Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ΄ΕΣΚΑ 2009-10 (3ος όμιλος)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Buddah
QUOTE(st_79 @ Nov 7 2009, 04:02 ) *
Buddah ησουν στο γηπεδο?ηταν μακρυα για μενα και δεν καταφερα να παω,μπορεις να μου πεις τι ειδες, αν ειναι ευκολο, και για τις δυο ομαδες αλλα περισσοτερο για το ρουφ καθωτι πετραλωνιτης.γιατι τοσο χαμηλο σκορ το ρουφ?διαιτησια?ευχαριστω



Το Ρουφ ειναι πολυ καλη ομαδα ,προηγηθηκε στο πρωτο 10λεπτο με 5π, με 3/3 τριποντα στο τελος της επιθεσης ,στο ημιχρονο ηταν ενα καλαθι πισω ,μου αρεσε πολυ πρεπει αυτα τα παιδια να γνωριζονται /παιζουν αρκετο καιρο μαζι ,πειθαρχειμενη ομαδα στις επιθεσεις της ,κυνηγα πολυ το επιθςτικο ρημπ ,ολοι σχεδον μια κοψια γυρω στο 1.90 ,πολυ ξυλο στην αμυνα τους (δεν εννοω βρωμικο εννοω δυνατο για να μη παρεξηγηθω)
Η Αρτεμιδα τωρα μπορω να πω με μπερδεψε ,χρησιμοποιει 10 παικτες και οι ποντοι ειναι μοιρασμενοι ειχε ελεγχο του ρυθμου και πολυ καλες επιστροφες (οπως και το Ρουφ) ,για αυτο και ηταν κλειστο παιχνιδι με μικρο σκορ δυνατη στην αμυνα της και βρισκει λυσεις στην επιθεση φαινοταν να το θελει περισσοτερο ,οι 2 ψηλοι καναν δουλιτσα σε αμυνα και επιθεση ,καταλυτικη η παρουσια του λιγο παχουλου (Δημητριου νομιζω) επιθετικα στο 3 10λεπτο ,ο Ζαφειροπουλος την εχει την κατηγορια πολυ καλος και με τα παιχνιδια θα γινει καλυτερος ( θα γυμναστει),πολλες χαμενες βολες και 4-5 χαμενα λει-απ σε φασεις αιφνιδιασμου δειγμα ειτε απροπονησιας ειτε νευρικοτητας εντασης
Τωρα για διαιτητες δεν μιλω αλλα θα πρεπει λιγο να σεβονται τα ψηλα παιδια ,εφαγαν και οι δυο πολυ ξυλο και πηραν ελαχιστα σφυριγματα ,κατα τα αλλα καλη δεν ευνοησαν/αδικησαν καποια ομαδα ,διαμαρτυριες δεν υπηρξαν δλδ
Αυτα δεν ξερω αν σε καλυψα ¨)


buzzerbeater
ΖΕΦΥΡΙ-ΠΕΡΙΣΣΟΣ 64-61
rocker
καλή φάση, έχουμε όλα τα αποτελέσματα πριν την εσκα!!!! όχι όπως την προηγούμενη αγωνιστική.....
Buddah οραίος ο σχολιασμός του παιχνιδιού και των ομάδων.... 41.gif οποιός έχει λίγο χρόνο καλό θα ήταν να γράφει και 2 λόγια για το πώς είδε το παιχνίδι.
sOn3t
Αναφορικά με το ματς: Πόρτο Ράφτη - Αρίωανς
Αυτό που είδα εγώ από το σημερινό ματς είναι, ότι το Πόρτο Ράφτη έχει νεαρή και φιλόδοξη ομάδα, αλλά για να είμαι ειλικρινής η απειρία (όχι πως εγώ είμαι πεπειραμένος) και οι βιαστικές επιλογές πρόδωσαν το πάθος τους. Μου μετέφεραν, ότι τους έλειπαν δυο μεγαλύτεροι σε ηλικία και πιο πεπειραμένοι παίκτες, οπότε διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις για την εικόνα της ομάδας με αυτούς τους παίκτες.
Όσο για τον Αρίωνα, νομίζω έπαιξε ένα μέτριο ματς με πολλά λάθη και απουσία καθαρού μυαλού ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο, όπου βρέθηκε να κερδίζει με 13 αν δε με απατάει η μνήμη μου και από απανωτά λάθη το σκορ έφτασε στους 5 ή 6 σε κρίσιμο χρονικό σημείο. Πάρα ταύτα κατάφερε τελικά να επικρατήσει κυρίως χάρη σε κάποιες καλές τελευταίες άμυνες.

Υ.Γ.: Άλλο ένα γήπεδο με πολύ "ιδιαίτερα" στεφάνια.. :S
GR-HAMMER
ηττα για την ομαδα μου με 49-52.. στον αο κωφων παιζω, το παιχνιδι εναντια στη τουφα...
απειρα τα εξωαγωνιστικα προβληματα αλλα παλεψαμε μεχρι το τελος...
κακες επιλογες σε ολο το 2ο ημιχρονο δε μας επετρεψαν να παρουμε το παιχνιδι..
οπως ειχα πει και οταν καναμε 2πλο στη παληνη, ομαδα που εντος εδρας δε βγαζει σκορ, και στη συγκεκριμενη περιπτωση εμεις με μολις 49 δε μπορει να εχει απαιτηση να κερδισει!
παρ'ολ'αυτα, ακομα κι ετσι διεκδικησαμε μεχρι το τελος τη νικη, οπου κερδισε ο λιγοτερο κακος!
καλη συνεχεια σε ολους...
peter
QUOTE(larry33 @ Nov 7 2009, 04:50 ) *
ΕΚΑΛΗ-ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 72-65 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ (61-61)!!!!!!



