QUOTE(ANASTALTIKO HAF @ Apr 3 2009, 12:27 )

Αστέρας Αγ. Δημ. - Τράχωνες/Δίας 69-65(οριστικη ταφοπλακα,πλεον και μαθηματικα για τους τραχωνες,ας σοβαρευτουν για να ανεβουν του χρονου!!πραγματικα κριμα..)
Ομολογω, πως αν καποιος μου ελεγε το καλοκαιρι οτι αυτη η ομαδα θα πεσει κατηγορια , θα γελαγα. Ολοι εχουν
το μεριδιο της ευθυνης τους, οι παικτες, ο προπονητης, η διοιηκηση, δεν βαζω εξωομαδικους παραγοντες,δεν εχει
νοημα αλλωστε. Σιγουρα η πτωση φερνει πικρια και απογοητευση, σε καμια περιπτωση ομως σημεια διαλυσης
του συλλογου. Το αντιθετο μαλιστα! Ειδα στον παγκο μας τεσσερα ατομα της διοιηκησης και αλλα δυο, διπλα μου στην
εξεδρα. Στο τελος του αγωνα, ο προεδρος, μπροστα μου, εδινε τα φακελακια με τους μισθους του Μαρτιου στους
παικτες, οι οποιοι με σκυμενα κεφαλια μεν,στεναχωρημενοι, τους τσεπωσαν.(αναμενω σχολια).
Θα σου πω και κατι αλλο, επειδη εμπλεκομαι στις ακαδημιες του συλλογου. Οι Τραχωνες, τα τελευταια δυο χρονια,
ειναι μια υγιης ομαδα με πανω απο διακοσια παιδια και καμια δεκαρια ανθρωπους, που μαζι με τους προπονητες,
τρεχουν επτα ημερες την εβδομαδα και πραγματικα, λειτουργουν σε πολυ υψηλο επιπεδο, και σιγα-σιγα ερχονται
και τα αποτελεσματα. Αυτος ειναι και ο λογος που σε καμια περιπτωση δεν μας στεναχωρει ουτε η γ' ουτε η δ',
διοτι ,απλουστατα, ο συλλογος εργαζεται με κυριο πλανο την δημιουργια γερων βασεων.
Σε καμια περιπτωση λοιπον δεν μιλαμε για ταφοπλακα στους Τραχωνες.
Για την αληθεια των λεγομενων μου, μπορεις να ρωτησεις τους ιδιους τους παικτες μας, προπονητες κλπ.
Σιγουρα, ειναι κριμα που πεφτουμε, αλλα μπορει και να μας ωφελησει αυτο.
Οσον αφορα τη δικαιωση σου για τον συγκεκριμενο και την ομαδα του, περιμενω τις μεταγραφες του καλοκαιριου
και τοτε τα λεμε παλι!!