QUOTE(to 10 to kalo @ Apr 3 2009, 23:54 )
....ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ 62-63...
...όλα τελείωνουν όταν βγει να τραγουδήσει η χοντρή....η χοντρή σήμερα ήταν ο φίλος peter ( να με συγχωρέσεις για το χαρακτηρισμό...το λέω χαριτολογώντας κ με καλή διάθεση...
...).....που με τρίποντο 3 δεύτερα πριν το τέλος έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Συγχαρητήρια στην Πολιτεία.....δεν ξέρω αν ήταν ανεβασμένη κ καλύτερη από το ματς του πρώτου γύρου ή εμείς είμαστε πλέον χωρίς διάθεση (θέλω να ελπίζω το πρώτο) πάντως αδικεί τον εαυτό της με την θέση που έχει στη βαθμολογία....έπρεπε από την αρχή να παίζει έτσι, όπως σήμερα......
...δεν βρήκαμε λύσεις αμυντικά στο 10 το 6 κ τον peter κ χάσαμε ......έτσι όπως πήγε στο τέλος η μια ομάδα έκανε δώρο το παιχνίδι στην άλλη....
.....δυστυχώς ένας τραυματισμός από το ματς με το Ζεφύρι με ανάγκασε να βοηθήσω μόλις 8 λεπτά την ομάδα μου....
.....καλη συνέχεια σε όλους....κ πάλι συγχαρητήρια στο peter κ την ομάδα του.....
Σε ευχαριστούμε πολύ...περαστικά και σε σένα φίλε μου!!!
Δυνατό,σκληρό ματς με τις αψημαχίες του,το "ξύλο" του,τα παράπονα εκατέροθεν απο τους διαιτητές,αλλά όλα σε "μπασκετικά" πλαίσια νομίζω!!!Αφού δεν κατάφερε η Ολυμπιάδα να τελειώσει το ματς εκεί που ξέφυγε με 13 και βρίσκοντας εμείς ανορθοδοξες λύσεις στην επίθεση καταφέραμε να κλέψουμε το ματς...Η τελευταία φορά που είχαμε περάσει μπροστά ήταν στο 2-7....μετά κυνηγάγαμε!!!
Θέλω να πώ ένα μπράβο στους συμπαίκτες μου που είχαμε να βρεθούμε όλοι μαζι απο την προηγούμενη Πέμπτη (να γιατί είμαστε τόσο χαμηλά φίλε 10 to kalo) αλλά και ένα μπράβο στα παιδιά της Ολυμπιάδας που παρά την ήττα (και με αυτό το τρόπο που ήρθε) ήταν κύριοι στο τέλος!
Μόνη παραφωνία για μένα ήταν (και θέλω το σχόλιο σου φιλε 10 to kalo) ήταν ο συμπαικτης σου στην εξέδρα!
Αυτός που και εγώ ο ίδιος έχω πει καλά λόγια για την "αξία" του!!!!ΟΧΙ φίλε!!!!!Ο παίκτης χαρακτηρίζεται από όλες τις πράξεις του....εντός και εκτός γηπέδου....Εντός γηπέδου κάνεις τη διαφορα για την ομάδα σου....χθες έδειξες οτι την κάνεις και εκτός γηπέδου!!!!Γιάτι?????Γιατί ενώ μες στο ματς κάναμε πλακίτσα με τους περισσότερους συμπαίκτες σου,εσύ έκανες τη διαφορα απέξω βρίζοντας τους πάντες!!!Δε ξέρω ίσως να φταίει ο γύψος!!!Δε θέλω να το συνεχίσω και ίσως κακώς το αναφέρω...
Καλή συνέχεια σε όλους!!!!!
Υ.Γ. Φίλε 10 to kalo στο τελευταίο time out είχαμε προετοιμαστεί πως θα κάνετε φάουλ....0/7 είχαμε στο τελευταίο λεπτό!!!
QUOTE(fersteine @ Apr 4 2009, 02:23 )
Ο peter της πολιτειας ποιο νουμερο φοραει;
Φίλε fersteine όλη τη χρονία φορούσα το 5.....χθές όμως μετά απο λάθος του φροντιστή της ομάδας (χαχα
) φορούσα το 9............