Είδες larry μου,πόσο σας βοήθησε το θιλικό της Τρίτης??? smiley.gif

Υ.Γ. Μη σε μπερδεύει το "peter"....keekee12!!Άντε καλή συνέχεια...Μια ερώτηση μόνο!!!Ο κόουτς μπήκε να παίξει όπως και στο φιλικό??? 69.gif
topten
ΑΕ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 49 - 56 (ΗΜ.31-36)

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-14, 15-22, 7-10, 11-10

ΑΕ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ (Κοντομηνας-Μανιατης):Κατσανης 9(1), Πιπιρια 9(1), Κουμπης 5, Παναγιωτιδης, Σεχος 11, Μητροβγενης 3(1), Σκορδας, Μπαλοπητος 12(1).

ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Μαρκατος-Λεμποτεσης):Παιδακακης Α. 1, Ταμβακης, Καρβουντζης, Ρελακης 4, Παπακωνσταντης 7(1), Μαλανδρης 6, Παπαζαφειροπουλος 17(1), Παιδακακης Γ. 2, Mουχακης 10(2), Νασιος 9, Τσιορτος.



Το παιχνιδι ξεκινησε ασχημα για τον Αριωνα και στα μεσα του 1ου δεκαλεπτου το Πορτο Ραφτη προηγηθηκε με 16-8.Καπου εκει ομως ξυπνησαν οι παιχτες του Αριωνα κανοντας ενα σερι 6-0 φερνοντας το ματς στο καλαθι με τη ληξη του 10λεπτου.Ηταν η τελευταια φορα που προηγηθηκε το Πορτο ραφτη στον αγωνα.Απο κει και περα ο Αριωνας παιζοντας μονο κατα διαστηματα καλο μπασκετ και με το βαθος που διαθετει στον παγκο συντηρουσε μια διαφορα απο 6-13 ποντους χωρις να καταφερει το Πορτο Ραφτη να απειλησει σε κανενα σημειο του αγωνα.Η διαφορα δυναμικοτητας ηταν εμφανης κυριως στην εμπειρια και την φυσικη κατασταση παρ ολο που το Πορτο Ραφτη εχει πολυ νεανικη ομαδα.Η μεγαλη ενεργεια που βγαζει ο Αριωνας στην αμυνα συνεχιστηκε σε εναν ακομα αγωνα οπου κρατησε την αντιπαλη ομαδα στην εδρα της κατω απο τους 50 ποντους.Ευτυχως σε αυτο το ματς δεν υπηρξε καποιος ιδιαιτερος τραυματισμος.Καλη συνεχεια στο Πορτο Ραφτη που ειναι ευχαριστο το οτι παιζει με πολλους εφηβους.

Συνολικα τα αποτελεσματα της 4ης αγωνιστικης εχουν ως εξης:

ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ 64 - 61
ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 72 - 65
ΑΕ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 49 - 56
ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΑΣ ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 50 - 56
ΑΟ ΚΩΦΩΝ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 49 - 52
ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΡΟΥΦ 80 57 - 48


topten
Και η βαθμολογια μετα την 4η αγωνιστικη:

Ομάδα Βαθ Αγών Ν Η Επιθ Αμυ Διαφ
1.ΑΣ ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 8 4 4-0 242- 219 23

