Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA Dleague 2013-2014
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > BasketForum Games (NBA Fantasy Leagues)
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
massey
Παει και ο Jrue..

Kαι λιγο πριν κλεισω το pc και πεσω για υπνο μπαινω και βλεπω τα νεα που μολις ειχαν βγει..

Και αρπαζω τον Roberts.. smiley.gif

υγ Πω στην ιδια ομαδα υπαρχουν jrue+bledsoe+ryan ohmy.gif
Nuntius
QUOTE (massey @ Jan 10 2014, 18:27 ) *
υγ Πω στην ιδια ομαδα υπαρχουν jrue+bledsoe+ryan ohmy.gif


Και Tyson Chandler που έχασε πάνω από μήνα και Tony Allen (έξω 2 βδομάδες) και Mario Chalmers (που έχει ήδη χάσει 3 παιχνίδια) και Tony Parker που χάνει κάποια παιχνίδια από εδώ και από εκεί γιατί τον ξεκουράζει ο Pop.

Άτυχος ο Zoys sad.gif
giorgos14
Η μη απαντηση στις προτασεις που γινονται μεσα σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα και το να τις αφηνετε να ληγουν ειναι τουλαχιστον αγενεια rolleyes.gif
SteveNashidis
QUOTE(giorgos14 @ Jan 12 2014, 02:00 ) *
Η μη απαντηση στις προτασεις που γινονται μεσα σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα και το να τις αφηνετε να ληγουν ειναι τουλαχιστον αγενεια rolleyes.gif


Την ιδια αδιαφορια παρατηρω και εγω. Δεν γινεται να μιλαμε μονο 6-7 ατομα μεταξυ μας για τρειντ σε μια λιγκα 15 παικτων.

αρη συντονησε λιγο τα πραγματα! ;-)
Pierce
QUOTE (giorgos14 @ Jan 12 2014, 02:00 ) *
Η μη απαντηση στις προτασεις που γινονται μεσα σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα και το να τις αφηνετε να ληγουν ειναι τουλαχιστον αγενεια rolleyes.gif


Κάποιος θα μπορούσε να το πει και τακτική σαδισμου, αν θεωρεί την πρόταση απαράδεκτη ο δέκτης.
aegeansheed
QUOTE(Pierce @ Jan 12 2014, 13:26 ) *
Κάποιος θα μπορούσε να το πει και τακτική σαδισμου, αν θεωρεί την πρόταση απαράδεκτη ο δέκτης.


Υπάρχει και αυτή η εκδοχή. Σωστά.

QUOTE
p.s. σχετικά με τις προτάσεις που μπορεί να μην απαντήσω... , συμβαίνει επειδή είτε δεν τις έχω δει (μόνο όταν δεν έχω online πρόσβαση/αλλά αυτό φαίνεται από τα ποστ εδώ), είτε επειδή ακολουθώ την τακτική του "(πολ)ώριμου σύκου".
Αυτό σημαίνει όταν βρίσκω μία πρόταση τόσο ανάξια απάντησης, παίρνω τη μορφή καμπουριασμένου θιβετιανού μοναχού και με τη μαγκούρα μου ξεκινάω λάου-λάου την αναρρίχηση στα Ιμαλάια. Όταν φτάσω στο Έβερεστ, o πιστός Σέρπα που με ακολουθεί, μου δίνει την πρόταση τυλιγμένη σε λαδόκολλα με βατραχόζουμο, και την αφήνω να πέσει....συνήθως παίρνει 2-3 μέρες όλο αυτό. tongue.gif
klow13
συμφωνω με γιωργο.βασικα φιλε ντοπα σου χω κανει απο την αρχη της σεζον πολλες προτασεις και δεν εχω παρει απαντηση σε καμια.ειναι τοσο κακες που δεν μπαινεις καν στον κοπο να απαντησεις,δεν τις βλεπεις,τι γινεται?
Nuntius
Παίδες, sorry αν δεν απαντάω καμιά φορά στις προτάσεις. Δεν τις απορρίπτω κατευθείαν γιατί τις σκέφτομαι και προτιμώ να τις συζητήσω μέσω Skype ή PM από να της απορρίψω κατευθείαν smile.gif
Zoys
6 τραυματίες, 2 d-t-d και συνεχίζουμε! 41.gif Το ρεκόρ γκαντεμιάς το 'χω στο τσεπάκι φέτος.
klow13
βετο απο μενα στο μακρομπερτς-καντερ για βαρεζαο..24-22 στη σεζον και 23-22 στα λαστ οι 2 παικτες με βαρεζαο στο 28 και λαστ στο 30,ενω ειδαμε περσι τι μπορει να κανει ο βαρεζαο σαν βασικος και με 30-35 λεπτα..επισης δεν εχουν φανει ακομα οι παρενεργειες του trade bynum παρα μονο στα λαστ15,λαστ7 κλπ.
kudelin8
QUOTE (klow13 @ Jan 14 2014, 16:01 ) *
βετο απο μενα στο μακρομπερτς-καντερ για βαρεζαο..24-22 στη σεζον και 23-22 στα λαστ οι 2 παικτες με βαρεζαο στο 28 και λαστ στο 30,ενω ειδαμε περσι τι μπορει να κανει ο βαρεζαο σαν βασικος και με 30-35 λεπτα..επισης δεν εχουν φανει ακομα οι παρενεργειες του trade bynum παρα μονο στα λαστ15,λαστ7 κλπ.

