Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Laboral Kutxa vs. Panathinaikos Athens
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2015-16
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
CG.
Ωραια εμφανιση για πλειοφ ευρωλιγκας.
Απο την δευτερη περιοδο το χασαμε
pan24
Ο χανγκα εχει σβησει τον ελιοτ sad.gif
more stars
ραντεβού την Παρασκευή, δεν...
καλό βράδυ.
j-kidd13
Ο προπονητης φταίει οταν δεν μπορει να σχεδιασει και να στησει την ομάδα του μεσα στο παιχνίδι,για να αντιμετωπίσει την αμυνα του αντιπαλου κοουτς.Καποιος στήνει τις επιθέσεις,δεν κανει ο Καλαθης οτι του κατεβει στο κεφαλι.Εχει παρει τοσα ταιμ αουτ και σε κανενα η ομάδα δεν μπήκε δυνατα,με καλυτερο πρόσωπο.Και με αποκορύφωμα το ημίχρονο που μπηκαμε χειροτερα και απ το πρωτο.
Boom Dizzle
Ευκολη σκουπα βλεπω για τους Βασκους..Μικρυνε πολυ η ομαδα.
Κριμα γιατι φετος περιμενα αλλα απ τους παικτες μας
t0ny3
20 στο κεφαλι απο νωρις. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εμφανιση!

Ισως δεν μπορουμε και δεν ειμαστε αξιοι να παρουμε το διπλο...
yorgos
QUOTE(pan24 @ Apr 13 2016, 22:53 ) *
Ο χανγκα εχει σβησει τον ελιοτ sad.gif


Τόσο διάβασμα που μας έχουν ρίξει, ούτε η Βίβλος να ήμασταν, το 50 σκιές του γκρι και ο Γέρος και η Θάλασσα μαζεμένα. Όλη η ομάδα είναι τάισμα στο Ραντούλιτσα και iso o Williams που πάει μόνο από δεξιά, σαν τον Πινοτσετ ένα πράγμα.
shtarkws
Το κρίσιμο σημείο ήταν στο μείον 7 όπου ο Φελντειν χάνει ελεύθερο τρίποντο και στην άμυνα κάνει γκολ φάουλ. Φυσικά δεν είναι μόνο αυτός υπεύθυνος αφού όλοι οι παίκτες πλην Ραντουλιτσα δεν εμφανίστηκαν.

Όταν οι παίκτες μπουν να παίξουν με αποφασιστικοτητα και χαρακτήρα θα κάνουμε και ανάλυση αγώνα. Σήμερα δεν εμφανιστηκαμε στο παρκέ
Dred11
Ελπίζω να μην έχουν βάλει υπογραφές στο συμβόλαιο του Γουίλιαμς.
yorgos
Δεν έχουμε και κανένα πιτσιρίκο στον πάγκο να τον ρίξουμε μέσα, να πάρει εμπειρίες να πούμε ότι κάαααατι κερδίσαμε κι από το σημερινό.

Θέλω να δω αν η Πράσινη θα βγάλει εξώφυλλο "Σάλε βρες πλάνο" κι αν η διοίκηση θα βγάλει ανακοίνωση "στήριξης" μετά την "τραγική" εμφάνιση.

Ρητορικά τα ερωτήματα, ε; (κλείσιμο ματιού στιλ Καρατζαφύρερ)
Reggie Miller 31
Το έχουν παρατήσει το ματσάκι και αν δεν ασχολούνται αυτοί, δεν θα καθίσω να ασχοληθώ ούτε εγώ! Την επόμενη φορά που θα κατέβουν να παίξουν σοβαρά έναν αγώνα θα κάτσω και να τον δω... Νομίζω ο αγώνας δεν αντέχει καμία κριτική, κάναμε μια καλή ομάδα να δείχνει ΤΣΣΚΑ.

ΥΓ Κάποιος να πει στον Κουζμίτσαρο ότι στο μπάσκετ μπορεί να βάλει και καλάθι αν θέλει! Αντε απο δω με τον κάθε φοβισμένο (μην τον πω αλλιώς)
yorgos
Στο 24' σταμάτησε η στοιχηματική να δέχεται στοιχήματα υπέρ της Λαμποράλ...
rahxephon13
Απλώς τραγικοί σήμερα όλοι εκτός ραντου (και κάποιοι ανησυχούσαν tongue.gif ) χρειάζεται καλύτερη προετοιμασία για το δεύτερο ματς αν και αν αποκτήσουν ψυχολογία μετά το σημερινό θα νε δύσκολα τα πράγματα.