2.ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 7 4 3-1 261- 222 39

3.ΡΟΥΦ 80 7 4 3 -1 257- 235 22

4.ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 7 4 3-1 256- 245 11

5.ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 6 3 3- 0 198 186 12

7.ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ 6 4 2 -2 262- 257 5

8.ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 5 4 1-3 213- 251 -20

9.ΑΟ ΚΩΦΩΝ 5 4 1 -3 221- 228 -7

10.ΑΕ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 4 3 1-2 171- 175 -4

11.ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 4 3 1- 2 184- 198 -14

12.ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 4 4 0- 4 233- 281 -48

13.ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 3 3 0-3 157- 178 -21
st_79
καλημερα.φυσικα και με καλυψες φιλε bud και με το παραπανω και σε ευχαριστω πολυ.οι παικτες και ο προπονητης ειναι 3 χρονια μαζι και απο οτι ξερω δουλευουν με ενα συγκεκριμενο σκεπτικο στην αμυνα και στην επιθεση.παιζουν καλη αμυνα δυνατη και οχι βρωμικη οπως ειπες (ασχετα αν ομαδες και παικτες που δεν ειναι προπονημενοι να θεωρουν αλλα) και ειναι γυμνασμενοι παικτες με αθλητικα προσοντα.απο οτι ξερω δεν ειναι απολυτα ''πειθαρχημενοι'' στην επιθεση αλλα εχουν αρκετη ελευθερια η οποια τους εχει δωθει απο τον κοουτς μεσα σε ορια παντα και δεν εχουν κομπλεξ ή φοβο στα εκτος εδρας νομιζω.αλωστε εκαναν 2 νικες εκτος εδρας και απο οτι εμαθα και στην ραφινα εχαναν 8-0 το γυρισαν περασαν μπροστα και μεχρι 1'.30-2' πριν τη ληξη ηταν στο -4 ή στο -3 σε μια εδρα που δεν θα ειναι και η πιο ευκολη της κατηγοριας.ο στοχος τους παντως ειναι η παραμονη απο οτι γνωριζω και εγω που τους βλεπω στο ρουφ.καλη συνεχεια σε ολους και με υγεια.
siloui11
Καλησπέρα από Ρουφ. Δυστυχώς κάναμε ένα κακό επιθετικά παιχνίδι και το πληρώσαμε σε μια δύσκολη έδρα. Πέσαμε σε χαμηλό σκορ, γεγονός που δεν μας ευνόησε. Καλό θα ήταν να μη μένουμε σε μια κακή εμφάνιση (αποκλειστικά για την επίθεση αναφέρομαι) και να συνεχίσουμε την καλή δουλειά που κάνουμε σε όλα τα επίπεδα -παίχτες - προπονητής - διοίκηση.
Η μόνη μου ένσταση σε σχέση με αυτά που είπε ο φίλος Buddha αναφορικά με το παιχνίδι , είναι τα ελάχιστα φαουλ που κέρδισε η ομάδα μου στο ζωγραφιστό με συνέπεια τις ελάχιστες εκτελεσμένες βολές από παίχτες στις θέσεις 4-5. Επίσης, το λίγο "κατασκηνωτικό" παιχνίδι που άφησαν οι διαιτητές (και στις δύο ομάδες τονίζω) , το οποίο ευνόησε τα βαριά κορμιά της Αρτεμις μένοντας αρκετά μέσα στη ρακέτα.
Αυτά φίλε Budd τα λέω αγωνιζόμενος στο παιχνίδι, και το λέω αυτό γιατί εσύ αν το παρακολουθείς ως θεατής σίγουρα έχεις καλύτερη άποψη από εμένα. Απλή προσωπική εικόνα και άποψη είναι για 2 σημεία του παιχνιδιού, χωρίς να αποτελούν ελαφρυντικό για εμάς ή να μην αντικατοπτρίζουν τη δίκαιη νίκη της Αρτεμις.
Φίλε st79, στόχος της ομάδας (όσο γραφικό ή περίεργο να ακούγεται) είναι να παίζει μπάσκετ και να το ευχαριστιούνται πάνω από όλα οι παίχτες και αυτοί οι λίγοι που παρακολουθούν αυτές τις κατηγορίες. Το να βγει μια απλή παραμονή, χωρίς να πέρνουμε ευχαρίστηση εμείς οι ίδιοι οι παίχτες , δεν ταιριάζει τόσο στη φιλοσοφία μας όσο και στο αγωνιστικό μας στύλ. Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και θα το δείξει στη συνέχεια, πρώτα από όλα με τον τρόπο παιχνιδιού της το οποίο θα φέρει αποτελέσματα. Είναι πολύ νωρίς νομίζω για να αναφέρονται στόχοι από ομάδες, αφού οι διαφορές είναι μικρές κατά την εκτίμηση μου.
st_79
φιλε siloui δεν διαφωνουμε καθωτι και εγω πετραλωνιτης και σας εχω δει αρκετες φορες και περισσυ και φετος.εχω απλα μια δυο παρατηρησεις, καταρχας αυτο που ειπες για τα φαουλ στους ψηλους το ειπε και ο bud οτι δεν σεβαστηκαν οι διαιτητες τους ψηλους.εσυ μιλας φυσικα μονο για το ρουφ και καλα κανεις αλλα δεν πρεπει να εχεις ενσταση γιατι το ειπε και το ανεφερε.το αλλο ειναι οτι,οσο αφορα την παραμονη δεν μπορω να ξερω το σκεπτικο των αποδειτηριων της ομαδας απλα λεω αυτο που ξερω οτι στοχος για φετος ειναι η παραμονη και αν ερθει κατι παραπανω εχει καλος,αυτο που λες να ευχαριστηθητε το παιχνιδι το ξερεται εσεις και μονο ,αλλα και πανω σε αυτο να σου πω οτι αυτο δηλαδη να φτιαχτει μια ομαδα για να το ευχαριστιεται ειναι και θεμα προπονητη και φιλοσοφιας του,δεν μπορει να μαζευονται ας πουμε 10 παικτες και να λενε φετος θα το ευχαριστηθουμε και θα σωθουμε ή θα ανεβουμε,ισχυει και αυτο βεβαια αλλα πιστευω οτι αυτο το σκεφτικο σας το εχει περασει και ο προπονητης σας που σας ξερει και σας το εχει βγαλει.ειστε ολοι πολλοι καλοι παικτες και αθλητικοι και καλα παιδια επειδη σας ξερω.θα σας βλεπω και θα χαιρομαι οπως και τις περισσοτερες ομαδες στο ρουφ οχι για ολες ομως ε? υπαρχουν και προτιμησεις αλωστε!!!!
Buddah
QUOTE(siloui11 @ Nov 7 2009, 18:14 ) *
Η μόνη μου ένσταση σε σχέση με αυτά που είπε ο φίλος Buddha αναφορικά με το παιχνίδι , είναι τα ελάχιστα φαουλ που κέρδισε η ομάδα μου στο ζωγραφιστό με συνέπεια τις ελάχιστες εκτελεσμένες βολές από παίχτες στις θέσεις 4-5. Επίσης, το λίγο "κατασκηνωτικό" παιχνίδι που άφησαν οι διαιτητές (και στις δύο ομάδες τονίζω) , το οποίο ευνόησε τα βαριά κορμιά της Αρτεμις μένοντας αρκετά μέσα στη ρακέτα.


