Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Laboral Kutxa vs. Panathinaikos Athens
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2015-16
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
bodiroga10
QUOTE (green_sky @ Apr 16 2016, 01:23 ) *
Ο Τζορτζεβιτς διαβαζω παραπονιεται για τις βολες.Υπο αλλες προυποθεσεις θα συμφωνουσα μαζι του.Οταν ομως σε δυο συνεχομενα παιχνιδια οι περιφερειακοι σου εχουν χτισει και σοβαντισει μια πολυκατοικια αστο φιλε καλυτερα.Τωρα ο Περασοβιτς εχει μια εβδομαδα να τους ξεκουρασει μεχρι το πεμπτο παιχνιδι και να τους εχει φρεσκαδουρες.

το ενα δεν αναιρει το αλλο

η διαιτησια καθορισε την εξελιξη του παιχνιδιου

ο παναθηναικος στο 4ο δεκαλεπτο συμπληρωσε ομαδικα 8.30 πριν την ληξη του δεκαλεπτου ενω η λαμποραλ συμπληρωσε νομιζω στα τελευταια 40 δευτερολεπτα πριν την ληξη

επισης σε ματς που πηγε στην παραταση στο τελευταιο δεκαλεπτο δωθηκαν δυο τεχνικες ποινες στον παναθηναικο

και στην τελευταια φαση του αγωνα υπαρχει πεντακαθαρο φαουλ μπροστα στον διαιτητη στον διαμαντιδη αλλα το συγκεκριμενο ειναι και λιγο non call γιατι ειναι εκτος φασης αλλα αμα θελει ο διαιτητης το σφυριζει
Ginobili
QUOTE(green_sky @ Apr 15 2016, 23:23 ) *
Ο Τζορτζεβιτς διαβαζω παραπονιεται για τις βολες.Υπο αλλες προυποθεσεις θα συμφωνουσα μαζι του.Οταν ομως σε δυο συνεχομενα παιχνιδια οι περιφερειακοι σου εχουν χτισει και σοβαντισει μια πολυκατοικια αστο φιλε καλυτερα.Τωρα ο Περασοβιτς εχει μια εβδομαδα να τους ξεκουρασει μεχρι το πεμπτο παιχνιδι και να τους εχει φρεσκαδουρες.

Έτσι ακριβώς....
Έχει παραγίνει το κακό...δεν γίνεται να ανταγωνιστείς σε αυτό το επίπεδο με τόση μεγαλη διαφορά στα σουτ σε κάθε παιχνίδι.Δεν γίνεται..πολύ απλά.
Ο Φώτσης αν δεν μπορεί να βάλει και ένα ελευθερο τρίποντο πια....τι στο καλό κάνει στην ομάδα?
ο δε Φελντέιν...ενα τρίποντο μουρλοκομεείο...και όλα τα αλλα ...σιδερο...έχουμε και τους Γκιστ-Καλάθη...να σουτάρουν τούβλα...ολόκληρος παναθηναικός,με τόση ποιότητα...και δεν μπορούν να δώσουν 2-3 πάσες γρήγορα,να κάνουν ένα σπλιτ άουτ να σουτάρουν ένα Γ%^$^%ο τρίποντο και να μπει.
ΠΑΝΤΑ...στα τελευταία 1-2' ό,τι μπει.
Χάσαμε πάλι από την Κούτσα...την "ομαδάρα"
louie
οσο υπαρχει ζωη το παλευεις. οι πιθανοτητες αυτη την στιγμη ειναι 90-10 υπερ της λαμποραλ αλλα δεν γινεται να κατεβουμε για βολτιτσα στο οακα. και 1 στο εκατομμυριο να ειναι το παλευεις. εγω στην θεση του τζορτζεβιτς θα πονταρα στην ψυχολογικη προετοιμασια των παιχτων μου. ειναι ξεκαθαρο οτι δεν μπορει να το παρει παγιδευοντας τον περασοβιτς οποτε απλα παει να παιξει με τον οποιο εγωισμο εχει απομεινει στον ιδιο και στους παιχτες.

δεν θα παω στο γηπεδο οσο κι αν θελω να βρισκομαι στα τελευταια παιχνιδια του μεγαλου. αλλα δεν θεωρω οτι μπορω να στηριξω ψυχραιμα την ομαδα βλεποντας καποια λαθη που γινονται συνεχεια και με εχουν κουρασει και εκνευρισει. το ιδιο συστηνω και σε οσους νιωθουν σαν εμενα. αφηστε οσους μπορουν να ειναι ψυχραιμοι και να μην αγανακτουν να ειναι εκει και να στηριξουν την ομαδα οπως πρεπει. η γκρινια θα καταρρακωσει την ομαδα

αντε λοιπον παμε για το θαυμα και οτι γινει
sircharles
Ο παο ειναι σε δυσκολη θεση αλλα η σειρα ΔΕΝ εχει τελειωσει.
Παλι κακη εμφανιση, αλλα υπαρχουν πραγματα να κρατησει Ο Παο.
Η λαμποραλ εχει υποστει τρομερη φθορα. Ακομα κι αν γυρισει ο χαγκα , το ροτεισον ειναι μικρο. Η ερτ ειπε οτι χτυπησε κι ο μπουρουσης. Δε θα εχουν οι ισπανοι ξανα τη φρεσκαδα των πρωτων αγωνων
Φαινεται οτι με πολυ σκληρο παιχνιδι και συνεχη εναλλη των ψηλων, ο Παο εχει ελεγξει σε ικανοποιητικο βαθμο τον μπουρουση.Προσωπικα πιστευα οτι θα εκανε μεγαλυτερη ζημια.
Οι ανταμς και τζειμς ειναι παικταραδες αλλα εδειξαν και τεραστια επιπολαιοτητα. Νομιζω οτι ο Παο πρεπει να δοκιμασει παγιδες σε ολο το γηπεδο για να τους προβληματισει.
Βεβαια με 25% τριποντο , δυσκολα τα πραγματα
Η λαμποραλ εχει μεγαλυτερη ποιοτητα. Ο Παο πρεπει να κανει τα παιχνιδια πολεμο,να μην εχουν ρυθμο.
Επαναλαμβανω η σειρα ειναι ανοικτη
benchwarmer
QUOTE(green_sky @ Apr 16 2016, 01:23 ) *
Υ.Γ Φιλε που χειριζεσαι το site γιατι βαρας φαουλ? Αν ειναι πες μου τον τροπο να χωνω και εγω στον εαυτο μου να μην κουραζεσαι


Γιατί ήταν αρκετά ξεκάθαρο αυτό το κομμάτι του ποστ μου:

QUOTE(benchwarmer @ Apr 16 2016, 00:37 ) *
....Αλλά διαβάστε αυτό το ποστ με προσοχή, πάρτε βαθιά ανάσα, και οτιδήποτε ακολουθήσει με αναφορές όπως "χεσμένοι", "μυρωδιάς" ή προσωπικές αντιδικίες έστω και ως απάντηση σε άλλο μέλος, είτε γενικά οτιδήποτε θεωρηθεί απλά ως υποψία πυροδότησης οποιασδήποτε διαμάχης, θα τιμωρηθεί ίσως και αυστηρότερα από ότι θα γινόταν σε άλλη περίπτωση.

* Και τώρα είδα τα τελευταία ποστ. Οπότε ακόμα πιο έντονα, ότι ακολουθήσει αυτή τη γραμμή θα αντιμετωπιστεί χωρίς καμία επιείκεια.

____________________________________________


Και μετά ακολούθησε αυτό το ποστ σου προς άλλο μέλος:

QUOTE(green_sky @ Apr 16 2016, 00:57 ) *
Ασε ξερω εισαι Καχα.



Δεν μου είναι καμία κούραση πάντως. Για την ακρίβεια τώρα έχεις άλλο ένα φάουλ, για παραβίαση του σαφέστατου κανονισμού 9 (τους οποίους κανονισμούς έχεις δεχτεί ως μέλος του φόρουμ):
"Κανονισμός 9:
Αν έχετε παράπονα σχετικά με τη συμπεριφορά των διαχειριστών χρησιμοποιείστε αποκλειστικά προσωπικά μηνύματα για να τα εκφράσετε.
Ποινή:
+1 φάουλ.
Πιθανή -κατά την κρίση των συντονιστών- διαγραφή ή επεξεργασία των επίμαχων δημοσιεύσεων."


Αν διαφωνείς με τους κανονισμούς, κακώς είσαι μέλος του φόρουμ. Μπορείς πάντως να απευθυνθείς σε αυτούς που τους έφτιαξαν αν θες. End of discussion.
green_sky
Ρε φιλε ενα site για μπασκετ χειριζεσαι τι ειναι αυτα τα πραγματα.Δεν εχει θεμα το site την Αρχιεπισκοπη Αθηνων , το μπασκετ εχει .Εννοειται οτι δεν προκειται να ξαναγραψω εδω γιατι δεν μου αρεσει η συμπεριφορα σου καθολου.
Ben30
Το επόμενο ματς στο ΟΑΚΑ με τη Λαμποράλ,ΙΣΩΣ είναι το τελευταίο του Δημήτρη Διαμαντίδη στην Ευρωλίγκα με την πράσινη φανέλα.
Ό,τι κι αν πιστεύει ο καθένας μας πως συνέβη σήμερα, ό,τι κι αν νομίζει ο καθένας μας πως φταίει , όσο δύσκολο και αν πιστεύουμε ότι είναι να γυρίσει το 2-0 , σκέφτομαι το εξής: ΑΞΙΖΕΙ σε αυτόν τον μεγάλο παίχτη να δει ένα γήπεδο ασφυκτικά γεμάτο στο (ίσως) τελευταίο του παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Θα ήταν πολύ άσχημο να κλείσει την καριέρα του σε ένα μισογεμάτο γήπεδο.
Γι' αυτό, έχω τη γνώμη ότι όλοι πρέπει να είμαστε εκεί για να τον αποθεώσουμε.
Αλλά και κάτι ακόμη.
Θα είναι πολύ άσχημο για τον Δημήτρη Διαμαντίδη,να ακούγονται βουητά και γιούχες για παίκτες μας,στην τελευταία του (ίσως) παράσταση στην Ευρωλίγκα.
Η δυσφορία μας για τον Καλάθη,τον Πάβλοβιτς,τον Βλάντο,τον Τζόρτζεβιτς ή για οποιονδήποτε άλλον,δεν πρέπει να επισκιάσει το μεγάλο φινάλε του αρχηγού.
Όλοι Παναθηναϊκοί είμαστε.Πάμε να γεμίσουμε το γήπεδο,να αποθεώσουμε τον Μήτσο και να ''λιώσουμε'' με τις φωνές μας τον αντίπαλο.Πάμε να κρατήσουμε όρθια την ομάδα και να την σπρώξουμε για να κάνει το 2-1.
Τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν.Στο τέλος κάθε σεζόν γίνεται ταμείο.
nvip13
Για ποιον εγωισμό του Καλάθη λέτε???

Ελπίζαμε οτι μετα το ΝΒΑ θα ηταν αρκετά βελτιωμένος στο σουτ.
Όχι μονο δεν είναι αλλά επέστρεψε χειρότερος, σε όλα.
Του κάνανε πλάκα και σήμερα.

Έχω περιέργια Ανταμ και Τζέιμς πόσα παίρνουν?
Ηγέτες= Διαμαντιδης, Σπανουλης, Σάρας, ο Καλαθης δεν θα γίνει ποτε.

Ελπίζουμε στην έδρα πλεον και σε ενα θαύμα, αλλά ακόμα και να πάμε final 4 δεν έχουμε τύχη.
Αξίζει ενα τελευταιο αυτός ο τεράστιος Μητσαρας...
benchwarmer
QUOTE(green_sky @ Apr 16 2016, 01:51 ) *
Ρε φιλε ενα site για μπασκετ χειριζεσαι τι ειναι αυτα τα πραγματα.Δεν εχει θεμα το site την Αρχιεπισκοπη Αθηνων , το μπασκετ εχει .Εννοειται οτι δεν προκειται να ξαναγραψω εδω γιατι δεν μου αρεσει η συμπεριφορα σου καθολου.


