Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑΝΑ 2011-12
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
Ethnikaras
Θα συμφωνήσω ότι ο Μανδραϊκός είναι φαβορί αφού έχει μόνο ένα ντέρμπυ.
Όπως φάνηκε όλη την χρονιά, και στις μεταξύ μας αναμετρήσεις που τον είδα, αλλά και από τα υπόλοιπα αποτελέσματα, είναι μια σοβαρή, κοντρολαρισμένη και χωρίς μεγάλα σκαμπανεβάσματα ομάδα.
Στα θεωρητικά εύκολα λοιπόν, δηλώνει νικητής από την αρχή του πρωταθλήματος, και δύσκολα θα το χάσει αυτό στο τέλος.
Μένει το ντέρμπυ με τον Ιωνικό λοιπόν για την Μάνδρα, που δεν έχει φαβορί εκεί πέρα, σε όλα τα υπόλοιπα είναι το φαβορί, άρα και το φαβορί για άνοδο.
Το ευτύχημα για εμάς είναι ότι είμαστε μόνοι πρώτοι, και κρατάμε την "τύχη" στα χέρια μας.
Μια "τύχη" που δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, αφού έχουνε πονηρά και πολύ δύσκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος, τουλάχιστον όμως έχουμε το αβαντάζ να πούμε "μόνο νίκες = άνοδος".
fair play
τελος ο μπαρμπαρης απο μανδρα???????????????????τι λες???????
margiou3
QUOTE
τελος ο μπαρμπαρης απο μανδρα???????????????????τι λες???????




ε?
SpIlIoS3pts
Kai omws isxyei! H mandra apodesmeuse ton barbari gia agwnistikous logous (isws kai na isxyei oti den eixe apodwsei ta anamenomena), deite to plhres ar8ro to superbasket parakatw:

http://www.superbasket.gr/permalink/154879.html
leonkalf
http://www.superbasket.gr/permalink/154725.html

στις 9 το πρωί του Σαββάτου, το Sport TV θα μεταφέρει στις οθόνες σας όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι Μανδραϊκός - Εθνικός.

Οσοι δεν καταφέρετε να ξυπνήσετε, βάλτε το DVD να γράφει.
jna23
QUOTE(SpIlIoS3pts @ Feb 2 2012, 17:30 ) *
Kai omws isxyei! H mandra apodesmeuse ton barbari gia agwnistikous logous (isws kai na isxyei oti den eixe apodwsei ta anamenomena), deite to plhres ar8ro to superbasket parakatw:

http://www.superbasket.gr/permalink/154879.html



Τι σημαινει αποδέσμευσε?

Δεν τον πήρε για όλη την χρονιά η του ειπε αν δεν μας κανεις θα σε διωξουμε ?

Ο παίκτης συμφωνεί η μόνο η ομάδα αποφάσισε ?
chris paul 10
QUOTE (highaim205 @ Feb 2 2012, 13:18 ) *
Καλημέρα σε ολους. Ονομάζομαι Χεργκελετζης Χρήστος και (λέω πως) παίζω μπασκετ σε κατα τόπους συνοικιακά αθλητικά σωματεία. Ενδεχομένως κάποιοι να με έχουν ξανακούσει και κάποιοι να μην έχουν ιδέα ποιος είμαι ,όμως αυτο λίγο με νοιάζει μιας κι αυτά που θα αναφέρω παρακάτω δεν έχουν να κάνουν με προσωπικότητα ούτε με ιδιαίτερες και προσωπικές καταστάσεις. Έχουν να κάνουν ΚΥΡΙΩΣ με ένα φαινόμενο που τείνει να γίνει κατεστημένο ( αν δεν έχει κιόλας γίνει, δηλαδή ) και πάγιο. Και εξηγούμαι ,αφού πρώτα ξεκαθαρίσω ότι ενδέχεται ( σίγουρα δηλαδή αλλα anyway ) να στενοχωρησω κάποιους που βλέπουν το θέμα οπαδικα ή που ,εν πασει περιπτώσει ,είναι φιλα προσκείμενοι προς κάποιες ομάδες.
Τώρα, αν κάποιοι αναρωτηθούν "πόσο καιρο περιμενε ο π...στης για να τα πει όλα αυτα;;", τους λέω "πααααααρα πολυ" και αν ξανά αναρωτηθούν "γιατι τώρα;;", τους απαντώ "επειδη τώρα ένιωσα ότι ξεχείλισε το ποτηράκι".
Τη σεζόν 2009-2010 αγωνιζομουν στον Εθνικό. Ιστορικό σωματείο (το λέω δίχως ίχνος ειρωνίας) και με πολυ δυνατο, πιστο και σε συντριπτικη πλειοψηφια πολυ σωστο κόσμο. Έχω να το λέω ότι οποτε χρειάστηκε ,οι φίλαθλοι μας έδωσαν πολυ μεγάλη ώθηση και αλλωστε στα τρία χρονια που αγωνίστηκα εκει δεν είχαμε και λίγες επιτυχίες. Κατα σειρά ,μια πρώτη (σε ισοβαθμία δεύτερη) θέση , ένα νταμπλ, και ένας τελικος κυπέλλου ,δεν είναι και λίγα για τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Βέβαια ο λόγος που γράφω όλα αυτα είναι επειδη το τελος δεν είχε happy και εξηγούμαι.
Τη σεζόν λοιπον 2009-2010 ήρθε η πολυ δύσκολη στιγμη της πτώσης σε χαμηλότερη κατηγορία και αυτο ήταν κάτι το οποίο έφερε πολυ δυσάρεστες καταστάσεις στην επιφάνεια ,με αποτέλεσμα οπως ΠΆΝΤΑ οι μεγάλοι, οι τεράστιοι χαμένοι να είναι και παλι οι αθλητές ( και οι coaches), γενικά το αγωνιστικό τμήμα. Δυστυχώς λοιπον ( για κάποιους ενδεχομένως) πρέπει να αναφέρω τι αποκόμισα απο εκείνη τη σεζόν. Η συμφωνία μου ήταν να έχω ετήσιες απολαβές 100%. Μεχρι και την τελευταία αγωνιστική που παίζαμε την παραμονή μας ειχα λάβει 32% και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι αν απο εκείνη τη μέρα και μετα δεν έριχνα ένα Α ΠΙ ΣΤΕ ΥΤΟ κυνηγητό με τον πολυ κύριο Γκοτση και τον αξιοτιμο κύριο Καβαλιερατο, δε θα έπαιρνα ούτε τα 25% που πήρα μεχρι τον Σεπτέμβρη. Άρα ,
τι μας απομένει;;; Υπόλοιπο ,μεχρι και τώρα που σας γράφω ,40%(χονδρικα). Ο λόγος που γράφω επώνυμα είναι επειδη ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΥΘΕΩΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ POST ,απλώς και μονο να τολμήσουν να με διαψεύσουν. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ επώνυμα.
Πάμε παρακάτω. Ο κύριος κύριος Καβαλιερατος λοιπον, κρύβεται απο το τελος του πρωταθλήματος εκείνης της σεζόν και μετα ( ναι μεχρι σημερα εννοώ ) και δυστυχώς ή ευτυχώς δεν τον εχω πετύχει πουθενά. Ας είναι καλα. Νομίζω όμως πως όταν ξεκινάς κάτι και όταν κανεις κάποιες συμφωνίες και τις αφήνεις ούτε καν μισοτελειωμενες ,δεν έχεις το δικαίωμα να λες "εγω φεύγω, δεν ασχολούμαι άλλο με τον Εθνικό, αποσύρομαι και δεν ξέρω τιποτα ( τον Κινέζο δηλαδη )". Ο δε κύριος κύριος Γκοτσης μεχρι σημερα νομίζω ότι βρισκεται στον Εθνικό και καμαρώνει για το κύρος που τον διακατέχει και το πόσο ευυπολυπτος και τίμιος είναι. Δε θα μπω καν στον κόπο να αναφέρω τις μεταξύ μας συνομιλίες (οταν σηκωνε το τηλεφωνο) απλά θα ευχηθώ να μην του τύχει ποτε κάτι τέτοιο και μάλιστα την περίοδο που το έκανε σε εμένα ( και αν τον ρωτήσετε εσείς οι φίλοι του ,τι εγινε τοτε ρε Τακη(;;;), ΑΝ ΈΧΕΙ ΤΑ (Γ)ΚΟΤΣΙΑ ας σας πει την αλήθεια) και μετα απο όλα αυτα που πρόσφερα στην ομάδα για 3 χρονια.
Όμως δεν ξεχυλισε εκει το ποτήρι. Υπάρχει κι άλλο (sorry αν κουράζω, εγω θέλω να τα γράψω κι ας μην τα διαβάσει κανείς) και πιο φρέσκο που ήταν η ξεχυλητηριος(sic) σταγόνα. Αυτή τη φορα θα ασχοληθώ με Αρβανιτες. Πιθανως και να την ξέρετε αυτήν την καστα ανθρώπων (συγνωμη αν γενικευω όμως όσοι γνώρισα ήταν ακριβώς το ίδιο ,αλλα για να μην δημιουργήσω περισσότερους εχθρούς απο όσους δεδομένα θα αποκτησω ,δεχομαι ποιμενικα το cliche που μιλάει για εξαιρέσεις στον κανόνα και αλλα τετοια κουραφεξαλα) και το επίπεδο τους. Αυτοί λοιπον, (ναι, για τον Μανδραικο μιλάω που αγωνίστηκα 2010-2011), μου οφείλουν ακόμα και τώρα το 32% και παλι απο το αρχικο 100% που είχαμε συμφωνήσει.
Αυτοί οι τύποι λοιπον έχουν το εξής ,ιδανικό για τον σκοπό τους "χάρισμα": Επιλεκτική μνήμη. Αν ειχα τη δικαιοδοσία των πρώην συμπαικτών μου (και πολυ καλών φίλων μου) θα μπορούσα λεπτομερεστατα να σας πω ποσα τους έχουν φάει μεχρι και σημερα μιας και ξέρω, βέβαια επιφυλασσομαι για το προσεχές μέλλον, αλλα ας όψεται...
Αυτοί λοιπον, αναγνωρίζουν ως οφειλόμενα προς εμένα 16% και τελικα λέει "...Πες του ότι θα πάρει 10% (χωρίς αναφορά ημερομηνίας ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) επειδη εγω θέλω και επειδη βοήθησε την ομάδα, οι άλλοι είπαν να μην του δώσουμε τιποτα...". Σας υπερευχαριστω λοιπον κύριε Μελέτη Παπανικολάου ,ανοιχτοχερη και καλοκαρδε ,αλλα ακόμα δε μου έχετε εξηγησει γιατι κρυβεστε απο τον Ιούνη που σας έχω πάρει πάνω απο 500 τηλέφωνα. Ενταξει για τον αξιοτιμο κύριο Γριβα (αρχικεφαλοπροπονητη) senior head coach ,αγγληστι ,τι να σας πω;; Σαμπως τον έχω βρει και καθόλου στο τηλέφωνο για να σας πω κάτι;;
Μάλλον του αρέσει κι αυτού, το κρυφτουλι. Κοιτατε ρε με κάτι άνδρες που έχει γεμίσει το μπασκετακι μας. Τελικα εκει στην χωρα της προβατινας και του "χοντρου", εχετε γεμισει με "μπολικους" και πονηρους, ετσι;;;
Πραγματικά ξέρω πως αυτα ,καποιους απο εδώ μέσα τους αφήνουν παγερα αδιάφορους ,κάποιοι απο εδω μπορει και να με βρίζουν επειδη η Εθνικαρα είναι σύλλογος μεγάλος και δεν υπάρχει άλλος και επειδη η Μανδρα περνιεται για μαγαζι γωνία και τώρα θολώνει η μόστρα, κάποιοι άλλοι μπορει και να βλέπουν εν μέρει ,να εκφράζεται ένα δικό τους βιωμα. Ό,τι κι αν συμβαίνει το σημαντικό για εμένα ,είναι πως έγραψα οσα έχω ζήσει ( και ακόμα ζω μιας και είναι εκκρεμείς οφειλές προς εμένα εώς και σημερα ) και πως αν ξεκινήσουμε όλοι οι αθλητές να αναφέρουμε επώνυμα αυτα που βιώνουμε κάθε χρόνο ,καταδεικνυοντας και ονομαζοντας πραγματα και καταστασεις ,κάποια στιγμη θέλω να πιστεύω το τοπίο θα ξεκαθαρίσει έστω και ποσοστιαία ,και στην χειροτερη των περιπτωσεων θα προστατευσουμε ο ενας τον αλλον (οι αθλητες εννοω) ωστε μια μελλοντικη μας μετακινηση σε τετοιου ειδους ομαδες, να αποφευχθει.
Παίζω ακόμα μπασκετ, προσπαθώ να είμαι όσο πιο ανταγωνιστικός μπορω ,θυσιαζω ώρες και ώρες μακριά απο τα παιδιά μου και τη σύζυγο μου, χανω ώρες καλής παραγωγικής διαδικασίας στη δουλειά μου (κυρίως απο κούραση λόγω προπονήσεων) και αν νομίζουν κάποιοι ότι αυτο το κάνω για την ψυχη της μάνας μου ( η οποία ακόμα ζει και βασιλεύει, δόξα τω θεω ,άρα δε θα μπορούσα) είναι πολυ γελασμένοι και τουλάχιστον ζουν σε παράλληλο σύμπαν. Ο τζαμπας έχει πεθάνει εδω και πολυ καιρο και τουλάχιστον ,αν εισαστε κάποιοι ρομαντικοι προεδραρες και σας αρέσει να ζείτε σε αυτο το παράλληλο και ουτοπικο σύμπαν ,ειδοποιηστε μας εξ' αρχής για να συνεργαζόμαστε με ρεαλιστές και ειλικρινείς. Όσο σπάνιο κι αν είναι πια αυτο.
No money no honey λένε οι Αμερικάνοι και το υβριδιο του τζάμπα μάγκα πρωταθλητή και κυπέλλουχου προεδραρα, ΜΟΝΟ στην Ελλαδα ευδοκιμεί, αλλα αυτο είναι το λιγότερο απο τα κακώς κείμενα της Ψαροκωσταινας τα οποία είναι και off topic οπως θα λεγαμε στη γλώσσα των απανταχού forumιτων....
Σας ευχαριστω για την υπομονή και την ανοχή σας.

