Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑΝΑ 2008-09
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
andreas koropi
αστους να λενε γιαννη....η ομαδα θα μεινει......
THERMOSIFWNAS
Καλημέρα,ήθελα να μιλήσω για το ένα απο τα 2 Σημερινά ντέρμπι το Βάρη-Αστέρας.
Πιστεύω οτι είναι ένα παιχνίδι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα είναι ουσιαστικά τελικός ανόδου
και ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο η Βάρη(σύμφωνα με τα προγνωστικά ΟΛΩΝ τών χρηστών)είναι το
ακλόνητο φαβορί.Πιστεύω οτι είναι ενα παιχνίδι που θα κριθεί στο τελευταίο σούτ μετά απο ένα πολυ δυνατό ματς που τον πρωτο λόγο θα έχουν οι άμυνες.Δύσκολα θα ξεφύγει κάποια απο τις 2 ομάδες στο σκόρ.
Οσο αναφορά την ομάδα μου(Αστέρας)Βαρόμετρο για την νίκη θα είναι η απόδοση των Καρατζά και Χαλκιαδάκη.

Καλή επιτυχία.
tsili82
QUOTE(jna23 @ Feb 18 2009, 16:40 ) *
Συμφωνω για αυτο τα λέει αυτα επειδη έχανε και στα μονα κιολας


Οποιος νομιζει οτι ο Μανωλιαδης έδωσε το παιχνιδι ας καθότανε να δεις την φατσα του στο τέλος που έχασε. Η βουλιαγμένη έχει καλες σχεσεις με πολλα σωματεία αλλα μέσα στο γήπεδο δεν μετρανε αυτά.

Συνήθως στις τελευταίες αγωνιστικες γίνονται κατι τέτοια και προσωπικά μόνο ισβάρος της Βουλιαγμένης έχω να θυμάμαι.

Γιαννη μου ειναι εις βαρος....Οχι τιποτα αλλο αλλα να κρατησουμε κι ενα επιπεδο... tongue.gif
leonkalf
QUOTE (traxonas @ Feb 18 2009, 09:26 ) *
Δεν παιζουμε την επομενη Πεμπτη. Γιατι;


QUOTE (mastro @ Feb 18 2009, 11:50 ) *
bball.gif οντως την πεμπτη 26/2 υπαρχει κενο ,τωρα γιατι την εκαναν αυτη την χαζομαρα κανει δεν ξερει,εκτος εαν εχει κανα χορο διαιτητων η κατι τετοιο.επισης μας βαζουνε να παιξουμε μετα το πασχα την τελευταια αγωνιστικη μετα απο μια εβδομαδα κενο ,αυτο δεν το καταλαβαινω.ας παιξουμε κανονικα την αλλη πεμπτη και να τελειωσουμε πριν το πασχα.τι μας ταλαιπωρουνε blove.gif


QUOTE (basket4life @ Feb 18 2009, 21:40 ) *
Την Πεμπτη δεν εχει αγωνιστικη γιατι την Καθαρα Δευτερα δεν παιζει η Α κ η εσκανα θελει να τελειωσουν ολα τα πρωταθληματα μαζι.Αυτα τους μαρανανε.....................


Πέμπτη 26/2 και Παρασκευή 27/2 θα γίνει το Final4 του κυπέλλου εσκανα.

Γι' αυτό το λόγο και δε θα γίνουν αγώνες Β' και Γ' κατηγορίας αυτές τις 2 ημέρες.

Μην βγάζετε συμπεράσματα χωρίς να ξέρετε..

Να πάτε να δείτε τα παιχνίδια. Θα έχουν ενδιαφέρον.
pampeleos7
καλημερα σε ολουs.ενα παρα πολυ ενδιαφερων παιχνιδι μεταξυ βαρης κ αστερα γινεται σημερα.πολυ δυνατο παιχνιδι που θελουν τη νικη κ οι δυο ομαδες.κ εγω πιστευω οτι θα κριθει στη δυναμη κ οποιος ειναι ποιο ψυχραιμος.πολυ καλη ομαδα η βαρη αλλα κ ο αστερας προερχεται απο σερι νικες.ΑΝΟΙΧΤΟ αποτελεσμα.
sakatis
QUOTE(leonkalf @ Feb 19 2009, 11:29 ) *
Πέμπτη 26/2 και Παρασκευή 27/2 θα γίνει το Final4 του κυπέλλου εσκανα.

Γι' αυτό το λόγο και δε θα γίνουν αγώνες Β' και Γ' κατηγορίας αυτές τις 2 ημέρες.

Μην βγάζετε συμπεράσματα χωρίς να ξέρετε..

Να πάτε να δείτε τα παιχνίδια. Θα έχουν ενδιαφέρον.



μήπως ξέρεις που θα γίνει το final4?
!and1!
Καλο μεσημερι κ απο μενα..
Οντως τα φωτα σημερα ειναι στραμενα στα 2 παιχνιδια Πολις-Ρεντη και Βαρη-Αστερα(παιχνιδι ανοδου οπως πολλοι το χαρακτηριζουν και καλα κανουν)
Οσοι παρευρεθουν στα 2 αυτα γηπεδα ελπιζω να δουν καλο μπασκετ κ ο καλυτερος ας κερδισει.
nini
QUOTE(sakatis @ Feb 19 2009, 14:10 ) *
μήπως ξέρεις που θα γίνει το final4?



νομίζω στο γήπεδο του Κορυδαλού
sakatis
Τερψιθέα -Προφ. Ηλίας 2 για να δουμε..... rolleyes.gif

Πόλις - ΑΕ Ρέντη 1 νικαει και καθαριζει

Βάρη - Αστέρας Αγ. Δημ 2

Ηλεκτρούπολη - Πήγασος 1

ΕΑ Νικαίας - Ευρυάλη 1

Ίκαρος/Ακαδημία – Βουλιαγμένη 1

Γλυφάδα - Εν. Τραχώνων 2


rover6
QUOTE(sakatis @ Feb 19 2009, 15:21 ) *
Τερψιθέα -Προφ. Ηλίας 2 για να δουμε..... rolleyes.gif

Πόλις - ΑΕ Ρέντη 1 νικαει και καθαριζει

Βάρη - Αστέρας Αγ. Δημ 2

Ηλεκτρούπολη - Πήγασος 1

ΕΑ Νικαίας - Ευρυάλη 1

Ίκαρος/Ακαδημία – Βουλιαγμένη 1

Γλυφάδα - Εν. Τραχώνων 2

πολις - ρεντης 69-68
παιχνιδαρα που κριθηκε στο τελος .
στα τελευταια 12 δευτερα ο ρεντης εκανε 3 επιθεσεις χωρις καλαθι. δικαια νικη παντως για τον πολις, και πλεον κουναει μαντηλι.
basketakias
pios pige kala apo tis 2 omades? telos anevike kai protos o polis sixaritria stin omada tis kalitheas!!
neos
Γεια σας και απο μενα.Αργησα λιγο αλλα φταιει το πολυ φαι και ποτο λογω τσικνοπεμπτης.Οσον αφορα το ρεπο ρε παιδια ρωτηστε πρωτα οντως.Εχουμε final4 κυπελλου.Παμε στα καλα τωρα.Ημουνα σε διλλημα ποιο απο τα 2 ντερμπυ να δω.Διαλεξα τελικα το πιο κοντινο στο σπιτι μου και μπορω να πω οτι αποζημιωθηκα και με το παραπανω.Πηγα λοιπον στην καλλιθεα.Ειδα εναν πολις να ξεκιναει δυνατα αλλα να χανει μολις στο τριτο λεπτο το βασικο του πενταρι και με σαφης προσανατολισμο να μην βαλει ποντους ο χαραλαμπιδης.Μεχρι ενα σημειο τους βγηκε ομως επειδη ο ρεντης δεν ειναι τυχαια ομαδα βρηκε λυσεις απο αλλους παιχτες οπως πασπαλα και σαββιδη.Και ο ρεντης με μαγγιωρο με 2 φαουλ απο την αρχη.Διαιτησια πολυ καλη αφηνοντας επιτελους το δυνατο παιχνιδι.Να δουμε και λιγο μπασκετικο ξυλο ρε παιδι μου.Ημιχρονο 40-37 μπροστα ο ρεντης με πολλα επιθετικα ριμπαουντ και ο πολις να κρατιεται στο παιχνιδι απο τα τριποντα τον χιουτακακο και λιγο τον παρισο.Το παιχνιδι λοιπον εδειχνε οτι θα παει σε ψηλο σκορ αλλα φευ.3ο δεκαλεπτο ο πολις μπηκε δυνατα απο την αμυνα πηρε 4 φαουλ του μαγγιωρου και χτυπαγανε με λει απ.Σκορ 3ου δεκαλεπτου μπροστα ο πολις με 5 αν δεν κανω λαθος.Ξεκιναει το 4ο και ο πολις ξεφευγει μεχρι και 10 αλλα καπου εκει λιγο η εξυπναδα του κασση λιγο τα 4 φαουλ των αλλων 2 ψηλων του πολις χτυπαει ο ρεντης με μαγγιωρο μεσα στο καλαθι με σαββιδη με λει απ και 2 τριποντα του χαραλαμπιδη και μειωνουν.Μικρο ξεσπασμα του πολις και φευγει μπροστα με 65-61 μεχρι που στην επομενη επιθεση με τριποντο του χιουτακακου παει στο 68-61 1:42 πριν την ληξη.Και εκει που λεγαμε ολοι οτι τελειωσε το γυρναει ο ρεντης παει το σκορ 69-68.Καποια αλεπαλληλα λαθη και των 2 ομαδων και το παιχνιδι τελος.Πραγματικα τρομερο παιχνιδι με πολυ ωραιες φασεις και απο τις 2 ομαδες.
Σε αυτο που ηθελα να σταθω ηταν το εξης.Υπαρχουν πολλοι στο forum που κραζουν τον πολις.Γιατι ρε παιδια.Εγω μια χαρα ομαδα την ειδα.Βεβαια θα συμφωνησω οτι εχει παιχτες με προσωπικοτητα αλλα μου φανηκανε μια χαρα.Μπορει και να κανω και λαθος.Φαινεται ομως μια ομαδα δουλεμενη με αρχη της την αμυνα.Εγω ομως θα ηθελα καλυτερη επιθεση και ισως για αυτο να κραζουνε τον τσαουσιδη.Συμφωνω μαζι σας αλλα μην ξεχνατε η επιθεση προσφερει θεαμα και η αμυνα παιρνει τιτλους.Ομως στην β εσκανα με τετοια ομαδα περιμενα πιο ομορφο μπασκετ.Καληνυχτα.

