Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Laboral Kutxa vs. Panathinaikos Athens
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2015-16
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
Ben30
QUOTE (Manu7 @ Apr 15 2016, 21:01 ) *
Τα μούτρα του Διαμαντίδη θα ήθελα να δω όταν στην αρχή της παράτασης ο Καλάθης πήρε 2 σερί 3ποντα. Δεν έχω κανένα θέμα με τον παίχτη που απλά δεν κάνει για 2 μύρια.


Αυτά τα δύο τρίποντα ,η ασυνεννοησία Μήτσου-Έλλιοτ και οι άμυνες του Καλάθη,ήταν για να τραβάς τα μαλλιά σου.Πραγματικά δεν ήθελα να τα σχολιάσω εκείνη την ώρα...Απερίγραπτα.Τι το φτάσαμε το ματς στην παράταση άμα είναι να κάνουμε τέτοια...Χύσαμε την καρδάρα με το γάλα.
Play73
ΜΕΓΑΛΕ ΔΔ έπρεπε να σου δώσουν και φάουλ στην τριποντάρα σου από τον Μπερτανς όπως σου το σφύριξαν εσένα στα 10m στον ίδιο !!!

ΜΕΓΑΛΕ ΣΑΛΕ εάν έπαιζαν και οι ΧΑΝΓΚΑ,ΚΟΖΕΡ & ΣΟΝΓΚΑΙΛΑ καλυτέρα να μην κατεβαίναμε εεεε!!!

ΥΓ: Ο ΑΝΤΑΜΣ παίζει να ήταν ο πιο ξεκούραστος από όλους στην ΚΑΧΑ με τέτοια χαλαρή άμυνα που έπαιζε απέναντι του τον 10-12 πόντους ψηλότερο αλλά και ακίνδυνο ΚΑΛΑΘΗ.
Μηχανολόγος
QUOTE(assistant @ Apr 15 2016, 23:46 ) *
οσο εχει μεσα τον Καλαθη εχουμε ελπιδες.........


Απόδειξη ότι το φόρουμ δεν είναι οπαδικό. Κι αν μου κάνεις παρατήρηση θα πω κι εγώ σόρρυ
salonikatasos
QUOTE (MaJesty23 @ Apr 16 2016, 00:12 ) *
Δεν μπορώ να δεχτώ γκαρντ Νικ Καλάθη με τέτοιο σουτ.Το κακό είναι οτι όλη την χρονια,και μετά απο ευρωμπάσκετ,έχει διαχειρισθεί πολύ χάλια...τα χει φτύσει και δεν μπορεί να παίξει και την γαμ$%^^νη την άμυνα που μπορεί.Πάντως θα συμφωνήσω ότι έχει φάει τρελο γλέντι.

Υ.Γ:Το πιασε κανείς,το βρισίδι του Μπουρού στον Γιαννακόπουλο,κάτι για μαμάδες και συνουσία,όταν ήταν πεσμένος? rolleyes.gif

Ο ΔΓ δεν ηταν εκει που εβριζε ο μπουρουσης. Καθετα στον παγκο μας καθοταν διπλα απο τη μπασκετα
tempelhs
QUOTE(more stars @ Apr 16 2016, 00:16 ) *
Έχουμε πατήσει δύο μπανανόφλουδες φέτος.
Μας έψησαν ότι η ομάδα είναι για φ4 και ότι η Κούτσα είναι ομαδούλα της σειράς.
Η υπέρβαση δεν είναι αδύνατη φυσικά. Αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Και κάτι τελευταίο. Αν μη τι άλλο ο άμπαλος Καλάθης των 1,8εκ παίζει 30λ σε τοπ 8...
Υπάρχουν και χειρότερα. Να παίρνεις περισσότερα και να ετοιμάζεσαι για το Ρέθυμνο.

Τώρα αυτό το τελευταίο σε τι βοηθάει???
Reggie Miller 31
QUOTE (more stars @ Apr 16 2016, 00:03 ) *
Είχαμε κα ιμεις τη στιγμή μας στο τέλος του κανονικού...
3 άστοχα τρίποντα, μία μεταφορά μπάλλας και ένα κουτούλημα Μήτσου-Έλιοτ και 5 πόντοι σύνολο... αυτή ήταν η παράταση για μας.
Με πονάει αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Να δούμε τι θα γίνει στο ΟΑΚΑ τώρα.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το καλάθι ο Ραντούλιτσα 8 στις 10 φορές θα το έβαζε... Καλή επίθεση ήταν, δεν θεωρώ ότι έπρεπε να πάμε για τρίποντο που λένε πολλοί, απλά δεν ήθελε να μπει. Το θέμα είναι γιατί φτάσαμε σε αυτό το καλάθι με την μισή Κάχα...
manos_89
Δηλαδή σας φταίει ο Γουίλιαμς που κέρδιζε 8 φάουλ μ.ο. τώρα τον έπαιξαν τόσο καλή άμυνα ή απλά δεν τα έβαζε;
Γιατί 5 άτομα βλέπαμε φάουλ στις περισσότερες διεισδύσεις που επιχείρησε.
Ben30
QUOTE (basketmono80 @ Apr 15 2016, 21:03 ) *
Ο Διαμαντιδης εκανε ενα δωρο στους συμπαικτες του στελνοντας το ματς στην παραταση και εκεινοι δεν μπορουσαν να παρουν το δωρο αυτο.


Ναι,ο Διαμαντίδης όσο πήγαινε το ματς προς το τέλος,όλο και ανέβαινε.Αυτά που έγιναν ειδικά στο πρώτο δίλεπτο της παράτασης είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου.Είχαμε το momentum και το κλωτσήσαμε.
MaJesty23
QUOTE(pk13 @ Apr 16 2016, 00:17 ) *
Το ειδα και εγω το βρισιδι αλλα δεν ξερω αν τα ελεγε στον ΔΓ....Τεσπα πολυ μιλαει ο Γιαννης...Ας προσεξει λιγο μηπως σε δεκα μερες κλαιει παλι...Οι παλιες αγαπες δεν ξεχνιουνται....


εχω την εντύπωση οτι όταν άνοιξε το πλανο είδα Δ.Γ με σύζυγο.Βγαίνουν και οι μέρες ,εαν κάνουμε 3-2(αυτά δεν γίνονται ποτέ) tongue.gif

ρε μάγκες λίγο ψυχραιμία.Οκ άστοχο το σχόλιο του assistant αλλά δεν χρειάζεται να γίνει το thread rodeo.Πριν γράψουμε παίρνουμε βαθιά ανάσα! biggrin.gif
tempelhs
QUOTE(Reggie Miller 31 @ Apr 16 2016, 00:18 ) *
Η αλήθεια είναι ότι αυτό το καλάθι ο Ραντούλιτσα 8 στις 10 φορές θα το έβαζε... Καλή επίθεση ήταν, δεν θεωρώ ότι έπρεπε να πάμε για τρίποντο που λένε πολλοί, απλά δεν ήθελε να μπει. Το θέμα είναι γιατί φτάσαμε σε αυτό το καλάθι με την μισή Κάχα...

