Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mundobasket 2010
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
PanosIlio
QUOTE(Germany96 @ Dec 15 2009, 14:29 ) *
Το επισημο site της διοργανωσης εχει διαφορετικα τις διασταυρωσεις απο το sportfm , οποτε γραψε λαθος για τα προηγουμενα. Ετσι ομως η δευτερη θεση στον ομιλο ειναι καταστροφη αφου πεφτουμε με ΗΠΑ στον προημιτελικο και σε περιπτωση προκρισης με Ισπανια στον ημιτελικο. Τελικα οι αγωνες του ομιλου ειναι πολυ καθοριστικοι, η πρωτη θεση ανοιγει διαπλατα τον δρομο για μεταλλιο, η δευτερη ομως ειναι ο,τι χειροτερο.

Οι σειρα των αγωνων μας ειναι ως εξης: Κινα, Πουερτο Ρικο, Τουρκια, Ακτη, Ρωσσια.

Εδω το site παντως τα εχει οπως το sportfm:
http://turkey2010.fiba.com/pages/eng/fe/10...ompetition.html
κι οχι οπως εδω:
http://turkey2010.fiba.com/pages/eng/fe/10...p/schedule.html


Αυτές οι 2 σελίδες δείχνουν το ίδιο πράγμα με διαφορετικό τρόπο, ο τρόπος παρουσίασης είναι διαφορετικός όχι το πρόγραμμα. smile.gif

QUOTE(pou_pws_pote @ Dec 15 2009, 14:41 ) *
ρε παιδια πως γινεται αυτο ειναι τελειως ηλιθιοι εκει στη fiba??
ειναι δυνατον να βγαινεις δευτερος στον ομιλο και να πεφτεις στους 8 με τον πρωτο του αλλου ομιλου;;


Ναι είναι απολύτως δυνατόν και λογικό. Για αυτό και είναι σημαντικό να βγεις 1ος στον όμιλό σου, γιατί έτσι μόνο στα ημιτελικά μπορείς έχεις αντίπαλο κάποιον άλλο πρώτο, με την προϋπόθεση φυσικά όλοι οι πρώτοι να περάσουν στους 4. Επιβραβεύει το σύστημα τις ομάδες που θα έχουν καλή απόδοση στη φάση των ομίλων και θα βγουν πρώτες με "ευκολότερες" αντιπάλους μέχρι τα ημιτελικά. Τα εισαγωγικά φυσικά τα βάζω γιατί δεν είναι πάντα έτσι στην πράξη. Αλλά η θεωρία είναι αυτή.
stzed
ρε σεις τι λετε???
Αν Βγουμε πρωτοι ωντος τα πραγματα ειναι καλα γιατι ο Τεταρτος του Δ ομιλου δεν θα ειναι τιποτα ιδιαιτερο. Αν βγουμε δευτεροι δεν παιζουμε με Αμερικη στους 8 αλλα στον 4 ημιτελικο και αν κερδισουμε εναν εκ των Γαλλια Λιθουανια.
Αν βγουμε 3οι παιζουμε με εναν εκ των Γαλλια Λιθουνια και μετα στον ημιτελικο με Αργεντινη αν εχει βγει πρωτη.
Καιρος δεν ειναι να παρουμε και μια ρεβανς. Αρα καλυτερα 3οι παρα δευτεροι. Αυτο θα εχουμε την δυνατοτητα να το επιλεξουμε στην τελευταια αγωνιστικη με την Ρωσια. Αρα ολα εξαρτονται απο το Ματς της Τουρκιας με την Ρωσια την 2η αγωνιστικη, του Αγωνα μας με την Τουρκια την 3η και το ματς με Ρωσια στο τελος.
Αν οι Ρωσοι κερδισουν τους Τουρκους τοτε μπορουμε και πρωτοι εχοντας χασει απο Τουρκια αλλα κερδιζοντας την Ρωσια με καλη διαφορα ποντων.
Germany96
QUOTE(PanosIlio @ Dec 15 2009, 15:25 ) *
Αυτές οι 2 σελίδες δείχνουν το ίδιο πράγμα με διαφορετικό τρόπο, ο τρόπος παρουσίασης είναι διαφορετικός όχι το πρόγραμμα. smile.gif...

Οχι δεν δειχνουν το ιδιο πραγμα. Δες στο διαγραμμα ποτε μπορουν να συναντηθουν ο C1 (θελουμε να πιστευουμε Ελλαδα) κι ο B1 (πιθανοτατα ΗΠΑ):
http://turkey2010.fiba.com/pages/eng/fe/10...ompetition.html
Στον τελικο μονο. Το προγραμμα απο την αλλη δινει αλλα σεναρια. Ενα απο τα δυο προφανως ειναι λαθος.
kosts123
Ένα έχω να πω........
...Τα πολλά λόγια είναι φτώχια και με τα "αν" δεν καθορίζουμε το μέλλον μας...

Με πλήρης Εθνική, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν.. Αυτή η ομάδα, μας έχει δείξει πόσο μεγάλη ψυχή έχει!
Λίγοι την πίστευαν στο Ευρωμπάσκετ και μας απέδειξε πόσο πολύ θέλει την διάκριση..

Τις πραγματικές μας δυνατότητες θα τις δούμε στα φιλικά..

QUOTE(xristos_metal @ Dec 15 2009, 14:11 ) *
Στο σπορφμ λεει οτι με αιτημα της οι ΗΠΑ θα αγωνιζονται στη Κωσταντινουπολη αλλα για λογους ασφαλειας η αποστολη θα γυρναει στην Αθηνα για διαμονη. Καλο αυτο!!!!!!!!!!

Αυτή η "Αμερικανιά" με αηδιάζει, που τα θέλουν όλα όπως τους βολεύουν!!
Πάντως δείχνουν ότι μας εκτιμούν, σε σχέση με τους Τούρκους..
Air Kef
Για μένα πολύ κακή κλήρωση, Η Τουρκία θα είναι η καλύτερη δυνατή που μπορεί να είναι και εντός έδρας (+ευνοια διαιτησίας), μην ξεχνάτε ότι την μεγαλύτερη της (και μόνη) της επιτυχία την έκανε εντός έδρας το 99 βγαινοντας 2η.

Η Ρωσία από την άλλη, ας θυμηθούμε λίγο τι μας έκανε το 2007 και το 2001 και ας προσθέσουμε σε αυτήν την ομάδα και τον Μοσγκόφ, πραγματικά η δυσκολότερη του 4ου γκρουπ δυναμικότητας.

Τέλος πάντων, μεγάλο τουρνουά και πάρα πολύ fan to watch.
Ας δούμε τι παραπάνω μπορεί να κάνει ο Κάζλα έχοντας απολύτως πλήρες ρόστερ, αν και η επιδεικτικη αγνόηση του Βασιλειάδη με έχει ξενερώσει πολύ πάνω στο θέμα "ρόστερ" και έχω την εντύπωση, ότι πχ. Τσαρτσσαρής και Βασιλοπουλος θα είναι στην 12άδα σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται.
Manu7
Εγώ πάλι πολύ το γούσταρα που πέσαμε με τους Τούρκους.Θα είναι φοβερό ματς.Αλλα η διαιτησία βέβαια θα είναι κάπως....

Με λίγα λόγια πάντως απ'ότι κατάλαβα,αν βγούμε πρώτοι δεν πετυχαίνουμε Ισπανούς και Αμερικανούς ε σε ημιτελικό αν με το καλό πάμε?

Τεσπά έχουμε πολύ καιρό ως τότε...
Flash
Μικρή διόρθωση: Η τουρκία βγήκε δεύτερη όντας διοργανώτρια το 2001. (προς στιγμήν ανησύχησα για την ηλικία μου)

Κατα τα άλλα νομίζω ότι όλα είναι όπως τα λες.

Δύσκολος όμιλος και όπως σωστά γράφτηκε ήδη πολλάκις, θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό και το ταβάνι μας. Εκτός κι αν οι ΗΠΑ δεν κατέβουν πλήρεις και σοβαροί οπότε θα ελπίσουμε για ένα ακόμη θαύμα smiley.gif
6-0
Η παρουσία της Τουρκίας κάνει την κατάκτηση της πρώτης θέσης αβέβαιη. Όλα πάντως θα εξαρτηθούν από το πόσο καλή θα εμφανιστεί εθνική μας.
Αν παρουσιάσει το αναιμικό πρόσωπο που έδειξε στο τελευταίο ευρωμπάσκετ μπορεί να έχουμε αρνητικές εκπλήξεις
xristos_metal
Καλη ομαδα θα εχει η Τουρκια αλλα δε πιστευω οτι θα μπορεσει να μπει στη τετραδα. Αν κατεβασουμε τη καλυτερη δυνατη ομαδα τοτε δεν εχουμε να φοβηθουμε τπτ απολυτως. Οι Ρωσοι πιο πολυ με προβληματιζουν απο τους Τουρκους, αλλα και παλι πιστευω αν κατεβουμε πληρεις τοτε εχουμε το πανω χερι.
kotzito
Δυσκολη κληρωση.Η Τουρκια παιζει στην εδρα της,θα ειναι ενισχυμενη λογικα με ολους τους ΝΒΑερς και οποτε χρειαστει θα εχει και τα σφυριγματα της.Η Ρωσια δεν ειναι πολυ δυσκολος αντιπαλος,αλλα αν κατεβει ο Κιριλενκο και ο Μοζγκοφ ειναι σε φορμα σιγουρα θα μας δυσκολεψουν αρκετα ομως.Η Κινα ειναι μια μετρια,αλλα συναμα και επικινδυνη ομαδα.Κλειδι για αυτη θα ειναι η κατασταση στην οποια θα βρισκεται ο Γιαο αν κατεβει.Το Πουερτο Ρικο ειναι μια ομαδα λιγο χειροτερη απο την Βραζιλια του Μουντομπασκετ του 2006,ενω οι Αφρικανοι η πιο αδυνατη ομαδα του ομιλου.