QUOTE(basketakias @ Feb 19 2009, 22:31 ) *
pios pige kala apo tis 2 omades? telos anevike kai protos o polis sixaritria stin omada tis kalitheas!!

Φιλε μπασκετακια.Απο τον ρεντη πηγε σχετικα καλα ο χαραλαμπιδης και πολυ καλα ο σαββιδης και ο μαγγιωρος.Και αυτοι οι 2 ηταν που κρατησανε τον ρεντη στο παιχνιδι.Και επισης ο πασπαλας αλλα μονο στο πρωτο ημιχρονο γιατι στο δευτερο δεν επαιξε καλα.
Τωρα απο τον πολις κορυφαιος ηταν ο χιουτακακος μαζι με γιαννακοπουλο με εξαιρεση λιγο στο τελος που τα χαλασε ο γιαννακοπουλος,ο παρισος κατα διαστηματα και ο βαφειαδης ο οποιος επαιξε καταπληκτικη αμυνα πανω στον χαραλαμπιδη.
ΠΑΛΕΟΥΡΑΣ
QUOTE(basketakias @ Feb 19 2009, 22:31 ) *
pios pige kala apo tis 2 omades? telos anevike kai protos o polis sixaritria stin omada tis kalitheas!!
Καλημέρα...το τσίκνισα κι εγώ... είδα το δεύτερο ημίχρονο του Πόλις-Ρέντη.σκόρ πρώτου ημιχρόνου 39-40 με τον ρέντη να κερδίζει τις εντυπώσεις απ'ότι μου ειπανε και τον πολις να χάνει τον Μιχαλά (5άρι) νωρίς,στο 3ο- 4ο λεπτό με τραυματισμό. το εκμεταλεύτηκε ο ρεντης κερδίζοντας αρκετά επιθετικά ριμπάουντ και τελειώνοντάς τα... στο δεύτερο ο Πόλις μπήκε πόλυ αποφασισμένος και παιζοντας πολύ καλή αμυνα ειδικα στον καλύτερο ίσως σκόρερ της κατηγορίας(Χαραλαμπίδη) και έκλεισε το 3ο 10λεπτο με 58-50...στις αρχές του 4ου 10λεπτου ο Πόλις ανεβάζει την διαφορά στους 10-12 πόντους παίζοντας καλή άμυνα και με καλές επιλογές στην επίθεση. Η απώλια του Μιχαλά έδωσε την ευκαιρία στον Μαγγιώρο να κερδίζει φάσεις και ριμπάουντ μέσα στην ρακέτα του Πόλις κρατώντας τον Ρέντη στο παιχνίδι και μαζί με τον Χαραλαμπιδη έκλεισαν την διαφορά προς στιγμή... με ενα νεο ξέσπασμα του Πόλις το σκόρ γίνεται 68-61 απομένοντας γύρω στο 1 και 20... εκεί ένα 3ποντο (με ταμπλό!) του χαραλαμπίδη και ένα επιθετικό ριμπαουντ του Μαγγιώρου σε βολές κατέβασαν την διαφορα, συν τις τάσεις αυτοκτονίας των παικτών του Πόλις που είχαν 1 στις 4 βολές και δύο φορές βήματα στο διάστημα αυτό παρά τα τάιμ άουτ του Τσαουσίδη! τελικά το παιχνιδι έλειξε με μπόλικο σασπένς 69-68 με τον Πολις να παίρνει το ρόζ.. Πολύ καλό παιχνίδι,κρίμα που δεν το είδα απο την αρχή, με τον Πόλις να κερδίζει απολύτως δίκαια καθώς ήταν καλύτερος σε όλο το δεύτερο ημίχρονο που είδα , παρ'ότι πήγε να τα χαλάσει στο τέλος... καλό κοουτσάρισμα και απο τους δύο προπονητές με τον Κάση να προσπαθεί να εκμεταλευτεί έξυπνα την έλλειψη του Μιχαλά. Ο Πόλις έδειξε πολύ δουλεμένος στην άμυνα με αρχές και έμφαση στον Χαραλαμπίδη αλλα και στην επίθεση που κατα διαστήματα με ξάφνιασε με το γύρισμα της μπάλας, τις συνεργασίες και αν ήταν λίγο πιο εύστοχος στα ελεύθερα σούτ που έβγαλε η διαφορά θα έφευγε...και για να μήν παρεξηγηθώ λέω με ''ξάφνιασε'' διότι η περσινή του εικόνα σε ομαδικό επιπεδο ήταν κακή και φέτος τον ξαναείδα σε σχετικά ''εύκολα'' παιχνίδια, οπότε περίμενα να δω ντέρμπι. Ο Ρέντης μαχητικός δεν παρατησε το παιχνίδι ποτέ και πήρε πόντους και απο άλλους παίκτες εκτός Χαραλαμπίδη και βοήθησε στο να γίνει ένα δυνατο και ωραίο παιχνίδι. Μπράβο και στις δύο ομάδες με τον Πόλις πλέον αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλητή και τον Ρέντη σχεδόν σίγουρο για την άνοδο
pampeleos7
καλημερα κ απο μενα.οπως τα ελεγα χθες ο πιο ψυχραιμος θα ηταν ο νικητης στο βαρη αστερας.πολυ δυνατο παιχνιδι με τον αστερα να ξεκιναει παρα πολυ καλα κ η διαφορα εφτασε μεχρι 17π.και μετα ηρθε η καθιζηση,με πολυ πιεση απο πλευρας βαρης κ πολλα λαθη απο τον αστερα.ιδιο παιχνιδι με τη νικαια που κερδιζαμε παλι 18π κ χασαμε το παιχνιδι.θα στοιχισει αυτη η ηττα δυστυχως
ANASTALTIKO HAF
Τερψιθέα -Προφ. Ηλίας 70-78 (ασχολιαστο γιατι εχω ηδη ενα φαουλ απο τους mods,φιλε τραχωνα ειδες που στα λεγα?..........)

Πόλις - ΑΕ Ρέντη 69-68 (παιχνιδι για σκληρα νευρα με τον πολις να ειναι πιο τυχερος-η πιο ικανος- και να κρινεται στη τελευταια επιθεση...)

Βάρη - Αστέρας Αγ. Δημ. 75-68(δυσκολο παιχνιδι με την αμυνα να κυριαρχει και τον αστερα να συνεχιζει το ντεφορμαρισμα του)

Ηλεκτρούπολη - Πήγασος 61-53(περιεργο παιχνιδι που κριθικε στο τελος,με τη βαρουχα να δινει τεχνικη ποινη αδικαιλογητα στο 0.08!!!!! του αγωνα και να προσπαθει να δημιουργησει μπαχαλο...)

