Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mundial 2014
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
aegeansheed
Μια φορά στα τέσσερα χρόνια συμβαίνει, δικαιούται λίγο κυβερνοχώρο...



Mario Sepúlveda


* Παρακαλείται ο HLR να εμφανιστεί στο πολυαγαπημένο topic και να μας καταθέσεις τις συμπάθειές τους και τις προβλέψεις του. Και πώς βλέπει τη Σκουάντρατζούρα.
Dreamerpanos
Θα κάνω και μια δικιά μου αναλυσούλα στις ομάδες που κατεβαίνουν....προυποθέσεις για να γίνει αυτό:

1)Να βγουν οι τελικές 23αδες
2)Να έχω όρεξη
bballbill
Μην το κάνεις αυτό, είναι χάσιμο χρόνου. Δε μπορείς να ξέρεις τι σχήμα θα κατεβάσει ο κάθε προπονητής στους επίσημους αγώνες.
jasonick
  • Στηρίζουμε Ιταλιάνους. Κατά πάσα πιθανότητα έχουμε την τελευταία συμμετοχή σε τέτοια διοργάνωση των τεράστιων Gigi και Pirlo 77.gif και στοχεύουμε ψηλά. Δεν τρελαίνομαι για την επίθεση και δεν εμπιστεύομαι, τον συμπαθή κατά τα άλλα, Why always him?.
  • Φαβορί πάντως έχω τους Βραζιλιάνους. Πείθουν και πίσω πλέον με τους δύο Παριζιάνους, μπροστά έχουν αναμφισβήτητη ποιότητα, παίζουν και στην έδρα τους. Μακάρι να δούμε και λίγο μπαλίτσα γιατί επί Ντούνγκα παίζανε απίστευτα βαρετά.
  • Ας μην το πάρουν πάλι οι Ισπανοί όπως και το Miami.
  • Ελλαδάρα ομαδάρα κλπ. αλλά με τέτοια χαφ δεν πάμε πουθενά δυστυχώς.
  • Δυστυχώς οι Άγγλοι δεν είναι στα φαβορί φέτος και δεν θα μπορέσουμε να το χαρούμε αναλόγως όταν αποκλειστούν στα πέναλτυ. tongue.gif
  • Συμπάθεια δηλώνω και στους Ουρουγουανούς.
  • Η Αργεντινή ομαδάρα, αλλά μένει να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου αλλά και ο Messi. smiley.gif Μόνο Di Maria ρε.
  • Mundial χωρίς fight club και Mike Πάπας δεν λέει αλλά τι να κάνουμε θα το αντέξουμε. Ελπίζουμε σε μεγάλο τουρνουά Josy μπας και συνέλθει αφού ήταν απογοητευτικός φέτος με την Sunderland.
  • Μεσοεπιθετικά οι Γερμανοί έχουν το καλύτερο ρόστερ. Ξεκινάνε από τα φαβορί και φέτος, αν δεν το πάρουν λογικά παίρνει πουλέ ο Low. Στα προηγούμενα τουρνουά είχαν δείξει την εικόνα της καλύτερης ομάδας αλλά στην πορεία τους απέκλεισε στο Euro η Ιταλία στο προηγούμενο Mundial οι Ισπανοί. Μακάρι να το πάρουν γιατί δεν μου κολάει να χαρακτηρίζονται οι Ισπανοί σαν πολυνίκες και οι Γερμανοί σαν losers. tongue.gif
  • Αφού έλειξε και τυπικά το θέμα της υπηκόοτητας του Κοσοβαροαλβανοαγγλοτουρκοσερβοβέλγου Γιανουζάι το Βέλγιο διαθέτει την καλύτερη φουρνιά που είχε εδώ και χρόνια με όλους τους παίκτες του σε πολύ καλές ηλικίες. Courtouis, Kompany, Vermaelen, Vertonghen, De Bruyne, Felaini, Dembele, Chadli, Lukaku, Hazard και δεν ξέρω και εγώ πόσους ξέχασα το Βέλγιο θα έχει την υποστήριξη μου σαν τρίτη ομάδα μετά από Ελλάδα και Ιταλιάνους.
Zoys
QUOTE(jasonick @ May 31 2014, 15:02 ) *
Mundial χωρίς fight club και Mike Πάπας δεν λέει αλλά τι να κάνουμε θα το αντέξουμε.

Πωπω τι μου θύμισες... Respect.
SG3ptshooter
-Στηρίζουμε Ολλανδία, γιατί είμαστε διαχρονικά. Αλλά στην άμυνα τώρα που δυσκολεύει το πράγμα, βασιλεύει η αμφιβολία.
-Φαβορί θα μπορούσα να δω τη Βραζιλία, ναι. Παρότι είμαστε με Dante και Miranda περισσότερο από τον αφάνα.
-Ναι, να μην το πάρει η Ισπανία.
-Έλα Γιάννη Δάρα στην αποστολή για το ρεπορτάζ, ναι.
-Ευτυχώς οι Άγγλοι έρχονται με τον αέρα της πρόβλεψης και θα μπουν με τη συνήθη ψυχολογία.
-Συμπάθεια δηλώνω σε καμιά δεκαριά. Χιλή και Γκάνα χλωμοί όμιλοι αλλά έχουν ελπίδες, Κορέα πιο βατό group.
-Ο καλύτερος Αργεντίνος του κόσμου είναι ο Guinazu, αλλά αφού τον φάγαν τα κυκλώματα έχει και Aguero στο νούμερο 2.
-Αμερική δεν κλήθηκε Ο Donovan(του). Η ελπίδα μου να μην σταματήσει πρώτος στις all-time συμμετοχές στην ιστορία των Εθνικών Ομάδων δεν πεθαίνει. Dempsey μόνο.
-Οι Γερμανοί είναι ξανά πάρα πολύ δυνατοί, τι να πούμε.
-Μετά την περαιτέρω πτώση στα στοιχηματικά του Βελγίου, λέω να πάω να ρίξω μια Γαλλία, πιο outsider είναι. peace.gif Α ρε Ζinedine τι βλέπουν τα μάτια μας. Μπα όχι, Κολομβία ημιτελικούς λέει να παίξω, αν προσφέρεται κάπως κάπου.