Υγ. Θα επανελθω....

Χεργκελετζης Χρηστος





Γραφώ πρώτη φόρα στην παρέα γιάτι σήμερα κάπιοι φερθήκαν άνανδρα σ ένα παίδι που η ΕΣΚΑΝΑ ειχέ την πολύτελεια να φιλοξενησεί . Ο Χρήστος ο Μπαρμπαρής είναι παιδί διάμαντι . Του φερθήκαν ανάνδρα απο την πρώτη στιγμή.
Στο οικονομικο κομματι . Συμφώνησε το καλοκαιρί να παρει με την υπογραφη προκαταβολη 1 μηνα . τελικα πηρε μισο μηνα κι αυτα τελος Αυγουστου. Ενω ειχε συμφωνησει 10 μηνες επι 1000 ευρω του εχουν δωσει μεχρι σημερα 4 μηνες επι 800 ευρω . Του εδιναν 200 ευρω λιγοτερα το μηνα γιατι του κραταγαν ακουσων ακουσων τα χρηματα για τις θεραπειες που εκανε σε φυσιοθεραπευτη. Το προβλημα ξεκινησε οταν ο Χρηστος διαμαρτυρηθηκε εντονα στην διοικηση και στον προπονητη του για καποιες παρασκηνιακες κινησεις . Οι παραγοντες ΚΟΚΚΙΝΗΣΑΝ και του απαντησαν οτι θα κανουν οτι περναει απο το χερι τους για ν ανεβει η ομαδα κι αυτος να κανει την δουλεια του και να μην μιλαει. ο Χρηστος ειναι ενα παλικαρι μορφωμενο και δεν αντεχε την πιεση . Στεναχωριοταν και δεν μιλαγε. Προσπαθησε να συγκεντρωθει στα ντερμπι με Φαρο και Εθνικο μεσα του ομως υπεφερε. Στο παιχνιδι με τον Φαρο ξεκινησε καλα αλλα ο προπονητης τον ξεχασε . Με τον Εθνικο επαιξε 5 λεπτα . Πως περιμενεις να αποδωσει ενα παιδι που παιζει 5 λεπτα.
Τον φωναξανε χθες για να τον διωξουν σαν σκυλι. Του ειπαν να αφησει την Φανελα και να μην ξαναπατησει. Λες και ηταν καποιος περαστικος. Καποιος παιχτης εφηβικου . Του ειπαν οτι ειχε μη αναμενομενη αποδοση και δεν τον θελουν αλλο.
Ο Χρηστος για πρωτη φορα τοσα χρονια που παιζει μπασκετ ακομα και στην Α1 δεν εχει νιωσει τοσο ταπεινωμενος .
Ειναι σε τραγικη ψυχολογικη κατασταση .
Τοσα χρονια στο μπασκετ κουραστηκαμε να βλεπουμε τυχαρπαστους να το παιζουν παραγοντες . Καποιος πρεπει να επεμβει . Οι παιχτες πρεπει να παρουν θεση γιατι αυριο θα βρεθουν στην θεση του Χρηστου .

Η ομαδα αυτη χτιστηκε το καλοκαιρι απο ανθρωπους που δεν εχουν μια στην τσεπη τους . Περιμεναν τον Δημο να καθαρισει . Περιμεναν με τα λεφτα του Δημου δηλαδη του φορολογουμενου πολιτη να κανουν τους προεδρους και τους μανατζερ. Με ξενα κολυβα κηδειες. Τωρα που δεν ειναι στην πρωτη θεση αρχισαν τις απειλες και τις ομορφιες. εδιωξαν ενα παιδι που δεν εχει δωσει ποτε δικαιωμα.

Κατι πρεπει να γινει να υπαρξει δικαιοσυνη γι αυτο το παιδι.

Αυτος που βγηκε και ειπε οτι αναλαμβανει την ηττα στ αποδυτηρια μετα το ματς απο τον Εθνικο χθες κρυφφθηκε πισω απο την διοικηση . Οταν μια ομαδα δεν παει καλα φευγει ο προπονητης κι οχι οι παιχτες. Στην παγκοσμια πρωτοτυπια που αντιμετωπισε ο Χρηστος φετος ο προπονητης κανει τον μαγκα με τα λεφτα του Ελληνα φορολογουμενου. Πειραματα 4 χρονια . Μια πτωση με κατω τα χερια το 2008-2009 με μπατζετ που δεν ειχε η ομαδα που ανεβηκε εκεινη την χρονια. Μια δευτερη θεση ανοδο απο την πιο κατω κατηγορια με μπατζετ που δεν ειχε η ομαδα που ανεβηκε στην γ εθνικη. Μια τριτη θεση με μια ηττα 1 ποντο στην εδρα του παιρνοντας λαθος ταιμ αουτ για να οργανωθει η τελευταια επιθεση καλα απο τον αντιπαλο προπονητη. Και φετος απο πρωταθλητης χειμωνα σε 7 ημερες 4ος και καταιδρωμενος . Για ολα αυτα φταιει ο Χρηστος ο Μπαρμπαρης . Συγχαρητηρια . Βρεθηκε ο ενοχος .
Η ομαδα που εχει 60 παραγοντες . Για ολα φταει ο Χρηστος Μπαρμπαρης.