ΕΑ Νικαίας - Ευρυάλη 61-52(κακο παιχνιδι μπροστα σε πολυ λιγους θεατες,μεταξυ αυτων και ο προπονητης της ευρυαλης-τιμωρημενος-,με τη νικαια να παιρνει το παιχνιδι εκμ τη πραγματικα απαισια περιοδο που περναει η ευρυαλη)

Ίκαρος/Ακαδημία – Βουλιαγμένη 79-68(νικη και αξασασφαλιση παραμονης απο τον ικαρο που απλα ηταν ανωτερος της αντιπαλου του)

Γλυφάδα - Εν. Τραχώνων 67-54(δικαιη νικη με τη γλυφαδα να κλειδωνει την υποθεση παραμονη και να κοιταει το μελλον με σιγουρια....)


σιγουρα η διακοπη θα επηρεασει τις ομαδες,ευχομαι προς το καλυτερο αν και δν το βλεπω!!!μας εχει τρελ φετος η εσκανα με την διοργανωση..... shot.gif 77.gif
nini
1. Πόλις 1250-1154 18-1 37
2. ΑΕ Ρέντη 1322-1175 15-4 34
3 Α.Ο. Βάρης 1245-1030 14-5 33
---------------------------------------------------------------------
4 Αστέρας Αγ. Δημ. 1155-1049 13-6 32
5 Τερψιθέα 1200-1072 11-8 30
6. Ε.Α. Νικαίας 1251-1230 10-9 29
7. Ίκαρος/Ακαδημία 1155-1139 10-9 29
8. Γλυφάδα 1098-1152 9-10 28
9 Ευρυάλη 1131-1168 8-11 27
10. Προφ. Ηλίας 1089-1166 7-12 26
11. Εν. Τραχώνων 1252-1326 6-13 25
----------------------------------------------------------------------
12. Ηλεκτρούπολη 1021-1175 6-13 25
13 Βουλιαγμένη 1088-1270 5-14 24
14. Πήγασος Κορ. 1158-1342 1-18 20
* ΠΟΛΙΣ – ΑΕ ΡΕΝΤΗ 69-68(39-40)
Διαιτητές: Μέλης , Γαρίνη
ΠΟΛΙΣ (Τσαουσίδης, Λούντζης) : Μπογδανίδης 9((1), Παρίσος 10, Βαφειάδης 13(1), Χιουτακάκος 18(2), Τσιρίδης 3(1), Γιαννακόπουλος 9(2), Κρας, Λαζαρακόπουλος 4 , Αποστολάκης 3, Μιχαλάς , Κουζινόγλου
ΑΕ ΡΕΝΤΗ (Κάσσης): Καλφαγιάννης 4, Σαββίδης 13(1), Βαλμάς , Οικονόμου ,Χαραλαμπίδης 18(2), Πασπαλάς 10(1), Κατσιέρης 8, Μπαρμπαρόσος 2, Μαγγιώρος 13
*ΓΛΥΦΑΔΑ – ΤΡΑΧΩΝΕΣ 67-54(24-18)
Διαιτητές: Μαγγωνάκης , Λάτσης
ΓΛΥΦΑΔΑ(Καψιμάλης, Παλτζόγλου) : Ξανθόπουλος 3, Κλάδης 11(1), Πίστας 16(2), Τσιούμας , Αναστασάκης 6, Γουλανδρής Θ. 8, Ρέππας , Γουλανδρής Αρ.12 , Γκαζέλης 11(2), Γρυπάρης
ΤΡΑΧΩΝΕΣ/ΔΙΑΣ (Λιζάρδος): Σταθόπουλος 5(1), Βασιλόπουλος Γ. , Ζαφειράκης 19 , ,Λύτρας 16, Τσίκουτας 7, Γκανιάτσας 7, Παπαδημητρακόπουλος
*ΤΕΡΨΙΘΕΑ – ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ 70-78(28-39)
Διαιτητές: Σιώκας , Τρικαλιώτης
ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Μανωλιάδης, Ζλάτης): Πουλέας , Μπούτας 17, Βισκαδουράκης 9, Ψιακής , Μαρκογιαννάκης 18, Μανωλιάδης 7, Γολικίδης 9(1) , Ζλάτης Σ.10
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ (Θεοδωρόπουλος- Κεφαλίδης) : Λαζαράκος 20(4) , Καραλουκάς 1, Τσιστράκης 10 , Πασαγιάννης 21(2), Αλεξόπουλος 4, Σονίδης , Κόλιας 7 , Συριανός 2, Νικόλτσος 13
*ΙΚΑΡΟΣ/ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 79-68(42-34)
Διαιτητές: Μαραβέλιας , Ορφανός
ΙΚΑΡΟΣ/ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Μελέτης): Λαυρέντζος 16(3), Αθανασόπουλος 2, Δοροβίτσας Γ. 16(1), Ρένεσης 6, Βαρβατάκος 26(3), Βαρδάλος 6 , Γιαννόπουλος 4, Δοροβίτσας Π.-, Αντωνομανωλάκης 3(1)
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Μόσχος): Φαραζής , Πετρακάκης 18, Ορφανουδάκης , Κραψίτης 20(2), Παγώνης 14(1), Ρακιτζάκης 8, Ρόζας , Ασλανίδης 8(1)
*ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ – ΠΗΓΑΣΟΣ 61-53(28-27)
Διαιτητές : Βαρούχα , Βρέντας
ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ (Καρατζούνης) : Φείδας 4, Ριζούλης 5, Κυριαζής 19, Μαστρογιάννης 11(1), Κουμής , Δελής 22(2), Γιούργας , Κρομμύδας , Βλάχος , Γεωργακόπουλος
ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡ (Έξαρχος): Σιγλέτος 16(4), Παππάς 2, Γουρδομιχάλης 2, Θεοφανόπουλος 4, Κωνσταντόπουλος 10, Αντωνόπουλος 2, Παναγόπουλος , Ιτζελέρ 17(3)
*ΒΑΡΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. 75-68(41-44)
Διαιτητές: Μπίκας , Παραμυθιώτης
ΒΑΡΗ (Παγίδας) : Κάκαρης , Γιαλπάς 14(1), Χαρίτος 2, Κατσούλας 10(1), Ταχτσίδης 21(1), Πριφτάκης 6, Ροδόπουλος 2, Ανεμοδουράς 3(1), Φουντούλης 2, Διαμαντής 15
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ.(Σολωμός): Μαλτίδης 19, Κραβαρίτης 13(1), Σκαμνάκης 5(1), Παύλου , Μουκοβίνας 7, Καρατζάς 6, Γεωργακόπουλος , Χαλκιαδάκης 15(1), Δημητρακόπουλος 3, Ζιάλιαρης
*ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΕΥΡΥΑΛΗ 61-52(28-21)
Διαιτητές: Γαρδέλης ,Ντζαμάρας
ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ((Λαζάρου, Σταμπολιάδης) : Κανελλάκης 4, Κρασαδάκης 15(1), Τσιτσεκίδης , Καρκανιάς 9(1),Παγίδας 7, Τζώρτζης 2, Αριφάκος 7(1), Ντώνη 11, Αντωνουσάκης 4, Ανδρόνικος, Μπουρβάνης , Λόντος 2
ΕΥΡΥΑΛΗ (Μανιάτης): Δημητρίου , Μπεζαντάκος 10, Κυριακίδης , Αναστόπουλος , Λυμπερόγιαννης 9(1), Αθανασόπουλος , Διακουμάκος 7(1), Γεωργακαράκος 24(3), Μήτσου 2, Ρόββης

eskana.gr


Πάντως από το Πόλις έμαθα ότι μακρά΄ν από τους καλύτερους παίχτες ήταν ο Βαφειάδης.. κ σε άμυνα κ σε επίθεση...

Μπράβο στο Πόλις για τη νίκη του κ καλή άνοδο, νομίζω ότι ο Τσαουσίδης απάντησε σε αυτούς που απλά έλεγαν ότι δεν κάνει.
basket4life
Ρε παιδια πως μπορει ο Αστερας να φτανει σε καθε παιχνιδι πανω απο +15 κ να χανει????
traxonas
QUOTE(ANASTALTIKO HAF @ Feb 20 2009, 10:20 ) *
Τερψιθέα -Προφ. Ηλίας 70-78 (ασχολιαστο γιατι εχω ηδη ενα φαουλ απο τους mods,φιλε τραχωνα ειδες που στα λεγα?..........)
Γλυφάδα - Εν. Τραχώνων 67-54(δικαιη νικη με τη γλυφαδα να κλειδωνει την υποθεση παραμονη και να κοιταει το μελλον με σιγουρια....)

