Στο μπάσκετ δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να δημιουργηθεί μια σοβαρή, σταθερή και δυνατή ομάδα.

Ικανότητες να ηγηθείς, δεν τίθεται θέμα, διαθέτεις και με το παραπάνω. Όραμα και μόνο με την παρουσία σου μπορείς να δώσεις. Είσαι σε θέση να κάνεις, με μια σου μόνο κίνηση, το Παλέ να ξανά φαίνεται τόσο, μα τόσο, μικρό...

Σου ευχόμαστε να έχεις υγεία, εσύ και η οικογένεια σου και σύντομα να σε έχουμε κοντά μας.

Σε χρειαζόμαστε Νικ. Σε χρειάζεται η ομάδα. Έλα πίσω εκεί όπου ανήκεις. Βάλε τις βάσεις για να ξαναγίνει ο Άρης Αυτοκράτορας και να μην επιστρέψει ποτέ σε τέτοιες καταστάσεις...

Παραλήρημα Mode Off



και μονο στο γηπεδο να ερχοταν,να κάθεται στην εξέδρα ...ο κοσμος θα συνέρεε μονο για να τον δει,για να του σφίξει το χερι...άλλα όλοι οι άλλοι,και η ομάδα στο γήπεδο θα ερχόταν σε δεύτερη μοίρα,σε δευτερο επίπεδο...θα τους σκέπαζε ολους με τη λάμψη του

ίσως δε θα έπρεπε να γυρίσει ,για να μη φθαρεί.αλλά ο,τι και να λέμε εμείς,ο νίκος ειναι αυτός που αποφασίζει και κανείς δε μπορεί να τον επηρεάσει ...και ίσως είναι καλύτερα έτσι...

πάντως αυτό που λεει για το πάθος και την προσπάθεια των παιχτών,εχει απόλυτο δίκιο...έβλεπα τον κερούς να χτυπιέται,να πανηγυρίζει και τον χαιρόμουνα αληθινά...έτσι πρέπει να ζουν το παιχνίδι ολοι οι παίχτες
Areianara_S3
AYTH H OMΑΔΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
gallistis
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ Ο,ΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ!!!
Magnus92
Αλλο ενα σημαντικο βημα του αθλητικου δικαστη του ΕΣΑΚΕ για την καταπολεμιση της βιας ...

1500 ευρω προστιμο για τα οσα εγιναν στον αγωνα με τον ΠΑΟ...

Ευγε 68.gif
gallistis
μπράβο μιχάλη...και μεγαλοοφειλέτης

http://www.gazzetta.gr/ellada/article/item...egaloopheiletes
SteelGandalf
Εσύ στα χρήματα έμεινες; Ολόκληρες αντιαρματικές ρουκέτες είχε ο άνθρωπος!!!

Μήπως έβαλε τον πρόεδρο του Άρη στο μάτι; tongue.gif
gallistis
QUOTE(SteelGandalf @ Jan 24 2012, 00:45 ) *
Εσύ στα χρήματα έμεινες; Ολόκληρες αντιαρματικές ρουκέτες είχε ο άνθρωπος!!!

Μήπως έβαλε τον πρόεδρο του Άρη στο μάτι; tongue.gif


οι ρουκέτες ειναι παλιά ιστορια...τα 650.000 ειναι καινούρια προσθήκη στο βιογραφικό του

μπα...δε νομίζω να είχε τέτοιες ευαισθησίες smiley.gif smiley.gif
ViC
αυτός δεν είχε πάει μέσα και για μαστροπεία;; Γενικά είναι μπουμπούκι!
kolimvitis
Happy b-day,,coach !!!! Τίγρη,οδήγησέ μας!!!
kolimvitis

Η «μεταμόρφωση» του Βεργίνη με αριθμούς:

ΑΓ. Π. 1π 2π 3π Ρ. ΑΣ. ΚΛ.
ME ΤΖΕΪΜΣ 18 4.2 73% 45% 30% 0.4 0.6 0.2
ΜΕΤΑ ΤΖΕΪΜΣ 4 13.8 94% 55% 25% 2.5 1.5 1.8
Zoys
Όντως, μέχρι πριν μερικές εβδομάδες δεν μου έλεγε τίποτα ο Βεργίνης στη θέση του πόιντ γκαρντ (έβλεπα βασικά μόνο αδυναμίες) όμως πλέον έχει φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο και προοδεύει σε σημείο που να θεωρείται μέχρι και αξιόπιστος χειριστής.

