Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mundial 2014
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
T.W.Is.M.
Θα βγω εκτος κλιματος γιατι στην κριτικη γενικως συμφωνω μαζι σας και δεν εχω να προσθεσω κατι.
Ηρθε η ωρα να βγαλω το παλιο καλο μνησικακο προσωπο μου.
Μονο και μονο για το τριτο γκολ ανοιγω μετωπο με την Κολομβια. Τους ευχομαι να πατωσουν, οπως ειπαν κι οι Αγγελοπουλοι για τη Ρεαλ. Ειδικα ο νεοπλουτος Ροντριγκες ελπιζω να μην ξανασκοραρει μεχρι το τελος του χρονου! Η αποτυχια τους θα ειναι χαρα μου. Καλη συνεχεια στις φυτειες τους! 19.gif
Εμεις, οι ΚΕΛΤΕΣ, και στο Μουντιαλ!

QUOTE(bballbill @ Jun 14 2014, 20:24 ) *
Σάντος όπως θά'ρχονται τα παιδιά για τη φυσούνα βάλτους να παίξουν 3-5-2. Πόσες αλλαγές έκανε μες στο ματς και σε σχήματα και σε θέσεις; Έλεος. Αύτο δείχνει έλλειψη σκάουτιγκ.


Πλακα πλακα καλυτερα αποτελεσματα πιστευω θα εχουμε με 3-5-2. Αφου επιμενει να βαζει Κατσουρανη, ας τον βαλει λιμπερο.
aegeansheed
Θέλω να πω πολλά, θα πω λίγα.

1.Σάντος -> τον ύπνο του δικαίου

2.Ομάδα -> 10 παίκτες και 1 Σαμαράς

3.Κολομβία -> Σιγά την ομαδάρα

Πάμε για το επόμενο με καλύτερες επιλογές στο στήσιμο της ομάδας και περισσότερο εγωισμό, όπως αυτός που έδειξε ο Τοροσίδης από το 1ο μέχρι το 90ο.
bbplayer
Πολλή φτώχεια όταν θέλαμε να κάνουμε παιχνίδι και να αναπτυχθούμε. Δεν ξέρω τι ακριβώς είχε στο μυαλό του αυτός ο τύπος που έκανε το σχόλιο όταν έλεγε αυτά που έλεγε για τον Κατσουράνη. Ο άνθρωπος θέλει ταξί για να πάει από τη μια περιοχή στην άλλη. έχει ξοφλήσει.
YorM3
Η τρίτη αλλάγή του Σάντος
α)Βγάζει τον Κονέ δηλαδη τον καλύτερο του παίκτη μέχρι εκείνη τη στιγμή
β)Βάζει δεξί μπακ τον Μανιάτη και δεξί χαφ τον τοροσίδη
γ)Βάζει Φετφα δεκάρι εξαφανίζοντας τον εντελώς

