Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ΄ΕΣΚΑ 2009-10 (3ος όμιλος)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
jhantzop
QUOTE(GR-HAMMER @ Feb 4 2010, 16:43 ) *
γιαννη μαλλον το link που εβαλες δεν ειναι το σωστο...
και δε τα βρηκα πουθενα τα post...
για κοιταξε το!


Εμένα με πάει κανονικά. Είναι στη 2η σελίδα όλα.

Αλλιώς μπορείτε να πάτε από το:

Στα παρκέ > Ανδρικό Ερασιτεχνικό Μπάσκετ > Γενικές Συζητήσεις > Ο ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ & ΚΡΙΤΩΝ!!!! (σελίδα 2)


tas13
Για να δουμε τι εχουμε πρωτη αγωνιστικη δευτερου γυρου..

ΤΟΥΦΑ - ΠΕΡΙΣΣΟΣ 1 (εδω βλεπω ντερμπι μεχρι τελος, σιγουρα καλυτερη ομαδα ο Περισσος, αλλα νομιζω οτι καπου θα κανει και μια μεγαλη νικη η οχι και τοσο κακη ομαδα της Τουφας και επειδη μας συμφερει και οι περισσοτεροι θα το δωσετε διπλο ας το κοντραρω, ασσος)

ΡΟΥΦ 80 - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1 (νομιζω οτι εδω θα εχουμε ενα δυσκολο παιχνιδι, αλλα κλεινω προς τον ασσο)

ΑΡΤΕΜΙΣ - ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1 (αλλο ενα εντος εδρας ντερμπι για την Αρτεμιδα, εδω εχουμε δυο ομαδες που στηριζουν το παιχνιδι τους στη δυναμη και σιγουρα θα εχει ενδιαφερον, παω με τον ασσο λογω εδρας)

ΖΕΦΥΡΙ - ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 2 (δυο μεγαλες νικες εχει κανει το Ζεφυρι μεσα στην εδρα του και νομιζω θα παει πονηρεμενος εκει ο Ερμης και επειδη παει για ανοδο δε βλεπω να στραβοπαταει, δυσκολο παντως παιχνιδι, σε δυσκολη εδρα και με πολυ κρυο, διπλο)

ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΑΟ ΚΩΦΩΝ 2 (απο τα τελευταια χαρτια των δυο ομαδων για τη σωτηρια και ειδικα για το Πορτο Ραφτη, νομιζω ομως οτι οι Κωφοι υπερτερουν σε επιλογες και εμπειρια και θα το παρουν το παιχνιδι, διπλο)

ΠΑΛΛΗΝΗ - Ν.ΙΩΝΙΑΣ 2 (πολυ δυσκολο παιχνιδι, αλλα πιστευω στο τελος θα κερδισουμε, διπλο)

Καλη αγωνιστικη να εχουμε και ελπιζω χωρις παραπονα αυτη τη φορα (δυσκολο).. icon_wave.gif
alexas10
[quote name='tas13' date='Feb 4 2010, 20:29 ' post='381680']
Για να δουμε τι εχουμε πρωτη αγωνιστικη δευτερου γυρου..

ΤΟΥΦΑ - ΠΕΡΙΣΣΟΣ 2
ΡΟΥΦ 80 - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2
ΑΡΤΕΜΙΣ - ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1
ΖΕΦΥΡΙ - ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 1
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΑΟ ΚΩΦΩΝ 2
ΠΑΛΛΗΝΗ - Ν.ΙΩΝΙΑΣ 2
siloui11
Θα κάνω και εγώ τα προγνωστικά μου αυτή την εβδομάδα

ΤΟΥΦΑ - ΠΕΡΙΣΣΟΣ 2 - Αν θα έρθει το διπλό, θα έρθει πολύ δύσκολα αφού η Τούφα έχει ανέβει αρκετά

ΡΟΥΦ 80 - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1 - Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μου

ΑΡΤΕΜΙΣ - ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1 - Αν και ο Αριώνας έχει κορμιά πολλά να αντιμετωπίσουν το ψηλό, νομίζω ότι στο τέλος θα κερδίσει η Αρτεμις

ΖΕΦΥΡΙ - ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 1 - Πολύ δύσκολη έδρα

ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΑΟ ΚΩΦΩΝ 2 - Καλύτερη περιφερειακά οι Κωφοί

ΠΑΛΛΗΝΗ - Ν.ΙΩΝΙΑΣ 2 - Πρέπει να τα κερδίσει η Ν.Ιωνία αυτά τα ματς για να μείνει μπροστά
3-p
Kαλησπερα!Αρχιζει ο δευτερος γυρος με πολλα πονηρα παιχνιδια για τους πρωτοπορους!Λοιπον. . .