Το συγεκριμένο "site για μπάσκετ" πιστεύω πως έχει καταφέρει εδώ και πολλά χρόνια, πολύ πριν γραφτώ καν εγώ ως μέλος, να έχει σε γενικές γραμμές ένα επίπεδο ανώτερο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών (και συγγνώμη αν προσβάλω κάποιον με αυτό μου το σχόλιο). Χάρη σε παιδιά που σπατάλησαν και άπειρο ελεύθερο χρόνο αλλά και ΧΡΗΜΑΤΑ για αυτό, επομένως έχουν κάθε δικαίωμα να βάζουν τους κανόνες. Ευτυχώς εν έτει 2016 υπάρχουν άπειρα σάιτ που ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα. Καλή σου συνέχεια.


Και κάτι για την σειρά γιατί ξεφύγαμε.

Όσο στεναχωρημένοι/νευριασμένοι να είναι οι φίλοι Παναθηναϊκοί, πιστεύω πως θα πρέπει να είναι στο ΟΑΚΑ την άλλη βδομάδα για τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ. Και επιμένω, ότι στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο στο πλευρό του, ο Παναθηναικός δεν χάνει.
5ο ματς στην Βιτόρια δεν ξέρω αν θα το πάρει αφού δεν το πήρε σήμερα με τον αντίπαλο ελλιπέστατο, αλλά η σειρά δεν έχει τελειώσει.
thanvot
QUOTE(bodiroga10 @ Apr 15 2016, 23:24 ) *
καλο θα ειναι για τον τζορτζεβιτς στο οακα να μην χρησιμοποιησει καθολου τον παβλοβιτς

νομιζω ειναι η μονη περιπτωση παικτη που στον 1ο λαθος θα πεσει απιστευτη γιουχα και στον προπονητη και στον παικτη

επισης δεν διαφωνω με τον παροπλισμο γιανκοβιτς αλλα ειναι αστειο να μενει ακομα και ο κατω του μετριου γιανκοβιτς εκτος ομαδας για να παιζει ο παβλοβιτς

επισης τελικα μαλλον πρπει να μας γινει μαθημα να ξεκιναμε συζητησεις για την ανανεωση καποιου παικτη αφου πρωτα τον εχουμε δει στα κρισιμα. Εγω που ολη την χρονια θεωρω υπερπολυτιμο τον φελντειν νομιζω οτι τελικα η ανανεωση του ηταν λαθος τον ιδιο μαλλον ισχυει και για τον γουιλιαμς.


Τα είπες όλα! Κυκλοφορούν πολλοί Αμερικανοί καλύτεροι από τους 2 δικούς μας. Και μάλιστα τον James τον είχαμε και μες τα πόδια μας..
Εγώ εξακολουθώ να ελπίζω. Είμαστε καλύτερη ομάδα, είμαι σίγουρος... Ψυχολογία και τύχη χρειαζόμαστε..
Ο Βλάντο τι χειρότερο θα έκανε από τον Παύλοβιτς σήμερα? Ο "ανέτοιμος" ο Παππάς?
Περιμένω μόνο να δω 25+ λεπτά τον Χέινς από δω και πέρα, το παλικάρι το δικαιούται νομίζω..

Υ.Γ. Μήτσο εσύ είσαι το μπάσκετ.. Με το ένα πόδι μόνο εσύ και ο Ντάνιελ-σαν στο karate kid 1 ρε αθεόφοβε..


Κι εγώ θεωρώ υπερβολικές τις αντιδράσεις των mods. Κι ας πάρω φάουλ, δε με νοιάζει.
Περισσότερο με ένοιαξαν τα φάουλ του Γιοβτσιτς και των άλλων απόψε...
spysta
το ΜΟΝΟ που καταφερε η Λαμποραλ σημερα ειναι το 2-2.

οποτε τσιλαρετε και ο ΜΕΓΑΛΟΣ τελικος θα γινει σε 10 μερες απο τωρα.
ΕΚΕΙ θα εχει την ευκαιρια του ο ΠΑΟ για το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σοβαρο διπλο της σεζον που μπορει να τον στειλει στο final4

κατα τ αλλα πολυ fun to watch το σημερινο παιχνιδι.
η Καχα το εδινε στο τελος το ματσακι απο το αγχος της και ο ΠΑΟ ΔΕΝ το επαιρνε παρολλο που οι Βασκοι επαιζαν με 5-6 παικτες.

ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ Διαμαντιδης στο οφ μπαλανς τριποντακι εδωσε ρεστα παλι , ΟΛΟΙ ξεραμε οτι θα μπει.
A.CAB
Κρίμα για το Μήτσο. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ένας μύθος. Έμοιαζε με ηφαίστειο μπροστά σε ιθαγεννείς απέναντι στους συμπαίκτες του. Τον κοίταζαν με δέος και περίμεναν την επόμενή του κίνηση. Αυτοί τίποτα βέβαια απλά παρατηρούσαν το θαύμα. Αλλά δεν πάει έτσι βλέπεις. Πριν κανά δυο χρονια θα ολοκληρωνόταν και το θαύμα. Τώρα έπρεπε να ξεκουνήσουν και οι ιθαγεννείς. Αλλά μπα.

Όταν δεν μπορείς απέναντι σε μισή Κούτσα να κερδίσεις δεν ξέρω τι μπορείς να περιμένεις; Σίγουρα όχι Φ4. Η Λαμποράλ το αξίζει μέχρι στιγμής απλά και κατανοητά. Εμείς όχι. Οι Τζέιμς και Ανταμς δείχνουν Κάρι μπροστά σε μας. Ο Τίγι δεν σταματιέται. Ο Μπερτάνς κόβει τη σύνταξη του Πάβλοβιτς.

Πολλά μπράβο στο Κούζμιτς. Τα έδωσε όλα στην άμυνα ενώ βοήθησε και στο σκορ. Σίγουρα ένας κανονικός παίχτης θα σκόραρε περισσότερο με τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στον τίμιο γίγαντα αλλά αυτά τα ξέρουμε δυστυχως. Σήμερα όμως πάλεψε όσο μπορούσε και έδωσε παραπάνω απ' όσα του αντιστοιχούν. Μπράβο αλλά με 2ο mvp τον Κούζμιτς, ο θεός του μπάσκετ το βρήκε ύβρη να κερδίσουμε.
Τεράστια απογοήτευση ο Καλάθης και σήμερα. Δικαιολογίες έχει και πολλές. Είναι εμφανές πως έχει κάψει φλάτζα απ' την υπερχρησιμοποίηση (το ίδιο και ο Φελντέιν βέβαια). Είναι εξίσου αστείο ότι έχεις τον Καλάθη και δεν έχεις παίχτη να παίξει πικ ν ρολ. Δεν έχεις πάιχτες να στηθούν σε μια γωνία και να μπουμπουνίσουν κανά τρίποντο. Έχει που έχει τα δικά του δηλαδή τον σαμποτάρουμε και από μόνοι μας.
Ο Φελντέιν έχει γίνει Σλότερ εδώ και καιρό. Χάθηκε στο ροτέισον, του 'χει βγει η γλώσσα, ανέβηκε επικίνδυνα το επίπεδο γι' αυτόν. Δεν ξέρω πάντως και σήμερα ήταν τραγικός.
Αντιθέτως ο Χέινς έκανε κια πάλι καλό παιχνίδι. Ντάξει δεν ξέρει να οργανώσει κάποια επίθεση αλλά με τα μηδενικά συστήματα που έχουμε έτσι κι αλλιώς δεν φαίνεται. Ο μόνος που μπορεί να βάλει τρίποντο με συνέπεια.
Άθλιος Ουίλιαμς. Μάλλον υπερεκτιμήσαμε τον... Χάνγκα. Το κεφάλι κάτω και ντου. ΟΚ οτ ύπος ξέρει μπάσκετ αλλά αυτός χειροτερεύει αντί να καλυτερεύει. Ζαλίστηκε απ' το 1,8εκ;
Ο Γκιστ έδωσε πάρα πολλές μάχες. Κάποιες κέρδισε και κάποιες έχασε. Επιθετικά όμως έμεινε στα ρηχά. Φοβήθηκε πολλές φορές να σουτάρει. Από πάθος όμως δεν έχω παράπονο.
Φώτσης παλαίμαχος και με σφραγίδα.
Ο Ραντούλιτσα όσο καλός ήταν στο προηγούμενο τόσο χάλια σήμερα. Πέρα από το ξεκίνημα έχασε τ' αυγά και τα πασχάλια μετα. Τον έφτυσε και η μπάλα στο τέλος.
Και χειρότερος όλων ο Σάσα ο Πάβλοβιτς. Εκνευριστικός τουλάχιστον.Ένας ακούνητος κώνος μέσα στο παρκέ. Α παράτα μας ρε.

Λίγος. Πολύ λίγος ο Σάλε και σήμερα. Το θέμα μου είναι πως τώρα πληρώνει όχι μόνο τα σημερινά λάθη αλλά και του παρελθόντος. Γιατί με τα ψέματα δύσκολα προχωράς. Ο τραγικός σχεδιασμός που και με τις προσθήκες και πάλι πλήρη λογική δεν έχει, το ξεζούμισμα των βασικών μας παιχτών, η ανακατοσούρα στο ροτέισον όπου δεν μπορεί να κρατήσει σχήμα για πάνω από 2 λεπτά, ο κόμπος που τον δένει ο Περάσοβιτς και ένα κάρο άλλοι προπονητές. Είπαμε πρέπει να μάθει αλλά τι διάλο θα γίνει μωρέ; Εδώ μας το δινε η τύχη το ματσάκι και το κλωτσίσαμε πίσω.

Αν δεν καταφέρουμε να γυρίσουμε στη Βιτόρια για 5ο ματς είμαστε για κλωτσιές.
spysta
QUOTE(A.CAB @ Apr 16 2016, 00:30 ) *
Ζαλίστηκε απ' το 1,8εκ;

1,8 για παικτη που παει ΜΟΝΟ απο τα αριστερα .. ΔΕΝ δινεις ΠΟΤΕ και για κανενα λογο.
ποσο μαλλον οτι ΔΕΝ εχει και κανα τρελο σουτακι

ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ο Ελλιοτ αλλα ειπαμε .. τι 1,8 ?? μην τρελαθουμε κι ολας.
louie
https://www.facebook.com/gazzetta.gr/photos...e=3&theater

αν και σημερα ο κουζμιτς ηταν τιμιος και ειναι κριμα, γελασα παααρα πολυ με αυτη την φωτο 24.gif 24.gif 24.gif

αντε λιγο χιουμορακι να ηρεμησουμε
A.CAB
QUOTE(louie @ Apr 16 2016, 02:37 ) *
https://www.facebook.com/gazzetta.gr/photos...e=3&theater

αν και σημερα ο κουζμιτς ηταν τιμιος και ειναι κριμα, γελασα παααρα πολυ με αυτη την φωτο 24.gif 24.gif 24.gif

αντε λιγο χιουμορακι να ηρεμησουμε


Ωραίος!!