ακολουθω νωντα στ βετο..εξω απο καθε φαντασιακη λογικη τ trade εκτος αν ο zoys μπηκε νωρις στ πνευμα του πασχα κ προσδοκα ανασταση νεκρων με kanter.
SteveNashidis
Mcbob 25 kanter 22. Ο τουρκος παιζει χαλια και εχει τις δυνατοτητες να ανεβεει παρα πολυ. Το εχει δειξει στην αρχη της χρονιας. Παρενεργειεςς στο τρειντ μπαινουμ δεν υπαρχουν γτ ο αντρεας ποτε δεν επαιξε ουσιαστικο μπασκετ στους καβς.

εχουν γινει πολυ χειροτερα τρειντ απο αυτο ,που δεν το λες κακο καθως μεσα πεφτουν μαθηματικα οι ισοζυγιες. Ο χοζ πουληθηκε στο 40+ και κανεις δεν ακυρωσε τπτ. Μην λετε απλα βετο γτ δεν σας αρεσει το τρειντ.

παρομοιο τρειντ με μιλσαπ που εγινε τις προαλλες.φειρ τρειντ εκεινο ,φειρ και αυτο.
klow13
εχει τις δυνατοτητες να ανεβει παρα πολυ με φειβορς να χει κανει καταληψη στο 5..τι να πω ισως,στα ματια μου το trade ειναι trade κουτς,δλδ βαρεζαο για μακρομπερτς ουσιαστικα ξερο και δωρακι καντερ(σορρυ κουτς).για μενα αυτο το πραγμα δεν βγαινει και με τα λαστ ειδικα γινεται ακομα χειροτερο.
ισως ειμαι στη μειοψηφια που πιστευει και πολυ τον βαρεζαο με τα νεα δεδομενα και θεωρω οτι εν τελει το τρειντ θα αποδειχθει μεγαλη κλοπη.ο μπαινουμ βασικος επαιζε με 20-25 λεπτα ανα αγωνα


2 30αρηδες για μιλσαπ δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο πραγμα για 2 23αρηδες για τον βαρεζαο,οσο πεφτουν τα νουμερα τοσο πιο ανουσιο γινεται το 2-1 trade.κατανοω τις ιδιαιτεροτητες της ομαδας του zoys αλλα η γνωμη μου ειναι αυτη
SteveNashidis
Φυσικα και εχει!με εναν τραυματισμο φειβορς ο καντερ ειναι κλεψιμο.και ο μακ ρομπερτς μπορει να ανεβασει την αποδοση του και ο καντερ δεν ειναι απλα ενας 22αρης που εχει ταβανι.γιαυυτο μην μπερδευεται οτι οι 2 παικτες μακρομπεερτς και καντερ ειναι για πεταμα οπως λανθασμενα εχετε αξιολογησει . Δεν μπορει νοντα να με λες βετο επειδη πιστευεις οτι ο βαρεχαο θα ανεβει.δεν ειμαστε στην αρχη της χρονιας,στην μεση ειμαστε.και μιλαμε για εναν παικτη επηρρεπη στους τραυματισμους που αν βγει νοκ ουτ ,πες μου μετα ποιος ειναι χαμενος και ποιος οχι.

Ο τομπιας φανκ εχει ποσταρει κατι πολυ ωραιο με τη φιλοσοφια του παιχνιδιου και των τρειντ.

Μην εξηγουμε παλι τα ιδια για τα τρειντ.οι προσωπικες μας εκτιμησεις δεν διαμορφονουν την τιμη ενος παικτη. Και ξαναλεω εχουν γινει πολυ χειροτερα τρειντ που δεν ακυρωθηκαν .γτ να ακυρωθει αυτο που οι μεσοι οροι του βγαινουν σχεδον κουτι?
klow13
μα την προσωπικη μου αποψη την κατεθεσα σαν εκτραδακι,δεν στηριζω το βετο μου εκει περα.το στηριζω στη σεζον και κυριως στα λαστ30 που οπως ειπε και ο rchos και συμφωνω,πολλες φορες παιζει μεγαλυτερο ρολο απο τη σεζον.με τον παικτη καντερ δεν εχω προβλημα,απλα δεν βλεπω πως ο καντερ των 20 λεπτων ανα αγωνα ειναι ικανος να κανει καποια διαφορα για να ισορροπησει το τρειντ.