Δεν ειδα κατι διαφορετικο αλλα ουτε και εγραψα, σχετικα με αυτο που αναφερεις.
Οι διαιτητες δεν μπορουν να τα σφυριζουν ολα τα φαουλ (γινονται παρα πολλα) και αυτο καποιες φορες γινεται φιλοσοφια καποιων ομαδων που στηριζουν την αμυντικη φιλοσοφια τους πανω σε αυτο, δλδ παιξτε δυνατα ,ε δεν θα μας τα σφυριξει και ολα θα πρεπει να αποβαλλει ολη την ομαδα με 5 φαουλ ,γνωμη μου ειναι πως οι διαιτητες θα πρεπει να τα σφυριζουν ΟΛΑ ,γιατι αλλοιως εχει πλεονεκτημα η ομαδα που παιζει αντικανονικα
Δεν εχει δλδ λογικη ενας αθλητης 1.87 να παιζει αμυνα μπουνια κλωτσια(δεν μπορει να κανει και αλλοιως αλλωστε) εναν διμετρο και ο διαιτητης να το επιτρεπει ,και αυτο συμβαινει παιδια
st_79
καλημερα.πιστευω bud να μιλας γενικα και να μην ενοεις οτι οι παικτες του ρουφ επαιξαν με μπουνιες και κλοτσιες τους ψηλους τις αρτεμιδας γιατι πιστευω οτι δεν παιζουν ετσι-καποιες αλλες ομαδες στα πετραλωνα ναι το ρουφ ομως οχι απο οτι εχω δει παντα-να παιζουν δυνατα ισχυει να παιζουν ομως βρωμικα με μπουνιες κλοτσιες και αγκωνιες με τιποτα.καλη συνεχεια.σημερα θα δω εστια με πατησια δ εσκα
tas13
Καλησπερα και απο εμενα..Προχτες λογω του ρεπο μας βρεθηκα στο γηπεδο του Ζεφυριου..Να ξεκινησω λεγοντας οτι πρεπει να ειναι το χειροτερο γηπεδο ολης της ΕΣΚΑ..Κρυο γηπεδο, αθλιο πλαστικο, τραγικες μπασκετ, χωρις 24σαρι με αποτελεσμα να μενει πολλες φορες η μπαλα στα χερια..Κριμα για τις προσπαθειες των παιδιων που παιζουν εκει..
Αγωνιστικα τωρα πολυ μετριο παιχνιδι με παρα πολλα λαθη και κακες προσπαθειες και απο τις δυο ομαδες..Ο Περισσος ειχε την ευκαιρια να ελενχει το παιχνιδι μεχρι το ημιχρονο οπου καποιες στιγμες περασε και με 10 ποντους..Εκανε ομως ενα πολυ κακο δευτερο ημιχρονο με αποτελεσμα να το εκμεταλευτει το Ζεφυρι και χωρις να κανει κατι το ιδιαιτερο πηρε το παιχνιδι..Κακο γενικα ματς με πολλα λαθη, σε ενα τραγικο επαναλαμβανω γηπεδο..
siloui11
Δε διαφωνώ με την άποψη σου.

Το ίδιο ενοχλητικό για μένα είναι να βλέπεις 2μετρους, μη μπορώντας να παίξουν ενα πικ στη μπάλα με ανεκτή ταχύτητα για τα δεδομένα της κατηγορίας, να κατασκηνώνουν κάτω από το καλάθι μετατρέποντας έναν αγώνα μπάσκετ σε μονό της γειτονιάς σκεπτόμενοι ότι δε γίνεται να σφυρίζουν 3δεύτερα σε κάθε φάση.
Buddah
Γενικα μιλαω ,για το Ρουφ ειπα πως επαιξε δυνατα και οχι βρωμικα και οτι ειναι μεσα στις 3 καλυτερες ομαδες του ομιλου
το ιδιο ισχυει και για τα 3" δευτερα που σωστα αναφερει ο αλλος φιλος ,και δεν ειναι τοσο για το αν θα παρει πασα για να παιξει οσο το οτι εχει πλεονεκτημα στο ρημπαουντ μενοντας συνεχεια μεσα στην ρακετα.
jhantzop

ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 50-56
(Γ’ ΕΣΚΑ - 3ος όμιλος - 4η αγωνιστική)

http://www.ermisbc.gr/pressnews.asp?id=PN00008

Ημέρα/Ώρα: 6/11/2009 21:30
Γήπεδο: Κλειστό Παλλήνης
Διαιτητές: Ζιγκιρίδης, Μουρμούρης
Δεκάλεπτα: 15-19, 10-9, 16-11, 9-17
Ημίχρονο: 25-28

Παιχνίδι για γερά νεύρα με πολλές εναλλαγές στο προβάδισμα. Με το καλημέρα ο Ερμής προηγήθηκε 8-15 (6’) με την Παλλήνη να ανακάμπτει και να πλησιάζει στο ημίχρονο στους τρεις πόντους. Το 3ο δεκάλεπτο άνηκε στην Παλλήνη που πήρε βραχεία κεφαλή στο σκορ (41-39 στο 30’). Πιο ψύχραιμη ομάδα όμως ο Ερμής, πήρε τη νίκη με 50-56 κάνοντας ένα 9-17 στην τελευταία περίοδο διατηρώντας το αήττητο στο πρωτάθλημα με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια «απολαμβάνοντας» τη μοναξιά της κορυφής εκμεταλλευόμενος το ρεπό της Νέας Ιωνίας με την οποία αναμετράται την επόμενη αγωνιστική (13/11 20:30).

Παλλήνη (Ορφανίδης): Σουργιάς 2, Σαμπάνης, Δολιανίτης 8 (1), Ηλιόπουλος 2, Σαχάς 10 (1), Σιαχάμης 4, Τσιαντής 12 (3), Κολοβός 7, Γωγούλης 5

Ερμής Μελισσίων (Μαυρίδης): Κασκούρας 5 (1), Βλαχονάτσιος 10 (2), Κολοκυθάς 10, Παπαμιχαήλ, Πέρβιι 6, Σολδάτος 8, Φίλιππας, Γιαλιάς, Τσιγαρίδης 10 (1), Μοναχός, Πολίτης 7


katsman4
QUOTE(topten @ Nov 7 2009, 12:56 ) *
ΑΕ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 49 - 56 (ΗΜ.31-36)

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-14, 15-22, 7-10, 11-10

ΑΕ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ (Κοντομηνας-Μανιατης):Κατσανης 9(1), Πιπιρια 9(1), Κουμπης 5, Παναγιωτιδης, Σεχος 11, Μητροβγενης 3(1), Σκορδας, Μπαλοπητος 12(1).

ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Μαρκατος-Λεμποτεσης):Παιδακακης Α. 1, Ταμβακης, Καρβουντζης, Ρελακης 4, Παπακωνσταντης 7(1), Μαλανδρης 6, Παπαζαφειροπουλος 17(1), Παιδακακης Γ. 2, Mουχακης 10(2), Νασιος 9, Τσιορτος.



Το παιχνιδι ξεκινησε ασχημα για τον Αριωνα και στα μεσα του 1ου δεκαλεπτου το Πορτο Ραφτη προηγηθηκε με 16-8.Καπου εκει ομως ξυπνησαν οι παιχτες του Αριωνα κανοντας ενα σερι 6-0 φερνοντας το ματς στο καλαθι με τη ληξη του 10λεπτου.Ηταν η τελευταια φορα που προηγηθηκε το Πορτο ραφτη στον αγωνα.Απο κει και περα ο Αριωνας παιζοντας μονο κατα διαστηματα καλο μπασκετ και με το βαθος που διαθετει στον παγκο συντηρουσε μια διαφορα απο 6-13 ποντους χωρις να καταφερει το Πορτο Ραφτη να απειλησει σε κανενα σημειο του αγωνα.Η διαφορα δυναμικοτητας ηταν εμφανης κυριως στην εμπειρια και την φυσικη κατασταση παρ ολο που το Πορτο Ραφτη εχει πολυ νεανικη ομαδα.Η μεγαλη ενεργεια που βγαζει ο Αριωνας στην αμυνα συνεχιστηκε σε εναν ακομα αγωνα οπου κρατησε την αντιπαλη ομαδα στην εδρα της κατω απο τους 50 ποντους.Ευτυχως σε αυτο το ματς δεν υπηρξε καποιος ιδιαιτερος τραυματισμος.Καλη συνεχεια στο Πορτο Ραφτη που ειναι ευχαριστο το οτι παιζει με πολλους εφηβους.

Συνολικα τα αποτελεσματα της 4ης αγωνιστικης εχουν ως εξης:

ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ 64 - 61
ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 72 - 65
ΑΕ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 49 - 56
ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΑΣ ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 50 - 56
ΑΟ ΚΩΦΩΝ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 49 - 52
ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΡΟΥΦ 80 57 - 48


Έτσι όπως τα λες θα έπρεπε το ματς να έχει λήξει με 15-20 πόντους διαφορά. Και νομίζω ότι στο τέλος με την πίεση στην άμυνα και το 8-0 (ελπίζω να μην κάνω λάθος) σερί να απείλησε έστω και λίγο. Συμφωνώ όμως στις περισσότερες επιλογές και στο μεγαλύτερο βάθος πάγκου του Αρίωνα. Βρισκόμαστε σε μία περίοδο όπου ανάμεσα στις αναποδιές είχαμε και δύο τραυματισμούς. Μας λείπουν δηλαδή 4 παίχτες όπου ελπίζουμε να είναι μαζί μας το συντομότερο. Το ματς φυσικά δεν χάθηκε από την άμυνα μας αλλά από την επίθεση. Είναι αδύνατον να παίζεις για τη νίκη και να σκοράρεις κάτω από πενήντα πόντους στο γήπεδο σου όπως άλλωστε είπε και ο φίλος από τον ΑΟ ΚΩΦΩΝ. Έτσι είναι το μπάσκετ όμως και θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας.
larry33
QUOTE(peter @ Nov 7 2009, 12:34 ) *
Είδες larry μου,πόσο σας βοήθησε το θιλικό της Τρίτης??? smiley.gif

Υ.Γ. Μη σε μπερδεύει το "peter"....keekee12!!Άντε καλή συνέχεια...Μια ερώτηση μόνο!!!Ο κόουτς μπήκε να παίξει όπως και στο φιλικό??? 69.gif



Otto δεν τα κατάφερε να παίξει γιατί παραλίγο να πάθει καρδιακή ανακοπή με τον τρόπο που "δώσαμε" το παιχνίδι και έφτασε παράταση! Άν ήσουν πάντως από μία μεριά θα πέθαινες από τα γέλια! Τραγική εμφάνιση! ΘΒ πράκτορες 007....τα κάναμε όλα γής μαδιάμ! Προλαβαίνουμε να σε κλέψουμε για play-maker (τεράστιε)? Να σε μεταμφιέσουμε έστω γιατί μόνο με Κίτσιο (διάστρεμμα) δεν βγαίνει η χρονιά!
topten
Ας δωσουμε προγνωστικα για την 5η αγωνιστικη:


ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 1 (Δυσκολα η Εκαλη να κοντραρει τον Περισσο στην εδρα του)

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΕ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 2 (Κοντρα δυο νεανικων ομαδων αλλα δινω προβαδισμα στους φιλοξενουμενους λογω περισσοτερων παραστασεων στην κατηγορια)

ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 1 (Θελω να πιστευω)

ΑΣ ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 12 (Αυτο το ματς το καλυπτω με διπλη παραλλαγη.Απο τη μια δινω προβαδισμα στον Ερμη λογω εδρας και απο την αλλη στη Ν.Ιωνια λογω εμπειριας στην κατηγορια)

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 1 (Πιστευω δεν θα αντεξουν οι φιλοξενουμενοι στην πιεση της Τουφας)

ΡΟΥΦ 80 - ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ 1 (Ευκολα.Το Ζεφυρι δεν θα μπορεσει να κοντραρει καλες ομαδες μακρια απο την εδρα του)
rocker
Είπα ν' αρχίσω να ρίχνω κι εγώ κανένα δελτίο.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 1 (καλή ομάδα ο Περισσός , πρέπει να πεισμώσει και να πάρει τη νίκη)

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΕ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 1 (λόγω έδρας, το δίνω λιγο στη τύχη αύτο)

ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 1 (άγνωστες κι οι δύο ομάδες για μένα)

ΑΣ ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 2 (δύσκολο παιχνίδι, ξεκούραστη λογικά η Εκάλη και δύσκολο να διαχειριστεί το 4-0 ο Ερμής ως νεα στην κατηγορία ομάδα. ερωτηματικό η έδρα?)