Συγνώμη αλλά είναι δυνατόν η Κούτσα να παίζει με -3 παίχτες, να έχει 2,5 γκαρντ όλα και όλα και εσύ να έχεις υπεροπλία με 5 και να μην τους πιέζεις απ' την αρχή μέχρι να σκάσουν; Ποιά αρχή; Από το προηγούμενο παιχνίδι να τους σκάσεις όχι να το παρατάς και να κάνουν χαλάρωμα και αυτοί. Γιατί η διαφορά στο πρώτο ήταν 13 πόντοι 5μησι λεπτά πριν το τέλος. ΟΚ δεν ήταν και έυκολο αλλά δεν είναι απίθανο και δεν είδα να το προσπαθούμε κιόλας. Σιγά μωρέ έχουμε κι άλλο ματς την Παρασκευή. Είναι δυνατόν να επιμένεις πάνω στον Πάβλοβιτς τόση ώρα που του κάνει πλάκα ο Μπερτάνς ενώ επιθετικά κάνει την μία παλαιμαχιά μετά την άλλη; Είναι τόσο δύσκολο να βάλεις το Χέινς δίπλα στον Καλάθη μπας και συνδιάσεις πίεση, δημιουργία και κανά σουτ της προκοπής;

Αυτά τα ολίγα για σήμερα.
Στα πιο γενικά όμως

Είναι δυνατόν να έχεις τον ΔΔ και τον Καλάθη στην ομάδα σου και να μην έχεις φέρει παίχτη ή να μην δοκιμάζεις με Γκιστ έστω ένα ρημάδι πικ ν ρολ; Ο Ολυμπιακός μια φορά με πικ ν ρολ χτύπησε τη Λαμποράλ και το Μπουρούση μια ζωή με πικ ν ρολ τον χτυπούσε ο άσχετος ο Ομπράντοβιτς. Να έχεις τετοιους δημιουργούς και να μην τους έχεις πλαισιώσει με 1-2 σουτέρ ακόμα; Να μου βγάζεις για χεντς άουτ το Ραντούλιτσα στα 4/5 της σεζόν; Να επιμένεις σε έναν συνεχώς τραγικό ή στην καλύτερη ανύπαρκτο Πάβλοβιτς όλη τη χρονιά; Να ψάχνεις για 3άρι και άσσο και να παίρνεις 2 2άρια όπου τα βαφτίζεις άσσο τον ένα (Χέινς) και τριάρι (Έλλιοτ) τον άλλο; Να μην έχει δωθεί μια ταυτότητα στην ομάδα όλη τη χρονιά; Δηλαδή να πούμε παίζουμε αμυντικά, παίζουμε γύρω γύρω όλοι και τρίποντο, παίζουμε ραν ν γκαν, παίζουμε σκεπτόμενα, παίζουμε Πεδουλάκεια, παίζουμε κάτι τελος πάντων. Να πούμε πως χαμηλώνουμε το ρυθμό και πάμε σε 5 εναντίον 5, ότι τρέχουμε όταν βρούμε χώρο. Τα κάνουμε όλακ ια τελικά δεν κάνουμε τίποτα από αυτά. Ότι κάτσει.
Reggie Miller 31
Πάντως βλέποντας πιο ψύχραιμα τα πράγματα, αυτά που έχω να παρατηρήσω είναι ότι

1. Χάθηκαν πολλά σουτ, αλλά δεν είδα και κανά σουτ να γίνεται κάτω απο καλές προϋποθέσεις. Πέρα απο 2 του Φώτση όλα τα υπόλοιπα κάτω απο πίεση ήταν. Πάλι καλά δλδ που μπήκαν και τα σκοτωμένα. Δεν υπάρχει πουθενά σύστημα για να βρεθεί ο ελεύθερος παίκτης

2. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να κερδίσουμε την Κάχα 2 φορές έστω και στην έδρα μας με την μισή ομάδα να σέρνεται και όταν δεν μπορούμε να την κερδίσουμε με τόσες απουσίες

3. Για Καλάθη επιμένω ότι δεν τον πήραμε να βάλει τρίποντα. Ο Καλάθης είναι ο παίκτης που θα δημιουργήσει με pick n roll, που με ένα σωστό σύστημα θα βρει τον ανοικτό συμπαίκτη του. Ποτέ δεν ήταν Iverson που θέλουμε να τον δούμε. Σταθερός είναι, λάθη πολλά δεν κάνει και μην ξεχνάμε πόσο έχει παίξει.

4. Με την σημερινή εικόνα το ματς ούτε για παράταση ήταν. Για καθαρή ήττα ήταν, αλλά υπάρχει ένα παιδί στους πάγκους που έχει τεράστια προσωπικότητα

Γενικά το ματς δεν χρήζει ιδιαίτερης μπασκετικής ανάλυσης για συστήματα κλπ. Απο κει και πέρα νομίζω η ευθύνη του προπονητή είναι τεράστια. Δεν είναι μόνο οι παικτες που εμμένει να χρησιμοποιεί, είναι και τα συστήματα που δεν υπάρχουν, τα σουτ που δεν βγαίνουν, οι κακές αμυντικές λειτουργίες. Είναι δικαιολογίες να μιλάς για βολές κλπ, αντί να μην παραδέχεσαι ότι κάποια πράγματα δεν σου βγήκαν. Γενικά έχουν γίνει λάθη απο το καλοκαίρι και το κακό είναι ότι αντί να διορθωθούν υπάρχουν ακόμα εμμονές.

Προσωπικά με τέτοια εικόνα δεν ελπίζω σε κανένα Φ4. Ούτε καν σε 5ο αγώνα. Νομίζω θα δούμε το περσινό εργο με την ΤΣΣΚΑ. Απλά κρίμα για τον ΔΔ και το παιδί με όσα έχει τραβήξει 4 χρόνια τώρα, απορώ που βρίσκει ακόμα τις αντοχές και κάνει ματσάρες. Τρέμω στην ιδέα τι παίκτης θα ήταν και πότε θα σταματούσε αν η ομάδα δεν είχε διαλυθεί το 2012.

QUOTE (louie @ Apr 16 2016, 02:37 ) *
https://www.facebook.com/gazzetta.gr/photos...e=3&theater

αν και σημερα ο κουζμιτς ηταν τιμιος και ειναι κριμα, γελασα παααρα πολυ με αυτη την φωτο 24.gif 24.gif 24.gif

αντε λιγο χιουμορακι να ηρεμησουμε

Θεούλης όποιος το σκέφτηκε! wink.gif

QUOTE (spysta @ Apr 16 2016, 02:34 ) *
1,8 για παικτη που παει ΜΟΝΟ απο τα αριστερα .. ΔΕΝ δινεις ΠΟΤΕ και για κανενα λογο.
ποσο μαλλον οτι ΔΕΝ εχει και κανα τρελο σουτακι

ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ο Ελλιοτ αλλα ειπαμε .. τι 1,8 ?? μην τρελαθουμε κι ολας.

Αν ζητάει όσα και ο Καλάθης, ο Ουιμς πόσα πρέπει να πάρει απο την μακάμπι που έχει και το σουτ και την διείσδυση και το ύψος;
spysta
QUOTE(Reggie Miller 31 @ Apr 16 2016, 00:52 ) *
Αν ζητάει όσα και ο Καλάθης, ο Ουιμς πόσα πρέπει να πάρει απο την μακάμπι που έχει και το σουτ και την διείσδυση και το ύψος;

αν ο Γουιλιαμς ζηταει 1,8 τοτε ο Ουιμς πρεπει να παρει 3,5 απο την Μακαμπι.

αλλα επειδη ο Σονι θα παρει ενα 2αρι .. ειναι ΑΣΤΕΙΟ να συζηταμε για 1,8 στον Γουιλιαμς.

1μυριο ΚΑΛΟ ειναι για τα δεδομενα του Ελλιοτ μεχρι στιγμης.
free agent στο NBDL ηταν ξερωγω .. ας αποδειξει οτι μπορει να σταθει πρωταγωνιστης σε ΤΟΠ επιπεδο Ευρωλιγκας (οπως εκανε ο Ουιμς αρχικα στη Ζαλγκιρις και μετα στην ΤΣΣΚΑ για κανα δυο χρονια) και μετα ας ζητησει και 2 και 3 και 4 μυρια.

με μια μοναχα ΜΕΤΡΙΑ χρονια στην Φιλαδελφια, 1 χρονο ΤΟΠ σκορερ στο NBDL και 7-8 ΚΑΛΕΣ εμφανισεις με τα πρασινα στην Ευρωλιγκα .. ΔΕΝ γινεται να ζηταει αυτα τα χρηματα απο τον ΠΑΟ ουτε απο καμια αλλη Ευρωπαικη ομαδα.
Janjuri
QUOTE (Ben30 @ Apr 16 2016, 01:58 ) *
Το επόμενο ματς στο ΟΑΚΑ με τη Λαμποράλ,ΙΣΩΣ είναι το τελευταίο του Δημήτρη Διαμαντίδη στην Ευρωλίγκα με την πράσινη φανέλα.
Ό,τι κι αν πιστεύει ο καθένας μας πως συνέβη σήμερα, ό,τι κι αν νομίζει ο καθένας μας πως φταίει , όσο δύσκολο και αν πιστεύουμε ότι είναι να γυρίσει το 2-0 , σκέφτομαι το εξής: ΑΞΙΖΕΙ σε αυτόν τον μεγάλο παίχτη να δει ένα γήπεδο ασφυκτικά γεμάτο στο (ίσως) τελευταίο του παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Θα ήταν πολύ άσχημο να κλείσει την καριέρα του σε ένα μισογεμάτο γήπεδο.
Γι' αυτό, έχω τη γνώμη ότι όλοι πρέπει να είμαστε εκεί για να τον αποθεώσουμε.
Αλλά και κάτι ακόμη.
Θα είναι πολύ άσχημο για τον Δημήτρη Διαμαντίδη,να ακούγονται βουητά και γιούχες για παίκτες μας,στην τελευταία του (ίσως) παράσταση στην Ευρωλίγκα.
Η δυσφορία μας για τον Καλάθη,τον Πάβλοβιτς,τον Βλάντο,τον Τζόρτζεβιτς ή για οποιονδήποτε άλλον,δεν πρέπει να επισκιάσει το μεγάλο φινάλε του αρχηγού.
Όλοι Παναθηναϊκοί είμαστε.Πάμε να γεμίσουμε το γήπεδο,να αποθεώσουμε τον Μήτσο και να ''λιώσουμε'' με τις φωνές μας τον αντίπαλο.Πάμε να κρατήσουμε όρθια την ομάδα και να την σπρώξουμε για να κάνει το 2-1.
Τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν.Στο τέλος κάθε σεζόν γίνεται ταμείο.

Έχεις απόλυτο δίκαιο. Πολλά μπράβο για το ποστ σου.
yorgos
QUOTE
Θα ήταν πολύ άσχημο να κλείσει την καριέρα του σε ένα μισογεμάτο γήπεδο.

Sold out έχει γίνει ρε λεβέντες...

Στα ματς του ΟΑΚΑ οι πιθανότητες είναι 75% υπέρ του Παναθηναϊκού. Μάλλον πάμε για πέμπτο ματς. Υπάρχει πολύυυυς δρόμος μέχρι τότε.

Ο Σάλε εμφανίστηκε πολύ καλύτερος, ειδικά στον εξόφθαλμο τρόπο αντιμετώπισης του Μπουρούση. εκ του αποτελέσματος μπορούμε να γράψουμε για πολλές λάθος επιλογές (Πάβλοβιτς έλεος), αλλά σε γενικές γραμμές δεν ήταν κακός χτες. Τον κρέμασαν παίκτες που δεν έκαναν ακριβώς αυτό στο οποίο είναι καλοί, αυτή τη φορά δεν τους ζήτησε να κάνουν κουλά. Τον έχω κράξει άπειρες φορές και στο πρώτο ματς ήταν χειρότερος κι απ' το Λάσο, αλλά για το χτεσινό δεν ήταν ο βασικός υπαίτιος.

Το θέμα είναι ότι αν πάμε σε πέμπτο ματς δε νοίζω να τους βρούμε τόσο τραυματισμένους γιατί σε αυτά τα δύο παίξαμε με την Κουτσή Λαμποράλ, κι όχι με την Κούτσα. Ανάδρομος Ερμής, χαμογελαστός Μητσοτάκης και ο κύκλος των 52 ετών του Quetzlacoatl είχαν συναστριστεί για να κάνουμε το διπλό στην ΄δρα μιας ΠΟΛΥ καλής ομάδας, και την πετάξαμε. Αν πάμε στο 5ο ματς δε θα έχουμε ΤΕΤΟΙΑ ευκαιρία. Και η διαιτησία πάλι μια χαρά ήταν, μη γράφουμε ό,τι θέμε πάνω στην πίκρα μας.

Είχα παίξει χοντρά Κούτσα και τη γλίτωσα. Γιατί όσα πήρα μου τα έφαγε ο Πασκουάλ...
MaJesty23
Σήμερα για πρώτη φορά μετά απο χρόνια αρρώστησα με ματς.Ειλικρινά όσο το έβλεπα ,με πιάσε πονοκέφαλος.Βγήκα για ποτό,και μες το τζιν τόνικ έβλεπα Καλάθη να σουτάρει τούβλα,τον Πάβλοβιτς να γλιστράει στα παγάκια και να τον τριποντιάζει ο Μπερτάνς. biggrin.gif
Το σημερινό,δεν χωνεύεται.Μιλάμε μπαράζ επιλογων χωρίς λογική ,απο όλους πλην ΔΔ.Τι να πω για αυτόν...Η ψυχή και το πάθος του ,είναι ασύγκριτα.Αξίζει ένα final four!Aλλά δυστυχώς,δεν θα πάμε.Απλα συγκινητικός...οταν έβαλε το 3ποντο έπιασα το κεφάλι μου και άλλαξα 3 δωμάτια.Μονολογούσα,Χάζεψα...Κρίμα που οι άλλοι δεν εχουν τα @@ του ΔΔ.