*Nαι, μετά από λαϊκή απαίτηση, προστέθηκε video.
ssoulliss
1.Ναι στην Ιταλία ,όχι στην Αργεντινή του Μέσι.
2.Θέλουμε Μπόατενγκ(Γκάνας) να σκοράρει κάτά Μπάτενγκ(Γερμανίας). Και αποκλεισμός ,αν γίνεται, των αχώνευτων! smiley.gif
3.Πάντα,μα πάντα στην τετράδα υπάρχει μια ομάδα που δεν την περιμένει κανείς,ή έκανε ασχημο τουρνουά και στα νοκ-άουτ μεταμαμορφώθηκε!:1982(Πολωνία),1986(Βέλγιο),1990(Αργεντινή),1994 (Βουλγαρία),1998(Κροατία),2002(Τουρκία),2006(Πορτογ
αλία),2010(Ουρουγουάη).
4.Στο φετινό θα διάλεγα τον δεύτερο του ομίλου της Αργεντινής(Βοσνία ή Νιγηρία)!! 69.gif
Dreamerpanos
Καλά άμα δεν θέλετε δεν κάνω ανάλυση tongue.gif

-Στηρίζω Ισπανία από τότε που ήτανε η απόλυτη λουζερομάδα και είχε μαλλιάδες (Μεντιέτα),καράφλες (Μανουέλ Πάμπλο),βαψομαλλιάδες (Κανιθάρες) και σέρνανε καράβια (Μουνίτις) αλλά εντάξει επειδή έχει καταντήσει βαρετό ας το πάρει και κάνας άλλος....

-Ναι στην Αργεντινή του Μεσι, αλλόθρησκοι σκούξτε tongue.gif

-Με την Ελλάδα ήμουν πάντα αισιόδοξος αλλά τώρα με τα μηχανάκια της Ιαπωνίας και τους παιδαράδες της Ακτής σκούρα τα βλέπω,με Κολομβία πρώτο ματς χωρίς Φαλκάο και Γκουαρίν θα είναι σημαντικό και ευκαιρία που λείπουν....

-Η ανανεωμένη Βραζιλία προσωπικά μου αρέσει πολύ,φαβορί για μένα ακόμα και αν δεν γινόταν εντός έδρας το Μουντιάλ...

-Πάντα γούσταρα τις Αφρικανικές,αυτή η ευτυχία που έχουν μόνο και μόνο που συμμετέχουν,που τα δίνουν όλα,και οι ιδιαιτερότητες των οπαδών,και των παιχτών στους πανηγυρισμούς(χοροί στα σημαιάκια κτλ) είναι μοναδικά...Μόνο από το μπινελίκι που έριξα στον Σουάρεζ στην τελευταία φάση του Ουρουγουάη-Γκάνα το 10' καταλαβαίνετε tongue.gif Ελπίζω να υπάρξει μια τέτοια ευχάριστη έκπληξη....

-Βέλγιο.Ο μεγαλύτερος γρίφος για μένα....Βάσει (τρομερού) ρόστερ πρέπει να πάνε πολύ ψηλά,σε βατό όμιλο και με την πρώην παιχτάρα και στρογγυλομάγουλο πλέον Βίλμοτς για κόουτς...

-Αγγλία δεν περνάει καν τον όμιλο ρε! Άντε! tongue.gif

-Και λαστ μπατ νοτ λιστ θέλω στην πρεμιέρα του ομίλου του ο πρώην χοντρούλης μα πάντα παιχταράς Αντελίνο Βιειρίνια να χώσει ένα παστέλι στον αχώνευτο Νόιερ να το ευχαριστηθώ!
redleg7
Το Βελγιο μακραν της δευτερης ομαδας ειναι ατομικα-ποιοτικα(οπως θελει κανεις το εκλαμβανει) οτι καλυτερο στο Παγκοσμιο Κυπελλο.
Διαβαζα για το προτζεκτ τους απο το 2008 περιπου και να που εγινε πραγματικοτητα.
Τρομερο βαθος και μιλαμε για ενα τσουρμο απο ταλεντακια προ 5 ετιας που ολοι λες και ειχαν συγχρονιστει φτασανε σχεδον στο πικ τους ταυτοχρονα και εχουν κληθει στο αντιπροσωπευτικο τους συγκροτημα.
Το θεμα ειναι αν αυτο το τρομερο ταλεντο μεταμορφωθει σε ενα καλοδουλεμενο συνολο.
Ο χρονος μεχρι τοτε ειναι ελαχιστος φυσικα αλλα ποτε δεν ξερεις.
Ειδα το φιλικο του Βελγιου με το Λιχτεσταιν και φυσικα δεν κανω αναφορα για ενα τετοιο ματς με ενα τετοιο αντιπαλο ομως ακουγα τον σχολιαστη να αναφερει οτι εχει σταντ μπαι (στην προεπιλογη) τον αδερφο του Αζαρ και ενα σωρο ακομα παιχτες.
Αν λοιπον το Βελγιο καταφερει να ¨δεσει¨ σε ενα συντομο χρονικο διαστημα βαση του παγκου που διαθετει,των εντεκαδατων που διαθετει κλπ ειναι φαβορι τουλαχιστον για την τετραδα.
Αν δεν δεσει θα δουμε απλα καποιες ομορφες ατομικες ενεργειες και θα μιλαμε για αλλη μια ομαδα τυπου ¨Πορτογαλια¨ (τελη 90 s) που πηγε ακλαφτη.