Νομίζω ότι οι προετοιμασία για το ματς αποδείχτηκε τελείως λάθος θα έπρεπε να επικεντρωθούν στην σειρά και να μην λένε μεγάλα λογία μονοί μας σκάψαμε το λακο και γεμίσαμε με άγχος χωρίς λόγο, και τώρα τρέχουμε.
yorgos
H φαση είναι ότι επειδή θα τους ξεκουράσει κιόλας ο Περάσοβιτς, ούτε κούραση δε θα έχουν μεθαύριο, οπότε και το πλενέκτημα της ποσοτικής υπεροχής πάει περίπατο.

In ΔΔ we trust μεθαύριο, να γίνει καμιά ηρωική εμφάνιση απ' τα παλιά.
pan24
Ο χανγκα φανηκε να εχει θεμα
Αν ειναι θλαση και οχι απλο τραβηγμα δυσκολα θα παιξει στα υπολοιπα παιχνιδια της σειρας
CG.
Τι αλλο θα γινει να παρουμε ενα ματς
Τραβηγμα ο χανγκα?
shtarkws
Το σημερινό πάει στους παίκτες, αν ομως μεθαύριο δούμε μια από τα ίδια θα φτάιει ο Τζορτζεβιτς.

2/20 τρίποντα εμείς 10/20 η Κουτσα
Reggie Miller 31
15 λεπτά απο τα 30 ο Πάβλοβιτς και 10 ο Κουζμιτς... Απλά τροφή για σκέψη... Όταν ντε και καλά ο προπονητής σου επιβάλλει την κάθε αποτυχημένη μεταγραφή του

ΥΓ Όταν τους εύχομαι τουλάχιστον καμιά βαριά θλάση και στους 2 να ηρεμήσουμε είμαι εγώ ο κακός
ΥΓ2 Ναι το έδωσαν το ματς στην Εφές... icon_drunk.gif
shtarkws
QUOTE(Reggie Miller 31 @ Apr 13 2016, 23:08 ) *
15 λεπτά απο τα 30 ο Πάβλοβιτς και 10 ο Κουζμιτς... Απλά τροφή για σκέψη... Όταν ντε και καλά ο προπονητής σου επιβάλλει την κάθε αποτυχημένη μεταγραφή του


Και ποιον να βάλει στη θέση του Παβλοβιτς? Τον Γιανκοβιτς? Τον Φελντειν που είναι ο χειρότερος παίκτης μας σήμερα? Τον ΔΔ που είναι εκτός ρυθμού ?

Εντάξει κακός πλέον ο Πάβλοβιτς αλλά όχι και να φταίει για τα πάντα
bodiroga10
αλλη ταχυτητα η λαμποραλ, σ ολες τις θεσεις ειναι μια ταχυτητα πιο γρηγορη δυσκολα θα μπορεσουμε να την κοντραρουμε

επισης αν ο καλαθης συνεχισει να εχει αυτη την εικονα σ ολη την σειρα νομιζω το καλοκαιρι πρεπει να βρεθει τροπος να λυθει το συμβολαιο του, τωρα ειναι που πρεπει να βγει μπροστα αλλα φαινεται δυο επιπεδα πιο κατω απ τον ανταμς....
Reggie Miller 31
QUOTE (shtarkws @ Apr 13 2016, 23:11 ) *
Και ποιον να βάλει στη θέση του Παβλοβιτς? Τον Γιανκοβιτς? Τον Φελντειν που είναι ο χειρότερος παίκτης μας σήμερα? Τον ΔΔ που είναι εκτός ρυθμού ?

Σιγουρα όχι κάποιον που επιθετικά δεν μπορεί να σταυρώσει καλάθι και αμυντικά είναι πιο αργός και απο επιτάφιο... Το θέμα δεν είναι το σημερινό, αλλά ότι ο συγκεκριμένος προπονητής αντί να πάει σε ένα πιο αθλητικό σχήμα στο 5 που θα του δώσει και σκορ επιμένει με ένα παίκτη που φοβάται να κάνει χουκ κάτω απο το καλάθι... Μόνο 2 λεπτά επαιξε ο Χάντερ.