Ένα από τα καλά στον Άρη (και γενικά στο ελληνικό μπάσκετ φέτος) είναι ότι παρά τα μεγάλα προβλήματα και τις αποχωρήσεις βασικών ξένων (σ.σ. Τζέιμς) ξεπετάγονται νέοι φερέλπιδες παίκτες όπως ο Βεργίνης ή ακόμα και ο Μαυραΐδης που επίσης δείχνει βελτιωμένος.
SteelGandalf
Μα ούτε ο Βεργίνης είπαμε πως είναι ανίκανος, το αντίθετο μάλιστα.

Εγώ, πριν καιρό κιόλας, είχα πει πως τον πιστεύουμε και να αφήσει το άγχος, στην προσπάθεια του να μας αποδείξει πράγματα. Είχα τονίσει πως δεν μπορεί να ξέχασε το μπάσκετ. Είναι ψυχολογικό το όποιο πρόβλημα του και θα πρέπει, μέσα από την δουλειά και τις συζητήσεις με το τεχνικό δίδυμο, να επιστρέψει όπως τον γνωρίζουμε όλοι.

Το γεγονός πως συζητάμε για τις αδυναμίες του, δεν σημαίνει πως δεν βλέπουμε τα θετικά που έχει.

Όσο για τον Dan, μου αρέσει πάρα πολύ σαν παίχτης. Μακάρι να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα. Θεωρώ πως έχει εξαιρετικές προοπτικές μελλοντικής εξέλιξης, οι οποίες, εκτός από σκληρή δουλειά που χρειάζεται, θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο με την πρόσληψη παραστάσεων από τους αγώνες. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για κολλεγιόπαιδο.

Φανταστείτε να δούλευε μαζί με τον κύριο Ομπράντοβιτς, πως θα μπορούσε να εξελιχτεί...
ViC
QUOTE(SteelGandalf @ Feb 5 2012, 22:37 ) *
Φανταστείτε να δούλευε μαζί με τον κύριο Ομπράντοβιτς, πως θα μπορούσε να εξελιχτεί...

όχι καλύτερος του Καλάθη μάλλον...
SteelGandalf
Ε, δεν είπα πως θα γινόταν καλύτερος κάποιου άλλου, συγκεκριμένου. Είπα απλά πως, πιστεύω, θα γινόταν ακόμη καλύτερος.

Μακάρι να εξελιχτεί καλά το παλικάρι.
ViC
μακάρι ναι.
Απλώς επειδή και ο Καλάθης είναι κολλεγιόπαιδο που ήρθε σε παρόμοια ηλικία με τον Μαυραειδή στην Ευρώπη, οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες. Μακάρι ο Νταν να έχει μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα από το Νικ στα ευρωπαϊκά δεδομένα.
gallistis
όπως μας ενημερώνει και η σελίδα στο fb ''ΑΡΗΣ: Η ομάδα που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια των Ελλήνων'','εχουμε δύο επετείους σήμερα...

