Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2008-09 (1ος Ομιλος)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
lazy
Καλησπέρα,
Αναφορικά με το ματς Άγιοι-Ολυμπιάδα, νομίζω ότι το παιχνίδι θα βασιστεί στις άμυνες των δύο ομάδων, που όπως αναφέρθηκε παραπάνω είναι οι καλύτερες στην κατηγορία. Για να υπάρξει μεγάλη διαφορά δεν το νομίζω, εκτός και αν μία από τις 2 ομάδες είναι σε εκπληκτική μέρα. Πιστεύω ότι θα πηγαίνει πόντο πόντο μέχρι το τέλος και γενικά θα είναι ένα ωραιο ματσακι. Τώρα για την Ολυμπιάδα είτε χάσουμε είτε κερδίσουμε δεν παίζει και μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος. Οι Άγιοι έχουν δείξει φοβερή σταθερότητα όλο αυτό το διάστημα και μάλλον έχουν καπαρώσει την 1η θέση. Εμείς νομίζω ότι παμε για τη 2η αφού ο Άτταλος θα χασει με περισσότερους από 18 στην έδρα μας. Για να μην παρεξηγηθώ, αυτό είναι μια προσωπική εκτίμηση, χωρίς να θέλω να μειώσω τα παιδιά του Αττάλου.Οσοι ήταν στο ματς του 1ου γύρου θα θυμούνται ότι ο Άτταλος έκανε απίστευτο παιχνίδι, ενώ εμείς εκτός από όλα τα άλλα σουτάραμε 12/35 βολές κάνοντας τη χειρότερη εμφάνιση της σεζόν. Μόνο 2 λεπτά παίξαμε στην αρχή και το 11-0 υπερ του Αττάλου έγινε 11-15 μέχρι που μας πήρε η κάτω βόλτα και ο Άτταλος μας διέλυσε!Υπό normal συνθήκες λοιπόν δεν νομίζω να χάνουμε. Βέβαια μέχρι τότε έχουμε πολύ καιρό και υπάρχουν και άλλα παιχνιδάκια που κρύβουν παγίδες.

Καλή αγωνιστική σε όλους bball.gif
jsoiler
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΚΗΦΙΣΙΑ 2003 ΑΟ .....................1
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ.............................2
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ............2 Πολύ ανεβασμένος ο Διαγόρας....
Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ............................2
ΠΛΑΤΩΝ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. ....................1 (άνευ αγώνα)
ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ......................................2
ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ....................2
scottie
re mages,vlepi kanenas aso sto derbaki?poli 2plo vlepo.na ste kala pou tsitonete ton egoismo mas...
nikefalin
QUOTE(scottie @ Feb 19 2009, 13:15 ) *
re mages,vlepi kanenas aso sto derbaki?poli 2plo vlepo.na ste kala pou tsitonete ton egoismo mas...


μην ξαναγράψεις με greeklish σε παρακαλώ
Kiddakos
QUOTE(to 10 to kalo @ Feb 18 2009, 13:03 ) *
....ΥΓ: ....φίλε kiddako....τι αυτοκίνητο έχεις σκοπό να στοιχηματίσεις???......για να ξέρουμε αν αξίζει να φορτσάρουμε ή όχι.......smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif.....αν είναι καμιά μπακατέλα να μην ζοριστούμε κιόλας...smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif



Ένα απλό οικογενειακό αμάξι είναι μωρέ.... Την φερράρι θα την ποντάρω στο ματς
Αγ.Ανάργυροι -εκπαιδευτήρια Πλάτωνα 69.gifΕγώ πάντως για άλλη μια φορά σας συμβουλεύω να το παίξετε 1 παιδιά. Είναι καλή ευκαιρία να τα οικονομήσετε, ακούστε με καμιά φορά.
maskot13
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΚΗΦΙΣΙΑ 2003 ΑΟ .....................1 (ευκολα)
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ.............................1(το θελουμε περισσοτερο)
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ............1(θα γινει ντερμπυ)
Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ............................1 (δυσκολο θα πονταρω σεκπληξη)
ΠΛΑΤΩΝ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. ....................1 (άνευ αγώνα)
ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ......................................2 (αν παιξει σοβαρα και βαση μαυτα που μπορει)
ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ....................1 (αμφιρροπο)