Στα περί Πάβλοβιτς, ειδικά όταν υπάρχει θέμα στην κυκλοφορία και στην δημιουργία παιχνιδιού ας πάει με 3 κοντούς και τον ΔΔ στο 3... Επίσης, αυτό με τον Πάβλοβιτς το κάνει όλη την χρονιά και καταστρέφει παιχνίδια και όχι μόνο απόψε.

Δεν μου φταίει σε τίποτα ο Πάβλοβιτς, τόσο μπορεί, τόσο παίζει. Το καλοκαίρι ένα βήμα πριν την απόσυρση ήταν. Μου φταίει αυτός που ντε και καλά επιμένει στον Πάβλοβιτς ενώ βλέπει ότι δεν του προσφέρει κάτι. Και ο Τέπιτς ή ο Κετσμαν δεν βοήθησαν τον Ζοτς, αλλά δεν τους έβαζε να παίξουν τον μισό αγώνα
pan24
Ο παβλοβιτς ειναι ο γνωστος αλλα σημερα υπαρχιυν αρκετοι χειροτεροι
t0ny3
Εγω το εκλεισα, αφου το παραττησαν το παιχνιδι απο το 2ο δεκαλεπτο. Την Παρασκευη και βλεπουμε. Ουτε ματσαραμε καλα, ουτε μπορεσαμε να ακολουθησουμε τον ρυθμο και την ταχυτητα της Κουτσα. Με τετοια περιφερεια ομως σημερα που παμε!

Μεχρι και ο αστερας το παλεψε με την ΤΣΣΚΑ!

Υ.Γ. Το μονο που αξιζει συζητηση ειναι ποια ειναι η ωραια παρουσια διπλα στον ΔΓ.
RipCity
Ντάξει αν έχει κάτι σοβαρό ο Χάνγκα θα ναι άλλο παιχνίδι την Παρασκευή. Σήμερα δεν εμφανίστηκε ο Παναθηναικός στο γήπεδο.
yorgos
Aν τραυματίστηκε ο Χάνγκα, η απίστευτη κωλοφαρδία που μας διέπει όλη τη χρονιά έχει χτυπήσει κόκκινο...
Reggie Miller 31
QUOTE (yorgos @ Apr 13 2016, 23:16 ) *
Aν τραυματίστηκε ο Χάνγκα, η απίστευτη κωλοφαρδία που μας διέπει όλη τη χρονιά έχει χτυπήσει κόκκινο...

Με αυτή την εικόνα όλο και κάποιον άλλο θα κάνουμε ήρωα...
SkyFall
QUOTE (shtarkws @ Apr 13 2016, 23:07 ) *
Το σημερινό πάει στους παίκτες, αν ομως μεθαύριο δούμε μια από τα ίδια θα φτάιει ο Τζορτζεβιτς.

2/20 τρίποντα εμείς 10/20 η Κουτσα


150% ακόμα μια ήττα Σάλε, απαράδεκτη προσέγγιση του αγώνα. Όσον αφορά τα τρίποντα της Λαμποράλ το 90% ήταν ελεύθερα γιατί ως γνωστόν από την αρχή της χρονιάς πεντάδες με Ραντούλιτσα, Φώτση και Πάβλοβιτς ταυτόχρονα ΔΕΝ στρίβουν.
nvip13
Όχι οτι έχει σημασία αλλά ρε Γιανκοβιτς έλεος!!!
rahxephon13
Πάει η πρώτη ευκαιρία δεν γυρίζει το παιχνίδι σήμερα άσε που νομίζω ότι το χουν ψιλό παρατήσει κι άλας, μηδέν ψυχολογία σήμερα και χωρίς να θέλω να δώσω άλλοθι στον σαλε το ματς χάθηκε από τους παίχτες σήμερα άπλα δεν το πίστεψαν και τους έχει πλακώσει η πίεση της σειράς ακομη και παίχτες σαν τον φωτση καλαθη διαμαντιδη, αν παίξουμε το ίδιο και στο επόμενο ματς δεν αποκλείω την σκούπα όχι γιατί δεν μπορούμε να νικήσουμε στο οακα άλλα γιατί η πίεση θα είναι τεράστια και σήμερα έδειξαν ότι δεν την αντέχουν.