το 1992, σε αγώνα του ΑΡΗ στο Παγκράτι, ο Νίκος Γκάλης γινόταν ο 1ος σκόρερ όλων των εποχών, ξεπερνώντας τους 11.030 πόντους του Βασίλη Γκούμα

http://www.youtube.com/watch?v=i9jird9ozkc

κ

Σαν σήμερα, το 2004, ο ΑΡΗΣ κατακτά τον 21ο του τίτλο (και τελευταίο ως σήμερα...), σε έναν επεισοδιακό τελικό 4+ ώρων, νικώντας τον Ολυμπιακό με 73-70, στο κλειστό της Λαμίας. Η πιο εντυπωσιακή, ίσως, ομάδα που είχε ο ΑΡΗΣ τα τελευταία 15 χρόνια, υπό την καθοδήγηση του Τσαρλς Μπάρτον, σφραγίζει μια χρονιά θεαματικού μπάσκετ με την κατάκτηση ενός αξέχαστου κυπέλλου που έμεινε στην ιστορία ως ο τίτλος της Εθνικής Οδού, λόγω των απίστευτων πανηγυρισμών των φιλάθλων στο δρόμο (!) της επιστροφής, μετά την εκκένωση του γηπέδου!

http://www.youtube.com/watch?v=IlbtF1yMJD8


Green Warrior

http://www.onsports.gr/basket/Afieromata/i...onikis-(videos)

16/03/1993 Άρης-Έφες πίλσεν 50-48 Τελικός Ευρωπαϊκού Κυπέλλου (πρώην Κυπέλλου Κυπελλούχων)

Άρης Κυπελλούχος Ευρώπης 1993

gallistis
98 χρόνια ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ σήμερα wav.gif

χρόνια μας πολλά!!!!

https://p.twimg.com/Aovh0_7CEAELjPS.jpg

και ο μεγάλος νίκος γκάλης μίλησε.και τα είπε ωραία πάλι...

«Δεν θα άλλαζα τη φανέλα του Άρη με τίποτα»

http://basketplus.gr/index.php?option=com_...&Itemid=151
SteelGandalf
χαχαχα smiley.gif

Μας "έπιασε" η άνοιξη και ξέχασα να αναφέρω την επέτειο μας.

Χρόνια Πολλά, λοιπόν, στον τεράστιο σύλλογο μας κι ευχόμαστε, στην επόμενη εκατονταετία, να πάει ακόμη καλύτερα, σε όλα τα τμήματα του.

Δεν μπορούμε να του ευχηθούμε να τα εκατοστήσει, πλέον, αλλά να τα χιλιάσει!!!
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Άρης είσαι! Τουρκοφάγος είσαι!

Στις 26 Μαρτίου 1997 ο Άρης υποδεχόταν την Τόφας Μπούρσα στο κατάμεστο Παλέ, στον πρώτο τελικό του κυπέλλου Κόρατς. Ήττα με 77-66 και απόλυτη "παγωμάρα". Ουδείς μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη, ελάχιστοι φαντάζονταν τι θα επακολουθούσε! Άρης είσαι, Τουρκοφάγος είσαι! Θρίαμβος μέσα στην Προύσα, μια βδομάδα μετά, σαν σήμερα (3 Απριλίου) πριν από 15 χρόνια! Νίκη με 88-70 και δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο!

Η 3η Απριλίου θα είναι πάντα χαραγμένη στις μνήμες όχι μόνο του λαού του Άρη, αλλά όλων των Ελλήνων! Ο Αυτοκράτορας Άρης επέβαλλε τον νόμο του (και την... τάξη επίσης) μέσα στην Προύσα, κάλυψε την διαφορά της ήττα των 11 πόντων από τον πρώτο αγώνα και με το +18 (88-70) κατέκτησε το κύπελλο Κόρατς, το δεύτερο ευρωπαϊκό της συλλογής του, κάνοντας την μεγαλύτερη ανατροπή που είχε συμβεί στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων!

Μεγάλοι πρωταγωνιστές εκείνης της βραδιάς ήταν ο Χοσέ Ορτίθ, ο Μάριο Μπόνι, ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο Γιάννης Σιούτης. Ουδείς όμως υστέρησε. Εξαιρετική παρουσία είχαν όλοι όσοι αγωνίστηκαν. Ο Σάκλεφορντ, ο Αγγελίδης, ο Σταυρακόπουλος έδωσαν τα πάντα, αλλά και οι Φλώρος, Ναχάρ, Χωλόπουλος, παρότι δεν πήραν χρόνο συμμετοχής. Προπονητής εκείνης της ομάδας ο Λευτέρης Σούμποτιτς, με στενό συνεργάτη του τον Χρήστο Μαγκώτσιο.