ΤΟΥΦΑ - ΠΕΡΙΣΣΟΣ 1 (σιγουρα οι γειτονες μας εχουν καλυτερη ομαδα αλλα μεσα στην εδρα της Τουφα θα πρεπει να ειναι πολυ καλοι για να κερδισουν)
ΖΕΦΥΡΙ - ΕΡΜΗΣ 1 (το ιδιο ισχυει και για τον Ερμη ομως το πολυ χαλια γηπεδο και η ικανοτητα του Ζεφυριου στα τριποντα θα δυσκολεψει τα πραγματα)
ΡΟΥΦ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1 (με προβληματιζει η πτωση του Ρουφ αλλα ειναι καλυτερη ομαδα)
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΑΟ ΚΩΦΩΝ 2 (θεωρω οτι το Πορτο Ραφτη ειναι η πιο αδυναμη ομαδα του πρωταθληματος και εχω συμπαθεια στην ομαδα των Κωφων)
ΠΑΛΛΗΝΗ - ΙΩΝΙΑ 2 (πολλες οι ελλειψεις και γενικως τα προβληματα για την ομαδα μου αλλα το θελουμε παρα πολυ το παιχνιδι και ετσι πιστευω οτι ευκολα ή δυσκολα θα κερδισουμε)
ΑΡΤΕΜΙΣ - ΑΡΙΩΝΑΣ 1 (πιστευω οτι η Αρτεμις ειναι καλυτερη ομαδα και ειδικα στην εδρα της εδειξε μεγαλη δυναμικη με κοσμο και παθος,ελπιζω μονο να μην ξαναεχουμε παρομοιες ιστοριες...)

Καλη αγωνιστικη να εχουμε χωρις τραυματισμους και παραπονα . . .
pokos
Σε κακη βραδια ο Ερμης σε πολύ καλή το Ζεφυρι δικαιη ήττα με διψηφια διαφορά. Παμε παρακάτω, υγεια σε όλους και μακρια απο τραυματισμους.
siloui11
Επιστροφή στις νίκες τελικά....ΡΟΥΦ - Νικηφόρος 70-64
3-p
Ευκολη νικη για την Ιωνια με +20!Πολυ καλη εμφανιση απο την ομαδα μου που απο το 15 και μετα δεν απυληθηκε!!!Απ'οτι εμαθα εχασε και ο Περισσος απο την Τουφα με -10 και αν καταλαβα απο το παραπανω μηνυμα εχασε και ο Ερμης και ετσι ξεφυγαμε περισσοτερο!!!
nikefalin
Τούφα - Περισσός 84 - 76

πολύ ωραίο , επιθετικό παιχνίδι, από τα καλύτερα που έχω δει σε Γ ΕΣΚΑ. Μπράβο και στις 2 ομάδες για το θέαμα που έδωσαν!
topten

ΑΡΤΕΜΙΣ-ΑΡΙΩΝΑΣ 77-69
GR-HAMMER
Πορτο ραφτη - κωφοι 43-60...
μεχρι το ημιχρονο το πορτο ραφτη παρολες τις απωλειες τους(δε ξερω αν ειναι μονιμες η για το υπολοιπο πρωταθλημα, αναφερομενος στους 2 ψηλους) ητανε μεσα στο σκορ λογω της ευστοχιας απο τα 6.25...σκορ ημιχρονου 27-28...
Στο 2ο ημιχρονο μπηκαμε αρκετα δυνατα και καθαρισαμε το παιχνιδι σχετικα συντομα στελνοντας τη διαφροα στους 10 περιπου ποντους οπου και διατηρηθηκε μεχρι το τελος...
περισσοτερη αναλυση δε πιστευω οτι χρειαζεται το παιχνιδι...αξιεπαινη προσπαθεια απο το πορτο ραφτη που πλην 3 παιχτων πρεπει να επαιζε με αρκετα μικρους, πιθανοτατα και το εφηβικο και παλευε ολες τις φασεις!
Ευτυχως το παιχνιδι κυλησε ομαλα χωρις τσακωμους και τραυματισμους...
Συνεχιζουμε!
kostassam
QUOTE(3-p @ Feb 6 2010, 02:13 ) *
Ευκολη νικη για την Ιωνια με +20!Πολυ καλη εμφανιση απο την ομαδα μου που απο το 15 και μετα δεν απυληθηκε!!!Απ'οτι εμαθα εχασε και ο Περισσος απο την Τουφα με -10 και αν καταλαβα απο το παραπανω μηνυμα εχασε και ο Ερμης και ετσι ξεφυγαμε περισσοτερο!!!

τελικο σκορ 61-86
jhantzop

14η αγωνιστική
ΤΟΥΦΑ - ΠΕΡΙΣΣΟΣ 84-76
ΡΟΥΦ 80 - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 70-64
ΑΡΤΕΜΙΣ - ΑΡΙΩΝΑΣ 77-69
ΖΕΦΥΡΙ - ΕΡΜΗΣ 63-48
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΚΩΦΟΙ 43-60
ΠΑΛΛΗΝΗ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 61-86
ΡΕΠΟ: ΕΚΑΛΗ

Βαθμολογία (σε 13 αγώνες)
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 24 (11-2)
ΑΡΤΕΜΙΣ 23 (10-3)
ΕΡΜΗΣ 22 (9-4)
ΠΕΡΙΣΣΟΣ 22 (9-4)
ΑΡΙΩΝΑΣ 21 (8-5)
ΤΟΥΦΑ 20 (7-6)
ΖΕΦΥΡΙ 20 (7-6)
ΡΟΥΦ 19 (6-7)
ΕΚΑΛΗ 18 (6-6) *
ΚΩΦΟΙ 16 (4-8) *
ΠΑΛΛΗΝΗ 16 (3-10)
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 14 (1-12)
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 13 (2-10) *

* ΕΚΑΛΗ, ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ με 12 αγώνες
** ΚΩΦΟΙ με 11 αγώνες

