Εγω αυτο που βλεπω ομως ειναι οτι σε οποιο topic μπαινεις να προσπαθεις να μειωσεις τον ΟΣΦΠ,τους παικτες,τους φιλαθλους και ολους οσους ασχολουνται με αυτην την ομαδα.
Απλα δεν καταλαβαινεις ενα πραγμα.
Οπως σου ειπαν αλλα παιδια και οι φιλαθλοι της δικης μας ομαδας εχουν κανει τετοια και οι φιλαθλοι αλλων ομαδων.
Με το να αναφερεις για φιλους και γνωστους δεν βγαζει πουθενα.
Σχολιασαμε τα επεισοδια και μεχρι εκει.
Και σε παρακαλω,μην προσπαθεις να με κανεις να νιωσω τυψεις επειδη σου επιτεθηκαν και αλλα ατομα.
Οπως στρωνει κοιμασαι..
Απλα δεν καταλαβαινεις ενα πραγμα.
Οπως σου ειπαν αλλα παιδια και οι φιλαθλοι της δικης μας ομαδας εχουν κανει τετοια και οι φιλαθλοι αλλων ομαδων.
Με το να αναφερεις για φιλους και γνωστους δεν βγαζει πουθενα.
Σχολιασαμε τα επεισοδια και μεχρι εκει.
Και σε παρακαλω,μην προσπαθεις να με κανεις να νιωσω τυψεις επειδη σου επιτεθηκαν και αλλα ατομα.
Οπως στρωνει κοιμασαι..
προσπαθω σε καθε τοπικ να μειωσω τον ΟΣΦΠ???????????? τους παικτες??????????? ποιους παιχτες??? απαντησε μου συγκεκριμενα σε παρακαλω κ σταματα να δημιουργεις εντυπωσεις.... τους φιλαθλους???????? ποτε το εκανα παλι αυτο??? μιλησε παλι συγκεκριμενα σε παρακαλω κ σταματα επισης να δημιουργεις τις εντυπωσεις!!!! κ οσους ασχολουνται με αυτη την ομαδα???? περιμενω παλι συγκεκριμενη απαντηση!!!
εκτος κ αν εννοεις οτι καταδικασα τα οσα εγιναν προχθες με την Ανορθωση, πραγμα το οποιο το εχουν κανει κ οι ιδιοι οπαδοι αλλα κ διοικηση αλλα κ ολη η Ελλαδα!!!
2 πραγματα εχω πει μονο κι αυτα για τον μπασκετικο ΟΣΦΠ!!! ελεος πια
περιμενω απαντησεις συγκεκριμενες, μαλλον δε περιμενω γιατι πολυ απλα δεν εχεις φιλε μου!!!
οποτε ξεχνα το καλυτερα σε παρακαλω
ΣΟΡΥ Κ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦ-ΤΟΠΙΚ, επειδη βλεπω κ το γυρνας επι προσωπικου καλο θα ειναι αν θελεις να το συνεχισουμε να το κανουμε μεσω pm αλλιως κ ας ηρεμησουμε