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 2 (Προέρχεται από σημαντική νίκη η Άρτεμις και είναι δυναμική ομάδα, νομίζω θα το πάρουν το παιχνίδι)

ΡΟΥΦ 80 - ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ 1 (καλοδουλεμένη ομάδα το Ρούφ,καλή νίκη για ζεφύρι - πλεονέκτημα η έδρα)

αυτά τα σημεία δίνω χωρίς να είμαι πολύ γνώστης, καλά παιχνίδια να γίνουν....
st_79
καλησπερα.φιλε rocker εχεις δει το ρουφ και λες οτι ειναι καλοδουλεμενη ομαδα? το λεω επειδη λες οτι δεν εισαι πολυ γνωστης αλλα δινεις και καλη νικη για το ζεφυρι!!τι ενοεις ακριβως?δινεις 1 στα προγνωστικα και και καλη νικη για το ζεφυρι.
rocker
QUOTE(st_79 @ Nov 9 2009, 21:10 ) *
καλησπερα.φιλε rocker εχεις δει το ρουφ και λες οτι ειναι καλοδουλεμενη ομαδα? το λεω επειδη λες οτι δεν εισαι πολυ γνωστης αλλα δινεις και καλη νικη για το ζεφυρι!!τι ενοεις ακριβως?δινεις 1 στα προγνωστικα και και καλη νικη για το ζεφυρι.



προέρχεται από καλή νίκη ενοώ για το Ζεφύρι, το καλοδουλεμένη το συμπέρανα από την πορεία ( 3-0 ) και το σχολιασμό πού είδα στο φόρυμ.

QUOTE(rocker @ Nov 9 2009, 22:00 ) *
προέρχεται από καλή νίκη ενοώ για το Ζεφύρι, το καλοδουλεμένη το συμπέρανα από την αρχική πορεία ( 3-0 ) και το σχολιασμό πού είδα στο φόρυμ.

st_79
οκ φιλε μου.απολυτα κατανοητος.καλη συνεχεια
1911971
Καλησπέρα σε όλους...ας ρίξω και εγώ το δελτιάκι μου

Περισσός - Εκάλη : 1
Νικηφόρος - Πόρτο Ράφτη : 2
Αρίωνας - Παλλήνη : 1 (καλή υπομονή σε όλους όσους πάνε να δουν ή να συμμετέχουν στο παιχνίδι...όποιος δεν ξέρει για το τι εννοώ, θα το αφήσω ακόμα λίγο μετέωρο, μήπως και το σχολιάσει κάποιος φίλος μετά το παιχνίδι, είτε από Αρίωνα είτε από Παλλήνη. Παλαιότερα έχουν σχολιάσει ανάλογα οι dominik και buddah.)
Ερμής - Ν. Ιωνία : το ντέρμπι της αγωνιστικής...εννοείται ο 1 (μία καψούρα την έχουμε...)
Τούφα - Αρτέμιδα : 1
Ρουφ - Ζεφύρι : 1

Καλά παιχνίδια για όλους....

st_79
καλησπερα, νομιζω οτι μαλλον ενοεις τα βρησιδια ε?
alexas10
Ηρθε καποιος στη προπονηση σημερα κ με εκανε να αισιοδοξω για τη Παρασκευη... Ανεβασε με το τροπο του ενα επιπεδο τη προπονηση ολων των παιδιων...
1911971
QUOTE(st_79 @ Nov 10 2009, 16:56 ) *
καλησπερα, νομιζω οτι μαλλον ενοεις τα βρησιδια ε?

...και βάλε....ρε παιδιά αυτός ο τύπος εκεί πέρα δεν παίζεται με τίποτα...τα ληγμένα ταπαίρνει με την σέσουλα...μπράβο στα παιδιά της Παλλήνης που μπορούν και συνεχίζουν...νομίζω ότι τα παιδιά αυτά για να νικήσουν όποιο αντίπαλο, θα πρέπει πρώτα να παίξουν...αν τους αφήσει βέβαια ο προπονητής τους.
Εχω μάθει ότι είναι επίλεκτο μέλος του προπονητικού τιμ παλιού προπονητή ομάδας Α1 αλλά και ότι είχε / έχει το παιδικό / εφηβικό μεγάλης ομάδας Α1. Με τέτοια συμπεριφορά, όσο μπάσκετ και να ξέρει, κάπου χάνεται....

