Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑΝΑ 2011-12
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
anonymousforumuser
QUOTE (DYTIKOS @ Oct 18 2011, 01:05 ) *
Υ.Γ. 2 :Φιλε anonymusforumus , τετοιες κωλοτουμπες εχω να δω απο την εποχη του Ιωαννη Μελισσανιδη. Μαλλον το προσωπικο σου μενος για τον προπονητη του Μανδραικου δεν σ'αφηνει να δεις τα πραγματα σωστα. Κουλαρισε και προσεξε μην σε δω στο τελος να πανηγυριζεις μαζι μας!!!

Δεν είμαι τίποτα περισσότερο μα ούτε και λιγότερο από έναν απλό προπονητή της εξέδρας.
KAKALOS
σημερα ειδα το πρωτο αγωνα του εθνικου μετα απο 3 χρονια ως θεατης...γεματο γηπεδο γνωστα προσωπα ωραια ατμοσφαιρα αυτοκινητα παντου παρκαρισμενα πανικος!καλος ή κακος η μανδρα ειχε περισσοτερο τσαμπουκα τουλαχιστον....δεν επαιξε κανενας απο τους 2 καλα αλλα εδειξε η μανδρα να το θελει πιο πολυ.ο μπαρμπαρης εμεινε πολυ ωρα εξω δε ξερω γιατι κανανε ομως ενα διαβασμενο παιχνιδι στην αμυνα οσον αφορα τα ατου του εθνικου...εγκλωβισμενος ο θεμης που δεν ηταν και σε καλη μερα (εχει το δικαιωμα κι αυτος μια μερα να μην ειναι καλος ως συνηθως)πολυ καλη αμυνα του στεφανου και σε επιθεση που δεν ειναι και το ατου του και σε αμυνα ειδικα οπως και του μικρου της μανδρας πανω στα πλευ μεικερ του εθνικου!πολυ καλος τσαγκαρακης και τασσιοπουλος κυριος επιθετικα!απο την αλλη ο εθνικος οσο ημουν εκει με ψηλο τον πιτσιρικα ο ανδρεαδακης εξω ο βαμβακαρης εξω και τα περσινα λαθη ξανα στην επιφανεια!ο παπαδημητριου που ειναι φιλος και απο τους καλυτερους σουτερ στην κατηγορια αν δεν παιξει καλα σε ενα παιχνιδι δε πρεπει να παιιζει με το ζορι και το ξερει και ο ιδιος!αλλα οπως και περυσι σε μερικα κακα παιχνιδια που εκανε εμεινε μεγαλο διαστημα μεσα ενω μπορουσε να προσφερει παραπανω πραγματα καποιος αλλος εκεινη την στιγμη!πολυ καλος ο φουκαρος πηρε καποια μακρινα σουτ αλλα ισως να ειναι ο μονος στο φετινο εθνικο μαζι με το τσατσανη και το βαμβακαρη που μπορει να παιξει το "ξυλο" στο γηπεδο !γενικως η ομαδα δε πασχει απο ταλεντο αλλα εχει ενα κακο που κανεις δε βλεπει!εχει πολλους ιδιους παιχτες που δε σου δινουν κατι διαφορετικο απο τον αλλον!μπασκετικη ομαδα τεραστιο ταλεντο απο τους νεουσ παιχτες αλλα ολοι στην περιφερεια στο ιδιο υψος με ιδια χαρακτηριστηκα αλλα και μεσα στην ρακετα χωρις ψηλο με δυναμη!δυστυχως σημερα επιβεβαιωθηκα οταν το καλοκαιρι που ακουσα το ροστερ μας ειπα σουπερ αλλα οποια ομαδα τους παιξει "ξυλο" δε τους βλεπω καλα!
anonymousforumuser
QUOTE (DYTIKOS @ Oct 18 2011, 01:05 ) *
Κουλαρισε και προσεξε μην σε δω στο τελος να πανηγυριζεις μαζι μας!!!

Θα το ήθελα πολύ αλλά δε θα πιαστούμε αγκαλιά ποτέ να πανηγυρίσουμε μιας και είναι απίθανο να ανεβούμε. Συγνώμη που στο χάλασα καλέ μου φίλε.

QUOTE (KAKALOS @ Oct 18 2011, 02:00 ) *
ο μπαρμπαρης εμεινε πολυ ωρα εξω δε ξερω γιατι

Μήπως να φτιάξουμε ένα σωματείο ή σύλλογο με ονομασία ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ;

Μέχρι και οι φίλοι του ΕΘΝΙΚΟΥ μας πήρανε χαμπάρι. Αν είναι να τον πληρώνουμε ένα κάρο λεφτά και να μην τον χρησιμοποιούμε ας τον διώξουμε να ησυχάσουμε.

QUOTE (DYTIKOS @ Oct 18 2011, 01:05 ) *
Υ.Γ. 1 :Ο Μπαρμπαρης ειναι πολυ χρησιμος στην ομαδα αλλα πρεπει να ειναι πιο συγκεντρωμενος στο παιχνιδι της ομαδας

Αν εννοείς να είναι συγκεντρωμένος περισσότερο στην άμυνα θα συμφωνήσω 100% μιας και ένα πρόβλημα στο ριμπάουντ το έχει. Σήμερα μου είπαν ότι είναι προσφάτως χειρουργημένος στο γόνατο. Αν ξέραμε ότι είναι κουτσός ας μην τον παίρναμε. Αν εννοείς να είναι συγκεντρωμένος στο επιθετικό κομμάτι να μου επιτρέψεις να σε πω άσχετο μιας και στα 3 πρώτα παιχνίδια που τον έχω δει πρέπει να έχει 90% ευστοχία μέσα από την ρακέτα. Ότι πλάτη παίζει την βάζει.
leonkalf
QUOTE (anonymousforumuser @ Oct 18 2011, 00:59 ) *
Έπαιξε αλλά ήταν κακός. Τον έσβησε η πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας μου.


QUOTE (KAKALOS @ Oct 18 2011, 02:00 ) *
εγκλωβισμενος ο θεμης που δεν ηταν και σε καλη μερα (εχει το δικαιωμα κι αυτος μια μερα να μην ειναι καλος ως συνηθως)


Θα ήταν λογικά και επηρεασμένος ο Θέμης από το διάστρεμμα που έπαθε -όπως έμαθα- στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς. Μάλλον δεν φαινόταν για να μη το παρατήρησαν τα παιδιά που έγραψαν.