Η καλη Εθνικη παντως μπορει να βγει πρωτη σε αυτον τον ομιλο.Και το 2006 ειχαμε καλους αντιπαλους(Τουρκια,Λιθουανια,Αυστραλια,Βρα
ζιλια) αλλα και τοτε τα καταφεραμε.Ο πρωτος παντως του ομιλου θα εχει λουκουμι αντιπαλο στην επομενη φαση,ενω η 3η θεση στον ομιλο οδηγει και σε δυσκολοτερο αντιπαλο στους 16 και στις ΗΠΑ στους 8.
red pyramid88
Ο όμιλος των ΗΠΑ δείχνει αρκετά εύκολος. Ιράν - Τυνησία θα πρέπει να φύγουν εύκολα απο τη μέση, η Βραζιλία που παίζει μπάσκετ παρόμοιο των ΗΠΑ δεν έχει πιστεύω ιδιαίτερες πιθανότητες για κάτι καλό ενώ τη Σλοβενία δεν νομίζω ότι την πολυπιστεύει κανείς σε μία τέτοια κόντρα. Μόνο η Κροατία έχει κάποιες πιθανότητες αλλά κατά τα άλλα θα περάσει ανώδυνα η πρώτη φάση (λογικά).

Τώρα για Ελλάδα, η Ρωσία μπορεί να μην τα πήγε καλά την τελευταία φορά αλλά αν κατέβει πλήρης δεν είναι απίθανο να κάνει την μεγάλη έκπληξη. Και το Πουέρτο Ρίκο και η Τουρκία έχουν κάποιους καλούς παίκτες στους οποία μπορούν να βασιστούν. Αμφίβολος όμιλος.
Boom Dizzle
O ομιλος μας δεν ειναι ουε κρυος ουτε ζεστος.
Η Τουρκια εχει το αβανταζ της εδρας και λογικα θα εχει και τον Οκουρ του χρονου,η Ρωσια αν κατεβουν Χολντεν
Κιριλενκο θα κανει ζημιες.Δυσκολα τα πραγματα για την πρωτια!Αλλα αν βγουμε πρωτοι σκεφτειτε οτι θα συναντισουμε
τους Ισπανους( shot.gif shot.gif )ή τους Αμερικανους μονο στην 4αδα ή στον τελικο.Γενικα πιστευω οτι ολες οι ομαδες(ακομα κι
η Αργεντινη) ειναι στα μετρα μας εκτος απο Ισπανους κ Αμερικανους.....
polympoumpounas
Παιδια ξερουμε τελικα ποιο απο τα δυο που ποσταρε ο PanosIlio* ισχυει?

Εχει παρα πολυ μεγαλη σημασια γιατι αν ισχυει το πρωτο τοτε Ισπανια και ΗΠΑ συναντιουνται στον ημιτελικο (αν βγουν πρωτες στον ομιλο τους)και ετσι ανοιγει ο δρομος για το τελικο για εμας(αν βγουμε πρωτοι στον ομιλο μας)

*λαθος ο germany96...
colonel gomelsky
Εγώ θεωρώ ότι μπορούμε να βγούμε πρώτοι. Και μόνο που υπάρχει αυτή η δυνατότητα όταν στον όμιλό σου έχεις μια αρκετά καλή ομάδα που είναι συνάμα και διοργανώτρια, κάτι λέει αυτό.

Τουρκία: Ο Τάνιεβιτς είναι καλός προπονητής αποδεδειγμένα και ο Τούρκογλου όταν παίζει καλά ανεβάζει την ομάδα επίπεδο. + η εύνοια της διαιτησίας....δεν ξέρω. Τους βλέπω από πρώτους μέχρι τρίτους (το χειρότερο σενάριο)

Ρωσία: Ο Χόλντεν μάλλον δεν θα είναι παρών. Άρα βασικός θα είναι (ο πολύ καλός αλλά και μικρός και άπειρος) Μπίκοφ. Ο Πονγκρασόφ δε δικαιώνει τις προσδοκίες. Χωρίς πλέι μέικερ δεν πας μακριά, ότι και να κάνει ο Αντρέι. Κλειδί θα είναι ο Κριάπα. Μάλλον 3ους τους βλέπω.

Πουέρτο Ρίκο: 3-4 θέση. Καλός ο Κάρλος, αλλά δεν... Τους είδαμε και στο προολυμπιακό.

Ακτή Ελεφαντοστού: Όποιος ξέρει κάτι γι αυτήν την ομάδα είναι πρόεδρος εταιρείας στοιχημάτων tongue.gif

Εμείς ή πρώτοι ή δεύτεροι.
Andre_Iguodala
Πολυ καλος ο ομιλος μας...Μπορουμε να παρουμε την πρωτια δεν φοβαμαι τοσοτους Ρωσους αλλα οι Τουρκοι(ασχετως οτι δεν εχουν point guard ) με τη βοηθεια της εδρας που φανταζομαι με μας θα ναι καυτη δεν ξερω τι μπορουν να κανουν...


Ας ειναι ολα τα παιδια μας υγιη εκεινη την περιοδο και βλεπουμε.


Germany96
QUOTE(polympoumpounas @ Dec 16 2009, 00:57 ) *
Παιδια ξερουμε τελικα ποιο απο τα δυο που ποσταρε ο PanosIlio* ισχυει?

Εχει παρα πολυ μεγαλη σημασια γιατι αν ισχυει το πρωτο τοτε Ισπανια και ΗΠΑ συναντιουνται στον ημιτελικο (αν βγουν πρωτες στον ομιλο τους)και ετσι ανοιγει ο δρομος για το τελικο για εμας(αν βγουμε πρωτοι στον ομιλο μας)

*λαθος ο germany96...

Τελικα στο site της FIBA διορθωσαν το διαγραμμα και πλεον συμφωνει με το προγραμμα. Δηλαδη η πρωτη θεση στον ομιλο δινει ακοπα ενα μεταλλιο ενω η δευτερη πρεπει να αποφεχθει παση θυσια, η τριτη θεση ειναι πολυ πιο ευνοικη απο την δευτερη.
Hakeem Olajuwon
Δεν συμφωνω οτι η τουρκια ηταν κακη κληρωση.Οι αλλες υποψηφιες ηταν οι σερβια,σλοβενια,γαλλια
Αν το τουρνουα δεν γινοταν στην τουρκια,θα ηταν η πιο ευνοικη κληρωση τωρα ειναι δυσκολο να πεις με βεβαιοτητα.

Ολα αυτα βεβαια εχουν μικρη σημασια.Με αυτο τον προπονητη ή πιο σωστα χωρις προπονητη οι δυνατοτητες της ομαδας ειναι περιορισμενες.Στη καλυτερη περιπτωση 5-8 στην χειροτερη παρακατω.Πιο καλα θα παει η εθνικη ποδοσφαιρου (σχετικα με τις δυνατοτητες της) ή και απολυτα μια που αυτη εχει ενα προπονητη διεθνους διαμετρηματος.
Αν το δει καποιος μακροσκοπικα Οι διαφορες των παικτων των μεγαλων ομαδων δεν ειναι χαωδεις ή τοσο σημαντικες.
Συν το γεγονος οτι στο μπασκετ ο προπονητης παιζει πολυ μεγαλο ρολο.Αρα την διαφορα στην τουρκια θα την κανει ο προπονητης και οι συγκυριες και η κατασταση που θα βρεθουν οι παικτες εκεινη την στιγμη.
Και εμεις παμε με καζλαουσκας οταν οι αλλοι εχουν ιβκοβιτς,μπλατ,σκαριολο,τον γαλλο (πρωταθλητη γαλλιας,προπονητη ευρωλιγκας), τανιεβιτς 24.gif 24.gif
5-8 στην καλυτερη εκτος κι αν κανει τα θαυματα του ο βασιλακοπουλος τα διαιτητικα εννοειται αν και αυτο ειναι χλωμο.
Δυσκολα οι τουρκοι να εκτελεσουν 20 βολες και οι ελληνες 40 μεσα στην αγκυρα...
pou_pws_pote
αρκετα διαφωτιστικο αρθρο του βετακη
για τα τραγελαφικα που εγιναν με την αλλαγη του format του μουντομπασκετ
ωστε οι τουρκοι να εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να πανε τελικο
http://www.gazzetta.gr/bloggers/vetakis/it...%AF%CE%BD%CE%B1
με λιγα λογια την πρωτη θεση στον ομιλο ξεχαστε την, πρεπει να κανουμε το ιδανικο παιχνιδι για να νικησουμε παικτες, γηπεδο-καμινι και κορακια

//αληθεια ο κυριος βασιλακοπουλος που τοσο αγαπαει την εθνικη τι κανει για ολα αυτα;;
Germany96
Κι ομως δεν υπηρξε καμια αλλαγη στο format της διοργανωσης. Απλα στο site τα εκαναν μπαχαλο κι ο Βετακης οπως κι εγω μπερδευτηκε αφου παρουσιαζαν εξαρχης δυο format, ε προφανως το ενα απο τα δυο επρεπε να διορθωθει. Το να λεμε οτι επιλεχθηκε το format που βολευει την Τουρκια ειναι κατι εντελως ηττοπαθες αφου αν βγουμε πρωτοι, οπως και μπορουμε, εμεις θα ειμαστε οι ευνοημενοι. Μακαρι να παιξει κι ο Okur στην διοργανωση για να δουμε και μια ακομα πιο δυνατη Τουρκια, οι νικες οσο πιο δυσκολες ειναι οι συνθηκες, τοσο σημαντικοτερες ειναι. Παντως αν χασουμε στο ματς με την Τουρκια, πολυ φοβαμαι πως στην αυλαια των ομιλων θα εχουμε διακωμωδηση του αθληματος.

