Νίκη λοιπόν εχθές για τον Κρόνο! Πήγαμε μεγάλη παρέα μια και το παιχνίδι είχε ‘προμοταριστεί’ αρκετά αυτές τις μέρες
Ας ξεκινήσω με τα της Αναστασοπούλου. Απ ΄ότι ειπώθηκε στο τέλος του αγώνα, το παιδί ΔΕΙΧΝΕΙ να γλύτωσε τα χειρότερα, μια και όπως έγραψε και ο papyrus23 η εικόνα του ποδιού την ώρα του τραυματισμού ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ και όλοι (φιλοξενούμενοι- γηπεδούχοι και ουδέτεροι ) είμασταν σοκαρισμένοι. Στραβοπάτησε μόνη της στην προσγείωση, και με το που έσκασε στο παρκέ σφάδαζε από τους πόνους και με ένα αστράγαλο να είναι σαν διαλυμένος. Βγήκε υποβασταζόμενη και μετα από κάνα πεντάλεπτο, με τη λήξη του ημιχρόνου έφυγε για το νοσοκομείο. ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και πραγματικά μακάρι να μιλάμε μόνο για ένα βαρύ διάστρεμμα (αυτό ειπώθηκε από παρεβρισκόμενους γονείς στο τέλος του αγώνα)
Τώρα στα του παιχνιδιού… Ή μάλλον στα ΠΡΟ του παιχνιδιού. Προβληματίζομαι αν πρέπει να μεταφέρω με λεπτομέρειες εδώ το τι ακούσανε τα αυτιά μας.. Ξέρετε, είναι νόμος, τα πιο ‘σημαντικά’ τα ακούς αν βρεθείς κοντά σε πηγαδάκια που δεν σε ξέρουν (και δεν τους ξέρεις φυσικά……) οπότε και η μια αλλά και η άλλη πλευρά απλά τυχαίνει να βρίσκονται διπλά…. ΠΟΛΥ ΦΑΓΩΜΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ρε guys! ΘΑΨΙΜΟ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…Σοκαριστήκαμε! ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! ΟΧΙ δεν το δέχομαι, μπορεί κι εγώ προχθές να σχολίασα τον τρόπο παιχνιδιού της Αναστασοπούλου, την οποία όμως οπως πολλάκις εχω πει την θεωρώ στην ηλικία της την απόλυτη παίκτρια που στην τελική δικαιούται να κάνει και κάνα ανορθόδοξο παιχνίδι, και άλλο να βγαίνει τόση χολή ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουν να κάνουν με προσωπικά συμφέροντα. Πόσο μάλλον αν τα σχόλια προέρχονται και από άτομο ΄ΚΟΝΤΑ΄ στο προπονητικό team απ ότι εκ των υστέρων διαπιστώσαμε. ΑΛΗΘΕΙΑ ξενερώσαμε πάρα πολύ , εμείς οι εντελώς απέξω. Γιατί τελικά επιβεβαιώθηκε ο κανόνας που θέλει τα παρασκηνιακά, τα λόγια , οι μουρμούρες, τα κολλητηλίκια, να επικρατούν των ουσιαστικών. Το καλύτερο είναι ότι αυτά ήταν τα του προαυλίου, γιατί μετά, στην κερκίδα, καθήμενοι δίπλα σε γλυκύτατες κατά τ’ άλλα κυρίες, οι οποίες σικάτες μεν (το χουμε εμείς αυτό στη Βούλα η αλήθεια

) αλλά με ένα φτυάρι ΝΑ!!! Και προς το τέλος πια που είχε στραβώσει το ματσάκι, η μόνη τους έννοια, ‘έχει γούστο να πάθουμε καμία νίλα και να χάσουμε τα μόρια’ !!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΛΕΜΕ, με τα μόρια μου μέσα!!!!!
Εχθές για να είμαι ειλικρινής ξενερώσαμε απίστευτα. Ίσως μας επηρέασε και το γεγονός του τραυματισμού της Αναστασοπούλου, μετά από τα όσα ακούγαμε λιγη ωρα πριν….Δεν ξέρω, σαν να έγινε ένα καρμικό ρε παιδι μου….Και πήρε αυτό το παιδί μαζί του την αρνητική ενέργεια. Και επειδή λίγο μετά την έναρξη του β ημιχρόνου βγήκε με διαστρεμματάκι και η Μποσγανα, δεν ξέρω πραγματικά σχολιάσαμε ότι υπήρχε κατι έντονα αρνητικό στην χθεσινή βραδια!!!
