Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Laboral Kutxa vs. Panathinaikos Athens
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2015-16
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
yorgos
QUOTE
Αν είναι να κάνει ένα σωστό κοουτσάρισμα ο Τζόρτζεβιτς, τώρα είναι η ώρα.

Don't hold your breath...
thanath
QUOTE (pk13 @ Apr 13 2016, 13:15 ) *
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί οι περισσότεροι από εμάς είναι εντελώς απαισιόδοξοι και δεν πιστεύουν πως μπορούμε να περασουμε...Η Καχα έχει 2 οπλα ότι έχει το πλεονέκτημα έδρας και ότι είναι ίσως πιο δεμένη ομάδα.....Εμείς όμως αντίθετα έχουμε περισσότερα όπλα...Έχουμε μεγαλύτερο ροτεισιον,καλύτερους ποιοτικά παίκτες,φανέλα,πιο έμπειρους παίκτες...
Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην είμαστε αισιόδοξοι...Εγώ βλέπω σήμερα διπλό...


Εγώ προσωπικά δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος γιατί η Ταού έχει δυνατή έδρα, πολύ λίγες φέτος, και μεις δεν έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε το μεγάλο διπλό! Αν το είχαμε δείξει αυτό το πράγμα και γω θα ήμουν πιο αισιόδοξος! Τώρα είμαι αρκετά συγκρατημένος. Όχι απαισιόδοξος, μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε!
EXASFAIROS
Σημερα προσωπικα θελω να δε ενα σουπερ Παναθηναικο να επιτυνχανει μια νικη ξεκαθαρη με σουπερ αποδοση και οχι μετρια.Ειναι το καταλληλο παιχνιδι να ξεφυγουν οι παιχτες απο την φοβια και την ανασφαλεια που νιωθουν και να πιστεψουν οτι μπορουν δινοτας μαχες να κερδιζουν τον οποιοδηποτε αντιπαλο.Αυτο και το μεθαυριανο ματς να αλλαξει πολλα συην ομαδα προς το καλυτερο.Τριφυλλαρα παμε γερα να θυμηθουμε τα παλια smile.gif !!!!
yorgos
Ματσάρουμε τόσο καλά με την Κούτσα που προσπαθώ να σκεφτώ τι μπορεί να κάνει λάθος ο Σάλε και δε μου έρχεται τίποτε. Μπορεί να μας καταπλήξει πάλι βέβαια.
pk13
QUOTE(yorgos @ Apr 13 2016, 14:01 ) *
Ματσάρουμε τόσο καλά με την Κούτσα που προσπαθώ να σκεφτώ τι μπορεί να κάνει λάθος ο Σάλε και δε μου έρχεται τίποτε. Μπορεί να μας καταπλήξει πάλι βέβαια.


Ελπιζω να μην ξεκινησει με περιεργη πενταδα και μας διαβασουν παλι οι αντιπαλοι tongue.gif
Επισης μην κολλησει κανενα πενταλεπτο σε μια συγκεκριμενη πενταδα και παθει η ομαδα μπλακ αουτ...
Ειναι γεματος εκπληξεις ο κοουτς,ποτε δεν ξερεις τι να περιμενεις...
benchwarmer
Γενικά θα ήθελα να παρακαλέσω ενόψει του ματς, ποστ με μέγιστο 5 λέξεων, τύπου:
"Πάμε ρε Έλιοτ!!!!"
"Τι κάνει ρε ο καράφλας"
"Ααα ρε μεγάλε ΔΔ"
να κρατηθούν μόνο για εξαιρετικά έκτακτες περιπτώσεις tongue.gif Υπάρχουν πιο κατάλληλα μέρη στο ίντερνετ για αυτά από το φόρουμ smile.gif