Και εγώ έτσι πιστεύω! Την δεύτερη παράταση έπρεπε να επιδιώξει ο ΠΑΟ, και εκέι πιστεύω θα κέρδιζε εύκολα! τα είχαν φτύσει οι άλλοι, με το ζόρι φτάναν τα σουτ τους, επιστροφές αργές κλπ κλπ κλπ!
pk13
QUOTE(manos_89 @ Apr 15 2016, 21:19 ) *
Δηλαδή σας φταίει ο Γουίλιαμς που κέρδιζε 8 φάουλ μ.ο. τώρα τον έπαιξαν τόσο καλή άμυνα ή απλά δεν τα έβαζε;
Γιατί 5 άτομα βλέπαμε φάουλ στις περισσότερες διεισδύσεις που επιχείρησε.


Εγω δεν ειδα να του κανουν φαουλ,κατι τρελα ταπιδια ειδα να του ριχνουνε και αυτος να κοιμαται ορθιος...
green_sky
Ο Γιαννης ο Μπουρουσης
CG.
QUOTE (tempelhs @ Apr 16 2016, 00:13 ) *
Ώρες ώρες όλοι κρίνουμε χωρίς να βλέπουμε την μεγάλη εικόνα.... Ο Σάλε (ο ΠΑΟ) κατάφερε να εξαφανίσει τον μπουρούση. Πήρε πράγματα απο τον Κούζμιτς που όλοι λοιδωρείτε. Είχε σε κάκιστη μέρα williams και καλάθη. Τι να κάνει δηλαδή? Τακτικά το ματς το πήγε μια χαρά! Δηλαδή αν σας λέγαν πριν το ματς τι τύχη έχει ο ΠΑΟ με τραγικούς αυτούς τους δύο τι θα λέγατε? Προπονητικά μια χαρά το πήγε το ματς.

Οχι προπονητικα δεν το πηγε καλα
Η διαφορα ξεκινησε με παβλοβιτς μεσα και οσο επαιζε διατηρηθηκε ψηλα
Ο μπερτανς τον εκανε γιογιο και ο σαλε επιτηδες τον αφηνε μεσα να τον μαρκαρει
ο χεηνς κακως δεν επαιξε παραπανω.και γενικοτερα ςτην σειρα.σιγουρα με τετοιον τραγικο καλαθη αξιζε παραπανω
Στην τελευταια επιθεση επρεπε την επιθεση ξεκαθαρα να την παρει ο διαμαντιδης που στκ χε γυρισει μονος του και οχι ο κακος ραντουλιτσα που τα σπασε σημερα.επρεπε να χει δωσει οδηγια.
assistant
λιγος ο Παναθηναικος σημερα-καλυτερος βεβαια από προχθες-αλλα και παλι 6 παιχτες εχουνε ρε αδερφε......φορτωσε τους φαουλ-ξεθεωσε τους να εχεις το πανω χερι.....

Διαμαντίδης συγκηνητικος αποψε-Χεινς πολύ καλυτερος του Καλαθη-Ραντουλιτσα οκ-Κουζμιτς σουπερ για τα προσοντα του.........αλλα θες κι αλλα για να κερδισεις εκει μεσα......

Καλαθης ΚΑΚΟΣ-Γκιστ μετριος-Ελιοτ ΚΑΚΟΣ-Ραντου ετσι κι ετσι.....

τωρα αυτοι θα ερθουν χωρις αγχος ξεροντας ότι εχουν την ασφαλεια του 5ου αγωνα......αλλα θα το παλεψουν,δε θα κατεβασουν και το εφηβικο απλα για να τελειωσουν την υποχρεωση.....

Εχω πει ότι σημερα ηταν η μεγαλη ευκαιρια,δεν πιστευω ότι τωρα γυρναει η σειρα ακομα κι αν κερδισετε τα 2 στο ΟΑΚΑ......αλλα δε θα παιξω και το σπιτι μου οσο ο Διαμαντίδης φοραει σορτσάκια.......όμως δε νομιζω ότι ο ΔΔ μπορει να κανει 3 παιχνίδια σαν το σημερινο σε μια βδομαδα.......και μονο με τετοιο Διαμαντιδη εχετε τυχη...
shtarkws
Πάντως σαν λαός έχουμε τρομερή εγκράτεια και ψυχραιμία...

Στα του ματς, καλή η Λαμποραλ και πάλι, παίζει ωραίο και σύγχρονο μπάσκετ με έφεση στο περιφερειακό παιχνίδι. Η εικόνα των 2 ματς λέει ότι δικαιούται να περάσει στο F4. Ειδικά αν σκεφτούμε ότι παίζει με απουσίες. Μπορεί ο Παναθηναικος να αλλάξει την εικόνα του και να κάνει την ολική ανατροπή?

Κάποιοι παίκτες είναι άκρως απογοητευτικοί. Φώτσης Φελντειν πολύ κακοί. Ειδικά ο Φελντειν σε ματς που πάει στα σουτ είναι πολύ άστοχος. Γιανκοβιτς Παβλοβιτς ανύπαρκτοι. Γκιστ Καλαθης Γουίλιαμς Κουζμιτς μέτριοι, ΔΔ Ραντουλιτσα Χεινς οι καλύτεροι αλλά όχι αρκετοί για να πάρεις το ματς
bodiroga10
καλο θα ειναι για τον τζορτζεβιτς στο οακα να μην χρησιμοποιησει καθολου τον παβλοβιτς

νομιζω ειναι η μονη περιπτωση παικτη που στον 1ο λαθος θα πεσει απιστευτη γιουχα και στον προπονητη και στον παικτη

επισης δεν διαφωνω με τον παροπλισμο γιανκοβιτς αλλα ειναι αστειο να μενει ακομα και ο κατω του μετριου γιανκοβιτς εκτος ομαδας για να παιζει ο παβλοβιτς

επισης τελικα μαλλον πρπει να μας γινει μαθημα να ξεκιναμε συζητησεις για την ανανεωση καποιου παικτη αφου πρωτα τον εχουμε δει στα κρισιμα. Εγω που ολη την χρονια θεωρω υπερπολυτιμο τον φελντειν νομιζω οτι τελικα η ανανεωση του ηταν λαθος τον ιδιο μαλλον ισχυει και για τον γουιλιαμς.