Ο Γιάνκοβιτς ούτε λεπτό.Λογικο αφού ο Παβλόβιτς ,έκανε την εμφάνιση της χρονιάς icon_drunk.gif
yorgos
http://www.contra.gr/Basketball/Europe/Eur...ta.4011122.html

Kουκουρούκου δηλώσεις τώρα...
j.browning
πολυ κριμα,χτες χαθηκε μια πολυ μεγαλη ευκαιρια.
τιποτα δεν τελειωσε ακομα ομως,οι πιθανοτητες ειναι με το μερος τους αλλα πρεπει να το παλεψουμε μεχρι τελους.δεν ειναι ωραιο να τα παρατας,χτες παλι παιζαμε με τρεις+μισο παιχτες(ΔΔ,ραντουλιτσα,κουζμιτς,και μισο χεινζ γιατι δεν πηρε αρκετο χρονο)ολοι οι αλλοι απο λιγο εως πολυ σερνοτανε,η διαφορα κλασεις τον 2 ομαδων φαινεται απο χιλιομετρα,η λαμποραλ παιζουν ολοι στο 100% και εμεις τους παμε παραταση με τρεις παιχτες.αυτο μαλλον ειναι αποτελεσμα της καθυστερημενης προσθηκης παιχτων,δεν εχει βρει ακομα χημεια η ομαδα.

χτες ειπα οτι με κακο καλαθη δεν κερδιζουμε,ποτε δεν εχει γινει φετος,ποσο μαλλον τωρα που ειναι ο ανθρωπος που μαρκαρει τα 2 δαιμονισμενα πλει μεικερ της κουτσα.

o τζορτζεβιτς ειναι ενας μετριος ανερχομενος προπονητης,εχει τις καλες στιγμες του εχει και τις κακες,εγω σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος απο την δουλεια του,πρεπει να στηριχτει και να μεινει στην ομαδα ανεξαρτητως αποτελεσματος και στην ευρωλιγκα αλλα και στο πρωταθλημα,δεν γινεται απο την πρωτη χρονια να περιμενουμαι να τα σηκωσει ολα και αν οχι να του παρουμε το κεφαλι.εδω ο καλυτερος ολων τον εποχων 3 χρονια με απολυτη στηριξει το πιο παχυ πορτοφολι και την βοηθεια απο τους γκρι και δεν το εχει σηκωσει ακομα.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ σε ολα τα πραγματα,αλλα εδω στην ελλαδα αυτες οι 2 λεξεις ειναι αγνωστες.

το μονο παραπονο που εχω απο τον κοουτς ειναι οτι σχεδον ποτε δεν στηνει επιθεση που να βγαινει ενα ελευθερο τριποντο,λεμε και ξαναλεμε οτι θελουμε σουτερ,οτι δεν σουταρουμε καλα κτλ.εχουμε δικιο εν μερει.
οι παικτες μας ξερουν να σουταρουν ποτε ομως δεν παιρνουν ενα καλο σουτ,ολο κατι σκοτωμενα,σε αμυνα, στο τελος του χρονου η χωρις ισορροπια.ετσι ειναι λογικο οτι δεν θα εχεις καλα ποσοστα,
με καλυτερα σουτ εχεις περισσοτερους χωρους για να παιξεις μπαλα,και λοου ποστ παιχνιδι και πικνρολ και τα παντα,συν οτι μετραει για τρεις το μακρινο σουτ,
εντωμεταξυ η λαμποραλ σουταρει εκπληκτικα, δεν γινεται η αλλη ομαδα να βαζει τριποντα και εμεις διποντα και να περιμενουμε να κερδισουμε.

υ.γ. ο σασα δικαιωθηκε χτες γιατι επεμενε στο μαρκαρισμα του μπουρουση με τον κουζμιτς,συγχαρητηρια στον παιχτη που μπορεσε και σταθηκε τοσο καλα στο υψηλοτερο επιπεδο,ομολογω δεν το περιμενα,ηξερα οτι μπορει να τον μαρκαρει με αξιοπρεπεια αλλα οχι οτι μπορει να κανει τοσο καλη εμφανιση.

υ.γ.2 συγκλονιστικος μητσαρας,καθε φορα σκεφτομαι το ιδιο πραγμα,δεν εχω ξαναδει τετοιο παιχτη.οπως ειπε και ο σπυστα ολοι ξεραμε οτι θα το βαλει το τριποντο της παρατασης πριν φυγει η μπαλα απο τα χερια του 77.gif
Ben30
QUOTE (yorgos @ Apr 16 2016, 01:30 ) *
Ο Σάλε εμφανίστηκε πολύ καλύτερος, ειδικά στον εξόφθαλμο τρόπο αντιμετώπισης του Μπουρούση. εκ του αποτελέσματος μπορούμε να γράψουμε για πολλές λάθος επιλογές (Πάβλοβιτς έλεος), αλλά σε γενικές γραμμές δεν ήταν κακός χτες. Τον κρέμασαν παίκτες που δεν έκαναν ακριβώς αυτό στο οποίο είναι καλοί, αυτή τη φορά δεν τους ζήτησε να κάνουν κουλά. Τον έχω κράξει άπειρες φορές και στο πρώτο ματς ήταν χειρότερος κι απ' το Λάσο, αλλά για το χτεσινό δεν ήταν ο βασικός υπαίτιος.


Συμφωνώ ότι ο Σάσα ήταν διαβασμένος χτες και έστησε καλά την ομάδα. Το ανέφερα και χτες το βράδυ.
Χωρίς καλό στήσιμο και κοουτσάρισμα του Σάσα,δεν θα φτάναμε ποτέ στην παράταση.Και πολύ σωστά λες ότι οι παίχτες τον ''κρέμασαν''.
Ο Πάβλοβιτς χτες με εκνεύρισε στη φάση της τεχνικής ποινής.Είχε δίκιο ο Σέρβος,διότι φάουλ δεν είχε κάνει,αλλά το παράκανε με τη διαμαρτυρία.Κατά τα λοιπά,έκανε ό,τι κάνει συνήθως στο γήπεδο.
Από κει και πέρα,η διαφορά του Σέρβου με τον Βλάντο είναι μία : ο Πάβλοβιτς τρώει τρίποντα επειδή δεν είναι γρηγορος πια για να ακολουθήσει,αλλά δεν μπορείς να τον σπρώξεις.Ενώ ο Βλάντο τρώει τρίποντα,δίποντα,γενικά τρώει τα πάντα στην άμυνα.Και στο κάτω κάτω τον βάλαμε τον Βλάντο στο πρώτο ματς και μας πήρε η κατηφόρα.Αυτό το αναφέρω ''επί τη ευκαιρία'',που λένε,διότι είδα σε αρκετά σχόλια να γίνεται κριτική στον Σάσα γιατί...δεν έβαλε τον Βλάντο!!
Με τον ξεζουμισμένο Πάβλοβιτς,τους κοντράρεις,όπως χτες.Με τον Βλάντο,σε παίρνει η κατηφόρα,όπως την Τετάρτη.Απλά και ξεκάθαρα.

Και καλά τα γράφεις για τον αντίπαλό μας...
Ακόμα δεν έχουμε πάρει χαμπάρι πόσο καλή ομάδα είναι η Λαμποράλ...Απορώ πραγματικά.Χτες οι Βάσκοι έβγαλαν ΚΑΙ ψυχή,ιδίως στην παράταση. Είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για οποιαδήποτε ομάδα φέτος στην Ευρωλίγκα.Και μεις ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από όλους μέσα στην ομάδα,να τους σπάσουμε την έδρα και να τους πετάξουμε έξω!!Λες και μια ομάδα με 3 νέους παίχτες που ήρθαν τον Φεβρουάριο για να σωθεί η χρονιά, είναι εύκολο να αντιμετωπίσει μια ΣΦΙΧΤΟΔΕΜΕΝΗ ομάδα,με ξεκαθαρους ρόλους,με έδρα κάστρο,κλπ κλπ. 60-40 ήταν εξαρχής αυτή η σειρά...
Ελπίζω να μην χρειαστεί να δούμε στο φάναλ φορ πόσο καλή ομάδα είναι η Λαμποράλ.
Παιδιά,αυτοί μπορούν να το σηκώσουν φέτος!
pk13
QUOTE(Ben30 @ Apr 16 2016, 07:20 ) *
Συμφωνώ ότι ο Σάσα ήταν διαβασμένος χτες και έστησε καλά την ομάδα. Το ανέφερα και χτες το βράδυ.
Χωρίς καλό στήσιμο και κοουτσάρισμα του Σάσα,δεν θα φτάναμε ποτέ στην παράταση.Και πολύ σωστά λες ότι οι παίχτες τον ''κρέμασαν''.
Ο Πάβλοβιτς χτες με εκνεύρισε στη φάση της τεχνικής ποινής.Είχε δίκιο ο Σέρβος,διότι φάουλ δεν είχε κάνει,αλλά το παράκανε με τη διαμαρτυρία.Κατά τα λοιπά,έκανε ό,τι κάνει συνήθως στο γήπεδο.
Από κει και πέρα,η διαφορά του Σέρβου με τον Βλάντο είναι μία : ο Πάβλοβιτς τρώει τρίποντα επειδή δεν είναι γρηγορος πια για να ακολουθήσει,αλλά δεν μπορείς να τον σπρώξεις.Ενώ ο Βλάντο τρώει τρίποντα,δίποντα,γενικά τρώει τα πάντα στην άμυνα.Και στο κάτω κάτω τον βάλαμε τον Βλάντο στο πρώτο ματς και μας πήρε η κατηφόρα.Αυτό το αναφέρω ''επί τη ευκαιρία'',που λένε,διότι είδα σε αρκετά σχόλια να γίνεται κριτική στον Σάσα γιατί...δεν έβαλε τον Βλάντο!!
Με τον ξεζουμισμένο Πάβλοβιτς,τους κοντράρεις,όπως χτες.Με τον Βλάντο,σε παίρνει η κατηφόρα,όπως την Τετάρτη.Απλά και ξεκάθαρα.

Και καλά τα γράφεις για τον αντίπαλό μας...
Ακόμα δεν έχουμε πάρει χαμπάρι πόσο καλή ομάδα είναι η Λαμποράλ...Απορώ πραγματικά.Χτες οι Βάσκοι έβγαλαν ΚΑΙ ψυχή,ιδίως στην παράταση. Είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για οποιαδήποτε ομάδα φέτος στην Ευρωλίγκα.Και μεις ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από όλους μέσα στην ομάδα,να τους σπάσουμε την έδρα και να τους πετάξουμε έξω!!Λες και μια ομάδα με 3 νέους παίχτες που ήρθαν τον Φεβρουάριο για να σωθεί η χρονιά, είναι εύκολο να αντιμετωπίσει μια ΣΦΙΧΤΟΔΕΜΕΝΗ ομάδα,με ξεκαθαρους ρόλους,με έδρα κάστρο,κλπ κλπ. 60-40 ήταν εξαρχής αυτή η σειρά...
Ελπίζω να μην χρειαστεί να δούμε στο φάναλ φορ πόσο καλή ομάδα είναι η Λαμποράλ.
Παιδιά,αυτοί μπορούν να το σηκώσουν φέτος!