Ο ραντουλιτσα πέρα από ότι του πάει το ματσαρισμα με τη κουτσα νομίζω δεν επηρεάστηκε από την όλη ατμοσφαίρα γιατί παίζει όπως πάντα χωρίς άγχος για να ευχαριστηθεί πρώτα το παιχνίδι και μετά για την νίκη, οποτε ας το έχουμε αυτό υπόψη μας την επόμενη φορά που δεν θα παίξει καλά.
shtarkws
Πρώτο δείγμα αρνητικοτατο. Πάρα πολύ καλή η Λαμποραλ μας νίκησε κατά κράτος σε όλους τους τομείς και μπράβο τους. Έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο.

Την Παρασκευή περιμένω από τους παίκτες μας κατάθεση ψυχής στο παρκέ
salonikatasos
Τελικα καταφερε ο φελντεϊν να ξεπερασει σε τραγικοτητα τον διαμαντιδη. Τελος παντων εγινε το 1-0,δε μπορουμε να το αλλαξουμε. Παμε για το 1-1 τωρα. Να ειναι ολοι οι δικοι μας τοσπ τραγικοι σε 2ο ματς? Γινεται βεβαια κι αυτο..

Υγ. Ο γιανκοβιτς δικαιωσε τον τζορτζεβιτς για αλλη μια φορα
pk13
Όλοι οι περιφερειακοί μας στο τίποτα σήμερα με πρώτους Καλαθη,Διαμαντίδη,Φελντειν...Καλύτεροι μας οι Ραντου-Κουζμιτς όλοι οι άλλοι...Δεν φταίει σήμερα ο Σαλε,οι παίκτες έμοιαζαν αλλού...
Ή πρόκριση είναι ανοιχτή,πάμε γερά τη Παρασκευή για τη νίκη...Σε δεύτερο ματς σερί δεν μπορεί να είναι τόσο κακή η περιφέρεια μας.Ούτε η Καχα θα τα στάζει όλα απ'εξω...

Υγ1 Στον Ραντουλιτσα πόσα φάουλ γίνονται στο ποστ σε κάθε ματς που δεν δίνονται?Πάνω από δεκα σίγουρα..

Υγ2 Ο Χανγκα αν βγει εκτός θα είναι τεράστια απώλεια....
CG.
Το να χασουμε σημερα ηταν ενα πιθανο αποτελεσμα
Το οτι θα τρωγαμε τετοια φαπα δεν το περιμενα
Με κατεβασμενα χερια το χασαμε το πρωτο
Ο τραυματισμος του χανγκα ειναι κομβικος αλλα ετσι χεσμενα που παιζουμε εκτος ειμαστε ικανοι να χασουμε και απο τα δευτερα τους
Dred11
Αν ήμουν Γιαννακόπουλος και έδινα 2 εκ. στον Καλάθη θα έβγαζα αφρούς. Ευτυχώς πήγε εκεί με την ωραία σύζυγό του Ιωάννα να τον ηρεμεί (για να απαντήσω και σε σχετική ερώτηση). Βάστα Γιαννακόπουλε!
bodiroga10
ο χαντερ ειναι κλειδι για την σειρα. στην περιφερεια ειμαστε πιο αργοι οποτε πρεπει αυτη η ελλειψη ταχυτητας πρεπει να καλυφθει απ τους ψηλους....

φυσικα ο χαντερ δεν μπορει να μαρκαρει μονος του τον μπουρουση και θα χρειαστουν βοηθειες αλλα καλυτερα να επιλεγεις εσυ που θα δωσεις το ελευθερο σουτ παρα αυτη την αηδια σημερα που μας επαιζαν ''κοροιδο'' σ ολο το ματς και τρεχαμε γυρω-γυρω ολη την ωρα μπας και προλαβουμε να μαρκαρουμε κανενα τριποντο
Nik Tepits
Το Φ4 χαθηκε στο ματς με την Εφες. Ολα τα 4 ματς εληξαν ασσοι. Οταν καποιοι πανηγυριζαν που μας εκατσε η Καχα, σημερα τι λενε? Η λεξη κλειδι ειναι ενεργεια και κινητρο. Δυστηχως φαινεται να μην μπορουμε, η μοναδικη ομαδα που παιζει με αργους παιχτες σαν τους δικους μας ειναι η Μπαρτσα. Με πλεονεκτημα με τους Καταλανους δεν την χαναμε την προκριση.