Κι όλα αυτά με ένα και μοναδικό απώτερο σκοπό... να μη βγάλει τον Κατσουράνη

ΕΛΕΟΣ!! 68.gif
spysta
1)Κατσουρανης Γκεκας ... ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ. πραγματικα ΔΕΝ εχουν θεση στην Εθνικη , ποσο μαλλον στην 11αδα.
2)γιατι τοοοσο καμμενος ο Χολεβας ?? μιλαμε το παληκαρι δεν μπορουσε να περπατησει απο το 60' και μετα.και ο Σαλπι τα ιδια
3)Φετφατζιδης ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ΒΑΣΙΚΟΣ .. στη θεση Σαλπιγγιδη .. και ΜΟΝΟ στα πλαγια. τον βαζεις κεντρο και ουσιαστικα τον κρυβεις ρε Σαντος .. μια κινηση εχει ο μικρος (συγκλινω προς τα μεσα) και του την εκμηδενιζεις. ελεος
4)η ομαδα μοιαζει 3-4 ταχυτητες κατω απο τα φυσιολογικα στανταρτς μιας ομαδας για Μουντιαλ .. δεν υπαρχει ενας ανθρωπος να κανει μια καθετη πασα ή να κουβαλησει καποια μετρα την μπαλλα προς την αντιπαλη περιοχη.
5)ας βαλει κεντρο Σαμαρη Μανιατη και μπροστα τους τον Κονε ..μπας και πιεσουμε λιγο ή να εχουμε περισσοτερα τρεξιματα!! στα πλαγια Σαμαρα Φετφατζιδη και κορυφη Μητρογλου ή Σαλπι. ΟΧΙ αλλο Κατσουρανη ΟΧΙ αλλο Γκεκα
nikolas12
Τραγικό κοουτσάρισμα του Σάντος πραγματικά. Ειδικά η αρχική ενδεκάδα. Είχαμε μία μέτρια ομάδα απέναντί μας. Αν παίζαμε με περισσότερο φρέσκα πρόσωπα όπως Μήτρογλου, Σάμαρη, Φέτφα και τον Καραγκούνη που θα ξεσήκωνε την ομάδα και βγάζαμε τον Κατσουράνη και το Γκέκα που δεν έχουν θέση στην 11άδα, ίσως καταφέρναμε κάτι πολύ καλύτερο. Ελπίζω να μη δούμε τις ίδιες αστοχίες και στο επόμενο ματς.
D-Wade
Ελάτε μην παραπονιέστε . . .Πριν 10 μέρες το σχέδιο έλεγε Τζιώλης-Κατσουράνης-Μανιάτης στο κέντρο tongue.gif
bballbill
Πωπω ακόμα θυμωμένος είμαι. Μόλις είχε ζεσταθεί ο Φετφατζίδης, έκανε τις ενέργειές του και τα τρεξίματά του τα παράλληλα, τον έφερε 10ρι και τον ακύρωσε ρε φίλε. Δεν υπάρχει αυτό. Τί μααα
T.W.Is.M.
QUOTE(D-Wade @ Jun 14 2014, 20:45 ) *
Ελάτε μην παραπονιέστε . . .Πριν 10 μέρες το σχέδιο έλεγε Τζιώλης-Κατσουράνης-Μανιάτης στο κέντρο tongue.gif


Ελα ντε... Σκεψου πως θα ημασταν με Τζιολη αντι Κονε.
Δεν μπορουσε καποιος στις καθυστερησεις να προκαλεσει τον Κατσουρανη, αυτος να απαντησει και να παρει μια κοκκινη να ησυχασουμε?
Τον Γκεκα πιστευω οτι δε θα τον βαλει στο επομενο ματς. Το Φετφατζιδη πισω απο τους επιθετικους πιστευω οτι δε θα τον ξαναδοκιμασει. Ο Κονε πιστευω οτι κερδισε τη θεση του και για το επομενο παιχνιδι. Με τον Κατσουρανη δε βλεπω λυση ομως(*). Και δεν ειναι ντροπη να μη βγαλει ολο το 90λεπτο ο Σαμαρας. Αν δε βοηθαει και καθυστερει το παιχνιδι, ας βγει κι αυτος, δεν την εχει αγορασμενη τη θεση.

(*)εκτος απο συστημα με 3 πισω και Κατσουρανη λιμπερο, ωστε να κανει τη μικροτερη δυνατη ζημια
bballbill
Το 3-5-2 δεν είναι πανάκια, άμα ο άλλος είναι τόσο πανικόβλητος στον πάγκο ότι και να κάνει χάλια θα καταλήξει.
SteveNashidis
Δεν παίξαμε καλά αλλά ούτε και άσχημα.Πατήσαμε αρκετές φορές περιοχή και αυτό η Εθνική δεν το κάνει συχνά !
Πάνω κάτω με καλύψατε με αυτά που γράψατε για το ποιες αλλαγές πρέπει να κάνει ο Σάντος αλλα δυστυχώς δεν έχουμε καλύτερους για να μπουν .
Και αυτοί που προτείνετε να παίξουν κάτι μου λέει ότι θα αρχίσουν τα απανωτά λάθη. Ο Φετφα, ανασταταλτικά δεν θα βοηθήσει γιαυτο και δεν παιζει από την αρχη.
Προφανώς και το γρήγορο γκολ ανατρέπει το μοναδικό σχέδιο του Σάντος . Το γνωστό ταμπούρι :Ρ

Δεν πειράζει Εθνικάρα πάμε να πάρουμε τους Ιάπωνες και τους Ιβοριανούς. smilie_schal1.gif


