QUOTE(morfi @ Apr 1 2012, 17:48 )
Εγώ θα πω κάτι αλλά δεν θέλω να παρεξηγηθείτε εντάξει; Ρε φίλε, σοβαρά τώρα, δεν χάρηκα καθόλου που ήρθα και έπαιξα μαζί σας. Δεν χάρηκα που ξαναείδα τον Flash, δεν χάρηκα που παίξαμε μπάσκετ, δεν χάρηκα που σας ξαναείδα. Όλοι μου τη δίνατε στα νεύρα και ειδικά αυτός ο jkidd13, πραγματικά μου ήρθε να τον μπουγελώσω. Και τι να πω για τον sacarame και τα μούσια του; Πραγματικά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Εύχομαι, μέσα από τη καρδιά μου πάντα, να κλείσει αυτό το σάιτ που λέγεται basketforum. Αυτό μόνο έχω να πω.
Για ένα πράγμα όμως χάρηκα πολύ. Πάρα πολύ. Που ήρθε και μας έδιωξε ο προπονητής. Πολύ το χάρηκα ρε. Μακάρι νας σας διώχνουν από όλα τα γήπεδα που πάτε και παίζεται και μακάρι να τρώτε και ξύλο από πάνω.
Αυτά. Με αγάπη.
Αυτά τα λες επειδή έχεις πολύ χειρότερη ντρίμπλα απ' όλους μας,fact.
Τεράστιo meeting από πλευράς απόδοσης οι sacarakovic,Ginobili,pierce21 και Flash btw.Flash μ' εντυπωσίασε είναι η αλήθεια,μόλις τον είδα νόμιζα ότι θα 'ναι soft.Tρομακτικός rebounder,αποτελεσματικός στο low post+ανελέητο hustling
.Άντεξε και τις λαλακίες του morfi(
) στα διαλείμματα οπότε λέω να του δώσω το ΜVP.Sac-pierce21 έκαναν το καλύτερο τους meeting πιθανότατα,ο πρώτος με εξαιρετικά ρολαρίσματα στη ρακέτα και ηγετικές τάσεις σε πολλά μονά,μας παρέσυρε όλους με το πάθος του ενώ ο Άρης ήταν σχεδόν άχαστος από παντού.
Spystaman φώναζε σε όλους,ζητούσε άμυνα και screens(
),ηγετιλίκι τρελόοοοο(στα λόγια).Τ.W.Is.M πολύ καλύτερος από την προηγούμενη φορά,είχε κι ένα φοβερό τρίποντο μετά από ντρίμπλα&step back αλά Μichael Redd θα το χαρακτήριζα.Ginobili μου έδωσε τους αστραγάλους στα χέρια σε 4-5 φάσεις αλλά δεν πειράζει χαλάλι του.Ασταμάτητος ο κερατάς,κάτι πρέπει να κάνουμε με την πάρτη του...Gravedigger,θα το ξαναπούμε,χαραμίζεται όταν είναι στην ίδια ομάδα με το Gino.Φοβερό άλμα+εκρηκτικότητα=ασταμάτητο drive.O
Βig Ben Sheed δεν φάνηκε όσο την προηγούμενη φορά,ήταν κάπως νωχελικός νομίζω αλλά γενικά ήταν καλός.Μου φωνάζει συνεχώς αλλά κλάιν
.Korompos ταλαιπώρησε αρκετά τον sheed κοντά στο καλάθι,πολύ αποτελεσματικός.Κiddoυρας κλασσικά δεν φαίνεται πολύ με gino-digger(και flash αυτή τη φορά στην ομάδα) αλλά κάνει τη δουλειά του εκεί που πρέπει.O duncan21 ήταν μετριότατος ή κακός θα έλεγα(αν εξαιρέσεις τα trick shots βέβαια
) αλλά όσο υπήρχε ο morfi στο γήπεδο δεν χρειάζεται να πούμε ποιος ήταν ο χειρότερος.
Δεν είχαμε και κανένα τρελό σκηνικό ναούμ.Αυτάααααααααααααα λοιπόν...