Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA Dleague 2013-2014
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > BasketForum Games (NBA Fantasy Leagues)
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
duncan21
Συγχαρητήρια στον kudelin για την εύκολη πρωτιά.

Συγχαρητήρια στα υπόλοιπα παιδιά για την προσπάθεια.

Συγχαρητήρια και στον Voyager παρότι προσπαθούσε να καταστρέψει ότι έχτιζε με κόπο ο Νίκος tongue.gif .

Νομίζω κύλησε πιο ομαλά η λίγκα συγκριτικά με πέρυσι,του χρόνου ελπίζω να 'χουμε περισσότερες μανούρες.Για την ομάδα μας δεν έχω να πω πολλά,από ένα σημείο κι έπειτα πήγαινε στον αυτόματο καθώς δίναμε τον υπέρ πάντων αγώνα στην πάνω λίγκα.Δεν αποτελεί δικαιολογία προφανώς αλλά μπορούσαμε και καλύτερα πιστεύω.

Όσον αφορά τη συμμετοχή μας του χρόνου,εκκρεμεί και των δύο για διαφορετικούς λόγους.Ελπίζω ένας απ' τους 2 να συνεχίζει να δίνει τα φώτα του στα του fantasy.
Pierce
Congrats στον Kudelin, υγιεινός περίπατος το φετινό Fantasy.
Στα της ομάδας, νομίζω μας βγήκε λίγο ξινός ο λεμπρόν, μάλλον τον παραπληρώσαμε για να τον φέρουμε στην ομάδα. Προσωπικά δε με δικαίωσε -το πολύ το κράξιμο θα το φάει στο άλλο topic- , σε κάποια φάση είχαμε ξεμείνει από Guards και την βγάζαμε δεν την βγάζαμε, το ρίσκο με τον jrue δεν βγήκε, ο χέντερσον δεν έπαιξε ποτέ και ο Blatche πρέπει να το έχει ρίξει στα βαρβιτουρικά. Λίρα 100 ο Meeks.
Όντως πήγαινε στον αυτόματο από ένα σημείο και μετά , είχα φτιάξει το rotation για 2-3 βδομάδες και όοταν το ξανακοίταξα από 6οι είχαμε φτάσει 3οι tongue.gif (το ηθικό δίδαγμα είναι ότι πάει καλύτερα στον αυτόματο και να το κόψω το άθλημα)

Κάναμε αρκετές κινήσεις στην αγορά, ενώ τελικά υπήρξαν σημαντικές αστοχίες στο draft (o Green έπαιξε το τελευταίο 2μηνο, ο Μαγκί δεν έπαιξε ποτέ, πετάχτηκε ο collison στα FA etc)

Να ευχαριστήσω τον Κουτς, για την άριστη συνεργασία , τους managers με τους οποίους συνεργαστήκαμε για ανταλλαγές, και αν ανέβηκαν οι τόνοι κάποια στιγμή ,νερό και αλάτι.

ΥΓ: Klow, με τιμάς ιδιαιτέρως αλλά κατά πάσα πιθανότατα θα έχω ιδιαίτερα βαρύ φόρτο εργασίας από την νέα περίοδο και αμφιβάλλω αν θα προλαβαίνω να ασχοληθώ με τη μια λίγκα, πόσο μάλλον με 2. Μην ανησυχείτε όμως, θα σας στείλω ΤΟ αφεντικό αν είναι biggrin.gif
SteveNashidis
QUOTE(duncan21 @ Apr 29 2014, 16:04 ) *
Συγχαρητήρια και στον Voyager παρότι προσπαθούσε να καταστρέψει ότι έχτιζε με κόπο ο Νίκος tongue.gif .


Εχω καταλάβει ότι είμαι η αγάπη σου στο φάντασι. laugh.gif Δεν ξεχνιέται η περσινή πορεία του Ηοrford με τους Αrizona Fighter. Προς ενημέρωση όλων υπήρχε αμοιβαία κατανόηση , συνεχής διαβουλεύσεις ,ομιλίες του Προέδρου και του γραφείου Τύπου εκτός από την περίπτωση Zeller. tongue.gif

Στην ουσία Kouts εσύ μας έσωσες που έπεισες με πλαστά επιχειρήματα 9 ατόμα να κάνουν βέτο .Στο τελευταίο run για την 3η θέση ο Καντέρ αυτοπροσώπως μας πήρε από το χεράκι (δωροδοκώντας παράλληλα τον Ταζ με 10 κιλά σουζουκ λουκουμ από την Κομοτηνή)

Fact 1 : #pou_na_kanei_twra_diakopes_o_35aris_Varejao?

