QUOTE(pinezes14 @ Feb 18 2012, 19:40 )

θαπευθυνθω στον πετραν που αναφερει ονοματα και καταστασεις προς απαντηση του κειμενου ενος αλεξιπτωτιστη.
πρωτα απολα δε θα μιλησω για π..ες κλπ που γραφεις για το μεταξυ μας παιχνιδι.
δευτερον να ξερεις οτι καμια φορα υπαρχουν και συνεπειες οταν γραφεις ονοματα χωρις αποδειξεις.
τριτον ο αλεξιπτωτιστης antoniodavis η καπνιζει τιποτα περιεργα η βλεπει πολλες ταινιες επιστημονικης φαντασιας ή εχει καποιο συμφερον να τα λεει αυτα.
να μην αναφερω και προηγουμενα ποστ που μετα απο καιρο θυμηθηκαν να γραψουν απο εδω μεσα και να επιτεθουν σε ανθρωπους του εθνικου.
τελος επειδη εχει καταντησει αηδια το basketforum και σε καμια περιπτωση δεν αντικατοπτριζει το λογο που δημιουργηθηκε να διαβαζουμε για μπασκετακι και κυριως οσο αναφορα τις χαμηλοτερες κατηγοριες μας καταντησατε να μη θελουμε να ξανασυμμετασχουμε.(το ξερω οτι δε σας νοιαζει απλα το αναφερω)
ρε πετραν ειλικρινα εχεις καταντησει ζω-γραφικος με το να προσπαθεις καθε μερα να δυναμιτιζεις τη κατασταση.ειλικρινα δε μπορω να φανταστω τι θα εγραφες αν σε ειχαν στειλει καμια παραμεθωριο.
φιλικα παντα
γιατι γουσταρουμε μπασκετακι και ας μην μας αφηνουνε ειτε καποιοι εδω μεσα ειτε καποιοι απο την εσκανα αλλες φορες να το χαρουμε.
Ενα ενα....Το οτι θα γραφε ανθρωπος εδω, να κανει μνεια, για ποσταρισμα μου στο φορουμ των οργανωμενων οπαδων της ομαδας μου...ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ...Αφου σ αρεσει ο διαλογος, ας το γραφηκες εκει...Δεν πειραζει....Δεν μ αρεσει ν αφηνω τιποτα αναπαντητο...
Πηγη της απαντησης σου, δεν ειναι προφανως η αναφορα των ονοματων και των καταστασεων αλλα ο βαρυς χαρακτηρισμος για τη νικη στο μεταξυ μας παιχνιδι...Τι να κανουμε φιλος...Ημουν ξεκαθαρος απο την αρχη...Τελος οι φιλιες και οι συμπαθειες...Η ομαδα σου ειναι καλη και εχει παιχταραδες, δεν το αρνηθηκα ποτε αυτο...Απλπουστατα δεν χαιρει πλεον της εκτιμησης μου και ειναι σε δυσμενεια (φανταζομαι δεν σε νοιαζει, αλλα λεμε τωρα)...Για το τι γραφω στο οπαδικο φορουμ, ξερεις, δεν χω να απολογηθω και σε κανεναν...
Επισης, προσωπικα δεν μειωσε κανεναν...Θιχτηκατε καλως ή κακως για το χαρακτηρισμο ως προς την ομαδα σας και μπηκατε στη διαδικασια υπερασπισης...Αυτο εχει γινει...
Για τα ονοματα και τις καταστασεις....Ποιες συνεπειες...Δεν εγραψα οτι ο ταδε τον παιρνει, ή ειναι χ επιθετικος προσδιορισμος, ψ κλπ...
ΕΡΜΗΝΕΙΑ, ενος κειμενου...Αυτο και τιποτα αλλο....
Και που ειναι το επιληψιμο...1+1=2...
Οταν ανεβηκες ο Καβαλιερατος δεν ηταν στα πραγματα...? Φετος, δεν εχει επιστρεψει παρ οτι δεν ειναι στην πρωτη γραμμη? Ποιο ειναι το προβλημα σου...? Ακομα κι εγω που ασχολουμαι 3 χρονια με την ΕΣΚΑΝΑ το ξερω αυτο..