Το τι ακολούθησε στον Λευκό Πύργο είναι γνωστό. Το τι έγινε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" στην επιστροφή των θριαμβευτών από την Προύσα, επίσης... Στιγμές, εικόνες, γεγονότα που μόνο ο Άρης μπορεί να προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό! Τουρκοφάγος γαρ...

ΤΟΦΑΣ ΜΠΟΥΡΣΑ 70
ΑΡΗΣ 88

Ημίχρονο: 34-37

Διαιτητές: Κατσάρο, Βιρόβνικ

ΤΟΦΑΣ: Ερντέν, Αλάνοβιτς 7 (1), Μπας 18 (2), Ρότζερς 26 (2), Κονούκ 2, Τοπσακάλ 8 (2), Άβντιτς 2, Γκρίφιθ 7.

ΑΡΗΣ: Ορτίθ 25 (9/11β., 8/10δπ., 0/1τρ., 7ρ., 2ασ.), Λιαδέλης 15 (3/5β., 6/8δπ., 0/1τρ.), Σταυρακόπουλος 5 (2/3β., 0/2δπ., 1/6τρ.), Σιούτης 12 (6/8β., 3/3δπ., 0/4τρ., 8ρ., 3ασ, 3κλ.), Αγγελίδης 6 (2/2β., 2/3δπ.), Σάκλεφορντ 5 (1/5δπ., 1/2τρ., 10ρ.), Μπόνι 20 (2/2β., 6/9δπ., 2/2τρ., 2ρ.).


Υπηρετούσα εκείνον τον καιρό και δεν μπορούσα να δω τα παιχνίδια, αλλά άκουγα ραδιόφωνο και ήμουν πολύ χαρούμενος με την ανατροπή μέσα στην Τουρκία. Άραγε θα ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές;
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
«Μόνο ο Θεός γνωρίζει εάν θα υπάρξει νέος Γκάλης»!

Ο Νίκος Γκάλης γνώρισε άλλη μια αποθέωση στο κλειστό της Καλλιθέας στην εκδήλωση στην οποία παρέστη ως προσκεκλημένος του Ικάρου. Μια μέρα μετά παραχώρησε μια ξεχωριστή συνέντευξη…

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει αλλά η αγάπη και ο θαυμασμός για τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών παραμένουν το ίδιο μεγάλα και εξακολουθεί να αποτελεί ένα είδωλο για τα παιδιά. O παίκτης που άλλαξε τον ρου του ελληνικού μπάσκετ ξεκαθάρισε πως δεν είναι στις προτεραιότητες του να επιστρέψει στον χώρο από κάποιο άλλο πόστο αλλά δεν απέκλεισε να το πράξει μελλοντικά.

«Νιώθω πολύ περήφανος, είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα που ακόμη τα παιδιά με θυμούνται, ενώ έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε που σταμάτησα», σχολίασε σχετικά και συνέχισε. «Στην ουσία το νιώθω όπως το ένιωθα και παλιά. Εγώ είμαι απλός άνθρωπος και ξέρει ο κόσμος ότι δίνω σημασία σε πράγματα απλά. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ πως είναι καλό στη σημερινή εποχή τα παιδιά να έχουν είδωλα αθλητές με ήθος που θα τους δίνουν κίνητρο στη ζωής τους να πετύχουν κάτι καλύτερο», τόνισε ο Γκάλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Eurohoops.net.

-Κι αυτό είναι που σας ικανοποιεί περισσότερο; Ότι δοξάζεστε ως τώρα, ή οι τίτλοι που κερδίσατε;

«Πιο πολύ η αγάπη του κόσμου. Μετά έρχονται όλα τα άλλα. Όταν σε βλέπουν στον δρόμο και διψάνε να σου μιλήσουν, είναι η μεγαλύτερη τιμή που μπορεί να έχει ένας αθλητής».

