Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA fantasy 09-10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > BasketForum Games (NBA Fantasy Leagues)
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
aegeansheed
O Brewer είναι ένας παίκτης με δυνατότητες και ο Nash αρχίζει και χάνει παιχνίδια για να ξεκουραστεί, άσε που είναι και 30φεύγα και όταν οι Suns κερδίζουν τα παιχνίδια έυκολα παίζει περισσότερο ο Dragic. Ο Salmons από την άλλη έχει την ευκαιρία να κάνει και πάλι stats starter και να παίρνει 20 σουτ κάθε βράδυ, αν βάλεις και τον Beasley που παίζει super τον τελευταίο καιρό ελλείψει μάλιστα Wade, τότε μάλλον με συμφέρουν τα τυχαία trades που παρουσίασα. Όχι τόσο βάσει αυτών που πραγματικά πιστεύω για τους εν λόγω παίκτες, αλλά επειδή ήθελα να γράψω την παπαριά μου με έναν διαφορετικό τρόπο παρουσίασης (από τον τρόπο που σκέφτομαι ένα trade), προσπαθώντας να προσομοιάσω το ύφος σου Άρη, σε αντίστοιχα δικά σου post-απαντήσεις που έχω διαβάσει, όποτε κάποιος τοποθέτησε ενδοιασμούς για ένα trade.

Το θέμα δεν είναι αν θα δώσω τον Nash ή τον Nowitzki, αλλά ότι θα ήθελα μια υψηλότερου ανταγωνισμού Λίγκα. Κι εγώ φυσικά δε βοήθησα με τις αρχικές επιλογές μου σε αυτό και όποιος άλλος δοκίμαζε για πρώτη φορά ή δεν μπορεί/μπορούσε να παρακολουθεί τακτικά την επικαιρότητα. Το λέω για trades που έχουν γίνει (και άλλα που έχουν προταθεί επίσης, αλλά δεν έγιναν ποτέ) και το balance δε βγαίνει με τίποτα και για τη νοοτροπία και την ατομική εύθύνη να μη ζυγίζει κάποιος την επιλογή του να πει "ναι" ή "όχι" σε ένα trade και να οδηγείται η κατάσταση σε ένα Πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων.
Pierce
QUOTE (aegeansheed @ Feb 27 2010, 19:23 ) *
 Το λέω για trades που έχουν γίνει (και άλλα που έχουν προταθεί επίσης, αλλά δεν έγιναν ποτέ) και το balance δε βγαίνει με τίποτα και για τη νοοτροπία και την ατομική εύθύνη να μη ζυγίζει κάποιος την επιλογή του να πει "ναι" ή "όχι" σε ένα trade και να οδηγείται η κατάσταση σε ένα Πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων.

Το πρωτο σκελος νομιζω το εξαντλησαμε για αυτο ας δουμε το δευτερο. Δεν μπορω να πεισω κανεναν οτι δεν ειμαι ελεφαντας. Ο χαουαρντ ολη τη χρονια ειχε παιξει τα μισα ματς λογω τραυματισμων , και ηταν επενδυση με ρισκο. Σου βγαινει κερδιζεις πολλα, δεν σου βγαινει χανεις το αρχικο κεφαλαιο.Δυστυχως επτωχευσαμεν , So simple as that. 




Στο δευτερο μαλλον αναφερεσαι στο γεγονος της συνυπαρξης του Lebron με τον Wade. Εδωσα πολυτιμα κεφαλαια για να εχω 2 και 3 σουπερσταρς στην ομαδα ΑΛΛΑ, το πληρωσα πολλακις μεσα στη σεζον (και ακομα το πληρωνω) οταν δεν υπηρχε ψυχη στον παγκο για να βαλω οταν καποιος χτυπησε(και χτυπησαν πολλες φορες...).  Ο καθενας οταν κανει ενα τρειντ, για τους φχψ λογους πιστευει οτι απο αυτη την κινηση θα εχει οφελος. Δεν το κανει για να αποδυναμωθει. Δηλαδη αν εμενα το ταβανι μου ηταν η 5η θεση και ειμαι 7ος και κανω τρειντ με εσενα που εισαι 2ος και κυνηγας την πρωτια , και εμφανως δυναμωνουμε και οι δυο απο μια κινηση δεν θα το κανω, για να μην κινδυνεψει ο πρωτος;  Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει ενα πρωταθλημα 2,3 ή ακομα και 4 ταχυτητων; Πανε ολοι για πρωταθλημα; Καποιοι εχουν στοχο τα play offs, καποιοι κυνηγανε ενα καλο πλασαρισμα και ο,τι γινει και καποιοι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα!


