j-kidd13
Apr 16 2013, 21:14
Ελεγα να ποσταρω μια και καλη στο ημιχρον(ι)ο αλλα ειμαι εκστασιασμενος απο αυτα που βλεπω...
Ο Λασμε εγινε μπασκετμπολιστας μονο και μονο για να παιξει στον Παναθηναικο...ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟΝ ΧΘΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗ.
Δεν περιμενα τοσο αστοχη την Μπαρτσα στα 3ποντα ομολογω...
Χαρηκα που ειδα την ομαδα να στεκεται χωρις τον Μητσο για 6 λεπτα στην αρχη...
Ο Σοφο μια χαρα εκανε τη δουλεια του οσο εκατσε μεσα...Και ο Μπανκς δεν ηταν αρνητικος...Για να μην λετε οτι ζηταγα τον ουρανο με τ αστρα..
Και κατι ακομα...Ο Ναβαρο,σε καθε ματς που τον βλεπω με κανει να τον αντιπαθω ολο και πιο πολυ...Αν εκφραστω οπως μου βγαινει γι αυτον,θα με αυτομπαναρω απο το φορουμ.
Ελπιζω να μην παρασυρθουμε απο την αστοχια τους και αφησουμε και πολλα σουτ ελευθερα...
gspara
Apr 16 2013, 21:15
Βαλε μεσα στην δευτερη 5αδα........
Ας μην τους αναστήσει πάλι ο Σάρας ...
giorgos14
Apr 16 2013, 21:29
Oι αλλαγες στο 1ο δευτερολεπτο για ποιο λογο ηταν?
Paris87
Apr 16 2013, 21:30
Γκιστ τελικα δεν μπορει να παιξει? Ξερει κανεις τπτ περισσοτερο, κανας ξαδερφος του Πεδουλακη εδω?
QUOTE (giorgos14 @ Apr 16 2013, 22:29 )
Για στατιστικούς λόγους, ποιος δηλαδή θα "χρεωθεί" την συμμετοχή στην αρχική πεντάδα ...
gspara
Apr 16 2013, 21:32
Μπραμος ολοταχως για mvp της σειρας!!!!
aegeansheed
Μπράμος ντύθηκε Γκιστ, ο Ukic αν βάζει τρίποντα- οι Sioux έχουν πει ότι είναι καλός οιωνός.
Μοναδικός μισμάτςμουτς όταν ο Μάσιος, που χαϊδευτικά κάποιοι φωνάζουν Μασιούλη, αναγκάστηκε να μαρκάρει Λόρμπεκ. Σε δυο φάσεις θύμησε Λόρμπεκ. Λάσμε μέσα σε 5 λεπτά είχε ιδρώσει τόσο που στη βολή δε σταμάταγε να στάζει...
j-kidd13
Mπραβο ρε μαγκα Μπραμος...
Λοιπον,παμε πολυ καλα,εξαιρετικα θα ελεγα.Φυσιολογικα η Μπαρτσα αντεδρασε και μειωσε.
Και οι 2 ομαδες στελνουν βοηθειες σε Σοφο και Τομιτς αντιστοιχα με αποτελεσματα να υπαρχουν αρκετα ελευθερα σουτ εκατερωθεν.Εμεις εχουμε αξιοποιησει καλυτερα αυτο το στοιχειο.
Περιμενα ευστοχια μας σημερα,αλλα περιμενα και της Μπαρτσελονα...Ευτυχως δεν εχει βγει αυτο.
Θετικο και οτι ο Γκιστ εχει χρησιμοποιηθει λιγο.
Γενικως ολα θετικα...
Φαινεται ο Σοφο σημερα τους εχει,παιρνεια τα φαουλ που χρειαζονται κλπ(μεχρι στιγμης,μη το γρουσουζεψω μονο φοβαμαι),οποτε πρεπει να κοιταμε πρωτα την πασα μεσα...
bbplayer
αν δεν κάναμε εκείνα τα ψόφια λάθη μαζεμένα και 3-4 λάθος επιλογές επιθετικές επίσης μαζεμένες θα μπορούσαμε άνετα να είμαστε στο ημίχρονο +12/+15 πόντους.
Λογικά θα πέσουμε στο 2ο από άποψης ποσοστών που έτσι κι αλλιώς παραείναι ψηλά για τέτοιας σημασίας ματς.