Επόμενη αγωνιστική
ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΡΟΥΦ 80
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΡΤΕΜΙΣ
ΑΡΙΩΝΑΣ - ΖΕΦΥΡΙ
ΕΡΜΗΣ - ΕΚΑΛΗ
ΚΩΦΟΙ - ΠΑΛΛΗΝΗ
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΤΟΥΦΑ
ΡΕΠΟ: ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ


caterpillar
ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ – ΑΟ ΑΡΙΩΝΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 77-69 (ημ 48-47)

Συγχαρητήρια στην Αρτέμιδα για τη δίκαιη νίκη της.
Το παιχνίδι της είναι απλό και, τις περισσότερες φορές αποτελεσματικό.
Εφόσον συγκλίνει η άμυνα γύρω από τον ψηλό της, χτυπά με σουτ από την περιφέρεια. Εάν η πίεση είναι περιφερειακή, αλωνίζει ο ψηλός που χωρίς βοήθειες είναι ασταμάτητος σε αυτή την κατηγορία.
Σε αυτό το ντέρμπι, πληρώσαμε τα σπασμένα (στεφάνια) της προηγούμενης αγωνιστικής, όπου με τον Ερμή η Αρτέμιδα έδωσε ρεσιτάλ αστοχίας από την περιφέρεια (μόλις 4 εύστοχα τρίποντα). Στο προχθεσινό ντέρμπι όμως ήταν εξαιρετικά εύστοχη από τη γραμμή των 6,25 και αυτό έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της. Από το 25’ και μετά κράτησε μια διαφορά ασφαλείας (6-10 πόντων). Και ακόμα και όταν απειλήθηκε 1’30’’ πριν το τέλος με το σκορ 71-67, ένα τυχερό buzzerbeater από τα 8 μέτρα με ταπλώ(!) τελείωσε ουσιαστικά το παιχνίδι. Έτσι είναι το μπάσκετ, τη μια μέρα βλέπεις το καλάθι σαν δακτυλίθρα, την επόμενη ό,τι σουτάρεις μπαίνει μέσα...
Κρατάμε ως θετικό στοιχείο το πολύ καλό παιχνίδι μας (ειδικά στο α' ημίχρονο) για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.
3-p
Θα μου επιτρεψετε να πω οτι ειχα το απολυτο στις προβλεψεις αυτης της αγωνιστικης παρ'ολο που ειχε 2 εκπληξεις!!!!Και επειδη με τους συμπαικτες ειχαμε μια συμφωνια-στοιχημα αν δικαιωθω να μην ξαναδωσω αν δεν βλεπω εκπληξεις θα την τιμησω!!Καλη συνεχεια σε ολους με νικες για την Ιωνια ως την ανοδο!!! wos_sport5.gif wos_sport3.gif wav.gif wav.gif shot.gif shot.gif
tas13
ΠΑΛΛΗΝΗ - ΙΩΝΙΑ 61-86

Η ομαδα μου ξεκινησε το παιχνιδι νευρικα, κανοντας check, στη συνεχεια εκανε all in και στο τελος ο αντιπαλος εκανε fold..
Μανοοο αυτη η αναλυση για παρτι σου..
Ας σοβαρευτουμε ομως.. Αλλη μια νικη για τη ομαδα μου και αυτη τη φορα συνοδευτηκε με πολυ καλη εμφανιση.. Αν εξαιρεσουμε το πρωτο δεκαλεπτο, το υπολοιπο παιχνιδι κυλησε ηρεμα για εμας, δεν απειληθηκαμε καθολου και ετσι ηρθε μια ευκολη νικη, αν και η αληθεια ειναι οτι το φοβομουν το παιχνιδακι, αλλα φετος η Παλληνη με εχει απογοητευσει..
Μια αγωνιστικη αρκετα ευνοικη για εμας, μετα τα προχτεσινα αποτελεσματα και τις απωλειες των αντιπαλων, αν και δε κοιταμε τι κανουν οι αλλοι, σιγουρα ομως δε μπορει να περασει και απαρατηρητο.. Συνεχιζουμε λοιπον κοιτωντας καθε παιχνιδι ξεχωριστα, καθως ο δρομος εινα ακομα μακρυς και στο τελος κανουμε ταμειο..
jhantzop

ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ - ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 63-48

http://www.ermisbc.gr/pressnews.asp?id=PN00017

Ημέρα/Ώρα: 5/2/2010 21:00
Γήπεδο: Κλειστό Ζεφυρίου
Διαιτητές: Ζιάτας, Αθανασόπουλος
Δεκάλεπτα: 16-5, 16-17, 17-10, 14-16
Ημίχρονο: 32-22

Κακή παρένθεση

Πραγματοποιώντας τη χειρότερη εμφάνισή του μέχρι σήμερα, ο Ερμής υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα και τέταρτη συνολικά. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή και πήραν μία διαφορά της τάξεως των 10-15 πόντων την οποία και διατήρησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου, όπου και η διαφορά μειώθηκε στους 6 πόντους (38-32 στο 26’), αλλά το Ζεφύρι με δύο απανωτά τρίποντα και ένα σερί 13-0 (51-32 στο 31’) δεν άφησε περαιτέρω περιθώρια αντίδρασης. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Ζιάτα, Αθανασόπουλου.