Μεχρι στιγμης εισαι 50% μεσα, 41.gif περιμενω και το αλλο ματς που ελεγες, αργει πολυ βεβαια, αλλα
μαλλον εχεις δικιο για την Τερψιθεα! 68.gif

Σ'ενα ματς που οι κακοι νικησαν τους κακιστους, ο α' διαιτητης εδωσε τεχνικη ποινη στον παικτη μας
Ζαφειρακη επειδη ...προσεξτε!!!!.... τον κοιταξε -χωρις καν να του μιλησει- επειτα απο αμφισβητουμενη
φαση φαουλ! Το ματς ηταν εκεινη τη στιγμη ισοπαλο 43-43 στο 4 δεκαλεπτο και ειχαμε την επιθεση.
Οχι οτι θα κερδιζαμε, με τοσα λαθη και απειρες χαμενες βολες ,αλλα λεμε..... shot.gif
Γενικα η διαιτησια ηταν καλη,ομως.
Vernon
QUOTE(ANASTALTIKO HAF @ Feb 20 2009, 10:20 ) *
Ίκαρος/Ακαδημία – Βουλιαγμένη 79-68(νικη και αξασασφαλιση παραμονης απο τον ικαρο που απλα ηταν ανωτερος της αντιπαλου του)

shot: 77.gif


Καλημέρα σε όλους,

Πριν το μεγάλο φαγοπότι,αποφάσισα να πάω να παρακολουθήσω το παιχνίδι Ικάρου-Βουλιαγμένης.Όπως έγραψε και το "anastaltiko haf",ο Ίκαρος ήταν απλά ανώτερος κι αυτό όχι γιατί έπαιξε καλό μπάσκετ (δε βλεπόταν για μία ακόμη φορά),αλλά γιατί η Βουλιαγμένη ήταν ανεπανάληπτα τραγική.Προσπάθησε να αντιμετωπίσει τον Ίκαρο παίζοντας ζώνη σε όλο το παιχνίδι,άμυνα στην οποία ο Ίκαρος δεν έχει λύσεις,αλλά δε στάθηκε τυχερή.Λαυρέτζος και Βαρβατάκος στην προσπάθειά τους να γίνουν πρωταγωνιστές της βραδιάς,αποφάσισαν να παίξουν οι δυο τους πυροβολώντας από παντού (από που κι ως που;;;) και παίρνοντας αναρίθμητες προσπάθειες.Τους ενδιαφέρει φαίνεται περισσότερο η εφημερίδα από την ομάδα.Αν κρίνει κάποιος από τους πόντους θα έλεγε ότι τα κατάφεραν,όχι όμως με τον καλύτερο τρόπο.Αυτό ενισχύει την άποψή μου ότι η ομάδα έχει χωριστεί σε δυο στρατόπεδα κι ας λέει ο "magic johnson" ότι το πρόβλημα περιορίζεται μόνο στο χώρο της διοίκησης.Μακάρι να ήταν έτσι.Από τους υπόλοιπους πολύ καλός ήταν ο Δοροβίτσας ενώ ο Κουτσουβάς αν και στην ομάδα δεν έπαιξε(πιθανότατα ακόμα τραυματίας).Όσον αφορά τον Θεολόγη μάλλον το έκοψε.
Στ'άλλα παιχνίδια κρίμα για το φίλο μου τον Τράχωνα γιατί η ομάδα του δε βλέπω να γλιτώνει τις περιπέτειες και ένα μεγάλο μπράβο στον Πόλις.
neos
QUOTE(nini @ Feb 20 2009, 10:25 ) *
1. Πόλις 1250-1154 18-1 37
2. ΑΕ Ρέντη 1322-1175 15-4 34
3 Α.Ο. Βάρης 1245-1030 14-5 33
---------------------------------------------------------------------
4 Αστέρας Αγ. Δημ. 1155-1049 13-6 32
5 Τερψιθέα 1200-1072 11-8 30
6. Ε.Α. Νικαίας 1251-1230 10-9 29
7. Ίκαρος/Ακαδημία 1155-1139 10-9 29
8. Γλυφάδα 1098-1152 9-10 28
9 Ευρυάλη 1131-1168 8-11 27
10. Προφ. Ηλίας 1089-1166 7-12 26
11. Εν. Τραχώνων 1252-1326 6-13 25
----------------------------------------------------------------------
12. Ηλεκτρούπολη 1021-1175 6-13 25
13 Βουλιαγμένη 1088-1270 5-14 24
14. Πήγασος Κορ. 1158-1342 1-18 20
* ΠΟΛΙΣ – ΑΕ ΡΕΝΤΗ 69-68(39-40)
Διαιτητές: Μέλης , Γαρίνη
ΠΟΛΙΣ (Τσαουσίδης, Λούντζης) : Μπογδανίδης 9((1), Παρίσος 10, Βαφειάδης 13(1), Χιουτακάκος 18(2), Τσιρίδης 3(1), Γιαννακόπουλος 9(2), Κρας, Λαζαρακόπουλος 4 , Αποστολάκης 3, Μιχαλάς , Κουζινόγλου
ΑΕ ΡΕΝΤΗ (Κάσσης): Καλφαγιάννης 4, Σαββίδης 13(1), Βαλμάς , Οικονόμου ,Χαραλαμπίδης 18(2), Πασπαλάς 10(1), Κατσιέρης 8, Μπαρμπαρόσος 2, Μαγγιώρος 13
*ΓΛΥΦΑΔΑ – ΤΡΑΧΩΝΕΣ 67-54(24-18)
Διαιτητές: Μαγγωνάκης , Λάτσης
ΓΛΥΦΑΔΑ(Καψιμάλης, Παλτζόγλου) : Ξανθόπουλος 3, Κλάδης 11(1), Πίστας 16(2), Τσιούμας , Αναστασάκης 6, Γουλανδρής Θ. 8, Ρέππας , Γουλανδρής Αρ.12 , Γκαζέλης 11(2), Γρυπάρης
ΤΡΑΧΩΝΕΣ/ΔΙΑΣ (Λιζάρδος): Σταθόπουλος 5(1), Βασιλόπουλος Γ. , Ζαφειράκης 19 , ,Λύτρας 16, Τσίκουτας 7, Γκανιάτσας 7, Παπαδημητρακόπουλος
*ΤΕΡΨΙΘΕΑ – ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ 70-78(28-39)
Διαιτητές: Σιώκας , Τρικαλιώτης
ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Μανωλιάδης, Ζλάτης): Πουλέας , Μπούτας 17, Βισκαδουράκης 9, Ψιακής , Μαρκογιαννάκης 18, Μανωλιάδης 7, Γολικίδης 9(1) , Ζλάτης Σ.10
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ (Θεοδωρόπουλος- Κεφαλίδης) : Λαζαράκος 20(4) , Καραλουκάς 1, Τσιστράκης 10 , Πασαγιάννης 21(2), Αλεξόπουλος 4, Σονίδης , Κόλιας 7 , Συριανός 2, Νικόλτσος 13
*ΙΚΑΡΟΣ/ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 79-68(42-34)
Διαιτητές: Μαραβέλιας , Ορφανός
ΙΚΑΡΟΣ/ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Μελέτης): Λαυρέντζος 16(3), Αθανασόπουλος 2, Δοροβίτσας Γ. 16(1), Ρένεσης 6, Βαρβατάκος 26(3), Βαρδάλος 6 , Γιαννόπουλος 4, Δοροβίτσας Π.-, Αντωνομανωλάκης 3(1)
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Μόσχος): Φαραζής , Πετρακάκης 18, Ορφανουδάκης , Κραψίτης 20(2), Παγώνης 14(1), Ρακιτζάκης 8, Ρόζας , Ασλανίδης 8(1)
*ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ – ΠΗΓΑΣΟΣ 61-53(28-27)
Διαιτητές : Βαρούχα , Βρέντας
ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ (Καρατζούνης) : Φείδας 4, Ριζούλης 5, Κυριαζής 19, Μαστρογιάννης 11(1), Κουμής , Δελής 22(2), Γιούργας , Κρομμύδας , Βλάχος , Γεωργακόπουλος
ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡ (Έξαρχος): Σιγλέτος 16(4), Παππάς 2, Γουρδομιχάλης 2, Θεοφανόπουλος 4, Κωνσταντόπουλος 10, Αντωνόπουλος 2, Παναγόπουλος , Ιτζελέρ 17(3)
*ΒΑΡΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. 75-68(41-44)
Διαιτητές: Μπίκας , Παραμυθιώτης
ΒΑΡΗ (Παγίδας) : Κάκαρης , Γιαλπάς 14(1), Χαρίτος 2, Κατσούλας 10(1), Ταχτσίδης 21(1), Πριφτάκης 6, Ροδόπουλος 2, Ανεμοδουράς 3(1), Φουντούλης 2, Διαμαντής 15
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ.(Σολωμός): Μαλτίδης 19, Κραβαρίτης 13(1), Σκαμνάκης 5(1), Παύλου , Μουκοβίνας 7, Καρατζάς 6, Γεωργακόπουλος , Χαλκιαδάκης 15(1), Δημητρακόπουλος 3, Ζιάλιαρης
*ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΕΥΡΥΑΛΗ 61-52(28-21)
Διαιτητές: Γαρδέλης ,Ντζαμάρας
ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ((Λαζάρου, Σταμπολιάδης) : Κανελλάκης 4, Κρασαδάκης 15(1), Τσιτσεκίδης , Καρκανιάς 9(1),Παγίδας 7, Τζώρτζης 2, Αριφάκος 7(1), Ντώνη 11, Αντωνουσάκης 4, Ανδρόνικος, Μπουρβάνης , Λόντος 2
ΕΥΡΥΑΛΗ (Μανιάτης): Δημητρίου , Μπεζαντάκος 10, Κυριακίδης , Αναστόπουλος , Λυμπερόγιαννης 9(1), Αθανασόπουλος , Διακουμάκος 7(1), Γεωργακαράκος 24(3), Μήτσου 2, Ρόββης

eskana.gr


Πάντως από το Πόλις έμαθα ότι μακρά΄ν από τους καλύτερους παίχτες ήταν ο Βαφειάδης.. κ σε άμυνα κ σε επίθεση...