-Όταν βλέπετε τον Σπανούλη, τον Διαμαντίδη και τα άλλα Ελληνόπουλα να φέρνουν τρόπαια και μετάλλια στη χώρα μας, νιώθετε χαρούμενος γιατί στην ουσία αυτά τα παιδιά πήραν το κίνητρο από εσάς και από τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής του 87;

«Ναι αυτό με ικανοποιεί πάρα πολύ. Κρατάμε το άθλημα πολύ ψηλά και στις δύσκολες εποχές που ζούμε τώρα, μόνο από τον αθλητισμό ακουγόμαστε προς τα έξω με θετικό τρόπο και παράλληλα μας κρατάει ενωμένους. Είναι καλό τα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό, όχι μόνο με το μπάσκετ, γιατί θεωρώ ότι μέσα από αυτόν αποκτούν τις βάσεις για να γίνουν σωστοί άνθρωποι στη συνέχεια της ζωής τους».

-Πως, όμως, εξηγείτε ότι το μπάσκετ επί 25 χρόνια φέρνει απίστευτες επιτυχίες στη χώρα μας;

«Πολύ απλά γιατί με τόσες επιτυχίες το μπάσκετ έχει μπει στο πετσί μας. Κι αυτά τα παιδάκια τώρα, ίσως να ασχολούνται περισσότερο τώρα με το μπάσκετ, παρά στις δικές μας εποχές. Αν έχεις έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων να ασχολείται με κάτι, τότε είναι λογικό να βγάλεις και ταλέντα. Όπως συμβαίνει και στην Αμερική, όπου τα καλύτερα ταλέντα βγαίνουν από τα «playgrounds». Παλιά στην Ελλάδα δεν υπήρχαν«playgrounds», ενώ τώρα η Ελλάδα έχει γεμίσει γήπεδα μπάσκετ».

-Παρακολουθήσατε το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα. Περιμένατε αυτό που πέτυχε ο Ολυμπιακός;

«Ήταν μεγάλο κατόρθωμα. Το γεγονός ότι έχανε με 19 πόντους και τελικά το πήρε ήταν σπουδαίο και δείχνει την ψυχή των Ελλήνων. Πάντα είμαστε διψασμένοι και αν παίζουμε ομαδικά, μπορούμε να πετύχουμε».

-Σας έχουν ρωτήσει πολλές φορές αν θα επιστρέφατε στο μπάσκετ. Ένα πόστο όπως του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, στο οποίο απαιτούνται κι επιχειρηματικές γνώσεις, τις οποίες διαθέτετε θα σας ενδιέφερε ποτέ;

«Αυτή την στιγμή δεν βρίσκεται στο μυαλό μου. Τώρα απολαμβάνω την οικογένεια μου και τη ζωή που κάνω. Βέβαια είμαι άνθρωπος που ποτέ δεν λέει ποτέ, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Αυτή την στιγμή, όμως, είμαι ικανοποιημένος, δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο στόχο».

-Πως σας φαίνεται η παρουσία του Ικάρου και το γεγονός πως έχει τόσα πολλά παιδιά στις υποδομές, αλλά και μια καλή παρουσία στην Α1;

«Αυτό είναι πάρα πολύ θετικό, γιατί δεν μπορεί μια ζωή τα πάντα να περιστρέφονται γύρω από μια-δύο ομάδες. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο που έχει την όρεξη να προωθεί τα μικρά παιδιά, διότι από αυτά θα βγουν τα νέα ταλέντα. Μακάρι να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι σαν τον πρόεδρο με όρεξη, ώστε να διατηρήσουν το μπάσκετ ψηλά για πολλά χρόνια ακόμα».