Διάστρεμμα χθες και για τον Κοντομίχη του Φάρου, στα τελ. λεπτά του αγώνα και ενώ έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και γενικά τις τελευταίες μέρες ανεβασμένος στις προπονήσεις. Μακάρι να μην τον κρατήσει πολύ έξω..
magickaminia
Μεγαλη ευτυχια το να εχει κανεις επιλεκτικη μνημη. Αναθεμα σημερα για τον Κλιγκοπουλο ,την προηγουμενη για τον Γριβα, την επομενη ισως για τον Πολεμη κ.ο.κ. Αφου λετε οτι παιξατε καποτε οι περισσοτεροι το παιχνιδι ,ασφαλως γνωριζετε οτι τα ματς καποιες φορες στραβωνουν ειτε παιζεις ντερμπι ειτε με τον ουραγο. Αυτη ειναι και η ομορφια του παιχνιδιου, αν ξεραμε απο πριν τον νικητη τοτε ποιος ο λογος για πρωταθλημα. Σαν ουδετερος θα πω οτι το παιχνιδι το πηρε αυτος που ξερει το πως παιζετε το μπασκετ στην κατηγορια. Σκληρο , δυνατο πολλες φορες αντιαθλητικο μπασκετ που οταν υπαρχει η καταλληλη διαιτησια που δεν σφυριζει επαφες τοτε ο δυνατος και οχι ο καλυτερος ή ο ικανοτερος κερδιζει. Εν προκειμενω ο Μανδραικος. Αυτο που θα συμβουλευα ολους ειναι να μην ανακηρυξουν τον πρωταθλητη σημερα. Καντε υπομονη παιδια. Καλο θα ηταν παντως να ανεβει λιγο το επιπεδο της διαιτησιας στην κατηγορια γιατι κατ εμε το διδυμο Μπικας - Στρεμπας δεν ηταν στο υψος των περιστασεων για ενα τοσο δυνατο παιχνιδι. Καλη συνεχεια σε ολους. blove.gif
zarco_8
QUOTE(PetranG3 @ Oct 18 2011, 00:09 ) *
Παιδια, ψυχραμια λιγο...Να μιλησουμε λογικα...Δε γινεται ο Εθνικος να μοιραζει 20αρες και 30αρες και με μια ηττα, να γραφονται οσα γραφονται...Φιλε Ζαρκο, ειναι οι ιδιοι ακριβως που μεχρι τωρα κερδιζαν για πλακα...Κακες στιγμες εχουμε ολοι...Και το γραφω αυτο γιατι αυριο μπορει να ειναι η δικη μου ομαδα σ' αυτη τη θεση (χτυπα ξυλο)...
Η Μανδρα την προηγουμενη βδομαδα ηταν κατω..Φαινοταν κι απο αυτα που εγραφαν οι φιλοι της. Σημερα ειναι στα πανω της...Ετσι ειναι αυτα...

Το πρωταθλημα ειναι μαραθωνιος...Εχουν να δοθουν αλλοι 23 αγωνες...Και κακα τα ψεματα...Για το ποιος θα παει πανω, θα κριθει εν πολλοις στα προσεχη ζευγαρια - ντερμπυ...

Φιλε PetranG3 , κοιτα σε ποιες ομαδες ο Εθνικος εριχνε 20 και 30 ποντους? Στο πρωτο φετινο ντερμπυ εχασε τ'αυγα και τα πασχαλια. Συμφωνω με τον φιλο Gate14 και περιμενω καλυτερη παρουσια της ομαδας. Οσο για την Μανδρα με τις αλχημιες που γινονται στο παγκο , ουτε φετος θα διεκδικησει την κατηγορια
margiou3
http://ionikosbc.blogspot.com/2011/10/95-42.html



Ο αγωνας του Ιωνικου με το Φαληρο.




http://ionikosbc.blogspot.com/2011/10/95-42.html
Ethnikaras
Δεν βγαίνει πρωταθλητής σήμερα.
Αυτό να λέγεται.....
Χθές στο Σαλπέας είδαμε κακό μπάσκετ, μάλλον είδαμε πολύ σκληρό παιχνίδι με ολίγον από μπάσκετ.
Δίκαια ο Μανδραϊκός μας κέρδισε, στις λεπτομέρειες βέβαια, αλλά λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.
Κάναμε πολλά λάθη, σε κρίσιμα σημεία, λάθη που δεν σου έδιναν την πίστη ότι θα το πάρεις το μάτς.
Γινόταν ένα λάθος και περιμέναμε πότε θα γίνει το επόμενο.
Ακόμα και όταν προς το τέλος περάσαμε μπροστά ήταν θέμα χρόνου να ξαναχάσουμε το προβάδισμα.
Κακό παιχνίδι, και σε παρκέ και σε πάγκο.
Ο Μανδραϊκός έκανε κινήσεις, κινήσεις που έδειξαν πως θέλει να το πάει το παιχνίδι.
Όταν για παράδειγμα το σχήμα μας έγινε πολύ χαμηλό, έβαλε τους δυο ψηλούς μέσα, ρίσκαρε τις αργές επιστροφές, αλλά δικαιώθηκε σαρώνοντας στα ριμπάουντ.
Δεν μπορούσαμε να τρέξουμε.
Στην παρουσία του πιτσιρικά μας που πήρε το βάρος να κατεβάσει μπάλα, έπαιξε ένα υποτυπώδες ζον πρές και έκλεψε εύκολα μπάλες στην περιφέρεια, αντί να τρέξουμε μας έτρεξαν και μας έσπασαν και τον τσαμπουκά.
Ο Κλιγκόπουλος δεν κρίνεται από τα 3 παιχνίδια, έχει μεγάλη διαδρομή στον Εθνικό, με τα καλά του και τα στραβά του, όσοι βλέπουμε μπάσκετ τα ξέρουμε και τα έχουμε συζητήσει 100άδες φορές.
Δεν υπάρχει ούτε μουρμούρα, ούτε διχόνοια, τα παιδιά χειροκροτήθηκαν χθές, και έτσι θα παραμείνει το τοπίο.
Πρέπει όμως να γίνουν ομάδα, ομάδα στα εύκολα, ομάδα στα δύσκολα, και να βγαίνει στο παρκέ πρώτα ότι το θέλουν αλλά και ένας τρόπος, ένα πλάνο, ότι μπορούν.
Ειδικά σε τέτοια παιχνίδια που είναι ντέρμπυ, έναν ρυθμό και έναν δρόμο να βαδίσει το παιχνίδι πρέπει να τον δώσουμε εμείς, παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε υλικό, ας έρθει όποιος θέλει να παίξει το παιχνίδι μας.
Χθές παίξαμε το παιχνίδι του Μανδραϊκού, και χάσαμε.
Πρέπει να βρούμε ποιό είναι το παιχνίδι μας.
Γιατί πολύ φοβάμαι ότι δεν έχουμε παιχνίδι..........
Θέλουμε δουλειά ακόμα.
Ας πάρουμε τα εύκολα παιχνίδια, ας πάρουμε και τα πονηρά που παραμονεύει η ζημιά, και βλέπουμε.....
Μακάρι να δέσουμε και να βγάλουν πράγματα σαν ομάδα στο παρκέ, τότε μιλάμε για άνοδο που πιθανόν να κριθεί στα ντέρμπυ.
Είναι πολύ νωρίς ακόμα πάντως, ίσως το καμπανάκι το χθεσινό να μας κάνει καλό.
Δεν ήταν η ήττα το καμπανάκι.
Ήταν η συνολική παρουσία μας σαν ομάδα σε σχέση πάντα με το υλικό και τις δυνατότητες του.
Αυτά, και πάλι συγχαρητήρια στον Μανδραϊκό, και ένα ακόμα θετικό ήταν το γεμάτο (ασφυκτικά) κλειστό χθές χωρίς να συμβεί κανένα παρατράγουδο, με κόσμο όλων των ηλικιών και των δυο ομάδων
Αυτά είναι ωραία......
magic32
ο πρωταθλητης δεν κρινεται στα ντερμπυ..αυτο να εχετε κατα νου..ο πολις περσυ εχασε 2 φορες απο τον φαρο,αλλα ανεβηκε περιπατο σχετικα γτ πηρε ολα τ αλλα ΠΟΝΗΡΑ ματς
Ethnikaras
Για τον Πόλις πέρσι, ναι, έχεις δίκιο.
Τα πονηρά φέτος περιορίζονται σε κάποιες έδρες που παραδοσιακά γίνονται ζημιές.
Και φέτος όπως και πέρσι, το πρωτάθλημα είναι τριών ταχυτήτων.
Οι δυνατοί, οι αδύνατοι και οι ζημιάρηδες.
Και είναι και πρωτάθλημα των 7-8 παικτών ανά ομάδα.
Εμείς έχουμε 15 παίκτες...... rolleyes.gif
Αυτό είναι το θέμα, να δέσουν οι 7-8 τουλάχιστον, κάνοντας μια ανταγωνιστική ομάδα, και μετά βλέπουμε και κάνουμε ταμείο.
Τα ντέρμπυ είναι και μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ άμα τα πάρεις.
Αλλά για τον τίτλο πρέπει να τρέξεις τον Μαραθώνιο....
Πέρσι εμείς βλέπαμε ότι ίσως να είμαστε στους δυνατούς, είμαστε όμως απλά .... ζημιάρηδες.
Φέτος να δούμε......
Όπως να δούμε και τις άλλες ομάδες.
Κάτι μου λέει ότι μεταξύ δυο θα παιχτεί το έργο.
Ίδωμεν.
DYTIKOS
QUOTE(anonymousforumuser @ Oct 18 2011, 04:23 ) *
Θα το ήθελα πολύ αλλά δε θα πιαστούμε αγκαλιά ποτέ να πανηγυρίσουμε μιας και είναι απίθανο να ανεβούμε. Συγνώμη που στο χάλασα καλέ μου φίλε.