http://www.sport24.gr/incoming/article2785...riginal/bel.jpg


QUOTE (Dreamerpanos @ May 31 2014, 16:14 ) *
με Κολομβία πρώτο ματς χωρίς Φαλκάο και Γκουαρίν θα είναι σημαντικό και ευκαιρία που λείπουν....

Μονο που θα παιξουν Τζ.Ροντριγκεζ,Τζ.Μαρτινεθ κλπ αρκει να χαθει το τοπι.
Dreamerpanos
Και ξέχασα το καλύτερο,στην περιγραφή των ματς της Ελλάδας κάπου διάβασα ότι θα είναι ο Αλέξης Σπυρόπουλος και Χρήστος Κοντός....ρισπέκτ οι 2 αγαπημένοι μου με διαφορά....
T.W.Is.M.
Για καποιο λογο θελω πολυ περισσοτερο φετος να παμε καλα απ οτι το 2010 και το 2012. Δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος με τον ομιλο που εχουμε μπλεξει, φοβαμαι το κεντρο μας, αλλα ελπιζω...
Οτι ειναι η εθνικη Σερβιας στο μπασκετ, ειναι η εθνικη Γερμανιας στο ποδοσφαιρο. Ευχομαι να αποκλειστουν στον πρωτο γυρο!
Διαχρονικα κι εγω στηριζω Ολλανδια. Δεν το βλεπω ομως να πηγαινουν πολυ ψηλα. Η ευκαιρια χαθηκε το 2010, αλλα η μεγαλη ευκαιρια ειχε χαθει το 1998.
Δευτερη συμπαθεια ειναι η Ιταλια κι ας μην εχουμε εμεις η Μιλαν πολλους παιχτες στην εθνικη πια. Οπως παντα η επικινδυνη φαση γι αυτους ειναι στους ομιλους. Μολις ξεκινησουν τα νοκ αουτ γινονται πιο επικινδυνοι. Φετος ελπιζω να αποκλεισουν τους ασπρουλιαρηδες.
Το Βελγιο μου μοιαζει η ομαδα εκεινη που οσοι ξερουν την περιμενουν να παει ψηλα και τελικα αποτυγχανει γιατι της λειπει η εμπειρια/το ειδικο βαρος/ο παιχτης που θα κανει τη διαφορα.
Ο Μεσι ολη τη χρονια μοιαζει να κανει συντηρηση για το Μουντιαλ. Ειναι η πρωτη μεγαλη του ευκαιρια για να γραψει το ονομα του στην ιστορια. Ή θα εντυπωσιασει ή θα απογοητευσει ολο τον κοσμο.
Πρωτο φαβορι για να το παρει θεωρω τη Βραζιλια. Οχι τοσο λογω εδρας, οσο λογω Σκολαρι. Δε θα δουμε κανενα εντυπωσιακο ποδοσφαιρο πιστευω, αλλα θα δουμε αποτελεσμα. Εχει και ευνοικο ομιλο για να κανει καλο ξεκινημα, σε καποιον θα ξεσπασει βαζοντας 3+ γκολ και δε θα γκρινιαζουν και οσοι συνδυαζουν τη Βραζιλια με το θεαμα και τα πολλα γκολ.
Η Γαλλια πιανεται σαν ομαδα-εκπληξη για να μπει στην 4αδα? Δεν εχω κανενα αγωνιστικο λογο για να το πιστευω περισσοτερο απο αλλες ομαδες, απλα μου ηρθε σαν εμπνευση μολις τωρα.
Θα θελα να δω Αφρικανικη ομαδα στους 4, αλλα φοβαμαι οτι θα τους φαει καποιος που θα παιξει πιο καταστροφικα ή θα εχει τον παιχτη που θα καθαρισει το ματς με μια ενεργεια(σαν τον Πιου, το μαυρο πιστολι).
Αυτα για αρχη. Αν δεν ημασταν μπασκετικο φορουμ και μας επαιρνε για παιχνιδι προβλεψεων με βαση το Μουντιαλ, θα εριχνα και ιδεα γι αυτο...
redleg7
Ο οποιος Σκολαρι εκανε παλι τα δικα του στην επιλογη της τελικης αποστολης.
Εκοψε τον Φελιπε Λουις shot.gif και δεν ηταν ο μονος.

Απ τις Αφρικανικες τωρα η τελευταια μεγαλη πορεια εγινε απο την Γκανα των Εσιεν,Μουνταρι κλπ ενω την περιμεναν απο την Ακτη με τον Ντρογμπα στα φορτε του και τον Τουρε να εχει κανει τα πρωτα step(s) uo στην καριερα του.
Δεν ξερω αφου δεν προχωρησε τοτε αν θα το κανει τωρα.