Υ.Γ. ->#URU-CRC : Ο Κάμπελ σε 25 λεπτά έχει κάνει πολύ καλές φάσεις τώρα στο παιχνίδι της ουρουγάης με την κόστα ρικα .
O Suarez γιατί δεν παίζει ;
jasonick
Ελπίζω σήμερα να τελείωσε το αστείο "αυτοί μας έφεραν εδώ, αυτοί θα παίξουν" γιατί εδώ δεν παίζουμε ούτε με Λετονίες ούτε με Σαν Μαρίνα να τα νικάμε με μισό μηδέν και να μιλάμε για επαγγελματικές εμφανίσεις. Ο Κονέ με ελάχιστες ευκαιρίες στα προκριματικά παρά τις καλές του σεζόν στην Ιταλία, ήταν σήμερα με διαφορά ο καλύτερος παίκτης και αν δεν έκανε την πολύ καλή εμφάνιση με τη Βολιβία σήμερα ο Σάντος θα ξεκίναγε με Τζιώλη λογικά και θα μετράγαμε περισσότερα από τους Ισπανούς. Για Σαλπιγγίδη, Γκέκα, Κατσουράνη τους ευχαριστούμε αλλά για ποδόσφαιρο 21ου αιώνα οι δύο πρώτοι δεν κάνουν, για το 1970 θα ήταν μια χαρά. Ο τρίτος εμετικός θα την πάλευε μόνο στο κέντρο της άμυνας αλλά είμαστε μια χαρά πίσω και με σύστημα 3 πίσω προτιμώ Μόρα μαζί με Πάπ και Μανωλά. Ο Μανιάτης για να τρέχει και να τραβάει καμιά κλωτσιά είναι καλός, άμα του ζητηθεί κάτι παραπάνω γ@μησετα Πολυχρόνη. Και να γελάσουμε λίγο τα δύο καλύτερα αριστερά μπακ σε ΟΟΟΟΛΗ την Ελλάδα είναι ο Χολέμπας και ο Τζαβέλλας, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η μη κλήση Πεταυράκη είναι μεγαλύτερο έγκλημα και από την μη συμμετοχή του Nasri. Ο Σαμαράς όσο σπαστικός και να είναι από αυτή την ενδεκάδα είναι ο μόνος που μπορεί να δημιουργήσει κάτι αλλά σήμερα ήταν πολύ κακός. Δυστυχώς η έλλειψη παιχνιδιών του Καρνέζη μέτρησε πολύ και ας τον εκτιμώ πολύ σαν παίκτη.

Για Σάντο τι να πεις, ο άνθρωπος δεν θα αλλάξει ποτέ. Δεν έχει τα κότσια να αλλάξει τον τρόπο παιχνίδιου, ούτε να αλλάξει συγκεκριμένα άτομα. Δύο σερί διοργανώσεις μας έχουν καταλάβει και οι πέτρες με την τρύπα που έχουμε αριστερά στην άμυνα με το Χολέμπας, ένα τρικ κάτι βρε αδερφέ δοκίμασε Τζαβέλλα Χολέμπα σε όλη την αριστερή πλευρά τίποτα, τον ύπνο του δικαίου ο καρπουζάς. Βάζει Φέτφα δεξιά, ανεβαίνει λίγο η ομάδα κάνει δυο τρεις ατομικές προσπάθειες τον βάζει στον άξονα χάνεται και στην θέση του βάζει τον Τόρο ο οποίος είχε απειλήσει με κάτι σέντρες πιο πριν άφαντος και αυτός στη συνέχεια. Βγάζει στη συνέχεια τον καλύτερο του παίκτη και αφήνει μέσα τον Κωστάκη. Τζάμπα χάσαμε γιατί η Κολομβία δεν φάνηκε κάτι το ιδιαίτερο και άντε τρέχα τώρα να πάρεις 4 βαθμούς με Ιάπωνες και με την Ακτή.
T.W.Is.M.
QUOTE(jasonick @ Jun 14 2014, 22:42 ) *
Τζάμπα χάσαμε γιατί η Κολομβία δεν φάνηκε κάτι το ιδιαίτερο και άντε τρέχα τώρα να πάρεις 4 βαθμούς με Ιάπωνες και με την Ακτή.