Μήπως να φτιάξουμε ένα σωματείο ή σύλλογο με ονομασία ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ;

Μέχρι και οι φίλοι του ΕΘΝΙΚΟΥ μας πήρανε χαμπάρι. Αν είναι να τον πληρώνουμε ένα κάρο λεφτά και να μην τον χρησιμοποιούμε ας τον διώξουμε να ησυχάσουμε.


Αν εννοείς να είναι συγκεντρωμένος περισσότερο στην άμυνα θα συμφωνήσω 100% μιας και ένα πρόβλημα στο ριμπάουντ το έχει. Σήμερα μου είπαν ότι είναι προσφάτως χειρουργημένος στο γόνατο. Αν ξέραμε ότι είναι κουτσός ας μην τον παίρναμε. Αν εννοείς να είναι συγκεντρωμένος στο επιθετικό κομμάτι να μου επιτρέψεις να σε πω άσχετο μιας και στα 3 πρώτα παιχνίδια που τον έχω δει πρέπει να έχει 90% ευστοχία μέσα από την ρακέτα. Ότι πλάτη παίζει την βάζει.

Η ανοδος δεν ειναι αυτοσκοπος για τον Μανδραικο και στοχος ειναι παντα να παιχτει ωραιο μπασκετ. Αν , τωρα η καλη πορεια μας οδηγησει ψηλα σιγουρα η ομαδα εχει την εμπειρια να ανταπεξελθει στις απαιτησεις.

Σου ξαναλεω λοιπον φιλε της Μανδρας , πως ο Μπαρμπαρης ειναι πολυτιμο εργαλειο της ομαδας. Μερικες φορες παιχτες που ερχονται απο πιο πανω κατηγοριες χρειαζονται και τον χρονο τους για να εξοικιωθουν με την νεα ομαδα και τις νεες απαιτησεις , γι'αυτο μιλησα για συγκεντρωση....Και γι'αυτο και γω περιμενω πολυ περισσοτερα πραγματα απο τον Μπαρμπαρη και νομιζω πως και αυτος το ιδιο απαιτει απ'τον εαυτο του.
Οσον αφορα τον τραυματισμο , δεν θεωρω πως ενας καθαρισμος στο γονατο τον Μαιο σημαινει πως ο παιχτης ειναι κουτσος . Αν μη τι αλλο απο φυσικη κατασταση δειχνει καλα.....

ΥΓ :Αφου εισαι απ΄τα μερη μας δειξε και λιγο πιστη στην ομαδα. Μην εισαι τοσο μιζερος και με την κριτικη στο στομα.Δεν νομιζω να χαιρεσαι οταν η ομαδα δεν παει καλα?Εκτος κι αν η κριτικη σου εκπορευεται απο καπου αλλου!!!!
AIR1
εγω παντως οσο αφορα το παιχνιδι του εθνικου με τη μανδρα εχω να πω οτι το ματσακι το πηρε αυτος που το ηθελε περισσοτερο. η μανδρα σαφως πιο γεματη μεσα ιδιως στη ρακετα με τον τσαγκαρακη να κανει οτι θελει και θα συμφωνησω με τον κακαλο οτι εκτος απο φουκο,τσατσανη,βαμβακαρη κανεις αλλος δεν δειχνει να μπορει να ανταπεξελθει σε σκληρες και δυναμικες ομαδες ακομα και ο ανδρεαδακης πολυ light για τετοιο ματς.τελος εχω και ενα ετσι ?????ερωτημα του αν μπορει και ο γριβας αλλα και ο γκλικοπουλος να διαχειριστουν τα εκαστοτε ροστερ των ομαδων τους.....λεω μηπως δεν μπορουν??!!
texas
QUOTE(AIR1 @ Oct 18 2011, 15:32 ) *
εγω παντως οσο αφορα το παιχνιδι του εθνικου με τη μανδρα εχω να πω οτι το ματσακι το πηρε αυτος που το ηθελε περισσοτερο. η μανδρα σαφως πιο γεματη μεσα ιδιως στη ρακετα με τον τσαγκαρακη να κανει οτι θελει και θα συμφωνησω με τον κακαλο οτι εκτος απο φουκο,τσατσανη,βαμβακαρη κανεις αλλος δεν δειχνει να μπορει να ανταπεξελθει σε σκληρες και δυναμικες ομαδες ακομα και ο ανδρεαδακης πολυ light για τετοιο ματς.τελος εχω και ενα ετσι ?????ερωτημα του αν μπορει και ο γριβας αλλα και ο γκλικοπουλος να διαχειριστουν τα εκαστοτε ροστερ των ομαδων τους.....λεω μηπως δεν μπορουν??!!





http://www.ethnikos.gr/Basket-Agones-2011-...si_18-10-11.htm
PetranG3
QUOTE(texas @ Oct 19 2011, 00:12 ) *