Ζεφύρι (Σύρκος): Βαννάς Ι, Βαννάς Π 14 (2), Γαβρίδης 7, Μιλήσης 12, Μπαγιώργας 15 (3), Καρυάτης 4, Σαρρής 11 (1)

Ερμής Μελισσίων (Μαυρίδης): Κασκούρας 9 (1), Κολοκυθάς 5 (1), Παπαμιχαήλ 2, Πέρβιι 7 (1), Σολδάτος 11 (1), Γιαλιάς, Τσιγαρίδης 7 (1), Κουλοσούσας, Πολίτης 7

Πηγή: www.ermisbc.gr


3-p
wos_sport5.gif Καλησπερα αδερφια!Χωρις αγωνες αυτη η παρασκευη για το πρωταθλημα αλλα με κυπελο για μας!!!ΙΩΝΙΑ - ΦΕΑ λοιπον και απλα για γουρι και για τον φιλο μου τον Μαυρεα θα το δωσω 1 και ας ειναι 2 κατηγοριες πανω μας η ΦΕΑ!Καλο παιχνδι να εχουμε χωρις τραυματισμους!! wos_sport4.gif wos_sport3.gif wos_sport3.gif afro.gif smiley.gif
tas13
ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΡΟΥΦ 80 1 (επιστροφη στις νικες για το Περισσο ευκολα ή δυσκολα, ασσος)

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΡΤΕΜΙΣ 2 (ο Νικηφορος θα πρεπει να ψαχνει τη νικη σε καθε παιχνιδι αφου παλευει για τη σωτηρια του αλλα νομιζω οτι στο συγκεκριμενο παιχνιδι δε θα εχει προβλημα η Αρτεμις, διπλο)

ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΖΕΦΥΡΙ 1 (για να μεινει στο παιχνιδι ο Αριων θελει μονο νικη και νομιζω θα τη παρει αν και παιζει με μια ομαδα που προερχεται απο μεγαλη νικη, ασσος)

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΕΚΑΛΗ 1 (μετα την ηττα τη προηγουμενη αγωνιστικη δεν εχει αλλα περιθωρια και θα κερδισει, ασσος)

ΑΟ ΚΩΦΩΝ - ΠΑΛΛΗΝΗ 2 (ντερμπι παραμονης και παιχνιδι NO BET, αν και εχω απογοητευτει με τη Παλληνη θα τη πονταρω καθως υπερτερει σε δυναμη και εμπειρια και νομιζω στα δυσκολα θα αντιδρασει, διπλο)

Ν.ΙΩΝΙΑ - ΤΟΥΦΑ 1 (αν θελουμε να διατηρησουμε το προβαδισμα που εχουμε δε πρεπει να σκεφτομαστε τιποτα αλλο απο τη νικη, δυσκολο παιχνιδι παντως αλλα πιστευω ευκολα ή δυσκολα θα κερδισουμε, ασσος)

Καλη αγωνιστικη να εχουμε μαγκες..
topten
ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΡΟΥΦ 80 1
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΡΤΕΜΙΣ 2
ΑΡΙΩΝΑΣ - ΖΕΦΥΡΙ 1
ΕΡΜΗΣ - ΕΚΑΛΗ 1
ΚΩΦΟΙ - ΠΑΛΛΗΝΗ 1
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΤΟΥΦΑ 1

jhantzop

ΕΡΜΗΣ - ΕΚΑΛΗ 83-48 (ημ. 55-24)


caterpillar
ΑΟ ΑΡΙΩΝΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ 67-59 (ημ 26-23)

Μέτριο ποιοτικά το παιχνίδι με αργό μπάσκετ. Και οι δύο ομάδες φάνηκαν επηρεασμένες από τη 15ήμερη διακοπή. Επιπλέον, το Ζεφύρι είχε τουλάχιστον μία βασική απώλεια. Ο Αρίωνας με ένα ξέσπασμα στο 3ο δεκάλεπτο, έφερε τη διαφορά σε διψήφια νούμερα και οδηγούσε το παιχνίδι μέχρι τη λήξη.
topten
ΑΡΙΩΝΑΣ - ΖΕΦΥΡΙ 67 - 59 (ΗΜ.26-23)

Δεκαλεπτα:13-18,13-5,19-16,22-20

ΑΡΙΩΝΑΣ (Λεμποτεσης) Παιδακακης, Ταμβακης 8, Παπαζαφειροπουλος 12, Λογοθετης 6(1), Καρβουντζης 3, Παπακωνσταντης 7(1), Μαλανδρης 15(1), Βεργινης 2, Φωκιανιδης, Μουχακης 11, Νασιος 3, Τσιορτος.

ΖΕΦΥΡΙ (Συρκος) Βαννας Ι. 3(1), Βαννας Π. 1, Γαβριδης 21(2), Μιλησης 7(1), Φιλαρτζης 2, Μπαγιωργας 10(1), Αραπακης, Καρυατης 9(1), Σαρρης 4, Σουρβινος 2.


Κακο ποιοτικα παιχνιδι και απο τις δυο ομαδες οπου τελικα κερδισε η ομαδα με τις περισσοτερες επιλογες.
GR-HAMMER
αο κωφων - παλληνη 2, 10+ ποντους(νομιζω 12)
καλυτερη η παλληνη...πιο ευστοχη και ψυχραιμη βασικα...
εβαλε τα καλαθια που επρεπε και πηρε και τη διαφορα απο το 1ο γυρο...αρα υπερτερει σε ισοβαθμια μαζι μας...
κακιστο παιχνιδι απο εμας...ειμασταν πολυ κακοι...ευτυχως που βαλαμε καποια τρελα σουτ και μειναμε κοντα στο σκορ...
μας εκανε μεγαλη ζημια αυτη η καθαρα δευτερα...
καλη συνεχεια σε ολουςσ
jhantzop

ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΡΟΥΦ 80 ???
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΡΤΕΜΙΣ ???
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΤΟΥΦΑ ???