Για τη Μπάρτσα τι να πω... άλλα μου είχε δείξει με τον Ολυμπιακό. Και δε νομίζω ότι η απουσία του Μάικλ είναι η απάντηση για το χάλι της
QUOTE (aegeansheed @ Apr 16 2013, 22:32 )
Ukic αν βάζει τρίποντα- οι Sioux έχουν πει ότι είναι καλός οιωνός.
paodynasty
Apr 16 2013, 21:36
QUOTE(giorgos14 @ Apr 16 2013, 21:29 )
επειδή είναι άσχετος ο Αργυρης
giorgos14
Apr 16 2013, 21:38
QUOTE(paodynasty @ Apr 16 2013, 19:36 )
επειδή είναι άσχετος ο Αργυρης
Μαλλον δηλωσε 5αδα,δηλωσε μετα η Μπαρτσα και ειδε οτι ο Μπανκς ματσαρει καλα στο μυαλο του.Οποτε ειπε να γλυτωσει 1,2 λεπτα απο το συνολικο χρονο του ΔΔ.Αν το εκανε ολο αυτο ,γρηγορη αντιδραση ...
Υπάρχει κανένας άγραφος νόμος που υπαγορεύει ότι όλες οι επιθέσεις πρέπει να περνάνε απο το Σόφο ? φοβερός Μπράμος
παίζει σα μαύρος σε streetball της γειτονιάς.
T.W.Is.M.
Apr 16 2013, 21:43
Αλλα 20' για να κερδισει το ματς ο ΠΑΟ. Δεν εννοω οτι θεωρω δεδομενη τη νικη, χρειαζεται πολλη προσπαθεια ακομα. Εννοω οτι σημερα πρεπει ο Παναθηναικος να κερδισει το ματς με τη δικη του καλη αποδοση και νομιζω οτι θα το κανει. Την Πεμπτη μπορει να τα καταφερει και χωρις να ειναι τοσο καλος. Του φτανει να χασει το ματς η Μπαρτσελονα(αν εχει κερδισει σημερα βεβαια).
bbplayer
Apr 16 2013, 21:55
από το να έχει το Λάσμε να κάνει σουτακια από το hi post καλύτερα το χοντρό χαμηλά. έτσι κι αλλιώς δεν είναι τόσο χάλια σήμερα
Magnus92
Apr 16 2013, 21:58
Παντως, αν ειναι να γινει μια ηττα σε καποιο απο τα δυο παιχνιδια, τοτε ειναι πολυ καλυτερα να ερθει σημερα....
aegeansheed
Apr 16 2013, 21:59
Αν πάω στον κομμωτή μου και του πω "θέλω να μου κάνεις κούρεμα Λόρμπεκ", θα τα καταφέρει? Θέλω να πώ, βγαίνει και σε άλλον άνθρωπο?/?/?
πολυ κακος ο τσατσαρης σημερα! προσπαθει αλλα δεν
Reggie Miller #31
Apr 16 2013, 22:02
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 16 2013, 22:43 )
Αλλα 20' για να κερδισει το ματς ο ΠΑΟ. Δεν εννοω οτι θεωρω δεδομενη τη νικη, χρειαζεται πολλη προσπαθεια ακομα. Εννοω οτι σημερα πρεπει ο Παναθηναικος να κερδισει το ματς με τη δικη του καλη αποδοση και νομιζω οτι θα το κανει. Την Πεμπτη μπορει να τα καταφερει και χωρις να ειναι τοσο καλος. Του φτανει να χασει το ματς η Μπαρτσελονα(αν εχει κερδισει σημερα βεβαια).
Κι εγώ νομίζω ότι το ματς της Πέμπτης θα είναι δύσκολα διαχειρίσιμο από ψυχολογικής άποψης για την Μπάρτσα...
Νομίζω ότι τα γόνατα του Λόρμπεκ πλέον δεν κρατάνε...
Το μπασκετ εχει 2 ημιχρονα και ο Παναθηναικος πολλες φορες το ξεχναει φετος. Βραχυκηκλωμα εντελως στο 2ο ημιχρονο με αυτη τη ζωνη της Μπαρτσελονα...
aegeansheed
Apr 16 2013, 22:17
Σοφο και Jawai θυμίζουν την τιτανομαχία ανάμεσα στους stone giants στο Χόμπιτ. Υπάρχουν σε αυτόν τον κόσμο και κάνουν τα δικά τους, εύχεσαι απλά να μην μπεις κατά λάθος ανάμεσά τους
Μας σκοτωσαν με τα 2 τριποντα....... Γιατι ρε Σαρας;
όχι ρε Σάρας την τύχη μου μέσα ..
T.W.Is.M.