Ρε παιδια, για τω Θεω δηλαδη....
Καλοπροαιρετα παντα, λαθος της διοικησης που μπαινε σε διαδικασια να βγαζει δελτιο τυπου για γραφομενα απο ανθρωπους με ψευδωνυμα. Αλλα και ενυπογραφα να ηταν, δεν καταλαβα...Δεν υπαρχει δικαιωμα στο λαθος...?
Εγω βγαζω το καπελο στα παιδια απο τον Εθνικο που τρεχουν και συμμετεχουν οσο μπορουν στα της ομαδας τους...Μακαρι να υπηρχαν παντου τετοιοι ανθρωποι για το καλο του μπασκετ...
Αν ημουν παρτακιας, αλλα που δεν θα θελα...και ο οποιοσδηποτε υποστηρικτης αλλης ομαδας...Αλλα δεν ειναι ετσι. Για εμας που αγαπαμε το αθλημα ειναι αλλιως...Και μεσα απο τον καλως εννοουμενο ανταγωνισμο κι εμεις στη Νικαια, και οι αλλοι στο Κερατσινι, τη Μανδρα κ.ο.κ. γινομαστε καλυτεροι...

blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif


ΥΓ: ΠΟ ΠΟ...ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ ΣΤΑ ΜΠΛΕ....Ειναι κομμενος και ραμμενος για τα βυσσινι-α της Προο... 69.gif 69.gif icon_drunk.gif smiley.gif
Ethnikaras
Εγώ ένα έχω να πω, μάλλον τρία.
Σιωπή, ηρεμία και δουλειά.
Όλα τα άλλα αποτέλεσμα δεν φέρνουν και είναι άνευ σημασίας και ουσίας......
keratsini
QUOTE (Ethnikaras @ Oct 19 2011, 01:03 ) *
Εγώ ένα έχω να πω, μάλλον τρία.
Σιωπή, ηρεμία και δουλειά.
Όλα τα άλλα αποτέλεσμα δεν φέρνουν και είναι άνευ σημασίας και ουσίας......

kalimera paides i triada pou pisteuo gia ton proto giro tha eine i eksis faros ennoite i omada tis polis mou o ionikos kai triots tha pekti metaksi mandras-etnikos etsi pisteyo
smiley.gif
Ethnikaras
Για μένα πρώτο φαβορί ήταν και είναι ο Φάρος που έχει έτοιμη ομάδα, και τους υπόλοιπους θα τους βρούμε στην πορεία.
Πιστεύω ένας ακόμα θα αντέξει για να πάνε μέχρι το νήμα και την άνοδο.
Φάρος και.......... Ιωνικός ;
Φάρος και ......... Μανδραϊκός ;
Φάρος και .......... Εθνικός ;
Ίδωμεν.
themis7
QUOTE (PetranG3 @ Oct 18 2011, 22:54 ) *
Ρε παιδια, για τω Θεω δηλαδη....
Καλοπροαιρετα παντα, λαθος της διοικησης που μπαινε σε διαδικασια να βγαζει δελτιο τυπου για γραφομενα απο ανθρωπους με ψευδωνυμα. Αλλα και ενυπογραφα να ηταν, δεν καταλαβα...Δεν υπαρχει δικαιωμα στο λαθος...?
Εγω βγαζω το καπελο στα παιδια απο τον Εθνικο που τρεχουν και συμμετεχουν οσο μπορουν στα της ομαδας τους...Μακαρι να υπηρχαν παντου τετοιοι ανθρωποι για το καλο του μπασκετ...
Αν ημουν παρτακιας, αλλα που δεν θα θελα...και ο οποιοσδηποτε υποστηρικτης αλλης ομαδας...Αλλα δεν ειναι ετσι. Για εμας που αγαπαμε το αθλημα ειναι αλλιως...Και μεσα απο τον καλως εννοουμενο ανταγωνισμο κι εμεις στη Νικαια, και οι αλλοι στο Κερατσινι, τη Μανδρα κ.ο.κ. γινομαστε καλυτεροι...


Κατ αρχην συμφωνω απολυτα μαζι σου ....
Κατα δευτερον και κυριοτερο διαφωνω καθετα στο να χριζουμε μια ομαδα την τριτη αγωνιστικη φαβορι και να λεμε οτι καποια ειναι εκτος απο τωρα....
Γνωμη μου ειναι οτι οι 5 ομαδες κατα πρωτο λογο εχουν πληρεστατα ροστερ ικανα να κερδισουν την οποιαδηποτε ομαδα σε οποιαδηποτε εδρα....
Το ποια ομαδα θα τερματισει πρωτη ειναι πολυ δυσκολο να το προβλεψεις απο τωρα ... Εχει παρα μα παρα πολυ δρομο μπροστα και στο τελος κρινονται ολα...
Ολα τα αλλα ειναι λογια εντυπωσιασμου και αερα ...
Ολες οι ομαδες οσο καλες κι αν ειναι μπορουν να χασουν σε μια κακη μερα απο οποιαδηποτε αλλη ειδικα στην εδρα των θεωρητικα υποδιεστερων ομαδων ....
Τρανα παραδειγματα τα περσινα παθηματα τα δικα μας του Ιωνικου και της Μανδρας που στραβοπατισαμε κι αφησαμε τον Πολις που ηταν πιο προσεχτικος ν ανεβει...
Το πρωταθλημα ειναι γολγοθας και ολα μπορουν να συμβουν....

Παμε λιγο στο θεμα των προπονητων ...

Κτα την γνωμη μου οι προπονητες αυτων των 5 ομαδων εχουν το πιο δυσκολο φορτιο αγχους και πιεσης που εχει προπονητης στην Ελλαδα ... Ακομα και στην Α1 και εξηγω....
Στην Α Εσκανα ανεβαινει ενας ... ο δευτερος στην πραγματικοτητα δεν εχει διαφορα απο τον εβδομο για παραδειγμα παρα μονο γοητρο που οταν εχουν επενδυθει τοσα χρηματα το γοητρο ειναι ψιλοαδιαφορο....
Οι προπονητες αυτοι εχουν για το επιπεδο που αγωνιζομαστε 12 τουλαχιστον ισαξιους παιχτες.... Οποτε για καθε επιλογη που κανουν παντα υπαρχει ενας αντιλογος οτι αν ειχες βαλει αυτον θα ηταν καλυτερος κτλ... Δεν βγαινει ακρη μ αυτην την λογικη ...
Οι προπονητες αυτοι (εκτος απο του Ιωνικου που ειναι νεο παιδι και δεν τον ξερω αλλα μεχρι στιγμης η ομαδα του τα παει καλυτερα σαφως απο περυσι....) παιζουν κι αλλου μεγαλους ρολους στις ομαδες τους .... Βοηθανε σε 1002 τομεις ... Δεν ειναι δικαιο να κρινονται απο το αν εκαναν σωστα μια αλλαγη η αν επαιξαν ζωνη για παραδειγμα... Το γεγονος οτι οι ομαδες μας εμφανιζουν αυτην την ποιοτητα αυτην την περιοδο που η ποιοτητα γενικως εχει εξαφανιστει απο την ζωη μας ωφειλεται κατα μεγαλο κομματι και σ αυτους τους ανθρωπους.... Ο Γριβας ειναι 4 χρονια στην Μανδρα ο Κλιγκοπουλος 4 μ ενα μικρο διαλλειμα κι αυτος στον Εθνικο ο Πολεμης απο την αρχη του εγχειρηματος του νεου Φαρου ενω κι ο Μωυσιαδης πολλα χρονια εργατης του Αρη ... Οποτε ολοι αυτοι θα εχουν και κακιες στιγμες ... Κακιες στιγμες ειχε στην καριερα του και ο Ζοτς ... Η πορεια μετραει κι οχι ενα παιχνιδι... Μην τρελαινομαστε θετικα ουτε αρνητικα... Δεν εχει κριθει το παραμικρο ... Οι ομαδες χρειαζονται εμπιστοσυνη και ηρεμια για να δουλεψουν ... Αυτος που σημερα ειναι φαβορι κανει μια ηττα αυριο απο τον 10ο του πρωταθληματος και μετα αρχιζει γκρινια ... Δεν γινεται ετσι το κολπο....
jna23
100 % σωστό σε βρίσκω Θέμη smile.gif
basketikos
QUOTE(jna23 @ Oct 20 2011, 12:32 ) *
100 % σωστό σε βρίσκω Θέμη smile.gif