Fact 2 :

QUOTE(klow13 @ Jan 14 2014, 17:01 ) *
βετο απο μενα στο μακρομπερτς-καντερ για βαρεζαο..24-22 στη σεζον και 23-22 στα λαστ οι 2 παικτες με βαρεζαο στο 28 και λαστ στο 30,ενω ειδαμε περσι τι μπορει να κανει ο βαρεζαο σαν βασικος και με 30-35 λεπτα..επισης δεν εχουν φανει ακομα οι παρενεργειες του trade bynum παρα μονο στα λαστ15,λαστ7 κλπ.

QUOTE(giorgos14 @ Jan 14 2014, 19:37 ) *
Στα ματια μου πηρες εναν παικτη του 29,δινοντας εναν παικτη του 22 και εναν του 24.Για να ειναι ισο πρεπει ο καντερ να φτασει το 25-26 πραγμα απιθανο

QUOTE(kudelin8 @ Jan 14 2014, 17:08 ) *
ακολουθω νωντα στ βετο..εξω απο καθε φαντασιακη λογικη τ trade εκτος αν ο zoys μπηκε νωρις στ πνευμα του πασχα κ προσδοκα ανασταση νεκρων με kanter.


O Kanter τελείωσε τη χρονιά με 24.6 φαντασιακό μέσο όρο. ( Last 30 , 30,1)
O Varejao τελείωσε τη χρονιά με 27,6 με Last 30: 20,5 (πήγε νωρίτερα διακοπές στα Νησιά Πάσχα ,να προσκυνήσει το μέρος που αναστήθηκε ο Καντέρ. Κατά Kudelin Ευαγγέλιο, σελ 52-55)


Fact 3 : Eλπίζω του χρόνου να βρίσκονται οι Commisioner και οι Πάπιες της Ξάνθης στην λίγκα γιατί δεν αξίζει η λίγκα χωρίς αυτούς.

Fact 4 : Ξενέρωτη χρονιά για μένα το φάντασι . Πρώτον γιατί δεν είχα άμεση επαφή με τους Πολεμιστές της Αριζόνα .Δεύτερον γιατί πολλοί παράτησαν τη χρονιά , δεν απαντούσαν καν στις προτάσεις ή δεν έστελναν οι ίδιοι . Από Ιανουάριο και μετά για την ακριβεία.

Fact 5 : Καταργείστε το βέτο . Mας ξενερώνει όλους . Νομίζω από πέρσι είχαμε λιγότερα trade ή κάνω λάθος ; Διορθώστε με.

Fact 6 : Λευτεριά στον McBOB. Πρόεδρε που θα γιορτάσει η ομάδα την 3η θέση; Σε ποια μπουζούκια

Εν κατακλείδι :
Ευχαριστώ ειλικρινά πέρα από την πλάκα τον Νίκο που με άφησε να συμμετέχω έστω και με αυτόν τον τρόπο στη πορεία της λίγκας. ήταν μια παρηγοριά και ενασχόληση στη σκοπιά το ίδιο το φάντασι σαν παιχνίδι.

Tου χρόνου επιστρέφει η ομάδα από την Έρημο της Αριζόνα με νέο συνθετικό στο όνομα, νέο logo και νέo budget. (Mην ξεχνάτε το skype παιδιά . Ωραίες μπασκετοσυζητήσεις γίνονται και εκεί ! )
duncan21
Θα μείνω στη λίγκα μόνο και μόνο για να μην καταργηθεί το βέτο.Επίσης,δεν είχα καταλάβει ότι έχω τέτοια επιρροή και τέτοια δύναμη της πειθούς ώστε να πιστέψουν 9 έξυπνα παιδιά τα πλαστά επιχειρήματα,μπράβο μου.Αυτό σημαίνει ότι:α)είμαι λαμόγιο ή β)πολύ έξυπνος.Guess.