η διαφορα μακμπομπ-βαρεζαο ειναι μεγαλη,ακομα και αν πιστευεις οτι η προαγωγη του βαρεζαο δεν θα αλλαξει τιποτα στα νουμερα του.

η λογικη σου οτι αμα τραυματιστει φειβορς ο καντερ αποδεικνυεται κλοπη δεν στεκει καθολου,το ιδιο ισχυει με καθε παγκιτη του nba και fa στο παιχνιδι,εδω ο brian roberts βγαζει νουμερα
SteveNashidis
Λαθος δεν ειναι δικια μου λογικη. Ειναι απαντηση στην δικια σου λογικη ,αυτης του "πιστευω οτι θα ανεβει η θα κατεβει".εγω μιλησα με αριθμους και εκει στηριξα το τρειντ.ουτε potential εβαλα ουτε τιποτα αλλο. Ο μονος παικτης που διαπραγματευοταν ο ζους ηταν ο βαρεχαο. Μιλησαμε ,μου ειπε ποιους θελει για τον βραζιλιανο τα νουμερα εβγαιναν και το τρειντ εγινε.

3 μηνες εχουμε σκασει ,δεν γινεται τρειντ ουτε δεχομαστε τιποτα απο προτασεις , ε μην κανουμε βετο χωρις προφανη λογο.

αν ειχε τοσο μεγαλη διαφορα ο βαρεχαο με εναν 25αρη και ειχε τοσο μεγαλο ποτεντιαλ δεν θα γινοταν τρειντ τοσο γρηγορα σε 3 ομαδες ,ποσο μαλλον οταν η μια ομαδα που τον αφησε ειναι αυτη του κουτς
klow13
και εγω με νουμερα μιλησα,εσυ μου ειπες σε ποια περιπτωση βλεπεις τον καντερ φαντασιακα σχετικο και επιμενω πως δεν στεκει.την γνωμη μου για βαρεζαο δεν την στηριζω στη φορμα του απλα,μεσολαβησε τρειντ.ανελυσα πιστευω την αποψη μου για το τρειντ και με τα νουμερα οποτε δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο.
SteveNashidis
Στον καντερ βλεπω κατι 35αρια που βαραει σε 20 λεπτα παιχνιδιου. Αν ανεβει ο χρονος συμμετοχης θα ανεβει και ο μεσος οροος του. Ξεχνας τι εγινε περσι με ιλιασοβα? Ολοι ειπαμε μπραβο στον γιαννη γιατι ειδε την αξια του ιλιασοβα και δεν ειπαμε βετο στο τρειντ που αποδειχθηκε ανισο. και εκει ειναι η ουσια των τρειντ και του παιχνιδιου.

Το βετο λειτουργει σε περιπτωσεις πρωτοφανης αδικιας οπως το τρειντ του λεμπρον .
klow13
στο τρειντ που μου εδωσε τρισταν ενω επαιζε στο 30 και παρκερ για τζενινγκς με παρκερ να πεταει.βαλτα κατω και πες μου αν εδωσα ερσαν στο 23 η στο 27-28

ηταν ηδη ανεβασμενος ο ερσαν για αυτο δεχτηκα τοσο καλη προταση και ειχε αλλαξει και προπονητης στο μιλγουοκι προσφατα,για αυτο δεχτηκα τοσο καλη προταση
σορρι για το οφτοπικ
SteveNashidis
Οποτε μονος σου αναιρεσες τον συλλογισμο σου..το τρειντ βγηκε ανισο ειτε τον πουλησες στο 23 ειτε παραπανω στο 27..εγω τον πουλησα στην τιμη του τον καντερ ,ουτε παρακατω ουτε παραπανω. Αν δεν βλεπεις καποιο ποτεντιαλ στον καντερ σου εδειξα οτι ευκολα μπορει να αποδειχθει λανθασμενη οπως περσι με ιλιασοβα.
klow13
βασικα μαλακιες λεω,ωραια η τακτικη υπνωτισμου σου βαζοντας στην κουβεντα τον πονοκεφαλο τον ερσαν.λπν για να ξεκαθαριστει τι εγινε με ερσαν περσι.
μου προτεινε ο κουτς τρισταν-παρκερ για ερσαν-τζενινγκς.
o τζενινγκς ηταν 40 και ο παρκερ 38.ο τρισταν βολοδερνε ολη τη σεζον στο 20-21,ελειπε 2 βδομαδες ο βαρεζαο και ανεβασε λιγο τα νουμερα του,ΑΛΛΑ οταν δεχτηκα την προταση ο βαρεζαο ηταν dtd.οποτε ο ερσαν κοστολογηθηκε στην τιμη του,δλδ στο 20-21.ουτε παραπανω ουτε παρακατω.καμια υπεραξια δεν πληρωσε ο κουτς για να με απαλλαξει απο την παρουσια του.εντωμεταξυ ειχε δειξει και σημαδια ζωης μετα την φυγη του σκαιλς.