Reggie Miller 31
"O ΠΑΟ με την μιση Λαμποράλ (από την οποία έχει και διπλασιο μπάτζετ) έχασε ενα ματς που έπρεπε να πάρει καθαρά ...Μπασκετικά "εγκλήματα"Τζόρτζεβιτς..... Αν ξυπνησει όλα γινονται, ποιός θα τον ξυπνησει δεν ξέρω..."

Το σχόλιο του Σωτήρη του Γεωργιου.
erwi grey
Δε μπορω να καταλαβω γιατι πηρε τοσο νωρις το σουτ στο τελος ο Ραντουλιτσα. Ακομα και να ευστοχουσε ηθελαν να δωσουν την τελευταια επιθεση στους Ισπανους; Ερασιτεχνικη αντιμετωπιση..
tempelhs
QUOTE(CG. @ Apr 16 2016, 00:22 ) *
Οχι προπονητικα δεν το πηγε καλα
Η διαφορα ξεκινησε με παβλοβιτς μεσα και οσο επαιζε διατηρηθηκε ψηλα
Ο μπερτανς τον εκανε γιογιο και ο σαλε επιτηδες τον αφηνε μεσα να τον μαρκαρει
ο χεηνς κακως δεν επαιξε παραπανω.και γενικοτερα ςτην σειρα.σιγουρα με τετοιον τραγικο καλαθη αξιζε παραπανω
Στην τελευταια επιθεση επρεπε την επιθεση ξεκαθαρα να την παρει ο διαμαντιδης που στκ χε γυρισει μονος του και οχι ο κακος ραντουλιτσα που τα σπασε σημερα.επρεπε να χει δωσει οδηγια.

1. Δεν είχε ταιμ για να δώσει οδηγία αν θυμάμαι καλά. Γιατί χωρίς ταιμ, οδηγία μέσα σε τέτοια γήπεδα δεν παίζει! ούτε στα δύο μέτρα δεν ακούγεσαι!
2. Για τον χεινς συμφωνω.
3. Τον πάβλοβιτς που όλοι τον κράζετε, ειναι ΣΩΜΑΤΙΚΑ το ΜΟΝΑΔΙΚΟ τριάρι που έχετε! Δεν είναι καλός, αλλα δεν είναι και τοοοοοσο κακός. Σουτ έβαζε ο μπέρτανς, δεν έκανε κανένα πάρτυ και κάποια απο αυτά μαρκαρισμένος.
Δεν νομίζω πως ήταν οδηγία τα 2 σουτ του καλάθη... Τι να σου κάνει και ο προπονητής αν οι παίκτες έχον σκατά στο κεφάλι τους?
Nik Tepits
Εαν την παραταση μας στην εδωσε ο ΔΔ με το απιστευτο τριποντο, την παραταση την χασαμε απ τα δυο αψυχολογητα τριποντα του Καλαθη. Να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Κανεις ανατροπη στα τελευταια δευτερολεπτα, εχεις την ψυχολογια μαζι σου και ξεκινας την παραταση με 2 σουτ απ τον χειροτερο σου σουτερ. Τι να πω...ισως ηθελε να δηλωσει παρων αλλα το παιδι δεν μπορει να βαλει βολη, θα βαλει και τριποντο?

Δεν εχει γυρισει ποτε σειρα απο 2-0...

Ετσι ακριβως, η επιμονη στον Καλαθη αφου εβλεπε οτι ο Ανταμς ειχε γινει Καρρυ και ο παλαιμαχος Παβλοβιτς μας κατεστρεψαν. Του χρονου παλι, χωρις ΔΔ. Παντως οτι και να εκανε ο Παππας σημερα χρειαζοταν!
more stars
QUOTE (tempelhs @ Apr 16 2016, 00:18 ) *
Τώρα αυτό το τελευταίο σε τι βοηθάει???


Βοηθάει να αναρωτηθείς γιατί δεν ρώτησες το αντίστοιχο στα τρολλαρίσματα των δικών σου...
Ben30
QUOTE (tempelhs @ Apr 15 2016, 21:13 ) *
Ώρες ώρες όλοι κρίνουμε χωρίς να βλέπουμε την μεγάλη εικόνα.... Ο Σάλε (ο ΠΑΟ) κατάφερε να εξαφανίσει τον μπουρούση. Πήρε πράγματα απο τον Κούζμιτς που όλοι λοιδωρείτε. Είχε σε κάκιστη μέρα williams και καλάθη. Τι να κάνει δηλαδή? Τακτικά το ματς το πήγε μια χαρά! Δηλαδή αν σας λέγαν πριν το ματς τι τύχη έχει ο ΠΑΟ με τραγικούς αυτούς τους δύο τι θα λέγατε? Προπονητικά μια χαρά το πήγε το ματς.


Αυτά όμως,αν κάποιος έχει προαποφασίσει να τα ''χώσει'' στον προπονητή,δυσκολεύεται να τα δει.Και παραξενεύεται αν διαβάζει σχόλιο που μιλάει για σωστό κοουτσάρισμα...
Είχαμε το ματς στα χέρια μας στην παράταση,είχαμε το momentum,είδαμε όλοι μας τις ακατανόητες επιλογές ορισμένων παικτών μας στο πρώτο δίλεπτο-τρίλεπτο της παράτασης,και εξακολουθούμε να λέμε ότι το ματς αυτό το έχασε ο Σάσα...Λυπάμαι αλλά διαφωνώ.
Εκεί όμως που το πράγμα ξεφεύγει εντελώς,είναι όταν γίνονται και προσωπικοί χαρακτηρισμοί από πάνω.
Έχω γράψει αρκετές φορές,ότι δεν ασχολούμαι με τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς ούτε απαντώ σε αυτούς.
Το forum είναι μπασκετικό και συζητώ για μπάσκετ.
tempelhs
QUOTE(Nik Tepits @ Apr 16 2016, 00:28 ) *
Εαν την παραταση μας στην εδωσε ο ΔΔ με το απιστευτο τριποντο, την παραταση την χασαμε απ τα δυο αψυχολογητα τριποντα του Καλαθη. Να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Κανεις ανατροπη στα τελευταια δευτερολεπτα, εχεις την ψυχολογια μαζι σου και ξεκινας την παραταση με 2 σουτ απ τον χειροτερο σου σουτερ. Τι να πω...ισως ηθελε να δηλωσει παρων αλλα το παιδι δεν μπορει να βαλει βολη, θα βαλει και τριποντο?

Δεν εχει γυρισει ποτε σειρα απο 2-0...

Ετσι ακριβως, η επιμονη στον Καλαθη αφου εβλεπε οτι ο Ανταμς ειχε γινει Καρρυ και ο παλαιμαχος Παβλοβιτς μας κατεστρεψαν. Του χρονου παλι, χωρις ΔΔ. Παντως οτι και να εκανε ο Παππας σημερα χρειαζοταν!