bball.gif Nαι, αλλά αμα το λεμε θα το παρει πάνω του rolleyes.gif

bball.gif Την Δευτερα η Ομαδα μου παει στο πιο δυσκολο ματς: Ελευθερια-Ιωνικός.
Ελπίζω να είμαστε υγιής (εχθες με τον ελλειπή Πολις, δεν επαιξαν οι Πρινέας, Μαλάφεκας), και να μπορουμε να διαχειριστουμε την στιγμή..ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ για να μην την πατήσουμε όπως και πέρσι.
leonkalf
Καλημέρα! Αγωνιστική μέρα σήμερα και το πρόγραμμα έχει ως εξής.. :


ΚΛ.ΜΑΝΔΡΑΣ 20:30 ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΕΑΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 21:00 ΕΥΡΥΑΛΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ

ΚΛ."Π.ΣΑΛΠΕΑΣ" 20:30 ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

ΚΛ.ΑΛΙΜΟΥ 21:45 ΑΛΙΜΟΣ - ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ

ΚΛ.ΔΓ "Ο ΠΛΑΤΩΝ" 21:00 ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΚΛ.ΜΟΣΧΑΤΟΥ 21:00 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ. - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΚΛ.ΒΟΥΛΑΣ 20:30 ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ - Π.ΦΑΛΗΡΟ
margiou3
ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 1 (Ευκολα θα το παρει το ματσακι η Μανδρα)

ΕΥΡΥΑΛΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ 2 (μετα την ηττα της περασμενης αγωνιστικης ο εθνικος δεν εχει αλλα περιθωρια. Και η ευρυαλη δεν προσφερετε για εκπληξεις)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 2 (ευκολα και ο φαρος)

ΑΛΙΜΟΣ - ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ 2 ( Ισως το πιο ενδιαφερον ματς της αγωνιστικης)

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 1 (ευκολος ή δυσκολα θα το παρει ο Αρης το ματσακι)

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ. - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2 (περσι ειχαμε γκελαρει εδω. Τωρα παμε σοβαροι...)

ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ - Π.ΦΑΛΗΡΟ 1 (ευκολο βραδυ στην βουλα)
Ethnikaras
Άνετα ο Φάρος στο +20, εάν δεν κάνω λάθος 61-81.
Με ένα ξέσπασμα στο τρίτο 10λεπτο πήρε μια διαφορά που έφτασε και στους 30 και μετά δοκίμασε πράγματα, έκανε αλλαγές, έδωσε χρόνο σε όλους τους παίκτες.
Ο Φοίνικας το πάλεψε αλλά δεν είχε την δύναμη να το χτυπήσει.
Αυτά είδα εγώ που πήγα στο Σαλπέας (για κατασκοπία rolleyes.gif ), ελεύθερο μπάσκετ.
Εμείς κερδίσαμε πάντως με 63-81 εάν δεν κάνω λάθος, θα πούνε περισσότερα αυτοί που το είδαν.
magic32
QUOTE(Ethnikaras @ Oct 24 2011, 22:40 ) *
Άνετα ο Φάρος στο +20, εάν δεν κάνω λάθος 61-81.
Με ένα ξέσπασμα στο τρίτο 10λεπτο πήρε μια διαφορά που έφτασε και στους 30 και μετά δοκίμασε πράγματα, έκανε αλλαγές, έδωσε χρόνο σε όλους τους παίκτες.
Ο Φοίνικας το πάλεψε αλλά δεν είχε την δύναμη να το χτυπήσει.
Αυτά είδα εγώ που πήγα στο Σαλπέας (για κατασκοπία rolleyes.gif ), ελεύθερο μπάσκετ.
Εμείς κερδίσαμε πάντως με 63-81 εάν δεν κάνω λάθος, θα πούνε περισσότερα αυτοί που το είδαν.

ανωτερος ο φαρος με πολυ περισσοτερες λυσεις οπως ξεραμε κι εμεις χωρς 2 ψηλους..Παλεψαν τα παιδια οσο μπορουσαν ειδικα στο α ημιχρονο..

υγ.Παραφωνια της βραδιας το διδυμο και αυτο ειναι ακομα πιο λυπηρο αφου ο ενας ειναι και Α1....Εχουμε φαει 4 τεχνικες ποινες σε 2 ματς με την πιο σκληρη ατακα να εινα:"φουλ μ κανανε"....

ΕΛΕΟΣ
PetranG3
Μοσχάτο - Ιωνικός 45-72

Αυτη η νικη αποκτα αλλη διασταση, οχι τοσο για τη διαφορα, οσο για τη χρονικη στιγμη που εγινε. Ο Ιωνικος προερχοταν απο μια μεγαλη νικη στο κυπελλο απεναντι στον Πολις. Ολοι ξερουμε οτι δε θελει και πολυ να παρουν τα μυαλα σου αερα...Ποσες φορες ομαδες που εκαναν την υπερβαση μετα απο λιγες μερες εχαναν απο θεωρητικα υποδεεστερες ομαδες...
Αυτο ομως που μ αρεσε, τοσο σ εμενα, οσο και στους 100 περιπου φιλους του Ιωνικου που για ακομα ενα παιχνιδι εδωσαν δυναμικο παρον, ειναι οτι η ομαδα πεισμωσε και στα τελη του 3ου δεκαλεπτου μεχρι το τελος επαιξε πολυ καλο μπασκετ με πολυ καλες αμυνες...Στα τελευταια 4 λεπτα αγωνιζονταν στην 5αδα οι 4 μικροι (1 εφηβος)...

Υγ: Γιατι λεω οτι πεισμωσαν...Θεωρω οτι οι διαιτητες βρηκαν ΜΑΛΑΚΑ απο περσι (κι ας φαω φαουλ) και για ακυρους λογους παιζουν με την υπομονη μας...Μελη, το ξεραμε οτι μ αυτα που κανεις μεχρι την ΕΣΚΑΝΑ εισαι για να σφυριζεις, αλλα μετα και το σημερινο, εισαι πραγματικα Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ...
1. Ανυπαρκτο Τ, πριν το τελος του ημιχρονου...
2. Λογω του Τ, διαμαρτυριες (υβριστικες μπορω να πω) απο την κερκιδα ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ στο γηπεδο...Μετα απο υποδειξη του Μελη, Στρεμπας - Μελης διακοπτουν για λιγο το παιχνιδι και καλουν την αστυνομια...
3. Το Μοσχατο στο 3ο δεκαλεπτο μειωσε σε καποια φαση στους 9π. Ποσες παραβασεις που εγιναν μπροστα στα ματια του, καποιες απο αυτες (οχι ολες), τις εδωσε ο Στρεμπας...Ο Μελης κοιταζε στα πουλια...
4. Προς το τελος κι ενω η διαφορα ηταν 25-30π. φευγει ο Φουντης μαζι με εναν του Μοσχατου μονοι τους στο καλαθι, για να διεκδικησουν τη μπαλα. Αν ηταν φαουλ στον Φουντη, ηταν Τ υπερ του Ιωνικου, διαφορετικα κατοχη εξω για τον Ιωνικο...Παλι αναποδο σφυριγμα απο τον Μελη...Και γενικοτερα μεχρι το τελος αλλα 1-2 σφαλτσοσφυριγματα...


ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ, ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΕΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ. ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ...Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΤΟΣ...ΕΝΤΑΞΕΙ...?


Επομενο παιχνιδι, την αλλη Δευτερα με τον Πρωτεα Βουλας...Θελει προσοχη, οπως και ολα τα παιχνιδια εν γενει...
Καλη συνεχεια στο Μοσχατο και να πετυχει τους στοχους που εχει θεσει...

Αναμενουμε τα αλλα αποτελεσματα...
Ethnikaras
Γενικά πολύ αυστηρές οι τεχνικές ποινές στο Σαλπέας, σε ένα ήσυχο και πολύ αθλητικό παιχνίδι.
Η τεχνική ποινή στον Φοίνικα πάντως δόθηκε σε σημείο που είχε μειώσει στους 4-5 πόντους, και εκνεύρισε αρκετά.
Κάπου εκεί έχασε ο Φοίνικας την επαφή του με το σκόρ, αφού ανέβηκε η διαφορά, χωρίς βέβαια να πιστεύω ότι μπορούσε να το διεκδικήσει το μάτς, ήταν ένα κακό σφύριγμα και χωρίς λόγο.
Κακό ήταν και το σφύριγμα της τεχνικής ποινής στον Φάρο εκεί προς το τέλος, ανάλογη περίπτωση, δεν χρειάζονται αυτά ρε παιδιά, μπασκετάκι είναι, ανεβάζουν οι παίκτες σφυγμούς, άμα κάνουν μια επαφή και δοθεί φάουλ ρωτάνε τι έκαναν, δεν είναι κακό, αλίμονο.
Τέλος πάντων, δίκαια κέρδισε ο Φάρος, που έχει βάθος και λύσεις πέρα από μια πολύ καλή πεντάδα.
Ο Φοίνικας πολλά νέα παιδιά με ταλέντο, κάτι που λόγω της περιοχής που μένω μου αρέσει, λίγο πολύ όλοι από τον Φοίνικα ξεκινήσαμε το μπάσκετ κάποτε.
Όσο βγάζει παιδιά ο Φοίνικας, και καλλιεργεί το μπάσκετ, δεν θα χαθεί.
Υπάρχει μέλλον.
gate14
Οταν το σκορ ειναι 45-72 και ο φιλος μου ο PETRAN βγαινει απο τα ρουχα τοτε κατι δεν πηγε καλα στο Μοσχατο
Τι να πει κανεις...αρχισαν μαλλον νωρις νωρις τα οργανα με τους διαιτητες
Στα δικα μας τωρα δεν θελω να πω πολλα
Η εβδομαδα ηταν δυσκολη
Σημερα λοιπον ο Εθνικος κερδισε (στα θετικα οτι ο κοσμος του τον ακολουθησε στην Γλυφαδα)
Παμε τωρα να αντιμετωπισουμε των Φοινικα
Για μενα αυτο το ματς κρυβει παγιδες ο Φοινικας εχει στον παγκο τον Ποτοσογλου οποτε θελει ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ
Αν παιξουμε την Δευτερα οπως στο σημερινο πρωτο δεκαλεπτο (μην πω 1ο ημιχρονο ) θα εχουμε προβληματα.
Ο Κουκας ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ο Θεμης ανεβηκε στο δευτερο μερος ενω πολυ καλος ηταν και ο Βαμβακαρης
Αυτα και για σημερα
PetranG3
Πολλα συγχαρητηρια, σα φιλαθλος του Ιωνικου θελω να δωσω (κατι που ξεχασα) στον Πρινεα ο οποιος παρ' οτι τραυματιας, εσφιξε τα δοντια κυριολεκτικα και βοηθησε σημαντικα σημερα... 41.gif
Σιδερενιος επισης και ο Μαλαφεκας ο οποιος μετα απο πολλους μηνες, επανηλθε αγωνιζομενος...
Να ειναι καλα ολα τα παιδια, ολων των ομαδων και πραγματικα να μην αναλωνονται σε τετοια ζητηματα που τους κρατουν μακρια απο το μπασκετ...
magic32
QUOTE(PetranG3 @ Oct 25 2011, 00:01 ) *
Πολλα συγχαρητηρια, σα φιλαθλος του Ιωνικου θελω να δωσω (κατι που ξεχασα) στον Πρινεα ο οποιος παρ' οτι τραυματιας, εσφιξε τα δοντια κυριολεκτικα και βοηθησε σημαντικα σημερα... 41.gif
Σιδερενιος επισης και ο Μαλαφεκας ο οποιος μετα απο πολλους μηνες, επανηλθε αγωνιζομενος...
Να ειναι καλα ολα τα παιδια, ολων των ομαδων και πραγματικα να μην αναλωνονται σε τετοια ζητηματα που τους κρατουν μακρια απο το μπασκετ...

σταματα να τον εκθειαζεις τον αμπαλο... smiley.gif

QUOTE(Ethnikaras @ Oct 24 2011, 23:51 ) *
Γενικά πολύ αυστηρές οι τεχνικές ποινές στο Σαλπέας, σε ένα ήσυχο και πολύ αθλητικό παιχνίδι.
Η τεχνική ποινή στον Φοίνικα πάντως δόθηκε σε σημείο που είχε μειώσει στους 4-5 πόντους, και εκνεύρισε αρκετά.
Κάπου εκεί έχασε ο Φοίνικας την επαφή του με το σκόρ, αφού ανέβηκε η διαφορά, χωρίς βέβαια να πιστεύω ότι μπορούσε να το διεκδικήσει το μάτς, ήταν ένα κακό σφύριγμα και χωρίς λόγο.
Κακό ήταν και το σφύριγμα της τεχνικής ποινής στον Φάρο εκεί προς το τέλος, ανάλογη περίπτωση, δεν χρειάζονται αυτά ρε παιδιά, μπασκετάκι είναι, ανεβάζουν οι παίκτες σφυγμούς, άμα κάνουν μια επαφή και δοθεί φάουλ ρωτάνε τι έκαναν, δεν είναι κακό, αλίμονο.
Τέλος πάντων, δίκαια κέρδισε ο Φάρος, που έχει βάθος και λύσεις πέρα από μια πολύ καλή πεντάδα.
Ο Φοίνικας πολλά νέα παιδιά με ταλέντο, κάτι που λόγω της περιοχής που μένω μου αρέσει, λίγο πολύ όλοι από τον Φοίνικα ξεκινήσαμε το μπάσκετ κάποτε.
Όσο βγάζει παιδιά ο Φοίνικας, και καλλιεργεί το μπάσκετ, δεν θα χαθεί.
Υπάρχει μέλλον.