Διαφωνω εντελως.....
Πολλα λαθη και χθες ο Σαλε...Μονη σωστη αποφαση που πηρε χθες ηταν οτι δεν εστειλε βοηθειες πανω στον Μπουρουση...Κατα τα αλλα παλι χαλια τα πηγε...Ενα πικ εν ρολ,ενα για δειγμα δεν παιξαμε...Παλι τα ιδια με τον Παβλοβιτς...
Ο Χεινς που ηταν πολυ καλος χθες γιατι δεν επαιξε παραπανω?Η τελευταια επιθεση γιατι εκτελεστηκε στα 15 δευτερολεπτα πριν το τελος??
Δουλευομαστε τωρα?Ο Σαλε ειναι εντελως ανεπαρκης...Φετος δεν εχει κοουτσαρει καλα ουτε ενα παιχνιδι...Ουτε ενα...Και σε ποια παραταση πηγε το ματς?Ας μην ηταν ο Χεινς και ο Διαμαντιδης με τα τρελα τους τριποντα....Και στη παραταση που ειχε την ευκαιρια να κλεψει το ματς αφηνε τον Φελντειν να βαραει φειντ αγουει....
CG.
Επειδη ξερω καλα την λαμποραλ και πως παιζει τις τελευταιες εβδομαδες καιειδικα μετα τον τραυματισμο του σενγκειλα,αλλα και επειδη ακομα δεν μπορω να πιστεψω πως χασαμε 2 ματς απο τους μισους της ,το λεω απο τωρα οτι θα παμε σε 5ο παιχνιδι και χαλαρα σχετικα.
Η συγκεκριμενη ισπανικη ομαδα πλεον με τις συνεχεις ατυχιες το μικρ ροτεσιον κτλ που εχουν ειπωθει εχει γινει ομαδα εδρας.εκτος χανει πολυ απο την δυναμη της.
Ακομα και αν ερθουν χωρις αγχος στο οακα αμφιβαλλω ιδιαιτερα οτι θα το χτυπησουν
Βεβαια το οτι δεν μπορεσαμε να τους νικησουμε χτες μου δινει και λιγες ελπιδες να τους παρουμε και στο 5ο που θα παιξουν και αυτοι με οτ εχουν.αλλα οπως στρωσεις στην αρχη ετσι θα κοιμηθεις
shtarkws
QUOTE(j.browning @ Apr 16 2016, 09:10 ) *
πολυ κριμα,χτες χαθηκε μια πολυ μεγαλη ευκαιρια.
τιποτα δεν τελειωσε ακομα ομως,οι πιθανοτητες ειναι με το μερος τους αλλα πρεπει να το παλεψουμε μεχρι τελους.δεν ειναι ωραιο να τα παρατας,χτες παλι παιζαμε με τρεις+μισο παιχτες(ΔΔ,ραντουλιτσα,κουζμιτς,και μισο χεινζ γιατι δεν πηρε αρκετο χρονο)ολοι οι αλλοι απο λιγο εως πολυ σερνοτανε,η διαφορα κλασεις τον 2 ομαδων φαινεται απο χιλιομετρα,η λαμποραλ παιζουν ολοι στο 100% και εμεις τους παμε παραταση με τρεις παιχτες.αυτο μαλλον ειναι αποτελεσμα της καθυστερημενης προσθηκης παιχτων,δεν εχει βρει ακομα χημεια η ομαδα.

χτες ειπα οτι με κακο καλαθη δεν κερδιζουμε,ποτε δεν εχει γινει φετος,ποσο μαλλον τωρα που ειναι ο ανθρωπος που μαρκαρει τα 2 δαιμονισμενα πλει μεικερ της κουτσα.

o τζορτζεβιτς ειναι ενας μετριος ανερχομενος προπονητης,εχει τις καλες στιγμες του εχει και τις κακες,εγω σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος απο την δουλεια του,πρεπει να στηριχτει και να μεινει στην ομαδα ανεξαρτητως αποτελεσματος και στην ευρωλιγκα αλλα και στο πρωταθλημα,δεν γινεται απο την πρωτη χρονια να περιμενουμαι να τα σηκωσει ολα και αν οχι να του παρουμε το κεφαλι.εδω ο καλυτερος ολων τον εποχων 3 χρονια με απολυτη στηριξει το πιο παχυ πορτοφολι και την βοηθεια απο τους γκρι και δεν το εχει σηκωσει ακομα.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ σε ολα τα πραγματα,αλλα εδω στην ελλαδα αυτες οι 2 λεξεις ειναι αγνωστες.

το μονο παραπονο που εχω απο τον κοουτς ειναι οτι σχεδον ποτε δεν στηνει επιθεση που να βγαινει ενα ελευθερο τριποντο,λεμε και ξαναλεμε οτι θελουμε σουτερ,οτι δεν σουταρουμε καλα κτλ.εχουμε δικιο εν μερει.
οι παικτες μας ξερουν να σουταρουν ποτε ομως δεν παιρνουν ενα καλο σουτ,ολο κατι σκοτωμενα,σε αμυνα, στο τελος του χρονου η χωρις ισορροπια.ετσι ειναι λογικο οτι δεν θα εχεις καλα ποσοστα,
με καλυτερα σουτ εχεις περισσοτερους χωρους για να παιξεις μπαλα,και λοου ποστ παιχνιδι και πικνρολ και τα παντα,συν οτι μετραει για τρεις το μακρινο σουτ,
εντωμεταξυ η λαμποραλ σουταρει εκπληκτικα, δεν γινεται η αλλη ομαδα να βαζει τριποντα και εμεις διποντα και να περιμενουμε να κερδισουμε.

υ.γ. ο σασα δικαιωθηκε χτες γιατι επεμενε στο μαρκαρισμα του μπουρουση με τον κουζμιτς,συγχαρητηρια στον παιχτη που μπορεσε και σταθηκε τοσο καλα στο υψηλοτερο επιπεδο,ομολογω δεν το περιμενα,ηξερα οτι μπορει να τον μαρκαρει με αξιοπρεπεια αλλα οχι οτι μπορει να κανει τοσο καλη εμφανιση.

υ.γ.2 συγκλονιστικος μητσαρας,καθε φορα σκεφτομαι το ιδιο πραγμα,δεν εχω ξαναδει τετοιο παιχτη.οπως ειπε και ο σπυστα ολοι ξεραμε οτι θα το βαλει το τριποντο της παρατασης πριν φυγει η μπαλα απο τα χερια του 77.gif


Πολυ ουσιωδες το μπολνταρισμενο συμφωνω απολυτα.

Στα του αγωνα, μετα απο 2 αγωνες θεωρω την τακτικη μας προσεγγιση αποτυχημενη. Πρεπει να βαλουμε δυσκολα στην αμυνα τους και μεχρι τωρα δεν τα καταφερνουμε.

Στα επομενα παιχνιδια θα ηθελα να δω.

Περισσοτερη ωρα τον Χεινς στο παρκε γιατι ματσαρει καλα στην αμυνα απεναντι στα γρηγορα γκαρντ τους ενω στην επιθεση μπορει με την ταχυτητα του να σπλιταρει την αμυνα τους και να εκτελασει μετα απο ντριπλα η σκριν

Περισσοτερη ωρα τον Φελντιν στο παρκε γιατι αν και δεν εκανε καλες εμφανισεις ο ρολος του και η ευστοχια του θα ειναι καθοριστικος παραγοντας της οποιας επιτυχιας θα εχουμε

Τον Γουιλιαμς και Καλαθη σε ειδικες αποστολες καθως ειναι φανεροοτι δεν ματσαρουν καλα

Παβλοβιτς Γιανκοβιτς Φωτση παρκαρισμενους στον παγκο

Περισσοτερη ωρα τον Γκιστ στο 5 και περισσοτερο pick and roll στην αμυνα του Μπουρουση

Περισσοτερη ωρα κοντα σχηματα

Πλεον ειμαστε το απολυτο outsider στην σειρα και kudos για αυτο στην Λαμποραλ, ομως οφειλουμε στην ιστορια της ομαδας, στον μεγαλο αρχηγο και στον κοσμο μας να το παλεψουμε και να εξαντλησουμε καθε πιθανοτητα εως το τελος
lightday
Μέχρι στιγμής αυτό που βλέπω από τα 2 ματσάκια είναι 5 έτοιμοι παίχτες ΔΔ, Χεινς,Γκιστ,Ραντου,Κουσμιτς...Μέσα από αυτή την πεντάδα πρέπει να λύσει επιτέλους το πρόβλημα της επιθεσης. Η άμυνα μια χαρά ήταν μέχρι στιγμής...
Δυστυχώς στο 4 πάίζει μόνος του ο ερημος γκιστ μιας και ο φώτσης δεν τραβάει με τίποτα.Ισως αν καταβάσει τον Παβλοβιτς για μερικά λεπτά εκεί μαζί με τον Χαντερ. Ετσι και αλλιώς το τρίποντο από την συγκεκριμένη θέση το έχει ξεχάσει οπότε ποστ και αγιος ο θεός. Το άλλο που θέλω να δώ είναι χεινς ακροβολισμένος η μετά από σκριν στο τρίποντο...παίζει να είναι ο μοναδικός που δεν έχει τάση να χτίσει οικοδομή.. Αλλαγές χαντμπολ στο ΔΔ για να μην κουραστεί και κάνουμε τον σταυρό μας .Ο Γουιλιαμς έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια από τον τρόπο που αμύνονται οι 'ισπανοί' (με το μαχαίρι το στόμα)..Προσπαθεί μέσα από τραβηγμένα ντραιβ να βρει ρυθμό αλλά του έχουν χαλασει το μυαλό και στιγμές γίνεται πολύ επικύνδυνος...Οπότε πρέπει να του δώσει ρόλο στην αμυνα (γρήγορα πόδια ) και σαφή εντόλη για ρήγμα και πάσα στον ελευθερο . Ο Δομινικανός έχει εξαφανιστεί τελείως , τον έχει εξαφανίσει η κρισιμότητα του αγώνα (θέλει δουλεια το παλικάρι φαίνεται).Οσο χτίζουμε απο έξω δεν έχουμε ελπίδα.
Οι άλλοι πράσινοι πάντως είναι κομμάντο αυτοκτονίας μέχρι στιγμής και αν περάσουν το αξίζουν . Μπορούν να πάνε μέχρι τέλους με την αυταπάρνηση που δείχνουν...
Αυτόν τον Μπέρντανς για του χρόνου δεν είναι καθόλου κακή ιδέα....
CG.
Ας δουμε και τα θετικα ομως (λεμ τωρα)
1.αν παρουμε τα 2 επομενα παμε με ρυθμο ,το know how,και με αυτοπεποιθηση για 5ο ματς.με λιγα λογια θα παρουν φορα
2.αν εχουν λιγη τσιπα επανω τους και δεν σκεφτονται μισθοφορικα, η αν εχουν βλεψεις τσπ τους δινεται ενα απιστευτο κινητρο.περα απο το φαιναλ φορ που ειναι μονο του ο μεγαλος στοχος,καμια ομαδα στην ιστορια της ευρωλιγκας δεν γυρισε απ 2-0.τοσο δυσκολο ειναι.αλλα δινεται τετοιο κινητρο σε αυτους να δουν διαφορετικα την σειρα.
pk13
QUOTE(j.browning @ Apr 16 2016, 07:10 ) *
πολυ κριμα,χτες χαθηκε μια πολυ μεγαλη ευκαιρια.
τιποτα δεν τελειωσε ακομα ομως,οι πιθανοτητες ειναι με το μερος τους αλλα πρεπει να το παλεψουμε μεχρι τελους.δεν ειναι ωραιο να τα παρατας,χτες παλι παιζαμε με τρεις+μισο παιχτες(ΔΔ,ραντουλιτσα,κουζμιτς,και μισο χεινζ γιατι δεν πηρε αρκετο χρονο)ολοι οι αλλοι απο λιγο εως πολυ σερνοτανε,η διαφορα κλασεις τον 2 ομαδων φαινεται απο χιλιομετρα,η λαμποραλ παιζουν ολοι στο 100% και εμεις τους παμε παραταση με τρεις παιχτες.αυτο μαλλον ειναι αποτελεσμα της καθυστερημενης προσθηκης παιχτων,δεν εχει βρει ακομα χημεια η ομαδα.