αποτελέσματα; κανείς; μην τα μάθουμε από την ΕΣΚΑ αύριο;

tongue.gif


SARAS_100
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΡΤΕΜΙΣ 49-61 (20-27)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:Χρηστιδης-Αθανασοπουλος

Νικηφορος(Μαγκουνης-Γραψας): Χατζηιωαννου 2,Ηλιαδακης 10,Λαδας 2,Μιχακης 9,Δημητριου 9,Καμμωτης14,Γρηγοριαδης3,Ανεζακης,Κοντοσταθ
ης,Αποστολοπουλος

Αρτεμις(Κορωνιδης) :Σιαραβας,Γιανακοπουλος 8,Μανωλης 6,Ζαφειροπουλος 4,Ιωαννιδης 3,Μαλακης,Βαμβακας 12,Τουντας 6,Παναγιωτου,Κωνσταντινιδης 2,Δημητριου 12,Τσερλες 8

tas13
ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΡΟΥΦ 75-38 (αν με ενημερωσαν σωστα)


ΙΩΝΙΑ - ΤΟΥΦΑ 86-60

Αλλη μια νικη με πολυ καλη εμφανιση και καλο μπασκετ για την ομαδα μου.. Απο την αρχη μπηκαμε πολυ δυνατα στο παιχνιδι, πηραμε μια καλη διαφορα και δεν αφησαμε τον αντιπαλο σε κανενα σημειο του παιχνιδιου να μας απειλησει.. Συνεχιζουμε, ελπιζω το ιδιο συγκεντρωμενοι, καθως ακολουθει δυσκολη και μεγαλη συνεχεια..
siloui11
Καλά σε ενημέρωσαν τας13....
Η χειρότερη εμφάνιση της ομάδας στα 8 χρόνια που βρίσκομαι εκεί. Η μεγαλύτερη διαφορά που έχουμε χάσει ποτέ στα τόσα χρόνια από οποιοδήποτε αντίπαλο.Ακόμα και σε κύπελο που είχαμε παίξει παλαιότερα με ομάδα 2 κατηγορίες μεγαλύτερη.
Το γεγονός ότι έλειπαν παίχτες δεν σημαίνει απολύτως τίποτα και δεν αποτελεί δικαιολογία για κανέναν.
Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα από αυτή τη μεγάλη σφαλιάρα.
Ο Περισσός, ομάδα που στο πρώτο γύρο κοντράραμε και κερδίσαμε στα ίσια, μας εξαφάνισε από το παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο για το παιχνίδι.
jhantzop

15η αγωνιστική
ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΡΟΥΦ 80 75-38
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΡΤΕΜΙΣ 49-61
ΑΡΙΩΝΑΣ - ΖΕΦΥΡΙ 67-59
ΕΡΜΗΣ - ΕΚΑΛΗ 83-48
ΚΩΦΟΙ - ΠΑΛΛΗΝΗ 2
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΤΟΥΦΑ 86-60
ΡΕΠΟ: ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Βαθμολογία (σε 14 αγώνες)
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 26 (12-2)
ΑΡΤΕΜΙΣ 25 (11-3)
ΕΡΜΗΣ 24 (10-4)
ΠΕΡΙΣΣΟΣ 24 (10-4)
ΑΡΙΩΝΑΣ 23 (9-5)
ΤΟΥΦΑ 21 (7-7)
ΖΕΦΥΡΙ 21 (7-7)
ΡΟΥΦ 20 (6-8)
ΕΚΑΛΗ 19 (6-7) *
ΠΑΛΛΗΝΗ 18 (4-10)
ΚΩΦΟΙ 17 (4-9) *
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 15 (2-11) *
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 14 (1-12) *

* σε 13 αγώνες

Επόμενη αγωνιστική
ΑΡΤΕΜΙΣ - ΠΕΡΙΣΣΟΣ
ΖΕΦΥΡΙ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
ΕΚΑΛΗ - ΑΡΙΩΝAΣ
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΕΡΜΗΣ
ΝEA ΙΩΝΙΑ - ΚΩΦOI
ΡΟΥΦ 80 - ΤΟΥΦΑ
ΡΕΠΟ: ΠΑΛΛΗΝΗ


jhantzop

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 83-48

http://www.ermisbc.gr/pressnews.asp?id=PN00018
http://www.ermisbc.gr/team_league.asp


Ημέρα/Ώρα: 19/2/2010 20:30
Γήπεδο: Νέο Κλειστό Μελισσίων
Διαιτητές: Πέτρου, Δημητριάδης
Δεκάλεπτα: 26-16, 29-8, 14-12, 14-12
Ημίχρονο: 55-24

Επιστροφή στις νίκες

Χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης, ο Ερμής «ξέσπασε» πάνω στην Εκάλη μετά τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες του. Με πολύ καλή άμυνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χαρακτηριστικό άλλωστε της ομάδας, και με μεγάλη ευστοχία έξω από τη γραμμή των 6,25 (επτά τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο), κατάφερε να πάρει διαφορά ασφαλείας από το πρώτο ημίχρονο (55-24) και να βάλει τέλος στις όποιες βλέψεις των φιλοξενούμενων για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Η Εκάλη δεν κατάφερε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα παρά τη μαχητικότητά των παικτών της. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η μεγάλη προσέλευση των φίλων του Ερμή.

