QUOTE(merlin1 @ Oct 2 2013, 18:01 )
μετα εγω φταιω να βριζω?εγω ειχα μεινει στο παλιο τοπικ και παρολο που το καινουριο θρεντ ηταν πινεντ δεν το πηρα χαμπαρι εκτος και με μισεις επειδη δεν υποστιριζω λεηκερς,παντος οπως με λεει κε ο αλος απο τη στιγμη που εχω μεινει εγω με ενα αλλο ατομε δεν ειναι λογοσ να μην με ειδοποιεις!!!!taime for war???
Ρε μέρλιν για κάτσε λίγο. Λες λοιπόν ότι όντως
από δικό σου λάθος δεν είδες το νεο θρεντ παρ' ότι είναι φατσα φόρα πιναρισμένο. Είχες ένα μήνα περιθώριο να μπεις να το δεις, και δεν το έκανες. Ένα αυτό.
Δεύτερον, είπα ότι είχατε μείνει 2 άτομα ναι. Αυτό δεν είναι ευθύνη του διοργανωτή.
Ποτέ ο κομμίσιονερ δεν ενημερώνει κάθε έναν προσωπικά. Οποιος ενδιαφέρεται μπαίνει και κοιτάει, ή κάνει ένα ποστ και ρωτάει " παιδιά τι παίζει με φάνταζι φέτος;;"
12 άτομα έτσι έκαναν. Μονο εσύ και ο βόγιατζερ δεν είχατε ενημερώσει για παρουσία σας. Μάλιστα, περιμέναμε μια μέρα ακόμα εκπρόθεσμα μήπως φανείτε. Κι έρχεσαι μετά από 2 μέρες να μας πεις ότι κάλπικα σε πεταξαν έξω οι κακοί κομμίσιονερς;; Και μάλιστα επειδή μισείς τον Τζόρνταν και τον Λεμπρον;;;
Και από την άλλη λες στον
Pierce ότι σε πέταξε έξω επειδή δεν είσαι Λέικερς;; Που ως nickname έχει τον αρχηγό των Κελτών;;
Επίσης χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς ενώ και φταις και δεν σου επιτέθηκε κανένας. Η συμπεριφορά σου δε αυτή, παρ' ότι έτσι κι αλλιώς ήσουν εκπρόθεσμος, δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια για οποιαδήποτε αναθεώρηση.