QUOTE(Magnus92 @ Feb 14 2011, 14:58 )
Αισχος !!! Δεν εχουν σταματημο οι γελοιοτητες ...
2 μηνες ποινη στον Χαβο, ουτε λογος για Σισε και Μητρογλου ...
28000 ευρω (!!!) στον ΟΣΦΠ για το ματς με τον ΠΑΟΚ (πριν απο το ντερμπυ κιολας), κλειστες οι θυρες της Τουμπας στο ματς με τον ΟΣΦΠ ...
4 αγωνιστηκες στον ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΟΣΦΠ στο κυπελλο μπασκετ, 1 ή 2 ( δεν θυμαμαι καλα ) στον ΠΑΟ για τις φωτοβολιδες στο ντερμπυ των αιωνιων ...
34000 ευρω στον Ηρακλη για το ματς της Α1 με τον ΠΑΟΚ , και ( αν ειναι δυνατον ... ) 32000 στην ΑΕΚ για την διακοπη με τις φωτοβολιδες στο ματς με τον ΟΣΦΠ ...
Ας μην μιλησουμε και για τις περιπτωσεις Κοτσολη και Μιραλας ...
( Ειλικρινα δεν θυμαμαι αλλη περιπτωση . Αν εχω ξεχασει κατι δεν εχει γινει επιτηδες ...)
Tι σχεση εχει ο Χαβος (εξυβριση διαιτητη), ο Μητρογλου (δημοσιο ξεβρακωμα) και ο Σισε (δεν εβρισε κανενα, απο μια τοποθετηση 5 λεπτων απομονωθηκαν 2 λεξεις).
Αν θελεις τη γνωμη μου η ποινη για τον Χαβο ειναι εξοντωτικη (εβρισε στα νευρα του, ουτε χτυπησε κανενα, ουτε προκαλεσε).
Ο Μητρογλου επισης καλως δεν τιμωρηθηκε (αυτογελοιοποιηθηκε, παρα προκαλεσε). Ακομα και εγω που ειμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εσκασα στα γελια παρα προκληθηκα. Ειναι αυτο που λεμε "χαζο παιδι-χαρα γεματο". Δεν εκανε καμια προκλητικη χειρονομια απλα ξεβρακωθηκε μπροστα απο τους φανατικους οπαδους του Πανιωνιου. Τι να του πεις και τι τιμωρια να επιβαλεις?
Για τον Σισε δεν χρειαζεται να πω πολλα. Εκανε μια σοβαρη τοποθετηση για την ομαδα του και θελοντας να δειξει το μεγεθος της αδικιας (κατα την γνωμη του) ειπε "με πηδηξαν". Σιγα τα αβγα. Εδω εκαναν εκαντονταδες ΑΕΚτζηδες βολτα στο γηπεδο με τον αγωνα σε εξελιξη και εμεις ψαχνουμε "ψυλλους στα αχυρα"...
Δεν ξερω αν ο ΟΣΦΠ επρεπε να φαει τιμωρια εδρας για τα αντικειμενα που χτυπησαν τον εποπτη. Χωρις να ξερω τους κανονισμους πιστευω οτι 1 αγωνιστικη "την δικαιουταν". Με αυτη την λογικη ο ΠΑΟΚ επρεπε να φαει αποκλεισμο εδρας τουλαχιστον 3-4 αγωνιστικες αφου οι οπαδοι του: α) Εκαναν επεισοδια στην πολη του Βολου, β) Εκαναν εκεταμενα επεισοδια, μεσα και εξω απο το γηπεδο (ντου σε θυρες, σε Βολιωτες, σε αστυνομια) και γ) Εξαιτιας ολων αυτων ο αγωνας αρχισε με καθυστερηση μισης ωρας. Πολυ μικρη ποινη εφαγε ο ΠΑΟΚ λοιπον και να μην διαμαρτυρεται κανενας. Ή πρεπει να πουμε και ευχαριστω "στον υπεροχο λαο του ΠΑΟΚ" που δεν εκαψε ολη την Μαγνησια? ΕΛΕΟΣ πια...
Οι οπαδοι του ΠΑΟΚ στο μπασκετ διεκοψαν το ματς για πανω απο μια ωρα με
συνεχεις ριψεις αντικειμενων. Το ματς ξαναρχισε χωρις κοσμο και μετα απο
μιαμιση ωρα. Στο ΟΑΚΑ το ματς διακοπηκε εξαιτιας δυο φωτοβολιδων για
εναμιση λεπτο. Σε ολη την διαρκεια του αγωνα στο ΟΑΚΑ δεν επεσε το παραμικρο αντικειμενο. Στην Πυλαια αν μαζευαμε τα αντικειμενα χτιζαμε το τειχος στον Εβρο. Ειναι ιδιες περιπτωσεις? Θελεις την γνωμη μου? Οι ποινες για ΠΑΟΚ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ επρεπε να ειναι διπλασιες.
Για την τελευταια περιπτωση (που συγκρινεις Ιβανωφειο και Λιοσια) εγιναν παρομοιες καφριες και επιβληθηκαν παρομοια προστιμα. Δεν καταλαβαινω την διαφωνια σου. Εκτος αν εννοεις οτι επρεπε να υπαρξει και αποκλεισμος εδρας πραγμα που με βρισκει απολυτως συμφωνο.
Κοτσολης και Μιραλας καμια σχεση. Ο Κοτσολης εβγαλε δελτιο συμφωνα με τις οδηγιες της FIFA. Ο Μιραλας δεν ξερω αν επρεπε να τιμωρηθει με 1 ή 2 αγωνιστικες. Ειναι απαραδεκτο ομως να ανακοινωνεται ποινη 24 ωρες πριν το ματς. Για μενα καλως επαιξε. Εξαλλου περισσοτερο θεατρο εκανε ο Ιβιτς παρα τον χτυπησε ο Μιραλας. Τιμωρηθηκε χωρις ομως να εχει πραγματικη προθεση να χτυπησει τον Ιβιτς.
Υ.Γ.: Magnus, μια φιλικη συμβουλη: Σταματα να βλεπεις φαντασματα. Ακομα και αν αδικουνται οι ομαδες της Θεσσαλονικης με τον τροπο που διαμαρτυρονται εχουν καταντησει γραφικες. Στα παραδειγματα που αναφερεις αν εξαιρεσουμε την τιμωρια του Χαβου σε ολα τα αλλα (γνωμη μου) εχεις
ΑΔΙΚΟ.