Ευχομαι καποιος να τα διαβασει και να ευαισθητοποιηθει.
Φαινεται κι απο τα γραφομενα του παιδιου απο πανω οτι εχουν γινει παρομοια σκηνικα στο παρελθον .
margiou3
QUOTE
Το προβλημα ξεκινησε οταν ο Χρηστος διαμαρτυρηθηκε εντονα στην διοικηση και στον προπονητη του για καποιες παρασκηνιακες κινησεις . Οι παραγοντες ΚΟΚΚΙΝΗΣΑΝ και του απαντησαν οτι θα κανουν οτι περναει απο το χερι τους για ν ανεβει η ομαδα κι αυτος να κανει την δουλεια του και να μην μιλαει.



Εαν ισχύουν αυτα........
atalantos
πραγματικα αδυνατω να καταλαβω γιατι σε καποιους κανουν εντυπωση οσα εγιναν με τον χρηστο μπαρμπααρη στη μανδρα....ασχετα αν ικανοποιησε η οχι μεχρι τωρα κυριοι που το παιζετε παραγοντες και χωρις τα λεφτα του δημου δεν εχετε ουτε για να παρετε καφε γελανε και οι μπασκετες μαζι σας.......κριμα που τα ντερμπυ αργουν....2 μηνεσ ποιος περιμενει?προτεινω στουσ παραγοντεσ της μανδρας(χαχα....καλα μην βαρατε για το παραγγοντες)να βαζουν προστιμο σε καθε χαμενο σουτ 2 ευρω........θερμη παρακληση στους παππουδες της εσκανα...βαλτε σε ολα τα ντερμπυ τον μπικα να σφυριξει...μπορει μπασκετ καλο να μην δουμε ,αλλα μετα απο καθε ματς θα δουμε πυγμαχια επιπεδου....ΑΤΑΛΑΝΤΕ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΕ
fake
μπράβο μεγάλο στον Χεργκελετζη τον Χρήστο τα είπε όπως έπρεπε και τώρα να δούμε απαντήσεις !!!!! Αλλά για τον μπαρμπαρη εχω να πω οτι το φαινόμενο αυτο στην μάνδρα δεν είναι φετινό έχει γίνει και πιο παλιά! και για να μην μιλήσει κανένας ότι είμαι βαλτός 8α μιλήσω με ντοκουμέντα !! μου είπε ντόπιος της μάνδρας ότι την χρονιά που έπεσε η μάνδρα από την α εσκανα στην β όσοι παίχτες δεν συνέχισαν στην μάνδρα τους φάγανε 3 μισθούς....... καθώς και την περσινή χρονιά όπου η μάνδρα δεν ανέβηκε αυτή που σταματήσανε η αλλάξανε ομάδα χάσανε κάποιους μήνες και άλλοι τους μεταφέρανε τα χρωστούμενα την φετινή χρονιά ! Τι περιμένεις ......??? από μέσα λέπρα και από έξω να φαίνεται μαγαζί γωνία!!!!!
ΩΡΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ σε παίχτες που κανονικά θα έπρεπε να είχατε σαν παιδιά σας αλλά με αυτές τις λαμογιες ποτέ γ εθνικηηηηη σας τιμωρει ο θεος.....μια πέρυσι που βγήκε η μπάλα από το καλάθι ,μια φέτος που χάσατε 3 βολές........!!!!
magickaminia
Ειναι πραγματικα λυπηρα αυτα που αναφερονται σημερα. Αποτελουν ομως ακομα ενα δειγμα της ελλειψης σεβασμου προς τα αθλουμενα μελη απο τα σωματεια. Ασφαλως φανταζομαι οτι οι συλλογοι κανουν την οικονομικη προταση για να παει ο αθλητης ειτε μεσω μανατζερ ειτε απευθειας επομενως ειναι υποχρεωμενοι να του αποδωσουν τα συμφωνηθεντα για να μπορει και αυτος να αγωνιζεται απροσκοπτα. Αληθεια η ΕΣΚΑΝΑ τι γνωμη εχει για τα συμφωνητικα αυτα; Ο αθλητης απο ομαδα της ΕΣΚΑΝΑ μπορει να μεταγραφει σε αλλη ομαδα ειτε της ΕΣΚΑΝΑ ειτε παραπανω κατηγοριας μεσουσης της περιοδου για να μπορεσει να ζησει και αυτος ειδικα αν ειναι το μπασκετ το μονο εσοδο για αυτον και την οικογενεια του; Συμφωνω οτι η κριση επηρεαζει τα παντα αλλα δεν ειναι καλυτερο να πεις στον αθλητη σου π.χ. λεφτα δεν υπαρχουν. Στραβωσε το α ή το β, αν βγουμε θα παρεις ενα δωρο. Αλλα δενειναι αναγκη να κανεις 2 προπονησεις την ημερα,πηγαινε βρες μια δουλιτσα και του χρονου βλεπουμε; Το σωστο ειναι αυτο. Ελπιζω να βρει την ακρη καθε παληκαρι που εχει χασει χρηματα οπου και αν παιζει. blove.gif
Antonio davis 11


Στις Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012,
> Το σωματείο του Μανδραικου γιατί δεν παίρνει θέση ;
> Υπάρχουν τουλάχιστο 2 επώνυμες καταγγελειες για αθλητές που δεν πληρώθηκαν .
> Το οικονομικό είναι ελασωνος σημασίας . Ότι ο συλογος συμπεριφέρεται μ αυτο τον τροπο σε αθλητές είναι μειζωνος σημασίας .
> Τώρα που είναι δύσκολες εποχές είναι ιερή υποχρέωση όσων αγαπούν αυτήν την περιοχή να αγκαλιάσουν τα δικά μας παιδιά που είναι και ταλενταρες και να απαλαγουμε μια και καλη απο τους μισθωφορους .
> Εφοσων ορισμένοι αποφάσισαν να τους φέρουν στην ομάδα πρέπει να τιμήσουν τα παντελόνια τους και να τους δώσουν αυτα που τους έταξαν .
> Να τους γίνει μάθημα και την επόμενη φορα να μην βασίζονται σε μισθωφορους .
> Πληρωστε τους διωξτε τους και στηριχθειτε στα δικα μας παιδιά .
> Εκει να σας δω κε προπονητή . Όταν θα χρειαστεί να βγάλετε νέους αθλητές . Όχι με τα λεφτά απλά μαζαυοντας τους καλύτερους μισθοφορους .
>
> Πρέπει αμέσως το σωματείο του Μανδραικου να πάρει θέση. .
>
>
>
jna23
QUOTE(fake @ Feb 3 2012, 03:38 ) *
σας τιμωρει ο θεος.....μια πέρυσι που βγήκε η μπάλα από το καλάθι ,μια φέτος που χάσατε 3 βολές........!!!!


Σωστός

QUOTE(chris paul 10 @ Feb 2 2012, 19:27 ) *
Γραφώ πρώτη φόρα στην παρέα γιάτι σήμερα κάπιοι φερθήκαν άνανδρα σ ένα παίδι που η ΕΣΚΑΝΑ ειχέ την πολύτελεια να φιλοξενησεί . Ο Χρήστος ο Μπαρμπαρής είναι παιδί διάμαντι . Του φερθήκαν ανάνδρα απο την πρώτη στιγμή.
Στο οικονομικο κομματι . Συμφώνησε το καλοκαιρί να παρει με την υπογραφη προκαταβολη 1 μηνα . τελικα πηρε μισο μηνα κι αυτα τελος Αυγουστου. Ενω ειχε συμφωνησει 10 μηνες επι 1000 ευρω του εχουν δωσει μεχρι σημερα 4 μηνες επι 800 ευρω . Του εδιναν 200 ευρω λιγοτερα το μηνα γιατι του κραταγαν ακουσων ακουσων τα χρηματα για τις θεραπειες που εκανε σε φυσιοθεραπευτη. Το προβλημα ξεκινησε οταν ο Χρηστος διαμαρτυρηθηκε εντονα στην διοικηση και στον προπονητη του για καποιες παρασκηνιακες κινησεις . Οι παραγοντες ΚΟΚΚΙΝΗΣΑΝ και του απαντησαν οτι θα κανουν οτι περναει απο το χερι τους για ν ανεβει η ομαδα κι αυτος να κανει την δουλεια του και να μην μιλαει. ο Χρηστος ειναι ενα παλικαρι μορφωμενο και δεν αντεχε την πιεση . Στεναχωριοταν και δεν μιλαγε. Προσπαθησε να συγκεντρωθει στα ντερμπι με Φαρο και Εθνικο μεσα του ομως υπεφερε. Στο παιχνιδι με τον Φαρο ξεκινησε καλα αλλα ο προπονητης τον ξεχασε . Με τον Εθνικο επαιξε 5 λεπτα . Πως περιμενεις να αποδωσει ενα παιδι που παιζει 5 λεπτα.
Τον φωναξανε χθες για να τον διωξουν σαν σκυλι. Του ειπαν να αφησει την Φανελα και να μην ξαναπατησει. Λες και ηταν καποιος περαστικος. Καποιος παιχτης εφηβικου . Του ειπαν οτι ειχε μη αναμενομενη αποδοση και δεν τον θελουν αλλο.
Ο Χρηστος για πρωτη φορα τοσα χρονια που παιζει μπασκετ ακομα και στην Α1 δεν εχει νιωσει τοσο ταπεινωμενος .
Ειναι σε τραγικη ψυχολογικη κατασταση .
Τοσα χρονια στο μπασκετ κουραστηκαμε να βλεπουμε τυχαρπαστους να το παιζουν παραγοντες . Καποιος πρεπει να επεμβει . Οι παιχτες πρεπει να παρουν θεση γιατι αυριο θα βρεθουν στην θεση του Χρηστου .