Φιλαράκι Αλέξη, να δώσω δηλαδή διπλό την Εκάλη στον Περισσό;
st_79
καλημερα.αν ξερεις μπασκετ και δινεις λυση δεν χρειαζεται το βρησιμο απο το πρωι μεχρι τ βραδυ.ακομα και αυτο με ορια την σημερινη εποχη.μαλλον επειδη δεν ξερει τιποτα και απο σποντα ή απο γνωριμιες δουλευει ακομα προσπαθει να καλυψει την αγνοια του με το πολυ βρησιμο.
topten
QUOTE(st_79 @ Nov 11 2009, 11:39 ) *
καλημερα.αν ξερεις μπασκετ και δινεις λυση δεν χρειαζεται το βρησιμο απο το πρωι μεχρι τ βραδυ.ακομα και αυτο με ορια την σημερινη εποχη.μαλλον επειδη δεν ξερει τιποτα και απο σποντα ή απο γνωριμιες δουλευει ακομα προσπαθει να καλυψει την αγνοια του με το πολυ βρησιμο.

Πως τον λενε ρε παιδια αυτον?
Buddah
QUOTE(topten @ Nov 11 2009, 12:32 ) *
Πως τον λενε ρε παιδια αυτον?


απο οτι εμαθα προπονητης πυγμαχιας ειναι κανονικα ,αλλα οπου βρει μεροκαμματακι παει ,τον τραβαγε απο κοντα καποιος παλαιοτερα ,δεν ειναι κακο παιδι ασχετα με το τι φαινεται ,μεροκαμματακι κανει ,οσο ξερει και οπως μπορει ,τι να κανουμε τωρα ;
1911971
QUOTE(topten @ Nov 11 2009, 12:32 ) *
Πως τον λενε ρε παιδια αυτον?

Ορφανίδης...
Ρε παιδιά, είναι απίστευτος ο άνθρωπος....δεν θέλω να προσβάλω κανέναν στην Παλλήνη, αλλά οι διοικούντες εκεί χαίρονται με την επιλογή τους; δεν βλέπουν τι γίνεται κάθε Παρασκευή; αυτός ο άνθρωπος προσβάλει άμεσα ή έμεσα την ομάδα τους. Κρίμα γιατί σε αυτές τις κατηγορίες μετράει ίσως περισσότερο το φιλότιμο από το ταλέντο, αλλά αυτός ο άνθρωπος τα υποβιβάζει και τα δύο.
katsman4
QUOTE(Buddah @ Nov 11 2009, 13:47 ) *
απο οτι εμαθα προπονητης πυγμαχιας ειναι κανονικα ,αλλα οπου βρει μεροκαμματακι παει ,τον τραβαγε απο κοντα καποιος παλαιοτερα ,δεν ειναι κακο παιδι ασχετα με το τι φαινεται ,μεροκαμματακι κανει ,οσο ξερει και οπως μπορει ,τι να κανουμε τωρα ;


Μέγα λάθος, κάτι τέτοιοι είναι που αποτρέπουν κυρίως τα μικρότερα παιδιά από το να συνεχίσουν. Δυστυχώς η διοίκηση της ομάδας επιτρέπει σε κάτι τέτoιους (όπως λέτε, εγώ δεν τον έχω δει ούτε τον έχω ακόυσει) να προπονούν και να μεταλαμπαδεύουν την γνώση τους (!).
alexas10
τον ειχα προπονητη στο μαρουσι περιοδο 1997-98 .....
assistant
QUOTE(alexas10 @ Nov 11 2009, 17:13 ) *
τον ειχα προπονητη στο μαρουσι περιοδο 1997-98 .....

Ειναι ο μεντορας σου δηλαδη στην προπονητικη................
1911971
QUOTE(alexas10 @ Nov 11 2009, 17:13 ) *
τον ειχα προπονητη στο μαρουσι περιοδο 1997-98 .....

...ωχ...δεν νομίζω να ήταν και ότι καλύτερο στην μεγάλη, διαπρεπή καριέρα σου τρισμέγιστε Ronnie... 69.gif

QUOTE(katsman4 @ Nov 11 2009, 16:52 ) *
Μέγα λάθος, κάτι τέτοιοι είναι που αποτρέπουν κυρίως τα μικρότερα παιδιά από το να συνεχίσουν. Δυστυχώς η διοίκηση της ομάδας επιτρέπει σε κάτι τέτoιους (όπως λέτε, εγώ δεν τον έχω δει ούτε τον έχω ακόυσει) να προπονούν και να μεταλαμπαδεύουν την γνώση τους (!).

Ευτυχώς φίλε που τα παιδιά της Παλλήνης δεν παρουσιάζουν κανένα ίχνος από την ασθένειά του...και ειλικρινά, τους αξίζουν αρκετά μπράβο...φανταστείτε να έχετε να κάνετε 3-4 προπονήσεις και τον αγώνα υπό τις "οδηγίες" ενός τέτοιου ανθρώπου....
tas13
Γεια σας παιδια και απο μενα..

ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 1 (ειναι νωρις ακομα αλλα αν ο Περισσος δε θελει να εχει προβληματα, τουλαχιστον με τη μεχρι τωρα εικονα του ομιλου, πρεπει να τα κερδιζει αυτα τα παιχνιδια και ειδικα στην εδρα του, ασσος)

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΕ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 1 (ντερμπι νεανικων ομαδων και αν ο Νικηφορος για να λεει οτι θελει να σωθει, αφου αυτος λογικα ειναι ο στοχος του, πρεπει να το παρει το ματσακι, με ρισκο ασσο)

ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 2 (η εικονα της Παλληνης δεν ειναι αυτη και πιστευω στη πρωτη της νικη, διπλο)

ΑΣ ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 2 (με τα μεχρι τωρα αποτελεσματα δειχνει ντερμπι, δεν τον εχω δει τον Ερμη ακουω βεβαια καλα λογια, αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι παρα τα ψιλοπροβληματακια τραυματισμων με καποια παιδια αμφιβολα, εμεις θα παμε να κερδισουμε, να σπασουμε το σερι τους και να μεινουμε μονοι αηττητοι, πολυ νωρις ακομα βεβαια και οποιο και να ειναι το αποτελεσμα δε σημαινει τιποτα, διπλο)