Ginobili
Καμιά ανταλλαγή θα κάνουμε απόψε..........??? rolleyes.gif
Ginobili
Η ομάδα....rchos monkeys έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού βλέπω.....
T.W.Is.M.
QUOTE(Ginobili @ Mar 27 2010, 13:34 ) *
Η ομάδα....rchos monkeys έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού βλέπω.....


Ας μοιρασει τοτε τα υπαρχοντα της και σε μας που προσπαθουμε να αποφυγουμε την προτελευταια θεση... tongue.gif
rchos
QUOTE
Η ομάδα....rchos monkeys έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού βλέπω.....


οχι απλα ο ιδιοκτητης της ειναι πολυ γκαντεμης εδω και καιρο.δεν μιλω μονο για το παιχνιδι.
aegeansheed
To παιχνιδάκι φτάνει στο τυπικό τέλος του όπου να' ναι.

Συγχαρητήρια στους White Niggaz και τον Κυριάκο για την πρωτιά. Εκείνο το μαγικό πρωινό που πέτυχες χωρίς ομάδα τον Collison, νομίζω έκανε τη διαφορά. Το χώσιμο στους παίκτες στην αρχή της χρονιάς φαίνεται ότι έπιασε τόπο cool.gif !

Επίσης σε όσα παιδιά ξενυχτούσαν και παρακολουθούσαν στενά (στον Ginobili για παράδειγμα που μου έφαγε αρκετούς παίκτες στο "τσακ", με αποκορύφωμα την αρπαγή του Holiday σε ένα 3ο δεκάλεπτο ενός αγώνα των Sixers μετά από ένα καλό προσωπικό σερί και στην επιμονή του να μην τα παρατήσει)

Αρκετές οι ευχάριστες στιγμές, ιδανική συντροφιά για κάποιον που ξενυχτάει.

Εύχομαι του χρόνου να είμαστε υγιείς και να συμμετέχουμε σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.


(Στη φωτό παίκτες της Astoria Gemista απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης μετά την κοπιαστική Regular Season...)
Pierce
το εβραικο λομπι εκανε την δουλεια του.....
aegeansheed

tongue.gif
Pierce
Σωστος Spartan ο gilbo. Δεν μασαμε, και του χρονου τον θελουμε στην ομαδα!
Και μακρυα απο rookies υψηλων πικς...
T.W.Is.M.
QUOTE(pierce21 @ Apr 14 2010, 00:43 ) *
Σωστος Spartan ο gilbo. Δεν μασαμε, και του χρονου τον θελουμε στην ομαδα!
Και μακρυα απο rookies υψηλων πικς...


Σου δινω απο τωρα ανταλλαγη πακετο Οντεν-Γκριφιν. Τι μου δινεις για ανταλλαγμα?
Ginobili
sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif
Ginobili
Δηλώνω συμμετοχή για το πρωτάθλημα 2010-2011..... 69.gif Δεν έχει νόημα η ζωή χωρίς fantasy....
sacarame
Μπορεί η σεζόν να έληξε πριν από 3-4 μέρες,αλλά δεν γίνεται να να μην κάνω το τελευταίο μου σχόλιο...ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΛΕΜΕ!!!! smiley.gif


Τα συγχαρητήρια μου λοιπόν στον πρωταθλητή....και του χρόνου (να μην επαναληφθει!!!!)

Τώρα,κάνοντας την αποτίμηση μου για την χρονιά που τελείωσε,η ομάδα είναι ευχαριστημένη με την τελική της κατάταξη...Κι αυτό διότι στην ρούκι χρονιά μας,τερματίσαμε στην 7η θέση ενώ άλλες παλιοσειρές της λίγκας τερμάτισαν χαμηλότερα...(ονόματα δεν λέμε,υπολήψεις δεν θίγουμε .... έτσι Άλεξ;;;; 69.gif 69.gif )

Ετσι λοιπόν αυθόρμητα ανακηρύσσω τον εαυτό μου σαν καλύτερο ρούκι της χρονιάς (best rookie) και μου απονείμω το βραβείο ''Travis Best Rookie '' smiley.gif smiley.gif

Να πω ότι ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η χρονιά με ίντριγκες,πισώπλατα μαχαιρώματα μεταξύ των μάνατζερ,trades κάτω από το τραπέζι κτλ κτλ...Τέλος να πω ένα μεγάλο συγνώμη σε αυτούς που έπρηζα όλη τη χρονιά για να δεχτούν τα trade μου,κι ένα ακόμη μεγαλύτερο στα παιδιά που τρώγαμε μερόνυχτα να κουβεντιάζουμε trade και τελικά δεν τα δεχόμουνα....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ


Την επόμενη χρονιά θα επανέλθουμε,πιο σοφοί με έναν αποκλειστικό στόχο....ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!!

Με τιμή ο πρόεδρας,
Sacarame
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.