Οι Ολλανδοι ειναι αμυντικα ανυπαρκτοι(τρομερα λαθος σχεδιασμος συν του οτι στην θεση αυτη εχουν σταματησει πλεον να ¨βγαζουν¨ παιχτες).

Η Γερμανια και αυτη διαθετει εξαιρετικο βαθος ροστερ.
Μαζι με αυτο του Βελγιου το θεωρω το κορυφαιο.Το συν ειναι οτι εχουν πολυ μεγαλυτερη εμπειρια,παιζουν περισσοτερα χρονια μαζι και εχουν πολυ μεγαλυτερες παραστασεις απο μεγαλα παιχνιδια.
Αν ο Λεβαντοφσκι ηταν για καποιο λογο( smiley.gif ) Γερμανος(οπως πολλοι αλλοι) θα τους θεωρουσα ακλονητο φαβορι.
Αν δω παλι βασικο Μιροσλαβ Κλοζε(δεν θυμαμαι καν αν κληθηκε) .....
Και η Γαλλια εχει πολυ καλο υλικο.Εξαιρετικα χαφ και μπροστα αν ο Μπενζεμα και ο Ζιρου κανουν καλο τουρνουα θα εχουν μεγαλη τυχη.Μιλαμε για ομαδα με χαφ Ματουιντι,Πογμπα,Σισοκο και στα φτερα Ριμπερι-Γκριζμαν.Αμυντικα διαθετουν λυσεις(Βαραν,Σακο,Κοσιελνι,Εβρα,Σανια) και φυσικα στο τερμα ειναι μια χαρα με Γιορις,Μανταντα.
j-kidd13
Αγαπημενη διαχρονικα ομαδα η Αργεντινη,φετος την πιστευω πολυ,και ο κοντος χρωσταει ενα καλο τουρνουα με την εθνικη του,μετα και απο μια σεζον που δεν επαιξε στα γνωριμα του επιπεδα.
Επισης δεδομενη στηριξη σε καθε λατινοαμερικανικη ομαδα-κυριως Ουρουγουαη,εκτος Βραζιλιας...
Πρωτο φαβορι βλεπω τη Γερμανια,νομιζω ειναι η πιο ολοκληρωμενη ομαδα,σε δυναμη-τεχνικη-ταχυτητα.
Γαλλους βλεπω να εχουν πολυ καλο τουρνουα,μεχρι και για αρκετα μακρθα.Δεν θα με χαλαγε να παει καλα η Αγγλια,σαν φαν του αγγλικου ποδοσφαιρου.Την εχω στα outsider για κατι καλο.
Επισης διαχρονικη συμπαθεια σε Ολλανδια,αλλα δεν την κοβω για πολλα φετος,και μετα και σε Βελγιο με τρομερο ροστερ,αλλα και αυτο το βλεπω να πηγαινει απατο...Εκει μακαρι να διαψευστω γιατι μιλαμε για πολυ ταλεντο μαζεμενο.

Τωρα για την εθνικη μας...Θα κανουμε τιμιο τουρνου,κλασικα,αλλα δεν ξερω για ποσο ειμαστε.Εχουμε και περιεργο ομιλο.Κολομβια με παικταραδες,Ιαπωνια με παικτες που τρεχουν σαν διαολεμενοι και ξερουν και μπαλα,με τους Ιβοριανους δεν εχω ιδιαιτερη επαφη αλαλ εχουν παικτες με συμμετοχες σε μεγαλα πρωταθληματα...Πρεπει να ειμαστε ετοιμοι για πολυ τρεξιμο,και εκει δεν το εχουμε...
Zoys
Η άλλη πλευρά του Μουντιάλ...




bbplayer
βασικοί ο Κατσουράνης με τον Τζιόλη και πρώτη αλλαγή ο Καραγκούνης?? τίποτε άλλο δεν υπάρχει? αυτούς έχουμε μόνο?
aegeansheed
Απογοητευτική εικόνα. Για τρεις ήττες είναι αυτή η Εθνική έτσι όπως εμφανίζεται απόψε. Καμία ταυτότητα, χωρίς game plan και με ένα τίποτα στον τομέα της δημιουργίας. Κατενάτσιο μασίφ.
redleg7
Ηταν κανεις αισιοδοξος με τα χαφ που κουβαλησε ο Σαντος στην αποστολη?
Οτι παιζει ο Κατσουρανης (βασικα οτι ειναι στην αποστολη) βασικος ειναι ο ορισμος της καταντιας.
T.W.Is.M.
Ο Κατσουρανης θα μπορουσε ανετα να εχει ρολο σε αυτη την ομαδα...ως λιμπερο σε 5-3-2. Για να γινει αυτο ομως θα επρεπε να υπαρχει ενας πολυ καλος χαφ να τρεχει, να μαρκαρει και να βοηθαει στην κυκλοφορια της μπαλας. Αν μαλιστα μαζι με αυτον ειχαμε και τον Καραγκουνη 10 χρονια νεοτερο, θα καναμε καλα παιχνιδια, εστω και με πονοματο στον ουδετερο.

Η Πορτογαλια με ποσες απουσιες παιζει εκτος απο τον Κλαψιανο Ροναλντο? Ειδα και τον Πεπε διπλα, ευτυχως που δεν παιζει κι αυτος για να μην παμε με μιση ομαδα στη Βραζιλια. Γιατι αν δε λειπουν αλλοι, δεν τους βλεπω για πολλα.
jasonick
QUOTE(bbplayer @ May 31 2014, 21:43 ) *
βασικοί ο Κατσουράνης με τον Τζιόλη και πρώτη αλλαγή ο Καραγκούνης?? τίποτε άλλο δεν υπάρχει? αυτούς έχουμε μόνο?