Η ομαδα αυτη χτιστηκε το καλοκαιρι απο ανθρωπους που δεν εχουν μια στην τσεπη τους . Περιμεναν τον Δημο να καθαρισει . Περιμεναν με τα λεφτα του Δημου δηλαδη του φορολογουμενου πολιτη να κανουν τους προεδρους και τους μανατζερ. Με ξενα κολυβα κηδειες. Τωρα που δεν ειναι στην πρωτη θεση αρχισαν τις απειλες και τις ομορφιες. εδιωξαν ενα παιδι που δεν εχει δωσει ποτε δικαιωμα.

Κατι πρεπει να γινει να υπαρξει δικαιοσυνη γι αυτο το παιδι.

Αυτος που βγηκε και ειπε οτι αναλαμβανει την ηττα στ αποδυτηρια μετα το ματς απο τον Εθνικο χθες κρυφφθηκε πισω απο την διοικηση . Οταν μια ομαδα δεν παει καλα φευγει ο προπονητης κι οχι οι παιχτες. Στην παγκοσμια πρωτοτυπια που αντιμετωπισε ο Χρηστος φετος ο προπονητης κανει τον μαγκα με τα λεφτα του Ελληνα φορολογουμενου. Πειραματα 4 χρονια . Μια πτωση με κατω τα χερια το 2008-2009 με μπατζετ που δεν ειχε η ομαδα που ανεβηκε εκεινη την χρονια. Μια δευτερη θεση ανοδο απο την πιο κατω κατηγορια με μπατζετ που δεν ειχε η ομαδα που ανεβηκε στην γ εθνικη. Μια τριτη θεση με μια ηττα 1 ποντο στην εδρα του παιρνοντας λαθος ταιμ αουτ για να οργανωθει η τελευταια επιθεση καλα απο τον αντιπαλο προπονητη. Και φετος απο πρωταθλητης χειμωνα σε 7 ημερες 4ος και καταιδρωμενος . Για ολα αυτα φταιει ο Χρηστος ο Μπαρμπαρης . Συγχαρητηρια . Βρεθηκε ο ενοχος .
Η ομαδα που εχει 60 παραγοντες . Για ολα φταει ο Χρηστος Μπαρμπαρης.

Ευχομαι καποιος να τα διαβασει και να ευαισθητοποιηθει.
Φαινεται κι απο τα γραφομενα του παιδιου απο πανω οτι εχουν γινει παρομοια σκηνικα στο παρελθον .


Να και η αλλη πλευρά πολύ ρεαλιστική κιόλας και πιστευτη. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ.

Αλλα οταν ρωταω εγω τους παίκτες που θέλουν να ερθουν σε εμας πόσα πείρταε πέρσυ κάνουν τους κινέζους και δεν δεχονται τις αλήθειες. Για αυτό ειναι σωστό το ρείτο που εφαρμόζουμε ''καλιο 5 και στο χέρι παρα 10 και καρτέρι''
fake
καλημέρα μήπως κάποιος έγραψε το παιχνίδι σήμερα το πρωί (μανδρα - εθνικος ) και μπορεί να το ανεβάσει κάπου να το δούμε (με πήρε ο ύπνος )

Υπάρχουν πολλές ομάδες που τάξανε πολλά φέτος και μετά έδιωξαν η κάνανε μειώσεις μην ξεχνάτε τον ικαρο 70% μείωση
leonkalf
Καλημέρα

Το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής:

20.00 ΚΛ.ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

20.30 ΚΛ."Π.ΣΑΛΠΕΑΣ" ΕΘΝΙΚΟΣ - ΕΥΡΥΑΛΗ

20.30 ΚΛ. ΣΕΦ Α΄ Π.ΦΑΛΗΡΟ - ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ

20.45 ΚΛ.ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ

21.00 ΚΛ.ΔΓ "Ο ΠΛΑΤΩΝ" ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ.

21.30 ΚΛ.ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ

21.30 ΚΛ.ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
leonkalf
ΦΑΡΟΣ - Φοίνικας 92-65
gate14
ΕΘΝΙΚΟΣ Π. - ΕΥΡΥΑΛΗ 79-63
toro_loco
Έμειναν τρεις... Δραπετσώνα-Μάνδρα άσος.
PetranG3
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΜΟΣΧΑΤΟ 75-56

Παιξαμε οσο χρειαζοταν, ημασταν σοβαροι εκει που επρεπε και κερδισαμε δικαια οπως δειχνει και το τελικο σκορ....Το Μοσχατο μεχρι το 5 προσπαθησε...ομως 29π. σε 1 10λεπτο ειναι πολλοι...Το μαζεψε ομως και μειωσε σε 31-27, αλλα μεχρι εκει...Μετα ανεβασαμε και παλι στροφες και κλεισαμε με +11 στο ημιχρονο..Προσπαθησε το Μοσχατο ομως η διαφορα ηταν παγιωμενη ανω των 12π...Μετα το 25, το Μοσχατο εδινε την εντυπωση οτι οσο περνουσε η ωρα, τοσο το αφηνε καθως δεν ειναι απο τρα παιχνιδια που μπορουσε να στοχευσει για να κερδισει...και τον αφορουν στην υποθεση σωτηριας...Στην τελευταια περιοδο, απο ενα σημειο και μετα, ηταν διαδικαστικου χαρακτηρα...5 γρηγοροι ποντοι πηγαν τη διαφορα στον +18, πιασαμε και το +20 και απο κει κι επειτα ηταν διαχειριση...

Κραταμε κυριως τους 2 βαθμους...Βασει αποτελεσματων, μας κρατανε ακομα στο παιχνιδι (1 ηττα πισω απο Εθνικο)...

Τωρα θελει προσοχη....Εχουμε δυσκολη εξοδο στον Πρωτεα...μια ομαδα που εκανε τη ζημια στο Φαρο και δεν βρισκω λογο γιατι να μη θελει να την ξανακανει παρ' οτι δεν κινδυνευει πλεον...


Για το Μοσχατο..καλη συνεχεια...Θεωρω πως δεν θα κινδυνευσει, αρκει να πραγματοποιησει καλυτερες εμφανισεις που μπορει απ οσο νομιζω....Εμφανως παντως αποδυναμωμενο σε σχεση με περσι...Το παιχνιδι που παιζει μπορει να σου κανει ζημια, μπορει και παλι οχι...Πολλα χαμενα τριποντα...
leonkalf
Ίκαρος νίκη 3π. στην 2η παράταση, με νικητήριο τρίποντο στην λήξη.

Καλό διπλό Άρη στην Βουλιαγμένη

Η Μάνδρα σε αναζήτηση προπονητή..
Ethnikaras
Χωρίς να πιάσουμε κανένα τρομερό παιχνίδι, απλά παίξαμε καλά και σοβαρευτήκαμε στο τέλος, και σε σημεία του αγώνα που μας πλησίαζαν το σκόρ, κερδίσαμε στο τέλος την Ευρυάλη.
Προσπάθησε αρκετά η ομάδα της Γλυφάδας, και σε κάποια σημεία του αγώνα μας πέρασε στο σκόρ, έβγαλε ωραία καλάθια, και ήταν μαχητική.
Εμείς κάναμε ένα ελεύθερο πρώτο ημίχρονο, χαρακτηριστικό του τα αρκετά λάθη, αλλά και οι άστοχες προσπάθειες τριών πόντων.
Στο τρίτο δεκάλεπτο πήγαμε πιο οργανωμένα στην επίθεση, σφίξαμε και λιγάκι παραπάνω την άμυνα, και φάνηκε ότι δεν θα είχαμε πρόβλημα.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως, ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, απειληθήκαμε στο σκόρ, αλλά σοβαρευτήκαμε 5 λεπτά πριν το τέλος και καθαρίσαμε το παιχνίδι.
Χρειάζεται σοβαρότητα, κάθε παιχνίδι έχει δυσκολίες, κάθε ομάδα μπορεί να σε νικήσει, δεν πρέπει να χαλαρώνουμε ούτε να περιμένουμε το ροζ χαρτί να μας έρθει μόνο του.
Πάμε γερά, επόμενη στάση η συμπαθής ομάδα της γειτονιάς που μεγάλωσα, ο Φοίνικας, εκτός έδρας, δηλαδή στην έδρα μας.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ.
Dimis68
O Θάνος στην μανδρα.
POLIS KALLITHEAS
QUOTE (Dimis68 @ Feb 7 2012, 15:17 ) *
O Θάνος στην μανδρα.

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ....χαχαχαχα
atalantos
QUOTE (POLIS KALLITHEAS @ Feb 7 2012, 15:26 ) *
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ....χαχαχαχα

νομιζω οτι το γελιο του πολις τα λεει ολα..............
fake
θεος υπαρχει και ολα εδω τα πληρωνουμε κ γριβα....... ο φιλιπου εφερε τον θανο στην μανδρα......?καλα αυτοι εκει στη μανδρα δεν πρεπει να ξερουνε πολυ απο το αθλημα μπασκετ......οι επιλογες αθλητων - couch γινοντε.....στο ποδι
μην μου πειτε οτι δεν το ειπα τον ιωνικο βλεπω για ανοδο!!!
leonkalf
To attikabasket.gr είχε αναρτηση το μεσημέρι για Θάνο στη Μάνδρα.

