εγώ ξέρω πως φέτος τα λεφτά του c.l. ανεβαίνουν πολύ.κάτι που σημαίνει οτι σε περίπτωση που περάσουμε θα μπούν στις τσέπες του θείου ποσά που δεν τα έχει ξαναδεί...μόνο με τη συμμετοχή του..
εντάξει λογικό να φοβάται να μείνει εκτός να να περιορίσει το μπάτζετ αλλά όχι αλλο κάρβουνο ρε σώκε....αν τη βγάλουμε όλη την επόμενη χρονιά με πατσατζόγλου,μήτρογλα,μενδρινούς,ντομήδες,
τζόλε,βούληδες έτοιμους να διακόψουν την καριέρα τους ανα πάσα στιγμή,ραούλ μπράβο να κάνει λιγότερες προπονήσης απο τον σχορτσιανίτη και λεντέσμα να είναι στα πίτς απο τον σεπτέμβρη....αστο...ερνέστο φύγε όσο είναι καιρός...μόνο επιτυχημένος θα είσαι...
εντάξει λογικό να φοβάται να μείνει εκτός να να περιορίσει το μπάτζετ αλλά όχι αλλο κάρβουνο ρε σώκε....αν τη βγάλουμε όλη την επόμενη χρονιά με πατσατζόγλου,μήτρογλα,μενδρινούς,ντομήδες,
τζόλε,βούληδες έτοιμους να διακόψουν την καριέρα τους ανα πάσα στιγμή,ραούλ μπράβο να κάνει λιγότερες προπονήσης απο τον σχορτσιανίτη και λεντέσμα να είναι στα πίτς απο τον σεπτέμβρη....αστο...ερνέστο φύγε όσο είναι καιρός...μόνο επιτυχημένος θα είσαι...
Αν του χρονου η ομαδα θα ειναι ετσι, ολα θα πανε σουπερ.
Τερμα.
Αντωνακης, Παρντο, Παναγοπουλος
Σεντερ-Μπακ.
Αντζας, Αβρααμ, ξενος, Κυριακος Παπ.
Δεξια-μπακ
Τορο, Γκαλιτσιος
Αριστερο-Μπακ
Λεοναρντο, Μπραβο ή αλλος. Με τον Τασο μπαλαντερ.
Κεντρ-χαφ
Ντουντου, Λεντεσμα, Στολτιδης, Πατσα, Γιαννης Παπ., Μενδρινος
Δεξι-χαφ
Γκαλετι, Κοτσιανικουλης
Αριστερο-χαφ
Λετο, ξενος ή Κουτσιανικουλης μπαλαντερ
Δεκαρι
Μπελουτσι, Οσκαρ (θα πεσει φωτια να με καψει)
Φορ
Ντιογκο, Ματ, Μητρογλου + το μπαμ (Λουα-Λουα???)
Ε ρε μανια με αυτον τον Μπραβο..
Το ξερουμε αγορι μου οτι ψαχνεις παρεα για τα βραδια,αλλα τετοια εμμονη με τον Μπραβο..
Να σου πω ρε....Θεοδωριδη 2,αφου ξερεις ολες τις μεταγραφες που θα κανει ο Ολυμπιακος
δεν μας λες και ποιους θα διωξει??
Μην περιμενουμε μεχρι το καλοκαιρι αφου βρηκαμε εσενα τωρα..

Το ξερουμε αγορι μου οτι ψαχνεις παρεα για τα βραδια,αλλα τετοια εμμονη με τον Μπραβο..

Να σου πω ρε....Θεοδωριδη 2,αφου ξερεις ολες τις μεταγραφες που θα κανει ο Ολυμπιακος
δεν μας λες και ποιους θα διωξει??
Μην περιμενουμε μεχρι το καλοκαιρι αφου βρηκαμε εσενα τωρα..

Κοβατς, Ζεβλακοφ (εκτος αν σταματησει ο Αντζας), Ντομι,
Τζολε (σταματαει).
Ο Στολτιδης αν οι εξετασεις ειναι καλες μαλλον μενει.
Ο Μητρογλου μπορει να παει δανεικος και ο Ματ ειναι 50-50 να μεινει.
Ο Μενδρινος την γλυτωνει σαν γηγενης.
* Και φυσικα εννοειται οτι για οποιον παιχτη ερθει καλη προταση
ο δρομος ειναι ανοιχτος.