Προετοιμασια του ματς απ τον Σαλε, απλα τραγικη. Ειναι ξεκαθαρο οτι ο ανθρωπος δεν ξερει τι του γινεται, οι παιχτες πρεπει να παιζουν και για τον προπονητη. Σε εμας ουτε στα ταιμ ουτ δεν μπορει να αρθρωσει λεξη, αλλοι μιλανε. Ελπιζω ο ΔΓ να βλεπει τι γινεται και να ριξει γεφυρες με Ιτουδη, μπας και δουμε ασπρη μερα.

Επιτελους παιζουμε με αξιωσεις για προκριση στο Φ4 μετα απο χρονια, με καλητερο ροστερ, τελευταια χρονια του ΔΔ και η ομαδα μπαινει σαν σε φιλικο. Ξεφτιλα, οσοι νομιζουν οτι χασαμε επιτηδες με Εφες απλα ειναι τυφλοι. Μονο στο ΟΑΚΑ μπορουμε να νικησουμε σοβαρες ομαδες. Οποτε θα ληξει 3-2 η σειρα.

Υ.Γ. το 80% των τριποντων της Καχα ηταν ελευθερα. Ανειπαρκτη περιφερειακη αμυνα!
Putnam
QUOTE (salonikatasos @ Apr 13 2016, 23:29 ) *
Υγ. Ο γιανκοβιτς δικαιωσε τον τζορτζεβιτς για αλλη μια φορα


σήμερα τον θυμήθηκε
t0ny3
Μιας και το Πασχα ειναι κινητη γιορτη, γιατι δε το κανουμε αυτο το ΣΚ μηπως και δουμε το αγιο φως. Με μια λαμπαδα και μια προσευχη παμε την Παρασκευη. Νταξει αν πρεπει να συνωμοτησει το συμπαν και με τραυματισμο του Χανγκα για να εχουμε ελπιδες τι να πω. Στο τελος μπορει να προκριθουμε και χωρις να εχουμε κανει διπλο.

Η ηττα ηταν ενα απο τα πιθανα αποτελεσματα σημερα, αλλα η εμφανιση ειναι ανησυχητικη για τη συνεχεια. Ελπιζω να υπαρχει μελλον στη σειρα. Μην κανω τσαμπα χιλιομετρα την Τριτη για να δω τετοια εμφανιση!
shtarkws
Ποιος Χαντερ βρε παιδιά? Το παιδί έχει σώματοδομη για 3αρι. Ο Γουίλιαμς μοιάζει περισσότερο πεντάρι από τον κατά τα άλλα συμπαθεστατο Αμερικανό. Πλάκα κάνανε σήμερα στην ρακέτα μας, φάγαμε καμιά 15άρια πόντους από ταπ ιν και επιθετικά ριμπάουντ
spysta
μια χαρα ετσι οπως πηγε το ματς για τον ΠΑΟ

Ο,ΤΙ καλυτερο να χανεις ευκολα σε τετοια ματς απο το να χανεις στον ποντο.συνηθως πετυχαινεις τον αντιπαλο σε χαλαρο mode στο αλλο ματς .. ενω και για σενα μπαινει το θεμα του εγωισμου ΠΟΛΥ εντονα μεσα στη ζυγαρια!!
το εχουμε δει τοοοοσες και τοσες φορες αυτο.

ο ΠΑΟ χειροτερος αποκλειεται να παρουσιαστει την Παρασκευη ενω και η Καχα δυσκολα να ειναι ξανα τοσο ευστοχη.
ειδικα δε αν λειψει και ο Χανγκα που ειναι ΜΕΓΑΛΗ απωλεια για τους Βασκους ειναι μια ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρια για το break