Ο Βασιλακοπουλος ενα σκασμο διοργανωσεις εχει φερει να διεξαχθουν στην χωρα μας, με ο,τι αυτο συνεπαγεται. Δεν υπαρχει λογος να παρακαλαμε για ρουσφετια, η Ελλαδα που ειναι μια απο τις μεγαλυτερες αγορες του Ευρωπαικου μπασκετ τα τελευταια 20 χρονια, με ισχυρη φωνη στα κεντρα αποφασεων, σιγουρα δεν ανηκει στους διαχρονικα αδικημενους, δεν υπαρχει λογος να βλεπουμε παντου φαντασματα.
polympoumpounas
Κι ομως το format αλλαξε.Αν ηταν οπως παλια θα πεφταμε με Ισπανια στον ημιτελικο.Παντως και η τριτη θεση στον ομιλο μια χαρα ειναι και αν η Λιθουανια δεν κατεβει με τα αστερια της τοτε ισως και πιο συμφερουσα απο την πρωτη αφου κατα πασα πιθανοτητα αποφευγουμε Σλοβενια στους 8
xristos_metal
Παντως οι Ισπανοι δε θελουν τη ζωη τους που πεφτουν πανω στους αμερικανους.
Flash
Πάντως φαντάζεστε παρά όλα αυτά που λέμε οι Ισπανοί να κάνουν το colpo grosso και να βγουν δεύτεροι στον όμιλο τους; hammer.gif

Κάτι τέτοιο τους βολεύει καθώς συναντούν τις ΗΠΑ μόνο στον τελικό. Αντίθετα, εμάς μας χαλάει τα σχέδια καθώς πέφτουμε πάνω σε ΗΠΑ ή Ισπανία από τα προημιτελικά κι όλας, αν βγούμε δεύτεροι ή πρώτοι στον όμιλο μας αντιστοίχως.
captain charisma
ο ομιλος της ελλαδας ειναι βατος.μπορουμε απο τη πρωτη εως τη τριτη θεση...
δν καταλαβαινω γιατι τοσος φοβος?μια να αποφυγουμε την αργεντινη,μια την λιθουανια, μια την γαλλια, μια την ισπανια και παει λεγοντας.δν τη καταλαβαινω αυτη τη λογικη.εμεις δυνατη ομαδα δεν εχουμε δλδ?με οποιο πεσουμε στα νοκ αουτ θα τα δωσουμε ολα και ο θεος βοηθος.
benchwarmer
QUOTE(captain charisma @ Dec 16 2009, 17:11 ) *
ο ομιλος της ελλαδας ειναι βατος.μπορουμε απο τη πρωτη εως τη τριτη θεση...
δν καταλαβαινω γιατι τοσος φοβος?μια να αποφυγουμε την αργεντινη,μια την λιθουανια, μια την γαλλια, μια την ισπανια και παει λεγοντας.δν τη καταλαβαινω αυτη τη λογικη.εμεις δυνατη ομαδα δεν εχουμε δλδ?με οποιο πεσουμε στα νοκ αουτ θα τα δωσουμε ολα και ο θεος βοηθος.


Αυτο ακριβως.
Εγω προσωπικα λοιπον προτιμω προκειμενου να αποφυγουμε Ισπανια και ΗΠΑ μεχρι τον τελικο, να παιξουμε με οποιονδηποτε αλλον ακομα και απο τους 16, παρα να εχουμε "ευκολο" δρομο μεχρι τους 4 και εκει να βρουμε τις ΗΠΑ πχ. Αυτα βεβαια με δεδομενο οτι Ισπανια και ΗΠΑ θα κατεβουν πληρεις..
Boom Dizzle
QUOTE(captain charisma @ Dec 16 2009, 17:11 ) *
ο ομιλος της ελλαδας ειναι βατος.μπορουμε απο τη πρωτη εως τη τριτη θεση...
δν καταλαβαινω γιατι τοσος φοβος?μια να αποφυγουμε την αργεντινη,μια την λιθουανια, μια την γαλλια, μια την ισπανια και παει λεγοντας.δν τη καταλαβαινω αυτη τη λογικη.εμεις δυνατη ομαδα δεν εχουμε δλδ?με οποιο πεσουμε στα νοκ αουτ θα τα δωσουμε ολα και ο θεος βοηθος.

Πεστα ρε captain!!!!!Αμα εχουμε τετοια νοοτροπια να μην κατεβουμε καθολου!!!!
Οι δευτεραθλητες κοσμου ειμαστε και οχι κανενας σακος του μποξ....Περα απο την Ισπανια
και την USA οποιωσδηποτε αλλος αντιπαλος στην επομενη φαση ειναι καλοδεχουμενος!
Air Kef
QUOTE
με οποιο πεσουμε στα νοκ αουτ θα τα δωσουμε ολα και ο θεος βοηθος.


Άλλο να τα δώσεις όλα στον προημιτελικό με την Ισπανία, και άλλο με την Γαλλία. wink.gif
Green Warrior
Πάντως από τις δυο παγκοσμίου επιπέδου διοργανώσεις το Παγκόσμιο είναι πιο δύσκολο από το Ολυμπιακό τουρνουά καθώς συμμετέχουν περισσότερες ομάδες ομάδες οι πιο πολλές από τις οποίες είναι από Ευρώπη και Αμερική (10 και 5 αντίστοιχα) και έχει έναν επιπλέον γύρο νοκ-αουτ. Πάντως ο στόχος του μεταλλίου είναι σίγουρα εφικτός αλλά δύσκολος. Εφόσον η δεύτερη θέση μας στέλνει εκός απροοπτου με ΗΠΑ στον πρημιτελικό σε περίπτωση που δεν είμαστε 1οι και επιλέξουμε να βγούμε 3οι ποίον συναντάμαι στη 2η φάση;
Igor
QUOTE(colonel gomelsky @ Dec 16 2009, 01:59 ) *
Εγώ θεωρώ ότι μπορούμε να βγούμε πρώτοι. Και μόνο που υπάρχει αυτή η δυνατότητα όταν στον όμιλό σου έχεις μια αρκετά καλή ομάδα που είναι συνάμα και διοργανώτρια, κάτι λέει αυτό.

Τουρκία: Ο Τάνιεβιτς είναι καλός προπονητής αποδεδειγμένα και ο Τούρκογλου όταν παίζει καλά ανεβάζει την ομάδα επίπεδο. + η εύνοια της διαιτησίας....δεν ξέρω. Τους βλέπω από πρώτους μέχρι τρίτους (το χειρότερο σενάριο)

Ρωσία: Ο Χόλντεν μάλλον δεν θα είναι παρών. Άρα βασικός θα είναι (ο πολύ καλός αλλά και μικρός και άπειρος) Μπίκοφ. Ο Πονγκρασόφ δε δικαιώνει τις προσδοκίες. Χωρίς πλέι μέικερ δεν πας μακριά, ότι και να κάνει ο Αντρέι. Κλειδί θα είναι ο Κριάπα. Μάλλον 3ους τους βλέπω.

Πουέρτο Ρίκο: 3-4 θέση. Καλός ο Κάρλος, αλλά δεν... Τους είδαμε και στο προολυμπιακό.

Ακτή Ελεφαντοστού: Όποιος ξέρει κάτι γι αυτήν την ομάδα είναι πρόεδρος εταιρείας στοιχημάτων tongue.gif

Εμείς ή πρώτοι ή δεύτεροι.


Aκουσα οτι κατεβαζουν τον Ντρογκμπα στο 4 και τους αδερφους Τουρε στα γκαρντ..
il postino
προσωπικα δε μου αρεσει καθολου ολο αυτο το γαιτανακι με την κληρωση και με ποιον θα παιξουμε στο πρωτο νοκ αουτ κ.ο.κ


ειμαστε η εθνικη ελλαδος και δε δικαιουμαστε να μιλαμε με φοβο για αντιπαλους οπως η ρωσια και η τουρκια. αν μας τρομαζει η ρωσια των κιριλενκο , κριαπα , μοζγκοφ και χολντεν τοτε καλυτερα να κατσουμε σπιτια μας. το οτι χασαμε το 07 και το 09 δε μου λενε τιποτα. ας στηριχτουν οι ρωσοι στο οτι μας εχουν παρει τον αερα και ας κατεβουν χαλαροι απεναντι μας! οσο για τους τουρκους , τους γουσταρω γιατι ειναι παλικαρια , παντα ειναι αξιομαχη ομαδα. οταν ομως μπλεκουν τα αμερικανακια τα κανουν μπαχαλο! ακομα και με οκουρ, χεντο , ιλιασοβα , ακομα και μεσα στην εδρα τους το παιχνιδι ειναι στα μετρα μας! ποση παραπανω ποιοτητα να προσδωσει ο οκουρ επιτελους? φετος ηταν πληρεις και εμεις μισοι και τους το πηραμε με τη μαγκια μας και αυτη τη μαγκια θα τη δειξουμε και στην τουρκια.