Και αν φτασουν αυτοι οι 4 βαθμοι, γιατι σε περιπτωση ισοβαθμιας θα ειμαστε λογικα απο κατω. Δε νομιζω καποιος απο τους αλλους 2 να φαει 3 απο την Κολομβια. Ουσιαστικα αν υπαρξει νικητης στο νυχτερινο ματς, θα πρεπει να τον κερδισουμε κι αυτος να χασει κι απ την Κολομβια, αλλιως ψαχνουμε 2 νικες.
Κι οσο παιζει ο Κατσουρανης και μπροστα Γκεκας-Σαλπιγγιδης και ο σημερινος Σαμαρας, δε βλεπω ουτε 1 βαθμο, ποσο μαλλον 4. Τουλαχιστον ας δοκιμαστουν καποιοι ακομα που εχουν δειξει οτι μπορουν να βοηθησουν. Αν κι αυτοι κανουν λαθη, θα πουμε οτι δεν μπορουσαμε παραπανω, αλλα τουλαχιστον προσπαθησαμε.
bballbill
Τί κάνεις ρε Κάμπελ?
Ο Αρσέν είναι σχολιαστής για τη γαλλική τηλεόραση, θα τον δει αυτοπροσώπως, χεχε.
T.W.Is.M.
Μετα απ το πρωτο αποτελεσμα στο Δ ομιλο, βλεπω Αγγλια και Ιταλια να πηγαινουν Χερι Χερι αμεσως μετα...
giorgos14
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 14 2014, 20:28 ) *
Μετα απ το πρωτο αποτελεσμα στο Δ ομιλο, βλεπω Αγγλια και Ιταλια να πηγαινουν Χερι Χερι αμεσως μετα...



Για ποιο λογο;
SG3ptshooter
QUOTE(aegeansheed @ Jun 14 2014, 20:31 ) *
Κολομβία -> Σιγά την ομαδάρα

Eπειδή εγώ είμαι που έχω πει ότι ανεξαρτήτως του σημερινού ματς πιστεύω ότι γίνεται να πάνε μακριά, στη σύγκριση των 3/4 των μη "μεγάλων" της Νότιας Αμερικής που έχουν παίξει πρώτο ματς, η Χιλή κέρδισε λιγότερο πειστικά απ' ότι λέει το σκορ την Αυστραλία και έχει μπλέξει στο γκρουπ που είναι, η Ουρουγουάη έμπλεξε πολύ άσχημα μόλις πριν λίγο, ε κι η Κολομβία σβηστά και χωρίς να εντυπωσιάσει κέρδισε 3-0 μια ομάδα σαφώς πιο έμπειρη απ' τους αντιπάλους των υπολοίπων. Άσχημα δεν είναι, παρότι προφανώς και δεν έπαιξε καμιά μεγάλη μπάλα. Να δούμε και τους 2 Ευρωπαίους τώρα, με κάποιον απ' αυτούς θα σταυρώσουν λογικά.
bbplayer
Tώρα θα δείτε πώς παίζεται το τόπι smiley.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(giorgos14 @ Jun 14 2014, 23:31 ) *
Για ποιο λογο;


Γιατι την Κοστα Ρικα υπολογιζουν πως θα την καθαρισουν ευκολα ή δυσκολα, η Ουρουγουαη εμεινε πισω, οποτε η ισοπαλια δε χαλαει κανεναν απ τους δυο, ωστε να κυνηγανε 2 αποτελεσματα εναντιον της Ουρουγουαης.
Dreamerpanos
QUOTE (Voyager @ Jun 14 2014, 22:02 ) *
Δεν παίξαμε καλά αλλά ούτε και άσχημα.Πατήσαμε αρκετές φορές περιοχή και αυτό η Εθνική δεν το κάνει συχνά !
Πάνω κάτω με καλύψατε με αυτά που γράψατε για το ποιες αλλαγές πρέπει να κάνει ο Σάντος αλλα δυστυχώς δεν έχουμε καλύτερους για να μπουν .
Και αυτοί που προτείνετε να παίξουν κάτι μου λέει ότι θα αρχίσουν τα απανωτά λάθη. Ο Φετφα, ανασταταλτικά δεν θα βοηθήσει γιαυτο και δεν παιζει από την αρχη.
Προφανώς και το γρήγορο γκολ ανατρέπει το μοναδικό σχέδιο του Σάντος . Το γνωστό ταμπούρι :Ρ