χτες ειπα οτι με κακο καλαθη δεν κερδιζουμε,ποτε δεν εχει γινει φετος,ποσο μαλλον τωρα που ειναι ο ανθρωπος που μαρκαρει τα 2 δαιμονισμενα πλει μεικερ της κουτσα.

o τζορτζεβιτς ειναι ενας μετριος ανερχομενος προπονητης,εχει τις καλες στιγμες του εχει και τις κακες,εγω σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος απο την δουλεια του,πρεπει να στηριχτει και να μεινει στην ομαδα ανεξαρτητως αποτελεσματος και στην ευρωλιγκα αλλα και στο πρωταθλημα,δεν γινεται απο την πρωτη χρονια να περιμενουμαι να τα σηκωσει ολα και αν οχι να του παρουμε το κεφαλι.εδω ο καλυτερος ολων τον εποχων 3 χρονια με απολυτη στηριξει το πιο παχυ πορτοφολι και την βοηθεια απο τους γκρι και δεν το εχει σηκωσει ακομα.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ σε ολα τα πραγματα,αλλα εδω στην ελλαδα αυτες οι 2 λεξεις ειναι αγνωστες.

το μονο παραπονο που εχω απο τον κοουτς ειναι οτι σχεδον ποτε δεν στηνει επιθεση που να βγαινει ενα ελευθερο τριποντο,λεμε και ξαναλεμε οτι θελουμε σουτερ,οτι δεν σουταρουμε καλα κτλ.εχουμε δικιο εν μερει.
οι παικτες μας ξερουν να σουταρουν ποτε ομως δεν παιρνουν ενα καλο σουτ,ολο κατι σκοτωμενα,σε αμυνα, στο τελος του χρονου η χωρις ισορροπια.ετσι ειναι λογικο οτι δεν θα εχεις καλα ποσοστα,
με καλυτερα σουτ εχεις περισσοτερους χωρους για να παιξεις μπαλα,και λοου ποστ παιχνιδι και πικνρολ και τα παντα,συν οτι μετραει για τρεις το μακρινο σουτ,
εντωμεταξυ η λαμποραλ σουταρει εκπληκτικα, δεν γινεται η αλλη ομαδα να βαζει τριποντα και εμεις διποντα και να περιμενουμε να κερδισουμε.

υ.γ. ο σασα δικαιωθηκε χτες γιατι επεμενε στο μαρκαρισμα του μπουρουση με τον κουζμιτς,συγχαρητηρια στον παιχτη που μπορεσε και σταθηκε τοσο καλα στο υψηλοτερο επιπεδο,ομολογω δεν το περιμενα,ηξερα οτι μπορει να τον μαρκαρει με αξιοπρεπεια αλλα οχι οτι μπορει να κανει τοσο καλη εμφανιση.

υ.γ.2 συγκλονιστικος μητσαρας,καθε φορα σκεφτομαι το ιδιο πραγμα,δεν εχω ξαναδει τετοιο παιχτη.οπως ειπε και ο σπυστα ολοι ξεραμε οτι θα το βαλει το τριποντο της παρατασης πριν φυγει η μπαλα απο τα χερια του 77.gif


Συμφωνω στα περισσοτερα...
Αλλα ρε αδερφε οκ ανερχομενος ο Σαλε,αλλα δεν πρεπει να σου δειξει μεσα σε μια ολοκληρη χρονια πως στο μελλον θα σταθει στο υψηλο επιπεδο...??Θυμασαι φετος εστω και ενα ματς που να εκανε μια κινηση ματ ο Σαλε και να πηρε ενα ματς?Εγω οχι...Καλη η υπομονη αλλα οταν ο ανθρωπος απο τα 25 ματς στην Ευρωλιγκα εχει χασει μονος του τα 10 και ειναι κακος στα 20 τι αλλο να περιμενουμε??
Για μενα αν αποκλειστουμε,στους τελικους ειναι η τελευταια του ευκαιρια...Αν χασει και εκει πρεπει να απομακρυνθει...Αμα ειναι να σπαταλησουμε καμια πενταετια μεχρι ο Σαλε να μπορει να σταθει στο τοπ επιπεδο σωθηκαμε....
SkyFall
Πιστεύω ότι αν καταφέρουμε να πάρουμε τα δύο εντός, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουν βρει ρυθμό κάποιοι παίχτες εκτός του ΔΔ, θα παιχτεί στα ίσια το τελευταίο στην Ισπανία παρόλο που όσες φορές έχει γίνει κάτι αντίστοιχο στο 5ο ματς έχει επικρατήσει σχετικά εύκολα ο γηπεδούχος.
Η κούραση θα είναι μεγάλη και για τους δύο (και ιδιαίτερα για τον ΔΔ) και η συμμετοχή των Χάγκα και Κοζέρ θα παίξει ρόλο λόγω του μικρού ρόστερ της Κάχα.
Πιστεύω ακόμα, συνεχίζουμε!
Ben30
QUOTE (pk13 @ Apr 16 2016, 08:40 ) *
Διαφωνω εντελως.....
Πολλα λαθη και χθες ο Σαλε...Μονη σωστη αποφαση που πηρε χθες ηταν οτι δεν εστειλε βοηθειες πανω στον Μπουρουση...Κατα τα αλλα παλι χαλια τα πηγε...Ενα πικ εν ρολ,ενα για δειγμα δεν παιξαμε...Παλι τα ιδια με τον Παβλοβιτς...
Ο Χεινς που ηταν πολυ καλος χθες γιατι δεν επαιξε παραπανω?Η τελευταια επιθεση γιατι εκτελεστηκε στα 15 δευτερολεπτα πριν το τελος??
Δουλευομαστε τωρα?Ο Σαλε ειναι εντελως ανεπαρκης...Φετος δεν εχει κοουτσαρει καλα ουτε ενα παιχνιδι...Ουτε ενα...Και σε ποια παραταση πηγε το ματς?Ας μην ηταν ο Χεινς και ο Διαμαντιδης με τα τρελα τους τριποντα....Και στη παραταση που ειχε την ευκαιρια να κλεψει το ματς αφηνε τον Φελντειν να βαραει φειντ αγουει....


Στην παράταση,εκεί που χάθηκε ένα δικό μας ματς και αποδείχθηκαν οι Βάσκοι πιο ψυχωμένοι, είπε κανείς στον Καλάθη να πάρει μαζεμένα δυο τρίποντα και να μην μπορεί να πιάσει ούτε με λάσο τους αντιπάλους;Είπε κανείς στον Διαμαντίδη και στον Γουίλιαμς να κουτουλήσουν μεταξύ τους;Είπε κανείς στον Έλλιοτ να χάσει βολή;Είπε κανείς στον Καλάθη στο τέλος να αφήσει 6-7 δευτερόλεπτα να περάσουν και να μην σταματήσει το χρονόμετρο;
Η τελευταία επίθεσή μας ήταν καλά σχεδιασμένη από τον κόουτς.Αν κάποιος έκανε λάθος,αυτός ήταν ο Διαμαντίδης που βιάστηκε να την πασάρει στον Μίρο.Μπορούσε να περιμένει 4-5 δευτερόλεπτα προτού το κάνει.Υπήρχε χρόνος για να πάρει το σκριν και να πάει να στηθεί στην αγαπημένη του θέση για το τρίποντο.
Να στο αντιστρέψω.Αν η Λαμποράλ χτες,δεν ήταν τόσο εύστοχη απέξω σε σημαντικές καμπές του ματς,ακόμα και από τα 8 μέτρα, ίσως το ματς το καθαρίζαμε πριν πάει στην παράταση.Το ξέρουμε ότι μια τέτοια ομάδα,θα βρει τον τρόπο να σουτάρει.Αυτό στο οποίο ποντάρεις με τους Βάσκους,είναι σε ένα ματς να μην είναι εύστοχοι (και κυρίως,να μην είναι εύστοχοι σε κρίσιμα κομμάτια του ματς).
Ο Σάσα έφερε το ματς εκεί που το θέλαμε.Διάβασε καλά τον Μπουρούση και τον αντιμετώπισε όπως έπρεπε.Σωστά έβαλε Χέινς και Φελντέιν στο ασόδυο στο πρώτο μέρος.Έλεγξε το ματς με την κίνηση αυτή.Ε,μετά έπρεπε να παίξει λίγο κι ο Διαμαντίδης κι ο Καλάθης των 2 εκατομμυρίων.Ο μεν Διαμαντίδης,ενώ δεν έκανε καλό πρώτο ημίχρονο,στο δεύτερο ανέβαινε διαρκώς,με αποκορύφωμα το τελευταίο δεκάλεπτο,εκεί που τον χρειαζόμαστε δηλαδή.Ο δε Καλάθης δεν βοήθησε καθόλου...
Έγραφε εδώ μέσα ένας φίλος (νομίζω ο Rahxephon) ότι με εξαφανισμένο Καλάθη δεν έχουμε καμία τύχη στην σειρά αυτή.Και συμφωνούσα μαζί του.Αλλά χτες,ο Σάσα κατάφερε να φτάσει το ματς στην τελευταία επίθεση με τον Καλάθη αρνητικότατο!
lightday
QUOTE(Ben30 @ Apr 16 2016, 10:15 ) *
..Είπε κανείς στον Καλάθη στο τέλος να αφήσει 6-7 δευτερόλεπτα να περάσουν και να μην σταματήσει το χρονόμετρο;
...

εδώ είσαι λάθος μιας και φαίνεται ότι κάνει καθαρό φάουλ σηκώνει το χέρι και σταματά , ο διαιτητής δεν σφυρά και τρέχει ο δδ να πέσει στον παίχτη που τελικά πήρε το φάουλ. wink.gif
doctorjekil
Αλλη μια μεγαλη παρασταση του σαλε χθες...δεν γινεται να χανεις απο 6 παιχτες,δεν γινεται να μην πιεζεις 40 λεπτα σ ολο το γηπεδο,δεν γινεται να παιζουν στο 2 με κορμπατσο και στο 3 με μπερτανς και εσυ να μην το εκμεταλευεσαι,δεν γινεται στην παραταση,που θελουν ενα φυσημα για να πεσουν κατω,οι πρωτες σου επιθεσεις να ειναι 3ποντα με τον καλαθη,δεν γινεται να δινεις την μπαλα στον γουιλιαμς και να του λες κανε οτι θες
Οσο για τον καλαθη που λενε καποιοι οτι δεν ειναι καλος...πως να ειναι καλος οταν ο σαλε τον εχει καψει ολη την χρονια,με την κηφησια το προηγουμενο σαββατο επαιξε 30 λεπτα,ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΦΗΣΙΑ
Μ εναν κανονικο προπονητη(ας ηταν και κακος προπονητης,αρκει να ηταν πραγματικος προπονητης) θα την περναγαμε την λαμποραλ
pk13
QUOTE(Ben30 @ Apr 16 2016, 09:15 ) *
Στην παράταση,εκεί που χάθηκε ένα δικό μας ματς και αποδείχθηκαν οι Βάσκοι πιο ψυχωμένοι, είπε κανείς στον Καλάθη να πάρει μαζεμένα δυο τρίποντα και να μην μπορεί να πιάσει ούτε με λάσο τους αντιπάλους;Είπε κανείς στον Διαμαντίδη και στον Γουίλιαμς να κουτουλήσουν μεταξύ τους;Είπε κανείς στον Έλλιοτ να χάσει βολή;Είπε κανείς στον Καλάθη στο τέλος να αφήσει 6-7 δευτερόλεπτα να περάσουν και να μην σταματήσει το χρονόμετρο;
Η τελευταία επίθεσή μας ήταν καλά σχεδιασμένη από τον κόουτς.Αν κάποιος έκανε λάθος,αυτός ήταν ο Διαμαντίδης που βιάστηκε να την πασάρει στον Μίρο.Μπορούσε να περιμένει 4-5 δευτερόλεπτα προτού το κάνει.Υπήρχε χρόνος για να πάρει το σκριν και να πάει να στηθεί στην αγαπημένη του θέση για το τρίποντο.
Να στο αντιστρέψω.Αν η Λαμποράλ χτες,δεν ήταν τόσο εύστοχη απέξω σε σημαντικές καμπές του ματς,ακόμα και από τα 8 μέτρα, ίσως το ματς το καθαρίζαμε πριν πάει στην παράταση.
Ο Σάσα διάβασε καλά τον Μπουρούση και τον αντιμετώπισε όπως έπρεπε.Σωστά έβαλε Χέινς και Φελντέιν στο ασόδυο στο πρώτο μέρος.Ελεγξε το ματς με την κίνηση αυτή.Ε,μετά έπρεπε να παίξει λίγο κι ο Διαμαντίδης κι ο Καλάθης των 2 εκατομμυρίων.Ο μεν Διαμαντίδης,ενώ δεν έκανε καλό πρώτο ημίχρονο,στο δεύτερο ανέβαινε διαρκώς,με αποκορύφωμα το τελευταίο δεκάλεπτο,εκεί που τον χρειαζόμαστε δηλαδή.Ο δε Καλάθης δεν βοήθησε καθόλου...
Έγραφε εδώ μέσα ένας φίλος (νομίζω ο Rahxephon) ότι με εξαφανισμένο Καλάθη δεν έχουμε καμία τύχη στην σειρά αυτή.Και συμφωνούσα μαζί του.Αλλά χτες,ο Σάσα κατάφερε να φτάσει το ματς στην τελευταία επίθεση με τον Καλάθη αρνητικότατο!