Φτιάχνω κλίμα για του χρόνου όπου πάλι θα χαροπαλεύεις και θα 'χεις ταβάνι την 10-11η θέση.
SteveNashidis
Μάλλον η πρόβλεψη σου θα ακολουθήσει το παλμαρέ με τον κουβά που έχεις στολίσει/γεμίσει με τις ήδη αποτυχημένες για φέτος.
jasonick
Το παραπάνω σχόλιο του duncan είναι από τα μεγαλύτερα trash talk που ακούστηκαν φέτος, για να καταλάβουμε το πόσο ξενέρωτη ήταν η χρονιά. tongue.gif Ντάξει είχαμε και τον χαμούλη με ufos και commissioners αλλά ακόμα περιμένουμε την εκπομπή για να λυθεί το θέμα....

Στα δικά μας
QUOTE
14 Dwight Howard, Hou C
17 Anthony Davis*, Nor C
44 Evan Turner, Ind SG
47 Mike Conley, Mem PG
74 Luol Deng*, Cle SF
77 Carlos Boozer, Chi PF
104 Brandon Knight, Mil PG
107 Enes Kanter*, Uta C
134 Cody Zeller, Cha PF
137 Danny Granger, LAC SG
164 Kevin Seraphin, Wsh C
167 Jared Dudley, LAC SF
194 Evan Fournier, Den SG
197 Glen Davis, LAC PF


Στον 1ο γύρο διαλέξαμε τον μπετατζή και η αλήθεια είναι ότι τον περίμενα λίγο παραπάνω και ειδικά στην αρχή που έπαιζε στο 34-35, ευτυχώς όμως τον έδωσα σε ένα trade που αποδείχτηκε ίσως το καλύτερο που έχω κάνει.
Στον 2ο γύρο διάλεξα τον captain της ομάδας, Davis μιας και στο 44 δεν πίστευα ότι θα υπήρχε και δεν περίμενα να πάνε τόσο εξαιρετικά Griffin και Boogie. Παρόλα αυτά και τα χαμένα ματς του Davis δεν μετάνιωσα αφού ο φρύδις έμεινε ως το τέλος και είχε μεγάλη συνεισφορά στην κατάκτηση της 3ης θέσης. Παίρνει το βραβείο David Lee 13/14*.
Στον 3ο γύρο στο 47 ήρθε ο Conley και ήταν αν μη τι άλλο ο τιμιότερος παίκτης. Στην αρχή πήγε πολύ καλά, έφυγε για το trade που αναφέρθηκα παραπάνω, ξαναήρθε σε ένα trade που πάλι ευννοηθήκαμε έκανε τις σκοράρες του όταν έλειψε ο Gasol και δώθηκε την κατάλληλη στιγμή λίγο πριν τραυματιστεί.
Στον 4ο γύρο ο Deng δεν έμεινε για πολύ κοντά μας, αλλά όσο ήταν εδώ δεν είχε τραυματιστεί και έπαιζε στο 32, μια χαρά.
Από τον αγαπημένο παίκτη του admin πάμε στον.. Boozer που διαλέχτηκε στον 5ο γύρο. Ξεκίνησε καλά και πάρταρε κάθε φορά που έβρισκε το Miami, αλλά στη συνέχεια το trade του Deng δεν μας βοήθησε. Rotation με το χρονόμετρο ο Thibs, κλασικά 24 λεπτά ο Boozer και στο τέλος με το ζόρι έμπαινε 9άδα.
6ος γύρος και έχω το καλύτερο value for pick παίκτη Brandon Knight. Ευχαριστούμε την ομάδα( ; ) των Bucks που ήταν τόσο κακή που ο αγαπημένος μας pg ( ; ) τέλειωσε με 32,8. Παίρνει το βραβείο Ricky Rubio 13/14* μαζί με τον MCW.
Στον 7ο γύρο ήρθε ο Kanter. Ομάδα χωρίς ψηλούς που τάνκαρε, θεωρητικά εξαιρετικό πικ. Ξεκίνησε να παίζει στο 30 και πάλι καλά να λέμε που τέλειωσε με 24,6. Δεν είναι τυχαίο ότι άρχισε να πέφτει και να χάνει τη θέση του στην 5άδα όταν γνωστό κατσικο-μέλος είπε δεν τον βλέπει να πέφτει κάτω από 30.. Κερδίζει και με διαφορά το βραβείο Χριστοπαναγίας 13/14*.
Από τους FA δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο αγαπημένο μας McBob, ο οποίος ήρθε σαν άλλος Μεσσίας (του φέρνει κιόλας tongue.gif) για να μας δώσει άνετος και ωραίος τα 25άρια του. Αυτός παίρνει το βραβείο τιμιότητας 13/14*.