Τώρα που κοιτάζω δεν υπάρχει πια.. Μήπως δεν ισχύει τελικά??
coachmarian
QUOTE (leonkalf @ Feb 7 2012, 23:16 ) *
To attikabasket.gr είχε αναρτηση το μεσημέρι για Θάνο στη Μάνδρα.

Τώρα που κοιτάζω δεν υπάρχει πια.. Μήπως δεν ισχύει τελικά??

δεν ισχυει διοτι το διεψευσαν απο τον μανδραικο.Μαλλον θα μεινει μεχρι το τελος του πρωταθληματος ο βοηθος Μιχάλης Μέτος
leonkalf
QUOTE (coachmarian @ Feb 8 2012, 00:17 ) *
δεν ισχυει διοτι το διεψευσαν απο τον μανδραικο.Μαλλον θα μεινει μεχρι το τελος του πρωταθληματος ο βοηθος Μιχάλης Μέτος

Και αν επιτρέπεις.. το αρχικό ρεπορτάζ από που είχε προκύψει?




Δηλώσεις Θάνου στο superbasket.gr
ΝΕΣΤΩΡ
αντιγράφοντας από την ιστοσελίδα του ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ www.porfyras.gr

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ
Ο ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ πιστός στις αρχές του για ανάπτυξη του Μπάσκετ στις μικρές ηλικίες διοργανώνει τουρνουά Μπάσκετ στην κατηγορία των ΕΦΗΒΩΝ. Το τουρνουά θα ξεκινήσει στα μέσα Μαρτίου.

Όσοι υπεύθυνοι Συλλόγων ενδιαφέρονται να συμμετάσχει η Εφηβική Ομάδα του Συλλόγου τους στο εν λόγω τουρνουά παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο προπονητή των Τμημάτων υποδομής του ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ κ. Γιώργο Γιαννόπουλο στο τηλέφωνο 6945 320535.

φιλικά
ΝΕΣΤΩΡ
bigmack
Ελπίζω η ηγεσια της Εσκανα να αποτρέψει την απεργία των κριτών λύνοντας άμεσσα τα δίκαια απόσο πληροφορήθηκα αιτήματά τους, θα είναι η απόλυτη ξεφτίλα να χαθεί αγωνιστική ή αγωνιστικές γι'αυτόν τον λόγο,μια διασκέδαση μας έμεινε να βλέπουμε ματσάκια, θα μας την κόψουν και αυτή. Τα έχουμε δεί όλα βέβαια επομένως δεν αποκλείω τίποτα..
εσκανα ειναι αυτή και όλα πρέπει να τα περιμένουμε!
leonkalf
Μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν έχει και αγωνιστική δράση σήμερα..

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

21.00 ΕΑΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΥΑΛΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

20.30 ΚΛ."Π.ΣΑΛΠΕΑΣ" ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ. - ΕΘΝΙΚΟΣ

21.45 ΚΛ.ΑΛΙΜΟΥ ΑΛΙΜΟΣ - ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

21.00 ΚΛ.ΔΓ "Ο ΠΛΑΤΩΝ" ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ

21.00 ΚΛ.ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ. - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

20.15 ΚΛ.ΒΟΥΛΑΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

20.15 ΚΛ. ΣΕΦ Γ΄ Π.ΦΑΛΗΡΟ - ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ


Ξεχωρίζει απόψε το ματς στη Βούλα. Μπορεί να γίνει καλό ματσάκι εκεί.

Στο Άρης-Ίκαρος επίσης βλέπω να γίνεται μάχη, με αμφίρροπο το ποιος θα το πάρει. Μάχη Τσαπάκη-Δρουμπούκη, 2 πρώην συνεργατών.

Το Άλιμος-Φάρος επίσης πονηρό ματς, ανεβασμένος ο Άλιμος, χρειάζεται τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα..

Λέτε το Π.Φάληρο να κάνει τη μεγάλη νίκη που γυροφέρνει τελευταία..?? Δεν είναι και απίθανο.
d.basket
QUOTE(leonkalf @ Feb 13 2012, 15:55 ) *
Μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν έχει και αγωνιστική δράση σήμερα..


Μέσα σε όλα αυτά............ Πόσο δίκιο έχεις......
bigmack
παμε να δωσουμε κανα προγνωστικό.. να ξεχαστούμε και λίγο με τα χάλια των τελευταίων ημερών..

ΕΥΡΥΑΛΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ -2-

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ. - ΕΘΝΙΚΟΣ -2-

ΑΛΙΜΟΣ - ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ -2-

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ -1-

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ. - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ -2-

ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ -2-

Π.ΦΑΛΗΡΟ - ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ -2-


κατά την γνώμη μου,με εξα'ιρεση τον Άρη...τα ''διπλά'' στην σημερινη αγωνιστική έχουν προβάδισμα, ευθραυστα όμως σχεδον όλα με εξαίρεση αυτό του Εθνικού που θεωρω σίγουρο αφου είναι και κοινή έδρα. Σίγουρα τα πιο ενδιαφέροντα ματσακια είναι αυτά της Βούλας και του Αλίμου. θα προτιμήσω αυτό του Πρωτέα λόγω και απόστασης ,το βράδυ οι εντυπώσεις.., καλη αγωνιστική σε όλους
leonkalf
To παιχνίδι στον Άλιμο μάθαμε ότι είναι κεκλεισμένων των θυρών. Έτσι μας ενημέρωσαν χθες στην προπόνηση.

Οπότε όποιος ήθελε να έρθει να το δει, ας πάει σε άλλο..
gate14
Φοινικας - Εθνικος 58-75
Πολυ καλα σταθηκε ο Φοινικας , 50-55 περιπου 5 λεπτα πριν το τελος εκει καναμε ενα 20-8 και το σκορ εκλεισε στους 17 .
Η αλεπου (Ποτοσογλου) εχει δουλεψει πολυ καλα με τα νεα παιδια του Φοινικα , ο Ξανθουλης που εχουν πρεπει να εβγαλε 4-5 τριποντα βελτιωθηκε παρα πολυ σε σχεση με τον πρωτο γυρο , ο 10 ο ψηλος ο πιτσιρικας αν δουλευτει εχει ολο το μελλον μπροστα του , πολυ καλος και ο 12 ενω ο Ρεππας παροτι τα εχει παρατησει λιγο νομιζω παραμενει σταθερη αξια .
Κερδιζε και ο Ιωνικος με διαφορα λιγο πριν το τελος και το πρωταθλημα συνεχιζεται με τον Εθνικο πρωτοπορο.
Επομενος μας αγωνας με Ελευθερια
PetranG3
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 69-81
(8 συνεχομενη νικη)


Πολυ σημαντικη νικη για την ομαδα μου, σε ενα πολυ πονηρο παιχνιδι που εκρυβε πολλους κινδυνους...Ομως η ομαδα μπηκε απολυτα σοβαρη απο την αρχη, ηθελε τη νικη, πηρε την πρωτοπορια απο την αρχη και δεν την εχασε ποτε...Προηγηθηκαμε λιγο πριν το ημιχρονο με 43-24...Στο 3ο δεκαλεπτο ο Πρωτεας πιεσε πολυ, μειωσε και στους 10π., ομως δειξαμε ψυχραιμια..κρατησαμε τη διαφορα στους 10-15π. Στο τελος εξαπελυσε την επιθεση του ο Πρωτεας, μειωσε και στους 8π. λιγο πριν το τελος, αλλα ολα ειχαν κριθει...Μπηκαν και 2 τριποντα και κλειδωσε οριστικα η νικη....

Ηταν ισως απο τις καλυτερες εμφανισεις...φετος....Γι αυτο και κερδισε, διοτι με τη διαιτητικη συμπεριφορα της κυριας Γαρινη, διαφορετικα, θα ειχαμε τεραστιο προβλημα και μπορει και να χαναμε...Ειλικρινα δεν εχω λογια...Δεν θελω να μπαινω σε συνομοσιολογες, αλλα επειδη απομενουν 8 αγωνες ακομα, μαλλον πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι εδω στη Νικαια, για σκληρες καταστασεις...και υπομονη, με τους διαιτητες-κομαντο...Ευτυχως ειλικρινα που 1ος διαιτητης ηταν ο Σιωκας ο οποιος σφυριξε εξαιρετικα ο ανθρωπος, αν εξαιρεσεις μια λαθος τεχνικη ποινη στον Φιλιπποπουλο - επειδη μαλλον δεν ειδε τι ειχε κανει πριν το νο11 της Βουλας...

Μενουν 8 αγωνες ακομα...ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΚΕ ΚΑΙ 50-50 ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ...ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....


Καλη συνεχεια στην ομαδα της Βουλας...ελαφρως αποδυναμωμενη σε σχεση με περσι...

Επομενο παιχνιδι για μας, με τη Βουλιαγμενη εντος...Με την ιδια σοβαροτητα, νομιζω δεν θα εχουμε προβλημα...