Στα του παιχνιδιού, αυτή που προσπάθησε με νύχια και με δόντια να σώσει την παρτίδα για τον Πρωτέα ήταν η Σακελλαρίου, η οποία όμως από τα μισά του τρίτου δεκαλέπτου ήταν με 4 φάουλ, οπότε και εκτός βγήκε για κάποια λεπτά και αμυντικά έπαιξε κάπως πιο προσεκτικά. Το 13 του Πρωτέα κάτι προσπάθησε να κάνει με δυο πολύ ωραία και παλικαρίσια καλάθια, μετά όμως έχασε επίσης τα αυγά και τα πασχάλια… Τεράστιο πρόβλημα με τις ψηλές της ομάδας οι οποίες έχασαν πάρα πολλά ριμπάουντ ( τα οποία με δεύτερες, τρίτες και τέταρτες κάποια στιγμή προσπάθειές αξιοποιούσαν τα κορίτσια του Κρόνου-κυρίως η Γρηγοροπούλου- σε καλάθια) Ειδικά το 17 του Πρωτέα ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Η Μπουντούρη εκτός κλίματος παιχνιδιού , δεν βοήθησε. Ειδικά όταν έχεις χάσει την Αναστασοπούλου, περιμένεις θεωρώ από την Μπουντούρη να πάρει την ομάδα πάνω της. Δεν έγινε .
Από τον Κρόνο που πιστεύω σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να περίμενε ότι θα ισοφαρίσει τη σειρά (έτσι πιστεύω εγώ, για να μην παρεξηγούμαστε) μας άρεσε η Μπέκιου, η Μουτσα (προσυπογράφω το σχόλιο του papyrus23 περι Μουτσα και Μποσγανα) και καθοριστική ήταν η Γρηγοροπουλου για τους λόγους που ανέφερα και πιο πάνω. Α και το άλλο το κορίτσι το ψηλό, λυπάμαι δεν θυμάμαι νόυμερο και δεν ξερω ονομα (σορρυ)
Σίγουρα οι ισορροπίες έχουν διαταραχτεί, η απώλεια της Αναστασοπούλου είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ (η Μποσγανά θεωρώ ότι θα είναι παρούσα στον τρίτο τελικο, και μακάρι και για το παιδι, γιατι θαναι μεγάλη γκαντεμιά και γι αυτό. Τωρα αν θα βοηθήσει, δεν ξέρω, πρέπει σιγουρα να πάιξει αν παίξει πιο ορθολογικά) και σίγουρα στον τρίτο τελικό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς οι δυο ομάδες θα διαχειριστούν τα όσα συνέβησαν εχθές. Ιt ain't over till it’s over που λέει και το άσμα και οι χθεσινές εξελίξεις το αποδεικνύουν
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ , ελπίζω το πουλέν μου να περιοριστεί στο βαρύ διάστρεμμα, και ελπίζω γενικά οι γονείς και όχι μόνο να μαθαίνουν να εκτιμούν (και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε)
(Αναλώθηκα περισσότερο στα εξωαγωνιστικά γιατί αυτά ήταν που μας εκνεύρισαν και μας απογοήτευσαν αφάνταστα….Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες τελικά….Μ ε τέτοιο κλίμα όμως, trust me δεν ξερω τι μπορείς να περιμένεις)
Κυριακή, κοντή γιορτη λοιπόν
Περιεκτικοτατος και ακριβης ο φιλος ethn και για τα εντος παρκε αλλα αλλα και οσα τραγικα διαδραματιστηκαν στη κερκιδα λυπηρο και απογοητευτικο.Το 15 η ψηλη του κρονου που βοηθησε πολυ ηταν η Τζανετου .Ομολογω πως με τα οσα εγραψες και τον τροπο που τα περιεγραψες καταφερες να οπτικοποιησεις κατα πολυ τα οσα εγιναν εχθες Συγχαρητηρια και για την περιγραφη αλλα και την κριση σου!!!