Καλη αγωνιστικη σε ολους.........και νικη στους ΑΓΙΟΥΣ.. wos_sport5.gif
top_thanos_90
ζεφύρι - πολιτεία 68-70 με buzzer beater.........
lazy
Καλησπέρα,
Άγιοι-Ολυμπιάδα 70-54(νομίζω)
Δίκαιη νίκη για τους Αγίους που βρεθηκαν σε εκπληκτική μέρα επιθετικά και από το Χ στο 15ο λεπτό κερδίζανε με 15 στο τέλος του ημιχρόνου(βάζωντας 4 τρίποντα σε αυτό το διάστημα/25-8 το 2ο 10λεπτο). Από εκείνο το σημείο το παιχνίδι ξέφυγε και οι Άγιοι είχαν τον έλεγχο μέχρι το τέλος χωρίς να απειληθούν σε κανένα σημείο. Υπολογίζω ότι πρέπει να βάλανε καμια δεκαπενταριά 3ποντα στο σύνολο χωρίς πολλά χαμένα, ενω εμείς 3 στα δεν ξέρω κι εγω πόσα. Η δική μας κακή επίθεση μαζί με τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ πιστεύω ότι μας στέρησαν τη δυνατότητα να είμαστε κοντά στο σκορ και να προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο. Η διαιτησία ήταν πολύ καλή όποτε χρειάστηκε, αν και το παιχνίδι ήταν αρκετά καθαρό. Ουσιαστικά δεν έγινε και τίποτα για μας, μιας και ο Άτταλος έχασε, απ ότι άκουσα στο γήπεδο, απλά οι Άγιοι καθάρισαν από τώρα την κατηγορία. Αυτά.-
goos
Παιανια -Νικηφορος 1. +7 νομιζω
pg21
Νέα Ιωνία - Άτταλος 1 (+14) νομίζω. Απλά παίξαμε χειρότερα και απ'το 2ο ημίχρονο του αγώνα μας με τους Αγίους. Κρίμα γιατί δώσαμε δικαιώματα. Υπάρχουν προβλήματα που εύχομαι να ξεπεραστούν. Συγχαρητήρια στα παιδιά της Νέας Ιωνίας που αν και αδιάφοροι έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ(κρίμα που δεν έπαιξε το βαρέλι καθώς και για το γεγονός πως έχουν αδικήσει τον εαυτό τους με την θέση που βρίσκονται).Εύχομαι η διακοπή να μας κάνει καλό. Όσο για την Ολυμπιάδα έδειξε πως στα δύσκολα χάνει και μάλιστα εύκολα. Καληνύχτα.
10karo
καλημέρα κ απο εμένα.....δεν έχω να προσθέσω κάτι αναφορικά με τον αγώνα......ο lazy με κάλυψε πλήρως. Δίκαιη νίκη των Αγίων. Πολύ καλή η διαιτησία ( ο ένας ο διαιτητής μας σφύριξε κ στο πρώτο παιχνίδι....το θεωρώ παράξενο μιας κ τον είχα δει να φεύγει με παιδιά - στο ίδιο αυτοκίνητο-των Αγίων). Δεν το λέω για κακό αυτό μιας κ ήταν άψογος. Απλά με παραξένεψε πολύ. Υπερβολικά παγωμένο κ κρύο το γήπεδο (κάναμε να συνέλθουμε μισή ώρα).

.....φίλε pg21....δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις καταστάσεις στο εσωτερικό της ομάδας μου. Για την ιστορία κ μόνο (μιας κ πλέον δεν μπορούμε να κρυβόμαστε άλλο) θα σε πληροφορήσω απλά πως έχουμε παίξει πλήρεις μόνο σε 4 παιχνίδια. Με άλλο ρόστερ ξεκινήσαμε τη χρονιά κ αλλού πάμε. Στον Πλάτωνα για παράδειγμα απουσίαζαν 3 βασικοί πενταδάτοι παίχτες. Σήμερα πάλι κατεβήκαμε 10άδα κ χάσαμε ένα ακόμα καλό παίχτη στις αρχές του Β δεκαλέπτου. Δυστυχώς οι τραυματισμοί κ το φανταρικό κάποιον παιχτών μας έχει στοιχήσει πάρα πολύ. Κ σε πληρφορώ πως είναι μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ για μια ομάδα που καταστρώνει τα σχέδιά της για ένα αγώνα να βλέπει στο ζέσταμα να λείπουν παίχτες κλειδιά από την αντίπαλη ομάδα. Ανεβαίνει ψυχολογικά.

....μπλέχτηκε πλέον ο όμιλος (για τη δεύτερη θέση)......καλή συνέχεια σε όλους.....
BILLTSEK
QUOTE(top_thanos_90 @ Feb 21 2009, 01:22 ) *
ζεφύρι - πολιτεία 68-70 με buzzer beater.........

το σωστο ειναι buzzer beater με τον peter!!!!! με προυτζο κ οττο σε μεγαλη μερα πηραμε μια δυσκολη νικη σε ενα κακο γηπεδο..επιτελους παιζουμε με παθος..
pick&roll
Αν και νικη στο τελευταιο δευτερολεπτο για τη πολιτεια οι πληροφοριεs μου λενε..............τελευταια χρονια του τσεκουρα στη πολιτεια........?????????? smiley.gif
scottie
καλησπερα,ειμαστε οι αγιοι αναργυροι και μολις...τελειωσαμε... icon_drunk.gif
Smil12
Αστερας - Κηφισια 86-40 (νομιζω)

Νικη καθαρα ψυχολογιας που ελπιζω να μας βοηθησει να ξεπερασουμε το Black Out της προιγουμενης εβδομαδας με τον Παπαγου. Δυστυχως τα παιδια της Κηφισιας βρεθηκαν μπροστα μας σε μια ασχημη συγκηρια για αυτους γιατι ξεσπασαμε και δεν σταματησαμε να πιεζουμε σε ολο το παιχνιδι ενα "sorry" se ("") για αυτη μας την συμπεριφορα.

Συγχαρητηρια στους Αγιους για την προωρη κατακτηση του πρωταθληματος... τολμω να το πω γιατι ειναι 3 νικες μπροστα απο τον Ατταλο!!! Basket παιζουμε ολα ειναι πιθανα αλλα με την σταθεροτητα που εχουν δειξει το θεωρω λιγο δυσκολο να αλλαξει κατι.

Φωτια για τη 2η-3η θεση και σιγουρα θα ακολουθησουν μεγαλα παιχνιδια

Φιλε Peter buzzer beeter???? Αυτα ειναι τα καλυτερα πηρατε μπρος παλι bravo.