Με όλα αυτά που ακούγονται (ίσως ραδιοαρβύλα κάποια) δεν τον βλέπω τον παππά να ξαναπαίζει σε οποιάδηποτε σοβαρή ομάδα!
qspock
Μπορει να βγηκε το ματς λογω τριποντων αλλα:
Πρεπει να παιζει πικ ν ρολ για να σπασει αυτη την αμυνα. Φετος ο ολυμπιακος την καθαρισε μετο πικ ν ρολ. Κι επησης να αξιοπηοισει παιχτες οπως ο δδ ο καλαθης και ογκιστ με αυτο. Θα μου πειτε φετος ολη τη χρονια δε παιζει, τωρα θα παιξει?
Αλλο: το τρακαρισμα και τα βηματα δειχνουν ομαδα προετοιμασιας κι οχι ομαδα πλει οφς. Αργα γινανε οι μεταγραφες.
Και τριτον, να μην υποτιμουμε και τον αντιπαλο: η λαμποραλ ειναι εξαιρετικη ομαδα και δειχνει πως χτιζεται μια ομαδα με φτηνα υλικα...
Ο Μπουρουσης ας πουμε παιρνει λιγοτερο απο 500. Να μη πιασω τους αλλους.

Κριμα για τον ΜΕΓΙΣΤΟ παιχτη Διαμαντιδη, ο ΠΑΟ σημερα ωφειλε να κερδισει αυτο το παιχνιδι ετσι οπως εξελιχτηκε. Το οτι δε τα καταφερε, δειχνει αδυναμια χαρακτηρα. Μπραβο για το ωραιο παιχνιδι παντως!
green_sky
Ρε φιλε πριν 40 λεπτα ποσταρεις αυτο:
QUOTE (assistant @ Apr 15 2016, 23:46 ) *
οσο εχει μεσα τον Καλαθη εχουμε ελπιδες.........


και μετα κανεις και κριτικη στην ομαδα μας? Δεν μας παρατας στην ζοχαδα μας λεω εγω?
QUOTE (assistant @ Apr 16 2016, 00:22 ) *
λιγος ο Παναθηναικος σημερα-καλυτερος βεβαια από προχθες-αλλα και παλι 6 παιχτες εχουνε ρε αδερφε......φορτωσε τους φαουλ-ξεθεωσε τους να εχεις το πανω χερι.....

Διαμαντίδης συγκηνητικος αποψε-Χεινς πολύ καλυτερος του Καλαθη-Ραντουλιτσα οκ-Κουζμιτς σουπερ για τα προσοντα του.........αλλα θες κι αλλα για να κερδισεις εκει μεσα......

Καλαθης ΚΑΚΟΣ-Γκιστ μετριος-Ελιοτ ΚΑΚΟΣ-Ραντου ετσι κι ετσι.....

τωρα αυτοι θα ερθουν χωρις αγχος ξεροντας ότι εχουν την ασφαλεια του 5ου αγωνα......αλλα θα το παλεψουν,δε θα κατεβασουν και το εφηβικο απλα για να τελειωσουν την υποχρεωση.....

Εχω πει ότι σημερα ηταν η μεγαλη ευκαιρια,δεν πιστευω ότι τωρα γυρναει η σειρα ακομα κι αν κερδισετε τα 2 στο ΟΑΚΑ......αλλα δε θα παιξω και το σπιτι μου οσο ο Διαμαντίδης φοραει σορτσάκια.......όμως δε νομιζω ότι ο ΔΔ μπορει να κανει 3 παιχνίδια σαν το σημερινο σε μια βδομαδα.......και μονο με τετοιο Διαμαντιδη εχετε τυχη...

Janjuri
Δεν αξίζουμε να περάσουμε ΤΕΛΟΣ
δεν γίνεται να χάνεις από τνη μισή Κούτσα
αν ειναι δυνατον ρε!ο ελιοτ 1,5 μυριο χαχαχαχα
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Διαμαντίδη, και ένα τεράστιο συγγνώμη στον Όγκνιεν Κούζμιτς.
Ο Καλάθης προσφέρει λιγότερα από τον Ούκιτς. Στον Γκιστ κάνει πλάκα ο ΤΙΓΙ 2 παιχνίδια. Ο Σάλε κρατάει μέσα τον Σάσα, αφήνει έξω τον Χέινς, κοιμάται στον πάγκο τί να πω δεν θα γράψψω άλλα τω΄ρα τα νεύρα μου
παικτάκια της σειράς που παίζετε στην ίδια ομάδα με τον ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ
επαθα λαστιχο
QUOTE(Play73 @ Apr 16 2016, 00:16 ) *
ΜΕΓΑΛΕ ΣΑΛΕ εάν έπαιζαν και οι ΧΑΝΓΚΑ,ΚΟΖΕΡ & ΣΟΝΓΚΑΙΛΑ καλυτέρα να μην κατεβαίναμε εεεε!!!


Ποιος?
biggrin.gif
pan24
Το τελευταιο στον ραντουλιτσα ηταν καλο
9 στις 10 ειναι σιγουρο καλαθι
Ομως εκτος ΔΔ και κουζμιτς που ξεπερασε τον εαυτο του ολη η ομαδα ηταν τραγικη
Οταν ο 36χρονος αρχηγος εχει 17 ποντους με 6 ασσιστ,1 λαθος και 2/2 διποντα,3/6 τριποντα,4/4 βολες και σε παει παρατση αλλα παρολαυτα δεν μπορεις να κερδισεις με 4 παικτες τους αντιπαλου να παιζουν πανω απο 35 λεπτα και 1 33 δεν αξιζεις να εισαι βερολινο απλα
CG.
QUOTE (tempelhs @ Apr 16 2016, 00:28 ) *
1. Δεν είχε ταιμ για να δώσει οδηγία αν θυμάμαι καλά. Γιατί χωρίς ταιμ, οδηγία μέσα σε τέτοια γήπεδα δεν παίζει! ούτε στα δύο μέτρα δεν ακούγεσαι!
2. Για τον χεινς συμφωνω.
3. Τον πάβλοβιτς που όλοι τον κράζετε, ειναι ΣΩΜΑΤΙΚΑ το ΜΟΝΑΔΙΚΟ τριάρι που έχετε! Δεν είναι καλός, αλλα δεν είναι και τοοοοοσο κακός. Σουτ έβαζε ο μπέρτανς, δεν έκανε κανένα πάρτυ και κάποια απο αυτά μαρκαρισμένος.
Δεν νομίζω πως ήταν οδηγία τα 2 σουτ του καλάθη... Τι να σου κάνει και ο προπονητής αν οι παίκτες έχον σκατά στο κεφάλι τους?