αυτα για το περσινο τρειντ,οποτε δεν ακυρωνεται καθολου η συλλογιστικη μου που βασιζεται στα νουμερα και της σεζον και των λαστ για το επιμαχο τρειντ.μην επαναλαβω γιατι δεν μου βγαινουν καθολου τα νουμερα.


Anaz
Σορυ για την παρεμβαση αλλα δεν αντεξα..
Βρε Zoys.. Μιλσαπ για Μονρο-Μακρομπερτς-Καντερ?? ohmy.gif (και ενω εισαι κ γεματος τραυματιες μπαστακωμενους??)
αουτς..! Εσεις βρε ορνια δε ντρεπεστε?? biggrin.gif tongue.gif
SteveNashidis
Χαχαχα οχι φιλε μου δεν θελω να σε υπνωτισω.

Αν παρω το λαστ 30 και κανω τρειντ παρομοιο παλι θα ρθει καποιος και θα πει οτι οι μεσοι οροι ειν;αι πολυ διαφορετικοι απο το λαστ 30 οποτε ΒΕΤΟ. Ε δεν γινεται δουλεια ετσι.

Παρολαυτα σου προσφερω βαρεχαο στο 28 για εναν παρομοιο 28αρη ανεξαρτητου θεσεως και ας εχει ποτεντιαλ αρνητικου οσο του μπουζερ.και αυτο για να σου δειξω οτι εγω βλεπω τους αριθμους μονο για να πω κατι ως φειρ τρειντ ειτε ως βετο.
Το ποτεντιαλ ειναι αυτο που θα νοιαξει τον αμεσα εμπλεκομενο και οχι τον εμεσα ενδιαφερομενο στη βαθμολογια.

και πριν κλεισουμε,ποσο πρεπει να παιξει ο καντερ για να ειναι φειρ το τρειντ?
duncan21
Μπήκε poll όπως σε κάθε trade που εμφανίζονται τα πρώτα veto.Ψηφίζουν μόνο οι μη εμπλεκόμενοι στο trade.

υ.γ Χρήστο ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση το trade Millsap μ' αυτό.Μonroe-Varejao δώσαμε.Και στα last και σε avg είναι 100% fair.

klow13
μαλιστα,μες στις ακρες ειμαι εμμεσα ενδιαφερομενος και προσπαθω να πιαστω απο καπου για να δικαιολογησω το βετο μου.
δεν νομιζω,το ποτενσιαλ με ενδιαφερει για να κρινω το τρειντ ως fair η unfair.για μενα 2 23αρηδες βαρια βαρια για εναν 30αρη ειναι (πολυ) κακα ανταλλαγματα.
giorgos14
Steve στο ειχα πει και οταν μου το πρωτοπες.Σαγαπαω σε εκτιμαω αλλα βετο απο μενα.. rolleyes.gif Ο Μπαινουμ δεν εκανε τιποτα σπουδαιο αλλα επαιρνε λεπτα απο βαρεζαο που μεταφραζονται σε ποντους για τον ιδιοκτητη του.Στα ματια μου πηρες εναν παικτη του 29,δινοντας εναν παικτη του 22 και εναν του 24.Για να ειναι ισο πρεπει ο καντερ να φτασει το 25-26 πραγμα απιθανο
SteveNashidis
Ο μακ ρομπερτς ειναι 25 και ειναι στα πεσμενα του αλλα δεν σας απασχολει αυτο ,για σας ειτε ειναι 23αρης ειτε 24αρης .οποτε με τε αυτα τα νουμερα ειναι δικαιολογημενα βετο ακομα και απο μενα αλλα δεν ειναι ετσι τα νουμερα.ακομη και αν ειναι οπως λετε οι αριθμοι που για μενα δδεν ισχυουν , κερδιζω απο το τρειντ 3 ποντους στο μεσο ορο. Ο χοζ πουληθηκε στο 40+ και κανενας δεν αντεδρασε οπως κανατε τωρα..οποτε αυτο εμενα μου αφηνει μια πικρια ως προς την ιση αντιμετωπιση των παικτων.
ο μπαινουμ ηταν τιμωρημενος εδψ και καιρο οποτε δεν μιλαμε για τρομερη αλλαγη στο σκορ του βαρεχαο.αλλα αν μιλαμε για 30+ τοτε ναι ειναι βετο.