Για αλλα ονοματα που ανεφερα....Αρχης γενομενης, απο το γεγονος των απληρωτων παικτων που αναφερθηκε...Πριν λιγο καιρο ο Χερχελετζης δεν ανεβασε μια ενυπογραφη καταγγελια που ελεγε και για κατι οφειλες απο σας...? Και που κανεις δεν του απαντησε και ειναι και δικο σας θεμα...
Αλλα ονοματα και καταστασεις....Για την ομαδα με τα κιτρινα και τις τεχνικες ποινες, δεν εννοει τον Μωυσιαδη..?
Αυτα ειναι τα ονοματα που ανεφερα...Και πιθανον να εννοει ο Αντονιο Ντειβις...
Παντως, εγω στη θεση σου, δεν θα αισθανομουν ασχημα για την αναφορα ή την υπονοια ονοματων, αλλα για το αν οι καταστασεις που περιγραφονται, ισχυουν...Ειτε λιγοτερο ειτε περισσοτερο...
Σου κακοφαινεται πολυ...Επειδη μαλλον εχεις κοντη μνημη να σου θυμισω οτι στη θεση που ειμαι εγω τωρα, εισασταν κι εσεις περσι και πολλοι αλλοι (κι εγω μεσα σ αυτους) με τον ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ...Φανταζομαι θυμασαι τι γραφατε...Ο οποιος ΠΟΛΙΣ παρεπιπτοντως, κανεις δεν αρνηθηκε οτι εχει πολυ καλη ομαδα...Και φαινεται και φετος αυτο στην πορεια που κανει στη Γ...
Καλυτερα, παντως ο τρελος του χωριου και ψιλιασμενος παρα να στρουθοκαμηλιζω...Αν και πλεον, οι τρελοι του χωριου γινομαστε περισσοτεροι....Οπως ειπα και πριν λιγες μερες...Οι φιλιες μ αφηνουν παγερα αδιαφορο...
Επειδη παντως μιλας για δυναμικες καταστασεις και οτι τις δυναμιτιζω...Μαλλον εχεις υπερεκτιμησει κι εσυ και αλλοι το φορουμ....Αν ηταν με 5-10 ατομα που γραφουν να γινοταν κολαση, τοτε τι να πω...Γραφω σαν οντοτητα και καταθετω τις προσωπικες μου ανησυχιες...Δεν ειμαι και ο αρχηγος των ατακτων...
Ειτε παραμεθωριο ειτε παντου....ξερεις εδω και κατι χρονια, εχει μπει ο υπολογιστης και στο στρατο...Και ξερεις...τελευταια εχει μπει και το ιντερνετ...Και ενιοτε υπαρχουν και τα κινητα που συνδεονται στο διαδικατυο...Καταραμενος καπιταλισμος...
Κι επειδη μου το παιζετε και κουλατοι...Δεν θελω να φανταστω τι θα γινοταν αν κερδιζε η ομαδα σου, με 31π. και 6 τριποντα του Φωτοπουλου και 5 τριποντα του π.χ. Ταγαρη...με "περιεργη" διαιτησια" (εννοω την κυρια) και συν ολες αυτες τις "συμπτωσεις"...
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ, ΔΙΑΟΛΕ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ...
Κι απο τη φυση μου ουτε ευεξαπτος ειμαι ουτε οξυθυμος....Κι ουτε ξυπνησα μια μερα και ειπα, παω να την πεσω στους Εθνικους (μπες στην περσινη θεματικη, να δεις τι σχολιαζω οπως και αλλοι Ιωνικοι για τη διαιτησια στο Ιωνικος-Εθνικος +20 στον Πλατωνα...ημουν και τοτε γραφικος, τελικα)...
ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΚΡΑΓΩ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ Μ' ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ...
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ 10, ΟΥΤΕ 20, ΟΥΤΕ 30 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ...Εχω μια συνεχεια και παντα αν δεις τα ποσταρισματα μου εχουν μια λογικη...
Τελος, αν δεν καλυπτεσαι απο τα λεγομενα μου, επειδη ειμαι ετοιμολογος και προφανως ξερεις ποιος ειμαι, ενω εγω παλι οχι (χωρις αυτο να με πειραζει), μπορει να ρωτησεις τον φιλο σου τον gate14 και την Τεταρτη, που πιθανοτατα να τα καταφερω να ερθω, να ερθεις εκ του συνεγγης...
Αυτα τα τα ολιγα...Καλο υπολοιπο Κυριακης....