Σάμαρη, Ταχτσίδη και Μανιάτη.
Τώρα που τους ξαναβλέπω έμπαινε αποστολή χαλαρά και ο Μάνος Σέργιος αν έπαιζε έστω και λίγο στα χαφ. tongue.gif

QUOTE(aegeansheed @ May 31 2014, 21:54 ) *
Απογοητευτική εικόνα. Για τρεις ήττες είναι αυτή η Εθνική έτσι όπως εμφανίζεται απόψε. Καμία ταυτότητα, χωρίς game plan και με ένα τίποτα στον τομέα της δημιουργίας. Κατενάτσιο μασίφ.


Κανά στημένο και άγιος ο Θεός. Αλλάζει μωρέ ο καστορίνος;
SG3ptshooter
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 31 2014, 22:08 ) *
Η Πορτογαλια με ποσες απουσιες παιζει εκτος απο τον Κλαψιανο Ροναλντο? Ειδα και τον Πεπε διπλα, ευτυχως που δεν παιζει κι αυτος για να μην παμε με μιση ομαδα στη Βραζιλια. Γιατι αν δε λειπουν αλλοι, δεν τους βλεπω για πολλα.

Tέρμα και άμυνα τρώγονται, αρκετά καλά θα λεγα σα βασικό σχήμα. Η τριάδα στα χαφ παρότι πεσμένη πέραν του Moutinho ψιλοβγαίνει. Κλασσικό φορ ποτέ δεν υπάρχει που να κάνει τη διαφορά, βεβαίως και υπάρχει ο Ronaldo αλλά και συνολικά πλέον βλέπεις πως απ' τα ονόματα που υπάρχουν από χρόνια, παρότι εμφανώς τα χρόνια πέρασαν δεν θεωρήθηκαν ποτέ τοπ παίκτες (Postiga, Almeida, Varela). Το Nani/Eder δεν είναι κακό, αλλά οι περισσότερες ομάδες με βλέψεις έχουν σαφέστατα καλύτερο δεύτερο επιθετικό πόλο.
SG3ptshooter
Χάνει Mundial ο Montolivo, στα charts των φίλων της Milan οι πιθανότητες Ιταλικής κατάκτησης απογειώθηκαν. tongue.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(SG3ptshooter @ Jun 1 2014, 10:47 ) *
Χάνει Mundial ο Montolivo, στα charts των φίλων της Milan οι πιθανότητες Ιταλικής κατάκτησης απογειώθηκαν. tongue.gif


Αν δεν παιξει κι ο Mexes(που δεν ξερω αν εχει κληθει κιολας), απογειωνονται κι οι πιθανοτητες της Γαλλιας...
SG3ptshooter
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 1 2014, 11:37 ) *
Αν δεν παιξει κι ο Mexes(που δεν ξερω αν εχει κληθει κιολας), απογειωνονται κι οι πιθανοτητες της Γαλλιας...

Oύτε Mexes ούτε Rami, ο δεύτερος είχε κληθεί το φθινόπωρο μόνο, ίσως μπει από κανά παράθυρο τραυματισμού.

Τελικά για πείτε πως να ξεκινάει η Ιταλία μπροστά, γιατί βλέπω προβληματισμό στο Αιγαιο-στρατόπεδο. Η ψήφος πάντα πάει με τους φρέσκους απέναντι στους έμπειρους + πεθαμένους.
redleg7
Σε πιθανο 4-3-1-2

πιθανολογω οτι βαζεις τον Πιρλο στην θεση 8 και διπλα του Μοτα και Μαρκιζιο.
Βερατι πισω απο την επιθετικη 2δα των Ροσι-Μπαλοτελι.

Το χτεσινο τεστ παντως ηταν οτι πρεπει για να δοκιμαστει ο Νταρμιαν κυριως και να δουν σε τι κατασταση ειναι ο Ροσι που εχει ταλαιπωρηθει αρκετα την φετινη σεζον.
SG3ptshooter
QUOTE
Georgios Samaras: Celtic did not make me an offer

Georgios Samaras insists he is leaving Celtic against his wishes and that the Scottish champions have not offered him a new contract.

Δώστε πόνο οι "θα πάει στη Barcelona". Αλήτες Commons και Stokes με βύσμα παίζατε γιατί ξέρατε καλύτερα τη γλώσσα.
QUOTE(redleg7 @ Jun 1 2014, 11:52 ) *
πιθανολογω οτι βαζεις τον Πιρλο στην θεση 8 και διπλα του Μοτα και Μαρκιζιο.
Βερατι πισω απο την επιθετικη 2δα των Ροσι-Μπαλοτελι.

Κόπηκε τελικά ο Rossi χτες, λογικά είχε να κάνει με την αγωνιστική του κατάσταση και τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών, δεν πιστεύω πως δεν ήταν (και) κατά τον Καίσαρα στις σπουδαιότερες των διαθέσιμων επιλογών.
Dreamerpanos
Σήμερα 2 η ώρα το βράδυ έχει Ελλάδα-Νιγηρία χωρίς Παπασταθόπουλο που ευτυχώς δεν έχει κάτι σοβαρό.....με τον περονόσπορο που έπεσε σε όλες τις χώρες την έχουμε γλιτώσει προς το παρόν....
Dwyane ''the flash'' Wade
Αγαπαμε διαχρονικα και με τρελα τους ατζουρι και παμε φετος να σηκωσουμε το 5ο οπως το 1982 που δεν μας περιμενε κανεις! θελω νικη με την αντιπαθητικη βραζιλια στον ημιτελικο και μετα αυτοκτονιες τυπου 1950 ohmy.gif

Σιχαινομαστε διαχρονικα τα αγγλα που κανουν μονο για τον λαγανα!ευχομαστε να ερθουν τελευταιοι στον ομιλο!

