Λοιπόν ας πω κι εγώ την ταπείνη μου άποψη.
Κατ'αρχάς σε αυτό που ρώτησε ο Αρης,θα πω ότι
διαφωνώ και πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να ακυρωθούν τα trades
Βέβαια θεωρώ ότι οι ανταλλαγές που έχουν γίνει στην πλειοψηφία τους,και ειδικά αυτές που προκάλεσαν την αντίδραση πολλών,είναι ΣΧΕΔΟΝ ΤΡΑΓΙΚΕΣ..Εγώ προσωπικά δεν θα τις απόδεχόμουν για κανένα λόγο,και θεωρώ τον kotzito ως τον πιο αδικημένο αυτή τη στιγμή και θα έλεγα τον ''τον πιάσανε Κώτσο'' (πάντα φιλικά τα λέω για να μην παρεξηγηθώ)
ΑΛΛΑσε αυτό το σημείο μπαίνει ο υποκειμενικός παράγοντας..Δηλαδή πχ ο κοτζίτο (και χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο παιδί καθαρά και μόνο για να δώσω το παράδειγμα και για κανέναν άλλο λόγο) μπορεί να θεωρεί ότι οι συγκεκριμένες ανταλλαγές που πραγματοποίησε βοηθούν και ενισχύουν το ρόστερ του..Μπορεί δηλαδή τον Χ παίκτη που επέλεξε στο ντραφτ να πιστεύει ότι δεν θα κάνει τόσο καλή χρονιά,ή ότι μπορεί να τραυματιστεί ή ότι τέλοσπάντων δεν τον πάει και γουστάρει πολύ τον Ψ παίκτη...Οπότε εφ'όσον θεωρεί την προσφορά που του γίνεται συμφέρουσα,είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ του να την αποδεκτεί,όσο τραγική και άθλια κι αν είναι για τους υπόλοιπους.Και ναι ήταν τραγικές,αλλά δεν ήταν και όπως αναφέρει ο Ντιγκερ Μπλάτσε αντί Λεμπρόν( btw ντιγκερ με ψήνει αυτή η τράμπα,θα σου τον δώσω τώρα που κόλλησε την γουρουνογρίπη, να κολλήσει όλη την ομάδα σου και να ζητήσω την αποβολή της από το πρωτάθλημα,ανοίγοντας το δρόμο για τον τίτλο σε όλους εμάς τους υπόλοιπους
)
Να πω επίσης ότι,από την δικιά μου τουλάχιστον οπτική γωνία, και αυτό το κομμάτι είναι μέρος του παιχνιδιού...Εδώ στην πραγματικότητα έχουμε δει αντικειμενικά τρισάθλιες ανταλλαγές..Δεν αναφέρω παραδείγματα γιατί όλοι είστε πολύ καλοί γνώστες του ΝΒΑ οπότε θα ήταν χάσιμο χρόνου...Και αυτός ο παράγοντας είναι μέρος του παιχνιδιού και δίνει μια κάποια διαφορετική νότα στις εξελίξεις και την πορεία του fantasy.
Οπότε γενικά για να μην σας κουράσω,πιστεύω ότι πρέπει να μείνουμε ως έχουμε και από δω και πέρα όλοι να είμαστε πιο προσεκτικοί ώστε να μην υπάρξουν περισσότερα προβλήματα..Αν ξαναεμφανιστεί βέβαια ίδιο ή χειρότερο περιστατικό,μπορεί να ξανασυζητηθεί...
Βέβαια να πω ότι εγώ σαν νέο μέλος του φάνταζι,δεν μπορώ να έχω βαρύνουσα άποψη,καθώς δεν ξέρω 100% τις επιπτώσεις που μπορούν να έχουν αυτές οι ανταλλαγές στην πορεία του παιχνιδιού.Μπορώ να τις φανταστώ,αλλά δεν είμαι βέβαιος.
Βέβαια από τη στιγμή που η πλειοψηφία αποφασίσει ακύρωση των ανταλλαγών,από εμένα έχει το ελεύθερο ο ''Αρειος Στερν'' να το πράξει,καθώς η ψήφος μου δεν θα την εμποδίσει..(ούτως ή άλλως εγώ δεν έκανα κάποια τράμπα μέχρι τώρα
,σας την έσκασα)
Τέλος,θέλω να πιστεύω πως δεν υφίσταται καν θέμα περί αποχώρησης ατόμου από τη λίγκα,καθώς παιχνίδι είναι και δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας για αυτό...