ο Χανγκα ισως εχει θλαση .. αν συμβαινει αυτο αλλαζουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ακομα και απο το 1-0.
Boom Dizzle
Το ξαναειπα και πιο πριν...ΤΡΑΓΙΚΟΙ!
Ηττα με κατεβασμενα τα χερια(πλην Ραντου) και αν θελετε την αποψη μου ο Σαλε ευθυνεται τοσο οσο οι παιχτες.Δωσαμε χωρους και καναν παρτυ ολοι τους.Απαραδεκτη εμφανιση και αν δεν διορθωθουμε λιγο θα σκουπιστουμε.Και αυτο ειναι το χειροτερο.Η εμφανιση!!Και αυτο το λεω εγω που ημουν απο τους πολυ αισιοδοξους για προκριση πριν αρχισει η σειρα.
Αυτο το παιδι που λεγεται Καλαθης δεν κανει.Δεν ξερω τι εχει παθει αλλα αυτη τη στιγμη ειναι επιπεδου Α2 και παιρνει και τρελα λεφτα.Ειλικρινα βλεποντας σημερα την ομαδα θυμηθηκα τον αγωνα του ΣΕΦ.Τι να πω μακαρι να διαψευστω αλλα αν δεν γινει το 1-1 την Παρασκευη το βλεπω για σκουπισμα μετα.Επιπλεον χωρις τριποντα δεν μπορουμε να ελπιζουμε καπου γι αυτο φωναζαν αρκετοι το καλοκαιρι για 2αρι σουτερ.Δεν εχουμε ΚΑΝΕΝΑΝ κλασικο σουτερ αν το εχετε διανοηθει.
Ο Χανγκα και να τραυματιστηκε παλι ειμαστε ικανοι να κανουμε μαγκα τον Κορμπατσο.

ΥΓ:Γιατι τοσο λιγο ο Μητσος?Παιζει κανενας τραυματισμος?
troll_ey
Το είχα πει πριν τον αγώνα οτι η ευκαιρία του παο είναι το 2ο ματς.Τώρα το πιστεύω ακόμη περισσότερο καθώς η σειρά μυρίζει πολύ το περσινό Μπαρτσα-οσφπ.
Η πλάκα πάντως είναι πως κάποιοι παναθηναικοι δεν θέλαν απλά νίκη σήμερα αλλά και εμφατική εμφάνιση tongue.gif
Μου θύμισαν εμένα που το χα σίγουρο πως θα κερδίσουμε την κιμκι... 24.gif
salonikatasos
QUOTE (Putnam @ Apr 13 2016, 23:41 ) *
σήμερα τον θυμήθηκε

Αυτο εννοω. Τον δικαιωσε που δεν τον εβαζε. Στο τελος που το ματς ειχε κριθει και το μυαλο ηταν πιο καθαρο ποιες ηταν οι 3 σερι επιλογες του βλαντο? Στην 1η φαση τριπλα 15 δευτερολεπτα με τον χεϊνς(ο μονος διακριθεντας μαζι με ραντου και κουζμιτς) διπλα μονο του να ζηταει τη μπαλα συνεχεια. Τελικα τελειωσε ο χρονος. Στην επομενη φαση μπουμπουναει απο την επαναφορα μια οβιδα που δε βρηκε καν στεφανι και στην επομενη φαουλ στο τριποντο(το οποιο το εχει κανει τουλαχιστον 10 φορες φετος και παντα στο τελος του χρονου. Και περσι τα ιδια. Θυμαμαι χαρακτηριστικα την ιδια φαση μεσα στην αλμπα)
bodiroga10
QUOTE (shtarkws @ Apr 13 2016, 23:44 ) *
Ποιος Χαντερ βρε παιδιά? Το παιδί έχει σώματοδομη για 3αρι. Ο Γουίλιαμς μοιάζει περισσότερο πεντάρι από τον κατά τα άλλα συμπαθεστατο Αμερικανό. Πλάκα κάνανε σήμερα στην ρακέτα μας, φάγαμε καμιά 15άρια πόντους από ταπ ιν και επιθετικά ριμπάουντ

για τα επιθετικα ριμπαουντ δεν φταιει το 5αρι... 6 πηρε ο τιλι που εκανε παρτυ ψηλα και στις δυο πλευρες κοντρα στον γκιστ ενω 2 πηρε ο μπλαζιτς γιατι στα κοψιματα του κοιμοταν ο καλαθης και εμενε μονος του κατω απ το καλαθι

ο μπουρουσης πηρε 0 επιθετικα,ο ντιοπ 0 και ο πλανινιτς 2 δηλαδη τα 5αρια πηραν 2 απ τα 14. τωρα αν κανει μπλοκ αουτ ο ραντουλιτσα και αντι να ερθει να μαζεψει την μπαλα ο καλαθης ερχεται ο μπλαζιτς τοτε ριναι λογικο να εχει 14 επιθετικα η καχα.