Τα υπολοιπα εν καιρω...
bbplayer
Aγαπάμε Ιταλία από Antonio Gramsci μέχρι bunga bunga Cavaliere, από Montecassino μέχρι Portofino, από Ufizzi μέχρι Βrera ,

από Medici και Sfotza ,μέχρι Renato Curcio και Adriana Farada από Targa Florio μέχρι Μuzzelo & Maranello και από Palermo και πονεμένη Aquila ,μέχρι Garda. Mόνο Μarco Materazzi δεν αγαπάμε

Αγαπάμε Ιταλία γενικώς wub.gif wav.gif

Zω για τη στιγμή που θα ξαναπετύχουμε τους απολίτιστους Γότθους και θα τους κάνουμε ότι τους κάναμε μες στο σπίτι τους, στο Westfalenstadion. Πάμε για το 5ο αστέρι λέμε smiley.gif
kotzito
Αν και ποτέ δεν ήμουν φαν της, για έναν λόγο μου αρέσει αρκετά η Γερμανία φέτος. Δείχνει να έχει πληρότητα σε όλες τις γραμμές, με εξαίρεση την επίθεση που ναι μεν θα την χαρακτήριζες ικανοποιητική αλλά όχι τόσο καλή όσο κάποιες άλλες διεκδικήτριες του τίτλου. Βεβαίως θα μου πεις και η Βραζιλία που θεωρείται από τα φαβορί παίζει με τον Φρεντ μπροστά ( α ρε χοντρέ, γιατί να μην παίζεις ακόμα μπάλα να τα παστελώνεις; )


Στις ομάδες που θα μπορούσαν να κάνουν την έκπληξη, θα έβαζα το Βέλγιο ως πιο πιθανό, το οποίο έχει το καλύτερο ρόστερ από τις λεγόμενες μη παραδοσιακές δυνάμεις. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά τα τελευταία 2-3 χρόνια και έχουν τροφοδοτήσει με παίκτες αρκετές από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Αν καταφέρουν και συνεχίσουν αυτή την διαδικασία που ακολουθούν, νομίζω ότι θα μπορούσαν π.χ. να χτυπήσουν τετράδα στο επόμενο Euro.
bbplayer
QUOTE (kotzito @ Jun 3 2014, 23:43 ) *
Αν και ποτέ δεν ήμουν φαν της, για έναν λόγο μου αρέσει αρκετά η Γερμανία φέτος. Δείχνει να έχει πληρότητα σε όλες τις γραμμές, με εξαίρεση την επίθεση που ναι μεν θα την χαρακτήριζες ικανοποιητική αλλά όχι τόσο καλή όσο κάποιες άλλες διεκδικήτριες του τίτλου. Βεβαίως θα μου πεις και η Βραζιλία που θεωρείται από τα φαβορί παίζει με τον Φρεντ μπροστά ( α ρε χοντρέ, γιατί να μην παίζεις ακόμα μπάλα να τα παστελώνεις; )


Στις ομάδες που θα μπορούσαν να κάνουν την έκπληξη, θα έβαζα το Βέλγιο ως πιο πιθανό, το οποίο έχει το καλύτερο ρόστερ από τις λεγόμενες μη παραδοσιακές δυνάμεις. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά τα τελευταία 2-3 χρόνια και έχουν τροφοδοτήσει με παίκτες αρκετές από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Αν καταφέρουν και συνεχίσουν αυτή την διαδικασία που ακολουθούν, νομίζω ότι θα μπορούσαν π.χ. να χτυπήσουν τετράδα στο επόμενο Euro.


καλώς τα 3-0 peace.gif
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(bbplayer @ Jun 3 2014, 23:52 ) *
καλώς τα 3-0 peace.gif

Σταθερη και μακροχρονια πελατειακη σχεση...απο τον γκερτ μιλερ εως τον μιροσλαβ κλοζε!!
captain charisma
ο κλοζε αν βαλει 2 γκολ περναει στη λιστα των σκορερ το φαινομενο....ο γκομεζ δεν ειναι στην αποστολη της γερμανιας?
redleg7
QUOTE (captain charisma @ Jun 4 2014, 11:03 ) *
ο κλοζε αν βαλει 2 γκολ περναει στη λιστα των σκορερ το φαινομενο....ο γκομεζ δεν ειναι στην αποστολη της γερμανιας?

Δεν τον πηρε.Αστεια πραγματα.Πηρε 12 χαφ και ενα μονο στραικερ.
bballbill
Γιατί; Είναι σε θέση να παίξει ο Γκόμεζ; Είχε τραυματισμό φέτος, έχασε πάρα πολλά παιχνίδια.
Dreamerpanos
Λοιπόν η Εθνική χτες ήταν πολύ καλύτερη από ότι με τους Πορτογάλους και σε αυτό βοήθησε,εκτός από τη διαφορά δυναμικότητας των 2 αντιπάλων μας,και η 11αδα που κατέβασε ο Σάντος με 10/11 διαφορετικούς σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό....