απο κει και περα , και το λεω και το εννοω , αυτη η εθνικη ελλαδος , οπως τη φανταζομαστε ολοι , πληρης και υγιης , δεν εχει να φοβηθει τιποτα και κανεναν. οι αμερικανοι μετα το χρυσο στο πεκινο απεκτησαν παλι μπλαζε υφος και θεωρουν, ισως , οτι το παγκοσμιο θα ναι μια απο τα ιδια ακομα και χωρις τον κομπε και τον λεμπρον και γι αυτο το λογο υπαρχουν φημες οτι μπορει να κατεβουν χωρις αυτους και τον ουειντ! χωρις τον αφρο τους δε θα ειναι υπερδυναμη οσο και αν ενιστανται οι φανατικοι φιλοι του forum γι αυτο!!!! οσο για τους ισπανους , ελπιζω ο ημιτελικος του 07 να επαναληφθει. ειναι καλυτεροι απο εμας , παιζουν παντα με παθος , εχουν απιστευτη ποιοτητα , δεν υποτιμουν κανεναν (μαζι με τον παου αυτο ειναι το πιο δυνατο τους στοιχειο) αλλα πιστευω πραγματικα οτι ουτε αυτοι θελουν να συναντησουν μια πληρη εθνικη ελλαδος απο νωρις!

η ουσια για μενα ειναι να απολαυσουμε το παγκοσμιο εχοντας πιστη σε αυτα τα παιδια , τα οποια μας εχουν χαρισει στιγμες που πριν απο μερικα χρονια ουτε που μπορουσαμε να διαννοηθουμε οτι θα ζησουμε! και αν κατι δεν παει καλα δεν πειραζει, μας εχουν κανει ηδη περηφανους για μια ζωη!
Manu7
QUOTE(Igor @ Dec 17 2009, 16:29 ) *
Aκουσα οτι κατεβαζουν τον Ντρογκμπα στο 4 και τους αδερφους Τουρε στα γκαρντ..

Χαχαχαχαχα...

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι όλο και κανένας με όνομα Κεϊτά ή Τουρέ θα υπάρχει... smiley.gif
Air and King
QUOTE(ilpostino @ Dec 17 2009, 18:42 ) *
παντα ειναι αξιομαχη ομαδα. οταν ομως μπλεκουν τα αμερικανακια τα κανουν μπαχαλο! ακομα και με οκουρ, χεντο , ιλιασοβα , ακομα και μεσα στην εδρα τους το παιχνιδι ειναι στα μετρα μας! ποση παραπανω ποιοτητα να προσδωσει ο οκουρ επιτελους? φετος ηταν πληρεις και εμεις μισοι και τους το πηραμε με τη μαγκια μας και αυτη τη μαγκια θα τη δειξουμε και στην τουρκια.

απο κει και περα , και το λεω και το εννοω , αυτη η εθνικη ελλαδος , οπως τη φανταζομαστε ολοι , πληρης και υγιης , δεν εχει να φοβηθει τιποτα και κανεναν. οι αμερικανοι μετα το χρυσο στο πεκινο απεκτησαν παλι μπλαζε υφος και θεωρουν, ισως , οτι το παγκοσμιο θα ναι μια απο τα ιδια ακομα και χωρις τον κομπε και τον λεμπρον και γι αυτο το λογο υπαρχουν φημες οτι μπορει να κατεβουν χωρις αυτους και τον ουειντ! χωρις τον αφρο τους δε θα ειναι υπερδυναμη οσο και αν ενιστανται οι φανατικοι φιλοι του forum γι αυτο!!!! οσο για τους ισπανους , ελπιζω ο ημιτελικος του 07 να επαναληφθει. ειναι καλυτεροι απο εμας , παιζουν παντα με παθος , εχουν απιστευτη ποιοτητα , δεν υποτιμουν κανεναν (μαζι με τον παου αυτο ειναι το πιο δυνατο τους στοιχειο) αλλα πιστευω πραγματικα οτι ουτε αυτοι θελουν να συναντησουν μια πληρη εθνικη ελλαδος απο νωρις!

Δεν νομιζω οτι ο Τουρκογλου θα ειναι παλι χαλια(ασε που φετος στο Τοροντο θα κανει νωριτερα διακοπες και δεν θα παιζει μεχρι μεσα Ιουνη κατι που "τον εκαψε" ενοψη Ευρωμπασκετ).......Ο Ιλιασοβα δεν ηταν τοσο κακος.....ενω οντως ο Οκουρ αν λαβει κανεις υποψην και το 2007 μαλλον αγγαρεια θα(αν) κανει....Τελειως αδιαφορος!Θα ειναι πιστευω καλυτεροι οι Τουρκοι και θα μας εχουν και στην Μπουκα....Σιγουρα μπορουμε να τους κερδισουμε αλλα δεν θα ειναι ευκολο!

Οι Αμερικανοι ακομα και να μην κατεβουν οι τρεις κατα τεκμηριο καλυτεροι παιχτες του πλανητη Γουειντ-Κομπι-ΛεΜπρον θα κατεβασουν τα νεα αστερακια Ντουραντ-Ροι ενω Ντερον-Καρμελο-Χαουαρντ εχουν πει οτι θα κατεβουν.....Για μενα οι Αμερικανοι θα κυριαρχησουν αν κατεβασουν ψηλους....Αν για παραδειγμα εκτος του Χαουρντ παιξει και ο Αμαρε και ο Μπος θα ειναι και παλι το μεγαλο φαβορι.....Οι ψηλοι ειναι η διαφορα......Στις κυριαρχιες τους και αν δει κανεις τα παιχνιδια του 1992(Μαλοουν-Ρομπινσον-Γιουινγκ)1994(Σακιλ-Κεμπ-Mουρνινγκ-Κολεμαν)1996(Χακιμ-Σακιλ-Ρομπινσον-Μαλοουν) κατεβαζαν οτι καλυτερο ειχαν σε ψηλους και αυτο ηταν η μεγαλυτερη διαφορα καθως στην ρακετα εκαναν πλακα!
il postino
QUOTE(Air and King @ Dec 19 2009, 02:02 ) *
Δεν νομιζω οτι ο Τουρκογλου θα ειναι παλι χαλια(ασε που φετος στο Τοροντο θα κανει νωριτερα διακοπες και δεν θα παιζει μεχρι μεσα Ιουνη κατι που "τον εκαψε" ενοψη Ευρωμπασκετ).......Ο Ιλιασοβα δεν ηταν τοσο κακος.....ενω οντως ο Οκουρ αν λαβει κανεις υποψην και το 2007 μαλλον αγγαρεια θα(αν) κανει....Τελειως αδιαφορος!Θα ειναι πιστευω καλυτεροι οι Τουρκοι και θα μας εχουν και στην Μπουκα....Σιγουρα μπορουμε να τους κερδισουμε αλλα δεν θα ειναι ευκολο!

Οι Αμερικανοι ακομα και να μην κατεβουν οι τρεις κατα τεκμηριο καλυτεροι παιχτες του πλανητη Γουειντ-Κομπι-ΛεΜπρον θα κατεβασουν τα νεα αστερακια Ντουραντ-Ροι ενω Ντερον-Καρμελο-Χαουαρντ εχουν πει οτι θα κατεβουν.....Για μενα οι Αμερικανοι θα κυριαρχησουν αν κατεβασουν ψηλους....Αν για παραδειγμα εκτος του Χαουρντ παιξει και ο Αμαρε και ο Μπος θα ειναι και παλι το μεγαλο φαβορι.....Οι ψηλοι ειναι η διαφορα......Στις κυριαρχιες τους και αν δει κανεις τα παιχνιδια του 1992(Μαλοουν-Ρομπινσον-Γιουινγκ)1994(Σακιλ-Κεμπ-Mουρνινγκ-Κολεμαν)1996(Χακιμ-Σακιλ-Ρομπινσον-Μαλοουν) κατεβαζαν οτι καλυτερο ειχαν σε ψηλους και αυτο ηταν η μεγαλυτερη διαφορα καθως στην ρακετα εκαναν πλακα!


οι τουρκοι μου αρεσουν γιατι ειναι παλικαρια , δεν τα παρατανε ποτε και εχουν εντονο μεσα τους το εθνικο (και εθνικιστικο ) στοιχειο. οσα χρονια τους παρακολουθω αυτο εχω καταλαβει και μ αρεσει. παρολαυτα ομως, και εμεις εχουμε δειξει απιστευτη ψυχη συν το οτι εχουμε περισσοτερο ταλεντο και μαλιστα πιο ομορφα κατανεμημενο. δεν τους φοβαμαι ομως χωρις να σημαινει οτι παιρνω κατι σαν δεδομενο. αλλωστε κανενα παιχνιδι δεν ειναι ευκολο σε ενα τετοιο τουρνουα , ας μη ξεχναμε αλλωστε οτι με τον λιβανο το 06 τα βρηκαμε σκουρα για 20-25'. επισης, δε μου λεει τιποτα οτι θα εχουν νβαερς. ο χεντο οντως θα ειναι πιο φρεσκος , ο ιλιασοβα απο πολυ καλος παικτης εξελισσεται σε σταρ , ο οκουρ εχει τη δικη του ποιοτητα, παρολαυτα ομως εχουμε και εμεις παικτες να αντιπαραθεσουμε και οπως και να το κανουμε , εστω και μπακαλικα να τα βαλεις κατω , οι δδ-τεο-βασιλοπουλος-βασιλειαδης ή τσαρτσαρης π.χ θα προσδωσουν μεγαλυτερη ποιοτητα απο οτι ο οκουρ μονος του και αναφερομαι στις καινουριες παρουσιες σε σχεση με το φετινο ματς.