η διαφορα των δυο ομαδων ειναι η περιφερεια που η λαμποραλ εκανε πλακα στους κοντους....
Reggie Miller 31
QUOTE (shtarkws @ Apr 13 2016, 23:44 ) *
Ποιος Χαντερ βρε παιδιά? Το παιδί έχει σώματοδομη για 3αρι. Ο Γουίλιαμς μοιάζει περισσότερο πεντάρι από τον κατά τα άλλα συμπαθεστατο Αμερικανό. Πλάκα κάνανε σήμερα στην ρακέτα μας, φάγαμε καμιά 15άρια πόντους από ταπ ιν και επιθετικά ριμπάουντ

Διαφωνώ φίλε sharkws! και με τον Ραντούλιτσα μέσα η άμυνα χωνί είναι. Ειδικά όταν παίζει και με Φώτση-Παβλοβιτς. Για μένα καλό είναι να χτυπήσει με σχήμα Γκιστ-Φώτση ή Γκιστ-Χάντερ, όπου θα υπάρχει μεγαλυτερη ταχύτητα και ενέργεια και μπορεί να εκτεθεί πολύ αμυντικά ο Μπουρούσης.

Τεσπά, το θέμα είναι να εμφανιστούν σοβαροί και οι παίκτες. Το σημερινό ματς δεν αντέχει καμία κριτική, απλά είναι κρίμα να χάνουμε με τόσο άσχημο τρόπο. Δεν με νοιάζει αν θα παίξει ο Χάνγκα και ο κάθε Χάνγκα, με νοιάζει να μπαίνουν μέσα οι παίκτες και να μασάνε σίδερα. Επιμένω ότι η Κάχα δεν είναι και καμιά υπερομαδάρα
CG.
QUOTE (Nik Tepits @ Apr 13 2016, 23:41 ) *
Το Φ4 χαθηκε στο ματς με την Εφες. Ολα τα 4 ματς εληξαν ασσοι. Οταν καποιοι πανηγυριζαν που μας εκατσε η Καχα, σημερα τι λενε? Η λεξη κλειδι ειναι ενεργεια και κινητρο. Δυστηχως φαινεται να μην μπορουμε, η μοναδικη ομαδα που παιζει με αργους παιχτες σαν τους δικους μας ειναι η Μπαρτσα. Με πλεονεκτημα με τους Καταλανους δεν την χαναμε την προκριση.

Προετοιμασια του ματς απ τον Σαλε, απλα τραγικη. Ειναι ξεκαθαρο οτι ο ανθρωπος δεν ξερει τι του γινεται, οι παιχτες πρεπει να παιζουν και για τον προπονητη. Σε εμας ουτε στα ταιμ ουτ δεν μπορει να αρθρωσει λεξη, αλλοι μιλανε. Ελπιζω ο ΔΓ να βλεπει τι γινεται και να ριξει γεφυρες με Ιτουδη, μπας και δουμε ασπρη μερα.

Επιτελους παιζουμε με αξιωσεις για προκριση στο Φ4 μετα απο χρονια, με καλητερο ροστερ, τελευταια χρονια του ΔΔ και η ομαδα μπαινει σαν σε φιλικο. Ξεφτιλα, οσοι νομιζουν οτι χασαμε επιτηδες με Εφες απλα ειναι τυφλοι. Μονο στο ΟΑΚΑ μπορουμε να νικησουμε σοβαρες ομαδες. Οποτε θα ληξει 3-2 η σειρα.

Υ.Γ. το 80% των τριποντων της Καχα ηταν ελευθερα. Ανειπαρκτη περιφερειακη αμυνα!