Αγωνίστηκαν οι: Γλύκος (46’ Καπίνο), Βύντρα, Τζαβέλλας, Μόρας, Μανωλάς, Σάμαρης (62’ Τζιόλης), Ταχτσίδης, Καραγκούνης (46’ Κονέ), Φετφατζίδης (74’ Σαμαράς), Χριστοδουλόπουλος (80’ Σαλπιγγίδης), Γκέκας (62’ Μήτρογλου)

Τακτικά είχαμε την προφανή τετράδα άμυνας,στο κέντρο με ανάποδο τρίγωνο Ταχτσίδη 6αρι και Καρα,Σάμαρη μπροστά του,Φετφα-Λάζαρο στις πτέρυγες με ανάποδα πόδια και Γκέκα μπροστά...

Ο Γλύκος δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα,ο Βύντρα ήταν εξαιρετικά βελτιωμένος μετά τη χρονιά στη Λεβάντε (έκανε μπαμ αυτό),Τζαβέλλας σταθερός αμυντικά,Μόρας βράχος στην κυριολεξία,Μανωλάς χειρότερος από το ματς με τους Πορτογάλους είχε αρκετές κακές στιγμές και σε τομείς όπως η ταχύτητα,που είναι το μεγαλύτερο ατού του αλλά δεν ανησυχώ,Σάμαρης ψαρωμένος,Ταχτσίδης τρομερά δυνατός και λίγο εκνευρισμένος(πρέπει να έκανε φάουλ στο 95% των μαρκαρισμάτων του και τα περισσότερα εξ αυτών πολύ δυνατά),ο Καραγκούνης εξαιρετικός στο πρέσινγκ έκλεψε 2-3 μπάλες και δημιούργησε ευκαιρίες για Φέτφα-Λάζαρο και γενικά καθαρό μυαλό όποτε χρειαζόταν,ο Φέτφα και πάλι φοβερός στο ένας με έναν,με πολύ φαντασία αλλά το κουσούρι του ατομισμου θέλει ακόμα δουλειά,γενικά πάντως δικαιώθηκα το περασμένο καλοκαίρι όταν πανηγύριζα που έφυγε από τον ΟΣΦΠ για τη Τζένοα γιατί δούλεψε πάρα πολύ και πλέον έχει και τρομερή αυτοπεποίθηση,Λάζαρος με καλές και κακές στιγμές(γενικά αντιπαθώ τα ανάποδα πόδια στις πτέρυγες ,οι κινήσεις του ήταν πολύ συγκεκριμένες(να συγκλίνει κτλ) και τον πήρανε χαμπάρι κάποια στιγμή)αλλά είχε μια σουτάρα στο ενεργητικό του και ο Γκέκας ακούμπησε 2 φορές τη μπάλα χωρίς τελική...

Από τις αλλαγές βοήθησε αρκετά ο Κονέ σαν 8αρι αν και δεν είναι η θέση του,ο Σάλπι δεν φάνηκε,ο Τζιόλης κάλυψε την αδυναμία του Ταχτσίδη στο κέντρο στα (σωστά) μαρκαρίσματα,ο Καπίνο όσο πέρναγε η ώρα ξεψάρωνε περισσότερο και είχε μια μεγάλη απόκρουση στο ενεργητικό του,ο Μήτρογλου φάνηκε επηρεασμένος από τον τραυματισμό αλλά δημιούργησε την καλύτερη μας φάση κρατώντας τη μπάλα και με τακουνάκι έβγαλε σε ευνωική θέση τον Σαμαρά αλλά το πιασε ο Ενιάμα....

Γενικότερα καλύτερη ανάπτυψη(έχουμε πολύ δουλειά όμως ακόμα)βγάλαμε αρκετές φάσεις,στο 2ο ημίχρονο φάγαμε κιόλας αλλά ήταν ξεκάθαρο από τον ρυθμό και των 2 ομάδων ότι ήταν φιλικό...Αυτή τη φορά δεν απειλήθηκαμε από στημένα αλλά δεν απειλήσαμε κιόλας που υποτίθεται είναι από τα δυνατά μας σημεία...

Ορίστε και οι φάσεις του αγώναsad.gifΘΕΛΩ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ)

https://www.youtube.com/watch?v=rzckaBDWalk
j-kidd13
Νομιζω ειχε χτυπησει ο Γκομεζ για αρκετο διαστημα φετος..
ΟΚ,μπροστα μπορει να παιξει ο Ποντολσκι και αν χρειαστει αναγκη ο Μιλερ,δεν ειναι μονο ο Κλοζε.
redleg7
Μπορουν αλλα δεν ειναι καθαροαιμοι.Ο Κισλινγκ αληθεια που βοσκει?Εχουν τσακωθει?Ουτε τον Φολαντ πηρε.
Αnyway λογικα θα παιξει με 5 χαφ(τα οποια ειναι μακραν τα καλυτερα της διοργανωσης) και λογικα θα γινεται ενα ροτεισον στην θεση του στραικερ αναμεσα σε Κλοζε,Ποντολσκι,Μιλερ ενω θα γινονται και εναλλαγες ρολων κατα την διαρκεια του ματς.

***Τεραστια η απουσια του Gundogan.
bballbill
QUOTE(Dreamerpanos @ Jun 4 2014, 13:02 ) *
Ορίστε και οι φάσεις του αγώναsad.gifΘΕΛΩ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ)

https://www.youtube.com/watch?v=rzckaBDWalk


Κοριτσίστικη εκτέλεση. Κι αυτή δεκτή είναι.