Από τα trade ήρθαν

QUOTE
IVEY traded Danny Granger, LAC SG to DCKS
DCKS traded Harrison Barnes, GS SF to IVEY


Καλό trade αλλά με τον Χάρη δεν είχαμε ποτέ το σωστό timing και στο τέλος έμεινε ελεύθερος.

QUOTE
IVEY traded Mike Conley, Mem PG to DCKS
IVEY traded Luol Deng*, Cle SF to DCKS
IVEY traded Dwight Howard, Hou C to DCKS
DCKS traded James Harden, Hou SG to IVEY
DCKS traded Nicolas Batum, Por SF to IVEY
DCKS traded Michael Carter-Williams, Phi PG to IVEY


Το trade που λέγαμε. Είναι αρχές της χρονιάς και ο Γιώργος πιστεύει ότι ο MCW θα ξεφουσκώσει. Σε αυτό το σημείο πίστευα ότι θα το σήκωνα. Τελικά δεν το σήκωσα.

QUOTE
IVEY traded Rodney Stuckey*, Det SG to DCKS
IVEY traded Evan Turner, Ind SG to DCKS
DCKS traded Mike Conley, Mem PG to IVEY
DCKS traded Iman Shumpert, NY SG to IVEY


Κάναμε 4 χρόνια, 6 μήνες, 165 ημέρες, 5 ώρες και 54 λεπτά για να δώσουμε τον Turner. Ντάξει μπορεί όχι τόσο πολύ, αλλά τόσα τα αισθανθήκαμε εγώ και ο Χρήστος με τόσες προτάσεις που κάναμε. Εξαιρετικό deal μιας και ο Turner από τότε που πήγε στους Νούντιους ήταν για FA.

QUOTE
QK traded Gordon Hayward, Uta SG to IVEY
IVEY traded Mike Conley, Mem PG to QK


Το deal έγινε κανά μισάωρο πριν κλείσουν τα ρόστερ. Ε, ο Conley τραυματίστηκε και έχασε 2 ( ; ) εβδομάδες και ο Hayward δεν πρέπει να έχασε ματς μέχρι το τέλος. Τον περίμενα κανά δυο μονάδες καλύτερο τον nerd.

Μπορείς να πεις ότι μας άνοιξε και στα trade, αλλά μπορείς να πεις ότι ήμασταν και κωλόφαρδοι.

*Βραβείο David Lee 13/14
Το βραβείο David Lee δίνεται στο άτομο του πρόεδρα. Είναι φυσικά untouchable από το ρόστερ, και συνήθως δίνεται στο άτομο που έχει μεγάλο σκορ και ταυτόχρονα πάει καλύτερα από τις προβλέψεις. Το όνομα δίνεται τιμητικά στον πρώτο νικητή, David Lee.
Νικητές προηγούμενων ετών
12/13: David Lee
13/14: Anthony Davis

*Βραβείο Ricky Rubio 13/14
Το βραβείο Ricky Rubio το παίρνει το άτομο που έπαιξε πολύ παραπάνω από τα δεδομένα του είτε επειδή διαλέχτηκε σε πιο κάτω γύρο είτε αποκτήθηκε μέσω trade δίνοντας μικρά ανταλλάγματα. Το όνομα δίνεται τιμητικά στον πρώτο νικητή, Ricky Rubio.
Νικητές προηγούμενων ετών
12/13: Ricky Rubio
13/14: Brandon Knight & Michael Carter Williams

*Βραβείο Χριστοπαναγίας 13/14
Το βραβείο της Χριστοπαναγίας το κατακτά ο παίκτης που έφαγε τις περισσότερες Χριστοπαναγίες μέσα στη χρονιά. Το όνομα θα αλλάξει και μάλλον θα δωθεί τιμητικά στον δεύτερο νικητή, Enes Kanter.
Νικητές προηγούμενων ετών
12/13: Eric Gordon
13/14: Enes Kanter
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.