-Επόμενος Γκάλης θα υπάρξει ποτέ;

«Αυτό δεν το ξέρω, μόνο Θεός μπορεί να απαντήσει. Σίγουρα βγαίνουν ταλέντα, απλά ο καθένας έχει το δικό του χαρακτήρα κι αφήνει το δικό του στίγμα. Είναι, όμως, δύσκολο να πω αν θα βγει κάποιος σαν κι εμένα».

-Ταλέντα, όμως, υπάρχουν.

«Ναι βέβαια. Όπως είπα είναι στο πετσί των Ελλήνων και ταιριάζει το άθλημα στον Έλληνα, το έχουμε αποδείξει. Πιστεύω ότι η παραγωγή ταλέντων θα συνεχισθεί».

-Επειδή είστε κάποιος που ενέπνευσε εκατομμύρια ανθρώπων. Ποιο είναι το δικό σας μήνυμα εν μέσω της κατάστασης που ζούμε. Μπορεί η Ελλάδα να «βγει» από την κρίση;

«Αν οι πολιτικοί δουλεύουν όπως οι μπασκετμπολίστες, δηλαδή με ομαδικότητα, τότε μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Αρκεί να μην βλέπουμε εγωισμούς και να δουλέψουμε όλοι μαζί ώστε να βγει η χώρα από την κρίση. Μπορεί να γίνει».
SteelGandalf
Τι να πει κάποιος για τον Super Mario!!!

Απίστευτα κατορθώματα!!!
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Μετονομάζεται σε «Νίκος Γκάλης» το Παλέ ντε Σπορ! Της Καλλιθέας στη Ρόδο…

Το όνομα του Νίκου Γκάλη θα πάρει το Παλέ ντε Σπορ! Όχι της Θεσσαλονίκης, αλλά της Καλλιθέας στην Ρόδο, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου, Σάββας Διακοσταματίου!

Όπως τόνισε ο κ. Διακοσταματίου στην σημερινή συνέντευξη Τύπου για το φιλικό προς τιμή του Νίκου Γκάλη “είναι μεγάλη τιμή για ολόκληρο το νησί, το Δήμο Ρόδου και τον ΔΟΠΑΡ, η παρουσία του Νίκου Γκάλη, του κορυφαίου αθλητή όλων των εποχών, κατά την άποψη μου στο χώρο της καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα και όχι μόνο. Είναι επίσης τιμή και χαρά μας που φιλοξενούμε στη Ρόδο το σύλλογο βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδα, οι οποίοι μαζί με το Νίκο ξεκίνησαν και συνέχισαν να γράφουν μία λαμπρή ιστορία στο χώρο της καλαθοσφαίρισης. Η Ελλάδα είχε πάντα παράδοση στο μπάσκετ, ωστόσο η μεγάλη αλλαγή έγινε το 1987. Θέλω να καλωσορίσω στη Ρόδο το Νίκο Γκάλη και τον Χρήστο Κωνσταντινίδη και συγχαίρω τον κ. Γιάννη Τσακίρη που είχε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης, καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που στήριξαν ομόφωνα την πρόταση.

Στη χώρα αυτή υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα. Υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα σκέψης και αποδοχής αξιών και ρόλων. Όταν η κοινωνία δεν αποδέχεται τις αξίες φτάνουμε στην ισοπέδωση. Όμως υπάρχουν κοινωνίες που σκέφτονται να επαναφέρουν τους ρόλους και τις αξίες. Έτσι θα εισηγηθώ στο δημοτικό συμβούλιο να ονομαστεί το Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας σε ”Νίκος Γκάλης”. Ο αγώνας γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για μία οικογένεια. Ο πάτερ Νεκτάριος Πόκκιας θα διαθέσει τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν. Καλώ λοιπόν τον κόσμο στο γήπεδο το βράδυ της Κυριακής για να παρακολουθήσουν το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στο σύνδεσμο βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και της ομάδας των επίλεκτων από τη Ρόδο. Στην εκδήλωση αυτή θα τιμηθεί και ο κ. Μόσχος Καντής, ο οποίος πρώτευσε στο τρίαθλο, πριν από ενάμισι μήνα στο Άστρος Κυνουρίας. Αξίζει τιμή σε ανθρώπους που προοδεύουν σε ατομικό επίπεδο και προωθούν το όνομα της Ρόδου”.