Για τις φάσεις τί να πει κανείς; Ίσως μόνο ότι η ομάδα είναι σε mode παγκοσμίου κυπέλλου, προσπαθούν να παίρνουν αποφάσεις και να διαβάζουν καταστάσεις γρήγορα.

Είναι σοβαρά τα παιδιά κι έχουν αρκετές παραστάσεις πλέον. Καλή τους επιτυχία και μακάρι να πάμε καλύτερα απ' ότι στην προηγούμενη διοργάνωση.
bbplayer
QUOTE (Dreamerpanos @ Jun 4 2014, 13:02 ) *
Ορίστε και οι φάσεις του αγώναsad.gifΘΕΛΩ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ)

https://www.youtube.com/watch?v=rzckaBDWalk


Λες και ακούω τον Enrico Palazzo στο "Naked Gun"







24.gif 24.gif
Dreamerpanos
Το Ιταλία-Λουξεμβούργο 1-1 είναι κάποιου είδους τρολ των Ιταλών? Κι ας είναι και φιλικό
SG3ptshooter
QUOTE(Dreamerpanos @ Jun 4 2014, 23:31 ) *
Το Ιταλία-Λουξεμβούργο 1-1 είναι κάποιου είδους τρολ των Ιταλών? Κι ας είναι και φιλικό

Προσωπικά στα αποτελέσματα στα φιλικά δε δίνω και μεγάλη σημασία. Η 11αδα πάντως μάλλον ήταν πρόβα πρεμιέρας.
Ένας απ' τους παίκτες που συμπαθώ σε ατομικό επίπεδο κι ελπίζω να βρουν το δρόμο στo Μundial, αν και ο συγκεκριμένος σε σχέση με Griezmann ή Cuadrado πχ χλωμό, είναι ο Immobile, που κλείνει Dortmund. Balotelli πάει Galata διαβάζω btw.
bballbill
^^ Mη διαβάζεις το goal.

Είδα λίγο την Ιταλία για κανά 10λεπτο πριν ξεκινήσει η Αγγλία, με 5 χαφ κατεβήκανε και το Μπαλοτέλι μπροστά.

Συναρσεναλιώτες υπάρχει περίπτωση ο Τσάμπο να έπαθε ρήξη συνδέσμου, ξανά. Ο Τζακ έγινε αλλαγή επίσης.
SG3ptshooter
QUOTE(bballbill @ Jun 5 2014, 00:17 ) *
^^ Mη διαβάζεις το goal.

OK, no sweatin'.. Ορίστε, πες κανά καλό site ξένο.

Και ναι, η Καλομοίρα θα μπορούσε να τα χε πάει χειρότερα:
bballbill
Τα site των εφημερίδων να κοιτάς και το BBC, κάτι goal και caughtoffside όλο μούφες βγάζουν για να πιάνουν κλικ.
Γενικά, όπως και στο μπάσκετ οι περισσότερες φήμες που βγαίνουν είναι ή ψεύτικες είτε παιχνίδια των ατζέντηδων. Αξιόπιστα ρεπορτάζ είναι μόνο όσα περιέχουν δηλώσεις των άμεσα εμπλεκομένων, δλδ παίχτες ή κάποιος απ' τη διοίκηση ή το staff. Τα άλλα είναι για τα σκουπίδια.
redleg7
Να γιατι απουσιαζει ο Ροναλντο.


http://www.sport24.gr/Paraxena/magos-katar...to.2826084.html
bbplayer
QUOTE (redleg7 @ Jun 5 2014, 09:04 ) *
Να γιατι απουσιαζει ο Ροναλντο.


http://www.sport24.gr/Paraxena/magos-katar...to.2826084.html



laugh.gif laugh.gif laugh.gif πιανει , το χω κάνει κι εγώ με τον Παππά. Όχι με σκυλιά όμως, με κάτι καρφίτσες και κάτι κουκλάκια 19.gif 24.gif
redleg7
QUOTE (bbplayer @ Jun 5 2014, 09:26 ) *
laugh.gif laugh.gif laugh.gif πιανει , το χω κάνει κι εγώ με τον Παππά. Όχι με σκυλιά όμως, με κάτι καρφίτσες και κάτι κουκλάκια 19.gif 24.gif

smiley.gif
Βλεποντας τον τυπο παντως δεν αποκλειεται να καπνιζει σε μια μερα οτι ¨καπνιζει¨ ο ΔΓ σε ενα ολοκληρο χρονο.

Σκεφτομαι παντως μιας και μιλαμε για την Εθνικη να αρχισουμε τιποτα αναλογο με οτι λουτρινο υπαρχει σπιτι μας απο γυναικες κλπ και για τις περιπτωσεις συγκεκριμενων χαφ (βλ Κατσουρανης,ενα τυχαιο ονομα smiley.gif). tongue.gif
redleg7
QUOTE (bbplayer @ Jun 4 2014, 18:57 ) *
Λες και ακούω τον Enrico Palazzo στο "Naked Gun"







24.gif 24.gif

24.gif 24.gif 24.gif
kotzito
QUOTE(Dreamerpanos @ Jun 4 2014, 23:31 ) *
Το Ιταλία-Λουξεμβούργο 1-1 είναι κάποιου είδους τρολ των Ιταλών? Κι ας είναι και φιλικό

Το οποίο Λουξεμβούργο έχει παίκτες σαν τον παρακάτω




This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.