Apr 16 2013, 22:24
Μεγαλο σουτ του Γιασικεβιτσιους. Ειναι σε πολυ καλη μερα, αλλα εχει πολυ χρονο ακομα.
phoenix_93
Apr 16 2013, 22:25
Το μετάνιωσε ο Γιασικεβιτσιους και είπε να το δώσει στον Παναθηναικό.
gspara
Apr 16 2013, 22:27
Ανεπιδεκτος μαθησεως ο Πασκουαλ.......ειδε ονειρο Σαρας να μαρκαρει τον Μητσο?????
T.W.Is.M.
Apr 16 2013, 22:27
Μπορουμε να πουμε οτι μετα απ αυτο το σουτ του Διαμαντιδη την Μπαρτσελονα την επιασε ταμπλας???
edit: Παμε για γκρανγκινιολικο, χιτσκοκικο φιναλε...
gmalamos
Apr 16 2013, 22:30
Φιλε μου λασμε απλα δεν παλευεσε..
belalik
Apr 16 2013, 22:31
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 16 2013, 23:27 )
Παμε για γκρανγκινιολικο, χιτσκοκικο φιναλε...
http://freddos.sport24.gr/2012/06/29/5063/Ματσάρα, ένταση, ωραίο φινάλε... Μπράβο στον ΠΑΟ !!!
lightday
Apr 16 2013, 22:33
καρδιακοοοο sooosssss.........τιτανομαχία από τις λίγες ........
gspara
Apr 16 2013, 22:33
ευτυχως δεν πληρωσε τον βαθυ υπνο του Τσαρτσα στο κλεψιμο του Μητσου
Boom Dizzle
Apr 16 2013, 22:34
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
j-kidd13
Apr 16 2013, 22:34
Κοιμασαι ρε Τσαρτσαρη γαμωτο....Τερμα δεν ξαναβλεπω ματς...Θα παμε απο καρδια....
NAI ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ!
Κατουρηθηκαν πανω τους οι Μπαρτσελοναιοι στο τελος..
Τσατσαρη αγορι μου κοψτο να τελειωνουμε, σε ολο το ματς εισαι τρεις ταχυτητες πισω.
priest
Apr 16 2013, 22:36
γκιστ απο εμενα...παικτης κλειδι και σημερα...καθοριστικη η ταπα του λασμε και το τριποντο του μητσου...
δεν γινεται να μην εισαι χαρουμενος και περηφανος για αυτην την ομαδα!
Pierce
Apr 16 2013, 22:36
QUOTE (Anaz @ Apr 16 2013, 23:35 )
Ρε οι χέστηδες απλά ήθελαν να διώξουν την μπάλα από τα χέρια τους
bbplayer
Apr 16 2013, 22:37
Δεν ανησυχώ καθόλου για το ματς της Πέμπτης. Βασικά δεν ανησυχώ καθόλου για την πορεία μέχρι το τέλος του δρόμου. Με τέτοιο φάρδος μέχρι και την κούπα παίρνουμε.
20 λεπτά ζώνη μας έπαιζε ο άλλος και η αντίδρασή μας ήταν επιεικώς αστεία αλλα στο τέλος το πήραμε. Εύχομαι, αν και δεν το ελπίζω γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται, να μας γίνει μάθημα η εμφάνιση του 2ου ημιχρόνου.
Πάντως οι παίχτες υπερβάλλουν τον εαυτό τους σε πάθος και αυτό μας βοηθάει πολύ.
Για άντε να δούμε
MaJesty23
Λίγα με Κωστάκη
!Α ρε Μήτσο,ποιός να συγκριθεί μαζί σου!
Κ Α Ν Ε Ι Σ !!!! Τρομερό μέταλλο έχει φτιάξει η ομάδα.Ολοι σκίζονται και αμυνάρα!
j-kidd13
QUOTE(Pierce @ Apr 16 2013, 23:36 )
Ρε οι χέστηδες απλά ήθελαν να διώξουν την μπάλα από τα χέρια τους
Οταν ειδα τη φαση φωναξα δεν γινεται να χασουμε απο τους χεστηδες που ΟΛΟΙ περιμεναν να παρει την μπαλα ο Ναβαρο....
Ενα είναι το σίγουρο ,έχουμε δει τρεις ματσάρες (σε αγωνία εννοώ και όχι σε ποιότητα).
ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ !!