Δεν πειράζει Εθνικάρα πάμε να πάρουμε τους Ιάπωνες και τους Ιβοριανούς. smilie_schal1.gif



QUOTE (T.W.Is.M. @ Jun 15 2014, 01:22 ) *
Γιατι την Κοστα Ρικα υπολογιζουν πως θα την καθαρισουν ευκολα ή δυσκολα, η Ουρουγουαη εμεινε πισω, οποτε η ισοπαλια δε χαλαει κανεναν απ τους δυο, ωστε να κυνηγανε 2 αποτελεσματα εναντιον της Ουρουγουαης.




+100000

Το πέταξε ο τρέλαρχος το 2-1.....η χαρά του όβερ αυτό το Μουντιάλ....σκεφτείτε ότι το μοναδικό under είναι το ανεκδιήγητο 1-0 του Μεξικού...
bbplayer
ελπίζω να την ποντάρατε την ομαδάρα , για να πάτε διακοπές 19.gif

αυτός ο Darmian πολύ παιχτούρα w00t.gif
redleg7
Α ρε Τζοελ τεραστιε τι εκανες στην ομαδαρα μας.Μονος σου διελυσες τους παντες μπροστα(Αρσεν κανε τα κουμαντα σου και για του χρονου smiley.gif ).
Απλα ρισπεκτ στο παλικαρι.Τιποτα αλλο.
Η Ουρουγουαη ηταν ενα χαλι απο την αρχη μεχρι και το τελος.Τελειως ασυνδετη.Ελπιζω να μιλαμε για αλλη ομαδα με την εισοδο του Σουαρες.
Πιασαμε και το οβερακι που πληρωνε πολυ καλα.

Εξαιρετικος ο Ντρογκμπα με το που μπηκε αλλαξε ολο το ματς και γυρισε το παιχνιδι σε 2 λεπτα.Τιποτα ιδιαιτερο οι Ιαπωνες.

Ωραιο ροστερακι η Ιταλια ομολογουμενως.
Η Αγγλια επιτελους εκανε ανανεωση και στην μιση 11δα παιζει με τον κορμο της Λιβερπουλ.Θα κανουν ζημια τα SS μπροστα(ηδη ο Τζαμαικανος το πεταξε το πρωτο του τεμαχιο).
Dwyane ''the flash'' Wade
διπλα χαρουμενος και για τη νικη της ομαδαρας και για την ηττα των σιχαμενων!

ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την ομαδα.2 γκολ,δυο δοκαρια,καλη μπαλιτσα.ο πραντελι εχει κανει δουλεια με τους μικρους και αυτο ειχε φανει και το 2012 στο euro.οσο ο τρελο-μαριο ασχολειται με το παιχνιδι δεν φοβαμαι τιποτα.
bballbill
Υπερβολικά μονόπατη η Ιταλία χθες. Βέβαια οι παίχτες της δεξιάς της πτέρυγας ήταν πολύ ποιοτικοί και δε σ'έκαναν να βαριέσαι αλλά πρέπει να βρουν ένα τρόπο να επιτίθενται κι απ' τ' αριστερά. Απέναντι σε μια πιο στιβαρή αμυντικά ομάδα ίσως να έχουν πρόβλημα.

Οι Άγγλοι δε παλεύονται. Μια ταχύτητα πάνω οι παίχτες τους και χάσανε.
T.W.Is.M.
QUOTE(bballbill @ Jun 15 2014, 11:32 ) *
Υπερβολικά μονόπατη η Ιταλία χθες. Βέβαια οι παίχτες της δεξιάς της πτέρυγας ήταν πολύ ποιοτικοί και δε σ'έκαναν να βαριέσαι αλλά πρέπει να βρουν ένα τρόπο να επιτίθενται κι απ' τ' αριστερά. Απέναντι σε μια πιο στιβαρή αμυντικά ομάδα ίσως να έχουν πρόβλημα.

Οι Άγγλοι δε παλεύονται. Μια ταχύτητα πάνω οι παίχτες τους και χάσανε.


