QUOTE (themis7 @ Jan 9 2012, 23:56 )

Κεμπαμπ ο Τάκης ... Στηρίζουμε φίλο Τζοβαρα ...
Με τόση διαφήμιση, περιμένω από Τζοβάρα να φέρει χορηγία στο forum!!!

QUOTE (themis7 @ Jan 9 2012, 23:56 )

Εχει εδώ φαΐ για όλους τους καλούς ...πλάκα πλάκα θα μπορούσε να κανονιστει μια μασά όλων των συντρωφων του φόρουμ ... Ο Λέω τρώει πολυ αλλα χαλάλι του ...
Δεν είναι κακή ιδέα. Βαγγέλη (ή όποιος άλλος) ανοίξτε ένα νέο topic (να μαζευτούν εκεί και όσα σουβλακοpost) να κανονιστεί η σύναξη!
Ε όχι και τρώω πολύ.. απλά με πιάνει το φαγητό

(εξηγώ παρακάτω..)
QUOTE (themis7 @ Jan 10 2012, 00:41 )

Nai παιδια γιατι ο ΛΕΩ ειναι σε αυστηρη διαιτα!!!!!!!!
QUOTE (dirk10 @ Jan 10 2012, 01:36 )

ο λέω είναι ο καλφ ; δεν του φαίνεται αν είναι αυτός!!!!
Βαγγέλη dirk ναι εμένα λεει!! Σωστά κατάλαβες. Ευχαριστώ για τον καλό σου λόγο!!
Η αλήθεια όμως είναι ότι χρειάζομαι δίαιτα, όπως αναφέρει παραπάνω ο πρόεδρος!! Και προσπαθώ γι΄αυτό γιατί έχω ξεφύγει (χωρίς να τρώω πολύ όπως επίσης γράφει παραπάνω ο πρόεδρος, με πειράζει αλλά τον συγχωρώ

).
Αν με προσέξεις καλά θα δεις, ότι έχω πάρει κιλά (15 ο αριθμός) από τότε που σταμάτησα το μπάσκετ (πριν 2,5 χρόνια). Υπήρξε μια μεγάλη και απότομη αλλαγή στην καθημερινότητά μου (πανω που βρισκόμουν σε περίοδο προετοιμασίας με ομάδα) και αυτό συντέλεσε σε μια μεγάλη αλλαγή στον οργανισμό μου με επακόλουθο τα κιλά.
Τα έγραψα αυτά για να τα έχουν στο μυαλό τους όσοι είναι κοντά στο να σταματήσουν τον αθλητισμό, γιατί μετά έρχεται μια δύσκολη προσαρμογή. Εφιστώ την προσοχή σε όλους να προσέξουν το σώμα τους μετά το τέλος της ενεργούς δράσης. Εντάξει, εμένα ήταν και ιδιαίτερη περίπτωση με την περιπέτεια που είχα και τα επακόλουθά της, αλλά γενικά αλλάζει η συνήθεια που είχε ο οργανισμός να καίει κάθε μέρα στο γήπεδο τόσες θερμίδες.
Τότε πρόεδρε έτρωγα και περισσότερο αλλά δεν κόστιζε. Τώρα κοστίζει...

Επειδή για όλους θα έρθει αυτή η καταραμένη ώρα που έρχεται το τέλος της αγωνιστικής δράσης, προσπαθήστε να έχετε μετά μια ομαλή προσαρμογή (και με εναλλακτικούς τρόπους προπόνησης, που δυστυχώς και αυτό εγώ δεν μπορώ να το κάνω όπως θα ήθελα πια).
Στα του χθεσινού παιχνιδιού στο Φάληρο, να πω ότι ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι σε ένα παράξενο γήπεδο (μικρό, βοηθητικό, παγωμένο, με ελάχιστο κόσμο, χωρίς ταμπλό, με το μοναδικό 24αρι να είναι ενσωματωμένο στο μικρό ταμπλουδάκι πάνω στον πάγκο της γραμματείας και οι παίκτες (αλλά ούτε και οι πάγκοι) να μην μπορούν ουσιαστικά να έχουν επαφή με τον χρόνο επίθεσης, το παρκέ (είναι αυτό που αγόρασε ο Ολυμπιακός απο τους Chicago Bulls) από την μεταφορά του από το δίπλα βοηθητικό στο νέο δεν έχει τοποθετηθεί σε ορισμένα σημεία σωστά και είχε κάτι μικρά υψωματάκια (σε λίγα σημεία)), οι μπασκέτες φαίνονταν να είναι ψηλότερες και τα στεφάνια κουνιόντουσταν). Γενικά υποτονικό παιχνίδι (να πω την αλήθεια μου, ποιο πολύ ευχαριστήθηκα το φιλικό που παίξαμε την Πέμπτη με τον Πορφύρα και κερδίσαμε παρά το χθεσινό επίσημο ματς).
Εμείς κάναμε καλό ποδαρικό, με το δεξί που λένε, και συνεχίζουμε την προσπάθεια που κάνουμε.
Το Π.Φάληρο πάλεψε ως το τέλος, δεν παράτησε το παιχνίδι. Με 10 παίκτες κατέβηκε το Φάληρο, 8 έπαιξαν. Ο προπονητής τους προσπαθούσε για 40΄με όποιον τρόπο να κρατήσει τους παίκτες του "ζωντανούς" να παλεύουν.
Πιστεύω ότι με αυτή την έδρα με τις ιδιαιτερότητές της, και με το πάθος μπορεί να πάρουν εκεί μέσα παιχνίδια (άλλωστε έχουν περισσότερα εκεί στο β' γύρο).
Από χθες έχουμε
πρωταθλητή χειμώνα, τον
Μανδραϊκό που τελείωσε τον πρώτο γύρο στην 1η θέση μόνος, με 1 ήττα (από Φάρο).
Ο Ιανουάριος έχει στη συνέχειά του 2 πολύ σημαντικά παιχνίδια που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη συνέχεια. Φάρος-Μάνδρα στις 23, και Μάνδρα-Εθνικός στις 30. Η συνέχεια στο παρκέ.. stay tuned!
Βαθμολογία1 Α.Ο.Κ. ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ 25 13 12 1 914 758
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2 ΕΘΝΙΚΟΣ 24 13 11 2 987 777
3 ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 24 13 11 2 961 770
4 ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 23 13 10 3 989 800
5 Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 21 13 8 5 811 791
6 ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 20 13 7 6 809 846
7 ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ 20 13 7 6 841 845
8 ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 18 13 5 8 806 860
9 ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 18 13 5 8 748 808
10 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ. 18 13 5 8 791 924
11 Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ 17 13 4 9 850 888
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
12 ΕΥΡΥΑΛΗ ΓΛΥΦ 15 13 2 11 527 628
13 ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15 13 2 11 555 612
14 Π.ΦΑΛΗΡΟ 15 13 2 11 778 933