QUOTE(B for Basketball @ Jan 14 2008, 02:54 )

To μονο π εχω να δηλωσω πανω στο θεμα Μαλαρζ-Τορο...
Ειναι εκτος του οτι καθε επαφη αντιπαλου παιχτη με τον τερματοφυλακα ειναι φαουλ μεσα στην μικρη περιοχη...
Οχι ακριβως. Βασικα καμια σχεση!

Καθε
αντικανονικη επαφη ειναι φαουλ υπερ του τερματοφυλακα
και οχι μονο μεσα στην μικρη περιοχη. Αυτο ειναι ενας μυθος περι μικρης περιοχης και επρεπε να εκφραστω καλυτερα πριν για να το διευκρινισω.
Αν ο τερματοφυλακας πχ παει και πεσει πανω στον παικτη ακομα και αν ειναι μεσα στην μικρη περιοχη(οπως ειπα δεν εχει σημασια) και υπαρξει επαφη τοτε δεν ειναι φαουλ κατα του παικτη.
Απλα οι διαιτητες σε επαφες πανω στον τερματοφυλακα μεσα στην μικρη περιοχη ειναι πιο ευαισθητοι αλλα δεν θα επρεπε. Μικρη και μεγαλη περιοχη ειναι το ιδιο!
Και εχω δει πολλες φορες το ιδιο πραγμα, να σφυριζεται φαουλ υπερ του τερματοφυλακα....
Σαφως γιατι απο το 2002 ή 2003 αν θυμαμαι υπηρξε εντολη να προστατευεται ο τερματοφυλακας απο φραγματα παικτων μεσα στην μεγαλη περιοχη που στεκονται μπροστα του σε εκτελεσεις κορνερ και φαουλ και τον εμποδιζουν να κινηθει. Αλλα πολλες μα πολλες φορες, μα παρα πολλες φορες ολα αυτα τα φαουλ που δινονται ειναι φαντασματα και τα εχω αναφερει ολα αυτα στην ΦΙΦΑ αλλα αγνοουν τις προτασεις μου τοσα χρονια επιδεικτικα.
Και εκτος αυτου ο τορο στην συγκεκριμενη φαση κανει και κινηση προς τα πισω με προθεση να τον εμποδισει και τα χερια ηταν απλως ενα θεατρο απλα μεσα στο συνωστιμο εκει ο διαητητης εκανε τα στραβα ματια για να ισοφαρισει το λαθος του στο γκολ του παο...
Δεν κανει κινηση προς τα πισω. Απλα τα χερια να μην σηκωνε και να τα κινουσε και ολα θα ηταν καλα.
Παντως στο τελευταιο που λες συμφωνω....
Και αυτο το λεω γιατι απο τη στιγμη του πρωτου γκολ η διαητησια αρχισε να γερνει υπερ του ολυμπιακου για ευνοητους λογους....Αλλα ειναι αδικο τωρα να δινουμε τοση σημασια σε αυτα τα λαθη...Αλαθητη διαιτησια ποτε δεν θα δουμε...
Το θεμα ειναι τα λαθη να γινονται κατα λαθος, απο ανθρωπινη ανικανοτητα, και οχι επιτηδες.
QUOTE(Anaz @ Jan 14 2008, 06:30 )

*edit:Λαθος, του Zηκου ηθελα να πω,οχι του Καψη! Αυτος δεν ειχε κανει τη δηλωση περι χεσμενων διαιτητων??
Yep....
Και ναι φυσικα μεγαλες απωλειες για ΟΣΦΠ οι Λεντεσμα, Στολτιδης αλλα και απο τον ΠΑΟ ελειπε σαν τραυματιας ο παλαι ποτε "ολο το κεντρο του ΠΑΟ" Εκι Γκονζαλες....
Αλλα τραυματιας ηταν και ενας ακομα βασικος ο Ματος. Μην ξεχναμε και την απουσια του Λεοντιου ο οποιος ειναι βασικο στοιχειο για το κεντρο του ΠΑΟ.
3 βασικοτατες επισης απουσιες για τον ΠΑΟ.