Στα της σειράς, θεωρώ σχεδόν αδύνατο να κερδίσει η Λαμποράλ έστω και ένα ματς μέσα στο ΟΑΚΑ. Επομένως ο ΠΑΟ έχει 3 ευκαιρίες για να πάρει τη σειρά (ναι, θεωρώ πως και με 0-2 να ξεκινήσει, το 2-2 θα γίνει εξίσου "εύκολα"). Συγκεκριμένα για σήμερα δεν ξέρω τι να περιμένω, έχει το ρόστερ ο Σάλε να δοκιμάσει διάφορα πράγματα. Θα δείξει...
yorgos
QUOTE
Γενικά θα ήθελα να παρακαλέσω ενόψει του ματς, ποστ με μέγιστο 5 λέξεων, τύπου:
"Πάμε ρε Έλιοτ!!!!"
"Τι κάνει ρε ο καράφλας"
"Ααα ρε μεγάλε ΔΔ"


Kαι τα τρία είναι εξαιρετικά πιθανά ποστ. Α, και το "90-10 μας παίζουν πάλι, παλιοκουφάλα Μπερτομέου".
looser
Στα παιχνιδια στην Βιτορια περιμενω να δω περισσοτερο σχηματα ψηλων που να ΜΗΝ συμπεριλαμβανεται ο Ραντουλιτσα και με πιο πιθανο να παρει το περισσοτερο χρονο αυτο του Γκιστ - Φωτση. Θελεις γρηγορα ποδια για να ελεγξεις τον ρυθμο των Ισπανων εκει μεσα και σε αυτο ΔΕΝ θα βοηθησει σε καμια περιπτωση το "πυρηνικο οπλο" Ραντουλιτσα. Μεχρι να καταλαβει τι εχει γινει ο Ραντουλιτσα θα εχει τελειωσει το πρωτο ημιχρονο. Στους αγωνες του ΟΑΚΑ μπορεις να του δωσεις περισσοτερο χρονο, εκει που θα εχει και την αυτοπεποιηθηση που θα του δινει ο κοσμος. Οχι ομως σημερα...Επισης περιμενω να δω απο τον Σαλε αν θα εχει την οξυδερκεια να δοκιμασει να ριξει σε αυτο το διδυμο ψηλων τον Φωτση πανω στον Μπουρου και οχι τον Γκιστ, εστω και για 2-3 λεπτα. Θα το δοκιμασει ή οχι ? Ειχα γραψει και σε προηγουμενο ποστ μου οτι μου αρεσει πολυ αυτο το ματσαρισμα και αν πετυχει μπορει να κρινει την σειρα....

Επισης στα εκτος εδρας περιμενεις να μετρησει και η προσωπικοτητα του Μητσου. Εκει θα τον χρειαστουμε περισσοτερο. Και αυτον και τον Φωτση. Στα εντος, ας τραβηξει το κουπι κανενας αλλος. Στα εκτος ομως χρειαζονται καρυδια...

Κατα τ' αλλα συμφωνω με οσους ειπαν οτι το παιχνιδι δεν μπορουμε να το χασουμε απο τον Μπουρου ακομα και αν αυτος βαλει 30 ποντους. Το θεμα ειναι να μην πιασει ρυθμο η περιφερεια τους γιατι τοτε αστα να πανε....
irving
QUOTE(yorgos @ Apr 13 2016, 17:34 ) *
Kαι τα τρία είναι εξαιρετικά πιθανά ποστ. Α, και το "90-10 μας παίζουν πάλι, παλιοκουφάλα Μπερτομέου".

θελω και διαιτητη λα μονικα να δεσει το γλυκο tongue.gif
Ben30
QUOTE (irving @ Apr 13 2016, 15:07 ) *
θελω και διαιτητη λα μονικα να δεσει το γλυκο tongue.gif