Ερμής Μελισσίων (Μαυρίδης): Κασκούρας 9 (1), Φίλιππας 6 (2), Κολοκυθάς 7 (1), Κυπαρίσσης 1, Πέρβιι 23 (3), Σολδάτος 11 (1), Παπαμιχαήλ 5 (1), Γιαλιάς 7, Τσιγαρίδης 10 (2), Κουλοσούσας 2, Πολίτης 2

Εκάλη (Κικίλιας - Καρατζάς): Κίτσος 8, Κορτέσσας, Παπανδρέου 13 (1), Φατάλας - Παπαδόπουλος 1, Ξουράφης 4, Καλοβυρνάς, Πάζαλος, Λατσούδας 6 (1), Χορηγάς 3 (1), Ευσταθόπουλος 3, Νιωτάκης 2, Καλοσακάς 8

Πηγή: www.ermisbc.gr


Nicosian
QUOTE(tas13 @ Feb 21 2010, 12:23 ) *
ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΡΟΥΦ 75-38 (αν με ενημερωσαν σωστα)


ΙΩΝΙΑ - ΤΟΥΦΑ 86-60

Αλλη μια νικη με πολυ καλη εμφανιση και καλο μπασκετ για την ομαδα μου.. Απο την αρχη μπηκαμε πολυ δυνατα στο παιχνιδι, πηραμε μια καλη διαφορα και δεν αφησαμε τον αντιπαλο σε κανενα σημειο του παιχνιδιου να μας απειλησει.. Συνεχιζουμε, ελπιζω το ιδιο συγκεντρωμενοι, καθως ακολουθει δυσκολη και μεγαλη συνεχεια..



Παρακολούθησα τό παιχνίδι με τήν Τούφα.
Εχετε καλή ομάδα .
Σας ευχομαι να ανέβετε κατηγορία .

Πές μου το 12 πού παίζει 1-2 με λίγο φαλακρίτσα Μαυρέας ειναι τό ονομά του ?
Εχει παίξει παραπάνω κατηγορίες ?
Ο τύπος ειναι super-duper ..
Οταν τόν εβγαλε εξω ο κοουτς εκανε κοιλιακούς.
Απιστευτα μπασκετικός
Αρρωστος με την καλή εννοια.
smiley.gif
tas13
ΑΡΤΕΜΙΣ - ΠΕΡΙΣΣΟΣ 1 (το ντερμπι της αγωνιστικης, λογω εδρας παω με τον ασσο, παντως νομιζω οτι θα ειναι ενα πολυ δυσκολο παιχνιδι που θα κριθει στις λεπτομερειες, ασσος)

ΖΕΦΥΡΙ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1 (εχει δειξει στην εδρα της πολυ δυνατη, αν και ο Νικηφορος παιζει καθε παιχνιδι για τη σωτηρια του, πιστευω ομως ευκολα ή δυσκολα ασσος)

ΕΚΑΛΗ - ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2 (αν θελει να μεινει στο κολπο της ανοδου εχω ξαναπει οτι πρεπει να τα περνει αυτα τα παιχνιδια ο Αριωνας, διπλο)

ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 2 (ευκολο απογευμα για τον Ερμη, διπλο)

Ν.ΙΩΝΙΑ - ΑΟ ΚΩΦΩΝ 1 (ευκολα ή δυσκολα θα το παρουμε το ματσακι, ασσος)

ΡΟΥΦ 80 - ΤΟΥΦΑ 2 (δειχνει πεσμενο το Ρουφ και η Τουφα μου φαινεται πιο ποιοτικη ομαδα, διπλο)

Καλη αγωνιστικη να εχουμε..
alexman95
Νέα Ιωνία-ΑΟ Κωφοί 91-67

Καλή εμφάνιση κατά διαστήματα η ομάδα έπαιξε όσο έπρεπε για κερδίσει το matchακι αυτό.Όλοι οι παίχτες είχαν καλά διαστήματα.Ικανοποιητική για άλλη μια φορά εμφάνιση του νεαρού Σαβα'ί'δη.Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει σοβαρή για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος
1911971
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΕΡΜΗΣ : 40-102

Σίγουρα αναμενόμενο το αποτέλεσμα καθώς η ομάδα του Πόρτο Ράφτη έχει χάσει πολύ από την δυναμική της εδώ και πολύ καιρό...εμείς ήμασταν σε καλή βραδιά και επιθετικά και αμυντικά, οπότε το αποτέλεσμα τα λέει όλα.
Γνωρίζει κανείς το αποτέλεσμα Αρτέμιδας-Περισσού;
sa-gt
QUOTE(1911971 @ Feb 27 2010, 11:57 ) *
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΕΡΜΗΣ : 40-102

Σίγουρα αναμενόμενο το αποτέλεσμα καθώς η ομάδα του Πόρτο Ράφτη έχει χάσει πολύ από την δυναμική της εδώ και πολύ καιρό...εμείς ήμασταν σε καλή βραδιά και επιθετικά και αμυντικά, οπότε το αποτέλεσμα τα λέει όλα.
Γνωρίζει κανείς το αποτέλεσμα Αρτέμιδας-Περισσού;


Άρτεμις-Περισσός 64-69
jhantzop

ΡΟΥΦ 80 - ΤΟΥΦΑ ???
ΖΕΦΥΡΙ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ???


goos
QUOTE(jhantzop @ Feb 27 2010, 16:29 ) *
ΡΟΥΦ 80 - ΤΟΥΦΑ ???
ΖΕΦΥΡΙ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ???

