QUOTE(kostasvc15 @ Dec 21 2010, 02:09 )

Σου ειπα,ειτε 2-0 ειτε 4-0 η νικη ηταν δεδομενη..Δε καταβαινω γιατι ξαναρωτας και γινεσαι κουραστικος..Ναι ηταν και επειδη ξερω που το πας,να σου πω οτι ξεχασες την δευτερη κοκκινη στον Γκερεμι που θα μπορουσε να υπηρχε σοβαρος τρυματισμος στον Καραμπελα..Ειδες που τελικα εσυ τα βλεπεις μονοπλευρα;
Τι σημασια εχει που εκανε μια ευκαιρια;Σε ξαναρωταω μηπως και απαντησεις αυτη τη φορα,σου φαινεται λογικο που κρατησε μονο 5 λεπτα;Ακομα και αν βγαλεις και το πεναλτυ που δεν τους δοθηκε ισως η Αελ καταφερνε να παρει τον 1 βαθμο στις καθυστερησεις..δλδ τι,σου φαινεται αδυνατο;Δε καταλαβαινω τη λογικη σου,''ωραια αφου εκανε 1 φαση η Λαρισα δε τρεχει τπτ που εληξε το παιχνιδι 6-7 λεπτα νωριτερα...''
Για τον Ατρομητο ανεφερα ενα παραδειγμα για αυτο που γραφει ο redhead..δε πηρα σβαρνα ολες τις φασεις του παιχνιδιου..
Ποια φαση Αελ-Οσφπ δε σου απαντησα ρε φιλε..Οτι να'ναι γραφεις.Για την κοκκινη του Ιμπαγασα ειπα πριν οτι δεν την εχω ξαναδει και σε πιστεψα..κακως.Τελικα ο Ιμπαγασα παει προς το μερος του τυπου και απλωνει πρωτος χερι,δυο φορες.Ασχετα αν ο αλλος δεν επρεπε να βρισκεται στον αγωνιστικο χωρο
Μου αρεσει που μου λες ''ο Ιμπαγασα εφαγε χαστουκι τι αλλο ηθελες να κανει;''..Μονο που το χαστουκι το εφαγε στο τελος
''Δεν ειναι μαρς πεναλτυ αλλα πεφτει κατω σαν κουτσουρο''
Ασε μας ρε φιλε μη βαλω το βιντεο εδω και σε εκθεσω...
Ρε φίλε θα μας τρελάνεις! Το οτί έκανε μια ευκαιρία το ανέφερα γιατί εσύ το είπες σαν παράδειγμα στο δικό Αεκ -Λαρισα!
Και λέω ας πω το ίδιο και στο Λαρισα-Οσφπ!!!!! Τι διαφορά έχει και σε εμένα σου φαίνεται περίεργο!
Λοιπόν και επειδή δεν μου αρέσει να μου λένε ότι να ναι:
http://www.youtube.com/watch?v=YMeBmKGT-YQ...player_embedded1. Στο 2:05 ο σεκιούριτας κάτι λέει στον Τοροσίδη
2. Αμέσως μετά ο Ιμπαγάσα του ζητάει τον λόγο
3. Ακριβώς στο 2:10 ο σεκιουριτάς του δίνει χαστούκι με το δεξί
4. Φεύγοντας του δίνει και με το αριστερό
5. Ο Ιμπαγάσα "τρελαίνεται"
Αυτό ακριβώς έγινε!!! Να βλέπεις καλύτερα πριν πεις κάποιον ψεύτη..
ΥΓ: Αν και αυτά δεν τα βλέπεις δεν μπορώ να κάνω κάτι με την περίπτωσή σου!
ΥΓ2: Για τον αν εκθέσεις κάποιον κλπ άστο καλύτερα...
ΥΓ3: Κακώς ασχολήθηκα μου φαίνεται, όπως προείπα, όταν κάποιοι έχουν κόλλημα με τον Οσφπ, θολώνουν..

QUOTE(επαθα λαστιχο @ Dec 20 2010, 22:01 )

παντως οι ολυμπιακοι σε αυτο το φορουμ ειναι συγκροτημενα ατομα και μπορεις να συνεννοηθεις μεσες ακρες.τι να πω,πρεπει να απομυθοποιησω καποια πραγματα
Φίλε κι εγώ έχω συνεννοηθεί μια χαρά με Παναθηναικούς στο παρελθόν.
Καλό θα ήταν αντί να με ειρωνεύεσαι και να λες για μην συγκροτημένα άτομα να κάνεις διάλογο..
Με ρώτησες που ευνοήθηκες, και σου έγραψα μερικές φάσεις...
Τι ρώτησες τότε?