Καλη συνεχεια σε ολους παιδια και καλα να περασετε το 3ημερο....
blove.gif
peter
QUOTE(pick&roll @ Feb 21 2009, 17:22 ) *
Αν και νικη στο τελευταιο δευτερολεπτο για τη πολιτεια οι πληροφοριεs μου λενε..............τελευταια χρονια του τσεκουρα στη πολιτεια........?????????? smiley.gif


Τελευταία χρονία στη Πολιτεία ή τελευταία χρονία μπάσκετ γενικά????κάτι ξέρείς για να λές "τελευταία στη πολιτεία"!!!!
Έχει πρόβλημα με συμπαίκτες-προπονητές δηλαδή??Δεν κατάλαβα και αν θες τοποθετήσου....
BILLTSEK
QUOTE(pick&roll @ Feb 21 2009, 16:22 ) *
Αν και νικη στο τελευταιο δευτερολεπτο για τη πολιτεια οι πληροφοριεs μου λενε..............τελευταια χρονια του τσεκουρα στη πολιτεια........?????????? smiley.gif

αγαπητε pick&roll αν κ δεν ξερω ποιος εισαι η ξερω..?,η νικη τησ ομαδας δεν εχει σχεση αν θα παιξω του χρονου στην πολιτεια..εχουμε πολυ χρονο ακομα μεχρι το τελος της σεζον..δεν υπαρχει κανενα προβλημα με συμπαικτες κ προπονητη..
duke10
QUOTE(BILLTSEK @ Feb 21 2009, 19:55 ) *
αγαπητε pick&roll αν κ δεν ξερω ποιος εισαι η ξερω..?,η νικη τησ ομαδας δεν εχει σχεση αν θα παιξω του χρονου στην πολιτεια..εχουμε πολυ χρονο ακομα μεχρι το τελος της σεζον..δεν υπαρχει κανενα προβλημα με συμπαικτες κ προπονητη..



Εγω ξερω πως αν σταματησεις εσυ, εγω δεν γυρναω Ελλαδα και το κοβω μαζι σου.
gsaa7
QUOTE(to 10 to kalo @ Feb 21 2009, 03:56 ) *
Πολύ καλή η διαιτησία ( ο ένας ο διαιτητής μας σφύριξε κ στο πρώτο παιχνίδι....το θεωρώ παράξενο μιας κ τον είχα δει να φεύγει με παιδιά - στο ίδιο αυτοκίνητο-των Αγίων). Δεν το λέω για κακό αυτό μιας κ ήταν άψογος. Απλά με παραξένεψε πολύ. Υπερβολικά παγωμένο κ κρύο το γήπεδο (κάναμε να συνέλθουμε μισή ώρα).

Προς αποκατάστασης της αλήθειας να σου εξηγήσω καποια πραγματα και να τα δουν και οσοι εχουν αποριες για το ποστ σου.
Μετα το τελος του πρωτου παιχνιδιου,ενας παιχτης και 2 κοπελες αποφασισαν να φυγουν χωρις καποιο οχημα,ελπιζοντας οτι θα βρουν ενα λεωφορειο - εναν κεντρικο δρομο για να πανε σε καποιο σταθμο μετρο.Το γηπεδο αποδειχθηκε οτι ηταν στη μεση του πουθενα(τουλαχιστον για εμας που δεν ξερουμε την περιοχη).Ετσι στο δρομο λιγο πιο πανω απο το γηπεδο ΕΤΥΧΕ και ηταν ο διαιτητης.Τον ρωτησαμε πως θα βγουμε στον κεντρικο ή αν υπαρχει εδω κοντα σταση λεωφορειου.Προσφερθηκε να μας αφησει στο μετρο μιας και θα περναγε απο κει ετσι κ αλλιως.Τον ανθρωπο πρωτη φορα τον ειχαμε δει εκεινη τη μερα.Δεν τον γνωριζαμε.Το λεω αυτο διοτι δεν ειναι ωραιο να ακουγονται τετοια πραγματα ουτε για τους παιχτες και κυριως ουτε για τον διαιτητη.


Τωρα,στα αγωνιστικα,ελπιζω να μην θελουν κ αλλες αποδειξεις οι δισπιστοι του φορουμ που λεγανε για νικες ευκολες της ολυμπιαδας,του ατταλου και οτι μεχρι τωρα ειμασταν "τυχεροι" και στα ντερμπυ απλα ημασταν σε πολυ καλη μερα.Γενικα ελπιζω να ελαχιστοποιηθηκαν οι οποιες αμφιβολιες.Αλλα εχουμε ακομη δρομο και ερχονται κ αλλες αποδειξεις....για τους ΑΠΙΣΤΟΥΣ.
maskot13
Λοιπον ευτυχως gsaa7 που αποκαταστησες την αληθεια.....εχω να παω οτι ο διαιτητης αυτος ειναι πολυ καλος και δεν χρειαζονται τετοιου ειδους σχολιων.Οσο αναφορα τον αγωνα δεν εχω να πω κατι το σκορ τα λεει ολα,ειχε φτασει και στους 24 ποντους.Ηταν πολυ καλος αγωνας απο λευρας Αγιων...Νομιζω οτι θα γινει μαχη για την 2 και 3 θεση.Επισης νομιζω οτι περισσοτεροι πηγανε κουβα που λεγανε οτι οι Αγιοι θα χασουν..ελπιζω τωρα να μην υπαρχουν δυσπιστοι.Και θα δωσω ενα προγνωστικο για την αλλη βδομαδα....... Ηταν οι ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ....icon_drunk.gif
10karo
...φίλε maskot κ φίλε gssa7....δεν χρειαζότανε να αποκαταστήσετε την αλήθεια γιατί πολύ απλά δεν υπόθηκε ή γράφτηκε κανένα ψέμα.......