ΖΕΦΥΡΙ-ΝΕΦΟ 1 +3
jhantzop

16η αγωνιστική
ΑΡΤΕΜΙΣ - ΠΕΡΙΣΣΟΣ 64-69
ΖΕΦΥΡΙ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 61-60
ΕΚΑΛΗ - ΑΡΙΩΝAΣ 82-52
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΕΡΜΗΣ 40-102
ΝEA ΙΩΝΙΑ - ΚΩΦOI 91-67
ΡΟΥΦ 80 - ΤΟΥΦΑ 46-53
ΡΕΠΟ: ΠΑΛΛΗΝΗ

Βαθμολογία (σε 15 αγώνες)
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 28 (13-2)
ΠΕΡΙΣΣΟΣ 26 (11-4)
ΑΡΤΕΜΙΣ 26 (11-4)
ΕΡΜΗΣ 26 (11-4)
ΑΡΙΩΝΑΣ 24 (9-6)
ΖΕΦΥΡΙ 23 (8-7)
ΤΟΥΦΑ 23 (8-7)
ΕΚΑΛΗ 21 (7-7) *
ΡΟΥΦ 21 (6-9)
ΠΑΛΛΗΝΗ 18 (4-10) *
ΚΩΦΟΙ 18 (4-10) *
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 16 (2-12) *
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 15 (1-13) *

* σε 14 αγώνες

Επόμενη αγωνιστική
ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΖΕΦΥΡΙ
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΕΚΑΛΗ
ΑΡΙΩΝΑΣ - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
ΕΡΜΗΣ - ΠΑΛΛΗΝΗ
ΤΟΥΦΑ - ΚΩΦΟΙ
ΡΟΥΦ 80 - ΑΡΤΕΜΙΣ
ΡΕΠΟ: ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ


GR-HAMMER
νεα ιωνια - κωφοι 91-67
ειμασταν μεσα στο παιχνιδι μονο στο 1ο δεκαλεπτο...24-23...απο εκει και περα χασαμε την αυτοσυγκεντρωση μας και η πολυ καλα δουλεμενη ομαδα της νεας ιωνιας ανοιξε το σκορ και τη διαφορα...
Εννοειται δεν ειμαστε μια ομαδα που μπορει να βαλει 92 ποντους, αρα αφου το σκορ πηγε τοσο ψηλα, λογικη και αναμενομενη η ηττα!
Ευκολο απογευμα για τους διαιτητες πιστευω... δεν ειχε και τις τρελες φασεις το παιχνιδι... και περασανε απαρατηρητοι, οπως και ειναι το σωστο...
εμεις συνεχιζουμε για να σωσουμε τη κατηγορια και οτι γινει!
καλη ανοδο ευχομαι στη νεα ιωνια αφου πολυ δυσκολα να χαθει... η πρωτια ειναι ο βασικος τους στοχος ειμαι σιγουρος!
καλη συνεχεια σε ολες τις ομαδες!
tas13
ΙΩΝΙΑ - ΚΩΦΟΙ 91-67

Αλλη μια επιβλητικη νικη για την ομαδα μου, με αρκετα διαστηματα καλου μπασκετ και αν εξαιρεσουμε το πρωτο δεκαλεπτο, σε κανενα αλλο σημειο του παιχνιδιου δεν απειληθηκαμε.. Αλλη μια νικη και καλη ψυχολογια στη δυσκολη συνεχεια που ακολουθει.. Τωρα ρεπο, ανασυνταξη δυναμεων, καθως υπαρχουν αρκετα ψιλοπροβληματα τραυματισμων και μεγαλη βαση στα δυο ντερμπι που ακολουθουν αφου για εμας ειναι η μιση κατηγορια.. Παντως το πρωταθλημα εχει παρει φωτια και η ανοδος θα κριθει στις λεπτομερειες και στα ντερμπι, αν και τα αποτελεσματα μερικες φορες δειχνουν οτι υπαρχουν και περιπτωσεις εκπληξεων.. Καλη συνεχεια και στον ΑΟ Κωφων στο πολυ δυσκολο για μενα εργο που εχει για τη σωτηρια..
jhantzop

ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 40-102

http://www.ermisbc.gr/pressnews.asp?id=PN00019

Ημέρα/Ώρα: 26/2/2010 21:00
Γήπεδο: Κλειστό Μαρκοπούλου (Γυμνάσιο)
Διαιτητές: Μανουσόπουλος, Μουρμούρης
Δεκάλεπτα: 15-32, 12-21, 4-25, 9-24
Ημίχρονο: 27-55

Δεύτερη συνεχόμενη καλή εμφάνιση για την ομάδα του Ερμή και δεύτερη εύκολη νίκη. Η ομάδα του Πόρτο Ράφτη, με αρκετούς εφήβους στη σύνθεσή της, έμεινε κοντά στο σκορ μέχρι το 7ο λεπτό του αγώνα. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με 28 πόντους διαφορά. Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο.