Λαμόνικα κι εκείνος ο Σλοβένος (πώς τον λένε ρε σεις,τον ξεχνάω),στανταράκι σε ένα από τα δύο ματς του ΟΑΚΑ smile.gif .
Καλά,ας μην προτρέχουμε με τους γκρι.Αν εξαιρέσεις το ματς με τη Φενέρ,που δεν μας άφηναν να κοντοζυγώσουμε στο σκορ,στα υπόλοιπα εκτός έδρας η διαιτησία έπαιξε νορμάλ.
Θα δούμε τη φιλοσοφία τους και θα κρίνουμε αναλόγως smile.gif .
CG.
Το κενο που εχει στο 4αρα η λαμποραλ ειναι σαν την τρυπα του οζοντος
Η πλακα ειναι οτι δεν εχει αναφερθει απο κανεναν
Μετα απο τον τραυματισμο του σενγκειλα βρεθηκαν να παιζουν με τον φιλοτιμο αμυντικα και αρκετα καλο στο επιθετικο ριμπαουντ τιλι και εναν περιφερειακο σε σωμα φοργουορντ παιχτη τον μπερτανς.ο συγκεκριμενος εκτελει 80% των σουτ του τριποντα.ειναι πολυ επικινδυνος επιθετικα αλλα μονοδιαστατος μεχρι αηδιας.αμυντικα ειναι αδυναμος κρικος στην θεση και πρεπει να το εκμεταλευτουμε αμεσα.
Στο 5 πισω απο τον μπουρουση υπαρχει ο απειρος αλλα ικανος αμυντικα αν και αγουρος ντιοπ και ο φιλοτιμος εμπειρος αλλα σχετικα αταλαντος πλανινιτς.αν βγει με φαουλ η κουραστει και παει η κπαλα μεσα μπορει να γινει παρτι απο ραντουλιτσα αλλα και απο διεισδυτικους παιχτες.εχουν μεγαλο θεμα στους ψηλους και μια στοχευμενη επιθεση θα τους κανει μεγαλη ζημια.
Στους κοντους τα χουν πει ολοι.προσωπικα για μενα κλειδι ειναι ο τζειμς παρεα με μπουρου. στην σειρα.κομβικοτατος παιχτης στον ρυθμο της λαμποραλ και στο να ξεσηκωνει το γηπεδο.
Για την ακριβεια προσωπικα το θεωρω το κλειδι της σειρας
thanvot
Το κλειδί για μένα δεν είναι ο Μπουρου... Θέλω να δω αρκετή ώρα τον Χέινς σήμερα, με ή χωρίς Καλάθη για να σκάσουν οι 3 περιφερειακοί της Κούτσα.. Πίεση στην μπάλα, πίεση, πίεση... Ίσως στα πρώτα 35 λεπτά μας ευνοεί εμάς ο γρήγορος ρυθμός..
Προς θεού, είναι σειρά αγώνων όχι ο Νικ πάλι 35 λεπτά!!!
Ο Γιάνκοβιτς αξίζει μια ευκαιρία με τον Χάνγκα, αντί του Παύλοβιτς. Και ο Βλάντο και ο Χέινς μπορούν να βοηθήσουν πολύ στο 3ποντο όπου βγάζει μάτι ότι η ομάδα έχει θέμα.
Τέλος, με την συγκεκριμένη αντίπαλο περιμένω διπλάσιο χρόνο του Κούζμιτς σε σχέση με Χάντερ (μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα).
Και να θυμίσω ότι ο Ράντου στα μεγάλα ματς συνήθως στέκεται στο ύψος του!
CG.
Επισης το οτι εχει χασει το βασικο της 4αρι και τον εγκεφαλικο της γκαρντ της εχουν δημιουργησει παρα πολλα προβληματα στα τελευταια παιχνιδια.δεν ειναι τυχαιο οτι εχασε πολλα ματς με κατω τα χερια και αυτα που πηρε ηταν επικες νικες.
Ο κοζερ γυριζει στα ματς του οακα αλλα και ετσι δεν θα ναι ετοιμος και δεν θα παταει καλα.
Απο οσο την ειδα στα εκτος αλλαζει σαν την μερα με την νυχτα σε αμυνα αλλα κυριως συγκεντρωση.πεφτουν τα νουμερα της ενω παρασυρονται ειδικα τα γκαρντ της και χανουν τον μπουσουλα απο την αρχη.εντος κατι χωρις λογικη σουτ και κατι προσωπικες προσπαθειες ξεσηκωνουν την εξεδρα ,η οποια για ισπνικο γηπεδο ειναι καλη εδρα,και περνουν δυναμη απο αυτην.
Οποτε στο ΟΑΚΑ δεν εχουν πολλες πιθανοτητες ,πρεπει να αυτοκτονησουμε η να τρεμουν τα χερια μας.
Εκτος πρεπει να ειμαστε ιδιαιτερα ανικανοι να μην παρουμε ενα ματς εκει με ολα υπερ μας .Και δεν κανω πλακα.το να χασεις 3 ματς σε 2 εβδομαδες εκει πρεπει να εχεις ανικανοτητα.
Δεν ειναι οτι δεν εχουν καλη εδρα ,δεν ειναι οτι δεν ειναι καλη και ικανη ομαδα,δεν ειναι οτι τους υποτιμω,ειδικα εγω..απλα μια λιστα απο παραγοντες καθιστουν ανικανοτητα να χασεις 3 φορες.
pan24
Δυστυχως ο καλαθης ειναι κακος μεχρι τωρα στην αμυνα στον ανταμς
Ο ραντου εκανε παρτι χωρις τον μπουρουση,κατι που το ξεραμε
Θελω να τους δω και τον εναν εναντιον του αλλου
Μεχρι τωρα στα 2-3 λεπτα που ειναι μεσα τα εχουμε παει καλα στο μαρκαρισμα του
Μακαρι να συνεχισουμε ετσι
yorgos
Δεν ξεκίνησε άσχημα ο Σάλε, να τα λέμε.
shtarkws
Ο Ραντουλιτσα μέχρι τώρα κάνει πάρτι, μακάρι να συνεχίσει σε όλο το ματς έτσι
rahxephon13
Ραντου και μπουρου κάνουν κάλο παιχνίδι δεν υπάρχουν παίχτες εκατέρωθεν για να τους αντιμετωπίσουν, οποίος από τους δυο κάνει καλύτερο παιχνίδι θα έχει και η ομάδα του πλεονέκτημα.
pan24
Ενδιαφερον οτι ο περασοβιτς δεν στελνει βοηθεια στον ραντουλιτσα πιθανοτατα στην λογικη 'ας βαλει 20 ποντους μονο απο αυτον δεν χανω'
Να δουμε αν θα του βγει
shtarkws
Μπράβο στον Σαλέ γιατί η ομάδα έχει πολύ καλή κυκλοφορία και βάζει την μπάλα σωστά στον Μπουρουση.