Και τα 4 τριποντα του μπερτανς ειχε αναλαβει το μαρκαρισμα του.τον εκανε ηρωα.οταν τον ανελαβε κ διαμαντιδης τον εσβησε ολοκληρωτικα μιας και ειναι ενας μονοδιασρατος παιχτης που μαρκαρεται και με αργο παιχτη αρκει να ειναι συγκεντρωμενος.αντιθετα ο παβλοωιτς (ππου λογο σαλε ειναι το μοναδικος μας τριαρι...)τον εχανε συνεχεια,εφαφε τεχνικη ποινη,επιθετικα ηταν για γελια με περισσοτερα λαθη απο οτι σουτ και παρολα αυτα τον κεατησε 13 κομβικα λεπτα μεσα
pk13
Βλεπω το καλοκαιρι ο ΔΓ μετα απο πιθανο αποκλεισμο να ανακοινωνει πως θα διωξει σαλε και ολους τους ξενους,θα επαναφερει Παππα,θα βαλει μπροστα το πλανο ελληνοποιησης νουμερο 2(σαν σικουελ αποτυχημενης ταινιας δεν ακουγεται?)με κυρια μεταγραφη τον Νικο τον Ζηση... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
green_sky
QUOTE (pan24 @ Apr 16 2016, 00:33 ) *
Το τελευταιο στον ραντουλιτσα ηταν καλο
9 στις 10 ειναι σιγουρο καλαθι
Ομως εκτος ΔΔ και κουζμιτς που ξεπερασε τον εαυτο του ολη η ομαδα ηταν τραγικη
Οταν ο 36χρονος αρχηγος εχει 17 ποντους με 6 ασσιστ,1 λαθος και 2/2 διποντα,3/6 τριποντα,4/4 βολες και σε παει παρατση αλλα παρολαυτα δεν μπορεις να κερδισεις με 4 παικτες τους αντιπαλου να παιζουν πανω απο 35 λεπτα και 1 33 δεν αξιζεις να εισαι βερολινο απλα

Στο τελος τα ειπες ολα.Πρεπει να γινουν πραγματα και θαματα για να γυρισει το πραγμα.Τεραστια ευκαιρια η σημερινη.Τεραστια.
bodiroga10
QUOTE (erwi grey @ Apr 16 2016, 00:26 ) *
Δε μπορω να καταλαβω γιατι πηρε τοσο νωρις το σουτ στο τελος ο Ραντουλιτσα. Ακομα και να ευστοχουσε ηθελαν να δωσουν την τελευταια επιθεση στους Ισπανους; Ερασιτεχνικη αντιμετωπιση..

το λαθος ειναι που δωθηκε η μπαλα στον ραντουλιτσα.

μετα ο ραντουλιτσα σε εκεινο το σημειο αν αδρανουσε θα μπορουσε ευκολα να του την κλεψουν

o διαμαντιδης του πασαρει στα 17 δευτερολεπτα μαλλον επειδη ηταν κουρασμενος για να παρει αυτος την προσπαθεια και ενω τον μπαρκαρε ψηλοτερος παικτης ο μπερτανς. το λογικο εκει ηταν να παιξει ο διαμαντιδης ενας εναντιον ενος αφου αφηνε τον χρονο να κυλισει αλλα προφανως ηταν απιστευτα κουρασμενος.

επισης στο παρκε στην συγκεκριμενη φαση βρισκοταν ο καλαθης,ο γουιλιαμς,ο διαμαντιδης,ο γκιστ και ο ραντουλιτσα. απ την στιγμη που ο διαμαντιδης πασαρε η καλυτερη επιλογη με τα δεδομενα του αγωνα για να παρει την προσπαθεια ηταν ο ραντουλιτσα.

επισης ο ραντουλιτσα αστοχει στα 14 δευτερολεπτα και χρειαστηκαμε 8 δευτερολεπτα για να κανουμε φαουλ παλι απο τραγικη αδρανεια του καλαθη που χανει τον τζειμς......

αν στο συγκεκριμενο ματς επαιζε 31 λεπτα ο χεινς και 13 ο καλαθης ειμαι πεπεισμενος οτι θα κερδιζαμε...
benchwarmer
Πριν το πρώτο ματς είχα κάνει αυτό το ποστ:

QUOTE(benchwarmer @ Apr 13 2016, 17:26 ) *
Γενικά θα ήθελα να παρακαλέσω ενόψει του ματς, ποστ με μέγιστο 5 λέξεων, τύπου:
"Πάμε ρε Έλιοτ!!!!"
"Τι κάνει ρε ο καράφλας"
"Ααα ρε μεγάλε ΔΔ"
να κρατηθούν μόνο για εξαιρετικά έκτακτες περιπτώσεις tongue.gif Υπάρχουν πιο κατάλληλα μέρη στο ίντερνετ για αυτά από το φόρουμ smile.gif


Σήμερα έκανα αυτό:

QUOTE(benchwarmer @ Apr 15 2016, 21:47 ) *
Παιδιά το έχουμε ξαναπεί, όσο γίνεται ποστ των 3 λέξεων κλπ να αποφεύγονται, δεν είναι chatroom το φόρουμ.



Και φυσικά δεν τα έχω βγάλει από το μυαλό μου:

Κανονισμός 4:
Μηνύματα και συμπεριφορές οι οποίες απαξιώνουν το επίπεδο του συνόλου των χρηστών της κοινότητας basketforum.gr (spam/chat posts ή/και συνεχείς αναφορές των ίδιων πραγμάτων, λιτές περιττές αναφορές (πχ +1), "ανάλαφρα" πειράγματα που υποθάλπτουν οπαδική κόντρα, αλλά και δημοσιεύσεις γενικότερα που δεν εμπίπτουν επακριβώς σε παραπάνω κατηγορία, αλλά ανατροφοδοτούν τις συγκεκριμένου είδους δημοσιεύσεις) αποδοκιμάζονται και σε επαναλαμβανόμενες περιπτώσεις, τιμωρούνται.

Τα παρακάτω λοιπόν είναι χαρακτηριστικότατα παραδείγματα αυτών:

QUOTE(Reggie Miller 31 @ Apr 15 2016, 22:54 ) *
Ταινία βλέπει ο τυπάς;


QUOTE(Putnam @ Apr 15 2016, 23:17 ) *
παβλοβιτς βεντετα ασ'ουμε


QUOTE(more stars @ Apr 15 2016, 23:42 ) *
Δεύτερο μουσικό διάλειμμα για απόψε...


QUOTE(sircharles @ Apr 15 2016, 23:10 ) *
+1000000


QUOTE(ag97 @ Apr 15 2016, 22:51 ) *
Διαμαντιδης απλα respect!