Πόρτο Ράφτη (Βασιλειάδης): Κατσάνης 2, Τερζής 2, Κουμπής 5, Μητροβγένης 12 (2), Μουστογιάννης, Λαδάς 2, Σκόρδας 4, Παπακωνσταντίνου 3 (1), Κουμεντάκης, Παναγιωτίδης 10

Ερμής Μελισσίων (Μαυρίδης): Κασκούρας 11 (2), Παπαμιχαήλ, Κολοκυθάς 9 (1), Πέρβιι 25 (3), Σολδάτος 21, Γιαλιάς, Τσιγαρίδης 24 (1), Κουλοσούσας 6, Πολίτης 6

Πηγή: www.ermisbc.gr


tas13
ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΖΕΦΥΡΙ 1

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΕΚΑΛΗ 1

ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 1

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΠΑΛΛΗΝΗ 1

ΤΟΥΦΑ - ΑΟ ΚΩΦΩΝ 1

ΡΟΥΦ 80 - ΑΡΤΕΜΙΣ 2

Καλη αγωνιστικη να εχετε..Σημερα εγω ρεπαρω..Να ειστε καλα.. smiley.gif
caterpillar
ΑΟ ΑΡΙΩΝΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 73-46 (ημ 36-27)
jhantzop

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΠΑΛΛΗΝΗ 65-46 (ημ. 36-28)


siloui11
Πάνω που πίστευα ότι ο τας13 δεν χάνει στα προγνωστικά ποτέ.... (2 - 3 σερί δεν έχανες κανένα...)

Μεγάλη νίκη για το Ρουφ με +10 (νομίζω 76-66)...Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στο coach μας. Η Αρτέμιδα κατάφερε να ξεφύγει και με 10 πόντους , αλλά όλοι πίστεψαν στην νίκη και έκαναν μια πολύ μεγάλη ανατροπή. Αυτή η νίκη σίγουρα δίνει δύναμη για τη συνέχεια που μας περιμένει. Και πρέπει να μας δίνει δύναμη σε όλους για να βγουν οι δυνατότητες της ομάδας μέσα στο γήπεδο, τις οποίες τις είχαμε ξεχάσει μερικές αγωνιστικές.
Η συνέχεια παραμένει δύσκολη για εμάς, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι θα μείνομε στην κατηγορία.

ΥΓ...coach ....ούτε τηλεπάθεια να είχαμε σήμερα....
GR-HAMMER
τουφα - αο κωφων 1 +1
χασαμε 1 ποντο σε παιχνιδι που το ελεγχαμε πιστευω...
συγχαρητηρια στη τουφα που δε παρατησε το παιχνιδι σε κανενα σημειο...
οσο για εμας...τι να πω...
λαικα δικαστηρια μεταξυ μας...ισως και δικαιολογημενα...παααααααααρα πολλα νευρα με τη ληξη...
τετοια λαθη απο το παγκο ουτε στο προμινι...
καναμε καποια προσωπικα λαθη αυτοι που ειμασταν μεσα...αλλα τα λαθη απο το παγκο πιστευω τα υπερκαλυψαν....
δε χρειαζεται να πω παραπανω...γιατι παρολα τα ποτακια δεν εχω ηρεμησει ουτε στο ελαχιστο...
καλη συνεχεια σε ολους...!
jhantzop

ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΖΕΦΥΡΙ ???


nikefalin
QUOTE(jhantzop @ Mar 6 2010, 15:48 ) *
ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΖΕΦΥΡΙ ???


εύκολος άσσος μετά το ημίχρονο, +20
tas13
QUOTE(siloui11 @ Mar 6 2010, 03:36 ) *
Πάνω που πίστευα ότι ο τας13 δεν χάνει στα προγνωστικά ποτέ.... (2 - 3 σερί δεν έχανες κανένα...)


Καταρχην ξεκινωντας να σου πω οτι εχω ξενερωσει, καθως εχω μεινει πλεον ο μονος που δινει προγνωστικα, εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων και συνεχιζω μονο και μονο για γουρι..
Στη συνεχεια να σου πω φιλε, οτι μακαρι να χανω εγω τα προγνωστικα μου και να μας γινονται τετοια "δωρακια".. Να εισαι καλα..
jhantzop

17η αγωνιστική
ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΖΕΦΥΡΙ 1
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΕΚΑΛΗ 58-55
ΑΡΙΩΝΑΣ - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 73-46
ΕΡΜΗΣ - ΠΑΛΛΗΝΗ 65-46
ΤΟΥΦΑ - ΚΩΦΟΙ 1
ΡΟΥΦ 80 - ΑΡΤΕΜΙΣ 76-66
ΡΕΠΟ: ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Βαθμολογία (σε 16 αγώνες)
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 28 (13-2) *
ΕΡΜΗΣ 28 (12-4)
ΠΕΡΙΣΣΟΣ 28 (12-4)
ΑΡΤΕΜΙΣ 27 (11-5)
ΑΡΙΩΝΑΣ 26 (10-6)
ΤΟΥΦΑ 25 (9-7)
ΖΕΦΥΡΙ 24 (8-8)
ΡΟΥΦ 23 (7-9)
ΕΚΑΛΗ 22 (7-8) *
ΠΑΛΛΗΝΗ 19 (4-11) *
ΚΩΦΟΙ 19 (4-11) *
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 18 (3-12) *
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 16 (1-14) *

* σε 15 αγώνες

Επόμενη αγωνιστική
ΕΚΑΛΗ - ΠΕΡΙΣΣΟΣ
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
ΠΑΛΛΗΝΗ - ΑΡΙΩΝΑΣ
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΕΡΜΗΣ
ΑΡΤΕΜΙΣ - ΤΟΥΦΑ
ΖΕΦΥΡΙ - ΡΟΥΦ 80
ΡΕΠΟ: ΚΩΦΟΙ


This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.