....κ είπα ξεκάθαρα ότι ήταν ΑΨΟΓΟΣ.......έκανα απλά μια παρατηρηση για ένα περιστατικό που είδα........δεν υπέθεσα τπτ.....από την αρχή δεν υπαινήθηκα τπτ.......με παραξένεψε κ το ανέφερα.......απλά κ ξεκάθαρα.....κ για την ιστορία (μιας κ τα λέμε όλα) χθες ο συγκεκριμένος διαιτητής με τη συμπεριφορά του έδειξε πως γνωστοί σίγουρα δεν είστε (κυριολεκτό).....άκουσε πολλά από την εξέδρα....

......ήμουν ξεκάθαρος......ήταν ΑΨΟΓΟΣ....με με διορθώνεις λοιπόν.....
gsaa7
QUOTE(to 10 to kalo @ Feb 22 2009, 04:33 ) *
...φίλε maskot κ φίλε gssa7....δεν χρειαζότανε να αποκαταστήσετε την αλήθεια γιατί πολύ απλά δεν υπόθηκε ή γράφτηκε κανένα ψέμα.......

....κ είπα ξεκάθαρα ότι ήταν ΑΨΟΓΟΣ.......έκανα απλά μια παρατηρηση για ένα περιστατικό που είδα........δεν υπέθεσα τπτ.....από την αρχή δεν υπαινήθηκα τπτ.......με παραξένεψε κ το ανέφερα.......απλά κ ξεκάθαρα.....κ για την ιστορία (μιας κ τα λέμε όλα) χθες ο συγκεκριμένος διαιτητής με τη συμπεριφορά του έδειξε πως γνωστοί σίγουρα δεν είστε (κυριολεκτό).....άκουσε πολλά από την εξέδρα....

......ήμουν ξεκάθαρος......ήταν ΑΨΟΓΟΣ....με με διορθώνεις λοιπόν.....

Δεκτα αυτα που λες αλλα σε ρωταω το εξης:Οσοι ειδαν το ποστ σου γι αυτο το περιστατικο τι θα πιστεψουν?Καποιος επρεπε να εξηγησει τι εγινε γιατι πολλοι θα βγαζανε συμπερασματα και δεν ειναι σωστο αυτο για τον παιχτη και κυριως για τον διαιτητη.Και εξ αλλου αυτο το περιστατικο εγινε μετα την νικη σας στον πρωτο γυρο.Τωρα χασατε και τσουυυυπ αναφερθηκε αυτο το περιστατικο.Αρα οι ΑΛΛΟΙ και οχι εσυ,τι θα πιστεψουν??? Γι αυτο τα ειπα και εξηγησα...Εσυ δεν ειπες τπτ κακο και ειλικρινα σε πιστευω οτι δεν υπαινησεσαι τπτ.Εγω το θεωρω αυτο που ειπωθηκε συμπτωση.Καποιοι ομως ισως οχι.......Καλη συνεχεια στην ομαδα σου...
10karo


....καλημέρα.....gsaa7....φυσικά κ είναι σύμπτωση κ φυσικά υπόθηκε μετά το παιχνίδι της Παρασκευής γιατί πολύ απλά τώρα τον είδα ξανά.....στο μεταξύ μας αγώνα......τι να έλεγα στο πρώτο παιχνίδι δλδ? Κ στο πρώτο παιχνίδι ήταν άψογοσςο συγκεκριμένος διαιτητής. Για την ιστορία το μεγάλο λάθος τότε ( το ανύπαρκτο φάουλ στο 1 δευτερόλεπτο) το είχε δώσει ο άλλος, όχι ο εν λόγο. Κ είχα βγει κ το είχα πει κ τότε. Κ τότε ήταν άψογος, όπως πάντα (για να λέμε κ την αλήθεια). Κ δεν αναφέθηκα σε παίχτη συγκεκριμένα. Ούτε που θυμάμαι ποιος ή ποιοι ήταν μαζί του. Μπορούσες να ποστάρεις την πραγματική ιστορία (όχι την αλήθεια μιας κ δεν υπόθηκε ψέμα) κ να εξηγήσεις τι έγινε με άλλο τρόπο κ όχι να φαίνετε πως υπονοώ κάτι ή με ενόχλησε κάτι. Αυτά......

......καλή συνέχεια κ σε εσένα....εύχομαι να συνεχίσεις έτσι (ήσουν πραγματικά πολύ καλός την Παρασκευή)...κ σε ευχαριστώ κ πάλι για τις tips....ήταν άψογες...smile.gif
dm_7



