Να πω την αλήθεια μου κι εγω οσο περνανε οι μερες τάσσομαι με την παραπάνω άποψη. Εχω ορκιστει στον εαυτο μου απο το 2012 οτι ποτέ, μα ποτέ δεν θα παραπονεθώ για οποιαδηποτε ασχημη μπασκετικη στιγμή η περιοδο ντεφορμαρισματος του Γιώργου. Το τηρησα και θα το τηρω οσο παιζει στον Ολυμπιακό. Όμως το τελευταίο συμβαν ξεφευγει εντελως απο το μπασκετικό κομμάτι.
Δεν ξερω τί επιδίωκε, δεν ξέρω αν ειναι συνηθες να τα λένε αυτά μεταξυ τους οι παίχτες στα τηλέφωνα, δεν ξέρω ποιός και γιατί το έβγαλε έξω. Αυτό που ξέρω είναι οτι δηλητηρίασε (ανεπανόρθωτα; ) το περιβάλλον της ομάδας και σίγουρα είχε και θα έχει επιπτώσεις στο αγωνιστικό κομμάτι. Επρεπε μάλλον να το ξέρει αυτό ο παίχτης.
Ενα σοβαρο ζήτημα (μη πληρωμή οφειλομένων) μετατράπηκε μεσω της δημοσιας συζητησης περι του κατεβαινω-δεν κατεβαινω να παιξω και του "δεν υπάρχει σάλιο" σε κουτσομπολίστικο ντιμπειτ με βλαπτικές επιδράσεις για τον σύλλογο. Δεν ξέρω αν υπάρχει γυρισμός απο αυτό. Νομιζω οτι βρισκομαστε μπροστα σε πληρη διάρηξη σχεσεων μεταξυ ορισμένων παιχτών και της παρουσας διοικησης της ομάδσς.
Δεν ξερω τί επιδίωκε, δεν ξέρω αν ειναι συνηθες να τα λένε αυτά μεταξυ τους οι παίχτες στα τηλέφωνα, δεν ξέρω ποιός και γιατί το έβγαλε έξω. Αυτό που ξέρω είναι οτι δηλητηρίασε (ανεπανόρθωτα; ) το περιβάλλον της ομάδας και σίγουρα είχε και θα έχει επιπτώσεις στο αγωνιστικό κομμάτι. Επρεπε μάλλον να το ξέρει αυτό ο παίχτης.
Ενα σοβαρο ζήτημα (μη πληρωμή οφειλομένων) μετατράπηκε μεσω της δημοσιας συζητησης περι του κατεβαινω-δεν κατεβαινω να παιξω και του "δεν υπάρχει σάλιο" σε κουτσομπολίστικο ντιμπειτ με βλαπτικές επιδράσεις για τον σύλλογο. Δεν ξέρω αν υπάρχει γυρισμός απο αυτό. Νομιζω οτι βρισκομαστε μπροστα σε πληρη διάρηξη σχεσεων μεταξυ ορισμένων παιχτών και της παρουσας διοικησης της ομάδσς.
Το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό πάντως εγώ να τα λένε για τέτοια θέματα συμπαίκτες. Κι εγώ με τους συναδέλφους στη δουλειά μιλάμε για τα όποια προβληματα υπάρχουν. Από κει και πέρα αν δε μάθω πόσους μήνες πίσω είχε μείνει και πόσα θα τα πάρεις άμεσα του είπαν δεν μπορώ και να κρίνω. Αν πάντως ισχύουν ότι είχε να πληρωθεί από την περσινή σεζόν κι ότι στη τελευταία συνάντηση πριν το μήνυμα του είπαν δεν υπάρχει σάλιο, τότε αυτό υπερβαίνει κάθε όριο υπομονής που μπορεί να δείξει κάποιος, κατά την άποψή μου πάντα.