γιαννη δεν ειπα πουθενα οτι ειναι κακο το τρειντ σου ειπα οτι ειναι παρομοιο.δηλαδη με δυο μετριους παικτες πηρες εναν καλυτερο.για μενα ο μιλσαπ στην ατλαντα χωρις χορφορντ ειναι απιστευτη προσθηκη για την ομαδα σου αλλα δεν ειπα οτι ειναι βετο
duncan21
QUOTE (Voyager @ Jan 14 2014, 19:01 ) *
Ο μακ ρομπερτς ειναι 25 και ειναι στα πεσμενα του αλλα δεν σας απασχολει αυτο ,για σας ειτε ειναι 23αρης ειτε 24αρης .οποτε με τε αυτα τα νουμερα ειναι δικαιολογημενα βετο ακομα και απο μενα αλλα δεν ειναι ετσι τα νουμερα.ακομη και αν ειναι οπως λετε οι αριθμοι που για μενα δδεν ισχυουν , κερδιζω απο το τρειντ 3 ποντους στο μεσο ορο. Ο χοζ πουληθηκε στο 40+ και κανενας δεν αντεδρασε οπως κανατε τωρα..οποτε αυτο εμενα μου αφηνει μια πικρια ως προς την ιση αντιμετωπιση των παικτων.
ο μπαινουμ ηταν τιμωρημενος εδψ και καιρο οποτε δεν μιλαμε για τρομερη αλλαγη στο σκορ του βαρεχαο.αλλα αν μιλαμε για 30+ τοτε ναι ειναι βετο.

γιαννη δεν ειπα πουθενα οτι ειναι κακο το τρειντ σου ειπα οτι ειναι παρομοιο.δηλαδη με δυο μετριους παικτες πηρες εναν καλυτερο.για μενα ο μιλσαπ στην ατλαντα χωρις χορφορντ ειναι απιστευτη προσθηκη για την ομαδα σου αλλα δεν ειπα οτι ειναι βετο

Ο μαλακαντρέας ο Μπάινουμ βγήκε off μετά το ματς με τους Celtics.Στα επόμενα 8 παιχνίδια ο Varejao έχει έναν μέσο όρο στο 35.25.Τι κουβεντιάζουμε τώρα δηλαδή?Btw η ομάδα μου δεν έχει ψηφίσει τίποτα ακόμη ούτε έγινε αναφορά για veto.

Eπίσης γιατί αναφέρεις το trade του Hawes συνεχώς?Μια φορά έχει γίνει trade o Hawes φέτος κι όπως φαίνεται απ' τα νούμερα είναι κομπλέ.

Pancakes traded Jimmy Butler, Chi to UFOs
Pancakes traded Kevin Durant, OKC to UFOs
Pancakes traded Chris Bosh, Mia to UFOs
UFOs traded Kevin Love, Min to Pancakes
UFOs traded Spencer Hawes, Phi to Pancakes
UFOs traded Ramon Sessions, Cha to Pancakes

Ρε συ μη βλέπεις φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν.Δώσαμε έναν παίκτη του 32-33(Μonroe) κι έναν εν δυνάμει 30άρη(Varejao) για να πάρουμε το Millsap που ναι μεν παίζει καλά αλλά γύρω στο 40 τον πήραμε,που είναι οκ τιμή.Συν τοις άλλοις φορτωθήκαμε την εβδομάδα που έχει ένα μόλις ματς.
kudelin8
Χοζ πουληθηκε στ 40 οσο κ επαιζε επι εναμισι μηνα κ χωρις σεναρια για trade του οπως turner-thaddeus...τ trade δε durant-bosh-butler για love-hawes ακομα κ τωρα θα περναγε χωρις τρςυματισμο wesrbrook ποσο μαλλον τοτε.ασχετο με τ θεμα απλα για να μην δημιουργουντε εντυπωσεις
SteveNashidis
το συγκεκριμενο τρειντ το αναφερω γτ τωρα ο χοζ παιζει στο 35. Βασικα εδω κ πολυ καιρο. Υπηρχε κ το ανεβασμα μπατλερ λογω ροουζ. Δευτερον δν βλεπω πουθενα φαντασματα .αν βρεις μια φραση π αναφερω οτι εχω προβλημα με το τρειντ σου τοτε θα εχεις δικιο.αλλα ειπα οτι ειμαι κομπλε.κουντελιν δεν θελω να δημιουργω εντυπωσεις .εξεφρασα αποψη γενικη για το συγκεκριμενο τρειντ

