Το αποτελεσμα μενει ως εχει...
Ας ξεφυγουμε λιγο απο το θεμα.
Παμε να θυμηθουμε ενα παλιο ηρωα της αγγλιας που εχει καταληξει σε μηνπωτιποταγιατιθαφαωμπαν!
Είναι και να το 'χει η μοίρα σου... Πολλάκις έχουμε ακούσει για επικίνδυνες κούρσες ταξιτζήδων, οι οποίοι παίζουν μερικές φορές κορώνα-γράμματα τη ζωή τους, όταν μεταφέρουν ...περίεργους πελάτες. Του Αντνάν Αζίζ, ετών 30, του έτυχε να κάνει ένα τετράωρο (!) ταξίδι με τον Πολ Γκασκόιν. Αμα είσαι άτυχος...
Πρώτα απ' όλα, να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Εννοείται πως ο Πολ δεν πλήρωσε τα 444 (!!) ευρώ που έγραψε το ταξίμετρο.
Αντ' αυτού, εννοείται πως επιτέθηκε στον ταξιτζή, ο οποίος για τέσσερις ώρες και 322 χιλιόμετρα (!) ανεχόταν τις τρέλες του "Gazza", πιάνοντάς τον απ' τον λαιμό και μιλώντας του σε ...άπαιχτα γαλλικά.
Ο Πολ, λοιπόν, έχασε την πτήση που θα τον μετέφερε από το Νιούκαστλ στο Μπέρμινχαμ. Και θεώρησε απόλυτα φυσιολογικό να πάρει ταξί για να καλύψει την απόσταση των 322 χιλιομέτρων...
Ας αφήσουμε, όμως, τον άτυχο πρωταγωνιστή να αφηγηθεί την ιστορία, όπως την κατέθεσε στην τοπική Αστυνομία. Αν μη τι άλλο, δεν βαρέθηκε αυτές τις τέσσερις ώρες...
"Στην αρχή, έβριζε όλη την ώρα και βρώμαγε αλκοόλ", είπε ο Αζίζ. "Μετά, με απειλούσε ότι θα με χτυπήσει, αν δεν του έδινα τα δύο μπουκάλια κρασί που έλεγε πως είχε μαζί του (εννοείται πως δεν υπήρχαν μπουκάλια κρασί). Κάποια στιγμή, πήρε τηλέφωνο τον πατέρα του και του είπε: ``Εχω πρόβλημα. Είμαι σ' ένα ταξί και είμαι μεθυσμένος``.
"Ολη την ώρα είχε ένα περίεργο βλέμμα στο πρόσωπό του και μου έλεγε να πάω πιο γρήγορα. Ξαφνικά, με ρώτησε αν θα ήθελα να είμαι ο DJ στον γάμο της αδερφής του (!), ενώ απαίτησε να σταματήσουμε σ' ένα μοτέλ πάνω στην Εθνική.
"Οταν μπήκε μέσα, η ρεσεψιονίστ του είπε πως δεν υπήρχαν ελεύθερα δωμάτια κι άρχισε να την βρίζει, λέγοντας ``Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;``. Μετά, μπήκαμε στο αμάξι για να συνεχίσουμε κι αυτός κατέβασε το παράθυρό του, άνοιξε το ντουλαπάκι του συνοδηγού κι άρχισε να πετάει στο δρόμο ό,τι είχε μέσα.
"Σ' αυτό το σημείο, άρχισα να φοβάμαι. Ενώ ήταν σχεδόν λιπόθυμος, άρχισε να μου μιλάει για τον πατέρα του, λέγοντας πως είναι ο σκληρότερος άνθρωπος στο Νιούκαστλ και πως στη ζωή του, έχει γνωρίσει πολύ σκληρούς άντρες.
"Μετά, μου υποσχέθηκε πως θα σταματήσει να κάνει χρήση κοκαϊνης και πως μόλις απεξαρτηθεί, θα αναλάβει χρέη βοηθού του Κέβιν Κίγκαν στη Νιούκαστλ".
Σκεφτείτε πως όλα αυτά συνέβησαν μέσα σε τέσσερις ώρες και σ' ένα ταξί, το οποίο κάποια στιγμή -επιτέλους- έφτασε στον προορισμό του. Και τότε, όμως, δεν είχαν τελειώσει τα βάσανα του Αζίζ.
Οταν ο Γκασκόιν βγήκε από το ταξί, δεν έκανε καμία κίνηση να πληρώσει. Ο Αζίζ του ζήτησε τα 444 ευρώ, ο Πολ αρνήθηκε και ο Αζίζ επέμεινε λέγοντας πως " ...έλα ρε φίλε, εσύ είσαι εκατομμυριούχος". Ο "Gazza" τότε τον άρπαξε από τον λαιμό και του είπε: "Δεν είμαι ένας γ..... εκατομμυριούχος. Μόλις πέρασα από ένα διαζύγιο (!)".
www.sport.gr