Δεν παρακολουθώ τη κατηγορία, αλλά απόψε έτυχε να διαβάσω καμιά δεκαριά ποστ! Η τοποθέτηση σου είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! Το να κρατάς το επίπεδο που αρμόζει στο άθλημα δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο, είναι ΑΠΛΑ αυτονόητο! Περά από κανονισμούς του φόρουμ κτλ! Δεν ξέρω τι είναι η ομάδα που κράζεις ούτε ξέρω αν είναι καβαλημένοι. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρώτον, παίζεις Γ ΕΣΚΑ και δεν είναι τελείως κουφό να συναντάς μη μπασκετικά κορμιά και δεύτερον, το μοντάζ που έκαναν τα παιδιά ήταν πολύ έξυπνο και βγάζει γέλιο!!! Ημαρτον με τους κομπλεξισμους, ΧΙΟΥΜΟΡ λέγεται!
nikefalin
QUOTE(dm_7 @ Feb 23 2009, 02:43 ) *
Δεν παρακολουθώ τη κατηγορία, αλλά απόψε έτυχε να διαβάσω καμιά δεκαριά ποστ! Η τοποθέτηση σου είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! Το να κρατάς το επίπεδο που αρμόζει στο άθλημα δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο, είναι ΑΠΛΑ αυτονόητο! Περά από κανονισμούς του φόρουμ κτλ! Δεν ξέρω τι είναι η ομάδα που κράζεις ούτε ξέρω αν είναι καβαλημένοι. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρώτον, παίζεις Γ ΕΣΚΑ και δεν είναι τελείως κουφό να συναντάς μη μπασκετικά κορμιά και δεύτερον, το μοντάζ που έκαναν τα παιδιά ήταν πολύ έξυπνο και βγάζει γέλιο!!! Ημαρτον με τους κομπλεξισμους, ΧΙΟΥΜΟΡ λέγεται!


Οι χρήστες Kiddakos και Jatse έχουν από ένα φάουλ και θα επανέλθουν σύντομα, ελπίζω με χιούμορ με σεβασμό και αξιοπρέπεια και όχι με προσβολές και λόγο που δεν αρμόζει εδώ

maskot13
Λοιπον,θα μπορουσα να πω πολλα για τη συμπεριφορα του Jatse απλα θα την κρινω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ως ενα μεμονομενο γεγονος γιατι συμπαθω την ομαδα της ολυμπιαδας.Εχω να του πω οτι πρεπει να ξεχωριζει το χιουμορ απο την ειρωνεια.Επισης εχω να πω οτι οι φιλαθλοι των Αγιων ειναι απιστευτοι και οχι ετσι οπως τους χαρακτηρισε...γιατι στο πρωτο παιχνιδι οι δικοι τους ''φιλαθλοι''βριζανε τον ιδιο διαιτητη για την τελευταια φαση που σφυριξε και στο παιδι που πηγε να βαρεσει τις βολες τον βριζανε χειροτερα αλλα κανεις δε βγηκε να πει αυτο το γεγονος,σαν κυριοι δεχτηκαμε την ηττα μας.Αλλα αποτι φαινεται ο κυριος Jatse πρεπει να ειναι πολυ κομπλεξικος!!!!!!Και αν πιστευε ο κυριος Jatse(κυριος δε μπορει να ειναι) οτι εχει καλυτερη ομαδα απο τους Αγιους ας το εδειχνε μεσα στο γηπεδο πραγμα που δεν εκανε.Θα μπορουσα να γραψω ακομα πολλα,αλλα αφηνω να ληξει το θεμα εδω.
10karo
καλημέρα.....τα αποτελέσματα...

3η Αγωνιστική

ΓΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΚΗΦΙΣΙΑ 2003 ΑΟ 86-40
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 70-54
ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ 63-55
Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 64-50
ΠΛΑΤΩΝ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. 20-0
ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 68-70
ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 73-64

κ η επόμενη.....

ΚΗΦΙΣΙΑ 2003 ΑΟ - ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ..........................................2 (ξερό)
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ......................................1
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ......................................2 (θα ποντάρω στο διπλό αν κ προβλέπω ντερμπάκι)
ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ...................1 (μοναδική ευκαιρία για καπάρωμα τουλάχιστον την τρίτης θέσης.....με δύο νίκες επί Πλάτωνα τον διώχνει από διεκδίκηση της δεύτερης θέσης)
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. - ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ............................2 (άνευ)
ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.................................................2 (συνεχίζω με peter κ την ανεβασμένη παρέα του)
ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΓΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ...........................1 ( αν παίξουν όλοι από Παιανία θα είναι ντέρμπι....είναι κ χάλια το γήπεδο......λόγο έδρας κ μόνο ποντάρω άσσο)

....καλή αγωνιστική σε όλους.....

scottie
pekste ksero 1 sto kifisia-gsaa na vgalete lefta reeee
maskot13
scottie νομιζω οτι ειναι σιγουρος ο ασσος.γιατι οι Αγιοι ειναι πολυ χοντροι και αμπασκετοι και το μονο που ξερουν ειναι να σουταρουν.Οποτε νομιζω οτι Κηφισσια-Αγιοι Αναργυροι ξερος 1.
10karo
.....φίλε maskot13.....είπες δεν θα δώσεις συνέχεια.....δίνεις όμως.....
Kiddakos
Μετά από 2 μέρες απουσίας λόγω τιμωρίας επανέρχομαι για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Φίλε nikefalin, μου έδωσες κίτρινη κάρτα, επειδή ανέβασα ένα μοντάζ με την Πετρούλα, το οποίο θεώρησες ότι περιείχε μια μεγάλη δόση ειρωνείας προς κάποιες ομάδες (κυρίως την Ολυμπιάδα). Ειλικρινά όμως, δεν είχα κανένα σκοπό να ειρωνευτώ κανέναν και για κανένα λόγο. Το μόνο που ήθελα ήταν να δώσω μια χιουμοριστική απάντηση, σε όσους εξακολουθούσαν να αμφισβητούν το ότι οι Άγιοι είναι δικαίως στην κορυφή του ομίλου. Θα ήθελα όμως να μου πουν και όσοι αναγνώστες είδαν την φωτογραφία, αν όντως προσβλήθηκαν με το θέμα και αν ναι τους ζητάω προκαταβολικά συγνώμη και υπόσχομαι να μην ξανανεβάσω κάτι παρόμοιο. Γιατί απ' ότι είδα δεν απέσυρες μόνο το δικό μου ποστ αλλά και του smill12, ο οποίος το επικρότησε όπως και στον dm_7 άρεσε. Εγώ πάντως δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν έχανε η ομάδα μου, να μου αναρτούσαν κάτι παρόμοιο. Στο κάτω κάτω ρε παιδιά δεν νομίζω να βλάπτει και λίγη πλακίτσα, έτσι? Για να τα λέμε όμως όλα, θυμάμαι πέρυσι στον 3ο όμιλο της Δ εσκα, να γίνονται ΤΑ ΟΡΓΙΑ. Θυμάμαι οι ειρωνείες και οι βρισιές να πέφτουν καθημερινά βροχή, να ανεβαίνουν φωτογραφίες με σεξουαλικά υπονοούμενα (πχ ο Κάρτερ να καβαλάει τον αμυντικό για να καρφώσει, και ανάλογα σχόλια από κάτω) οι οποίες έφερναν αντίστοιχες απαντήσεις και εσύ το μόνο που έκανες ήταν απλά να τους συμβουλεύεις να σταματήσουν. Αυτά είχα να πω και κλείνω εδώ.