τεσπα ακυρωστε το τρειντ.και να περασει δεν θα με αρεζε να ενοχλει τους περισσοτερους η υπαρξη του
giorgos14
Εχω την τιμη να καλωσορισω στις παπιες το αφεντικο των μπομπογατων,τον κοντο που ειναι γατα,τον τυπο που κανει τη Σαρλοτ να φαινεται σοβαρη ομαδα και τον MJ σοβαρο αφεντικο.Επισης συνοδειπορος του Κεμπα σε αυτο το δυσβατο μονοπατι του Φανταζι,θα ειναι Ο πολεμιστης,ο σκληροτραχηλος Λι.Τελος προσδωκουμε σε ανασταση νεκρων με την αποκτηση του KG.
Αποχαιρετουμε τον μεχρι προτινος ηγετη μας,τον Αγαπουλα καθως και τον τιμιο και συμπαθη Μαθιο,την απωλεια του Ρος δεν την θεωρω σπουδαια καθως πιο ασταθης αυτοκτονεις.
duncan21
Κάπου εδώ είμαι αναγκασμένος να δώσω στεγνά το Γιώργο ο οποίος χθες για Love-Wes-Jones ζήτησε Cousins-Millsap-Gordon...Για μια ακόμη φορά το δίδυμο των κομισάριων έγινε στόχος κλεψιμέικου trade.

υ.γ Τεράστιο trade Νώντα,τεράστιο.
giorgos14
QUOTE(duncan21 @ Jan 14 2014, 22:49 ) *
Κάπου εδώ είμαι αναγκασμένος να δώσω στεγνά το Γιώργο ο οποίος χθες για Love-Wes-Jones ζήτησε Cousins-Millsap-Gordon...Για μια ακόμη φορά το δίδυμο των κομισάριων έγινε στόχος κλεψιμέικου trade.

υ.γ Τεράστιο trade Νώντα,τεράστιο.



χωρις να δινω ομως ρος αλλα κατι αρκετα καλυτερο απο αυτον.Πες τα ολα..Επισης πες και τι μου ελεγες για Λοβ... rolleyes.gif
duncan21
QUOTE (giorgos14 @ Jan 15 2014, 00:52 ) *
χωρις να δινω ομως ρος αλλα κατι αρκετα καλυτερο απο αυτον.Πες τα ολα..Επισης πες και τι μου ελεγες για Λοβ... rolleyes.gif

Στους Gay-less Raptors ο Ross δίνει ένα 22.+5 μονάδες θες ο Jones?+5.Kαι πάλι δεν είχε καμία λογική,χάναμε γύρω στους 8-10 πόντους.

Αυτά που σου είπα ας μείνουν μεταξύ μας tongue.gif .Γνώμη μου είναι ότι έδωσες πολλά αλλά οκ,έχει λογική wink.gif .
giorgos14
QUOTE(duncan21 @ Jan 14 2014, 23:56 ) *
Στους Gay-less Raptors ο Ross δίνει ένα 22.+5 μονάδες θες ο Jones?+5.Kαι πάλι δεν είχε καμία λογική,χάναμε γύρω στους 8-10 πόντους.

Αυτά που σου είπα ας μείνουν μεταξύ μας tongue.gif .Γνώμη μου είναι ότι έδωσες πολλά αλλά οκ,έχει λογική wink.gif .


Το βλεπω κυριως οτι για εναν 50αρη και εναν 30αρη πηρα 2 40αρηδες,να επεκτεινω το ευρος των παικτων που παιρνω σοβαρα σκορ.Απο κει και περα,βγηκες και εσυ και σχολιασες την διερευνητικη επαφη που εκανα,και στο νωντα αρκετα παραπανω ζητησα για αρχη αλλα αυτος δεν μου ειπε οτι λεμπρον,καζινς και μιλσαπ δεν παραχωρουνται(for god's shake mister aris!)
duncan21
Για να περάσει το trade McRoberts-Kanter για Varejao χρειαζόταν 7-6 ψήφους υπέρ.Οι ψήφοι είναι ήδη 9-0(!) κατά οπότε το trade αντιστρέφεται.Γίνεται επίσης drop ο Βarbosa,καθώς ήταν ο τελευταίος παίκτης που πήρε η Team Ivey όταν άνοιξε spot στο ρόστερ μετά το trade.
jasonick
Καλημέρες! Να πω και εγώ για την άποψη μου για το trade μιας και δεν είχα πρόσβαση στο νετ τις τελευταίες μέρες.