Ο Καλαθης πολύ κακός πρέπει να ανέβει, ο Παυλοβιτς που δίνει βοήθεια από την δυνατή πλευρά το κάνει βάση εντολής η πρωτοβουλίας? Σε κάθε περίπτωση τραγικό
rahxephon13
Καλά τα πάμε άλλα πρέπει να μπει και κανένα σουτ για να ανοίξουν ακόμα πιο πολύ, παίζουν καλή άμυνα τον ουλιαμς πρέπει να ανεβεί για να έχουμε τύχη.
yorgos
Ποσοστό στα τρίποντα 46-16...
Dred11
Εκτός από Ραντούλιτσα που είναι εξαιρετικός όλοι οι άλλοι είναι τραγικοί, συμπεριλαμβανομένων των 2 κυρίων που τσεπώνουν από 2 εκ. ευρώ.
shtarkws
Στην άμυνα δεν μπορούμε να ακολουθησουμε τον ρυθμό τους με τίποτα. Οι περιφερειακοι τους έχουν καταπιεί όλα μας τα γκαρντ
rahxephon13
2 φάουλ για μπουρουση ευκαιρία τώρα να το εκμεταλλευτούμε αυτό, ο ραντουλιτσα κάνει εκπληκτικό παιχνίδι του ταιριάζει η λαμποραλ σαν ομάδα αντίθετα πρέπει να ανεβούν τα γκαρντ μας στη συνεχεία για να έχουμε τύχη για διπλό.
j-kidd13
Χειροτερος του γηπέδου ως τωρα,μακράν ο Τζορτζεβιτς.
Τον εχει δεσει χειροποδαρα ο Περασοβιτς,δεν εχουμε κανει μια σωστη επιθεση,τα 3/4 ειναι σκοτωμενα στο τελος γιατι δεν μπορουμε να αντιμετωπίσουμε την αμυνα της Λαμποραλ.
yorgos
Παίζει ένας εναντίον όλων. Και κερδίζουν...οι όλοι, ω τι έκπληξη.
brob
Αυτός ο Πάβλοβιτς είναι δυνατόν να παίζει 9 λεπτά σχεδόν...?? Αυτός ο παλαιμαχος...