Μπράβο στο Πόλις για τη νίκη του κ καλή άνοδο, νομίζω ότι ο Τσαουσίδης απάντησε σε αυτούς που απλά έλεγαν ότι δεν κάνει.


Χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου διαφωνω σε 2 πραγματα.Βασικα οπως εγραψα και εγω ο βαφειαδης ηταν ο καλυτερος αμυντικος.Αλλα στην επιθεση δεν ηταν οσο καλος νομιζεις και θα σου πω οτι δεν εβαλε τοσους ποντους που γραφει.Και αν ρωτησεις και αλλους που ηταν στο γηπεδο θα σου πουν το ιδιο.Οσο για τον τσαουσιδη θεωρω οτι δεν χρωσταει απαντησεις σε κανεναν και αυτο φαινεται απο την βαθμολογια.18-1 και συνεχιζει.Χρωσταει ομως απαντησεις αν θες να το θεσουμε ετσι για την κακη εικονα της ομαδας απο την αρχη της χρονιας οσον αφορα την επιθεση.Ενω στην αμυνα εχει σαφης προσανατολισμο στην επιθεση κρινεται καθαρα απο το μπασκετ που ξερουν τα παιδια.Και επειδη ολους τους εχω παιξει αντιπαλους ξερω οτι μπορουσανε να παιζουνε καλυτερα στην επιθεση.Δεν επιτρεπεται ο πολις με τετοιους παιχτες να εχει μεσο ορο 62 με 63 ποντους επιθεση.Απο οτι εμαθα επειδη το εψαξα λιγο ασχολουνται ολη την εβδομαδα με τον καθε αντιπαλο.Αυτο εχει σαν αποτελεσμα πολυ καλη αμυνα αλλα και κακη επιθεση.Ομως η ομαδα ειναι πρωτη και αυτο ειναι το ζητουμενο.Απλα εγω θετω δικα μου ερωτηματα.Εγω πως θα ηθελα να δω τον πολις.Μην με παρεξηγησεις.
nini
QUOTE(neos @ Feb 20 2009, 12:12 ) *
Χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου διαφωνω σε 2 πραγματα.Βασικα οπως εγραψα και εγω ο βαφειαδης ηταν ο καλυτερος αμυντικος.Αλλα στην επιθεση δεν ηταν οσο καλος νομιζεις και θα σου πω οτι δεν εβαλε τοσους ποντους που γραφει.Και αν ρωτησεις και αλλους που ηταν στο γηπεδο θα σου πουν το ιδιο.Οσο για τον τσαουσιδη θεωρω οτι δεν χρωσταει απαντησεις σε κανεναν και αυτο φαινεται απο την βαθμολογια.18-1 και συνεχιζει.Χρωσταει ομως απαντησεις αν θες να το θεσουμε ετσι για την κακη εικονα της ομαδας απο την αρχη της χρονιας οσον αφορα την επιθεση.Ενω στην αμυνα εχει σαφης προσανατολισμο στην επιθεση κρινεται καθαρα απο το μπασκετ που ξερουν τα παιδια.Και επειδη ολους τους εχω παιξει αντιπαλους ξερω οτι μπορουσανε να παιζουνε καλυτερα στην επιθεση.Δεν επιτρεπεται ο πολις με τετοιους παιχτες να εχει μεσο ορο 62 με 63 ποντους επιθεση.Απο οτι εμαθα επειδη το εψαξα λιγο ασχολουνται ολη την εβδομαδα με τον καθε αντιπαλο.Αυτο εχει σαν αποτελεσμα πολυ καλη αμυνα αλλα και κακη επιθεση.Ομως η ομαδα ειναι πρωτη και αυτο ειναι το ζητουμενο.Απλα εγω θετω δικα μου ερωτηματα.Εγω πως θα ηθελα να δω τον πολις.Μην με παρεξηγησεις.


ούτε εγώ θέλω να διαφωνήσω μαζί σου, συμφωνούμε ότι η επίθεση του Πόλις δεν είναι ή καλύτερη αλλά γενικά όταν μια ομάδα έχει σαφή αμυντικό προσανατολισμό (που σημαίνει ότι κουράζονται οι παίχτες πολύ στην άμυνα) είναι λογικό να μην έχουν τις ίδιες δυνάμεις κ για την επίθεση.
επίσης δεν πιστεύω ότι ο τσαουσίδης πρέπει να απαντήσει σε κάτι γιατί όπως έιπες κ εσύ η ομάδα έχει 18-1 κ οι 62 πόντοι μέσο όρο σε μια κατηγορία με πολύ ξύλο κ με τους κακούς διαιτητές τησ Εσκανα, σούπερ είναι η ομάδα.

όσο για τον Βαφειάδη οι πόντοι του λιγότεροι δεν είναι σίγουρα περισσότεροι μπορεί..
sakatis



τι αλλο θα ακουσουμε πια!!!!!!η διαιτησια στην εσκανα κυριοι...
μπραβο σας παντως που παλευετε τα παιχνιδια οσοι εχετε μεινει 41.gif
ποιους ξεχωρισες και απ΄ τις δυο πλευρες?
στον τραχωνα αναφερομαι
traxonas
QUOTE(sakatis @ Feb 20 2009, 12:58 ) *
τι αλλο θα ακουσουμε πια!!!!!!η διαιτησια στην εσκανα κυριοι...
μπραβο σας παντως που παλευετε τα παιχνιδια οσοι εχετε μεινει 41.gif
ποιους ξεχωρισες και απ΄ τις δυο πλευρες?
στον τραχωνα αναφερομαι

Απο εμας καλα πηγε ο Λυτρας αμυντικα, που ''εσβησε'' τον Τσιουμα ( αποντος), επιθετικα ομως....
Γενικα, αμυντικα, αυτοι που προσπαθουν παντα, προσπαθησαν και χθες, ομως, οντας πεντε ανδρες
ολοι κι ολοι, εσκασαν.
Επιθετικα ημασταν κακοι, αστοχοι,πολλα λαθη και αστοχες βολες.
Η Γλυφαδα εγκλωβιστηκε στη ζωνη μας και ηταν αστοχη στο πρωτο ημιχρονο, στο β' ομως πηρε
πολλα επιθετικα ριμπ ο ψηλος το 12 και τα τελειωσε, τους μπηκαν και καποια τριποντα και τελος.
neos
QUOTE(nini @ Feb 20 2009, 12:31 ) *
ούτε εγώ θέλω να διαφωνήσω μαζί σου, συμφωνούμε ότι η επίθεση του Πόλις δεν είναι ή καλύτερη αλλά γενικά όταν μια ομάδα έχει σαφή αμυντικό προσανατολισμό (που σημαίνει ότι κουράζονται οι παίχτες πολύ στην άμυνα) είναι λογικό να μην έχουν τις ίδιες δυνάμεις κ για την επίθεση.
επίσης δεν πιστεύω ότι ο τσαουσίδης πρέπει να απαντήσει σε κάτι γιατί όπως έιπες κ εσύ η ομάδα έχει 18-1 κ οι 62 πόντοι μέσο όρο σε μια κατηγορία με πολύ ξύλο κ με τους κακούς διαιτητές τησ Εσκανα, σούπερ είναι η ομάδα.

όσο για τον Βαφειάδη οι πόντοι του λιγότεροι δεν είναι σίγουρα περισσότεροι μπορεί..