βασικα η δευτερη τεχνικη ποινη μας τελειωσε..μπορει να χαναμε ουτως η αλλως το ματς με διαφορα,αλλα οταν ξεκιναει το ημιχρονο στο -9 και στα 30 δευτερολεπτα εχει παει στους 17 απο αυτη τη φαση δεν εχεις και καμια ψυχολογια να το γυρισεις μετα..και τα παιδια του φαρου γελαγαν με τα εκατερωθεν σφυριγματα...κωμικα πραγματα και μαλιστ αοταν ο ενας εινα θεωρητικα ο καλυτερος της εσκανα(διατητης)
PetranG3
QUOTE(gate14 @ Oct 24 2011, 23:52 ) *
Οταν το σκορ ειναι 45-72 και ο φιλος μου ο PETRAN βγαινει απο τα ρουχα τοτε κατι δεν πηγε καλα στο Μοσχατο
Τι να πει κανεις...αρχισαν μαλλον νωρις νωρις τα οργανα με τους διαιτητες



Τωρα ηρεμησα gate14...
Καποιος μπορει να πει, καλα ρε φιλαρακι, κερδισες με +27 και...? Δεν ειναι ασφαλως ετσι...Τα κακως κειμενα πρεπει σαφως να αναφερονται, ειτε κερδιζεις με +10 ειτε με +30π...ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΙ...

Ηδη αρκετα ενδιαφερον πρωταθλημα...Οι 4 της κορυφης κερδισαν ολοι + τον 5ο της παρεας Ικαρο...Ενω πισω γινεται χαμος, με μονο την Ευρυαλη να μην εχει νικη..


QUOTE(magic32 @ Oct 25 2011, 00:09 ) *
σταματα να τον εκθειαζεις τον αμπαλο... smiley.gif



Οχι, σημερα πραγματικα αξιζει συγχαρητηριων... bball.gif
DYTIKOS
ΜΑΝΔΡΑ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 47 - 59
Μετα την πολυ καλη εμφανιση στο κυπελο απεναντι στην Ν . Περαμο ακολουθησε η σημερινη μετρια με την Δραπετσωνα. Πολυ κακοι επιθετικα , με λαθος επιλογες και χωρις ψυχραιμια στα ελευθερα σουτ. Ο Πεττας οδηγησε με 20 ποντους επιθετικα και η καλη αμυνα εδωσαν την νικη.
Η Δραπετσωνα χωρις Σινο αποδειχθηκε πιο επικινδυνη και τα παιδια με καλη ομαδικη προσπαθεια και ηγετες τους Φερεντινο και Τζιωτη μας δυσκολεψαν.Μπραβο , στα παιδια της Δραπετσωνας και τους ευχομαι καλη συνεχεια στην προσπαθεια τους!!!
Οσον αφορα εμας , αν δεν βρουμε τον τροπο να κραταμε την ψυχραιμια μας , να μην αγχωνομαστε χωρις λογο και να παιρνουμε τα ματς, τα θεωρητικως ευκολα, με ανεση και διαφορα τοτε ο οριζοντας μας θα στενεψει και θα σκαψουμε μονοι μας τον λακο μας. Προσοχη λοιπον .............. peace.gif peace.gif peace.gif
PetranG3
QUOTE(magic32 @ Oct 24 2011, 23:15 ) *
σκληρη ατακα να εινα:"φουλ μ κανανε"....
ΕΛΕΟΣ



Σε παιχνιδι περσι στο εφηβικο, ανευ βαθμολογικης σημασιας, Ιωνικος - Μιλωνας, ο Κυριακοπουλος (διαιτητης - παίκτης - φετος στο Φαληρο, περσι στην Προοδευτικη), εριξε Τ σε παικτη μας γιατι μετα απο φαουλ που δεν εδωσε, γυρισε και ειπε (γενικως) "αυτο μονο στην ΕΣΚΑΝΑ δε σφυριζεται φαουλ"...Τι να λεμε τωρα..

Οταν υπερεκτιμουν αυτο που κανουν για 2 ωρες μια Δευτερα, αυτα συνηθως γινονται...Μια εξηγηση...
soouza
Άλιμος-Ίκαρος 70-72

Πολύ σκληρό το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του κι ιδιαίτερα στο τέλος με τη δραματική έκβαση που δεν αντικατοπτρίζει όμως την αλήθεια.

Ο Ίκαρος είχε την πρωτοπορεία στο σκορ από 5 έως 9 πόντους συνέχεια κι έδειξε να ελέγχει το ματς.Πιο δομημένη ομάδα με καλύτερη ροή επικράτησε δίκαια.

Ο Άλιμος,δεν είναι κακή ομάδα,παίζει όμως λίγο ανορθόδοξα.Ενώ έχει καλές μονάδες δε βρίσκει συνεργασίες με αποτέλεσμα να μη βρίσκει καλά πατήματα και να περιμένει τις ατομικές ενέργειες.

Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες. smiley.gif bball.gif
margiou3
QUOTE(DYTIKOS @ Oct 25 2011, 00:14 ) *
ΜΑΝΔΡΑ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 47 - 59



Αυτο σκοπευει κανεις να το σχολιασει ή μονο σε μενα φαινεται περιεργο...?? Ας το διορθώσει καποιος....





Θα ηθελα να πω και γω δυο κουβεντες για την διαιτησια... Και ειναι καλο να τα λεμε τωρα που κερδιζουμε, γτ αυριο μεθαυριο σε μια ηττα, θα μας πουν υπερβολικους....


Θελω να ξεκαθαρισω στα "παιδακια" που σφυριζουν σε αυτη την κατηγορια οτι δεν θελουμε να ασχοληθουμε καθολου μαζι τους φετος... Να κανουμε την χρονια μας θελουμε, και να τελειώσουμε καλα...

Ειναι κριμα να χαλαμε τις καρδιες μας, γιατι στο τελος εκεινοι θα ειναι που θα το μετανοιωσουν.



Δεν ζητησαμε ΠΟΤΕ και απο ΚΑΝΕΝΑΝ ευνοια... Μονο σωστη αντιμετωπιση.... Που ακουστηκε διαιτητες να σταματανε το παιχνιδι επειδη βριζουν απο την κερκιδα???


Ας πανε να τα κανουν στην Α1 αυτα... Σε ντερμπι Βαζελου-Γαυρου να δουμε τοτε τι θα γινει....

Νομιζουν οτι τους παιρνει τετοια συμπεριφορα... Επαναλαμβανω πως ειναι κριμα να χαλασουμε τις καρδιες μας...


ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ...
leonkalf
Καλησπέρα!

Παρακαλούμε τα όποια γενικά σχόλια για την διαιτησία και η συζήτηση για αυτήν (αλλαγές, τρόπος σφυρίγματος διαιτητών, συμπεριφορές και ότι άλλο), να γίνεται κυρίως στο topic Διαιτησία (click ΕΔΩ)
margiou3
QUOTE(leonkalf @ Oct 25 2011, 13:14 ) *
Καλησπέρα!