QUOTE(Reggie Miller 31 @ Apr 15 2016, 23:13 ) *
Βήματα... Φάουλ... χάνει τον παίκτη του και τρώμε τριποντο... Γιατί ο Πάβλοβιτς είναι παικτούρα.

Κράτα τον κι αλλο, μην τον βγάλεις! Αντε απο δω με τον μυρωδιά στο πάγκο


QUOTE(Reggie Miller 31 @ Apr 15 2016, 23:15 ) *
Βάλε και τον Βλάντο Σάλεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!! Προπονητούρα μεγάλη!!!!


Και όχι μόνο αυτά, θα έπρεπε να παραθέσω καμια 20άρα ποστ για να είμαι πλήρης. Συν φυσικά τα όποια ποστ αναφέρονται στη διαιτησία.
Εννοείται πως η έκρηξη μετά το τρίποντο του Διαμαντίδη είναι όντως ειδική περίπτωση tongue.gif

Γενικά, όλοι κατανοούμε την ένταση του ματς, αλλά θα επαναλάβω, και ας ακουστεί όσο "ελιτίστικο" θέλει. Για τις ώρες των ματς, υπάρχουν άλλα μέρη (ιντερνετικά και μη) που μπορείτε να εκφραστείτε πιο ελεύθερα. Εδώ πέρα δεν είναι αυτό το ζητούμενο μας.
Προσωπικά δεν θα αυτοτιμωρηθώ ψάχνοντας ποια ποστ είναι για διαγραφή και ποια όχι, σεβόμενος και πάλι την ένταση των περισσοτέρων. Ούτε θα τιμωρηθεί κάτι (κακώς μάλλον) το οποίο γράφτηκε ως εδώ. Αλλά διαβάστε αυτό το ποστ με προσοχή, πάρτε βαθιά ανάσα, και οτιδήποτε ακολουθήσει με αναφορές όπως "χεσμένοι", "μυρωδιάς" ή προσωπικές αντιδικίες έστω και ως απάντηση σε άλλο μέλος, είτε γενικά οτιδήποτε θεωρηθεί απλά ως υποψία πυροδότησης οποιασδήποτε διαμάχης, θα τιμωρηθεί ίσως και αυστηρότερα από ότι θα γινόταν σε άλλη περίπτωση.

Feel yourselves warned smile.gif (και για τα επόμενα ματς προφανώς, και ναι πιστεύω θα είναι άλλα 3 wink.gif )


* Και τώρα είδα τα τελευταία ποστ. Οπότε ακόμα πιο έντονα, ότι ακολουθήσει αυτή τη γραμμή θα αντιμετωπιστεί χωρίς καμία επιείκεια.

____________________________________________
green_sky
Παιδια το ιδιο play με τον Ραντουλιτσα το εχουν κανει χιλιες φορες.Καλα εκαναν και σημαδεψαν τον κουρασμενο Μπουρουση.Απλα η μπαλα δεν μπηκε.Δεν φταιει η τελευταια φαση.Αλλα πραγματα φταινε.
Zoys
+1 foul στον tempelhs για προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλο μέλος.

Το επόμενο εμπρηστικό/οπαδικό post θα σβηστεί και θα συνοδευτεί με φάουλ. Τελευταία προειδοποίηση.
D-Wade
QUOTE(pan24 @ Apr 16 2016, 00:33 ) *
Το τελευταιο στον ραντουλιτσα ηταν καλο
9 στις 10 ειναι σιγουρο καλαθι

Εγώ διαφωνώ. Είναι πολύ κακή απόφαση να προσπαθήσεις να κλείσεις το παιχνίδι με ποστάρισμα(όχι το σημερινό, γενικά όλα τα παιχνίδια μπάσκετ) Για να σου δώσουν φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα πρέπει να βγάλεις αίμα
Μπορεί σε άλλο σημείο του αγώνα να είναι 9/10 φορές καλάθι. Στην τελευταία φάση του αγώνα είναι λίγες οι πιθανότητες να το βάλεις.
louie
εγω ξερω οτι αν εισαι 27 χρονων και εχεις απαιτησεις για να ηγηθεις και να εισαι το αστερι της ομαδας και να εχει 2 μυρια μισθο οταν βλεπεις να σε ξελασπωνει ενας 36χρονος που εχει σκαρτους δυο μηνες ακομα μπασκετ θα πρεπει να ντρεπεσαι. δεν εβγαλε τον εγωισμο τους η ηττα την τεταρτη, δεν εβγαλε τον εγωισμο τους ουτε το πως τους πηγαμε παραταση με θαυμα; δεν ζηταω ρε καλαθη και ρε ουιλιαμς να γινεται οι νεοι δδ, δεν περιμενω καν να παιζεται οπως παιζουν απο την αλλη james και adams. λιγο τα αυτονοητα ομως! λιγη αξιοπρεπεια. ο διαμαντιδης σκοραρε, οργανωνε και κατεβαζε και τα ριμπαουντ στο τελος. και απο την αλλη οι δυο παιχτες που ειναι στα πραιμ τους και ειναι οι νεοι ηγετες δεν μπορουσαν ουτε την μπαλα να κατεβασουν.

ο φελντειν στα playoff δειχνει να σλοτεριζει επικινδυνα...

ο χεινς αντιθετα ανεβηκε τωρα στα δυσκολα.

παβλοβιτς δεν υπαρχουν λογια για να χαρακτηρισω το ποσο αρνητικος ειναι. δεν μπορω να τον σκεφτομαι ψυχραιμος. οποτε προχωραω

ο τζορτζεβιτς πρεπει να φυγει στο τελος της χρονιας. του αναγνωριζω καποια πραγματα στο χτισιμο της ομαδας γενικοτερα κυριως επιθετικα αλλα στο κοουτσαρισμα ειναι ο χειροτερος που μπορω να θυμηθω. το κοουτσαρισμα του και το διαβασμα του παιχνιδιου που κανει ο πεδουλακης δεν θα το εκανε ουτε μετα απο 3 κιλα κρασι στο καφενειο που αραζει στην παλια πλατεια μπουρναζιου. ο αρτζι μοιαζει κραμα ζοτς και ποποβιτς μπροστα του. αν ημουν ο δγ θα τον εδιωχνα την στιγμη που θα σηκωνε παβλοβιτς απο τον παγκο στον επομενο αγωνα
shtarkws
Ο Γουίλιαμς στο τέλος έβαλε ένα τρίποντο και πήρε κάποιες καλές επιθέσεις. Γενικά το στυλ του δεν ταιριάζει στην άμυνα της Λαμποραλ είναι όμως δουλειά του Σαλέ να τον αξιοποιήσει.
erwi grey
QUOTE(bodiroga10 @ Apr 16 2016, 06:35 ) *
το λαθος ειναι που δωθηκε η μπαλα στον ραντουλιτσα.