Οχι δεν ειπε κανεις στον Καλαθη να παρει 2 τριποντα...Αλλα γιατι βρισκοταν στο παρκε?Ηταν τραγικος στη κανονικη διαρκεια γιατι επεμεινε να τον ξεκινησει και στη παραταση?Και δεν εβαλε Χεινς ας πουμε....

Ο προπονητης εχει ευκαιρια να φωναξει στους παικτες απο τον παγκο...Ετσι θα μπορουσε να δωσει εντολη να σουταρουμε στο τελος του χρονου και οχι στα 15 δευτερολεπτα...Προφανως και εχει ευθυνη ο Σαλε...

Δεν φταιει ο Σαλε που δεν παιξαμε καθολου πικ εν ρολ??Ποιος φταιει?

Και σου ξαναλεω χθες αν δεν εβαζαν τα τρελα σουτ οι Χεινς Διαμαντιδης,τοτε δεν θα υπηρχε παραταση...

Ο Σαλε χθες επαιζε κοντρα σε μια ομαδα 7-8 παικτων και καταφερε και εχασε....
Ben30
QUOTE (lightday @ Apr 16 2016, 08:44 ) *
Μέχρι στιγμής αυτό που βλέπω από τα 2 ματσάκια είναι 5 έτοιμοι παίχτες ΔΔ, Χεινς,Γκιστ,Ραντου,Κουσμιτς...Μέσα από αυτή την πεντάδα πρέπει να λύσει επιτέλους το πρόβλημα της επιθεσης. Η άμυνα μια χαρά ήταν μέχρι στιγμής...
Δυστυχώς στο 4 πάίζει μόνος του ο ερημος γκιστ μιας και ο φώτσης δεν τραβάει με τίποτα.Ισως αν καταβάσει τον Παβλοβιτς για μερικά λεπτά εκεί μαζί με τον Χαντερ. Ετσι και αλλιώς το τρίποντο από την συγκεκριμένη θέση το έχει ξεχάσει οπότε ποστ και αγιος ο θεός. Το άλλο που θέλω να δώ είναι χεινς ακροβολισμένος η μετά από σκριν στο τρίποντο...παίζει να είναι ο μοναδικός που δεν έχει τάση να χτίσει οικοδομή.. Αλλαγές χαντμπολ στο ΔΔ για να μην κουραστεί και κάνουμε τον σταυρό μας .Ο Γουιλιαμς έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια από τον τρόπο που αμύνονται οι 'ισπανοί' (με το μαχαίρι το στόμα)..Προσπαθεί μέσα από τραβηγμένα ντραιβ να βρει ρυθμό αλλά του έχουν χαλασει το μυαλό και στιγμές γίνεται πολύ επικύνδυνος...Οπότε πρέπει να του δώσει ρόλο στην αμυνα (γρήγορα πόδια ) και σαφή εντόλη για ρήγμα και πάσα στον ελευθερο . Ο Δομινικανός έχει εξαφανιστεί τελείως , τον έχει εξαφανίσει η κρισιμότητα του αγώνα (θέλει δουλεια το παλικάρι φαίνεται).Οσο χτίζουμε απο έξω δεν έχουμε ελπίδα.
Οι άλλοι πράσινοι πάντως είναι κομμάντο αυτοκτονίας μέχρι στιγμής και αν περάσουν το αξίζουν . Μπορούν να πάνε μέχρι τέλους με την αυταπάρνηση που δείχνουν...
Αυτόν τον Μπέρντανς για του χρόνου δεν είναι καθόλου κακή ιδέα....


Συμφωνώ.
Και θίγεις κάτι πολύ σημαντικό,που το αφήσαμε ασχολίαστο σε τόσα και τόσα posts εδώ μέσα.Ο Γκιστ είναι μόνος ατο 4.Δεν έχει καμία βοήθεια.Κι όχι μόνο αυτό,αλλά θέλουμε (και είναι σωστή σκέψη...) να τον χρησιμοποιήσουμε και για μερικά λεπτά στο 5 σε κοντά και ευέλικτα σχήματα...Τα φτύνει ο Αμερικανός,κι αυτό έχει επίδραση φυσικά και στην άμυνα που παίζει.Δεν μπορεί πια να μαρκάρει για 3.Τον έχουμε κάνει άλογο τον άνθρωπο.
pan24
Αποδεικνυεται μεχρι στιγμης και εδω και στο φενερ-ρεαλ οτι το μεγαλυτερο ροτεισον δεν σε κανει αυτοματα φαβορι
villiskabas
Τα λεγα εδω μεσα καιρο τωρα και τα ξαναλεω ! Τα παλικαρια οπως ειχε πει και ενας κατα τα αλλα αντιπαθητικοτατος προπονητης δεν μπορουν! Ελεγα και για καλαθη και με επιβεβαιωσε χθες !Μπαινει στην παραταση και στις 2 πρωτες επιθεσεις παιρνει τριποντο που εκει αν παρεις κεφαλι ειναι πολυ σημαντικο! Αν ηταν εντολη προπονητη η ομαδα αποδεικνυει ακομα μια φορα οτι ειναι παιδικη χαρα!
Ben30
QUOTE (lightday @ Apr 16 2016, 09:22 ) *
εδώ είσαι λάθος μιας και φαίνεται ότι κάνει καθαρό φάουλ σηκώνει το χέρι και σταματά , ο διαιτητής δεν σφυρά και τρέχει ο δδ να πέσει στον παίχτη που τελικά πήρε το φάουλ. wink.gif


Έμπειρος παίχτης είναι ο Καλάθης.Εκεί δεν σταματάς μέχρι να στο σφυρίξει το φάουλ ο διαιτητής.Πολύ αργές αντιδράσεις όταν κρίνεται το ματς;Δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο...
Ilias7
Πολλες φορες το μικροτερο ροτεισον αποδιδει καλυτερα απο ενα μεγαλυτερο..Βεβαια αν δεν ειχαν προκυψει οι τραυματισμοι για τη Καχα δε θα ηταν τοσο μικρο το ροτεισον..Δεν ειναι κατι που γινοταν ολη τη σεζον αυτο δηλαδη..Τη δεδομενη χρονικη στιγμη ομως της βγηκε σε θετικο αυτο..

Ο Παναθηναικος εχει μεγαλυτερο ροτεισον οντως..Αλλα τι να το κανεις οταν ο Φωτσης και ο Παβλοβιτς δε βοηθουν σχεδον καθουλου..Ο Χαντερ χθες επαιξε 2:31 και ο Γιανκοβιτς καθολου..Πρακτικα περισσοτερο κακο μπορει να του κανει το μεγαλο ροτεισον παρα καλο..Αφου εχει παιχτες που ο καθενας για τους λογους δε μπορει να βοηθησει..

Επισης ο Καλαθης φαινεται οτι εχει παραδοσει πνευμα πλεον και δε μπορει να κανει τη διαφορα στη σειρα..Απο την αλλη ο Κουζμιτς παρουσιαζει πολυ καλο προσωπο που πολλοι δε το περιμεναν..Ο Φελντειν εδω και αρκετο καιρο φαινεται να ψαχνεται να βρει το νεο του ρολο..

Η Καχα για το ροστερ της τα εχει παει εξαιρετικα μεχρι στιγμης μεσα στη σεζον..Παρουσιαζει σταθεροτητα απο την αρχη και ειδικα στο τοπ 16..Μπορει το ροστερ της να μη γεμιζει το ματι πολλων αλλα ειναι ομαδα με ρολους και με εμπειρο και καλο προπονητη..Επισης δεν ειναι τυχαιο οτι εχουν μονο μια ηττα στο γηπεδο τους..

Παρ ολα αυτα πιστευω πως αν η σειρα παει στο 2-2 που ειναι αρκετα πιθανο τοτε στο 5ο ματς θα παρακολουθησουμε μεγαλο ντερμπι οπου εκει θα επικρατησει ο Παναθηναικος..

Ο Τζορτζεβιτς για μενα δεν ειναι κακος προπονητης οπως πιστευετε πολλοι απλα ειναι απειρος και εχει να μαθει πολλα ακομα..Οτι ζει φετος σαν προπονητης το ζει για πρωτη φορα..Δεν εχει ξαναβρεθει σε παρομοια κατασταση σε ομαδα συλλογικου επιπεδου..Σε επιπεδο εθνικων ομαδων ειναι διαφορετικα τα πραγματα ειδικα για μια ομαδα οπως η Σερβια..
Ben30
QUOTE (pk13 @ Apr 16 2016, 09:31 ) *
Οχι δεν ειπε κανεις στον Καλαθη να παρει 2 τριποντα...Αλλα γιατι βρισκοταν στο παρκε?Ηταν τραγικος στη κανονικη διαρκεια γιατι επεμεινε να τον ξεκινησει και στη παραταση?Και δεν εβαλε Χεινς ας πουμε....

Ο προπονητης εχει ευκαιρια να φωναξει στους παικτες απο τον παγκο...Ετσι θα μπορουσε να δωσει εντολη να σουταρουμε στο τελος του χρονου και οχι στα 15 δευτερολεπτα...Προφανως και εχει ευθυνη ο Σαλε...

Δεν φταιει ο Σαλε που δεν παιξαμε καθολου πικ εν ρολ??Ποιος φταιει?

Και σου ξαναλεω χθες αν δεν εβαζαν τα τρελα σουτ οι Χεινς Διαμαντιδης,τοτε δεν θα υπηρχε παραταση...

Ο Σαλε χθες επαιζε κοντρα σε μια ομαδα 7-8 παικτων και καταφερε και εχασε....


Διότι δεν είναι παράλογο να ποντάρεις στην εμπειρία ενός παίχτη που,εκτός των άλλων,παίρνει και 2 εκατομμύρια τον χρόνο. Φέτος,καλώς ή κακώς,ο Σάσα ''φορτώθηκε'' από τη διοίκηση έναν γκαρντ των 2 εκατομμυρίων και δεν γίνεται να μην ποντάρει σε αυτόν,ειδικά με τη λειψανδρία που υπάρχει στους χειριστές.
Αν έμενε παραπάνω ο Χέινς και χάναμε το ματς,η κριτική θα ήταν ''δεν έβαλε τον έμπειρο Καλάθη που παίζει καλή άμυνα και μοιράζει ασίστ ''κλπ κλπ.

Ο Σάσα τι να έκανε;Να φώναζε στον Διαμαντίδη ''Μήτσο,μην δώσεις πρόωρα την μπάλα'';Αργότερα έπρεπε να τη δώσει ο Μήτσος. Έκανε πράγματα και θαύματα χτες ο αρχηγός,αλλά στο τέλος έκανε λάθος.Και δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς που δεν μπόρεσε να βγει από το σκριν και κόλλησε εκεί.Αυτό είναι και ζήτημα φυσικών δυνάμεων (36 ετών είναι).Αλλά την μπάλα έπρεπε,όφειλε,να την κρατήσει κι άλλο.Είναι τόσο έμπειρος,που δεν χρειάζεται να του το πει κανένας.

Δεν είναι έτσι.Κι οι άλλοι έβαλαν μεγάλα σουτ από τα 8 μέτρα.Έτσι έχτισαν διαφορά.Στο μπάσκετ κάποια σουτ μπαίνουν και κάποια όχι.

Η Λαμποράλ μπορεί ακόμα και να το σηκώσει φέτος.Έχει ομαδάρα.Μην την υποτιμάμε.