Συμφωνω μεχρι ενα σημειο στην αμυνα αλλα το επιπεδο στην β εσκανα φετος δεν ειναι και το πιο δυνατο.Οσο για τους ποντους δεν μπορεις να ξερεις γιατι δεν ησουνα στο γηπεδο οπως ειπες.Οποτε καποιος σου τα ειπε.Και απλα εκανε λαθος.Πιστεψε με εβαλε λιγοτερους.Το θεμα ομως ειναι τι γινεται με τον μιχαλα.Ετσι οπως τον ειδα μαλλον πρεπει να επαθε κατι σοβαρο.Αν επαθε που του το απευχομαι οπως σε ολους τους αθλητες τοτε ο πολις εχει σοβαρο προβλημα και δυσκολα θα βγει πρωτος.Γιατι εχει δυσκολο προγραμμα με ομαδες που εχουν ψηλους και εκτος εδρας αλλα και γιατι δεν εχει την διαφορα απο τον ρεντη.Βεβαια θα ανεβουνε απλα το θεμα ειναι αν θα βγουν πρωτοι.
nini
QUOTE(neos @ Feb 20 2009, 13:59 ) *
Συμφωνω μεχρι ενα σημειο στην αμυνα αλλα το επιπεδο στην β εσκανα φετος δεν ειναι και το πιο δυνατο.Οσο για τους ποντους δεν μπορεις να ξερεις γιατι δεν ησουνα στο γηπεδο οπως ειπες.Οποτε καποιος σου τα ειπε.Και απλα εκανε λαθος.Πιστεψε με εβαλε λιγοτερους.Το θεμα ομως ειναι τι γινεται με τον μιχαλα.Ετσι οπως τον ειδα μαλλον πρεπει να επαθε κατι σοβαρο.Αν επαθε που του το απευχομαι οπως σε ολους τους αθλητες τοτε ο πολις εχει σοβαρο προβλημα και δυσκολα θα βγει πρωτος.Γιατι εχει δυσκολο προγραμμα με ομαδες που εχουν ψηλους και εκτος εδρας αλλα και γιατι δεν εχει την διαφορα απο τον ρεντη.Βεβαια θα ανεβουνε απλα το θεμα ειναι αν θα βγουν πρωτοι.


ωραία επειδή δεν είπα πουθενά ότι δεν ήμουν στο γήπεδο, ο Βαφειάδης έχει βάλει 13(1) μπορείς να ζητήσεις το φύλλο αγώνα.....
όντως θα έχουν πρόβλημα στους ψηλούς αλλά έπαιζαν κ χωρίσ τον Μιχαλά κ πριν από κάποιες αγωνιστηκές (σίγουρα με τους Τράχωνες)

δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες στείλε μου PM. Πάντως το Πόλις θα ανέβει φέτος κ αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif
jimmykay
Ο Βαφειάδης χθές ήταν αρκετά καλός, πήγε καλά στην άμυνα και έκανε μερικά κλεψίματα και έβγαλε αιφνιδιασμούς. Περιόρισε σημαντικά τον Χαραλαμπίδη και τον κούρασε πολύ (έπαθε κράμπες και αποχώρησε για λίγο)!!!.

Ο Τσαουσίδης και ο κάθε προπονητής κρίνεται απο τα αποτελέσματα και μέχρι στιγμή τον δικαιωνουν. Ας είμαστε ρεαλιστές, δεν μπορεί κάποια ομάδα να κερδίζει και να παραγει και συνέχεια θέαμα (καρφώματα, τάπες κ.α). Στη Β Εσκανά μιλάμε... Πάντως σε πολλές στιγμές φάνηκε αυτό που είπε κάποιος για την επίθεση του Πόλις (βασίζεται πολύ σε ατομικές ενέργειες και όχι σε σύστημα).

Με την νίκη της Βάρης ο Ρέντης απέκτησε το δικάίωμα να κάνει ακόμα μια ήττα και να είναι ακόμα 2ος καθώς κερδιζει τη Βάρη σε ισοβαθμίες και χάνει απο τον Αστέρα. Ο Πόλις πάει φούλ για πρωτάθλημα αν δεν αυτοκτονήσει και χάσει παιχνίδια και έρθει σε ισοβαθμία με Ρεντη. Ο Ρέντης έχει πλεόν καλύτερο πρόγραμμα σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές που παίζουν μεταξύ τους μέχρι το τέλος.
rover6
QUOTE(jimmykay @ Feb 20 2009, 14:40 ) *
Ο Βαφειάδης χθές ήταν αρκετά καλός, πήγε καλά στην άμυνα και έκανε μερικά κλεψίματα και έβγαλε αιφνιδιασμούς. Περιόρισε σημαντικά τον Χαραλαμπίδη και τον κούρασε πολύ (έπαθε κράμπες και αποχώρησε για λίγο)!!!.

Ο Τσαουσίδης και ο κάθε προπονητής κρίνεται απο τα αποτελέσματα και μέχρι στιγμή τον δικαιωνουν. Ας είμαστε ρεαλιστές, δεν μπορεί κάποια ομάδα να κερδίζει και να παραγει και συνέχεια θέαμα (καρφώματα, τάπες κ.α). Στη Β Εσκανά μιλάμε... Πάντως σε πολλές στιγμές φάνηκε αυτό που είπε κάποιος για την επίθεση του Πόλις (βασίζεται πολύ σε ατομικές ενέργειες και όχι σε σύστημα).

Με την νίκη της Βάρης ο Ρέντης απέκτησε το δικάίωμα να κάνει ακόμα μια ήττα και να είναι ακόμα 2ος καθώς κερδιζει τη Βάρη σε ισοβαθμίες και χάνει απο τον Αστέρα. Ο Πόλις πάει φούλ για πρωτάθλημα αν δεν αυτοκτονήσει και χάσει παιχνίδια και έρθει σε ισοβαθμία με Ρεντη. Ο Ρέντης έχει πλεόν καλύτερο πρόγραμμα σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές που παίζουν μεταξύ τους μέχρι το τέλος.

εδω φιλε επειδη βλεπω οτι εισαι αντικειμενικος θα προσθεσω οτι ο ρεντης ειναι σιγουρα μια ομαδα που πρεπει να ανεβει.
χθες παροτι εχασε οπως ειδες επαιξε πολυ καλα και αν ηταν λιγο τυχερος ισως κερδιζε κιολας.
ο τσαουσιδης παροτι εχει κατηγορηθει απο εδω εκανε κινησεις στο τελος ,οπως στο φαουλ μετα τις αστοχες βολες του πολις,και εδειξε πολυ θετικα δειγματα προπονητικης,για εναν προπονητη rookie στην κατηγορια.
η τριτη θεση θα ειναι ερωτιματικο πιστευω αν και καποιες πληροφοριες λενε οτι ισως και η τεταρτη θα ειναι προνομιουχα.
sakatis
QUOTE(nini @ Feb 20 2009, 14:15 ) *
ωραία επειδή δεν είπα πουθενά ότι δεν ήμουν στο γήπεδο, ο Βαφειάδης έχει βάλει 13(1) μπορείς να ζητήσεις το φύλλο αγώνα.....
όντως θα έχουν πρόβλημα στους ψηλούς αλλά έπαιζαν κ χωρίσ τον Μιχαλά κ πριν από κάποιες αγωνιστηκές (σίγουρα με τους Τράχωνες)

δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες στείλε μου PM. Πάντως το Πόλις θα ανέβει φέτος κ αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif



επειδη ημουν κ γω στο γηπεδο ο βαφειαδης τοσους ποντους εβαλε!!κ ας το κλεισουμε εδω το θεμα αυτο smiley.gif
συγχαρητηρια στο πολις!!!ειναι η καλυτερη ομαδα κ μ εναν πολυ σοβαρο προπονητη.
ΠΑΛΕΟΥΡΑΣ
QUOTE(neos @ Feb 20 2009, 12:12 ) *
Χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου διαφωνω σε 2 πραγματα.Βασικα οπως εγραψα και εγω ο βαφειαδης ηταν ο καλυτερος αμυντικος.Αλλα στην επιθεση δεν ηταν οσο καλος νομιζεις και θα σου πω οτι δεν εβαλε τοσους ποντους που γραφει.Και αν ρωτησεις και αλλους που ηταν στο γηπεδο θα σου πουν το ιδιο.Οσο για τον τσαουσιδη θεωρω οτι δεν χρωσταει απαντησεις σε κανεναν και αυτο φαινεται απο την βαθμολογια.18-1 και συνεχιζει.Χρωσταει ομως απαντησεις αν θες να το θεσουμε ετσι για την κακη εικονα της ομαδας απο την αρχη της χρονιας οσον αφορα την επιθεση.Ενω στην αμυνα εχει σαφης προσανατολισμο στην επιθεση κρινεται καθαρα απο το μπασκετ που ξερουν τα παιδια.Και επειδη ολους τους εχω παιξει αντιπαλους ξερω οτι μπορουσανε να παιζουνε καλυτερα στην επιθεση.Δεν επιτρεπεται ο πολις με τετοιους παιχτες να εχει μεσο ορο 62 με 63 ποντους επιθεση.Απο οτι εμαθα επειδη το εψαξα λιγο ασχολουνται ολη την εβδομαδα με τον καθε αντιπαλο.Αυτο εχει σαν αποτελεσμα πολυ καλη αμυνα αλλα και κακη επιθεση.Ομως η ομαδα ειναι πρωτη και αυτο ειναι το ζητουμενο.Απλα εγω θετω δικα μου ερωτηματα.Εγω πως θα ηθελα να δω τον πολις.Μην με παρεξηγησεις.
Επειδη στο παρελθόν εχω γίνει η αιτία να ασκηθεί δρυμία κριτική στον Τσαουσίδη θέλω να καταθέσω την προπονητική μου άποψη για κάποια πραγματα που λέγονται εδώ χωρίς να θέλω να γίνω ''υπερασπιστής'' κανενός,καθαρά αντικειμενικά.Μαζί με το τελευταίο εχω δει 4 παιχνίδια του Πολις φέτος και νομίζω πως έχω πλέον ολοκληρωμένη άποψη αφου πήρα και αρκετές πληροφορίες για την ομάδα εκ των ''έσω'' μέσω τρίτου... Κατ'αρχήν όταν ένας προπονητής έχει 10-11 καινούργιους παίκτες στην ομάδα και την ''πίεση'' να ανέβει οπωσδήποτε δεν έχει την πολυτέλεια να δουλέψει απο την αρχή ολοκληρωτικά,οπως πρέπει(άμυνα κ επίθεση), την ομάδα γιατι αρχίζει απο το μηδέν. Το να ''επενδύσει'' λοιπόν στην άμυνα είναι η πιο σοφή(αυτή δείνει τις νίκες) αλλα και δύσκολη επιλογή καθώς δεν είναι εύκολο να πείσεις παίκτες με επιθετική αξία να ''πιεστούν'' και να συνεργαστούν βάζοντας πρώτο στόχο τους την άμυνα. Δεύτερον θέλω να πώ στον φίλο ''neo'' οτι εγώ, στα παιχνίδια που έιδα,διεκρινα έναν αρκετά ορθολογικό, σε σκέψη, επιθετικό προσανατολισμό... Π.χ. αν έχεις παίκτη τον Παρίσο που θεωρώ οτι είναι ίσως ο το πιό γρήγορο γκάρντ της κατηγορίας με την μπάλα στα χέρια και με πολύ δυνατό drive, χώρίς όμως σουτ (κακό θα έλεγα),δέν θα τον βγάλεις απο διπλά σκρίν για να σου σουτάρει τρίποντο! θα πρέπει να τον βοηθήσεις για να τελειώσει φάσεις με drive.
Το αντίστροφο πρεπει να γίνει με παίκτες με καλό σούτ (π.χ.Τσιρίδης)...Νομίζω οτι ο Τσαουσίδης τα πρόσεξε πολύ αυτά όπως και άλλα στοιχεία που είδα(εκμετάλευση miss-much, προσπάθεια για γρήγορο παιχνίδι κλπ) Ίσως το λάθος του στον επιθετικό προσανατολισμό και στο τι ζηταει απο τις φάσεις είναι οτι δίνει έμφανση στο περιφεριακό
σούτ(μάλλον επειδή και του ίδιου του άρεσε ως παίκτη) αλλα και επειδή πήρε παίκτες που θεωρητικά σουτάρουν καλά( Τσιρίδη,χιουτακάκο,Γιαννακόπουλο,Βαφειάδη)
...και λέω ''θεωρητικά'' γιατί στα παιχνίδια που είδα ενω τα σούτ βγαίνανε ελευθερα απο ωραίες συνεργασίες τα ποσοστά ήταν τραγικά!Πιστεύω οτι αν ήταν σχετικά ευστοχοι ο Μ.Ο. επιθεσης θα ήταν πολύ ψηλά. Για μένα αυτό το στύλ μπάσκετ είναι για πιο πάνω κατηγορίες γιατί απο τα χρόνια που παρακολουθώ εσκα-εσκανα κατάλαβα οτι χρειάζεται πιο ''δυεισδητικό'' μπάσκετ... Εδώ θέλω να πώ στον φίλο ''neo'' οτι δέν φτάνει μόνο η αξία των παικτών για να έχεις καλή επίθεση,πρέπει και αυτοί κάπως να συνεργάζονται...τρανό παράδειγμα ο περσινός Πόλις που η αξία των παικτών ήταν πολύ μεγαλύτερη αλλα απο μπάσκετ...δράμα. Επίσης ο Πόλις νομίζω οτι έπαιξε χωρίς Μιχαλα με Τράχωνες έξω και άλλη μια αγωνιστική αλλα και σχεδόν για 38 λεπτα χθές με τον Ρέντη, πράγμα που του δημιούργησε πολλα προβλήματα,αλλα βρήκε τρόπο να τον καλύψει..
Νομίζω οτι για ένα νέο παιδί που φέτος άρχισε την προπονητική καλά τα έχει καταφέρει μέχρι τωρα και δείχνει πως αν έχει όρεξη για δουλειά μπορεί να ανέβει κι άλλο...θα φανεί... Αυτά γιατί μερικά πράγματα πρεπει να κρίνονται με καθαρά προπονητικό πρίσμα ωστε να είναι έγκυρα και αξιόπιστα... καλό βράδυ...
ΠΑΛΕΟΥΡΑΣ
QUOTE(pampeleos7 @ Feb 20 2009, 10:19 ) *
καλημερα κ απο μενα.οπως τα ελεγα χθες ο πιο ψυχραιμος θα ηταν ο νικητης στο βαρη αστερας.πολυ δυνατο παιχνιδι με τον αστερα να ξεκιναει παρα πολυ καλα κ η διαφορα εφτασε μεχρι 17π.και μετα ηρθε η καθιζηση,με πολυ πιεση απο πλευρας βαρης κ πολλα λαθη απο τον αστερα.ιδιο παιχνιδι με τη νικαια που κερδιζαμε παλι 18π κ χασαμε το παιχνιδι.θα στοιχισει αυτη η ηττα δυστυχως

Εχω δει και τις δύο ομάδες φέτος και τις θεωρώ αρκετά καλές αλλα νομίζω οτι δικαια βρίσκονται πίσω απο Πόλις και Ρέντη που νομίζω οτι είναι καλύτερες...
Γενικά εχω την άποψη οτι ο Αστέρας είναι ομάδα περισσότερων δυνατοτήτων απο την Βάρυ αλλα η Βάρυ παρουσιάζεται πιο σοβαρή όταν πρέπει... νομίζω οτι κλειδί για την άνοδο είναι τα αποτελεσματά τους με τον Πόλις και ειδικά το πρώτο παιχνίδι Αστέρας -Πόλις καθώς αν χάσει ο Αστέρας ουσιαστικά αποχαιρετά την τρίτη θέση...όλα αυτά θεωρητικά βέβαια διότι ...μπάλα είναι και γυρίζει!
kwstasK
QUOTE(basket4life @ Feb 20 2009, 10:39 ) *
Ρε παιδια πως μπορει ο Αστερας να φτανει σε καθε παιχνιδι πανω απο +15 κ να χανει????



Για να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα ο διαιτητης ο χοντρος εδωσε 3 με 4 τεχνικες ποινες στην αρχη και αποβολη
σε παικτη της βαρης και την μπαλα απ εξω ετσι εγινε η διαφορα 17 ποντους μετα φανηκε η διαφορα των ομαδων
+7 ποντους με τον παικτη της αποβολης σιγουρα θα επαιρνε και την διαφορα των 9ποντων

toro_loco
Σύμφωνα με το "ΦΩΣ" τέλος ο Μανωλιάδης από την Τερψιθέα. Άραγε παραιτήθηκε η "παραιτήθηκε"; Ανεξάρτητα απ' αυτό, (με τον στόχο της ανόδου να έχει χαθεί) η λογική λέει πως προχωράμε με Ζλάτη και βλέπουμε...
pampeleos7
QUOTE(basket4life @ Feb 20 2009, 10:39 ) *
Ρε παιδια πως μπορει ο Αστερας να φτανει σε καθε παιχνιδι πανω απο +15 κ να χανει????