μετα ο ραντουλιτσα σε εκεινο το σημειο αν αδρανουσε θα μπορουσε ευκολα να του την κλεψουν

o διαμαντιδης του πασαρει στα 17 δευτερολεπτα μαλλον επειδη ηταν κουρασμενος για να παρει αυτος την προσπαθεια και ενω τον μπαρκαρε ψηλοτερος παικτης ο μπερτανς. το λογικο εκει ηταν να παιξει ο διαμαντιδης ενας εναντιον ενος αφου αφηνε τον χρονο να κυλισει αλλα προφανως ηταν απιστευτα κουρασμενος.

επισης στο παρκε στην συγκεκριμενη φαση βρισκοταν ο καλαθης,ο γουιλιαμς,ο διαμαντιδης,ο γκιστ και ο ραντουλιτσα. απ την στιγμη που ο διαμαντιδης πασαρε η καλυτερη επιλογη με τα δεδομενα του αγωνα για να παρει την προσπαθεια ηταν ο ραντουλιτσα.

επισης ο ραντουλιτσα αστοχει στα 14 δευτερολεπτα και χρειαστηκαμε 8 δευτερολεπτα για να κανουμε φαουλ παλι απο τραγικη αδρανεια του καλαθη που χανει τον τζειμς......

αν στο συγκεκριμενο ματς επαιζε 31 λεπτα ο χεινς και 13 ο καλαθης ειμαι πεπεισμενος οτι θα κερδιζαμε...

Αυτο περιμενα κι εγω να κυλισει ο χρονος και να το παρει πανω του. Κατι με Τζαγουαι οπως με Μπαρτσελονα..Γνωμη μου ειναι πως εκει πας για τριποντο αφου εχεις εξαντλησει ολο τον χρονο.
Πιστευω οτι θα ισοφαρισει ο Παναθηναικος. Αλλα δυσκολα να ξαναχει τετοια ευκαιρια να κερδισει στην Ισπανια.
green_sky
Παντως η Καχα για μενα ειναι ανοιχτο βιβλιο.Εχει γρηγορακους κοντους οχι κατι το ιδιαιτερο, με αξιοπιστο σουτ ,εναν καλο σουτακο στο 3 εναν λοκατζη στο 4 και τον Μπουρουση στο 5.Πλακωνουν τα σουτ , τα κοψιματα και τα drive , με βασικο play να ακουμπανε την μπαλα στον ψηλο και αυτος επι το πλειστον ειτε την σπαει σε αυτον που κοβει ειτε την μοιραζει εξω αλλα και παιρνει και ο ιδιος περιπου 10 προσπαθειες σε ολο το παιχνιδι και στην αμυνα βασιζονται στα γρηγορα ποδια και στις αλληλοκαλυψεις.Και απο αυτη την ομαδα εχουμε χασει δυο φορες.Γιατι? Για τον απλο λογο οτι βασικοι παιχτες απο το 1 εως το 3 ειναι ανυπαρκτοι.
louie
η επιλογη ραντουλιτσα ειναι 100% ορθολογικη. ειναι η πιο high percentage επιλογη που εχεις και ο μπουρουσης ηταν λιωμα στην κουραση. ο ραντουλιτσα εχει βαλει φετος πολλες τετοιες κρισιμες φασεις. ενταξει δεν εκανε το χατιρι η μπαλα. ετσι ειναι το μπασκετ. αν πηγαιναμε για τριποντο και δεν εμπαινε τωρα θα λεγαμε γιατι δεν πηγε σε κατι πιο σιγουρο αφου δεν σουταραμε καλα σημερα. δεν με πειραζει αυτο. εχουν γινει αλλες απαραδεκτες επιλογες πιο πριν
salonikatasos
για τρίποντο πηγαίναμε στο τέλος με τον διαμαντίδη. τώρα στην ερτ έδειξε ριπλέι την φάση και μόλις παίρνει τη μπάλα ο ραντούλιτσα γίνεται πλάγιο σκριν του γκιστ για να ξεμαρκαριστεί ο διαμαντίδης και να πάρει τη μπάλα από τον σέρβο που ακόμα είναι με πρόσωπο προς την περιφέρεια. απλά του κάνει μια χειρολαβή ελληνορωμαϊκής ο μπέρτανς του διαμαντίδη που δε μπόρεσε να ξεμαρκαριστεί και πήγε για το ποστ ο ραντούλιτσα
Dred11
Όταν οι παίκτες είναι τόσο τραγικά χεσμένοι (βλ. Καλάθη, Φελντίν, Γουίλιαμς, Φώτσης), τότε ο προπονητής δεν μπορεί να κατηγορηθεί ως πρωταίτιος της ήττας. Και ο μεν Φελντίν είναι παίκτης των 400 χιλ.. Οι άλλοι 3 όμως είναι εκατομμυριούχοι και δύο παιχνίδια τώρα είναι απόντες. Δεν δικαιολογούνται. Βέβαια με την απόδοσή μας προσθέσαμε στο κλαμπ των εκατομμυριούχων μπασκετμπολιστών τους Άνταμς, Τζέιμς από του χρόνου. Ο Τζώρτζεβιτς πρέπει να ψάξει για έναν assistant γάτο στο κοουτσάρισμα και έναν manager για τις μεταγραφές, γιατι από μόνος του δεν βλέπω να την παλεύει. Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να φύγει.
Ben30

Στην τελευταία φάση που πηγαίνει γρήγορα η μπάλα στον Ραντούλιτσα,ο Διαμαντίδης προσπαθεί να ξεμαρκαριστεί από τον προσωπικό του αντίπαλο και να στηθεί στην ίδια ακριβώς θέση από την οποία έβαλε το μεγάλο τρίποντο στην εκπνοή του κανονικού αγώνα.Αλλά βγαίνει εκτός πορείας.Μάλλον η βασική σκέψη ήταν να του την ''σπάσει'' ο Μίρο στο ίδιο σημείο για να εκτελέσει.
Από την στιγμή που αυτό δεν έγινε,ο Μίρο δεν είχε άλλη επιλογή από το να πάρει την προσπάθεια.
benchwarmer
QUOTE(benchwarmer @ Apr 16 2016, 00:37 ) *
διαβάστε αυτό το ποστ με προσοχή, πάρτε βαθιά ανάσα, και οτιδήποτε ακολουθήσει με αναφορές όπως "χεσμένοι".... θα τιμωρηθεί ίσως και αυστηρότερα από ότι θα γινόταν σε άλλη περίπτωση.


QUOTE(Dred11 @ Apr 16 2016, 00:59 ) *
Όταν οι παίκτες είναι τόσο τραγικά χεσμένοι .......