Ο Σάσα θα κριθεί αυστηρά από όλους μας του χρόνου,που θα φτιάξει ΟΛΟΔΙΚΗ του ομάδα από το Α μέχρι το Ω.Φέτος του φόρτωσαν παίχτες είτε λόγω μπάτζετ,είτε επειδή βρήκε παίχτες στην ομάδα (πχ Καλάθης).Για πρώτη χρονιά,τα πάει καλά.
Είναι πρωτόπειρος στην Ευρωλίγκα,μας έχει φτάσει ήδη μια ανάσα από τους 4,και η σειρά δεν έχει τελειώσει ακόμα.
Μαθαίνει γρήγορα και έχει ισχυρή προσωπικότητα.
Για του χρόνου,που οι απαιτήσεις θα είναι πολλές και θα ξεκινάμε από εντελώς διαφορετική αφετηρία,ο Σάσα χρειάζεται ενίσχυση στους assistants και στο team των scouters.
villiskabas
QUOTE (Ben30 @ Apr 16 2016, 12:03 ) *
Διότι δεν είναι παράλογο να ποντάρεις στην εμπειρία ενός παίχτη που,εκτός των άλλων,παίρνει και 2 εκατομμύρια τον χρόνο. Φέτος,καλώς ή κακώς,ο Σάσα ''φορτώθηκε'' από τη διοίκηση έναν γκαρντ των 2 εκατομμυρίων και δεν γίνεται να μην ποντάρει σε αυτόν,ειδικά με τη λειψανδρία που υπάρχει στους χειριστές.
Αν έμενε παραπάνω ο Χέινς και χάναμε το ματς,η κριτική θα ήταν ''δεν έβαλε τον έμπειρο Καλάθη που παίζει καλή άμυνα και μοιράζει ασίστ ''κλπ κλπ.

Ο Σάσα τι να έκανε;Να φώναζε στον Διαμαντίδη ''Μήτσο,μην δώσεις πρόωρα την μπάλα'';Αργότερα έπρεπε να τη δώσει ο Μήτσος. Έκανε πράγματα και θαύματα χτες ο αρχηγός,αλλά στο τέλος έκανε λάθος.Και δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς που δεν μπόρεσε να βγει από το σκριν και κόλλησε εκεί.Αυτό είναι και ζήτημα φυσικών δυνάμεων (36 ετών είναι).Αλλά την μπάλα έπρεπε,όφειλε,να την κρατήσει κι άλλο.Είναι τόσο έμπειρος,που δεν χρειάζεται να του το πει κανένας.

Δεν είναι έτσι.Κι οι άλλοι έβαλαν μεγάλα σουτ από τα 8 μέτρα.Έτσι έχτισαν διαφορά.Στο μπάσκετ κάποια σουτ μπαίνουν και κάποια όχι.

Η Λαμποράλ μπορεί ακόμα και να το σηκώσει φέτος.Έχει ομαδάρα.Μην την υποτιμάμε.

Ο Σάσα θα κριθεί αυστηρά από όλους μας του χρόνου,που θα φτιάξει ΟΛΟΔΙΚΗ του ομάδα από το Α μέχρι το Ω.Φέτος του φόρτωσαν παίχτες είτε λόγω μπάτζετ,είτε επειδή βρήκε παίχτες στην ομάδα (πχ Καλάθης).Για πρώτη χρονιά,τα πάει καλά.
Είναι πρωτόπειρος στην Ευρωλίγκα,μας έχει φτάσει ήδη μια ανάσα από τους 4,και η σειρά δεν έχει τελειώσει ακόμα.
Μαθαίνει γρήγορα και έχει ισχυρή προσωπικότητα.
Για του χρόνου,που οι απαιτήσεις θα είναι πολλές και θα ξεκινάμε από εντελώς διαφορετική αφετηρία,ο Σάσα χρειάζεται ενίσχυση στους assistants και στο team των scouters.

Τον παβλοβιτς οιαλλοι του τον φορτωσαν? τον κουζμιτς? τον χαντερ?δικες του επιλογες
Ben30
QUOTE (villiskabas @ Apr 16 2016, 10:18 ) *
Τον παβλοβιτς οιαλλοι του τον φορτωσαν? τον κουζμιτς? τον χαντερ?δικες του επιλογες


Ο Κούζμιτς ήταν η 6η επιλογή του στον κατάλογο των σέντερ.Και χτες απέδειξε ότι στέκεται αξιοπρεπέστατα.Ό,τι πληρώσεις,παίρνεις.
Ο Χάντερ δεν ήταν επιλογή Σάσα.Ήταν μια επιλογή ανάγκης.Η διοίκηση ξανά δεν έδινε λεφτά για σέντερ.
Ο Πάβλοβιτς ήρθε για 2ο τριάρι και η ανυπαρξία των υπολοίπων μας αναγκάζει να τον χρησιμοποιούμε περισσότερο από όσο θα έπρεπε.
pan24
QUOTE (Ben30 @ Apr 16 2016, 12:29 ) *
Ο Κούζμιτς ήταν η 6η επιλογή του στον κατάλογο των σέντερ.Και χτες απέδειξε ότι στέκεται αξιοπρεπέστατα.Ό,τι πληρώσεις,παίρνεις.
Ο Χάντερ δεν ήταν επιλογή Σάσα.Ήταν μια επιλογή ανάγκης.Η διοίκηση ξανά δεν έδινε λεφτά για σέντερ.
Ο Πάβλοβιτς ήρθε για 2ο τριάρι και η ανυπαρξία των υπολοίπων μας αναγκάζει να τον χρησιμοποιούμε περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Ξεκιναω απο το τελος
Για τον παβλοβιτς πραγματι δεν φταιει αφου απο τον διοικηση υπολογιζοταν οι ο γιανκοβιτς θα εκανε το step up
Μπορουσε να βρει καλυτερους απο τον παβλοβιτς αλλα για δευτερος δεν θα ηταν τοσο κακος
Για χαντερ επισης συμφωνω αλλα δεν φταιει η διοικηση.Εκεινη την περιοδο οι μονοι μας που μπορουσες να παρεις ηταν παικτες του nbdl στα λεφτα του χαντερ.Τον θεωρω αρκετα καλη επιλογη και καλυτερη απο 34χρονους πρωην nbaer που ταιζαν τα καγκουρο στην αυστραλια(γκουχ γκουχ)
Ο κουζμιτς ομως ηταν χτυπητο λαθος
Μπορει να μην ηταν πρωτη επιλογη και η διοικηση δεν πληρωσε για να φερουμε μειρι,ταιους,λασμε αλλα στο αμεσως πιο κατω επιπεδο απο αυτους τους 3 δεν βρισκεται ο κουζμιτς...
villiskabas
Ο γκιστ τι επαθε ρε παιδια και ηταν τοσο κακος?
Reggie Miller 31
QUOTE (yorgos @ Apr 16 2016, 06:40 ) *
http://www.contra.gr/Basketball/Europe/Eur...ta.4011122.html

Kουκουρούκου δηλώσεις τώρα...

Ο Σαλε μπορει να λεει οτι θελει για να σωσει την θεση του. Σιγα μην βγει να πει οτι τομ εδεσε ο Περασοβιτς με 5μιση παικτες ομαδα.... Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι με τους δημοσιογραφους. Δεν βγηκε ενας να τον ρωτησει γιατι τοση εμμονη με Παβλοβις οταν τον βλεπει οτι δεν παταει καλα; Αν ηταν εντολη του τα τριποντα του Καλαθη στην παραταση; Τι φταιει και η μιση ομαδα δεν μπαινει στο γηπεδο; Δλδ αυτοι οι ανθρωποι εκει για τουρισμο πανε; για δημοσιες σχεσεις; καμια ουσιαστικη ερωτηση εχουν μαθει να κανουν;

Το λεω γιατι και μεις εδω υποθεσεις καμουμε και καλο ειναι να υπαρχουν καποιες απαντησεις.

ΥΓ Ο Περασοβιτς εχει κ του χρονου συμβολαιο; με το μισο μας μπατζετ κ εκανε μια χαρα ομαδα. Δεν θα με χαλουσε στα πρασινα wink.gif

lightday
QUOTE(villiskabas @ Apr 16 2016, 12:53 ) *
Ο γκιστ τι επαθε ρε παιδια και ηταν τοσο κακος?

παίζει τον ρόλο του τιραμόλα στην άμυνα, τρέχει να μαζέψει τα πάντα...η τάπα του πάντως χτες ήταν χαιλαιτ...
Reggie Miller 31
QUOTE (lightday @ Apr 16 2016, 13:06 ) *
παίζει τον ρόλο του τιραμόλα στην άμυνα, τρέχει να μαζέψει τα πάντα...η τάπα του πάντως χτες ήταν χαιλαιτ...

Ακριβως. Μαζι με Καλαθη κ Φεντεκειν εχουν τραβιξει τεραστιο κουπι φετος
Nemesakos
QUOTE (Reggie Miller 31 @ Apr 16 2016, 13:05 ) *
Ο Σαλε μπορει να λεει οτι θελει για να σωσει την θεση του. Σιγα μην βγει να πει οτι τομ εδεσε ο Περασοβιτς με 5μιση παικτες ομαδα.... Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι με τους δημοσιογραφους. Δεν βγηκε ενας να τον ρωτησει γιατι τοση εμμονη με Παβλοβις οταν τον βλεπει οτι δεν παταει καλα; Αν ηταν εντολη του τα τριποντα του Καλαθη στην παραταση; Τι φταιει και η μιση ομαδα δεν μπαινει στο γηπεδο; Δλδ αυτοι οι ανθρωποι εκει για τουρισμο πανε; για δημοσιες σχεσεις; καμια ουσιαστικη ερωτηση εχουν μαθει να κανουν;

Το λεω γιατι και μεις εδω υποθεσεις καμουμε και καλο ειναι να υπαρχουν καποιες απαντησεις.

ΥΓ Ο Περασοβιτς εχει κ του χρονου συμβολαιο; με το μισο μας μπατζετ κ εκανε μια χαρα ομαδα. Δεν θα με χαλουσε στα πρασινα wink.gif


Τώρα πάντως μπορείς να βγεις να ξεσπαθώσεις για τον Πάβλοβιτς ελεύθερα..χαχαχα..

Πίκρα χτες, μεγάλη κιόλας. Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω πόσο αυτοκτονικές τάσεις δείχνουμε. Τραγικες επιλογές σε κρίσιμα σημεία, τραγικοί παίκτες με εξαίρεση τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΔ και τους Κούζμιτς Χέινς. Ο Καλάθης εχει παραδώσει πνεύμα. Στην Αθήνα πάνω από 15 λεπτά δεν θα του έδινε. Αν σκοπός είναι η επιστροφή στην Ισπανία ο Καλάθης πρέπει να ξεκουραστεί... Αντε να δούμε τι άλλο θα δούμε από αυτή την ομάδα...
A.CAB
QUOTE(Reggie Miller 31 @ Apr 16 2016, 13:07 ) *
Ακριβως. Μαζι με Καλαθη κ Φεντεκειν εχουν τραβιξει τεραστιο κουπι φετος


Και όλως περιέργως και οι 3 αυτοί παίχτες (που ήταν και είναι κομβικότατοι μεχρι σήμερα) παρουσιάζονται κλαταρισμένοι. Οι δύο γκαρντς είναι χώμα αλλά και ο Γκιστ παρά το πάθος δεν είναι στα επίπεδα ενέργειας που τον έχουμε συνηθήσει, αυτός ο Τιγί του έχει πιεί το αίμα.

Θέλω να πιστεύω πως (μεταφυσικά) το ΟΑΚΑ θα δώσει ώθηση και η σειρά θα ισοφαριστεί. Αλλά ένα βήμα τι φορά γιατί οι Ισπανοί έχουν 3 ματς μπολ πλέον και καθόλου άγχος στα 2 επόμενα.
TakeshyKurosawa
Πάντως πιστεύω είναι κομβικό σημείο και το πώς θα διαχειριστεί την ήττα αυτή ο ΠΑΟ. Ήταν κακή ήττα όπως ήρθε και όχι τόσο για το αποτέλεσμα αυτό κάθε αυτό! Θα παρουσιαστούν με το μαχαίρι στα δόντια ή με κακή ψυχολογία?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.