Με αριστερο μπακ τον Κιελινι και χωρις αριστερο εξτρεμ πως να επιτεθουν απο αριστερα? Πως καταφερε ο Πραντελι να παρει 3 δεξια μπακ(απ τους οποιους οι 2 παιζουν στην ιδια ομαδα και ο τριτος προερχεται απο τις ακαδημιες τους) και κανενα αριστερο ειναι ενα θεμα...
Η εναλλακτικη λυση για τα αριστερα νομιζω πως ειναι ο Ντε Σιλιο, αλλα κι αυτος χωρις αριστερο ποδι και χωρις να ειναι Κιελινι ανασταλτικα, γιατι να προτιμηθει?
bballbill
Ποτέ με 2 επιθετικά μπακ σε διοργάνωση κυπέλλου. Σου αφήνει χώρο στα πλάγια της άμυνας, θα σε σκοτώσουν στην κόντρα.
Αυτό που θα μπορούσε να κάνει είναι να είχε βρει ένα ρόλο στον Τσέρτσι για να έχει και κίνηση στην πλάτη της άμυνας και ανάπτυξη απ' την πλευρά.
giorgos14
Eιναι αληθεια οτι ο Ντεσαμπ θα αφησει τον Βαραν στο παγκο σημερα;Παει καλα;;
petrovic
πολύ καλό μέχρι τώρα το Μουντιάλ. ελπίζουμε και σε ανάλογη συνέχεια
Pierce
Mαλάκα Αλέγκρι βλέπεις ποιον παίκτης άφησες ελεύθερο;
Pierce
jasonick
https://vine.co/v/MIqKlLdeUbg

Πιρλάρα, αρρώστια.
ssoulliss
Για την Εθνική μας:

1. Ακόμη μια πρεμιέρα σε μεγάλη διοργάνωση που μπάινουμε χαλαρά,πολύ χαλαρά.

2. Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό,από τη στιγμή που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Πριν τέσσερα χρόνια αν δεν ήταν ο Νιγηριανός Καιτά να αποβληθεί, θα γυρίζαμε άποντοι.

3. Πλασματικό σκορ λέει ο Τόρο, μάλιστα.

Να θυμίζω πως τη Σλοβακία στα προκριματικά τις βάλαμε 2 γκολ(1-0 και τα 2 ματς) κάνοντας ένα σουτ!!!! Το άλλο το έβαλε ο γίγας Σκρτελ!!! tongue.gif

Τότε γράφαμε για επαγγελματικές νίκες,όμως αν κέρδιζαν οι Σλοβάκοι θα ήταν αυτοί στα μπαράζ και όχι εμείς.

4. Ο Σάντος....το ίδιο λάθος μετο 2010. Ναι είναι καλός προπονητής,σοβαρός...αλλά όταν ξέρεις ότι θα φύγει καλό είναι να πας με τον επόμενο προπονητή στο μουντιάλ. Δυο φορές το ίδιο λάθος.

5. Οι παίκτες...Άλλη ομάδα με Σιόβα,Κυριάκο,Μήτρογλου του Νοεμβριού άλλη τώρα! Στα χαφ αυτούς έχουμε,με αυτούς θα ζήσουμε. Ο μόνος που αδικήθηκε κατά τη γνώμη μου,βάσει φιλικών, είναι ο Λάζαρος.

Για το μουντιάλ:

1. Αναζητούμε την πρώτη ισοπαλία

2. Δεν έχει μπει γκολ μέχρι στιγμή στο τελός κάποιου αγώνα-πλην τρίτου γκολ Χιλής. Δείγμα της κούρασης που τραβάνε οι παίκτες από τις συνθήκες διεξαγωγής. Παίζουν με 25-28 βαθμούς με ύγρασία φούλ και βροχή! blink.gif

bballbill
Θέλω να βάλω να δω το Ακτή-Ιαπωνία για να κάνω σκάουτιγκ αλλά έχω φάει τόση πολλή προβατίνα που είμαι ένα βήμα απ' το να βελάξω.
North_gato
QUOTE (bballbill @ Jun 15 2014, 15:15 ) *
Θέλω να βάλω να δω το Ακτή-Ιαπωνία για να κάνω σκάουτιγκ αλλά έχω φάει τόση πολλή προβατίνα που είμαι ένα βήμα απ' το να βελάξω.