αστα φιλε εδω εμεις μεσα στην ομαδα κ δε μπορουμε να το καταλαβουμε.εγω πιστευω παντως οτι ειναι ελλειψη ψυχραιμιας,τρελενομαστε κ αντι να κρατησουμε το σκορ πεταμε τις μπαλες δεξια κ αριστερα
traxonas
QUOTE(pampeleos7 @ Feb 23 2009, 11:00 ) *
αστα φιλε εδω εμεις μεσα στην ομαδα κ δε μπορουμε να το καταλαβουμε.εγω πιστευω παντως οτι ειναι ελλειψη ψυχραιμιας,τρελενομαστε κ αντι να κρατησουμε το σκορ πεταμε τις μπαλες δεξια κ αριστερα

μην στεναχωριεστε, δεν ειστε οι μονοι.... rolleyes.gif
Vernon
QUOTE(pampeleos7 @ Feb 23 2009, 11:00 ) *
αστα φιλε εδω εμεις μεσα στην ομαδα κ δε μπορουμε να το καταλαβουμε.εγω πιστευω παντως οτι ειναι ελλειψη ψυχραιμιας,τρελενομαστε κ αντι να κρατησουμε το σκορ πεταμε τις μπαλες δεξια κ αριστερα


Καλύτερα έλλειψη ψυχραιμίας παρά έλλειψη μπασκετικής παιδείας όπως ο Ίκαρος...............................και η δυσφήμιση του αθλήματος συνεχίζεται για τα καλά!!!
!and1!
QUOTE(Vernon @ Feb 23 2009, 10:08 ) *
Καλύτερα έλλειψη ψυχραιμίας παρά έλλειψη μπασκετικής παιδείας όπως ο Ίκαρος...............................και η δυσφήμιση του αθλήματος συνεχίζεται για τα καλά!!!


Γιατι τι εκανε ο Ικαρος??
Vernon
QUOTE(!and1! @ Feb 23 2009, 12:36 ) *
Γιατι τι εκανε ο Ικαρος??


Δεν έκανε τώρα κάτι.Σε όλο το δεύτερο γύρο κάνει.Έλα να παρακολουθήσεις ένα παιχνίδι και θα καταλάβεις τι σημαίνει πετάω τις μπάλες δεξιά και αριστερά και κάνω επιθέσεις γιουρούσι.Ούτε οι πιτσιρικάδες στις αλάνες δεν παίζουν τέτοιο μπάσκετ.
smart
Προβλεψεις???
ANASTALTIKO HAF
ΑΕ Ρέντη -Τερψιθέα 1 (ευκολος ασσος,πιστευω και με μεγαλη διαφορα)

Αστέρας Αγ. Δημ.- Πόλις 1(το ματς-τελευταιο χαρτι- του αστερα αν θελει να μεινει στη διεκδ της ανοδου)

Πήγασος - Βάρη 2(εκτος αν αυτοκτονησει η βαρη μετα τη σπουδαια νικη στο ντερμπι που εκανε)

Ευρυάλη - Ηλεκτρούπολη 2(η ευρυαλη δειχνει σημαδια αυτοκτ και πιστευω οτι μετα τη διακοπη θα εχει χαλασει και το δυνατο της σημειο που ειναι οι φυσικες αντοχες,απο την αλλη ο αντιπαλος της παιζει το ματς που μπορει να του δωσει την παραμονη)

Εν. Τραχώνων - ΕΑ Νικαίας 1(λογω κρισιμοτητας)

Προφ. Ηλίας - Ίκαρος/Ακαδημία 1(πιστευω οτι μετα τη νικη επι της βουλ ο ικαρος να χαλαρωσει ενω ο προφητης μετα τη νικη που εκανε θα χει παρει τα πανω του)

Βουλιαγμένη - Γλυφάδα 2(ζωνη κακο ματς αν και η γλυφαδα ειναι πολυ ανεβασμενη τελευταια)

αν και μετα τα κουλουμα,τους χαρταετους και τον καρναβαλο παντα η αγωνιστικη κρυβει εκπληξεις πιστευω αυτη η αγωνιστικη να μας δικαιωσει με μετριο(αν οχι καλο)μπασκετ !!!!!!!
shot.gif peace.gif
sakatis
ΑΕ Ρέντη -Τερψιθέα 1 (καλυτερη ομαδα)

Αστέρας Αγ. Δημ.- Πόλις (νικη για να ανοδο) 1

Πήγασος - Βάρη 2

Ευρυάλη - Ηλεκτρούπολη 1

Εν. Τραχώνων - ΕΑ Νικαίας 1 (πρεπει να το παρουν το ματσακι)

Προφ. Ηλίας - Ίκαρος/Ακαδημία 1 (νικη για να μην μπαινουν σε μπελαδες)

Βουλιαγμένη - Γλυφάδα 2 (με πολυ ζωνη)
jna23
QUOTE(sakatis @ Mar 3 2009, 15:14 ) *
Βουλιαγμένη - Γλυφάδα 2 (με πολυ ζωνη)

Από έγκυρες πληροφορίες η ζώνη θα είναι HUGO BOSS  


andreas koropi
QUOTE(jna23 @ Mar 4 2009, 14:53 ) *
Από έγκυρες πληροφορίες η ζώνη θα είναι HUGO BOSS  

ζωνη? εγω εχω ακουσει για τιραντες !!!!
pigasiotis14
Νεα προβληματα στο Πηγασο που εμεινε με 2 μονο αντρες απο τους 4 που ειχε κα8ως ο ενας τραυματιστηκε και ο αλλος τιμωρη8ηκε γτ εβρισε διαιτητη....
!and1!
ΑΕ Ρέντη -Τερψιθέα 1 επιστροφη στις νικες

Αστέρας Αγ. Δημ.- Πόλις Στο χερι του Πολις ειναι που εχει εξασφαλισει την ανοδο.Απο κει κ περα ειναι θεμα γοητρου.Ο Αστερας πρεπει οπωσδηποτε νικη για να παραμεινει σε τροχια ανοδου κ να κυνηγησει τις οποιες ελπιδες.

Πήγασος - Βάρη 2 με μονο 2 αντρες στη συνθεση του ο Πηγασος

Ευρυάλη - Ηλεκτρούπολη 1

Εν. Τραχώνων - ΕΑ Νικαίας 1 πρεπει να το παρουν

Προφ. Ηλίας - Ίκαρος/Ακαδημία 1 θελουν τη νικη γιατι αλλιως μπαινουν σε περιπετειες

Βουλιαγμένη - Γλυφάδα 1 θα εχει πολυ αμυνα ζωνης
traxonas
Λιγο χλωμο να γινει το παιχνιδι στον Αλιμο. Χθες το βραδι, στην προπονηση της ΑΛΦΑ, σ' ενα καρφωμα
του Λιγγου, δεν εμεινε κολυμπηθροξυλο! Εσπασε το ταμπλω, στραβωσαν τα σιδερα, λιγο δυσκολο
να επισκευαστει.
Το κακο ειναι οτι η εταιρια που τα επισκευαζει, δεν ηταν σιγουρη οτι εχει διαθεσιμο ταμπλω και, το χειροτερο,
δεν δινει ουτε καρφιτσα με πιστωση στο Δημο Αλιμου, λογω χρεων.
Να το πληρωσει ο προεδρος της ομαδας του Αλιμου λιγο δυσκολο το βλεπω, καθως κατι ακουγεται για
ντουφεκι wink.gif shot.gif
sakatis



τραχωνα,ποτε θα κοινοποιηθει η αποφαση για το αν θα γινει η οχι????

οταν λες ντουφεκια τι εννοεις???παλι τα ιδια??? rolleyes.gif
traxonas
QUOTE(sakatis @ Mar 5 2009, 12:45 ) *
τραχωνα,ποτε θα κοινοποιηθει η αποφαση για το αν θα γινει η οχι????

οταν λες ντουφεκια τι εννοεις???παλι τα ιδια??? rolleyes.gif


Αυτα δεν τα γνωριζω εγω, το σιγουρο ειναι οτι η εταιρια δεν εχει διαθεσιμο ταμπλο μεχρι αυτην την ωρα
που γραφω. Αν βρεθει κατι παρομοιο και αλλαχθει- πολυ δυσκολο- τι να πω, μακαρι!
Το ματς ειναι κεκλεισμενων των θυρων, παντως.

Για το αλλο, συντομα θα τα ακουσετε απο τους ιδιους πιστευω.
nini
QUOTE(sakatis @ Mar 5 2009, 12:45 ) *
τραχωνα,ποτε θα κοινοποιηθει η αποφαση για το αν θα γινει η οχι????

οταν λες ντουφεκια τι εννοεις???παλι τα ιδια??? rolleyes.gif



και χειρότερα από τα παλιά μπορώ να σου πω.. αλλά αυτό δεν αφορά αυτό το τόπικ......
sakatis
QUOTE(nini @ Mar 5 2009, 13:37 ) *
και χειρότερα από τα παλιά μπορώ να σου πω.. αλλά αυτό δεν αφορά αυτό το τόπικ......




αν ειναι οπως τα παρουσιαζετε ισως καποια στιγμη να αφορα το τοπικ(ο)..... smiley.gif
nini
QUOTE(sakatis @ Mar 5 2009, 13:41 ) *
αν ειναι οπως τα παρουσιαζετε ισως καποια στιγμη να αφορα το τοπικ(ο)..... smiley.gif



δε νομίζω ΄τουλάχιστον για φέτος γιατί ουσιαστικά έχουν σωθεί εκτός αν δεν κατέβουν σε κάποιουσ αγώνες οι παίχτες...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.