Από τη μία είναι να χαίρεσαι με τέτοιες ειδήσεις, αφού τιμάται ο μεγαλύτερος αθλητής που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα, αλλά από την άλλη θλίβεσαι βαθιά, που η ομάδα η οποία υποχρεούταν να το έχει πράξει αυτό, εδώ και πολλά χρόνια, δεν έχει κάνει τίποτα.

Ίσως, όπως πάνε τα πράγματα, να είναι καλύτερα για τον Νικ έτσι.

Εύχομαι να αλλάξουν τα δεδομένα, πολύ σύντομα και να δούμε να γίνεται πράξη αυτό που όλοι ονειρευόμαστε.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Μεγάλη απώλεια για την οικογένεια του Άρη! «Έφυγε» ο Παναγιώτης Σπύρου

Ένα εξέχον μέλος του Άρη, ο Παναγιώτης Σπύρου «έφυγε» πριν από λίγη ώρα, αφήνοντας φτωχότερη την κιτρινόμαυρη οικογένεια…


Ο Σπύρου ένας εκ των κορυφαίων καρδιοχειρουργών της Ελλάδας, έχοντας διατελέσει πρόεδρος τόσο στο μπάσκετ, όσο και στο ποδόσφαιρο του Άρη, «έσβησε» σε ηλικία 77 χρόνων από ανακοπή καρδιάς, αφού προηγουμένως επί μεγάλο χρονικό διάστημα ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα υγείας.

O Σπύρου ως καρδιοχειρούργος άνοιξε το δρόμο των μεταμοσχεύσεων καρδιάς στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα υγείας (εγκεφαλική ανεπάρκεια) και είχε χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον νοσηλευόταν στην κλινική Euromedica.

Με τον πρόσφατα εκλιπόντα «πατριάρχη» του κιτρινόμαυρου μπάσκετ Ανέστη Πεταλίδη διατηρούσε δεσμούς φιλίας επί σειρά ετών. Έχει μείνει στην ιστορία, η υπόθεση με τον Ουόλτερ Μπέρι, επί προεδρίας Σπύρου στον Άρη.

«Ιστορική έχει μείνει εκείνη τo 1992 η διαπραγμάτευση και η απίστευτη συμφωνία με τον εκπληκτικό Μπέρι, εκ των κορυφαίων Αμερικανών που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον Άρη. Ο “Truth” ταξίδευσε στη Θεσσαλονίκη με τον μάνατζερ του Τζόελ Μπελ. Το παρακάτω συμβάν έχει μείνει αξέχαστο στους διοικούντες των κιτρίνων: η κουβέντα για το συμβόλαιο διαρκούσε… αμέτρητες ώρες, με τον Σπύρου να εκφράζει τη δυσαρέσκεια του διαρκώς για τις αυξανόμενες απαιτήσεις του Μπελ, που ικανοποιούσε διαρκώς ο Πεταλίδης. Κάποια στιγμή ο Σπύρου είπε: « Καλά, ρε Ανέστη, όλα αυτά ποιος θα του τα πληρώσει και θα του τα κάνει;» Ο Πεταλίδης απάντησε κοφτά: «Κανείς… Μήπως θα τα πάρει όλα αυτά;», όπως σημείωνε πρόσφατα σε σχετικό άρθρο ο Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Προς το παρόν δεν έχει οριστεί η ημέρα της κηδείας του. Υπάρχουν σκέψεις να γίνει την Τετάρτη, προκειμένου να έρθουν από την Αμερική συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος.


Τι να πούμε εμείς για τέτοιους ανθρώπους.

Τεράστια προσωπικότητα, επιτυχημένος επιστήμονας παγκοσμίου εμβέλειας, Αρειανός κόκκαλο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα Παναγιώτη...