Σφαλμα!! μεγα σφαλμα!! Η προβατινα ενδεικνυται για χειμωνα, αλλα τετοια εποχη καταλληλο ειναι μονο το αρνακι.
Dreamerpanos
Ε 2 ματς θα δεις....ένα πριν μπει ο Ντρογκμπά και ένα αφού μπήκε(όχι ότι έκανε τρομερό ματς,απλώς μπήκε)....Έκανε κίνηση ματ ο κόουτς της Ακτής....έβγαλε αμυντικό χαφ και έβαλε δεύτερο επιθετικό τον Ντρογκμπά...αυτό το 4-5λεπτο μέχρι να καταλάβουν οι Γιαπωνέζοι πως θα μαρκάρουν,προφανώς περίμεναν να βγάλει τον Μπόνι πχ,έφαγαν 2 παστέλια από πολύ καλές σέντρες αυτού του παιχταρά του δεξιού μπακ της Ακτής του Aurier και γεια σας....Οι Κορέατες πέρα του τρομερά ποιοτικού Χόντα δείξανε μια καλούτσικη ομάδα με μεγάλο όπλο το πρέσινγκ και το τρέξιμο....Η Ακτή από την άλλη όσο δεν μπορούσε να βάλει γκολ,προσπαθούσε με ατομικές προσπάθειες κυρίως,γιατί έχουν παίχτες να το κάνουν....Καλού,Μπόνι,Ζερβίνιο και δεν συμμαζεύεται...ακόμα και ο Τουρέ που έχει ελάχιστες προπονήσεις ξεχώριζε....αλλά είχανε ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα με το πρέσινγκ τον Γιαπωνέζων....Είναι που είναι "άμπαλοι" οι κεντρικοί τους αμυντικοί και αναξιόπιστος ο τέρμας,δεν είναι και καθόλου ψύχραιμοι όταν πιέζονται....

Αυτός ο Ντρογκμπά,πολύ ντόμιναντ και στα 36 του ρε παιδί μου....μπήκε μέσα και άλλαξε όλη η ψυχολογία της ομάδας....άσε που κάθε φορά που έπαιρνε τη μπάλα,λυπόσουν τον κακομοίρη που τον μαρκάρει γιατί δεν θα την πάρει ΠΟΤΕ....
SG3ptshooter
Bγήκε τραυματίας και ο συνήθης αριστερός μπακ τους ο Boka. Και οι δύο ομάδες προφανώς και έχουν τρόπο να χτυπηθούν, και οι δύο υπερτερούν σε κάποια πράγματα η καθεμία, αλλά τίποτε δεν έχει χαθεί, κι ας μην είμαστε απαραίτητο φαβορί για πρόκριση ούτως ή άλλως.

Ο Ηonda είναι κρίμα που δε μπορούμε στη Milan να τον εντάξουμε σωστά επιθετικά, αυτό.

Eπιμένω παρότι όλοι διαφωνείτε πως στο θέμα Pirlo μια χαρά δάκτυλος Silvio χωράει. Aντί για τριετές του έδιναν μονοετές και με λιγότερα απ' όσα παίρνει εκεί που πήγε. Όχι για να υπερασπιστώ αλεγκρία, αλλά γιατί είδες τις τσιπιές που ακολούθησαν κι από κει πέρα..
T.W.Is.M.
QUOTE(Pierce @ Jun 15 2014, 13:29 ) *
Mαλάκα Αλέγκρι βλέπεις ποιον παίκτης άφησες ελεύθερο;


Που ετσι και τον ειχες εβγαινες Champions League ακομα και φετος λεω εγω...
Dreamerpanos
Τι έφαγε ρε....
tsitum
Χθες τρελο ξενερωμα με τις ηττες ελλαδας και ουρουγουαης ελπιζω να το γυρισει καποια απο αυτες αν και φανταζει δυσκολο πολυ...