Κοιτα αν χασεις σειρα που λειπουν 2 η ακομα και 3 παιχτες βασικοι της λαμποραλ τοτε εισαι για κλωτσιες
Η κληρωση ειναι μια χαρα.εμεις πρεπει να μπουμε πιο ετοιμοι στο επομενο
Και αν την χασεις την προκριση με τοσες ευνοικες συνθηκες απλα δεν αξιζεις τιποτα
Οσο αφορα την μπαρτσα,σημερα αυτοκτονησε.μονο ευκολη δενθα ταν εντος και σιγουρα πολυ πιο επικινδυνη απο μια μιση λαμποραλ
Nik Tepits
Μαλλον ο Χεινς θα πρεπει να παιζει εναλλαξ με τον Φελντειν στο 2. Εχει καλητερο σουτ απο Ελλιοτ, χαραμιζεται στον ασσο. Δυακολα μαγκες, εχει αλλαξει το μπασκετ. Δεν χωρανε πλεον οι ΔΔ, Φωτσης, Κουζμιτς, Παβλοβιτς, Γιανκοβιτς...κτλ Μας περναγανε τα μαυρακια της Καχα σαν σταματημενους, για να μη μιλησουμε για τα επιθετικα τους ριμπαουντ.

ΔΓ παρε Ραντολφ και Χανκα εαν θες Ευρωλιγκα αλλιως το 7ο ουτε με ολη την τυχη του κοσμου, οπως φετος, δεν θα παρουμε.
brob
Περιέργα άσχημη εμφάνιση..με κουλά ποσοστά για εμάς..

Παναθηναικός 25 στα 49 δίποντα !!! Δηλαδή πάρα πολλές προσπάθειες.. Και 3 στα 19 τρίποντα μόλις..
Λαμποραλ 15 στα 29 δίποντα αλλά 13 στα 33 τρίποντα..( 39 %)

Συμπερασματικά πολύ άστοχη η ομάδα μας ειδικότερα απο το τρίποντο..

Απο εκει και πέρα 21 ασσιστς εμείς.. 17 η Λαμποραλ !
14 λάθη η Λαμποραλ 8 μόλις εμείς..

τα rebound πάνω κάτω τα ίδια..

Και όμως με αυτά τα στατιστικά καταφέραμε και χάσαμε εύκολα...

Δε νομιζω να ξανακάνουμε τόσο άσχημο παιχνίδι ..
j.browning
Τραγικοι οι παιχτες μας σημερα,δεν γινεται να εισαι επαγγελματιας αθλητης και να μην μπορεις να βαλεις ενα σουτ.για 20 λεπτα δεν σκοραρε κανενας περιφεριακος μας ουτε εναν ποντο,τι φταιει ο κοουτς και πρσινα αλογα;
Ανεξηγητο φαινομενο να μν μπορουν να σουταρουν,μαλλον λιγοψυχησαν.
Εγω ειδα σημερ οτι ο παο εινι πολ καλυτερη ομαδα,αν σουταραμε εστω οπως σουταρουν στις γειτονιες θα τους ειχαμ καθαρισει
shtarkws
QUOTE(Reggie Miller 31 @ Apr 13 2016, 23:50 ) *
Διαφωνώ φίλε sharkws! και με τον Ραντούλιτσα μέσα η άμυνα χωνί είναι. Ειδικά όταν παίζει και με Φώτση-Παβλοβιτς. Για μένα καλό είναι να χτυπήσει με σχήμα Γκιστ-Φώτση ή Γκιστ-Χάντερ, όπου θα υπάρχει μεγαλυτερη ταχύτητα και ενέργεια και μπορεί να εκτεθεί πολύ αμυντικά ο Μπουρούσης.

Τεσπά, το θέμα είναι να εμφανιστούν σοβαροί και οι παίκτες. Το σημερινό ματς δεν αντέχει καμία κριτική, απλά είναι κρίμα να χάνουμε με τόσο άσχημο τρόπο. Δεν με νοιάζει αν θα παίξει ο Χάνγκα και ο κάθε Χάνγκα, με νοιάζει να μπαίνουν μέσα οι παίκτες και να μασάνε σίδερα. Επιμένω ότι η Κάχα δεν είναι και καμιά υπερομαδάρα


Μα ο Ραντουλιτσα ξέρεις ότι είναι κακός στην άμυνα, γι αυτό έφερες παίκτη για να τον καλύπτει. Το θέμα ειναι ότι ο παίκτης δεν είναι το φόβητρο που χρειάζεσαι
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.