Δε τον μπρορώ αλλο...

Πάμε ρε ομάδα..μπορούμε..

Ραντούλιτσα γερά..
Boom Dizzle
Με εξαιρεση το Ραντουλιτσα παιζουμε ΤΡΑΓΙΚΑ..Αν δεν μαζεψουμε λιγο τη διαφορα προβλεπω ευκολη ηττα...
shtarkws
Στο 2ο δεκάλεπτο είμαστε τραγικοί σε όλους τους τομείς. Εύχομαι στο δεύτερο ημίχρονο να κουραστουν γιατί έως τώρα είμαστε μια ταχύτητα κάτω
rahxephon13
Βγάζουν πολύ ενεργεία οι της λαμποραλ και εμείς εκτός από τον ραντουλιτσα δεν σκοράρουμε διαφορετικά, πολύ κακό παιχνίδι από όλους πλην ραντου.
pk13
Οταν ολη σου η περιφερεια ειναι στο μηδεν δεν κερδιζεις...Γυρναει αν σοβαρευτουμε....
yorgos
Άσε μας ρε Λαμόνικα.

Μας έχουν διαβάσει.

Κάτω οι Σέρβοι.

Μπουρούση σε 5 μέρες.

Παράγκα Μπερτομέου.

Τι κάνει ο καράφλας;





Σόρι, αλλά κάποιος έπρεπε να τα γράψειμ κοντεύουμε ημίχρονο και μόνο ένα "πάμε ρε ομάδα" διάβασα, αίσχος.
TakeshyKurosawa
Αφού έφτασε ο Διαμαντίδης να παίρνει συνεχόμενες σκοτωμένες προσπάθειες μάλλον είναι σε τρικυμία ο Σάλε, αλλά θα δείξει ακόμα είναι νωρίς..
paodynasty
QUOTE(yorgos @ Apr 13 2016, 22:27 ) *
Άσε μας ρε Λαμόνικα.

Μας έχουν διαβάσει.

Κάτω οι Σέρβοι.

Μπουρούση σε 5 μέρες.

Παράγκα Μπερτομέου.

Τι κάνει ο καράφλας;





Σόρι, αλλά κάποιος έπρεπε να τα γράψειμ κοντεύουμε ημίχρονο και μόνο ένα "πάμε ρε ομάδα" διάβασα, αίσχος.


thumbsup.gif thumbsup.gif
more stars
H αστοχία μας απο τη μια και ο ρυθμός του 2ου δεκαλέπτου απο την άλλη, δεν επιτρέπουν να σκεφτόμαστε κάτι καλό.
Αν αλλαξουν αυτά τα δύο κάτι μπορεί να γίνει.
salonikatasos
Οι περιφερειακοι μας ειναι αλλου γι αλλου σημερα με χειροτερο ολων τον ΤΡΑΓΙΚΟ διαμαντιδη. Το ματς γυριζει βεβαια,αλλα πρεπεο να σοβαρευτουν γιατι ο ραντουλιτσα μονος του δε μπορει να κερδισει
nvip13
Ενας Ραντούλιτσα μόνος του.
Καλάθης τραγικός ουτε να κατεβάσει δεν μπορεί, να τον πάνε για εξορκισμό..