ΤΟΠ 5 :
1. Ο Σάρας πήγε να το πάρει μόνος του
2. Ο Σάρας ότι πήγαινε να το πάρει μόνος του με εκείνο το αψυχολόγητο 3ποντο (δώρο ???) μας έδωσε το έναυσμα για την ανατροπή
3. Η άμυνα του Μασιούλις στον Γουάλας λίγο πριν το τέλος
4. Η τάπα στον Ναβαρο στο τέλος
5. ΜΗΤΣΟΣ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΜΕ ΤΑΜΠΛΟ ΑΛΑ .. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
Ένα απο τα μάτς που θα τα θυμάμαι εφ' όρου ζωής ...
Weekendman
Apr 16 2013, 22:43
QUOTE(Anaz @ Apr 16 2013, 23:35 )
Μπα απλά φαίνεται να εμφανίζουν το συνήθες σύνδρομο με Πασκουάλ στην Ευρωλίγκα ,δηλαδή πρωταθλητές στην πρώτη φάση και στο ΤΟΠ-16 και μετα κάπου τα χαλάνε ,τώρα αμα αυτό συμβεί στα προημιτελικά η στο φάιναλ φορ θα δούμε...
MaJesty23
Apr 16 2013, 22:44
Εμένα με τρέλανε ο Σόφο!Απίστευτο πάθος και για πρώτη φορά έπαιξε άμυνα,κάνοντας κλέψιματα και κλείνοντας τους διαδρόμους πρός το καλάθι
j-kidd13
Apr 16 2013, 22:46
QUOTE(MaJesty23 @ Apr 16 2013, 23:44 )
Εμένα με τρέλανε ο Σόφο!Απίστευτο πάθος και για πρώτη φορά έπαιξε άμυνα,κάνοντας κλέψιματα και κλείνοντας τους διαδρόμους πρός το καλάθι
Eδω μεχρι και βουτια εκανε 300 κιλα ανθρωπος για να σωσει τη μπαλα...
Ρε γαμωτο,που μπορω να γραψω ελευθερα και να μοιραστω αυτα που εχω μεσα μου τωρα και γενικα για τον Ναβαρο χωρις να εχω επιπτωσεις?Σκεφτηκα να βγω στο μπαλκονι να φωναξω αλλα θα με περασουν για τρελο οι λιγοστοι γειτονες.
QUOTE (j-kidd13 @ Apr 16 2013, 23:46 )
Ρε γαμωτο,που μπορω να γραψω ελευθερα και να μοιραστω αυτα που εχω μεσα μου τωρα και γενικα για τον Ναβαρο χωρις να εχω επιπτωσεις?Σκεφτηκα να βγω στο μπαλκονι να φωναξω αλλα θα με περασουν για τρελο οι λιγοστοι γειτονες.
Εκφράσου ελεύθερα, γράψε τα εδώ , δεν είσαι ο μόνος, Ο καραγκιόζης είναι ερασιτέχνης μπροστά του ...
MaJesty23
Apr 16 2013, 22:49
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 16 2013, 23:46 )
Στείλε pm
priest
Apr 16 2013, 22:49
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 16 2013, 23:46 )
κερδισε η ομαδα μας και εσυ ασχολεισαι με τον ναβαρο?πραγματικα δεν αξιζει.
Paris87
Apr 16 2013, 22:50
Και καλα θα ηταν δυσκολο για τον Σαρας και και και...το ειδαμε
T.W.Is.M.
Apr 16 2013, 22:50
Οπως εγραψα και πριν, το ματς της Πεμπτης μπορει να το χασει πλεον η Μπαρτσελονα. Οποιος αμφιβαλλει, ας θυμηθει τις βολες του Τομιτς στο τελος(η πρωτη μολις που εφτασε στο καλαθι, λες και σουταρε με μπαλα του μποουλινγκ) και τις 2 ευκαιριες για σουτ που προσπερασε ο Σαδα. Ο Παναθηναικος μπορει να χασει το ματς αν βρισκεται συνεχως πισω και δεν παει το ματς στον ποντο ή αν καποιος απο τους Ναβαρο και Γιασικεβιτσιους(οι μονοι που δε θα φοβηθουν στο τελος) βρισκεται σε τοσο καλη μερα, που να μπορει να τα βαζει με αμυνα.
Αρκει βεβαια να μπουν στο γηπεδο με την ιδια ενταση και την ιδια ενεργεια και παθος που εχουν σε ολη τη σειρα, γιατι αν θεωρησουν οτι η σειρα τελειωσε στο 2-1, τους βλεπω να ταξιδευουν ξανα στη Βαρκελωνη. Αν και δε νομιζω να εφησυχασει κανεις στον Παναθηναικο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.