Υγ: Περα απο την καλη αποδοση της ομαδας μου, εξαιρετικες εντυπωσεις μπορω να πω οτι μου αφησε το γυναικειο βολλευ του Πρωτεα που εκανε προπονηση πιο πριν... icon_drunk.gif 69.gif 69.gif smiley.gif
gate14
QUOTE(gate14 @ Feb 13 2012, 22:43 ) *
Φοινικας - Εθνικος 58-75
Πολυ καλα σταθηκε ο Φοινικας , 50-55 περιπου 5 λεπτα πριν το τελος εκει καναμε ενα 20-8 και το σκορ εκλεισε στους 17 .
Η αλεπου (Ποτοσογλου) εχει δουλεψει πολυ καλα με τα νεα παιδια του Φοινικα , ο Ξανθουλης που εχουν πρεπει να εβγαλε 4-5 τριποντα βελτιωθηκε παρα πολυ σε σχεση με τον πρωτο γυρο , ο 10 ο ψηλος ο πιτσιρικας αν δουλευτει εχει ολο το μελλον μπροστα του , πολυ καλος και ο 12 ενω ο Ρεππας παροτι τα εχει παρατησει λιγο νομιζω παραμενει σταθερη αξια .
Κερδιζε και ο Ιωνικος με διαφορα λιγο πριν το τελος και το πρωταθλημα συνεχιζεται με τον Εθνικο πρωτοπορο.
Επομενος μας αγωνας με Ελευθερια


Με Αλιμο ΕΝΤΟΣ οχι με Ελευθερια , σορρυ rolleyes.gif
magic32
αμαν ρε γκομενιαρη smiley.gif
PetranG3
QUOTE(magic32 @ Feb 13 2012, 23:28 ) *
αμαν ρε γκομενιαρη smiley.gif



Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλακιας... 69.gif 69.gif
magic32
QUOTE(PetranG3 @ Feb 13 2012, 23:38 ) *
Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλακιας... 69.gif 69.gif

μονο το μαλακιας καταλαβα...καλα στο ναυτικο πας καθολου?μετα λεγανε εμενα βυσμα επειδη εκανα στρατο στη ροδο και τον αγιο ανδρεα...

υγ.σχετικα με το ματς τα ειπε ολα ο gate14..παλεψαμε μεχρι το 35..εκει μειναμε απο δυναμεις...παντως ειναι αποριας αξιον οτι κανουμε καλες εμφανισεις σε παιχνιδια που φαινεται αδυνατο να κερδισουμε οπως σημερα,ακομα και στο φαρο μεχρι το 32 ημασταν μεσα στο ματς και σε ματς που ΠΡΕΠΕΙ να χτυπησουμε ειμαστε αλλου ντ αλλου..μας εφαγε τ οαγχος...
Ethnikaras
Η διαφορά έγινε στο τέλος, που ο Φοίνικας κουράστηκε όπως ήταν λογικό, αφού δεν είχε λύσεις από τον πάγκο.
Ο Φοίνικας σήμερα είχε κάποιους παίκτες με καταπληκτικά ποσοστά, ειδικά στα τρίποντα.
Η άμυνα μας για 40 λεπτά ήταν καλή, φάγαμε λίγα καλάθια που μπορεί κάποιος να τα χαρακτηρίσει εύκολα, πιέσαμε και τρέξαμε πολύ.
Τα υπόλοιπα ήταν τρίποντα, αρκετά στο τέλος του χρόνου, και βολές, και κάποια δίποντα από το πίβοτ τους (Ρεππας) που είχε μια κίνηση αποτελεσματική και σκόραρε αρκετά.
Αμυντικά πήγαμε καλά, κάτω από τους 60 πόντους παθητικό.
Επιθετικά, αφού σε μεγάλη διάρκεια στο μάτς πιέζαμε σε όλο το γήπεδο, βγάλαμε κλεψίματα, βγάλαμε κάποια εύκολα καλάθια, είχαμε σήμερα τον Φωτόπουλο σε μεγάλα κέφια, σκόραρε, πάσαρε, έκλεβε, πήρε ριμπάουντ, εξαιρετικός.
Τα τρίποντα σε ζώνη τα δοκιμάσαμε, βάλαμε κάποια, αλλά είχαμε αστοχία πάλι, δεν ήταν λύση τα τρίποντα σήμερα.
Καλύτερα πήγαμε σε ελεύθερα κοντινά σούτ, σε προσπάθειες κοντά στο καλάθι, και σε βολές είμαστε αν δεν κάνω λάθος βελτιωμένοι σε σχέση με άλλα παιχνίδια.
Φαινότανε ότι θα το κερδίζαμε το μάτς, έστω και δύσκολα, εκτός άμα στο 50-55 6 λεπτά πριν το τέλος παθαίναμε μπλάκ άουτ.
Ευτυχώς είχαμε περισσότερες λύσεις, περισσότερες δυνάμεις, και κερδίσαμε
Κορυφαίος μακράν ο Φωτόπουλος, ακολούθησε ο Τάγαρης, πήγε περίφημα σήμερα, έκανε και την φάση του αγώνα.
Όλοι οι υπόλοιποι προσπάθησαν για το καλύτερο, ειδικά στην άμυνα, και ο Βαμβακάρης επιθετικά.
Από τον Φοίνικα πάρα πολύ καλός ήταν ο κοκκινομάλλης ο πιτσιρίκος που μας πλάκωσε στα τρίποντα, και αμυντικά πήγε πολύ καλά, γενικά δεν πιστεύω να υστέρησε κανένας παίκτης του Φοίνικα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια.
Ο Ποτόσογλου θα τους φτιάξει τους μικρούς, ήδη σε έναν γύρο βλέπεις διαφορά στα παιδιά, μεγάλος δάσκαλος !
Οι διαιτητές μας ...... αιφνιδίασαν με τις εμπνεύσεις τους, όποιος είδε το παιχνίδι καταλαβαίνει, ψαχνόμασταν για κάποια σφυρίγματα, επίσης μεγάλη απορία γιατί έπαιρνε σφυρίγματα ο διαιτητής που δεν έβλεπε και όχι ο άλλος που ήταν μπροστά...
Τέλος πάντων, νίκη, συνεχίζουμε για το επόμενο.
PetranG3
QUOTE(magic32 @ Feb 13 2012, 23:40 ) *
μονο το μαλακιας καταλαβα...καλα στο ναυτικο πας καθολου?μετα λεγανε εμενα βυσμα επειδη εκανα στρατο στη ροδο και τον αγιο ανδρεα...



Μτφρ. Θαυμάζουμε το ωραιο αλλα χωρις να γινομαστε μαλθακοι..

Δευτερες οτι και να γινει...το χω κανονισει ετσι που παντα θα ειμαι εξοδου (δεν υπαρχουν πολλοι που να ανταλασσουν τα Σ-Κ για τις Δευτερες....Οι υπολοιπες της εβδομαδας δεν με νοιαζουν...
Κι εχω κρατησει επιτηδες 2 μερες απο τη χριστουγεννιατικη αδεια, για το φαιναλ φορ του κυπελλου...
Ενταξει ρε Ματζικ...δεν ειμαι και στον Εβρο...


Καλα στον Αγιο Ανδρεα, δε σε χαλασε καθολου...εκτος του καλοκαιριου...οπου και πρεπει να κανεις τον καμαρωτο στον καθε γαλονα...Ετοιμασιες για τα γλεντια τους, σαρωση στα θερετρα τους κλπ...Κατι εχει παρει τ αυτι μας...
magic32
QUOTE(PetranG3 @ Feb 13 2012, 23:48 ) *
Μτφρ. Θαυμάζουμε το ωραιο αλλα χωρις να γινομαστε μαλθακοι..

Δευτερες οτι και να γινει...το χω κανονισει ετσι που παντα θα ειμαι εξοδου (δεν υπαρχουν πολλοι που να ανταλασσουν τα Σ-Κ για τις Δευτερες....Οι υπολοιπες της εβδομαδας δεν με νοιαζουν...
Κι εχω κρατησει επιτηδες 2 μερες απο τη χριστουγεννιατικη αδεια, για το φαιναλ φορ του κυπελλου...
Ενταξει ρε Ματζικ...δεν ειμαι και στον Εβρο...


Καλα στον Αγιο Ανδρεα, δε σε χαλασε καθολου...εκτος του καλοκαιριου...οπου και πρεπει να κανεις τον καμαρωτο στον καθε γαλονα...Ετοιμασιες για τα γλεντια τους, σαρωση στα θερετρα τους κλπ...Κατι εχει παρει τ αυτι μας...

αυτο που δεν εχει παρει το αυτι σου ειναι οτι βρεθηκα εκει χειμωνα και οταην αυτα π λες εγω ημουνα στο τελος..20 μερες ουσιαστικα τα εκανα αυτα..βεβαια αν εισαι λοχο διοικησεως οποτε κ να πας εχει ζορια..

τελος οφτοπικ
basketvirus

Βαριά ήττα για το Φάληρο σήμερα και δυστυχώς βλέπουμε τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία να εξανεμίζονται.
Άλλη ομάδα σήμερα, άνευρη χωρίς ρυθμό...Δυστυχώς η απουσία του Γιαννόπουλου στον πάγκο ήταν αισθητή, από κάθε άποψη. Ήταν μεγάλη έκπληξη η αποχώρηση του από την ομάδα γιατί παλέψαμε όλα τα παιχνίδια, αλλά ο προπονητής και η διοίκηση προφανώς γνωρίζουν περισσότερα.
Μεγάλη νίκη του Ιωνικού, σε ένα σημαντικό παιχνίδι στη Βούλα, ευκολότερα ίσως από ότι περίμενε ο Ιωνικός, που αν καταφέρει να περάσει από τη Μάνδρα σε δύο εβδομάδες , δε βλέπω να κάνει άλλη ήττα.
Υ.Γ. Ευτυχώς που το Βόλλευ δεν αποσυντόνισε τους παίκτες του Ιωνικού...Μήπως η προπόνηση τους πριν τον αγώνα δεν ήταν τυχαία;
margiou3
χαχαχαχαχαχα....