Υ.Γ. Φίλε Jatse, αν και προσβάλλεις την ομάδα που υποστηρίζω και εμένα (δόξα το Θεό δεν είμαι χοντρός, δεν είμαι όμως ούτε παίχτης, φίλος της είμαι) θα δεχτώ όλα αυτά που λες. Έχω μια απορία όμως. 13 ομάδες του ομίλου δεν μπορούν να κάνουν καλά 12 αμπάσκετους μπουλούκους!?!?!?!?!?!?!?! Βλέπεις λοιπόν ότι έτσι προσβάλλεις και την ομάδα σου και όλες τις άλλες.
BILLTSEK
QUOTE(Kiddakos @ Feb 25 2009, 16:49 ) *
Μετά από 2 μέρες απουσίας λόγω τιμωρίας επανέρχομαι για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Φίλε nikefalin, μου έδωσες κίτρινη κάρτα, επειδή ανέβασα ένα μοντάζ με την Πετρούλα, το οποίο θεώρησες ότι περιείχε μια μεγάλη δόση ειρωνείας προς κάποιες ομάδες (κυρίως την Ολυμπιάδα). Ειλικρινά όμως, δεν είχα κανένα σκοπό να ειρωνευτώ κανέναν και για κανένα λόγο. Το μόνο που ήθελα ήταν να δώσω μια χιουμοριστική απάντηση, σε όσους εξακολουθούσαν να αμφισβητούν το ότι οι Άγιοι είναι δικαίως στην κορυφή του ομίλου. Θα ήθελα όμως να μου πουν και όσοι αναγνώστες είδαν την φωτογραφία, αν όντως προσβλήθηκαν με το θέμα και αν ναι τους ζητάω προκαταβολικά συγνώμη και υπόσχομαι να μην ξανανεβάσω κάτι παρόμοιο. Γιατί απ' ότι είδα δεν απέσυρες μόνο το δικό μου ποστ αλλά και του smill12, ο οποίος το επικρότησε όπως και στον dm_7 άρεσε. Εγώ πάντως δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν έχανε η ομάδα μου, να μου αναρτούσαν κάτι παρόμοιο. Στο κάτω κάτω ρε παιδιά δεν νομίζω να βλάπτει και λίγη πλακίτσα, έτσι? Για να τα λέμε όμως όλα, θυμάμαι πέρυσι στον 3ο όμιλο της Δ εσκα, να γίνονται ΤΑ ΟΡΓΙΑ. Θυμάμαι οι ειρωνείες και οι βρισιές να πέφτουν καθημερινά βροχή, να ανεβαίνουν φωτογραφίες με σεξουαλικά υπονοούμενα (πχ ο Κάρτερ να καβαλάει τον αμυντικό για να καρφώσει, και ανάλογα σχόλια από κάτω) οι οποίες έφερναν αντίστοιχες απαντήσεις και εσύ το μόνο που έκανες ήταν απλά να τους συμβουλεύεις να σταματήσουν. Αυτά είχα να πω και κλείνω εδώ.

Υ.Γ. Φίλε Jatse, αν και προσβάλλεις την ομάδα που υποστηρίζω και εμένα (δόξα το Θεό δεν είμαι χοντρός, δεν είμαι όμως ούτε παίχτης, φίλος της είμαι) θα δεχτώ όλα αυτά που λες. Έχω μια απορία όμως. 13 ομάδες του ομίλου δεν μπορούν να κάνουν καλά 12 αμπάσκετους μπουλούκους!?!?!?!?!?!?!?! Βλέπεις λοιπόν ότι έτσι προσβάλλεις και την ομάδα σου και όλες τις άλλες.

κατσε ρε φιλε τι εχουμε εμεις οι γεματουλιδες δηλαδη??δοξα τον θεο κ για μας!! επισης ποιος παιχτης της ομαδος σου μπορει να φαει περισσοτερο απο μενα??κανει σε πληροφορω!!!οταν παιξουμε θα φερω μπριζολες για να σου αποδειξω οτι εισαι λαθος!!

QUOTE(duke10 @ Feb 22 2009, 00:00 ) *
Εγω ξερω πως αν σταματησεις εσυ, εγω δεν γυρναω Ελλαδα και το κοβω μαζι σου.