Παρακαλούμε τα όποια γενικά σχόλια για την διαιτησία και η συζήτηση για αυτήν (αλλαγές, τρόπος σφυρίγματος διαιτητών, συμπεριφορές και ότι άλλο), να γίνεται κυρίως στο topic Διαιτησία (click ΕΔΩ)




Δεν θα χρειαστεί να ειπωθεί κατι αλλο leonkalf ...

Ήμασταν ξεκάθαροι και τελείωσε εδω το θεμα.
leonkalf
QUOTE (margiou3 @ Oct 25 2011, 13:23 ) *
Δεν θα χρειαστεί να ειπωθεί κατι αλλο leonkalf ...

Ήμασταν ξεκάθαροι και τελείωσε εδω το θεμα.

Μπορεί να γίνει συζήτηση, στα πλαίσια του σωστού διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων. Έγραψα κάποια πράγματα στο εν λόγω topic, καλό είναι να τα δουν όλοι.
DYTIKOS
QUOTE (margiou3 @ Oct 25 2011, 02:03 ) *
Αυτο σκοπευει κανεις να το σχολιασει ή μονο σε μενα φαινεται περιεργο...?? Ας το διορθώσει καποιος....

Συγνωμη παιδες!!!!!!!!!!!!! 59-47 ηθελα να γραψω!!!
themis7
QUOTE(leonkalf @ Oct 25 2011, 13:29 ) *
Μπορεί να γίνει συζήτηση, στα πλαίσια του σωστού διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων. Έγραψα κάποια πράγματα στο εν λόγω topic, καλό είναι να τα δουν όλοι.

Ρε Λέω μας έχεις τρελανει με τα off topic .... Ασε μας ρε φίλε να γράψουμε όπου θελουμε .... Τι είσαι ΕΣΥ ρε αδερφακι μου ;;;;;
Ούτε η Μέρκελ τέτοια τύπικοτητα .....
leonkalf
Όλα εν τάξη!!! wink.gif


Για να βρίσκονται όλα μαζεμένα ώστε όταν κάποιος θέλει να γράψει ή να διαβάσει κάτι, να ξέρει που θα τα βρει αμέσως (και όχι να ψάχνει).
Πολλούς τους κουράζει να θέλουν να διαβάσουν π.χ για τα ματς, και να βλέπουν "άσχετα" πράγματα. Ας το σεβαστούμε..
margiou3
http://ionikosbc.blogspot.com/2011/10/blog-post_26.html


Δηλωσεις απο το ματς με του Ιωνικου με το Μοσχατο...


http://ionikosbc.blogspot.com/2011/10/blog-post_26.html
keratsini
καταπληκτικη εμφανιση του φαρου και του ιωνικου αλλα και ο εθνικοσ.......αυτη η τριαδα θα ειναι μεχρι τελουσ πιστευω πολυ καλεσ ομαδεσ να δουμε στην συνεχεια...και χωρισ φωτοπουλο κερδισε ο εθνικοσ αν δεν κανω λαθοσ. smiley.gif
gdio
QUOTE(keratsini @ Oct 26 2011, 15:36 ) *
καταπληκτικη εμφανιση του φαρου και του ιωνικου αλλα και ο εθνικοσ.......αυτη η τριαδα θα ειναι μεχρι τελουσ πιστευω πολυ καλεσ ομαδεσ να δουμε στην συνεχεια...και χωρισ φωτοπουλο κερδισε ο εθνικοσ αν δεν κανω λαθοσ. smiley.gif


την Μάνδρα γιατί την βγάζεις απ'έξω που κέρδισε τον Εθνικό με Φωτόπουλο μέσα? blove.gif
PetranG3
QUOTE(gdio @ Oct 27 2011, 01:42 ) *
την Μάνδρα γιατί την βγάζεις απ'έξω που κέρδισε τον Εθνικό με Φωτόπουλο μέσα? blove.gif



Σωστός...Και μην ξεχνάτε από κοντά στο γκρουπ των 4, ιδιαίτερα δυνατά ο Ίκαρος Ν. Σμύρνης και ο Άρης Νικαίας..
Ethnikaras
Έτσι.
Νομίζω πως η εξάδα των δυνατών μέχρι στιγμής είναι σωστή.
Στην πορεία βέβαια θα αραιώσει το πράγμα, και πιστεύω πως στα 2/3 του πρωταθλήματος θα είναι δύο ομάδες για να πάνε στήθος στήθος στο νήμα.
Ίκαρος και Άρης θα κάνουν πολλές ζημιές στην έδρα τους, και ίσως και εκτός έδρας, δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να αντέξουν την πίεση μέχρι τέλους.
Ίσως είναι στο γκρούπ "ζημιάρηδες" με βλέψεις για παραπάνω....
Ο Μανδραϊκός επίσης έχει μια καλή ομάδα και μια καλή έδρα, και θα το παλέψει δυνατά.
Ο Ιωνικός πολύ δυνατός, και με τον κόσμο του δίπλα, και την έδρα, δυνατό χαρτί.
Το πιο δυνατό χαρτί για μένα ο Φάρος με προπονητή, δουλεμένη ομάδα αλλά και πολύ καλούς παίκτες και βάθος.
Την ομάδα μου θα την δούμε στην πορεία τι μπορεί να κάνει, θέλουμε χρόνο ακόμα, υπάρχουν πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης.
Εάν παίξουμε καλύτερο μπάσκετ, ανεβάσουμε τον χρόνο στο παιχνίδι που η ομάδα είναι παραγωγική, και βρούμε καλύτερη χημεία τότε θα είμαστε πάρα πολύ δυνατοί.
Λίγο πολύ το πρωτάθλημα που έχουμε κάθε χρόνο στην Εσκανά λοιπόν, και αυτό που μένει είναι να δούμε οι θεωρητικά αδύνατοι τι ζημιές μπορούν να κάνουν, και αν θα διεκδικήσουν με αξιώσεις μια θέση στους ζημιάρηδες στην μέση της βαθμολογίας.
anonymousforumuser
Τρομερά παρήγορο αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι το γεγονός πως ενώ το μπάσκετ απαξιώνεται και κατρακυλάει, ομάδες όπως ο Ιωνικός και ο Εθνικός δείχνουν σημάδια ανάκαμψης, αποκτούν σιγά σιγά την αίγλη του παρελθόντος και ετοιμάζουν την επιστροφή τους στις μεγάλες κατηγορίες.
leonkalf
Το σημερινό πρόγραμμα:


21.00 ΚΛ.ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ - ΕΥΡΥΑΛΗ

20.30 ΚΛ."Π.ΣΑΛΠΕΑΣ" ΕΘΝΙΚΟΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

20.45 ΚΛ.ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΑΛΙΜΟΣ

21.30 ΚΛ.ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

21.30 ΚΛ.ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ.

21.00 ΚΛ.ΔΓ "Ο ΠΛΑΤΩΝ" ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ

20.30 ΚΛ. ΜΑΝΔΡΑΣ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ - Π.ΦΑΛΗΡΟ
mister
Καλησπερα σε ολους. Σαν νεο μελος ευχομαι καλη μπασκετικη χρονια και ο καλυτερος θα φανει στο τελος.
sofos_14_
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ- ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο.Κ. 67-81
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.