Τόσο καιρό προσπαθώ να δώσω τον McBob αλλά κανείς δεν τον εμπιστεύεται στο 25 γιατί όλοι περιμένουν μια πτώση, αλλά έχουμε φτάσει μέσα Γενάρη και δεν έχει πέσει ακόμα.. Tέσπα, ας πούμε ότι δίνει μια τιμή στο 22. Πάμε λοιπόν και στον Kanter όπου είναι περίεργη περίπτωση. Ξεκίνησε και έπαιζε στο 30, μετά τραυματίστηκε και έχασε επίσης τη θέση του στην 5άδα παίζοντας άθλια για να ένα διάστημα και τώρα έχει ξανανέβει λίγο. Με δεδομένο ότι είναι ο μοναδικός σοβαρός Center των Jazz (Favors είναι old school 4άρι που κατά διαστήματα μπορεί να παίξει στο 5) και η Utah τανκάρει πιστεύεται ότι δεν θα πάρει περισσότερο χρόνο ειδικά μετά το all star; Ας πούμε πάλι όχι και θα παίζει στο 23. Ο Varejao είναι καλύτερη περίπτωση στο 29. Διαφορά 4 μονάδες στην χειρότερη δηλαδή, αλλά κανείς δεν αναφέρθηκε στο ότι παίρνουμε το ρίσκο του injury prone Varejao, των 81 ματς σε 3 χρόνια, που μπορεί από μέρα σε μέρα να σκάσει το out for season. Κλείνοντας θέλω να πω ότι αν ήταν στο χέρι μου ότι θα σκεφτόμουν σοβαρά να μην κάνω accept γιατί φοβάμαι τον Andy και περιμένω μεγάλη άνοδο για Kanter (για αυτό και δεν θέλω να τον δώσω).

Υ.Γ: Παρατηρώ ότι τα περισσότερα trade που γίνονται accept εμπεριέχουν ρίσκο κυρίως λόγω upside και potential και αυτό είναι κάτι το υποκειμενικό. Περιττό να πω ότι έχει κουράσει το θέμα με το βέτο.

Υ.Γ²: Κοιτώντας το last 30, κρίμα που δεν πρόλαβα να δώσω τον Knight στο 40..

Υ,Γ³: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ MCBOB!!!!
Nuntius
3.4 ο Josh Smith και -2 ο Shumpert...

shot.gif shot.gif shot.gif
klow13
TEΡΑΣΤΙΟΙ kemba και lee ευχαριστουμε για ολα στους αμφιδεξιους,ησασταν μια ομαδα μονοι σας και λιγα λεω..love matthews κανονιστειτε
giorgos14
QUOTE(klow13 @ Jan 19 2014, 04:03 ) *
TEΡΑΣΤΙΟΙ kemba και lee ευχαριστουμε για ολα στους αμφιδεξιους,ησασταν μια ομαδα μονοι σας και λιγα λεω..love matthews κανονιστειτε



o kemba απεργει που τον εδωσες;ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΝΒΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ???????
SteveNashidis
Mεγαλος Φραι..υπερπαικτης,τιτανοτεραστιος ,τι να λεμε τωρα!
θα παιζει και για τον κεμπα!

νοντα δινω οτι θες για την εσωτερικη πληροφορια του κεμπα!:-P
j-kidd13
Τα ροστερ κλειδωνουν στις 8 αν δεν το ειδατε...
Pierce
Εύχομαι τα καλύτερα στη καριέρα του Eric, γιατί συνεχίζει στο συμπαθέστατο σωματείο των hipsters Εναλλακτικών απαντήσεων.


Κατά τα άλλα, ψόφος κακός ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΛΤΟΝ ΤΟΝ JJ ΤΟΝ TYRUS ΚΑΙ ΤΟΝ GRANGER.
Ο μόνος λόγος που δεν είχε φύγει από ...3 μήνες ήταν η πίστη του συνιδιοκτήτη στο πρόσωπό του. Αν δεν γινόταν trade, ήμουν στο τσσακ να ντον κάνω drop τον καραγκιόζη.
Zoys
QUOTE(Pierce @ Jan 22 2014, 13:23 ) *
Εύχομαι τα καλύτερα στη καριέρα του Eric, γιατί συνεχίζει στο συμπαθέστατο σωματείο των hipsters Εναλλακτικών απαντήσεων.

Σ' ευχαριστούμε Pierce, αν και δεν αρκούν οι ευχές στον Eric για να καταφέρω κάτι καλύτερο από το να τερματίσω στην ουρά μετά από την σειρά από ατυχή γεγονότα που βομβάρδισαν την ομάδα τον τελευταίο μήνα.

Και όσον αφορά τους hipster σε παραπέμπω εδώ. Βέβαια με την ονομασία της ομάδας μου πήγαινα γυρεύοντας να κολλήσω την χιπστεράδικη ταμπέλα. laugh.gif
giorgos14
H αποδοση στις διαφορες στοιχηματικες εταιριες για τραυματισμο του Γκορντον που θα τον αφηνει την υπολοιπη χρονια εξω επεσαν αισθητα απο το 1,20 στο 1,05 υστερα απο την ανταλλαγη που τον οδηγησε στην πιο τυχερη και υγιη ομαδα της λιγκας μας.
klow13
αγαπαμε μπετοβλακα τζος(ελπιζουμε και σε ανταλλαγη μονρο) και μεγαλο γερμανο και χαιρετιζουμε ρος και λαβ(εσενα δεν σε γουσταρουμε ιδιαιτερα στους αμφιδεξιους για καποιο λογο).
μιζεροεβδομαδα αυτη,αλλα με τις παλιοσειρες που μαζεψα ελπιζω σε κανα run.