βρες ομαδα στο λονδινο γιατι εδω δεν εκτιμουν το ταλεντο μου φιλαρακι!!
nikefalin
QUOTE(BILLTSEK @ Feb 25 2009, 19:12 ) *
κατσε ρε φιλε τι εχουμε εμεις οι γεματουλιδες δηλαδη??δοξα τον θεο κ για μας!! επισης ποιος παιχτης της ομαδος σου μπορει να φαει περισσοτερο απο μενα??κανει σε πληροφορω!!!οταν παιξουμε θα φερω μπριζολες για να σου αποδειξω οτι εισαι λαθος!!


αυθεντικός billtsek smiley.gif smiley.gif smiley.gif


BILLTSEK
QUOTE(nikefalin @ Feb 25 2009, 21:13 ) *
αυθεντικός billtsek smiley.gif smiley.gif smiley.gif

χαχαχα!!πλακα εχουμε..μονο το δεκα του απο το ζεφυρι φοβαμαι..εμαθα οτι εχει φαει ενα παιδακι απο το παιδικο!!
stefan
QUOTE(Kiddakos @ Feb 25 2009, 16:49 ) *
όπως και στον dm_7 άρεσε.


Μην της αλλαζεις φυλλο γιατι ποιος σε γλιτωνει μετα φιλε μου!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kiddakos
Εννοούσα στον χρήστη dm_7 69.gif
(Το έσωσα? 39.gif)
Legionary
Ρε παιδιά έλεος,

τελευταία το forum στον ομιλό μας θυμίζει μεσημεριάνη εκπομπή Τατιάνας Στεφανίδου...!

Σαν νέο μέλος (καλιο αργα παρα ποτε), αλλά εδώ και καιρό αναγνωστης, νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε και λίγο για μπασκετάκι.

Μια και εχουμε διακοπή αυτή τη βδομάδα, αν κάνουμε ενα απολογισμό του ομίλου μέχρι στιγμής, νομίζω ότι το επίπεδο του μπάσκετ που παίζεται δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό, είναι μάλλον χειρότερο από προηγούμενες χρονιές, λίγες οι ομαδες που παίζουν πραγματικά καλο μπασκετ και κυριως ομαδικό, δηλ να μη στηρίζονται σε 1-2 ποιοτικούς παίκτες-σκορερ.
Εγώ μέχρι στιγμής θα ξεχωρίσω την Ολυμπιάδα Παπάγου σαν ποιότητα-ομαδική δουλειά στο μπάσκετ και έπειτα τα Εκπ. Πλάτωνα, χωρίς να σημαίνει ότι οι ομάδες που είναι πρώτες δεν βρίσκονται εκεί δίκαια. Απλα αν είχα ενα απόγευμα ελεύθερο, την Ολυμπιάδα θα πηγαινα να εβλεπα.
Οι υπόλοιπες ομάδες κάτω απ την τετράδα είναι λιγο πολύ στα ίδια επίπεδα. Τη Ν.Ιωνια περίμενα απ την αρχη καλύτερη που ομως φαινεται ότι συνεχως ανεβαίνει, ενω οι ομάδες προς τα κάτω Θεμιστοκλής-Ζεφυρι-Νικηφορος-ΑΕΚ (πριν αποσυρθει) εδω και χρονια δε τα χουν καταφέρει να ξεφύγουν προς τα πάνω.

Περιμένω και τις δικές σας απόψεις.
stefan
QUOTE(Kiddakos @ Feb 26 2009, 12:13 ) *
Εννοούσα στον χρήστη dm_7 69.gif
(Το έσωσα? 39.gif)


Για μενα το εσωσες!! thumbsup.gif

Απο αυτη δεν ξερω αν σωθηκες ακομα... rolleyes.gif rolleyes.gif
dm_7
QUOTE(BILLTSEK @ Feb 25 2009, 22:37 ) *
χαχαχα!!πλακα εχουμε..μονο το δεκα του απο το ζεφυρι φοβαμαι..εμαθα οτι εχει φαει ενα παιδακι απο το παιδικο!!


77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Είμαι ευτυχής που σε μανατζάρω!!!! (και είμαι νηφάλια, δεν μιλάνε τα σφηνάκια που μας κερνάς στο μαγαζί!!)

QUOTE(Kiddakos @ Feb 26 2009, 12:13 ) *
Εννοούσα στον χρήστη dm_7 69.gif
(Το έσωσα? 39.gif)


Κάτι έκανες....

QUOTE(stefan @ Feb 26 2009, 14:30 ) *
Για μενα το εσωσες!! thumbsup.gif

Απο αυτη δεν ξερω αν σωθηκες ακομα... rolleyes.gif rolleyes.gif


Δεν είμαι τραμπούκος ρε..... μη δίνετε λάθος εντύπωση στον κόσμο!!!

QUOTE(Legionary @ Feb 26 2009, 12:59 ) *
Ρε παιδιά έλεος,

τελευταία το forum στον ομιλό μας θυμίζει μεσημεριάνη εκπομπή Τατιάνας Στεφανίδου...!


Η Τατιάνα φίλε μου την εχει δει ποιοτική τώρα τελευταία όποτε λάθος παράδειγμα!!!! smiley.gif
BILLTSEK
QUOTE(dm_7 @ Feb 26 2009, 19:43 ) *
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Είμαι ευτυχής που σε μανατζάρω!!!! (και είμαι νηφάλια, δεν μιλάνε τα σφηνάκια που μας κερνάς στο μαγαζί!!)