οσο για τους αμερικανους , επιμενω οτι την πραγματικη διαφορα μπορουν να την κανουν παικτες επιπεδου κομπε, λεμπρον , ουειντ για το λογο οτι εχουν απιστευτες παραστασεις απο το υψηλοτερο επιπεδο μπασκετ του κοσμου (τελικοι play-offs nba) συν το γεγονος οτι εχουν ξαναπαιξει αρκετες φορες με την εθνικη σε τετοια τουρνουα και ξερουν τις αντικειμενικες δυσκολιες που υπαρχουν. ειναι δυσκολο ο roy , οσο και αν μου αρεσει σαν παικτης , να φορεσει για πρωτη φορα τη φανελα των ΗΠΑ και να εχει πρωταγωνιστικο ρολο τετοιο ωστε να τον αφησουν να δειξει 100% την κλαση του. εδω ειχαν παρει τον ρεντ το 06 και τον ειχαν παρκαρει στον παγκο και τον αχρηστευσαν. η εμπειρια σε αυτα τα τουρνουα παιζει πολυ μεγαλο ρολο. σαν ποιοτητα οι αμερικανοι ειναι πολυ μπροστα απο ολους αλλα ειναι ερωτηματικο το κατα ποσο μπορουν να το αποδειξουν στο παρκε χωρις τα μεγαλα τους αστερια. πιστευεις οτι χωρις τον κομπε στον τελικο του πεκινο θα κερδιζαν τους ισπανους?
Air and King
QUOTE(ilpostino @ Dec 19 2009, 11:35 ) *
πιστευεις οτι χωρις τον κομπε στον τελικο του πεκινο θα κερδιζαν τους ισπανους?

Το οτι εβαλε ενα κρισημο τριποντο δεν σημαινει οτι αν δεν επαιζε θα εχανε η Αμερικη.......Μπορει να κερδιζε και με 20 ποντους μπορει και με 5.......Ο αγωνας παιζεται 40 λεπτα και οχι μονο 1-2 λεπτα στο Τελος!
Αλλωστε ο ιδιος ο Σιζεφσκι ειπε οτι ο Leader της Αμερικης ηταν ο ΛεΜπρον.....κατι που παραδεχτεικε και ο εξαιρετικος και για μενα καλυτερος σε αποδοση Παιχτης των Η.Π.Α στο Πεκινο Ντουειν Γουειντ...........

Επαναλαμβανω κατα την αποψη μου ολα εχουν να κανουν με τους ψηλους!Οταν η Αμερικη κατεβασει ξανα μετα το 1996 οτι καλυτερο εχει σε ψηλους τοτε θα κυριαρχησει και ας μην κατεβουν Γουειντ-ΛεΜπρον και Κομπι........Αρκει να δει καποιος 1992-1994-1996...............
colonel gomelsky
QUOTE(Air and King @ Dec 19 2009, 17:55 ) *
1)Το οτι εβαλε ενα κρισημο τριποντο δεν σημαινει οτι αν δεν επαιζε θα εχανε η Αμερικη.......Μπορει να κερδιζε και με 20 ποντους μπορει και με 5.......Ο αγωνας παιζεται 40 λεπτα και οχι μονο 1-2 λεπτα στο Τελος!
Αλλωστε ο ιδιος ο Σιζεφσκι ειπε οτι ο Leader της Αμερικης ηταν ο ΛεΜπρον.....κατι που παραδεχτεικε και ο εξαιρετικος και για μενα καλυτερος σε αποδοση Παιχτης των Η.Π.Α στο Πεκινο Ντουειν Γουειντ...........

2)Επαναλαμβανω κατα την αποψη μου ολα εχουν να κανουν με τους ψηλους!Οταν η Αμερικη κατεβασει ξανα μετα το 1996 οτι καλυτερο εχει σε ψηλους τοτε θα κυριαρχησει και ας μην κατεβουν Γουειντ-ΛεΜπρον και Κομπι........Αρκει να δει καποιος 1992-1994-1996...............


1) Δυστυχώς μόνο υποθετικά μπορούμε να μιλάμε. Τον τελικό του Πεκίνου τον έκριναν κατά την άποψή μου ο Κόμπε, ο DW και ο Ρομουάλντας. Βεβαίως είχαν διαφορετικό μερίδιο ο καθένας στην επιτυχία.

2) Εδώ συμφωνώ. Αν κατεβάσουν ότι καλύτερο έχουν στους ψηλούς, τότε δύσκολα θα τους κοντράρει κάποια ομάδα. Ίσως μόνο η Ισπανία, αλλά και πάλι σαν αουτσάιντερ. Ειδικά παίκτες όπως Γκαρνέτ και Μπος θα έχουν τεράστιο πλεονέκτημα απέναντι στους αντιπάλους σέντερ καθώς απειλούν απ έξω και δεν υπολείπονται σε δύναμη ακόμα και από τους λεγόμενους δεινόσαυρους. Για τον Χάουαρντ τα έχω ξαναπει, δεν τον θεωρώ σημαντικό σε μια τέτοια ομάδα. Αν κλειστεί καλά, εξουδετερώθηκε. Από τη άλλη ο Μπος έχει πάρει κιλά, θα βάλει τις βολές, έχει εκπληκτικό midrange shot, μπορεί να πασάρει κτλ. Ο Γκαρνέτ τα ίδια πάνω κάτω.
Βεβαίως αυτό δε σημαίνει ότι οι ψηλοί θα κρίνουν από μόνοι τους τα παιχνίδια. Θα χρειαστεί πολύ ένας καλός κουμανταδόρος όπως ο Ντερόν (πιστεύω ότι ταιριάζει καλύτερα στα διεθνή τουρνουά από τον Πιρς.)
red pyramid88
QUOTE(colonel gomelsky @ Dec 19 2009, 18:52 ) *
όπως ο Ντερόν (πιστεύω ότι ταιριάζει καλύτερα στα διεθνή τουρνουά από τον Πιρς.)


Μάλλον εννοείς τον Paul wink.gif Και οι 2 πάντως πιστεύω παραμένουν εξαιρετικοί και στις 2 περιπτώσεις όπως είδαμε στους Ολυμπιακούς. Επίσης για τον Howard, το ζήτημα δεν είναι να σκοράρει 10+ πόντους. Στο τομέα ριμπάουντ και στην άμυνα είναι σημαντικός όμως ο ρόλος του και για αυτό δεν πρέπει να λείπει. Άλλωστε, νομίζω πως είναι πάντα ο πιο ενθουσιώδης απο όλη την ομάδα για αυτά τα τουρνούα και αυτός που τρελαινεται να παίζει με την φανέλα τον ΗΠΑ περισσότερο απο όλους.

Το ζήτημα πιστεύω είναι να βρεθεί καλή ισσοροπία ανάμεσα στους έμπειρους και τους νεώτερους παίκτες. Ακόμη και να λείψει η μεγάλη τριάδα, αν βρεθούν κάποιοι καλοί βετεράνοι (π.χ. ο Billups που ήταν να κατέβει τη προηγούμενη φορά) να βοηθήσουν τους νεώτερους της ομάδας, δεν νομίζω πως θα έχουν πρόβλημα στους αγώνες τους.

υ.γ. Θα 'θελά πολύ να σου απαντήσω και για το σχόλιο για τη διαιτησία, αλλά δυστυχώς το συγκεκριμένο μάτς ήταν το μοναδικό των ΗΠΑ απο τους Ολυμπαικούς που δεν είδα. Παρόλα αυτά και στους άλλους αγώνες υπήρχε γκρίνια πάνω στο ζήτημα τη στιγμή που σπρώξιμο δεν έπαιζε (όχι παραπάνω απο ότι στα άλλα φαβορί τουλάχιστον), οπότε κρατιέμαι επιφυλαχτικός.
colonel gomelsky
QUOTE(red pyramid88 @ Dec 19 2009, 21:01 ) *
Μάλλον εννοείς τον Paul ;) Και οι 2 πάντως πιστεύω παραμένουν εξαιρετικοί και στις 2 περιπτώσεις όπως είδαμε στους Ολυμπιακούς. Επίσης για τον Howard, το ζήτημα δεν είναι να σκοράρει 10+ πόντους. Στο τομέα ριμπάουντ και στην άμυνα είναι σημαντικός όμως ο ρόλος του και για αυτό δεν πρέπει να λείπει. Άλλωστε, νομίζω πως είναι πάντα ο πιο ενθουσιώδης απο όλη την ομάδα για αυτά τα τουρνούα και αυτός που τρελαινεται να παίζει με την φανέλα τον ΗΠΑ περισσότερο απο όλους.

Το ζήτημα πιστεύω είναι να βρεθεί καλή ισσοροπία ανάμεσα στους έμπειρους και τους νεώτερους παίκτες. Ακόμη και να λείψει η μεγάλη τριάδα, αν βρεθούν κάποιοι καλοί βετεράνοι (π.χ. ο Billups που ήταν να κατέβει τη προηγούμενη φορά) να βοηθήσουν τους νεώτερους της ομάδας, δεν νομίζω πως θα έχουν πρόβλημα στους αγώνες τους.

