QUOTE(Air Kef @ Jan 16 2011, 15:05 )
Αυτό το κουφό σου ρε Κώστα με την ΑΕΚ ήταν από τα άγραφα πάντως.
Ομάδα που έξω απο την Ελλάδα είναι σχετικά άγνωστη πως θεωρείται κορυφαία στην Ευρώπη ;
Ρε συ Κεφ δεν ειπα πως η ΑΕΚ θεωρειται κορυφαια στην Ευρωπη ουτε προσπαθω να σε πεισω για κατι..Ειπα πως ετσι την βλεπω εγω με τον δικο μου τροπο σκεψης..Δε με καταλαβες νομιζω..Το ειπα αλλωστε οτι ισως ειναι υποκειμενικο αυτο που λεω..
QUOTE(apkat @ Jan 16 2011, 17:56 )
Κωστα για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβα ποιο κριτηριο ακριβως χρησιμοποιεις εσυ και γιατι δεν μπορω να χρησιμοποισω και γω το ιδιο για να καταταξω τον Πανακρωτηριακο στην κορυφη..Θα ηθελα ομως να το εξηγησεις..
Τωρα οσο για την απευθειας συγκριση με την Ρεαλ οπου σε συγκριση 4 αγωνων εχεις 2 ισοπαλιες μια νικη και μια ηττα εχω δυο ενστασεις..Πρωτον το δειγμα ειναι συγκλονιστικα μικρο για να εξαχθουν συμπερασματα..Και δευτερο και βασικοτερο..Για την ΑΕΚ αυτα τα ματς ειναι ματς ιστορικα ισως η μεγλαυτερη προκληση που θα αντιμετωπισει μεσα στην χρονια..Αντιθετα για την ρεαλ ειναι παιχνιδια συνηθισμενα με μικρες Ευρωπαικες ομαδες(οπως βεβαια θα ηταν και με παο και Ολυμπιακο) οπου το κινητρο ειναι συγκλονιστικα μειωμενο..Οταν λοιπον τα αντιμετωπιζεις ετσι εχεις και περισσοτερες πιθανοτητες να σου στραβωσει το παιχνιδι..Απλα δεν χανεται και ο κοσμος αν συμβει αυτο..Οπως και να χει αν ειχαν παιξει 100 παιχνιδια δεν εχω καμια αμφιβολια οτι η ρεαλ θα ειχε καπου 90 νικες 7-8 ισοπαλιες και 2-3 ηττες.Παρολαυτα η απευθειας συγκριση ΑΕΚ και ρεαλ ειναι αδικη για την ΑΕΚ οντως γιατι ειναι αλλου επιπεδου ομαδα με εντυπωσιακα μικροτερο μπατζετ και προσδοκιες..
Με το κριτηριο που συγκρινω τις ομαδες αναλογικα και δεν περιμενα κανενα αρθο για να μεγαλωσει η εικονα μου για την ΑΕΚ...Αυτη η χρονια της ΑΕΚ ειναι η χειροτερη της..εχει (ανεκαθεν ειχε) σοβαρα προβληματα οικονομικα,οχι μονο χρωσταει αλλα με το ζορι κινειται η ομαδα,εχει μεινει χωρις γηπεδο,δεν την σεβεται κανεις,απο δημοσιογραφους μεχρι διαιτητες,ο κοσμος της διχασμενος και μπουχτισμενος..γηπεδο πηγαινουν μονο οι οργανομενοι εκτος απο ντερμπυ και ενα καρο ακομα προβληματα..
Και ομως στη χειροτερη της χρονια ειναι 3η στο πρωταθλημα,εχει νικησει 3/4 ντερμπυ μεχρι τωρα,εχασε τη προκριση στην Ευρωπη απο ενα πεναλτυ και ειναι εντος κυπελου με δυσκολο προγραμμα βεβαια..
Αυτο που λες για τα 4 παιχνιδια εχεις δικιο..Αλλα το πιστευω οτι μεσα στη Ν.Φ. η ΑΕΚ μπορει ξαναχτυπησει πολλες φορες παιχνιδι με οποιαδηποτε ομαδα...
Οσο για τον Ολυμπιακο (και τον ΠΑΟ),σορρυ παιδια αλλα δεν μπορω να τον δω ως μεγαλη ομαδα,ποσο μαλλον μεγαλυτερη απο την ΑΕΚ..Και πως δλδ,αφου βλεπεις παιχνιδια και χρησιμοποιουν τις καμερες επιλεκτικα για να καλυψουν την ομαδα τους,οταν οι σχολιασμοι στη κρατικη γινονται απο οπαδους και κλεινουν το στομα τους οταν προκειται για φασεις κατα του Οσφπ,οταν αποκαλουν το προπονητη του Οσφπ ''κυριο Βαλβερδε'' και σε αλλη εκπομπη ο ιδιος δημοσιογραφος εκμεταλλευεται τη θεση του και εξαπολυει επιθεση κατα του ''ντεμη νικολαιδη'' οταν ηταν προεδρος στην ΑΕΚ..Οταν στο ραδιο γινεται ακριβως το ιδιο πραγμα..Οταν οι διαιτητες σφυριζουν χεσμενοι και κλεινουν τα ματια τους ''εκει που πρεπει''..Οταν ο προεδρος του Οσφπ εχει την ανεση και αγοραζει παιχτη μονο και μονο για να μην τον παρει η ΑΕΚ..Οταν κανουν δηλωσεις για το πως περασαν τοσα καπνογονα μεσα στο ΟΑΚΑ ενω ειχαν καλεσει τη μιση αστυνομια για να τους φυλαξει..Οταν εχει στησει ολη αυτη τη παραγκα...
Για ποιο λογο να βαλει λεφτα ο Παππας στην ΑΕΚ οταν υπαρχει ολη αυτη η βρωμια;Για την βγαλει 2η;