τουλαχιστον να βγει πρωτος σκορερ ο βραζιλιανοκορεατης νεϊμαρ που πονταριστηκε

ενας τελικος βραζιλιας- αργεντινης θα ναι ονειρικος........
Dreamerpanos
Μάλιστα....από τα 9 παιχνίδια Μουντιάλ στα 5 έχει γίνει ανατροπή blink.gif
SG3ptshooter
2 assists ο Ricardo Rodriguez και γενικά -όσο μπορούσα να βλέπω - καλή παρουσία. Ok, η Chelsea πήρε Filipe Luis, αλλά τον θέλουν αρκετές ακόμη ομάδες και μου είχε κάνει εντύπωση σα γεγονός, περίμενα να δω τι θα κάνει. Τον είχα δει απέναντι στη Bayern σε ένα ματς που τους διαλύσαμε και πάλι ξεχώριζε στα μέτρα του δυνατού.
Dreamerpanos
Πάμε ρε Costly δείξε στα Γαλλάκια τι θα πει σκόρερ! biggrin.gif
Dreamerpanos
Είναι γελοίο το άτομο....ποτέ δεν τον πήγαινα....τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα και έπεσε,σε ένα ακόμα μούφα πέναλτι σε αυτό το Μουντιάλ κατά την άποψή μου....Άσε που έπρεπε να αποβληθεί με τον άλλον μαζί πιο πριν...
bballbill
Κακοί στο τελευταίο 3ο του γηπέδου οι Γάλλοι, ίσως τα χειρότερα γεμίσματα που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Το κέντρο τους δεν πάει καλά, Καμπάιγ και Πογκμπα δεν εμπλέκονται στο παιχνίδι πολύ συχνά. Δε μ' αρέσει καθόλου αυτό που βλέπω.
SteveNashidis
Ρίξε μέσα Diaw να βγάλει καμιά σωστή πάσα στον Μπενζεμά. Όλες οι φάσεις απο κόντρες στους αμυντικούς γίνονται !
Ήμαρτον 71.gif
aegeansheed
QUOTE(Voyager @ Jun 15 2014, 22:54 ) *
Ρίξε μέσα Diaw να βγάλει καμιά σωστή πάσα στον Μπενζεμά. Όλες οι φάσεις απο κόντρες στους αμυντικούς γίνονται !
Ήμαρτον 71.gif


Πες τα χρυσόστομε!!! Αγαναχτήσαμε οι Τρικολόρ με την Μαρσεγοκοντούρα, που όσο ποδοσφαιρικό θράσος έχει άλλη τόσο ποδοσφαιρική...πάσα του λείπει! Καλή φάση η Γαλλία ως τώρα, συνεχίζει όπως είχε ξεκινήσει στα προκριματικά με αυτή τη μπάλα, που κατά γενική ομολογία δεν τρελαίνει, αλλά αρέσει.
SG3ptshooter
Πάλι σάπιοι οι 3-0; Ε να αρχίσουν να χάνουν. tongue.gif

Η συζήτηση για τη βοήθεια της τεχνολογίας και τα σχόλια των δημοσιο-άμπαλων είναι λες και τους ανάβεις σπίρτο και πέφτουν πίσω τρομαγμένοι. Ειδικά σε όσους βλέπουν US sports, με το ΝΒΑ να περνάει κι αυτό επιτέλους σε centralized office για δύσκολες αποφάσεις, μόνο γέλιο μπορεί να προκαλεί όλη αυτή η κουβέντα.
redleg7
Μετα τον Μπενζεμα που μας ξελασπωσε σε πολλα μετωπα(στοιχηματικα,fantasy)περιμενουμε να δουμε μια ματσαρα τωρα και πολλα πολλα μπαλακια στο ματς της Αργεντινης με την Βοσνια!
bbplayer
QUOTE (redleg7 @ Jun 15 2014, 23:49 ) *
Μετα τον Μπενζεμα που μας ξελασπωσε σε πολλα μετωπα(στοιχηματικα,fantasy)περιμενουμε να δουμε μια ματσαρα τωρα και πολλα πολλα μπαλακια στο ματς της Αργεντινης με την Βοσνια!


ή αυτό ή να μας χτικιάσουν πάλι οι Αργεντίνοι. Το χουν κάνει κάμποσες φορές
giorgos14
Oι Βοσνιοι ακολουθουν τα βηματα μας! 1η παρουσια στο μουντιαλ απεναντι στην Αργεντινη και δεχονται γκολ στο 2ο λεπτο.4αρα προβλεπω
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.