υ.γ. Θα 'θελά πολύ να σου απαντήσω και για το σχόλιο για τη διαιτησία, αλλά δυστυχώς το συγκεκριμένο μάτς ήταν το μοναδικό των ΗΠΑ απο τους Ολυμπαικούς που δεν είδα. Παρόλα αυτά και στους άλλους αγώνες υπήρχε γκρίνια πάνω στο ζήτημα τη στιγμή που σπρώξιμο δεν έπαιζε (όχι παραπάνω απο ότι στα άλλα φαβορί τουλάχιστον), οπότε κρατιέμαι επιφυλαχτικός.


Ναι εννοούσα τον Κρις Πολ, όχι τον Πολ Πιρς. Μπερδεύτηκα. Για τον Χάουαρντ συμφωνούμε ότι είναι αμυντικός ογκόλιθος.

ΥΓ. Την κριτική μου τη βασίζω σ αυτά που είδαν τα μάτια μου, αλλά και σε δήλωση διαιτητή του τουρνουά που παραδέχτηκε ότι τους πίεζαν να σμπρώχνουν τις ΗΠΑ.
captain charisma
http://www.sport24.gr/html/ent/349/ent.333349.asp

πολυ σιγουρο το βλεπω τον george vasilakopoulos....ακομα ειναι νωρις...τα πολλα λογια ειναι φτωχεια.
colonel gomelsky
Να και ένα ενδιαφέρον νέο:

QUOTE
Δεν πάει Μουντομπάσκετ ο Γκασόλ!


Το σοκ είναι μεγάλο για την εθνική Ισπανίας και η απουσία του Πάου Γκασόλ από το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας έχει προκαλέσει… τρόμο. Ο σταρ των Λέικερς, παραδέχτηκε ότι οι πιθανότητες να δώσει το παρών στη διοργάνωση, είναι αμυδρές.

«Με μένα ή χωρίς εμένα, η εθνική ομάδα μπορεί να πετύχει το καλύτερο δυνατό στη διοργάνωση. Είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο και πάντα αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο. Ήδη το έχει αποδείξει. Έχουμε παίξει σε τέσσερις συνεχόμενους τελικούς και έχουμε κερδίσει τους δυο. Δεν πιστεύω ότι η απουσία μου θα είναι τόσο καθοριστική. Η εθνική ομάδα για μένα είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα, αλλά εάν θέλω να διατηρήσω το κορμί μου σε κατάλληλο επίπεδο για να παίζω, δεν μπορώ να κάνω όλα όσα έκανα μέχρι τώρα. Πρέπει κάποια στιγμή να σταματάς και σίγουρα αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή», τόνισε χωρίς να αφήσει περιθώρια ελπίδας στους Ίβηρες.

http://www.superbasket.gr/?c=221&a=119561



Και ρωτάω εγώ ο κακοπροαίρετος: Είναι τυχαίες αυτές οι δηλώσεις μόλις μία μέρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με το Λος Άντζελες; Του πλουσιοπάροχου συμβολαίου του βεβαίως, βεβαίως....

Αν είναι έτσι, κρίμα για τον Παού. Τον είχα σε τεράστια εκτίμηση.
Επίσης κάθε απουσία παίκτη τέτοιου βεληνεκούς ρίχνει το επίπεδο της διοργάνωσης. Διαφωνώ κάθετα με τις αναλύσεις επί αναλύσεων που θα αρχίσουν οι έλληνες δημοσιογράφοι και θα λένε "ευτυχώς!"
Green Warrior
Καλά αυτό το ευτυχώς το είπαμε και πριν τον τελικο στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας και μας βγήκε βέβαια ξυνο...
xristos_metal
Θα ειναι απωλεια ωσον αφορα εμας που θελουμε να βλεπουμε καλο μπασκετ.Για την εθνικη Ισπανιας ειναι τεραστια απωλεια.Εχει φοβερο ταλεντο αυτη η ομαδα αλλα οπως και να το κανουμε χωρις Γκαζολ χανει πολλα πραματα και κυριως την αυτοπεποιθηση της.

Οπαδικα σιγουρα ανακουφιζει την εθνικη μας η απουσια του.
polympoumpounas
QUOTE(Air and King @ Dec 19 2009, 02:02 ) *
Οι Αμερικανοι ακομα και να μην κατεβουν οι τρεις κατα τεκμηριο καλυτεροι παιχτες του πλανητη Γουειντ-Κομπι-ΛεΜπρον θα κατεβασουν τα νεα αστερακια Ντουραντ-Ροι ενω Ντερον-Καρμελο-Χαουαρντ εχουν πει οτι θα κατεβουν.....Για μενα οι Αμερικανοι θα κυριαρχησουν αν κατεβασουν ψηλους....Αν για παραδειγμα εκτος του Χαουρντ παιξει και ο Αμαρε και ο Μπος θα ειναι και παλι το μεγαλο φαβορι.....Οι ψηλοι ειναι η διαφορα......Στις κυριαρχιες τους και αν δει κανεις τα παιχνιδια του 1992(Μαλοουν-Ρομπινσον-Γιουινγκ)1994(Σακιλ-Κεμπ-Mουρνινγκ-Κολεμαν)1996(Χακιμ-Σακιλ-Ρομπινσον-Μαλοουν) κατεβαζαν οτι καλυτερο ειχαν σε ψηλους και αυτο ηταν η μεγαλυτερη διαφορα καθως στην ρακετα εκαναν πλακα!


Παντως εδω λεει οτι ο Μπραιαντ ουσιαστικα υπαινιχθηκε οτι θα ειναι στην Τουρκια.Βεβαια την δηλωση του μπορει να την ερμηνευσει κανεις και αλλιως, σαν δηλωση στηριξης προς αυτους που θα πανε.
Το σημαντικο παντως ειναι αυτο που λες για τους ψηλους.Το θεμα ειναι ποιοι μπορει να κατεβουν που να ανεβασουν το επιπεδο των ψηλων της ομαδας στα στανταρ των 92-94-06?Ο Ντανκαν ακομα τα χει με τους διαιτητες της Αθηνας, ο Γκαρνετ προτιμαει να ειναι γερός για τα δαχτυλιδια, ο Σακιλ γερασε, ο Οντεν που ολοι υπολογιζαμε οταν εγινε draft παει να γινει Σαμ Μπαουι.Μια τετραδα με τους Χαουαρντ-Μπος-Στουνταμαιρ-Μπουζερ ειναι καλη αλλα ουτε τρομαζει, ουτε πολυ περισσοτερο μπορει να συγκριθει με τους παλιους(μην ξεχναμε οτι οι τρεις τελευταιοι μπορει στην επιθεση να κανουν παπαδες ομως στην αμυνα ...μπαζουν)


Κατι αλλο, ξερει παιδια κανεις αν οι καινουργιοι κανονισμοι της FIBA θα εφαρμοσουν και στο παγκοσμιο?Το λεω γιατι εχω ακουσει οτι μια απο τις πολλες αλλαγες θα ειναι και το μεγαλωμα του γηπεδου.

Πιστευω οτι αν ισχυσουν και στο παγκοσμιο οι Αμερικανοι θα αποχτησουν μεγαλο πλεονεκτημα αφου οι χωροι ευνοουν τα αθλητικα προσοντα, θα ειναι δυσκολοτερο δηλαδη για τις αλλες ομαδες να κλεισουν τις αμυνες τους και να ελπιζουν να μην ειναι ευστοχοι απο μακρια.

Air and King
QUOTE(polympoumpounas @ Dec 21 2009, 16:51 ) *
Παντως εδω λεει οτι ο Μπραιαντ ουσιαστικα υπαινιχθηκε οτι θα ειναι στην Τουρκια.Βεβαια την δηλωση του μπορει να την ερμηνευσει κανεις και αλλιως, σαν δηλωση στηριξης προς αυτους που θα πανε.
Το σημαντικο παντως ειναι αυτο που λες για τους ψηλους.Το θεμα ειναι ποιοι μπορει να κατεβουν που να ανεβασουν το επιπεδο των ψηλων της ομαδας στα στανταρ των 92-94-06?Ο Ντανκαν ακομα τα χει με τους διαιτητες της Αθηνας, ο Γκαρνετ προτιμαει να ειναι γερός για τα δαχτυλιδια, ο Σακιλ γερασε, ο Οντεν που ολοι υπολογιζαμε οταν εγινε draft παει να γινει Σαμ Μπαουι.Μια τετραδα με τους Χαουαρντ-Μπος-Στουνταμαιρ-Μπουζερ ειναι καλη αλλα ουτε τρομαζει, ουτε πολυ περισσοτερο μπορει να συγκριθει με τους παλιους(μην ξεχναμε οτι οι τρεις τελευταιοι μπορει στην επιθεση να κανουν παπαδες ομως στην αμυνα ...μπαζουν)


Κατι αλλο, ξερει παιδια κανεις αν οι καινουργιοι κανονισμοι της FIBA θα εφαρμοσουν και στο παγκοσμιο?Το λεω γιατι εχω ακουσει οτι μια απο τις πολλες αλλαγες θα ειναι και το μεγαλωμα του γηπεδου.

Πιστευω οτι αν ισχυσουν και στο παγκοσμιο οι Αμερικανοι θα αποχτησουν μεγαλο πλεονεκτημα αφου οι χωροι ευνοουν τα αθλητικα προσοντα, θα ειναι δυσκολοτερο δηλαδη για τις αλλες ομαδες να κλεισουν τις αμυνες τους και να ελπιζουν να μην ειναι ευστοχοι απο μακρια.