Χωρίς κάνα τριποντάκι δεν βλέπω φως, ελπίζω μετα το ημίχρονο να αλλάξουμε εικόνα.
pan24
Ποιος θα μας ελεγε πριν αρχισει το παιχνιδι οτι ενω στο ημιχρονο ο μπουρουσης θα ειχε 8 ποντους,ο ραντουλιτσα 17 και θα χαναμε 39-28
Νομιζω εχουμε φαει το τυρακι με τον ραντου
Ειναι καλος παικτης αλλα δεν ειναι ο χακιμ
Χρειαζονται και αλλοι για να κερδισουμε
Καλαθης αθλιος.Οκ το σουτ του ειναι με τα φεγγαρια του αλλα σημερα δημιορυγικα ανυπαρκτος,στην αμυνα μπαζει και 2-3 φορες εχει μπερδευτει και παραλιγο να χασει την μπαλα ακομα και στην ντριμπλα
t0ny3
Μηδαμινη βοηθεια απο την περιφερεια... Ο μονος που βοηθαει επιθετικα ειναι ο Ραντουλιτσα!

Δε γινεται σε τοσο σημαντικο παιχνιδι ολη η περιφερεια να ειναι τοσο τραγικη.

Ενω ξεκινησαμε πολυ δυναμικα, ξαφανικα η Κουτσα πηρε κεφαλι και καπως ετσι βλεπω να συνεχιζει το παιχνιδι εκει στους 10 ποντους διαφορα. Γυρναει, αλλα πρεπει να γινει reboot πολλων παικτων μας στο δευτερο ημιχρονο.
Boom Dizzle
Αυτο που πραγματικα με πειραζει ειναι οτι αν ειμαστε σοβαροι τους εχουμε.Αλλα δεν ειμαστε..Ο Ραντουλιτσα παλευει μονος του και οι αλλοι ειναι τραγικοι.Αν βαλουμε τα σουτακια στο δευτερο ημιχρονο γυριζει και επιτελους να σφιξουμε και λιγο την αμυνα μας!
rahxephon13
Απο τα χειρότερα ημίχρονα μαζί με αυτό του σεφ, η κουτσα δεν παίζει τίποτα φοβερό άλλα εμείς ήμαστε πολύ κάτω του αναμενόμενου και σίγουρα όχι έτοιμοι για f4 όπως λέγανε συνεχεία μπήκαμε κακώς στο τρυπακι και πρέπει να βρουν τρόπο να παίξουν πιο ελεύθερα, κλασικά τα έχουμε σπάσει από το τρίποντο πάλι.

shtarkws
Οι περιφερειακοι τους παίζουν τόσο πιεστική άμυνα σε βαθμό που οι δικοί μας δεν μπορούν να δώσουν πάσα ο ένας στον άλλο. Έκτος από την τροφοδοσία του Ραντουλιτσα δεν υπάρχει άλλος τρόπος δημιουργίας. Ελπίζω να πέσει κάπως ο ρυθμός τους και να ανέβουν Καλαθης ΔΔ και ειδικά Γουιλιαμς. Για τον τελευταίο δεν υπάρχει ούτε ένα σύστημα αξιοποίησης του πάρα μόνο isolation
Nemesakos
οι κοντοί μας δεν εχουν μπει καθολου στο ματς... όλοι τους ειναι αρνητικοτατοι.. παιδικα λάθη από καλάθη και διαμαντιδη, ο χεινς ατολμος, ο φελντιν αφαντος ενω τον ουίλιαμς τον μαρκαρουν καλά...αν δεν μπουν στο παιχνιδι δεν υπάρχει ελπίδα...μονο με ραντουλιτσα δεν κερδίζεις μονο από μπουρούση δεν χάνεις αυτό έλεγα τόσες μέρες. Όπως είπα κιόλας ότι καλάθη Διαμαντίδη ουίλιαμς δεν εχει η καχα και εκεί θα κριθεί. Ε και οι 3 είναι σαν να μην παίζουν...Ελπίζω σε καλύτερο δεύτερο ημίχρονο.
Putnam
QUOTE (shtarkws @ Apr 13 2016, 22:36 ) *
Οι περιφερειακοι τους παίζουν τόσο πιεστική άμυνα σε βαθμό που οι δικοί μας δεν μπορούν να δώσουν πάσα ο ένας στον άλλο. Έκτος από την τροφοδοσία του Ραντουλιτσα δεν υπάρχει άλλος τρόπος δημιουργίας. Ελπίζω να πέσει κάπως ο ρυθμός τους και να ανέβουν Καλαθης ΔΔ και ειδικά Γουιλιαμς. Για τον τελευταίο δεν υπάρχει ούτε ένα σύστημα αξιοποίησης του πάρα μόνο isolation