Εμας στην κερκιδα μας αποσυντόνισε λιγο...! Μαλιστα ο Πετραν οταν τις ειδε με πηρε και τηλεφωνο, να ερθω γρηγορα, μην φυγουν!!! 69.gif 69.gif 69.gif


Οπως καταλαβαίνετε με 170 στην παραλιακη εγω...!! 69.gif 69.gif
basketikos
bball.gif Nικη και για τους 4 πρωτοπορους σήμερα - Για μας τα είπε όλα ο Petran. - δειξαμε σοβαρότητα απο το 1' και στην συνέχεια διαχειριστήκαμε την διαφορά μεταξύ 10 ως 17 πόντους. Ο Πρωτέας μέτριος.

Πιο δυσκολα ο Φαρος, σε πολυ σκληρο ματς οπου εχανε 5 στο ημιχρονο για να κερδίσει τελικα +3.

bball.gif Παμε να πουμε κάτι ακόμα: μερικές φορες δεν καταλαβαινω γιατι ορισμενα παιδια σφυρίζουν τόσο άσχημα. Δεν μπορει να είσαι σε τοοοοσο κακή βραδιά: Ενα παραδειγμα: ξεκινάμε επιθεση στο β' ημιχρονο και στο 9.53' εχει προλάβει η κυρία διαιτητης να σφυρίξει 3'.. και μετά ενα σωρο λάθη... Επειδη ειμαι καλοπροαίρετος: Εχει υποχρεωση οταν σε βαζουν να σφυριξεις, γιατι αλλιώς εκτιθεσαι.

bball.gif Το πρωτάθλημα αποκτά αγρια ομορφια: Ελπίζω να είναι μια μάχη 8 αγωνιστικών που στο τέλος κερδίζει ο καλύτερος. Δηλαδη ο Ιωνικος..
atalantos
QUOTE (margiou3 @ Feb 14 2012, 00:38 ) *
χαχαχαχαχαχα....

Εμας στην κερκιδα μας αποσυντόνισε λιγο...! Μαλιστα ο Πετραν οταν τις ειδε με πηρε και τηλεφωνο, να ερθω γρηγορα, μην φυγουν!!! 69.gif 69.gif 69.gif


Οπως καταλαβαίνετε με 170 στην παραλιακη εγω...!! 69.gif 69.gif

αρα στο τελος της χρονιας καλυτερη ομαδα της α εσκανα μπασκετ η γυναικεια ομαδα βολλευ της βουλας
leonkalf
Σήμερα στο κλειστό του Αλίμου ήταν προγραμματισμένο να γίνει ένα παιχνίδι μπάσκετ, σε γήπεδο κεκλεισμένων των θυρών...
Οπερ σημαίνει, 20 άτομα από κάθε ομάδα (παίκτες, προπονητές included).
Χμ...

Για το παιχνίδι είχαν οριστεί διαιτητές οι Στρέμπας-Μέλης. Τελικά εμφανίστηκε ο Λάτσης στην θέση του Στρέμπα.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για τις 9:45, ξεκίνησε 10:05 επειδή στις εξέδρες βρισκόταν κόσμος και έπρεπε να βγει ώστε να τηρηθεί η τιμωρία. Βγήκαν οι περισσότεροι (δεν τηρήθηκε ακριβώς το 20-20 άτομα από κάθε ομάδα) και το παιχνίδι άρχισε.
Δειλά δειλά ο κόσμος που είχε βγει και καθόταν έξω στο κρύο, μπήκε αρχικά στις 2 εισόδους στριμογμένος και όρθιος και στο ημίχρονο πήγαν και έκατσαν όλοι κανονικά στις εξέδρες.

Για μένα, δεν είναι κακό, γιατί να κάθονται και στο κρύο έξω μανάδες και γυναίκες παικτών/προπονητών, και άλλοι φίλοι του μπάσκετ (προπονητές, παίκτες).. Έκατσαν ήσυχα ήσυχα και χωρίς να υπάρχει καθόλου φασαρία (ούτε φωνές, ούτε χειροκροτήματα) απόλαυσαν ένα ωραίο ΘΕΑΤΡΟ απόψε!! Ναι, καλά ακούσατε!! Όχι, δεν έγινε αγώνας μπάσκετ, δόθηκε μια πολύ ωραία θεατρική παράσταση και ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες γέλασε με την ψυχή του!!! Πολύ γέλιο λέμε...

Βέβαια, όσοι έπαιξαν σε αυτήν την παράσταση δεν γέλασαν.. λόγω του ότι ήταν πρωταγωνιστές μιας ..κακοστημένης παράστασης..
Οι μεν παίκτες και προπονητές του Φάρου στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, υψηλής πίεσης και οργής, αφού οι 2 σκηνοθέτες δεν τους άφηναν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, από την άλλη οι παίκτες του Αλίμου έχοντας την αβάντα των σκηνοθετών έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό με την ψυχολογία τους στα ύψη.
Οι σκηνοθέτες παρόντες, απολάμβαναν το έργο τους.. Ήταν η τέλεια για αυτούς παράσταση, μόνο το τέλος κάπως τους χάλασε, κάτι δεν πήγε καλά και η σημερινή παράσταση δεν είχε το τέλος που είχαν σχεδιάσει..
Δεν ξέρω τι θα πουν τώρα οι παραγωγοί της παράστασης. Θα τα βάλουν με τους σκηνοθέτες τους? Θα τους αποζημιώσουν για την διασκέδαση που προσέφεραν στους θεατές και το ωριαίο ξεκάρδισμα τους ή θα θυνώσουν για την αλλαγή του σεναρίου?

Το έργο υπάρχει σε βίντεο και μπορούν να το δουν και όσοι άλλοι θέλουν. Τους προειδοποιώ, εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναζήσει τέτοια παράσταση!!! Το αποτέλεσμα στο τέλος θα είναι.. ή θα έχουν λιώσει από τα γέλια ή θα τρέμουν από εκνευρισμό.. Μέση κατάσταση δεν υπάρχει..


Πιστεύω όλοι να έχετε καταλάβει το τι παίχτηκε σήμερα στον Άλιμο...


Θέλω να αποτυπώσω όσα βίωσα και αισθάνομαι απόψε το βράδυ.

Όλοι λίγο πολύ με ξέρετε. Έχουμε συναντηθεί στα γήπεδα, αλλά και εκτός γηπέδων, είτε σαν αντίπαλοι, συμπαίκτες, φίλοι κλπ. Γνωρίζετε τον χαρακτήρα μου. Ε, σήμερα ένοιωσα τον εαυτό μου να είναι έτοιμος να εκραγεί... από θυμό, οργή και αγανάκτηση!! Όλα αυτά μέσα μου είχαν φτάσει στο όριο που μου τα έχει φτάσει η πολιτικοοικονομική κατάσταση στη χώρα...
Όπως είμαι εξοργισμένος με το βιασμό της χώρας τόσο ένοιωσα χθες για τους 2 διαιτητές (τρόπος του λέγειν το διαιτητές). Αυτούς τέλος πάντων που παρίσταναν τους σκηνοθέτες της παράστασης που περιέγραψα παραπάνω..

Σας μιλάω ειλικρινά δεν έχω ξαναβιώσει τέτοιο σφαγείο σε αγώνα μπάσκετ. Όταν μιλάμε για 100-0 διαιτησία αυτό ήταν το σημερινό!!! Δεν υπάρχει (δεν υπάρχει? κι όμως..) αυτό το πράγμα.. Οι άνθρωποι έκαναν ότι ήταν δυνατό για να χάσουμε το παιχνίδι. Τι να σας πρωτοπώ.. Δεν θέλω να πω για φάσεις, γιατί είναι ΟΛΟ το παιχνίδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κυριολεκτικά!!!

Όσο και να είμαι καλοπροαίρετος και να μην θέλω να πιστέψω.. ε σήμερα κι εγώ είμαι απόλυτα βέβαιος (τον κόβω που λέμε) ότι αυτά τα 2 ανθρωπάκια (ναι, τέτοια είναι) ήθελαν να χάσουμε. Δεν μπορώ (και δεν έχω στοιχεία) να ξέρω αν ήταν στημένοι, αν είχαν πάρει πακετάκι για να σφυρίξουν έτσι ή αν από μόνοι τους είπαν "απόψε θα παίξουμε Φάρο κόντρα, να χάσει" επειδή έτσι γουστάρουν ρε παιδί μου.. Η ουσία είναι ότι ο σκοπός τους ήταν να παίξουν απροκάλυπτα 100-0 χωρίς καν να κρατήσουν τα προσχήματα!!!!!!


Πραγματικά, θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά, τους αθλητές του Φάρου που επέδειξαν την δέουσα ψυχραιμία και ουδείς ασχολήθηκε με αυτούς τους σκηνοθέτες. Θέλω να τους ευχαριστήσω που συγκρατήθηκαν και έδωσαν τόπο στην οργή. Και φυσικά να τους συγχαρώ που με τέτοια διαιτησία πήραν αυτό το πολύτιμο διπλό (όλοι ξέραμε ότι ίσως ήταν ένα δύσκολο βράδυ για μας). Ένα μαγκιώρικο και αντρίκιο διπλό και άσε τους σκηνοθέτες και τους παραγωγούς να στεναχωριούνται απόψε που έφτασαν τόσο κοντά στο να πετύχουν το σχέδιό τους αλλά κάτι μάγκες τους το χάλασαν.