Γενικως υπαρχει κριση στους Ψηλους σε σχεση με το παρελθον οχι μονο στο ΝΒΑ αλλα γενικα στο παγκοσμιο Μπασκετ!
Κατα την αποψη μου το ΝΒΑ ειναι καλυτερο απο ποτε στις Θεσεις 1-2-3 ποιοτικα και ποσοτικα αλλα αν λαβουμε υποψην οτι ο Ντανκαν και ο Γκαρνετ αρχιζουν να γερνανε μπασκετικα και γενικως δεν υπαρχει περιπτωση να κατεβουν να παιξουν για την Εθνικη τοτε στις Θεση 4 και κυριως στο 5 το ΝΒΑ υστερει σε σχεση με το παρελθον προς το παρον!
Οσο για την Ομαδα του 1996 κατεβασε οτι καλυτερο ειχε απο Ολες τις Ντριμ Τιμ σε 4αρια και 5αρια(Χακιμ-Σακιλ-Ρομπινσον-Μαλοουν-Μπαρκλει) και την θεωρω υποτιμημενη σε σχεση με την Ντριμ Τιμ 1 του 1992.......

Για τους κανονισμους ενδιαφερον ερωτηση-παρατηρηση αλλα απο το λιγο που εψαξα δεν βρηκα κατι!Αν το ξαναθυμηθω θα κοιταξω ενω αν βρει κατι καποιος ας το παραθεσει!
Germany96
QUOTE(Air and King @ Jan 6 2010, 01:25 ) *
Οσο για την Ομαδα του 1996 κατεβασε οτι καλυτερο ειχε απο Ολες τις Ντριμ Τιμ σε 4αρια και 5αρια(Χακιμ-Σακιλ-Ρομπινσον-Μαλοουν-Μπαρκλει) και την θεωρω υποτιμημενη σε σχεση με την Ντριμ Τιμ 1 του 1992.......

Και το 1992 ακριβως τα ιδια PF ειχαν, στην θεση 5 ηταν η μεγαλη διαφορα. Προσωπικα μου φαινεται απιθανο να βρεθει αναλογη τριανδρια στο παγκοσμιο μπασκετ και απο πλευρας ονοματων αλλα και φορμας (αν και πριν απο 4 δεκαετιες η θεση του Center μιας ομαδας Αμερικανων επαγγελματιων θα περιελαμβανε και 2 υποψηφιους GOAT). Και μονο οτι ο Ewing σε αυτη την ομαδα περισσευε ειναι ενδεικτικο της υπερπληροτητας της σε αυτη τη θεση (βεβαια για να συμμετασχει ο Hakeem σε αυτους τους Ολυμπιακους με την φανελα της team USA ειχε γινει μια ξεκαθαρα αγνοηση των ισχυοντων κανονισμων, αλλα σε σχεση με τα αισχη των "μεταγραφων" που γινονται στα υπολοιπα ολυμπιακα αθληματα αυτα ειναι ψιλα γραμματα). Υποτιμημενη ομως δεν την θεωρω την ομαδα του 1996. Η αυθεντικη Dream Team υπερτερουσε τοσο σε ονοματα (ειχε στο ιδιο roster τον Θεο, τον Ιησου και το Αγιο Πνευμα του παγκοσμιου μπακετ 2 ολοκληρων δεκαετιων, εστω κι αν μονο ο Mike ηταν στο prime του) οσο και σε αποδοση, η αποσταση με τις αλλες ομαδες ηταν χαωδης, το μπασκετ που επαιζαν εξωγηινο κι αντιπαλοι αθλητες και μονο που βρισκονταν στο ιδιο παρκε με τους αμερικανους συναδελφους τους εμοιαζαν εκστασιασμενοι. Στην Ατλαντα οι Γιουγκοσλαβοι εστω και για ενα ημιχρονο το πιστεψαν το θαυμα, στην Βαρκελωνη αν ελεγες στους αντιπαλους των Αμερικανων οτι μετα το ματς θα επαιρναν αυτογραφο μεχρι που θα κατουριοντουσαν απο την χαρα τους.
Air and King
QUOTE(Germany96 @ Jan 6 2010, 09:24 ) *
Και το 1992 ακριβως τα ιδια PF ειχαν, στην θεση 5 ηταν η μεγαλη διαφορα. Προσωπικα μου φαινεται απιθανο να βρεθει αναλογη τριανδρια στο παγκοσμιο μπασκετ και απο πλευρας ονοματων αλλα και φορμας (αν και πριν απο 4 δεκαετιες η θεση του Center μιας ομαδας Αμερικανων επαγγελματιων θα περιελαμβανε και 2 υποψηφιους GOAT). Και μονο οτι ο Ewing σε αυτη την ομαδα περισσευε ειναι ενδεικτικο της υπερπληροτητας της σε αυτη τη θεση (βεβαια για να συμμετασχει ο Hakeem σε αυτους τους Ολυμπιακους με την φανελα της team USA ειχε γινει μια ξεκαθαρα αγνοηση των ισχυοντων κανονισμων, αλλα σε σχεση με τα αισχη των "μεταγραφων" που γινονται στα υπολοιπα ολυμπιακα αθληματα αυτα ειναι ψιλα γραμματα). Υποτιμημενη ομως δεν την θεωρω την ομαδα του 1996. Η αυθεντικη Dream Team υπερτερουσε τοσο σε ονοματα (ειχε στο ιδιο roster τον Θεο, τον Ιησου και το Αγιο Πνευμα του παγκοσμιου μπακετ 2 ολοκληρων δεκαετιων, εστω κι αν μονο ο Mike ηταν στο prime του) οσο και σε αποδοση, η αποσταση με τις αλλες ομαδες ηταν χαωδης, το μπασκετ που επαιζαν εξωγηινο κι αντιπαλοι αθλητες και μονο που βρισκονταν στο ιδιο παρκε με τους αμερικανους συναδελφους τους εμοιαζαν εκστασιασμενοι. Στην Ατλαντα οι Γιουγκοσλαβοι εστω και για ενα ημιχρονο το πιστεψαν το θαυμα, στην Βαρκελωνη αν ελεγες στους αντιπαλους των Αμερικανων οτι μετα το ματς θα επαιρναν αυτογραφο μεχρι που θα κατουριοντουσαν απο την χαρα τους.

Bασικα ο Γιουινγκ(που προσωπικα δεν τον Θεωρω ΤΟΠ-10 Σεντερ Ολων των εποχων καθως προτιμω να βαλω στο #10 ειτε τον Νειτ Θερμοντ ειτε τον Γουιλις Ριντ)ξεκιναγε βασικος στην Ντριμ Τιμ 1 και μαλιστα στον Τελικο επαιζε μονος του στην Αρχη τους Κροατες!
Η Ντριμ Τιμ του 96 ειχε Μπαρκλει-Μαλλοουν-Ρομπινσον που ηταν και στην "του" 92 αλλα απο εκει και περα αντι για Γιουινγκ ειχε Χακιμ και Σακιλ δηλαδη τους 2 καλυτερους Σεντερ με διαφορα της τελευταιας 20ετιας η αλλιως της Μετα Τζαμπαρ-Εποχης!
Παντως και οι Κροατες το 1992 στον Τελικο μεχρι και κανα 3λεπτο πριν την αναπαυλα του ημιχρονου το παλευαν το παιχνιδι στα ισια για να ερθει ενα ξεσπασμα των Αμερικανων και να τελειωσει το ημιχρονο με 14 ποντους διαφορα!

Παντως σε μια "Φανταστικη" Ντριμ Τιμ Ολων των εποχων εκτος των Ματζικ-Μπερντ-Τζορνταν δεν θα εβαζα κανενα αλλο ισως για αλλαγη του Ντανκαν τον Μαλλουν στο τεσσερα!Ασε που επειδη εχω παρει και ιδεες απο καποια All Star Game των 60ς μπορει και να εβαζα τον Τσαμπερλαιν στο 5 και τον Μπιλ Ρασσελ στο 4(καθως μου αρεσε οταν τους ειδα στην ιδια 5αδα....ο απολυτος επιθετικος παιχτης με τον απολυτο Αμυντικο) και να επαιζε αλλαγη ο Ντανκαν!

Μια τρομερη 5αδα παρμενη απο διαφορες εποχες:

Οσκαρ Ρομπερτσον(ειμαι φαν του Ματζικ και κατα τεκμηριο θεωρειται ο κορυφαιος Πλειμεικερ καθως πηρε Ττιλους και μαγεψε αλλα ατομικα ο "Big O" ηταν καλυτερος παιχτης και τον αδικει το ενα πρωταθλημα που πηρε στα γεραματα)

Μαικλ Τζορνταν

ΛεΜπρον Τζειμς

Μπιλ Ρασσελ

Τσαμπερλαιν/Τζαμπαρ
Germany96
QUOTE(Air and King @ Jan 6 2010, 14:56 ) *
Bασικα ο Γιουινγκ(που προσωπικα δεν τον Θεωρω ΤΟΠ-10 Σεντερ Ολων των εποχων καθως προτιμω να βαλω στο #10 ειτε τον Νειτ Θερμοντ ειτε τον Γουιλις Ριντ)ξεκιναγε βασικος στην Ντριμ Τιμ 1 και μαλιστα στον Τελικο επαιζε μονος του στην Αρχη τους Κροατες!