+1 foul


Πραγματικά, γράφτε καλύτερα ένα στάτους στο ΦΒ και βγείτε μια βόλτα smile.gif
bodiroga10
QUOTE (salonikatasos @ Apr 16 2016, 00:57 ) *
για τρίποντο πηγαίναμε στο τέλος με τον διαμαντίδη. τώρα στην ερτ έδειξε ριπλέι την φάση και μόλις παίρνει τη μπάλα ο ραντούλιτσα γίνεται πλάγιο σκριν του γκιστ για να ξεμαρκαριστεί ο διαμαντίδης και να πάρει τη μπάλα από τον σέρβο που ακόμα είναι με πρόσωπο προς την περιφέρεια. απλά του κάνει μια χειρολαβή ελληνορωμαϊκής ο μπέρτανς του διαμαντίδη που δε μπόρεσε να ξεμαρκαριστεί και πήγε για το ποστ ο ραντούλιτσα

https://www.youtube.com/watch?v=qSE4YAAPdug

ειναι στο 1.50 η φαση προσωπικα διαφωνω οτι πηγαιναμε για τριποντο γιατι ηδη ο ραντουλιτσα εχει βαλει ηδη την μπαλα στο παρκε και παιζει πλατη τον μπουρουση πριν γινει το φαουλ στον διαμαντιδη.

προσωπικα πιστευω οτι στο συστημα γινεται και μια προσπαθεια να ξεμαρκαριστει ο διαμαντιδης σε περιπτωση που παει καποιος βοηθεια στον ραντουλιτσα να εχει ευκολη πασα

αλλα αν στοχος απλα ηταν η πασα στον διαμαντιδης δεν υπηρχε λογο να βαλει την μπαλα στο παρκε και πιθανον να του την κλεψουν του ραντουλιτσα οπως ειχε γινει ηδη σε μια φαση στην παραταση. θα την κραταγε και θα την προστατευε μεχρι να ξεμαρκαριστει ο διαμαντιδης χωρις να προσπαθησει να ποσταρει τον μπουρουση

επισης κοιτα το ρολοι ο ραντουλιτσα ξεκιναει την προσπαθεια του στα 14 δευτερολεπτα ακομα και για τριποντο να πηγαιναμε μετα θα ειχε ολοκληρη επιθεση η λαμποραλ
shtarkws
Καλάθης 0/4 τρίποντα Φελντιν 1/4 Φώτσης 0/2 Γκιστ 0/4 σύνολο 1/14

+/- βασικών μας
Καλαθης -14
Γουίλιαμς -8
Παβλοβιτς -13
Γκιστ -5
Ραντουλιτσα -9

Διαμαντιδης +9 Ρανκινγκ 26

Η Λαμποραλ έπαιξε με 6 παίκτες να αγωνίζονται πάνω από 35 λεπτά και τον Μπλαζιτς 26
green_sky
Αυτο το πραγμα με το σουτ του Καλαθη ειναι απιστευτο.Ρε Νικ εχεις γινει εκατομυριουχος απο το μπασκετακι.Κατσε με εναν μαζι και τραβα 500 σουτ την μερα.Δηλαδη ημαρτον ρε ανθρωπε.
Να εισαι δυο μετρα γκαρντ με αντιληψη του παιχνιδιου με γρηγορα ποδια , με γρηγορο πρωτο βημα και να φοβασαι να σουταρεις δεν υπαρχει αυτο το πραγμα.
Η επιθετικη του ανυπαρξια προκαλει προβλημα και στους συμπαικτες του γιατι τον αφηνουν αυτον ελευθερο και υπαρχει παντα ελευθερος παικτης για βοηθεια.Ημαρτον ρε Καλαθη.
more stars
QUOTE (louie @ Apr 16 2016, 00:52 ) *
η επιλογη ραντουλιτσα ειναι 100% ορθολογικη. ειναι η πιο high percentage επιλογη που εχεις και ο μπουρουσης ηταν λιωμα στην κουραση. ο ραντουλιτσα εχει βαλει φετος πολλες τετοιες κρισιμες φασεις. ενταξει δεν εκανε το χατιρι η μπαλα. ετσι ειναι το μπασκετ. αν πηγαιναμε για τριποντο και δεν εμπαινε τωρα θα λεγαμε γιατι δεν πηγε σε κατι πιο σιγουρο αφου δεν σουταραμε καλα σημερα. δεν με πειραζει αυτο. εχουν γινει αλλες απαραδεκτες επιλογες πιο πριν


Συμφωνώ και εγώ ήταν καλή η τελευταία επίθεση.
Ταυτόχρονα στην ίδια πλευρά και έξω αο το τρίποντο ο Μήτσος παίρνει σκρην για να ξαναβγεί για σουτ ως δεύτερη επιλογή, αλλα τον εμποδίζει (μάλλον με φάουλ) ο Μπέρτανς. Ο Ραντού έξυπνα οδηγεί τον κουρασμένο μπουρούση μέσα στο τόξο όπου οποιοδήποτε μαρκάρισμα είναι φάουλ και κάνει το κλασσικό του χουκ με το αριστερό με καλές συνθήκες αφού ο Μπουρούσης αδυνατεί να κάνει κάτι παραπάνω απο το να σηκώσει τα χέρια.
Δεν μας ήθελε για δεύτερη φορά. Μία ήταν αρκετή στο τέλος της κανονικής διάρκειας.

Νομίζω δίκαια το πήρε η Λαμποράλ. Πάιζει πολύ κοντά στο ταβάνι της, με συνέπεια.
Και μεις καλό παιγνίδι κάναμε. Δεν έχω παράπονοαπο το σημερινό.
Κάποιοι τα πήγαν καλύτερα απ'ότι περιμέναμε, κάποιοι χειρότερα. Όλοι προσπάθησαν. Δεν ήθελαν να χάσουν.

Η ομάδα πρέπει να είναι ενωμένη στο ΟΑΚΑ. Ας τους βάλουμε δύσκολα σε ένα τελαυταίο στη Βασκωνία.
green_sky
Ο Τζορτζεβιτς διαβαζω παραπονιεται για τις βολες.Υπο αλλες προυποθεσεις θα συμφωνουσα μαζι του.Οταν ομως σε δυο συνεχομενα παιχνιδια οι περιφερειακοι σου εχουν χτισει και σοβαντισει μια πολυκατοικια αστο φιλε καλυτερα.Τωρα ο Περασοβιτς εχει μια εβδομαδα να τους ξεκουρασει μεχρι το πεμπτο παιχνιδι και να τους εχει φρεσκαδουρες.

Υ.Γ Φιλε που χειριζεσαι το site γιατι βαρας φαουλ? Αν ειναι πες μου τον τροπο να χωνω και εγω στον εαυτο μου να μην κουραζεσαι
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.