Υ.Γ. Τρίτωσε το κακό, μετά τις απώλειες του Αλκέτα και του Ανέστη. Ας ελπίσουμε να αργήσουμε πολύ να ακούσουμε αντίστοιχα μαντάτα.
gallistis
τετοια εκανε ο ανέστης ,γι'αυτο ο μπερι την κοπάνησε νοεμβριο μήνα και κατέληξε να παιζει ο γκάλης εκείνη τη χρονια στην ευρωλίγκα,παρέα με μπαλτατζη,μωραιτοφ,βουρτζούμη και δαλιάρη-την είχε κοπανήσει και ο γιαννάκης.

τον σπύρου τον θυμάμαι περισσότερο τη περίοδο μετά τις επιτυχίες και τον έχω συνδέσει με τις ασχημες εποχές του άρη...τελοσπάντων οπως και να έχει ενας αρειανός έφυγε.ας ειναι ελαφρυ το χώμα...
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Ο Μισούνοφ επιστρέφει στην ενεργό δράση στα 47!

Ο Μιχάλης Μισούνοφ έχει αποφυλακιστεί εδώ και μερικούς μήνες και προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Το προσπαθεί και… κυριολεκτικά μέσα στα παρκέ, γιατί αποφάσισε στα 47 του χρόνια να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να παίξει στον Ηρακλή Καβάλας!


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “basketwolrd.gr” “μία τεράστια έκπληξη, που μας ξυπνάει αναμνήσεις από το παρελθόν, πραγματοποίησε η διοίκηση του Ηρακλή Καβάλας. Οι Μακεδόνες έκαναν δικό τους έναν παίκτη, που άφησε το στίγμα του στις προηγούμενες δεκαετίες και δεν είναι άλλος από τον Μιχάλη Μισούνοφ!!!

Τί κι αν είναι 47 ετών; Ο άλλοτε παίκτης του Άρη και του Ηρακλή αντέχει για τα καλά και αποφάσισε να πει το «ναι» στην πρόταση του συγκροτήματος του Κώστα Παπαπαναγή, επιστρέφοντας στην ενεργό δράση, προκειμένου να βοηθήσει με την ποιότητα και την κλάση του…”.


χαχαχα, τι άλλο θα δούμε;

Τώρα μένει να επιστρέψει κι ο Θεός, μόνο στον Άρη φυσικά. Είμαι σίγουρος πως από όλους αυτούς που έχουμε, πολύ καλύτερα θα παίζει...

Υ.Γ. Έτσι θα μπορέσουμε να οργανώσουμε (αφού θα έχουμε περισσότερο χρόνο στην διάθεση μας) ακόμη πιο καλά τον αγώνα προς τιμήν του...
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Στην Ολίν Εντιρνέ ο Ταπούτος

Σύντομη ήταν η θητεία του Χρήστου Ταπούτου στη Νίμπουρκ. Ο πρώην αρχηγός του Άρη ταξιδεύει σήμερα για την Τουρκία καθώς συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ολίν Εντιρνέ.


Ο 30χρονος φόργουορντ είχε μικρό χρόνο συμμετοχής στην πρωταθλήτρια Τσεχίας που θα μειωνόταν κι άλλο δεδομένης της απόκτησης των Μάρτιν Ράντσικ και Γίρι Βελς. Έτσι έλυσε το συμβόλαιο του με τη Νίμπουρκ και ήρθε σε συμφωνία με την Ολίν Εντιρνέ.
sarounas
αυτό το φιλικό των βετεράνων δεν το δείχνουν τελικά?
κρίμα sad.gif
gallistis
QUOTE(sarounas @ Nov 28 2012, 18:56 ) *
αυτό το φιλικό των βετεράνων δεν το δείχνουν τελικά?
κρίμα sad.gif


καλύτερα από μια αποψη...να βλέπεις 200 μλκς,να βρίζουν το γκάλη...πόσα κομπλεξ τους άφησε αυτός ο άνθρωπος?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.