Ξαναδιαβαζοντας το post μου βλεπω οτι ισως να μην ημουν σαφης και να σε μπερδεψα. Ο Ewing εννοουσα οτι περισσευε στην τριανδρια των center του 1996, στην ομαδα του 1992 οπως πολυ σωστα λες ηταν βασικος.
QUOTE(Air and King @ Jan 6 2010, 14:56 ) *
Παντως και οι Κροατες το 1992 στον Τελικο μεχρι και κανα 3λεπτο πριν την αναπαυλα του ημιχρονου το παλευαν το παιχνιδι στα ισια για να ερθει ενα ξεσπασμα των Αμερικανων και να τελειωσει το ημιχρονο με 14 ποντους διαφορα!

Εχω χρονια να δω το παιχνιδι αυτο αλλα αν θυμαμαι καλα, η εξελιξη του ματς δεν ηταν οτι ειχαμε ενα κλειστο ματς μεχρι να πατησουν το γκαζι οι Αμερικανοι. Αλλα (επιμενω οτι δεν ειμαι σιγουρος οτι τα θυμαμαι καλα) καπου μετα το δεκαλεπτο οι Κροατες εκαναν ενα εξαιρετικο σερι και καλυψαν την αποσταση καθοδηγουμενοι απο τον Petrovic και με συνεχεις αιφνιδιασμους περασαν μπροστα και με εναν ποντο. Καπου εκει οι Αμερικανοι αφησαν στην ακρη την all-star game νοοτροπια για λιγο, επαιξαν πιο σοβαρα και μετα μην τους ειδατε.
Air and King
QUOTE(Germany96 @ Jan 6 2010, 17:22 ) *
Ξαναδιαβαζοντας το post μου βλεπω οτι ισως να μην ημουν σαφης και να σε μπερδεψα. Ο Ewing εννοουσα οτι περισσευε στην τριανδρια των center του 1996, στην ομαδα του 1992 οπως πολυ σωστα λες ηταν βασικος.

Εχω χρονια να δω το παιχνιδι αυτο αλλα αν θυμαμαι καλα, η εξελιξη του ματς δεν ηταν οτι ειχαμε ενα κλειστο ματς μεχρι να πατησουν το γκαζι οι Αμερικανοι. Αλλα (επιμενω οτι δεν ειμαι σιγουρος οτι τα θυμαμαι καλα) καπου μετα το δεκαλεπτο οι Κροατες εκαναν ενα εξαιρετικο σερι και καλυψαν την αποσταση καθοδηγουμενοι απο τον Petrovic και με συνεχεις αιφνιδιασμους περασαν μπροστα και με εναν ποντο. Καπου εκει οι Αμερικανοι αφησαν στην ακρη την all-star game νοοτροπια για λιγο, επαιξαν πιο σοβαρα και μετα μην τους ειδατε.

Oχι φιλε Germany δεν με μπερδεψες απλα εκανα την αναφορα στον Γιουινγκ για να τονισω την υπεροχη της Ντριμ Τιμ του 96(Μπαρκλει-Μαλοουν-Ρομπινσον-Σακιλ-Χακιμ) στους Ψηλους εναντι στην Ντριμ τιμ του 92(Μπαρκλει-Μαλοουν-Ρομπινσον-Γιουινγκ).

Στην αρχη στον Τελικο του 92 τοσο οι Αμερικανοι τοσο και οι Κροατες ηταν χαλαροι και μεχρι τα μεσα της Δευτερης Περιοδου ηταν κοντα αλλα μετα ενα ξεσπασμα των Αμερικανων εφερε την διαφορα στο Ημιχρονο στους 14 ποντους!Κορυφαιοι του Τελικου ηταν ο Μπαρκλει(ο καλυτερος παιχτης σε αποδοση το 1992 των Αμερικανων) ο Γιουινγκ και ο Τζορνταν........

Κατα την αποψη μου επαναλαμβανω η Ντριμ Τιμ 3 ειναι υποτιμημενη σε σχεση με την Ντριμ Τιμ 1 οσο αφορα το Πρεστιζ και το Ροστερ......
Και δεν εχω αμφηβολια οτι αν κατεβαινε ο Τζορνταν ξανα το 1996 που το παρακαλαγε ολη η Αμερικη και θα εδινε ακομα παραπανω Γκλαμουρ μπορει αυτη η Ομαδα του 96 να θεωρουταν η καλυτερη.....περα απο διαφορες που νικουσε τους αντιπαλους η μια και η αλλη!
il postino
τι θα λεγατε για κληση στην προετοιμασια το καλοκαιρι για τους παπανικολαου (ηλυσιακου) και ταπουτο?
colonel gomelsky
QUOTE(ilpostino @ Jan 11 2010, 11:50 ) *
τι θα λεγατε για κληση στην προετοιμασια το καλοκαιρι για τους παπανικολαου (ηλυσιακου) και ταπουτο?


Για τον Παπανικολάου δεν έχω άποψη. Ο Ταπούτος αν και είναι αξιόλογος δε νομίζω ότι χωράει σε ρόστερ με Φώτση, Πρίντεζη, Τσαρτσαρή κτλ

Αν δεν κάνω λάθος στις διεθνείς διοργανώσεις έχουμε 15αδα και όχι 12αδα. οπότε την ομάδα την φαντάζομαι κάπως έτσι:

1) Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Καλάθης
2) Σπανούλης, Καλαμπόκης
3) Περπέρογλου, Παπανικολάου (ΟΣΦΠ)
4) Φώτσης, Τσαρτσαρής, Μαυροκεφαλίδης, Πρίντεζης
5) Μπουρούσης, Σόφο

Μας μένουν 2 ακόμα.
Green Warrior
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 11 2010, 12:00 ) *
Για τον Παπανικολάου δεν έχω άποψη. Ο Ταπούτος αν και είναι αξιόλογος δε νομίζω ότι χωράει σε ρόστερ με Φώτση, Πρίντεζη, Τσαρτσαρή κτλ

Αν δεν κάνω λάθος στις διεθνείς διοργανώσεις έχουμε 15αδα και όχι 12αδα. οπότε την ομάδα την φαντάζομαι κάπως έτσι:

1) Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Καλάθης
2) Σπανούλης, Καλαμπόκης
3) Περπέρογλου, Παπανικολάου (ΟΣΦΠ)
4) Φώτσης, Τσαρτσαρής, Μαυροκεφαλίδης, Πρίντεζης
5) Μπουρούσης, Σόφο

Μας μένουν 2 ακόμα.



12αδα έχουμε και εκεί
il postino
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 11 2010, 13:00 ) *
Για τον Παπανικολάου δεν έχω άποψη. Ο Ταπούτος αν και είναι αξιόλογος δε νομίζω ότι χωράει σε ρόστερ με Φώτση, Πρίντεζη, Τσαρτσαρή κτλ

Αν δεν κάνω λάθος στις διεθνείς διοργανώσεις έχουμε 15αδα και όχι 12αδα. οπότε την ομάδα την φαντάζομαι κάπως έτσι:

1) Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Καλάθης
2) Σπανούλης, Καλαμπόκης
3) Περπέρογλου, Παπανικολάου (ΟΣΦΠ)
4) Φώτσης, Τσαρτσαρής, Μαυροκεφαλίδης, Πρίντεζης
5) Μπουρούσης, Σόφο

Μας μένουν 2 ακόμα.

ο παπανικολαου , αν συνεχισει ετσι , και ο ταπουτος , ο οποιος αποφασισε να παιξει μπασκετ της προκοπης μετα απο χρονια , δε θα ταν ασχημα να καλουνταν τουλαχιστον στην προετοιμασια. 2 κορμια που παιζουν στο 3-4 , ξερουν μπασκετ (ειδικα τον ταπουτο τον θεωρω κορυφαιο-χαμενο- ταλεντο της τελευταιας 10ετιας στο ελληνικο μπασκετ) , εχουν αρκετα καλο σουτ και που θα ανεβασουν , τουλαχιστον , το επιπεδο της προετοιμασιας θετοντας ακομα πιο υψηλα στανταρ για την τελικη επιλογη.

οσο για την ομαδα που προτεινεις, θεωρω ο καλαθης περισσευει με δδ , τεο , σπανουλη και ζηση διπλα του.

επισης , ακομα και ο σε πτωση βασιλοπουλος μπορει να φανει πιο χρησιμος απο τον παπανικολαου ειτε γιατι τωρα ειναι καλυτερος ειτε γιατι ειναι πιο εμπειρος.

ο βασιλειαδης , απο την αλλη , ειναι σε θεση να δωσει περισσοτερες λυσεις απο τον καλαμποκη και καποια στιγμη πρεπει να εκμεταλλευθουμε το σουτ του.

τελος για την τελικη δωδεκαδα δε νομιζω οτι ο μαυροκεφαλιδης εχει προβαδισμα απο τον μαυροειδη , που εχει απλετο χρονο συμμετοχης σε μια ομαδα σαν το μαρουσι , ενω και ο τσαρτσαρης , αν τελικα επιλεγει , θα εκμεταλλευθει την αδρανεια στην οποια εχουν θεσει τον κουφο στη γιουτα και οχι επειδη ξεχωριζει φετος με την αποδοση του.

παιδια , μην ξεχναμε και τον καιμακογλου ο οποιος φετος κανει οργια!

το ευχαριστο ειναι οτι ο κοουτς θα προβληματιστει ακομα και για το ποιους θα καλεσει στην προετοιμασια απο τη στιγμη που υπρχουν περισσοτεροι παικτες ,αξιοι να φορεσουν τη γαλανολευκη, απο ποτε!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.