Κάτι έκανες....



Δεν είμαι τραμπούκος ρε..... μη δίνετε λάθος εντύπωση στον κόσμο!!!



Η Τατιάνα φίλε μου την εχει δει ποιοτική τώρα τελευταία όποτε λάθος παράδειγμα!!!! smiley.gif

μανατζαρα μου σε αγαπω!!!αν κ δεν εχεις ερθει μια φορα να δεις τον αθλητη σου..
mimos8
billtsek ισχυει οτι εξ αιτιας σου χθες καθυστερησε να αρχισει 40 λεπτα το φιλικο κιφισσιας-πολιτειας???ακουσα οτι στην προθερμανση κοπηκε το ενα συρματοσχοινο της μπασκετας μετα απο δικη σου προσπαθεια...!
peter
QUOTE(mimos8 @ Feb 28 2009, 19:07 ) *
billtsek ισχυει οτι εξ αιτιας σου χθες καθυστερησε να αρχισει 40 λεπτα το φιλικο κιφισσιας-πολιτειας???ακουσα οτι στην προθερμανση κοπηκε το ενα συρματοσχοινο της μπασκετας μετα απο δικη σου προσπαθεια...!


Έτσι έγινε mimo8 μετά από ένα "σούτ" 3ποντο του billtsek στην προθέρμανση..έσπασε η μπασκέτα............χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!
BILLTSEK
QUOTE(mimos8 @ Feb 28 2009, 17:07 ) *
billtsek ισχυει οτι εξ αιτιας σου χθες καθυστερησε να αρχισει 40 λεπτα το φιλικο κιφισσιας-πολιτειας???ακουσα οτι στην προθερμανση κοπηκε το ενα συρματοσχοινο της μπασκετας μετα απο δικη σου προσπαθεια...!
ναι ρε φιλαρακι ειχα φαει φασολαδα το μεσημερι..

QUOTE(peter @ Feb 28 2009, 21:50 ) *
Έτσι έγινε mimo8 μετά από ένα "σούτ" 3ποντο του billtsek στην προθέρμανση..έσπασε η μπασκέτα............χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

καλαααααααααααααααααα!!το ξερεις το τραγουδακι που λεει ,θα σου φυγω στο χα πει θα σου φυγω κ γελαγες εσυ...
mimos8
QUOTE(BILLTSEK @ Mar 1 2009, 05:25 ) *
ναι ρε φιλαρακι ειχα φαει φασολαδα το μεσημερι..


καλαααααααααααααααααα!!το ξερεις το τραγουδακι που λεει ,θα σου φυγω στο χα πει θα σου φυγω κ γελαγες εσυ...

ρε βασιλη δεν επρεπε να κρεμαστεις!ας αφηνες τη μπαλιτσα απλα απο πανω....
BILLTSEK
QUOTE(mimos8 @ Mar 1 2009, 11:16 ) *
ρε βασιλη δεν επρεπε να κρεμαστεις!ας αφηνες τη μπαλιτσα απλα απο πανω....

που με καταλαβες??ειχα ντυθει μενουδακος!!
peter
QUOTE(BILLTSEK @ Mar 1 2009, 06:25 ) *
ναι ρε φιλαρακι ειχα φαει φασολαδα το μεσημερι..


καλαααααααααααααααααα!!το ξερεις το τραγουδακι που λεει ,θα σου φυγω στο χα πει θα σου φυγω κ γελαγες εσυ...

Φίλε billtsek είμαι ο original peter και έχω να σου πω, μην ακούς κανέναν από αυτούς που λένε ότι είναι φίλοι σου και σε κάνουν με τα λεγομενά τους να θέλεις να σταματήσεις το μπάσκετ. Συνέχισε με τη φλόγα που έχεις και αυτό που θα παίρνεις πάντα θα είναι οι χαρές και οι λύπες που δίνει ο αθλητισμός και θα σε κρατάνε πάντα νέο.
ΡΕΤΕΡ CITY12 FOR EVER!!!!!!!!
BILLTSEK
QUOTE(peter @ Mar 2 2009, 14:01 ) *
Φίλε billtsek είμαι ο original peter και έχω να σου πω, μην ακούς κανέναν από αυτούς που λένε ότι είναι φίλοι σου και σε κάνουν με τα λεγομενά τους να θέλεις να σταματήσεις το μπάσκετ. Συνέχισε με τη φλόγα που έχεις και αυτό που θα παίρνεις πάντα θα είναι οι χαρές και οι λύπες που δίνει ο αθλητισμός και θα σε κρατάνε πάντα νέο.
ΡΕΤΕΡ CITY12 FOR EVER!!!!!!!!
πατερα!!!!!με σενα στην κερκιδα θα παιζω μεχρι τα βαθεια γεραματα..!!μακαρι να ηταν ολοι σαν εσενα...
mimos8
QUOTE(BILLTSEK @ Mar 2 2009, 13:11 ) *
πατερα!!!!!με σενα στην κερκιδα θα παιζω μεχρι τα βαθεια γεραματα..!!μακαρι να ηταν ολοι σαν εσενα...

δυο-τρια χρονια ακομα δηλαδη...??? peace.gif
BILLTSEK
QUOTE(mimos8 @ Mar 2 2009, 13:27 ) *
δυο-τρια χρονια ακομα δηλαδη...??? peace.gif

σε υψηλο επιπεδο εννοεις??πουφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alexas10
μηπως σε αυτο το παζλ πρεπει να προστεθω καπου κ εγω....?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.