ΕΡΣΑΝ ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ ΣΕ ΛΙΓΟ.
αυτα

εκ της διευθυνσεως.

pmam
Το νοσοκομείο της Ευκαρπίας αναζητά λίγο βάθος. Αν κάποιος μπορεί/θέλει να περιμένει, παραχωρείται οποιοσδήποτε από τους τραυματίες σε τιμή ευκαιρίας, ενώ και οι υγιείς είναι συζητήσιμοι για καλές προσφορές. Παρακαλώ μόνο, όχι προτάσεις 1-8.
jasonick
Είμαι στα όρια drop όλης της ομάδας μου με τα τελευταία σκορ, τι 17άρια και κακό είναι αυτό που μας βρήκε; Έχουμε τον μουσιά και τον φρυδιά να χάνουνε ματς, έχουμε τον Knight που κάθε φορά που ντριμπλάρει είναι στο 50-50 για να κάνει λάθος και πήραμε τον Hayward σαν μλκες χαζοί.. ΤΙ 8 ΛΑΘΗ ΡΕ ΝΕΡΝΤΟΥΛΑ, ΣΠΑΣΙΚΛΑΚΙ .. του ιδιωτικού; Για να μη μιλήσω για Kanter, center να σου τύχει που βάζει 15 και 16 πόντους και δίνει 25 πόντους max, μέχρι και ο Nick Young δίνει μεγαλύτερα σκορ όταν σκοράρει τόσο.. Σταθερότερος παίκτης ο Boozer, ε τι να πεις, μου φαίνεται πρέπει να αρχίσω να τανκάρω. tongue.gif

Υ.Γ: Όπως επεσήμανε γνωστό ροκετομέλος της λίγκας, ο Ντόπας το έχει παρατήσει; Σε trade δεν απαντάει και έχει τον Pierce 3 εβδομάδες έξω που δίνει μεγάλα σκορ και έχει π.χ μέσα στην 9άδα Amare λολ.

Y.Γ: Πριν που είπα τανκάρισμα, γίνεται από του χρόνου ο τελευταίος της λίγκας να πάρει το 1ο pick, ο πρωτελευταίος το δεύτερο κ.ο.κ.;
giorgos14
QUOTE(jasonick @ Feb 1 2014, 06:24 ) *
Είμαι στα όρια drop όλης της ομάδας μου με τα τελευταία σκορ, τι 17άρια και κακό είναι αυτό που μας βρήκε; Έχουμε τον μουσιά και τον φρυδιά να χάνουνε ματς, έχουμε τον Knight που κάθε φορά που ντριμπλάρει είναι στο 50-50 για να κάνει λάθος και πήραμε τον Hayward σαν μλκες χαζοί.. ΤΙ 8 ΛΑΘΗ ΡΕ ΝΕΡΝΤΟΥΛΑ, ΣΠΑΣΙΚΛΑΚΙ .. του ιδιωτικού; Για να μη μιλήσω για Kanter, center να σου τύχει που βάζει 15 και 16 πόντους και δίνει 25 πόντους max, μέχρι και ο Nick Young δίνει μεγαλύτερα σκορ όταν σκοράρει τόσο.. Σταθερότερος παίκτης ο Boozer, ε τι να πεις, μου φαίνεται πρέπει να αρχίσω να τανκάρω. tongue.gif

Υ.Γ: Όπως επεσήμανε γνωστό ροκετομέλος της λίγκας, ο Ντόπας το έχει παρατήσει; Σε trade δεν απαντάει και έχει τον Pierce 3 εβδομάδες έξω που δίνει μεγάλα σκορ και έχει π.χ μέσα στην 9άδα Amare λολ.

Y.Γ: Πριν που είπα τανκάρισμα, γίνεται από του χρόνου ο τελευταίος της λίγκας να πάρει το 1ο pick, ο πρωτελευταίος το δεύτερο κ.ο.κ.;


Η τελευταια φορα που μπηκε ο Ντοπας στο φορουμ,το προφιλ του λεει οτι ηταν το 2007.Περιμενουμε μετα να απαντησει στα πμ για τρειντ smiley.gif
Pierce
To 2007 δεν ήταν μέλος στο forum tongue.gif
Jorge29? κάπως έτσι είναι το nickname του. Θα επικοινωνήσω.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.