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 1 (μετα τη πρωτη νικη της Τουφας, πιστευω οτι θα κανει εδω και τη δευτερη, ασσος)

ΡΟΥΦ 80 - ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ 1 (οπως ειδα το Ζεφυρι ζημιες αν κανει θα τις κανει στην εδρα του, το Ρουφ δε το ξερω αλλα με τη μεχρι τωρα εικονα δειχνει φαβορι για τον αγωνα αυτο, ασσος)

Καλη αγωνιστκη να εχουμε..
katsman4
Αποτελέσματα προγνωστικών 4ης αγωνιστικής:

1.tas13 5/6
2.topten 4/6
-.1911971 4/6
3.Doctor-J 3/6
-.Buddah 3/6
-.katsman4 3/6
Doctor-J
1.50 ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 2.30
1.95 ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΕ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 1.85
1.70 ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 2.10
1.85 ΑΣ ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 1.95
1.95 ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 1.85
1.75 ΚΛ. ΡΟΥΦ 80 - ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ 2.05
aspirini
Προγνωστικά και από εμένα για πρώτη φορά

ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 1
ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΕ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 2
ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 1
ΑΣ ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 1
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 2
ΚΛ. ΡΟΥΦ 80 - ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ 1
katsman4
ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 1
ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΕ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 2
ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 1
ΑΣ ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 2
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 2
ΚΛ. ΡΟΥΦ 80 - ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ 1

tas13
QUOTE(katsman4 @ Nov 12 2009, 13:19 ) *
Αποτελέσματα προγνωστικών 4ης αγωνιστικής:

1.tas13 5/6
2.topten 4/6
-.1911971 4/6
3.Doctor-J 3/6
-.Buddah 3/6
-.katsman4 3/6


smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Μου την εκανε η Παλληνη ρε γαμωτο..
topten
QUOTE(tas13 @ Nov 12 2009, 18:18 ) *
smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Μου την εκανε η Παλληνη ρε γαμωτο..

Και παλι θα στην κανει!!!!!!!!!!!!
Buddah
Και τα δικα μου (κουβας speaking)


ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 1 --Λογω εδρας (πολυ δυσκολο γηπεδο)
ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΕ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 1 --λογω εδρας ξανα ,ντερμπυ θα ειναι
ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 1 --Καλη ομαδα ο Αριωνας ,με κακη ψυχολογια η Παλληνη
ΑΣ ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 1 --Αχαστος ασσος smile.gif
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 2 --Δυσκολο αλλα διπλο
ΚΛ. ΡΟΥΦ 80 - ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ 1 --Πολυ καλη ομαδα το Ρουφ για να χασει

st_79
καλησπερα.ρε φιλε bud με αυτα που γραφεις για το ρουφ ή θα νομιζουν οι αλλοι οτι εισαι δικος μας ή οτι σε πληρωνουν τα παιδια για να λες καλα λογια!!!! χαχαχαχαχαχαχα.καλη συνεχεια και χωρις τραυματισμους σε ολους.αληθεια το κλειστο του ''ΣΠ.ΛΟΥΗ'' σε ποια διεθυνση ειναι?
larry33
QUOTE(alexas10 @ Nov 11 2009, 03:01 ) *
Ηρθε καποιος στη προπονηση σημερα κ με εκανε να αισιοδοξω για τη Παρασκευη... Ανεβασε με το τροπο του ενα επιπεδο τη προπονηση ολων των παιδιων...


Σε ευχαριστώ κόουτς....!
Buddah
QUOTE(st_79 @ Nov 12 2009, 22:52 ) *
καλησπερα.ρε φιλε bud με αυτα που γραφεις για το ρουφ ή θα νομιζουν οι αλλοι οτι εισαι δικος μας ή οτι σε πληρωνουν τα παιδια για να λες καλα λογια!!!! χαχαχαχαχαχαχα.καλη συνεχεια και χωρις τραυματισμους σε ολους.αληθεια το κλειστο του ''ΣΠ.ΛΟΥΗ'' σε ποια διεθυνση ειναι?

TO παλιο του Αμαρουσιου ειναι κοντα στον σταθμο ,μπες απο Κηφησιας αριστερα για Μαρουσι και σε παει ο δρομος
οσο για την ομαδα του ΡΟΥΦ πως να το κανουμε -αν και δεν εχω καμμια απολυτως σχεση με την γειτονια - ειναι πολυ καλη ομαδα και με πολυ καλα παιδια
st_79
ευχαριστω bud.''και με πολυ καλα παιδια'' εσυ πρεπει να τα πηρες χοντρα απο αυτους τελικα!!! χαχαχαχαχαχα
Buddah
QUOTE(st_79 @ Nov 13 2009, 09:25 ) *
ευχαριστω bud.''και με πολυ καλα παιδια'' εσυ πρεπει να τα πηρες χοντρα απο αυτους τελικα!!! χαχαχαχαχαχα


Που να πω και για τον Προεδρο δηλαδη ,θα με ανακυρηξεις και επιτιμο μελος χαχαχαχα
katsman4
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 65-60
Ημίχρονο 28-29

Κακή εμφάνιση από το Πόρτο με λίγη υπομονή και κακές επιλογές. Οι γηπεδούχοι με εύστοχα σουτ τριών πόντων κυρίως από το τεσσάρι τους κατάφεραν στην τελευταία περίοδο να πάρουν το ματς. Αν κάποιος από το Νικηφόρο έχει το φύλλο αγώνα, θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε σε πόσα σουτ τελικά ευστόχησε. Η διαιτησία ήταν σε γενικές γραμμές αρκετά καλή.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.