Επίσης πρέπει να στεναχωρήθηκε πολύ απόψε ο κ.Μέλης που έριξε μόνο 1 τεχνική ποινή (στον πάγκο μας), γιατί είναι γνωστό πόσο του αρέσει να τις ρίχνει. Πρέπει να τον πόνεσε που δε του δώσαμε αφορμή (άλλο ένα μπράβο στα παιδιά γι' αυτό).

Μετά τη λήξη ο αξιότιμος κ. Μέλης έγραψε εμένα και τον coach Πολέμη στο φύλλο αγώνα, και το έκανε τόσο εύκολα. Μα, προφανώς, ήθελε την παραμικρή αφορμή για να το κάνει.. Μα, ο άνθρωπος ήξερε.. είχε ενοχές. Αμέσως μόλις πήγαμε στη γραμματεία, είπε στην γραμματέα "μην κλείσεις το φύλλο".... smile.gif
Θα σας πω ακριβώς τι του είπα και έγραψε αυτά και ένα ψέμα!!!! "Είσαι απαράδεκτος, ήταν η χειρότερη διαιτησία που έχω δει στη ζωή μου. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ". Δηλαδή δε του είπα τίποτα, ο Θεός ξέρει πως κρατήθηκα και δεν είπα τίποτα χειρότερο.. Αν και πιστεύω θα το ήθελε..
Μετά στο φύλλο αγώνα βλέπω ότι το έγραψε και έγραψε επίσης ότι του είπα ότι μας έκλεψαν ένα καλάθι... ohmy.gif Μυθομανής...

Ο Αντρέας ο Πολέμης δικαιολογημένα πικραμένος και απογοητευμένος με την όλη κατάσταση εξέφρασε τα παράπονά του και την στεναχώρια του για όλο αυτό που ζει. Απευθυνόμενος στον κομισάριο κ. Τσίχλα έβγαλε αυτό το παράπονο.. "Θα με κάνετε να εγκαταλείψω το μπάσκετ με αυτά που βλέπω. Δεν αξίζει να ασχολούμαι με το μπάσκετ για να βλέπω αυτά που σφύραγαν σήμερα" Τον έβλεπα και έβλεπα στα μάτια του την απογοήτευση, ένας άνθρωπος με τόση εμπειρία μπορεί να ξέρει τι παίχτηκε απόψε.. Και ερωτώ εγώ.. Θέλετε κύριοι που ασχολείστε με το μπάσκετ, να φεύγουν άνθρωποι σαν τον Πολέμη? Και τόσοι άλλοι αξιόλογοι που το έχουν παρατήσει αηδιασμένοι? Και να μένουν μέσα σε αυτό κάτι.. άλλοι...???

Το σημερινό σκηνικό είναι ασέβεια ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, σαν άθλημα, Βιάστηκε το άθλημα απόψε αλητήριοι.. Και κατόποιν είναι και ασέβεια και σε ανθρώπους σαν τον δάσκαλο Πολέμη που έχω την τιμή να είμαι στο πλευρό του. Δεν γίνεται να αντιμετωπίζεις έτσι κ. Μέλη και κ. Λάτση τον Πολέμη (αλλά και κάθε άλλο προπονητή) όταν σου μιλάει και σε ρωτάει κάτι. Αυτό το απαξιωτικό και ειρωνικό ύφος αλλού, στα σπίτια σας!!!


Εγώ προκαλώ, αφου με έγραψε στο φύλλο αγώνα (πρώτη φορά στην μπασκετική ζωή μου) να καλεστώ σε απολογία... Το θέλω πολύ!! Πάρα πολύ. Αλλά θέλω να είστε και εσείς (Μέλη, Λάτση) εκεί, και να δούμε μαζί και το video. Και να εξηγήσετε μπροστά σε όλους τις αποφάσεις σας. Και σε ανοιχτο ακρωατήριο. Κάντε το.. Αν είστε τίμιοι (τι?) και καθαροί κάντε το. Κι αν έχω αγώ άδικο θα βγω να αναιρέσω. Κάντε το ρε..
Κι αν όχι, δε θα σας αφήσω έτσι. Κάποια στιγμή εγώ το παιχνίδι αυτό θα το ανεβάσω στο Internet. Και θα το προωθήσω παντού.. Θα σας κάνω ρόμπες, ξεφτίλες παντού.


Δεν ξέρω από που μπορεί να προήλθε όλο αυτό. Μας έχουν ξαναπαίξει κόντρα (όχι έτσι βέβαια, αλλά σε καθοριστικές λεπτομέρειες), δεν δίνω και πολύ βάση και προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα και το μπάσκετ που παίζουμε. Αυτό σήμερα ήταν άνω ποταμών! Εξοργιστικό, δεν μπορώ να το διανοηθώ.
Όλοι μας έ΄ξω από το γήπεδο δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε, δεν μπορούσαμε να ηρεμήσουμε. Τα παιδιά εξοργισμένα, ποιος να τα κάνει καλά όταν βλέπουν ότι δεν τους αφήνουν να παίξουν!!!

Άλλωστε είμαι πεποισμένος ότι ο άλλος στόχος τους θα ήταν, εκτός της ήττας, να μας κάνουν να προβούμε σε βίαιες ενέργειες ώστε να πάρουν δελτία, να μας τιμωρήσουν κλπ. Όμως απέτυχαν και σε αυτό!!


ΑΗΔΙΑ πραγματικά και ΑΙΣΧΟΣ! 68.gif



Υ.Γ 1: Γιατί άραγε όταν έφτασε ο β' διαιτητής, ο α' τον πήρε και τον πήγε στο δωματιάκι που άλλαξαν? Κι ενώ είχε αργήσει ο β' και έπρεπε να αρχίσει το παιχνίδι. Άραγε τι είπαν?? Απορίας άξιο..

Υ.Γ 2: Στο γήπεδο ήταν από κάποια στιγμή και μετά και άνθρωποι του Ιωνικού και μπορούν να επιβεβαιώσουν τα παραπάνω.
Όπως επίσης ήταν και άλλοι από το χώρο της εσκανα.. διαφόρων ειδικοτήτων, σίγουρα κάπου θα ακούσετε να σας πουν για αυτό το παιχνίδι. Τα νέα διαδίδονται..

Υ.Γ 3: Μέλη, πέρυσι σε έσωσα από τα χέρια προπονητή που δε το είχε σε τίποτα να σε αρπάξει και να σε κάνει τόπι.. Φέτος, σε γλύτωσε ο Θεός.. Δεν ξέρω πως θα έφευγες αν είχαμε χάσει το παιχνίδι.. Παίζεις με τη φλόγα και κάποια στιγμή θα το μετανοιώσεις (φιλική συμβουλή). Κρίμα θα είναι..

Y.Γ 4: Μην στεναχωριέστε, πέστε για ύπνο.. Δε πειράζει..

Υ.Γ 5: κύριοι υπεύθυνοι μαζέψτε τους!!! Καθαρίστε το χώρο σας.. Ρωτήστε τον εκπρόσωπο/κομισάριο να σας πει τι είδε. Ζητήστε μας το video! Κάντε κάτι!!!
Βέβαια, ο κ. κομισάριος μου έδωσε ένα κομμάτι χαρτί, χειρόγραφο, που έλεγε ότι για θέματα που αφορούν διαιτησίες οι μόνοι αρμόδιοι σύμφωνα με το νόμο είναι 1)η ΚΕΔ, 2) Σύνδεσμος διαιτητών και ότι ουδείς άλλος έχει το δικαίωμα να επέμβει για τη διαιτησία..
Άλλο και τούτου το είχε έτοιμο και μου το έδωσε, και μάλιστα μου το άφησε να το κρατήσω. Πρώτη φορά μου συνέβη και αυτό..

Η ΕΣΚΑΝΑ, σαν διοργάνωση, βγάζει την ουρά της απ' έξω (σύμφωνα πάντα με το νόμο).. Οπότε καθάρισε. Κι ας γίνονται κώλος τα πρωταθλήματά της, ας γίνονται ματς υπό την επίρροια σκηνοθετών.. Δε τους νοιάζει, άλλοι είναι υπέυθυνη.. Δεν τους νοιάζει που χαλάει το "προϊόν"..
Αχ, αχ... τι να πω, τι να πω!!!! Καληνύχτα...
Prankster
Διάβασα με πολύ στεναχώρια τα όσα έγγραψε ο αδερφός μου Λεωνίδας απόψε και πραγματικά χαίρομαι που έχω φύγει 2 χρόνια από την Εσκανά και παίζω στην Α'Έσκα πλέον... Άλλο επίπεδο διαιτησίας πολύ καλύτερο

Πάντα οι ίδιοι απαράδεκτοι τύποι μας βγάζανε τον καρκίνο κάθε Δευτέρα , για να πάρουν ένα ή και δύο πενηντάρικα...

-Δεν έχουν κανένα σεβασμό σε ανθρώπους όπως ο Τσάπας που τα χώνει ''μόνος'' από την τσέπη του και δεν είναι λαμόγιο να τους σκάει φιλοδωρήματα, έχει φτιάξει ομαδάρα στο γήπεδο όχι στο στραγάλι

, σφυράνε μόνο για να παίρνουν χαρτζιλικάκι , αλλά πρέπει μία φορά να βουτήξετε έναν και να το κάνετε ΜΠλέ - Μαρέν στο ξύλο για να θυμηθούν να φοβούνται όπως τότε παλιά....

Φτού Σας Ρεζίληδες
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.