ειδικά του Γουίλιαμς τι σύστημα να του βγάλει αφού ο άνθρωπος δεν έχει σουτ, από το isolation βγάζει το ψωμί του
Nik Tepits
Απαραδεκτοι, παλι παιζουμε απαθες μπασκετ. Δεν μπορω να καταλαβω τι φταει, μαλλον ο Σαλε δεν μπορει να τους πορωσει, σαν να παιζουνε χωρις κινητρο. Λιγοι, ειμαστε πολυ λιγοι για αυτο το επιπεδο.

Ο Καλαθης συνεχιζει το παρατεταμενο ντεφορμαρισμα, χαλια και οι Ελιοτ και ΔΔ. Μαλλον δεν ματσαρουμε οσο πιστευαμε με την Καχα.
yorgos
Ένα μπακ σκριν καημό το έχω να δω...

Από κει και πέρα ούτε καν εγώ δε θα προσάψω τα πάντα στον καράφλα, οι παίκτες είναι τραγικοί. Δε γίνεται έμπειροι άνθρωποι με Ευρωμπάσκετ, Μουντομπάσκετ και ΝΒΑ στην πλάτη τους να μην μπορούν να κάνουν ένα κατέβασμα, τι να σου κάνει κι ο καράφλας, να την κατεβάσει μόνος του;
assistant
μετα από τοσο κραξιμο που του εχω ριξει επιβάλλεται να πω ένα μεγαλο μπραβο σημερα στο Ραντου......ο μονος που δειχνει να εχει καταλαβει τη σημασια ενός τετοιου παιχνιδιού......στο τελος τον ειδα βεβαια λιγο να κουράζεται.......δε γινεται να σου βαλει και 50 ποντους για να κερδισεις.......και στην αμυνα το προσπαθει πολύ,δεν ευθυνεται αυτος(ως συνηθως) για ολους τους ποντους που εχετε φαει......για να δουμε στο 2ο.....
SkyFall
μεγάλη απογοήτευση η εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, για μια ακόμα φορά Σάλε για κλάματα
shtarkws
Οκ λάθη κάνει ο Σαλε, αλλά μην του φορτώσουμε και ευθύνες που δεν του αναλογούν. Ο προπονητής φταίει αν δεν μπορείς να πάρεις ριμπάουντ η δεν μπορείς να βάλεις ελεύθερο σουτ?
yorgos
Έχετε γεια βρυσούλες, ανασύνταξη για μεθαύριο.

Περιμένω να δω ΔΔ και Φώτση της προκοπής μεθαύριο.

(καλά τα τεχνικά... μέσα σε 2' πάει η διαφορά από τους 7 στους 15 με 3 συνεχόμενα επιθετικά ριμπάουντ στην ίδια φάση. Πάρε ένα τάιμ άουτ ρε άνθρωπα να τους σταματήσεις τον ρυθμό λίγο, να κόψεις την ψυχολογία... όχι εκεί ο δικός σου, έπρεπε να πάει 20π για να το πάρει... ΤΡΙΚΥΜΙΑ)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.